Sziasztok!
Meg vagyunk az oltással. Sírt egy kicsit, de nem volt vészes. Énmeg énekeltem a gyereknek, de a védőbanyának is végig kellett hallgatni. Ez volt a büntetése.
Anna szerinte 63 cm (egyébként 65) és 6,5 kg. Igaz először 5,5-t mondott. Most csak 250 gr-t hízott, pedig rengeteget eszik. A doki meg volt vele nagyon elégedve. Én nem annyira.
Azt mondja a védőbanya, mikor mondom, hogy tartsa egyenesen a lábát úgy mérje , hogy mit akarok, mert négy hét alatt 5 cm-t nőtt a gyerek. A barom. Az fel sem tűnik neki, hogy múltkor meg 2 hónap alatt nem nőtt szerinte semmit!
Legközelebb már nem Ha-s terméket kapunk, mert rákérdeztem, és mondtam, hogy nem akarom, hogy a végén azért legyen allergiás.
Agyhártyagyuszi: mi nálunk nagyon ajánlja a doki. 6 hónapos kor után és 3 oltás lesz. Laca nem örült nagyon neki. Hát nem tudom, de a doki nagyon köti az ebet a karóhoz.
Amatőr!
HA te egyszer kiszabadulsz, az összes üzletközpontot végig járod? Nem kéne beosztani? Vagy amit ma megtehetsz, ne halasz holnapra elvet vallod?
Már nem is merem leírni, hogy holnap szeretnék menni én is.
Kika!
Gratula Annácskának mégegyszer. Mi Annás anyukák tartsunk össze.
Látod azért próbálj ide jönni többet, mert itt mindenkit ez érdekel leginkább. Volt e kakimanó, álom manó és hisztimanó. Itt ezeka legfontosabbak. Tényleg jó lenne, ha egy picit gyakrabban jönnél, mert mi még nem nagyon futottunk össze. Puszika
Kriszta!
Szellőztethetsz! rendben minden.
Én sem tudtam írni délben, hogy ki küldte ránk a hisztimanót. De már visszaküldtem a feladónak!
HAjni!
Milyen baracklét iszol, oszd már meg velem.
Bár a mályva tea szaladósan hatásos!
Archiválás: szuper!
Bea!
Köszi a szorítást! Éreztük és nem volt gond. Igaz szuri után bánatában leitta magát egy üveg teával
Bellana!
Pusz!
Zsuzsa! Várom a levelet....... de hol van már? ?
Na megyek pakolászni.
Pusz: Andi