Új privát üzeneted érkezett!

,,,,,,,,,,,,,élllllll,épppődy-áú-úcefc . .áúűhh

Ezt Kovács Anna írta. és ha tudtok olvani a sorok között, akkor azt írta, hogy szurit kap, hisz benne van: áu
Mucska

Andi
Kép
mucska

Zsuzsa!

Királynő már felébredt, most gyalogosan fog átslattyogni a szálloda melletti követségre, már nagy a készültség!

Úgy látszik tegnap majdnem minden baba nyügi volt! Kép
Utcátok Kép
HA: különben a németeknél csak annak ajánlják a HA-t, akinek indoka is van rá, tehát mondjuk allergia a családban. Viszont itt a Rossmann-nál is árulnak HA-t. Nálunk meg minden tápis babát HA-val etetnek. Nem tudom, melyik a jobbik.

Mucska!
Pörögj, csak pörögj, így nekünk is jobb kedvünk lesz! Amúgy nekem tetszett a képregényed Kép Nekem nincs is mérlegem, nem akarok minden nap szívinfarktust kapni Kép

Bea!
Hát nagyon sokszor én is szívfacsarogva nézem az S-es bugyikáimat (azért elhoztam egy párat belőlük, hátha Kép)!

Pusz

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!

Jelentkezem, elek meg. Kép
Csak napjaink nagyon megvaltoztak foleg Lili. Kép Most egy extra nyugos szakaszban vagyunk. De majd kinojuk ezt is. Szoszi Balazsahoz hasonloan Lili se hajlando megmaradni a babakocsiban. 15-20 perc utan mar uvolt es dobalja magat. Mintha nem lenne kenyelmes. Probaltam vizszintesen es egy kicsit megdontve, de ugyanaz a hatasa. Volt, hogy nem vettem ki es hagytam uvolteni. Ez kb 10 percig tart utana elalszik. Talan mar unatkozik a babakocsiban. De beszelek hozza es adom neki a jatekait. Csak hamar megunja. Kép Sokat szeretne cicin lenni, es en sokszor ra is tettem, ennek eredmenye 7-8 kakis pelus naponta. Nincs hasmenesen, nem beteg, csak borzasztoan nyugos. Mindennek az elozmenye a cumikikopes es a fogzas, meg talan egy novekedesi idoszak is. Szoval egyszerre minden. Kép Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehez lesz vele miutan kikopte a cumit. Az ejszakak jok. Este 8.30-kor mar alszik es hajnali 4 korul mindig felkel, de visszaalszik reggelig.
Csak a nappalok. Kép Nincs egy szabad percem se. Sokszor csak karban hajlando lenni, mert kulonben uvolt. Persze nem sir, csak uvolt. De hulye azert nem vagyok. Nem veszem mindig karba. Tegnap kitalaltam, hogy hatha szomjas, mert mindig kuszik-maszik, orulten mozog, azert ker mindig cicit. Bar lehet, hogy a cumit akarja potolni a cicimmel. nem tudom. De tegnap forraltam neki vizet, lehutottem, beletettem egy cumisuvegbe, es Lili boldogan ivott belole, mar amennyire tudott, kozben a cumisuveg tetejet ragva. Talan ez be fog valni. Majd meglatjuk.
Ha valakinek van otlete, szivesen vennem. Kép Talan nekem ilyen babam van most. Kép
Amugy minden okes. Kép A sok szopitol cicieim mindig tele vannak, es fajnak is. Kép
Csak ami elszomorit nagyon, hogy a babakocsiban nem akar megmaradni. De allandoan nem vehetem ki, mert megszokja. Kép

Lanyok! A baratnom az ikreit beoltatta agyhartyagyulladas ellen. En nem tudtam, hogy az nem kotelezo es kulon kell kerni. Ti is beoltattatok ellene?

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Zsuzsa!
UtcátokKép Te mindig el tudod dönteni, hogy csak nyűgös a gyerek, vagy fájdalma van? Nekem ez még mindig problémát okoz.

Lujzika!
Ez a HA dolog szerintem túl van lihegve, indokolt esetben jó, hogy rendelkezésre áll, de akinél nincs a családban allergiás ott szerintem felesleges.
BugyikaKép Nekem M-es volt, de egyelőre ez csak a múlt...

Pusz

Bea
Vendég

Rita!

