Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!

Tudja valaki, hogy hogy kell betyar-levest csinalni? A szallodaban ettuk, isteni volt, de nem tudom hogy kell. Egy recept kellene!
szoszi
szoszi

Sziasztok!

Bori!
Köszi a dícséretet Rita nevében.
Az újságjaid fantasztikusak, nagyon jókat találtam bennük. Már meg is környékeztem Szilvit, hogy scannel-jen be nekem néhány dolgot. Idekeveredett egy karácsonyi Burda melléklete is. Azt is szoktad venni? Azt én is!

Mucska!
Én elég sós szájú vagyok, de azért fél üveg tényleg nem kell a krumplifőzelékbe!
A pamperst én is szeretem, nem vagy egyedül. Nekünk nem jön ki belőle a kaka, pedig a mienk folyós.

Orsi!
Hova utaztok csütörtökön?
Mi is utazunk anyósékhoz és vasárnap jövünk haza. Úgyhogy lehet, hogy már holnap sem leszek, mert vasalás, pakolás stb.

Melinda, Orsi!
Azért ha lehet ne töröljétek a telet teljesen, mert én imádok síelni! Meg a gyerekek is szeretnek hóembert építeni.

Süncsi!
De jó, hogy jöttél!
Bunkó emberek sajnos mindenhol vannak szerintem.

Egcsi!
Nagyon szépek vagytok! Apa itthon? Hurrá!

Szöszi!
Megnéztem neked a betyár levest, de Horváth Ilona szakácskönyvében ilyen néven nem szerepel. Majd jön a háziasszonyok gyöngye, ő talán tud segíteni neked!

Puszi mindenkinek!
Panó
panó

PanoKép
Koszi! Az enyemekben sem volt benne...Kolbasz volt benne meg gomba es hasonlitott a korhely levesre, savanykas volt, nem tudom, hogy savanyu kaposztale is volt-e benne...

EgcsiKép
Nagyon szep fiu Bertold! Mikor fogsz tudni meg jonni? Otthon nem lesz net?

SuncsiKép
Szoval nagy utazok lettetek, siman ment a repules. Kulon mentetek vissza? Te tovabb maradtal?

LujzikaKép
Nem teszel fel egy kepet magadrol/magatokrol? MEg nem is lattunk...

BoriKép
Most Szegedre megyunk, rokonlatogatasra 15.-en. Nem lesz olyan mint a wellness, de utazunk... Megint bepaprikaztak a fenkunketKép! Ti mikor mentek Sonnentermebe? Mi azt januarra tervezzuk! Addigra hallani akarom a tapasztalatokat!!!

Pampers
Mi eddig csak azt hasznaltuk, de a nagy adagos reggeli kaka kifolyt belole, a combjat meg szoritotta. Nagyobbat nem akartam valtani, mert a 9-14-et oriasinak ytalaltam. Kiprobaltam egy midi Liberot, ez most tetszik. A Pampers is jo, de nem mikor a meret vege fele kozelitunk...

MOst megyek, mert extra nyugos gyerekem van, aki megutalta a setat es nem lehet levinni. Azt hiszem unatkozik a babakocsiban, ulni meg meg nem tud a szentem!

szoszi
szoszi

Ismét...

Most éppen arany életem van. Apu elvitte az éppen aludni készülő (ma eddig 40 percet aludt összuesen Kép ) lánykámat sétálni, ZSófi meg szunyál.
MA reggel volt pityergés is az oviban, hogy miért kell neki oviba menni! Hát, nem könnyű szülőnek lenni!
Az óvodai jóllakásról meg csak annyit, hogy ma de. anyuval arra sétáltunk, ahol a kedvenc péksége van, és vettem neki egyet a kedvenc sajtos croaszonjából! Amikor elhoztam az oviból, megkínáltam vele. Nos, belecsusszant az egész!
ÉS a rossz hír! 2. napja nagylány vagyok. Kép Kicsi sztájk észlelhető... Kép

Egy jó tanács első gyereke anyukáknak! Úgy válasszatok télire overált/zsákot, hogy az még márciusban is kellhet! Ezt csak a méretek végett!
Én Edinának minimum 80-ast vennék, ha most kellene vennem!

Orsi: tényleg, hova utaztok? Képek Kép Nagyon helye Gergő!

Panó: akkor most azt jelenti, hogy jobban vagytok?
Milyen újságokat kölcsönzött neked Anita? Persze ha nem titok!

Mucska: ezt könnyű öltöztetni, mert mindkét oldalon nyílik a szélén zippzárral derékig!

Szöszi: Pelenka: látom, nálatok sem egyszerű a történet!
Visszailleszkedtél már? Hogy van a Fornetti pékség?
Betyár leves: passz! A neten sem leltem meg! Én csak a Palóc levest ismerem! De az bab asszem, meg hús, és az is savanykás!

Lujzika: a férjed nem ismeri a Betyárlevest???

