Sziasztok!
Egész hétvégén pakoltunk, takarítás (még mindig)...hulla voltam tegnapra...Apának névnapja volt, ma köszöntötték a melóhelyen, úgyhogy tegnap 2 féle sütit sütöttem, este 11-kor már el is hagytuk a konyhát (mert azért segített a drága!!!)
Edi, nem akartam én eltűnni, de még mindig olyan kupi van, hogy ihaj...drukkolok, hogy nehogy kijöjjön a védőnő, mert ég a pofám...
fogtüneteink nem voltak, néha sírdogált, egyszer csak ott volt a 2 fogacska. A fluort a dokink mondta, napi egyet kap összetörve. (megkóstoltam, finom!) Gyümiből 50 gr egy adag, úgy tudom. Főzelékből nem tudom...érzésre adom, ha látom, hogy már nem kéri, akkor szopi. A vérszegénységet ránézésre állapította meg...de ez márc. 5-én volt, 15-én lett féléves, akkor úgyis elkezdtem volna a hozzátápit, 10 napon már nem múlott.
Jubi, gratula az üléshez!!!Magától ült föl? nagyon szép a családod!
gondoltam rád a víznapodon...hogy bírtad?
Timi, nekünk is lüktet néha a kutacs, úgy tudom, ez természetes.
Beuka, az almát lereszelem, üvegreszelőn, fémmel nem szabad semmit, mert kioldja a vitaminokat. A krumplit is párolom, hogy megmaradjon a tápértéke. Az etetőszék ikeás, sajnos nem dönthető, úgyhogy még várunk vele. Gergő szokott néha aludni napközben, de ritkán. Igaz, az éjszakát átalussza, úgyhogy szavam nem lehet...
Dentinoxot akkor adatm, amikor nagyon fájdalmasan, sikoltozva sírt, és se nem éhes, se nem szomjas nem volt (hű, ez aztán a mondat...
), és még a popsija is tiszta volt. annyira máshogy sírt, hogy erre tippeltem, bekentem az ínyét és csönd lett, aztán gagyarászni kezdett, és egy egész medvét a szájába tömött...
Sömör: ez sem jó, de az ekcémánál minden jobb...mi is visszaállunk a hidrofilre, mert a többitől száraz gergő bőre.
Melódia, gratula a forduláshoz!
Húsvét: sztem hozzánk jönnek dédiék, ahogy ismerem őket, sonkával felfegyverkezve...
beusa, a védőnői infók nálunk sem értek semmit...azt mondták, ő majd elmond mindent...erre felhívott, felsorolt 5 gyümölcsöt, 6 zöldséget, és mondta, hogy szép lassan...
A sárgabarackot asszem csak 8 hós kortól ajánlott adni...éna kismama táblázatát raktam ki a konyhába, aszerint megyek. takarítás: ne is mondd, már azzal álmodok...
Nózi, kaja után dettó így názünk ki...allergiára hajlamos babáknál a paradcsom egy évig tabu...nálunk is így lesz, Apa eléggé allergiás. Nem semmi a felállás!!!!
Csengő, SZIA!!!!! drukkolok, hogy a laboron minden rendben legyen!!! aztán gyere, mert hiányzol ám!
Bettus, hű, már akkor egy csomó mindent esztek! hányszor kap egy nap? Nálunk még csak a délelőtti/déli szopinál van pépes kaja. én is érzésre adom a mennyiséget.
tegnap kapott először krumplit, kicsit furcsállotta, de aztán megette (naná, mert őszibarival volt keverve...
) minden új ízt az őszivel vezetek be, mert azt nagyon szereti. Meggyet mirelitet kapott, őszit üvegeset, almát frisset, krumplit is, banánt frisset is, üvegeset is, de eléggé fog, úgyhogy most hanyagolom egy kicsit.
Sue, gratula a fogakhoz!!! ma próbáltam ki egy új foltoldót, egy ek kellett a mosószerhez, ÉS KIVETTE A BARACKOT!!!!és a színét nem! A meggy picit bennmaradt, de a papír egy-két evőkanalat ír, legközelebb 2-t rakok bele. dr. beckmann oxi magic plus a neve.
Bujkamelinda SZIAAA!!! DE JÓ LÁTNI TÉGED IS!!! Beni nagyon edzett baba lehet! ezek szerint már összecsiszolódtak Marcival..még pár év, és olyan véd-és dacszövetséget alkotnak majd, hogy szét se lehet őket választani.... Beni fogai kibújtak már? (bocs, már lehet, hogy írtad, de visszaolvasni még esélyem sem volt...
)
Anita, jobbulást neketk!!!! örülök, hogy már javul a helyzte, tartsatok ki!!! poz. energiák mennek!
A kajáknál kb. uezeket adom én is, mivel ahány könyv meg védőnő, annyiféle ajánlás...olvasgattam, szelektáltam, végül a kismama kajanaptárja volt a legszimpatikusabb...
mostanában a kaja mellé énekenem is kell Őfelségének, kedvence a Jajjaj, Cicamica című, általam költött örökzöld (hangosan röhög-nem nevet, kérem tisztelettel, RÖHÖG -ha meghallja...höhöhöhö, így, közben rázkódik, és látszanak a griberlik az arcán...teljesen elolvadok, és kb. 500-szor adom elő a Cicamica dalt...)
Apa, a galád, tegnap a 20.előadás után diszkréten félrevonult, mint utóbb megtudtam, vihogni...
. De szereti még a Csipkefa bimbóját, a Márminálunk babámat, az Elmegyek, elmegyek-et is (el is van vágyásom, stb.), és a Kossuth-nótákra is fürgén kanalaz a drága...
Megyek, mert Apa hívott, hogy vett egy diófát meg egy almafát
meg kell néznem...
Puszi, Angel