Nem tudok tanácsot adni, mert még nem voltam ilyen helyzetbe. Szerintem átvészelitek előbb utóbb.
Agyhártyagyuszi elleni oltás: nekem sem szólt a doki, én is barátnőtől tudtam meg. Én sem tudom, hogy mit csináljak. MA a két szuri mellé tuti nemkell egy harmadik , de rákérdezek.
Pusz és kitartás!
Mucska
ll

Andi
Kép
mucska

Rita!

Tanácsot én se tudok adni, mert hála az égnek, nálunk a nyügi elég ritka dolog! De lehet, hogy tényleg fogacskák vannak a dologban. Sok-sok kitartást kívánok, biztos átvészelitek Kép
Agyhártya-oltás: Én majd az otthoni dokinénitől kérdezem meg Karácsonykor. Szívem szerint beoltatnám, mostanában elég gyakran feltűnik ez a betegség!

Mucska!
Hát már szóra se méltatsz Kép? Vagy már Anna is lefoglalta a gépet?

Bea!
Hát az enyém most L-es, nem tudom lesz-e még valaha is S-es belőle Kép

Pusz

Kriszta

Kép
lujzika

Szia Kriszta!

Téged ne méltatnálak szóra!

Csak persze haragszom, mert nem mondták be az új követséget Szegeden! Kép Na, a Mádl papáig kapsz haladékot! Mond a párodnak, hogy rakjon a sütéjébe olyan kis üzenetet! Kép
Anna olyan jól gépezett, hogy akkor betűk lettek a képernyőn, hogy 20 dioptriávál is tudtam volna látni. Kép
Neki egy gombnyomás volt, ami nekem jelentős fejtörést okozott, de már visszaállt a régi rend.Kép

Azért aggódok, mert enyém gyerek is nagyon nyűgi. Ma már másodszor alszik! Persze a múltkor nagy pofával mondtam valakinek, hogy örüljön neki! Kép
Remélem nem lesz beteg. Jól kicsiptük, hogy pont ma van szuri. Apa meg sehol, és az úri picsám mehet busszal a dokihoz. Na ehhez sem vagyok szokva Kép Hol az én kis autóóóóóóóóóóóóóm???????? NA asszem apa hallgathatja egy darabig, hogy eladta az autókámat!
Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Rita!
Tanácsot nem tudok adni, csak kitartást kívánni! Remélem, mielőbb túllesztek ezen az időszakon!
Agyhártya szurival kapcsolatban pont olyan tanácstalan vagyok, mint te.

Pusz

Bea
Vendég

Mucska!

Süti nem lesz olyan, de viszont lesz töltött káposzta! Majd abba belerakatom Kép
Nagyon fejlődik a lánykád, még a végén valami rendszerfejlesztő lesz belőle Kép
Remélem, nem lesz beteg Annácska Kép

Hát én nem bánom, hogy apa visz minket holnap, nagggyon nem szeretnék egyedül menni. Remélem, nem csúszik közbe valami váratlan! ÚÚÚÚÚtálom ezt a hónapot, állandóan jön valaki.
Biztos híre ment, hogy jó a konyha Kép Kép!

Nagy drukkkkk az oltásra!

Pusz

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!

Az agyhartyagyulladas elleni oltas onnan jutott eszembe, hogy tegnap Lili setaltataskor talalkoztam egy ismerossel akinek 2 kislanya van. Meselte, hogy a kisebbik is halélokeszulekes lett masfel evesen mindket fulere. Mikor kerdeztem, hogy miert, elmeselte, hogy a kslanya masfel evesen kapott egy kozepfulgyulladast ami nem kifele, hanem befele terjedt. Igy a kislany nem erezte mkeg, de a gyulladas szovodemnye agyhartyagyulladas lett. Ami a fulidegeket tette tonkre. A kislany se volt beoltva agyhartyagyulladas ellen. Ugyhogy beszelek a dokimmal, mert azt mondjak, hogy a szurinak is lehetnek kovetkezmenyei. vagy nem? Nem tudom. Majd meglatjuk.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Kriszta!

A fene enné meg a jódolgukat! Töltött káposzta! Hát azt nem tudnak otthon enni anyucinál?
MAjd mi is kiugrunk már egy kis ebédre hozzátok. Szervezünk egy buszt a topikból és kimegyünk , mint követség! Lecsúszna a káposzta nekem is.