Süncsi: aha valóban találkoztunk velük! ÉS pont akkor volt nektek a tali!!! ÉS az is véletlen volt, hogy kiderült! HA nincsenek a tóban a kacsák, és ha én nem vagyok rámenős, akkor nem jöttünk volna rá!
ZSófi Kép
Andriska most mennyire hízik? Mert Edina nagyon leállt!
Udvariasság Kép Rossz lehet, hogy kint ilyen élményeid is vannak. Kép

Nalika: aha, éppem ma láttam az Auchan katalógusban is hasonlót!
ZSófi babérjai Kép
HA ilyen jól viseli a dolgokat a férjed, küld őt a zavarosba Kép

folyt köv!
zerko

Sziasztok!

Azzzzzonnnnnal mondjátok meg, ki telepítette Németországba a nyügimanóját ??????? Kép

Délben kajáltunk, azóta idáig kézben volt. Most ettünk egy kis őszibari-pürét, na ez talán segített Kép Bár most motorozás helyett nézett a szemembe, vigyorgott és csurgatta ki a száján a pempőt!
Viszont a nyügiért kárpótolt, elkezdte a mmma-mmma-mmma-t!
Az oltásra visszatérve, nálunk mindig én vagyok az inkvizitor Kép Ha valami olyat kell csinálni gyerkőccel, amit nem szeret, az persze mindig az enyém! Hát csoda, hogy szerelmes az apjába? Kép

Bea!
Az, flipper! De hála az égnek mindig akkor kezd játszani, amikor a leányzó félálomban van (van hang a monitoron), ezt nagyon tudom értékelni!

Orsi!
Hát ilyenek ezek a kicsik, napról napra változnak, okosodnak. Élmény őket figyelni Kép
Köszi a drukkot az oltásra!

Szöszi!
Hát engem egyhamar nem is fogtok látni!Kép Viszont a lányomról már raktam fel egy pár képet, mikor neten kívűl voltál. A profilban is van róla egy kép, meg 1-et felrakok most ide is.

Kép

Pusz

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!

Gyermekem ma először hajlandó volt elaludni séta közben. Már ideje volt.
Ő nem volt fáradt, de én igen Kép

_Szöszi: www.kifozde.hu
itt nézd meg, én találtam betyár gulyást, de nem biztos hogy az ugyanaz.

Süncsi: bunkók Kép

Zerko: arany élet Kép tegnap este apa is elvitte Mazsit sétálni, mert én a Beethovent néztem Kép Örültem, hogy milyen kedves, hagy engem egyedül lenni szülés óta először. Csak 2 perc múlva már úgy de úgy hiányoztak... Kép

Vasárnap mikor sétáltunk én teljesen elámultam, hogy már a karácsonyi díszeket árulják, meg a mikulást. Pedig már tényleg nincs messze, bizti az idő miatt ilyen fura. Már nagyon várom, mit szól Mazsi a fenyőfához.

Most volt itt az anyósom, teljesen elámult, hogy Mazsi mennyit beszél, meg hangosan kacag. Ő meg persze szende mosollyal nyugtázta, hogy megint van egy új hódolója Kép

Hihetetlen hogy tud neki tetszeni, mikor valaki gügyög neki, hogy milyen szép, meg aranyos vagy... Kép

Kitettem most az erkélyre, remélem nem cserélik el. Lehet hogy oda kéne láncolni a babakocsihoz Kép
Amatőr

Mucska: Ez az Anna baba ennyire elemében van? Azért ehhez képest Edina egy lusta baba! Nos, azért van ereje neki is! HA a combomra ültetem, kirúgja magát állásba csont nélkül!
Akkor ezek szerint a husis kaja nem jön be annyira? Ha holnap mész a CORÁba, ott nézd meg szerintem az általam ajánlott FANNI etetőkabátot!
Szuri Kép Nyugtasson at, hogy egy ilyenen már túl vagytok, és az, hogy most 3/4 év szünet jön!

Bea: ne hagyd magad, kérj gépidőt!!!

Linda: akkor én már nem is panaszkodom. NEkem csak Edinát kell egész nap tartani. Ugyan nem fáj többnyire a hasa. De ZSófi nem Atomanti, az tény! És már nem segít senki? Mi van Ádival? Hogy viselte Bivaly Billy a szurit?

BNM: nagyon helyes Réka baba Kép

Jerry: ma láttam pl. egy nagyon fininek tűnő salátát belőle az RTL-en! <a href="http://www6.online.rtlklub.hu/eletmodi/receptklub/receptek/?id=0410163156" target=_top> LINK</a>
Kép
Hozzávalók:
20 dkg csirkemell
1 db kanadai sütőtök
4 db főtt tojás
2 dl majonéz

1 dl méz
1 csokor petrezselyem zöldje
A tököt sütőben félig megsütjük (ne legyen puha), majd meghámozzuk és kockákra vágjuk. Hozzáadjuk a finomra vágott petrezselyem zöldjét és a metélőhagymát, majd a csirkemellkockákat, amelyet előzőleg kevés olívaolajon mézzel és egy kevés petrezselyem zöldjével lepirítottunk, sóval és borssal ízesítettünk.
Ezután hozzáadjuk a cikkekre vágott főtt tojásokat, és kevés &#8211; ízlés szerint &#8211; majonézzel és mustárral összekeverjük.

NAlika: Igen, ZSófi éjjel pelenkás! És nem adja!!! Kép De mivel zakkanós fajta, nem erőltetem nála!
Előkészítő Kép Számolj majd be róla!

Egcsi Kép
Kép Kép GYakrabban járjatok vendégségbe! Ja, és otthonra is kellene net!
Férjed Kép

Kinga jól van, csak sokat tanul, és babázik!

Nos, most végeztem a visszaolvasással!

Anita, neked nem kellett írnom! Ez azt jeleni, hogy eltűnt a grafomán csajszi! MEg Zita is!!!

Zsuzsa
zerko

Szöszi: hol ettétek? <a href="http://www.betyarcsarda.hu/pages/vegetarianos-it.html?" target=_top>Ezen a helyen?</a>
Ilyet találtam még <a href="http://www.konyhamester.hu/a_r_t/recept/441.htm" target=_top> receptet!</a>

Zerko
zerko

Húúúú, csajok!

Mekkora felhajtás van most a környékünkön! Végül is ma érkezett az angol királynő, az előbb húztak el a ház előtt. Csináltam egy pár képet is, remélem, sikerülnek majd! Hatalmas delegáció, helikopter, rengeteg rendőr, riporter-hegyek, újongó tömeg! A Bentley-ét Angliából hozták kamionnal. Szóval nem semmi!!! Nem tudom, meddig marad, de hogy addig rohadt biztonságban leszünk, az tuti, mert itt fog lakni átellenben velünk, meg itt van a követségük is, olyan 100 méterre.

Zsuzsa!
Aranyélet Kép Mi csak akkor megyünk majd slatyizni, ha apa megjött, mert neki is kell a friss levegő Kép Overallból szerencsére mi két különböző méretűt örököltünk, remélem ez kitart márciusig Kép
Betyárleves: majd megkérdezem Andrist, de még nincs itthon!

Amatőr!
Aranyos lehet a törpikéd, ahogy udvaroltat magának.
Karácsony! Én már alig várom, hogy itt elkezdődjön a Weihnachts-Markt. Minden fel van díszítve, gyönyörű az egész város! És lassan már kezdik is!

Puszi

Kriszta

Kép
lujzika

SZÖSZI!!!!
Ez az???

[color=#ff0000]
40 dkg borjúcomb, 10 dkg füstölt szalonna, 15 dkg erdei gomba, 20 dkg leveszöldség, 15 dkg hagyma, 3 dl tejföl, 2 ek liszt, 1 csomó kapor, 1 paprika, 1 paradicsom, 1 csapott ek paprika, 1 csapott ek só, késhegynyi bors.
Az apró kockákra vágott füstölt szalonnát megpirítom, hozzáadom az apróra vágott hagymát, pár percig pirítom, majd hozzáadom a 2x2 centis kockákra vágott húst. Sózom, borsozom és félpuhára párolom. Utána hozzáadom a kockákra vágott leveszöldséget és tovább főzöm. Mikor megpuhult, hozzáadom a felkockázot gombát, paprikával fűszerezem és belekeverem a tejfölt. A végén hozzáadom az apróra vágott kaprot. Hozzáadom a felcsíkozott zöldpaprikát és paradicsomot. Levesbetétként csipetkét főzök bele.
Nagyon finom bakonyi leves.

[size=-2]<a href="http://velvet.hazipatika.com/services/recipe/listrec?rid=451" target=_top> EZEN a linken</a> is találtam![/size]

<a href="http://leves.linkcenter.hu/#magyaroslevesek" target=_top> MINDENKINEK AJÁNLOM!!! SOK-SOK LEVESRECEPT!!!</a>
Klikkeljetek! Kép

ZSuzsa
zerko

Sziasztok!

Pelenka: eddig Baby love-t hasznaltunk, teljesen jo. Most vettem 3-as Pampers-t (csak azert mert Rossmann kozelebb van mint DM) es sokkal vekonyabb, nem tudom, ha ejszakara eleg lesz.

Ha valakit erdekelnek 2000-2500 ft aron aranyos pluss rugik nagy valasztekban, a Lehel piacon lehet venni. Mi is szeretjuk Kengurut, de nem a body-kat. Ugy a vallon gombos mint a csonaknyakunak elnyult a nyaka.Inkabb az elol gombost reszesitjuk elonyben, de Kenguruban nem talaltunk.

Aniko
anniko

ZsuzsaKép!
Az lesz az!!! AZ AHajnieKép is hasonlo, csak ott a hus fustolt.
Koszonom Lanyok!
szoszi
szoszi

Sziasztok!
Hát,már megint csak mostanra sikerült a bejelentkezés.Kép Szervezzünk gyorsan egy talit,mert nem tudok Rólatok semmit!!!!!