Nekem sincs kedvem egyedül menni. És még jöhetek az üvöltő gyerekkel haza a trolin Kép HAzafele lehet, hogy taxi lesz.Kép
GYerek meg alszik még Kép Lehet, hogy front van. Bár kakamanó nincs meg, pedig Amatőr express igérte! Hát ilyen a Posta nálunk! Kép
De azért nincs rossz kedvem ám Kép

Rita!

Nehéz dolog eldöneni, hogy mi a jó!
Én is rákérdezek, de én igazából nem akartam eddig. De lehet, hogy mégis kéne? Kész vagyok!
Na megyek, ránézek a lányra. Nálunk most még a kutya is horkol Kép

Andi
Kép
mucska

Rita!
Az előbb visszaolvastam a levélkédet. Lili sétaközben nem bírja a kocsit, vagy otthon is abban van? Mert akkor tényleg lehet, hogy a kocsit unja.
Viszont az oltás szerintem (lehet, hogy nem tudom jól) csak a vírusos agyhártyagyulladás ellen van. Tehát az a kislány hiába lett volna beoltva. De ennek ellenére én nagyon gondolkodom az oltáson. Nálunk holnap egy időre lemegy az oltásmizéria, így lehet, hogy a következő szuri előtt beadatom. De még én se döntöttem el.

Mucska!
Szervezd azt a buszt! KépKép
A helyedben hazafelé én is taxiznék!
Kakamanót én nem tudok küldeni, mert hozzánk is csak naponta 1szer látogat, bár én most ezzel ki vagyok békülve Kép

Pusz

Kriszta

Kép
lujzika

Kriszta: Lili itthon sosincs babakocsiban. Vagy a jarokaban, vagy az agyunkon, vagy a karjainkban. Kép Nem hiszem, hogy amiatt unna.
Van egyaltalan virusos agyhartyagyulladas? En ugy tudtam eddig, hogy az agyhartyagyulladas az szovodmeny. Valami miatt kialakul. Hat akkor le vagyok maradva, de azt hiszem utananezek az interneten.
Szivesen kuldok neked kakamanot. Kép Nalunk naponta 5-7 x van mostanaban. Kép

Pusz Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Na, milyen klassz archiválást kértem?

Persze mire végigolvastam (3/4 óra, közbe pisi, kézmosás stb) elment a babanet. Jegyzetelés nuku.

Ma vagyunk 3 hónaposak!
És persze Jerry Marcelljének, és (ha olvassa) Kika Annájának is boldog hófordulót!

Hajni
nalika

Hajni!

gratula Nektek!

A nagy pörgésen nem néztem meg a táblicskut. Kép

Jerry és Kika! Nektek is!

Amatőr!Megjött a kakimanó, köszi!
Na megyünk készülődni Kép
Délután majd jövünk.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Jól elszállt az előző üzim a Babanettel együtt Kép
Remélem, ez már nem fog!

Hajni!
Archiválás Kép Boldog hófordulót!

Jerry, KIKA!
Nektek is !!!!

Rita!
Megnéztem én is a neten. Az oltást a bakteriális agyhártyagyulladás ellen adják, mivel az terjedhet járványosan.
Kakamanó: köszi előre is, a mai épp most járt felénk Kép

Úgyhogy megyek is!

Puszi

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!

Órákon keresztül nem jött be a BabanetKép Nincs itthon apa, Zsófi alszik, kaja kész, lophatnám a napot, erre a technika ördöge kibabrál velemKép

Hajni!
Boldog hófordulót! Többi ünnepeltnek szintén!
Mucskának szorítok!

Bea
Vendég

Linda,
DédiKép De azért te is felhívhatsz, ha ráérszKép

Andi,
CoraKép KirályfiKép régi felhasználóKép BuszKép Látod, Anna is milyen okos! És szerintem nyugodtan ihatsz te is baracklét...
Nagy drukk az oltáshoz!

A.Hajni,
Melyik Corába jártok?
Nálunk nem jön a védőnő, mert úgyis találkozunk lenn a dokinőnél.

Chello,
A harmadik hónap után már nem híznak annyit. Nálunk meg...

Anikó,
Azért hajnali 6-kor nem sétálokKép Voltatok uh-n?

Kriszta,
Holnap akkor gondolok rátok!