Köszönöm mindenkinek,aki jobbulást kívánt Gerinek,szerencsére azóta megint jól van.Kopp-kopp...Kép Most Bencus nagyon náthás.És sehogy sem sikerül kiszívni az orrából semmit.Nagyon gázosak így az éjszakák,szinte semmit nem alszom.KépAz az érdekes,hogy szopi közben nem szörcsög,csak alvásnál.
Remélem a többi beteg gyerkőc meggyógyult,sajnos nem tudom visszaolvasni!

Zsuzsa!
Készülök Téged felhívni,légyszi készülj fel a többiekből,és majd beszámolsz nekem,jó? Kép

Nem írok egyenként senkinek,mert nem akarok megsérteni senkit,de mindenkinek nagyon nagy puszi!

Anikó
vakili

Na, megvolt az oltásunkKép Egész jól sikerült, mert apa vitte be, és a doktornénit nézte közben a gyerkőc nem a szüleit. Így nincs harag köztünkKép

Anniko,
a Rosmann pelenkáját nem próbáltad még? Lehet, az is beválna...

Zsuzsa,
nálunk is megvan még éjjelre a pelusKép
megyek megnézem az Auchan honlapját..
Úgyis kell az új egeret próbálgatnom...

Hajni
nalika

Zsuzsa!
Igen, már jól vagyunk! Boritó Susanna című olasz újságokat kaptam. Kár, hogy nem tudok olaszul! De nem olyan nagy baj, mert a keresztszemes mintákat azért így is fel lehet ismerni benne Kép

Nalika!
Súlymérés nem volt? Mennyit hízott Tüncsi?

Panó
panó

Panó,
de voltKép az a komoly 23 deka egy hónap alatt, igaz éhgyomorra, háááááááátKép
És ez mellett jókedvű, vidám, örökmozgóKép

Hajni
nalika

Nalika!
Egy manökennek vigyázni kell a vonalaira!
Jövő kedden minket is megmérnek. Szerintem mi sem híztunk sokkal többet!

Panó
panó

Panó,
nekem is azt mondta a védőnő, hogy szeretné 1 hét múlva látni. Én nem biztos, hogy szeretnémKép De itthon megmértem a hosszát 62 centi volt, és 57-el született, az szerintem jó. Pláne ha azt mondjátok, hogy a kórházban mindig nagyobbnak mérik őketKép Lassan már a 68-as ruhák is kicsik lesznek rá.
Azért szurkolok Beninek, hogy ő egy kicsit jobban hízzon. Az oltásunk viszont nagyon szép, egy cseppet sem dagadt be idáig. Biztos nem véletlenül van a rendelőben a pelenkázó mellett közvetlenül a csap. Meg vettem ilyen felhúzható gézt (vagy mit) és az teljesen fixen tartja a papírzsepit.
Linóékkal mi a helyzet???

Zsuzsa,
végül megvettem a corá-s overállt, de 12 hónaposra valót kellett vennemKép

Apropó Coráról jut eszembe Ritával mi van?

Pusz,
Hajni
nalika

Sziasztok!

Most esti műszakos is vagyokKép

Úgy kiakadtam ezektől a hülye ruháktól, hogy csak na. Már nem igazán jó ránk a 68-as ruha, hát előszedtem a nagyobb ruhákat (szinte mindent a tesóméktól kaptunk). Kiveszem a 74-es ruhákat és mit látok? Hogy nem is jó a gyerekre!!! Végül azok a body-k lettek jók, amit 12 hónapos nagyságúnak tituláltak. Ki az a nemnormális aki ezeket számozza???
A 6 kilóig írt pelenka jó ha 5 kilóig jó. A 68-as ruha nem jó a 62 cm-es gyerekre. Totál idegbaj. A babakocsi hálójára ráírják, hogy 40 kg-ig terhelhető. Mert biztos 40 kg-t belepakolok, plusz a gyerek 6 kg, 10 kg a babakocsi. Mi vagyok én, erőemelő? Kép

Szerintetek ezek a gyerekcucc gyártók normálisak?

Azt már csak zárójelbe jegyzem meg, hogy szegény Mazsira ráadtam egy 68-as téli overált, szegény úgy maradt, ahogy volt, mert megmozdulni már nem bírt benne. Kép

Nalika: oltás Kép Nincs harag Kép Hízás Kép Mi meg állandóan le vagyunk tolva, hogy sokat hízik. De hát mit csináljak vele? A fogyókúrához még fiatal egy cseppet Kép Különben meg ez az egész egy baromság szerintem. Ha egy gyerek jól van, nem mindegy hogy hány kiló? Miért kéne minden gyereknek egyformának lenni Kép

Szöszi: aztán meséld ám el, hogy milyen lett a leves Kép

Panó: te mikor keresztszemezel? Én goblein-eztem anno de már rég elő se vettem. És még én vagyok jó háziasszony Kép

Lujzika: biztonságos környék Kép

Annyi kajáról volt itt ma szó, hogy megyek enni, mert majd éhen veszek. Lehet hogy felzabálom magam 50 kg-ra. Kép
Vasárnap a sétához felvettem a régi farmerom, hát még valaki simán befért volna mellém Kép Cserélhetek ruhatáratKép Még jó hogy az anyósom női ruhát árul, mindig válogathatok a kínálatából Kép

Jó éjszakát mindenkinek, holnap korán jövök Kép
Amatőr

Sziasztok!