Zsuzsa,
NagylányságKép utcátokKép A súlyunk komoly 5,28 (igaz nagyon éhesen) Tefal-unk megvan! Már vagy 3*használtuk isKép A patkány egy sima, mezei optikai.

Rita,
Babakocsis alvásKép akkor nekem még jó, mert elnézegeti a fákat. Igaz nem szeretem úgy tolni, hogy nem felém néz, de csak úgy tud nézegetni.

Hajni
nalika

Lányok!
Nálatok is vinni kellett a képet az útlevélhez, vagy az okmányirodában csinálták?

Most megpróbálom, hátha tudok varázsolni vmi igazolványképszerűségetKép

Hajni
nalika

Hajni!

Nekünk vinni kellett, de a kisasszony útlevele a Külügyben készült. Képzeld el, egy akkor 2,5 hónapos gyerkőcnek szolgálati úlevele lett Kép Kép
Babakocsi: sajnos a mienk csak egyirányban tolható, úgyhogy nincs választási lehetőség Kép De Eszterkém általában jól szórakozik, bár ha már sötétben sétálunk (mint pl. tegnap is), csak kivilágított utcán érzi jól magát!

Bea!
Technika ördöge velem is kibabrált, de legalább egy pár dolgot meg tudtam csinálni, amit eddig inkább kihagytam a Babanet kedvéért Kép

Pusz

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok, egy üzim már elszállt. Kép Úgyhogy csak gyorsan RITÁNAK: Dani egyévesen lett beoltatva és akkor csak 1 szúrás. 1 év alatt 3. A dokinőnk szerint akik nem járnak közösségbe azokat elég 1 éves korukban.

Gergő sír mennem kell
Linda
bellana

Közösség alatt bölcsit, ovit értek. Vagy ha a tesók járnak oda még akkor ajánlott beoltatni őket picinek.
bellana

Kriszta,
mekkora az igazolványkép?

H.
nalika

Hajni!
Ez speckó 3x4-es.

Kriszta

Kép
lujzika

Kriszta,
mindegyikbe ilyen kell? Vagy lehet, hogy inkább az okmányirodát kéne felhívnom, mi?
Gyerekekről miért nem tudnak ők képet csinálni???

Hajni
nalika

Hajni!

Most jutott eszembe, hogy a nyáron valamiért jártunk az Okmányirodában, és pont akkor fotóztak egy pici babát. Gondolom, útlevélhez kellett a kép. Valószínűleg nem jogsit, vagy személyit csináltattak neki Kép

Kriszta

Kép
lujzika

Kriszta,
kösziKép

Hajni
nalika

Sziasztok,Kép
Én elég régen írtam magunkról, Titeket próbáltalak hébe hóba olvasni de bevallom néha elvesztettem a fonalat úi. annyi a "termés", hogy egy nap írásait elolvasni sem semmi hát még ha az ember többször nem klikkel a babanetre?????

Túl vagyunk a csipőizületi kontrollon és minden okés, leszűrtem a lényeget: támogattuk a rendelő közelében lévő gyógyászatis boltot, úi. ott kellett 6 hete megvenni a terpesz pelust amit bevallok őszintén többször elfelejtettem ráadni mint ahányszor kellett volna, de van csoda úi. már nem kell. Hogy is van ez????????Kép

Anna jól van, pénteken kapjuk a három hós szúrit brrrrrr, remélem láz nélkül mgússzuk. Szépen gyarapszik már 5400 gramm és 63 cm, így a 62-es ruciknak lassan végleg búcsút intünk.
Ma három hónaposKép Egyre többet mozog és próbálkozik a forgással, ha az oldalára kerül és nem viszi tovább a lendület kiabál. Nyúlkál dolgokért meg is fogja de elengedni nem tudja, így tegnap kb. 2 percbe került míg megszabadult a rózsaszín nyulától. Amúgy nem tudom másnak feltűnt-e de ezek a kis állatkák mindegyiknek a természetestől eltérő a színe, nekünk pl. van piros elefántunk és lila macink. Próbálkozom a gyermekkel megértetni, h ne szokja meg ezeket a színeket mert az állatkertben majd háromévesen meglepetés várja Kép

Ami az anyuka létet illeti: próbálok képben maradni a világ eseményeiben is, úi. többször jelentkeztek nálam a " csak gyermek témák érdekelnek és a gyermekről tudok csak beszélni" jelei, gondolom a mikro környezetem még csak csak elfogadja, de azért gondolom mást akinek nincs gyereke baromira untathatja a dolog.