Itt rendben minden. A barátnőm a lányával 7-kor ment el. Tök jól elvoltunk a 2 kiscsajjal. Szóval jó volt.
de elfáradtam. Holnap délelőtt Cora , meyünk mi is overallért, mint HAjni. AZtán meg szuri. Nálunk nekem kell menni, mert apa a múltkor ott volt és elsírta magát. Igy nekem marad a neheze. Én csak azt utálom, ahogy néz a kis könnyes szemeivel és kérdezi, hogy hagyod ezt, hogy bántsanak. Ilyenkor a szívem is összeszorul.

Zsuzsa!

Húsos kaja megy, de már rájöttem, hogy amiben paradicsom is van, azért nem rajong annyira. Viszont A Milupa HA tejpép, meg csúszik úgy , hogy csak na! Nemsokára azért majd adok neki gyümölcsöset, mert az azért jobb ízű.

Na lányok egy vitatéma, vagyis inkább gondolatserkentő:

Mikor csinálsz jót a gyerekkel, ha sokáig hipoallergén dolgokat kap, vagy ha inkább nem azt kapja, vagy lassan átvezetve a hipoallergénből a síma tejpépekbe, tápszerekbe?

A doki nénink egyéves koráig esküszik a HA-s termékekre. Azért, hogy ne legyen tejallergiás. De ha meg sokáig nem kap ilyen "babatejet", nem azért lesz a végén tejallergiás, mert nem fejlődik ki a védekező rendszere? Most nem a tehéntejről beszélek!!!!
Véleményetekre kíváncsi lennék!

Süncsi!

Puszika Nektek, gyere megint gyakran, ha utolérted magad! Bunkók sajna mindenhol vannak.Kép

HAjni!

HA boldog a baba, nincs vele semmi gond!
VAn ilyen baba is meg olyan is. Nem lehet mindenki egyforma.

Holnap mérlegelés nálunk is. Kíváncsi vagyok, hogy mennyi, de a vélemény a fülem mellett elmegy. MI meg kövérek leszünk, pedig még nem értük el a 7 kg-t ami a duplázáshoz kell. És már elmúltunk 5 hónaposak. Szóval a lényeg, hogyha gyerek jól érzi magát. Ha a dokinak kövér, akkor legyen kövér. Majd lemozogja!

Szöszi!

SZEGEDREEEEEEEEE????????????

Zita is pont akkor jön, azt hiszem 14-n.

Mariann is lassan visszacsatlakozik hozzánk. Sajnos rossz híreket kaptam ma tőle, de üdvözöl mindenkit. DE Anna babája jól van!

PAnó: puszika! Ennyire te sem vagy sós szájú mi? Hát én sem. Kép
Remélem minden rendben nálatok!
NA megyek teregetni Kép
Puszka mindenkinek, de apaának valami nyúge van. Kép
MUcska

Andi
Kép
mucska

A.Hajni,
hát mit gondolsz én miért vettem 12 hónaposra való overállt? Én ezeken a dolgokon röpke 10 éve gondolkodom, mégsem jutottam közelebb a megoldáshozKép Bálint különben a férjem szülinapján születettKép Hány kiló is ő most? (már nem a férjemKép)
Csak súgva, én néha tudok hímezni... A gobleinezést egyszer azért megnézném.

Andi,
nekem már múltkor is tetszett az overáll, azért is vettem most megKép Valóban sok gyerek nem szereti a paradicsomosat. Tomi sosem ette meg, Peti megette, aztán meg az akkori sógornőmék fehér szőnyegére kitaccsoltaKép Ezért vettem mindig Tomcinak azt a fajta borjúhúsostKép
Hipoallergénhez nem tudok hozzászólni, mi mindig csak a sima tejpépet ettükKép
Ja, és a súlyával csak engen fáraszt a doktornéni, a férjemnek egy szót sem szólt róla. Lehet, hogy így megyünk ezentúl is. Pont akkor értem most oda, amikor kijöttek a szúrásrólKép
Holnapra jó vásárlást!

Zsuzsa,
képzeld nem lehet sehol BonJour-t kapni, kifogyott a készlet. Most mit fogok inni???

Hajni
nalika

Amatőr!

Holnap ugyanezeket a sorokat fogom leírni: úgy kiakadtam a gyerekruha ..... Kép
Reggel nem is igyekszem, mert te hajnali műszakot tartasz. Kép
Puszi Neked már reggelre!

Jó éjt!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Nalika!
Az oltás nálunk is apa reszortja lesz most már,mert én mindig együtt sírok velük.A nagyíokkal már régóta Ő megy,én kint várakozom,és csak utána vigasztalok,mert egyszer rosszul lettem Geri vérvételénél.Nem volt nagyon ciki,hogy a gyerek üvölt,én meg fekszem az ágyon és engem ápolnak.Kép Kép
Mennyit kell teljesítenetek egy hét alatt?
Puszi Nektek! Kép

Panó:de jó,hogy meggyógyultatok.Most olvastam,hogy Neked is magas lázad volt.Mailt készülök írni,de egyszerűen nem jutok ide.Lehet,hogy marad a telefon.Kép Kép

Mucska:mérlegelés:ne is törődj vele,a lényeg,hogy jókedvű és egészséges a pici lány.Az én Bencusom is mindig "kövér",de nekem így tetszik! Kép

Jó éjt:Anikó
vakili

Mucska:Mariannak sok puszi,és sajnálom a rossz híreket!Kép

Anikó
vakili

Anikó,
nem mondták, hogy mennyit kell, gondolom csak valamivel többet. Ti mikor kapjátok az oltást?
VérvételKép

Mikor sétálunk egyet?Kép

Pusz,
Hajni
nalika

Sziasztok!

Dédink túl van a műtéten, szerencsére jól sikerült. Kép
Mi túl vagyunk egy borzalmas délutánon, most csönd van, remélhetőleg Rambó (Dani) és Herkules alszik reggelig.

Mucska: de láttam, hogy hiányoltál. Kép Jól is esett nagyon: Kép Kép A holnapi szurihoz drukkolok!

Amatör Hajni: az baj ha nem akar hanyatt feküdni a manó? Hát igaz ami igaz, úgy nem sokat lát a nagyvilágból. Az enyém is ülne már fel, de hát még nincs 3 hónapos sem. Kép
A karácsonyi mizéria eléggé lelombozó, már október végétől elkezdik. Teljesen elcsépelik az egészet. Ez már biznisz. Kép
Ruhaszámozás: egyetértek. Össze-vissza számoznak. Dani 4 éveseknek való göncöket hord. Amúgy 2 éves...

Süncsi: összeszorult a szivem arra ahogy bántak veletek. Kép Kép Remélem többet nem találkozol ilyen goromba alakokkal sehol! Kép Sok puszi!!!!!!

Lujzika: miért nem akarsz képet feltenni magadról????????

Zsuzsa: Gergő nagyon sírt az oltás alatt. Kép És engem nézett. Bár engem oltanának be helyette. Kép
Dani nagyon aktív manó. Ha nem tombol, akkor baj van. Gergő meg pirszing és kézibaba. Kép Ami nem baj amúgy, mert hamar megnő ő is és akkor megint nem lesz kit dajkálni. Én meg imádok babázni. Persze néha azért nem vetnék meg némi nyugalmat. Kép

Nalika Hajni: majd hívsz ha utóléred magad. Kép

Anikó, Orsi: Pusza!!

LINO, PANÓ: sok puszi. Kép

SWEN: mi van veled merre vagy???

Szöszi: betyárleves? Kép Mikor csinálod meg?

Sziatok (Dani mondja így):
Linda

Kép
bellana

NA jó reggelt szép kislányok!

Na ki tud ilyen korán kelni?
Hát az a marha akinek vállalkozása van és teheraautói. Mármint a férjének. De ez azzal a jóval jár, hogy neki is felkel kelni.
Most boldog vagyok! Kép

Így ma nincs Cora járat sem, mert annyi lett a munka, apa meg az autót is elvitte.
De főznöm se kell, mert ugye nincs mit! Hurrá! Lehet, hogy most csókolt meg a királyfi? Kép
NA megyek öltözni.

Drága kedves Amatőr!

Este még én sem gondoltam, hogy ma beelőzlek! Kép
Ez volt a meglepi (nekem) Kép
NA szép reggelt kívánok mindenkinek!
MUcska

Andi
Kép
mucska

Mucska ez nem ér! Kép Inkább átengedem neked a korai időpontom, nem kell ezért éjszaka kelned Kép

Minket megint keltett a kakamanó, nem tűnt el valakitől? Szívesen visszaküldeném Kép
Még szerencse, hogy magától visszaalszik ilyenkor.
És felvirradt a nagy nap, megyünk a Tesco-ba meg a Cora-ba! És látni fogok egy csomó embert Kép
Az élet apró örömeiKép

A Coraba már lassan talit is szervezhetnénk, nem? Kép

Szép napot mindenkinek
Amatőr

Szia Amatőr!

Küldheted a kakimanót, mert tegnap elveszett!

Irígy vagyok, hogy mentek a Corába Kép
Én meg csomagolok és maradok.Kép
Tessék nekem megnézni az akcós dszekiket a gyereknek és beszámolni, légysziiiiiiiiiiii!
NA megyek hajat mosni.
Én szívesen visszaadom az aranyat holnaptól Kép, pedig nem doppingoltam. Mert most egy nagy mosott kaki vagyok. És még türjem, hogy délután böködik a lányomat. MA rosz napot fogott ki a védőbanya, mert ha hülye lesz, ma biztos kiosztom. Kép
Puszi Neked és jó társagági élete kívánok a Corában!
Pusz: MUcska

Andi
Kép
mucska

Szia Mucska!