Agyhártyagyuszi: én is tanácstalan vagyok, a mi ismeretségi körünkben nagyon sok a közösségbe járó gyerek akikkel rendszeresen talizunk a doki nénik azt javasolta, hogy be kellene adatni, de egy év alatt ez több szúrit is jelent, hát nem tudom.......talán inkább több szúri mint egy esetleges betegség nem??????Ti erről mit gondoltok?
Kika
kika

Sziasztok!

Nalika-Hajni: Rossmann-os torlokendot probaltam csak es vacak volt, igy a pelenkajara mar nem vagyok kivancsi.

Ruha es pelenkagyartok szerintem se sok gyereket lattak! A 3-as Pampers, ami 4-9 kg-os gyerekre valo, pirosra szoritotta az 5.5 kgs Babucim labacskajat. Megneznem azt a 9 kg-s gyereket akire ez jo! Teli overallunk van mar, jo nagynak nez ki, remelem kitart marciusig.

Vedo nenikek mindenhol alattomosak? Ahanyszor en is megprobalom kideriteni, hogy mikor is jonne, mindig mesel mindenfelet es csak azt mondja, hogy "majd jovok valamikor a heten".

Aniko
anniko

Szia, Kika !!!!!! KépKépKép

Hát csak előbújtál! Anna szépen nőddögél, ügyesedik, gratula mégegyszer a 3 hóhoz! A szurihoz megy a drukk!
Az állatkák nálunk is elég érdekesek, nekünk lila az elefántunk a majmunk is nagyon tarka, a zsiráfnak pedig négyszínű a lába Kép De rózsaszínű nyuszink nekünk is van.Kép
Bevallom az őszintét, én leginkább azért járok a Babanetre, mert itt tényleg kiélhetem magam, mint anyuci, és itt mindenkit főleg az érdekel, hogy mennyit nőtt a baba, mit csinál már, hányszor kakilt stb. Az már csak +, hogy jó fejek a többi mamák is.
Ha én a világgal próbálok haladni, akkor leginkább az Internetet, ill. a tévét használom, mert itt nagy társasági élet nincs.
Ahogy ma már többször is írtam, az agyhártyagyuszi-oltáson még én is gondolkodom, de egyelőre mi nem nagyon megyünk közösségbe, így még van egy kis időm.

Örülök, hogy jelentkeztél, bár hasznos dolgokat eddig is megsúgtál már Kép Remélem, ezután azért gyakrabban hallatsz magadról!!

Puszi

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!
Félig bevásároltunk, a fele még estére maradt. Elmentünk az Auchan-ba, mert az újságban volt lovagvár, és az a keresztgyerekünk álma, szóval beszereztük az első karácsonyi ajándékotKép
A gyereknek meg vettünk pelenkát, meg popsitörlőt. A Nivea popsitörlő most 6 csomag egyben 3.000,-, szóval szerintem nagyon megéri. Egyébként ugye 7-800,- között mozog egy csomag.
Az overálok is nagyon nagyon szépek voltak, tök jó anyagúak, és elég melegnek néztek ki, lányos fiús mindenféle volt. A számozása volt izgalmas 3-18 hónapos korigKép
Minden tele volt mikulással, meg sz@rásig a gyerekjáték. Nagyobb gyerekes anyukák ti ilyenkor hogy oldjátok meg, hogy ne kelljen mindent megvenni? Szerintem direkt hergelik a kölyköket ezzel Kép Mikor én voltam gyerek nem is lehetett mikulást látni, mindig vagy nagyon magasra tették, vagy pult alól árulták a sarki közértben, mert abban éltünk, hogy van mikulás Kép Most mit lehet mondani? A Mikulás bácsi ajándékra gyűjt, azért árulja magát csoki formában? Kép

Kika: de rég jártél erre! grat. a babuhoz, már biztos nagyon édes. Nekünk sárga-zöld csipogo mackónk vanKép

Az agyhártya ellenit nekünk ajánlotta a dokinéni, 5 hónapos korba. Mi be is adatjuk, jobb a békesség.

Este még jövök és elmondom mi volt a Corába Kép
Amatőr

Voltunk a Corában. Ez nálunk azért nagy szám mert most indultunk el Noncsival édes kettesben először autóval. Kép Picit sírdogált a kocsiban de ott nagyon édi volt, nézelődött és hagyta anyát vásárolni. Persze látta, hogy mi mindent veszek neki. És a végén még kajálni is tudtam!

Zsuzsa, engem is kiakasztott ez a gyógyszer mizéria, már hetek óta ezzel foglalkozom, hogy kinek van ismerőse, ki tud szerezni. Kép Most leállok mert apósom ma szerzett még kettőt így van tartalék is !!! Kép Utána meg remélem elhagyhatjuk. A legszörnyűbb, hogy van aki csak úgy megvonta a vállát, hogy akkor nem adjuk ha nem lehet kapni !! Ez remek megoldás nem?
Azért remélem lesznek még nyugalmas napjaink. Kép Hogy vannak a lányok?

Kriszta, úgy látszik ma Cora nap van, lendítettünk a forgalmukon.
S-es bugyi? Az mi ??? Kép

Mucska, hogy van Noncsika barátnéja? Aludt valamit a szuri után?

Szerintem Apa karácsonyra megveszi Neked az álomautót. Kép

Rita, remélem hamar túl lesztek ezen a nyűgös időszakon. Nem semmi kakit termel a lánykád. Nálunk mostanában napi 3 volt a legtöbb de általában napi 1 van.

Jerry, Hajni, Kika: boldog hófordulót a babáknak! Kép

Kika, mi is megyünk jövő héten kontrollra, remélem úgy járunk mint Ti. Nekünk tornáztatni kellett volna de a bukás miatt nem nagyon tudtuk és most már nem is engedi, állandóan kifeszíti a lábait ha be akarom hajlítani.

Bori, itt vagyok erre Te tűnsz el? Kép

Zita, mikor is talizol Mucskával? De jó Nektek. Kép

chello
chello

Sziasztok!

Meg vagyunk az oltással. Sírt egy kicsit, de nem volt vészes. Énmeg énekeltem a gyereknek, de a védőbanyának is végig kellett hallgatni. Ez volt a büntetése. Kép
Anna szerinte 63 cm (egyébként 65) és 6,5 kg. Igaz először 5,5-t mondott. Most csak 250 gr-t hízott, pedig rengeteget eszik. A doki meg volt vele nagyon elégedve. Én nem annyira.
Azt mondja a védőbanya, mikor mondom, hogy tartsa egyenesen a lábát úgy mérje , hogy mit akarok, mert négy hét alatt 5 cm-t nőtt a gyerek. A barom. Az fel sem tűnik neki, hogy múltkor meg 2 hónap alatt nem nőtt szerinte semmit!Kép

Legközelebb már nem Ha-s terméket kapunk, mert rákérdeztem, és mondtam, hogy nem akarom, hogy a végén azért legyen allergiás.

Agyhártyagyuszi: mi nálunk nagyon ajánlja a doki. 6 hónapos kor után és 3 oltás lesz. Laca nem örült nagyon neki. Hát nem tudom, de a doki nagyon köti az ebet a karóhoz.

Amatőr!

HA te egyszer kiszabadulsz, az összes üzletközpontot végig járod? Nem kéne beosztani? Vagy amit ma megtehetsz, ne halasz holnapra elvet vallod? Kép

Már nem is merem leírni, hogy holnap szeretnék menni én is.

Kika!
Gratula Annácskának mégegyszer. Mi Annás anyukák tartsunk össze.
Látod azért próbálj ide jönni többet, mert itt mindenkit ez érdekel leginkább. Volt e kakimanó, álom manó és hisztimanó. Itt ezeka legfontosabbak. Tényleg jó lenne, ha egy picit gyakrabban jönnél, mert mi még nem nagyon futottunk össze. Puszika

Kriszta!

Szellőztethetsz! rendben minden.

Én sem tudtam írni délben, hogy ki küldte ránk a hisztimanót. De már visszaküldtem a feladónak! Kép

HAjni!

Milyen baracklét iszol, oszd már meg velem.
Bár a mályva tea szaladósan hatásos! Kép
Archiválás: szuper!

Bea!

Köszi a szorítást! Éreztük és nem volt gond. Igaz szuri után bánatában leitta magát egy üveg teával Kép

Bellana!

Pusz!

Zsuzsa! Várom a levelet....... de hol van már? ?Kép

Na megyek pakolászni.
Pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

Chello!