Kakimanót küldöm légipostán Kép Becs szó megnézem neked a gyerekcuccokat, aztán mindenről részletesen beszámolok, oké?
Elhiszem hogy nem vagy túl fitt, ezt még én se bírnám Kép
A védőbanyát oszd ki nyugodtan Kép
Nálunk tegnap járt, sajnos. Utálom amikor csak úgy egyszerűen megjelenik, és elvárja hogy kedvesen cseverésszek vele, mikor ezer más dolgom lenne. Miért nem tud szólni, hogy jön???
És jön az okos tanácsaival, amire finoman fogalmazva nem vagyok kíváncsi. Ja, ráadásul egy idős velem, és nincs gyereke. Mindig az a példa, hogy "hát nem tudom, a nővérem gyerekeivel...". Hát kösz, nővérem az nekem is van, gyerekei is vannak, akkor én is lehetek Védőbanya Kép

Azért legyen a lehetőségekhez képest szép napod!
Pusz
Amatőr

Szia Amatőr!

Hát neked se semmi védőbanyád van. Azt utálom, mikor úgy jön a területi, hogy nem szól.(sose szól) És még vigyorogjak, amikor ezer más dolgom van. Volt olyan, hogy épp elszámolás volt a fiúknak és 4 fiúval hallgatuk a baromságokat. De nem zavarta, hogy ennyien mennének már haza.
Cora: aza 3390 Ft-s Bébi síegyüttes érdekelne (két részes), meg a 3290-s bébi síoverall.
Nézd már meg, hogy milyen minőség és milyen színekben van. Lányos érdekelne.
Köszike, egy angyal vagy!!!!!

Igy ma már tuti, hogy még jössz a topikba, mert azt ugye nem hagyod, hogy az oldalam kilukadjon holnap hajnalig! Kép

NA a kiscsaj fent van már, kaki manót express küld, mert az is fogja nyomni a mérleget a dokinál és aztán hallgathatok, hogy mennyit hízott a gyerek.
VAgy ha rosszul viselkedik a védőbanya, majd mondom a gyereknek, hogy kakilja le Kép
DE ma nem kell főznöm , mert üres a hűtő. Csak az a baj, hogy már éhes vagyok Kép De forró kenyerem már van! Kép
NA megyek játszani a ház úrnőjével!
Neked is szép napot!
Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Forró kenyér hajnalban, hmmm Kép
Én is pék akarok lenniKép
Enyém gyerekem mindig lepisili a banyát Kép
Főzni én fogok sajna, székelykáposzta lesz, apa egyik aktuális kedvence. Nekem meg marad a tegnapi túrós derelye.
Azért szeretek hajnalba kelni, mert nekem ilyenkor vannak a szabad óráim. Reggeli tejeskávé, meg persze a net Kép Máskor úgysincs időm ráérni Kép Estefelé meg apa mindig lecsap a gépre, mondtam is neki hogy ideje lenne hogy vegyen nekem laptopot, hogy én is kalózkodhassak Kép
Valahogy nem tetszett neki az ötlet, nem értem miért Kép

Ház úrnőjeKép Mi nagyfőnöknek hívjukKép
Ahogy tudok jövök és beszámolok.

Pusz
Amatőr

Amatőr!

Ne csak kakimanót küld, hanem a kaja is nagyon jó lesz. Ez bejön az én belemnek nagyon. Vagyis bejönne!

LAptop: intézkedj szépen. Apát ki kell dúrni a gép elől és akkor magának kell, hogy vegyen laptopot! Kép Akkor nem lesz egy szava sem, ha neki kell!
Én is koránkelő vagyok egyébként, ilyenkor szeretek főzni. Csak a gépet nem nagyon kapcsolhatom be, mert itt van az ágy mellett, és apa nagyon szemrehányóan tud nézni, ha kopog a klaviatúra Kép
NA megyek, az úrnőhöz.

Andi
Kép
mucska

De korán kelnek egyesek!! És én még azt hittem mi keltünk hajnalban (5-kor !).

Mucska, mail ment.Kép Sajnálom, hogy felborult a programotok!

Bori, köszi, hogy hiányoltál sms-ben. Kép

Mi megvagyunk csak Noncsika nagyon nyűgös mostanában. Szinte semmit nem alszik napközben de ha végre elalszik 1 óra ringatás után akkor 20 perc múlva már fel is ébredt. Kép

Egyik gyógyszert abbahagytuk múlt héten, remélem nem azért sír ennyit, majd kiderül. Másik gyógyszer hiánycikk és meg fog szűnni, nincs helyettesítője, nem tudom mi lesz velünk. Kép Most még Jerry és Zita segítségével tudtunk szerezni. Kép

Noncsika múlt héten nem hozta a szokásos 25-30 dekás hízást. Csak 10 dekát hízott. Kép

Az oltás eléggé megviselte. Tegnap találkoztunk a doktornénivel és ahogy meglátta elkezdett sírni. Kép

Bocsi de azt hiszem nem vállakozom a visszaolvasásra. Kép

Többieknek is pusza! Kép

chello
chello

Drága Chelló!