Ment mail, Anna most alszik. Szerencsére rendben minden. Jól bekajált és durmol. Ő egy imádni való kiscsirke. Pont úgy , mint a többi baby!

Andi
Kép
mucska

Chello! Jövő hét végén találkozunk Mucskával.

Zsuzsa! Elintéztem ma a jogosítványt. Most már csak érte kell majd menni, ha elkészül.

Agyhártyagyulladás elleni szuri. (Részemről a Meningitec ill Menjugate néven futó Konjugált Meningococcus C vakcinákra értelmezem a kérdést.) Mi beadattuk mindegyik csemetének, az elsőt már a két hónapos kötelezővel együtt megkapták, és a többit is. Így is csak eggyel többször kapnak szurit, mint rendesen. Csak így nekünk majdnem minden oltás dupla.

Nagy nehezen sikerült egy albumot csinálnom. Aki kíváncsi rá, küldjön egy e-mailt, és elküldöm neki az elérhetőséget.

Szép estét mindenkinek!

Zita
pzita

Zita!

Igen, számontartalak Titeket!!!!!!!
MAjd a hét végefelé felhívom MAriannt, hátha jót tenne neki egy kis kiruccanás.
Puszi és várlak ám!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Csak nem hagyott nyugodni a dolog, és elvittem Zsófit az orvoshoz. Diagnózis: semmi baja! Dokibácsi meghallgatta, belenézett a torkába, megnyomkodta a pociját, szerinte minden OK. Most legalább megnyugodtam.

Mucska!
OltásKép VédőbanyaKép

Chello!
GyógyszerKép Kettesben vásárlásKép

Amatőr!
Egy nap kétszer menni vásárolni??? Én kéthetente egyszer megyek, de az pont elég is belőle.

Kika!
KépKépKép Tessék gyakrabban jönni!

Anikó!
Védőbanyának mondd meg, hogy te meg valamikor biztos itthon leszel a héten!

Na megyek, hív a drágám!

Bea
Vendég

Jaj, Lujzika!
Egész délután a szolgálati útlevélen röhögök! Nagyon jóKép

Pusz

Bea
Vendég

Kriszta,
holnap lesz egy utam a Visegrádi utcába. Itt ebben az újpesti nyomorék okmányirodában nem tudják megcsinálni a gyerekről a fényképet! Biztos valami jutalékot kapnak a fényképésztől. Azt sem akarta a "hölgy" megmondani, hogy mekkora egy útlevélkép. A Központiban meg kedvesek aranyosak voltak - legalábbis telefonon - így inkább hozzájuk megyek. De még keresem a lehetőséget, hogy hol tudnék panaszt tenni rájukKép

Annikó,
én csak kérdeztem a pelenkát, sose használtam még. Maradok a HuggiesnálKép Csak a Tomi ezeket elég hamar kinőtte, jóval mérethatár alattKép

Andi,
oltásKép

Hajni
nalika

LÁnyok!

Épp a Hófehérkés mese újabb verziója van a Bűbájos boszorkákban!
Mi ez ha nem boszorkányságKép

Hajni
nalika

Sziasztok Lányok!

Jó régen nem voltam felétek és sajnos visszaolvasni sincs időm.
Sajnos a papám kórházba került agyér-görccsel és ez a 3. eset egy éven belül. A nappalaim is elég kuszák, mivel babócám nem hajlandó aludni napközben, csak szinte a cicin vagy a vállamon. Borzasztó! Tök kivagyok.Na nem panaszkodom.
Két hét múlva megyünk lágyéksérv műtétre, na ettől sem vagyok feldobódva. Az altatástól tartok egy kicsit, de sajnos mindenképp meg kell műteni Bencémet.

Puszi mindenkinek!
Sajnos rossz időt mondanak holnaptól, de remélem nem lesz igazuk, mert akkor mi lesz a sétákkal?

Maci
maci2

Maci, sajnálom a papádat, remélem hamar meggyúgyul.

Szegény Bence. Kép Melyik kórházban lesz a műtét?

chello
chello

Andi,
akkor most már kinyithatom az ablakot? Egyébként Bon Jour, 100% barackból van, hűtőben kell tárolni, és a Pacific gyártjaKép Finom, csak most felénk kifogyott a készletKép

Bea,
jó, hogy nincs semmi bajotokKép

Kika,
nekünk narancssárga tehenünk vanKép

Orsi megkért adjam át, hogy vmi van a gépükkel, most utaznak, majd vasárnap jön. Puszil mindenkit.

Hajni
nalika

MaciHajni,
szegény papád, elhiszem, hogy kivagy.
És még Bence is! Tényleg, hol lesz a műtét??
Ha jön a hideg jobban kell felöltözniKép A gyerekeket nem zavarja a hideg, csak amíg öltözteted az a cinkesKép

Hajni
nalika

Maci!

Hát ezt még elolvasni is sok volt! Papádnak jobbulást, műtéthez sok szerencsét kívánok!KépKépKép

Pusz

Bea
Vendég

Sziasztok,
Köszönöm a három hónaphoz mindenkinek a gratulációkat, Annának még tortát nem vettem.Kép
A felettünk lakó olasz családot "helyre tettem", így remény van rá, hogy végre mesgzűnik a dolce vita.Kép és tudunk aludni.

Maci,
A papádnak jobbulást és gyors felépülést. Bence műtétjéhez drukkolok és Neked is, hogy lelkileg bírjad.

Mucska,
Te írtál egyszer a szegedi sütődékről??????Én ismerem őket nagyon jól.Kép

Lujzika,
Klassz lehet Eszter szolgálati útlevele. Külügyi szolgálatos: Eszter babaKépKép

Kika
kika

Maci!

Hát nem semmi, hogy összejöttek a dolgaid! Itt azért meghallgatunk ám szívesen! Legelábbis én úgy gondolom. Néha jó ha az ember kiírja a bánatát magából. Sok sok puszit nektek!!!!!

Hajni!

Nyugodtan szellőztethetsz, mert a szurival még a nyűgi manó is eltünt. Visszapostáztam a feladónak, csak nem tudom, hogy kinek. Kép Remélem másik topikból való!

Baracklé: jól hangzik, de mennyit kell ebből meginni, hogy hasson? Ez nem hízlal ugye, mert az becseszne tehénkének rendesen Kép

Bea!

Jól tetted, hogy elmentetek. Megnyugodtál és leglényegesebb, hogy rendbe minden!

Védőbanya: azt elhiheted, hogy megszenvedte a mai napot. Végig énekeltem a Bóbitából a Tündért,(szépen mind a négy versszakot) meg elmondtam még az Éj mélyből... kezdetű versikét is. Nagyon bájos lehettem! Kép Legközelebb nem szivózik, hanem gyorsan szabadulunk. Eddig mindig azt erőltette volna, hogy 2 hetente menjünk. Eddig se mentünk. MOst már jó lesz havonta is neki. Kép

Ma Megasztár lesz, bár én baromi fáradt vagyok. Nem aludtam napközben semmit.

Amatőr meg összejárta az összes bevásárló központot. Úgy volt ha egyszer kiszabadul, akkor kihasználja az alkalmat. Remélem reggel nem előzöm meg, mert akkor neki megyek a falnak. 7 óra előtt ki sem akarok most mászni az ágyból. De ha nálunk elindul egy ilyen sorozat.... Volt egyszer, hogy két hétig ment minden nap ez, hogy hajnalban csörgött a telefon. Ez éjféltől kettőig tartó időszakban nem túl kellemes. A végén már mondtam a fiúknak, hogy meghaltunk ne keressenek.
Na nem panaszkodom. Legfeljebb megint lesz egy túlpörgős Mucskátok. De már régi felhasználó vagyok. Ha meg egész nyáron tudtam volna írni, akkor meg a kövület cimet kaptam volna mármegKép

Bellana, Zsuzsa!
MA beugrottaok, hogy mindjárt jöttök. De mikooooor?
Többiekkel mi van?
Tessék már jelentkezni!

Andi
Kép
mucska

Kika!

Igen én írtam. Nekik fuvarozunk. Honnan ismered a céget? HA nem titok? Nem egy nagy kaland, de nekünk mindig időben van meg a fuvardíj és ez fontos. Ritka az ilyen cég.
Annácskádnak hatalmas puszika!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Andi,
én csak kb 2-3 pohárral szoktam egy napKép Nézd meg holnap, kíváncsi vagyok felétek lehet-e most kapni. KövületKép Tessék bevezetni a nyaralóba is a netetKép

H.
nalika

Zsuzsa,
lehet, hogy szinonímát kell keresniKép balansz, balett. A többin még gondolkodom.

Hajni
nalika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?