Már válasz is ment ám vissza!!!!!!!
Puszi az én szépséges Noncsibarátnőmnek!Kép

Hizás: Jó az hidd el!!!!!!!
Pusz: MUcska

Andi
Kép
mucska

Mucska,Amatőr!

Jó így kezdeni a napot,hogy a jókedvű írásaitokat olvasom.Kép Milyen kár,hogy csak ritkán jutok ide. Kép

Mucska:oltásra drukkolok! Mi jövő héten megyünk és a lányom a 6 évesét is megkapja.Hát ettől félek csak igazán. Kép Kakimanót én nem küldöm,mert mostanában nekünk is csak napi 1 van jó esetben.Kép
Hajnali kelésed. Kép
Úgy látszik ez ma egy ilyen nap.Mi már reggel 6-kor mentünk sétálni Bencussal édes kettesben,hogy hagyja a többieket aludni.Valahogy az Ő órája nem állítódott át. Kép

Chello:Noncsika nyűgös? Kép Gyógyszerek. Kép
Súlyra mit szólt a doki? Nagy gond? Oltás Kép Már megismeri a dokinénit? Ez nem jó.Pedig még sokszor fog kapni,szegény.
Olvastad,hogy Bencusom kinézte magának a csodaszép lánykádat? Mit szóltok hozzá? Elfogadjátok?Kép
Az altatás egyébként elég sokszor nálunk is így néz ki. Kép

Amatőr!
Én már ennél korábban nem tudok felkelni,hogy géphez jussak.Amíg pocakos voltam,addig így csináltam,és olyan jók voltak azok az egyedül eltöltött félórák-órák.Jókat nevetgéltem az írásokon és mindjárt másképp indult a nap.Kép
Jó lesz ma neked kimozdulni.Mi is megyünk a Corába a héten,úgyhogy én is kíváncsi vagyok mit írsz a gyerekcuccokról.Remélem el is tudom olvasni. Kép

Linda:Nem tudtam a déditekről,akkor utólag is jobbulást Neki!
Micsoda neveket adsz Te a gyerkőceidnek! Kép
Én szeretem a karácsonyi készülődést már ilyenkor is. Kép
Puszi Nektek!

Nalika:Remélem nemsokára összejön a séta.Sok puszi Nektek!Küldjek egy pár dekát Tüncsikének? Kép

Mindenkinek nagyon szép napot:Anikó
vakili

Chello: Mazsi sem alszik mostanában napközbe, ő is nyügi volt, aztán két napja teljesen rendbe jött. De közbe volt egy olyan nap, amit végigaludt, igaz hogy csak sétálással tudtam rávenni az alvásra, de megérte.
OltásKép
Az a lényeg hogy hízik, ne bánkódj!

Egy jobb napot kívánok nektek!

Mucska: jó ötlet, kitúrom apát! Kép Hátha van a Corában laptop isKép
Amatőr

Amatőr!

LAptop nnincs akcióban, pedig gyorsan megnéztem az újságot! Kép

Anikó!
Hajnali séta Kép Ti sem vagytok semmik!Tessék jönni gyakrabban és jókedvű leszel egész nap!
Oltás : Kép

LÁnyok! A múltkor raktam fel "képregényt" és senki nem sajnált meg, hogy hízok , mint a disznó! Kép
Pedig megy a tea is, a kaki manót lehet, hogy én vettem el a gyerektől. De a mérleg az kiakad. VAgy csak szivat engem, de akkor viszont nagyon! Kép

NA megyek, nem tudom hova, mert nem kell főznöm. Nem győzöm ismételni! Kép

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Ennyi koránkelő mellett labdába sem rúghatok!
Apa este megint gépfoglalót játszott, biztosítók díjszabásait nézegette, kérdeztem, hogy váltani akarunk-e, hát nem csak érdekli. Ki érti a férfiakat?Kép Utána meg Zsófival kínlódtunk, egy órán keresztül sírt, alig lehetett megvígasztalni. Szerintem a hasa fájt. Felhívta apa a gyerekorvost, azt mondta, hogy biztos bélgörcs, előfordul, nem igazán kell vele foglalkozni. Szerintem totál hülyének nézett minket, hogy ilyenen bepánikolunk... 10 óta édesen alszik, akkor nagy baja nem lehet?

Chello!
Sajnálom NoncsitKép Én hülye meg 1 óra síráson vagyok kiakadva???

Amatőr!
Én is felvetettem a második gép lehetőségét, hát nem arattam osztatlan sikertKép Ezek a pasik mind egyformák???

Mucska!
És mikor feküdtél le? Apa legalább jól megfizet?Kép Én is szoktam apának segíteni, olyankor mindig mondom neki, hogy örüljön, hogy nem kérek fizetést csak némi ruhapénztKép Oltáshoz megy a drukk! Enyém védőbanyát( aki nem is banya) küldöm hozzátok, ő mindig telefonál mielőtt jön és alapjában véve tök jó fejKép Néha megjegyzi, hogy sokat hízott a gyerek, de ennyi az össz negatívum vele kapcsolatban.

Linda!
DédiKépKépKép OltásKép Rettenetes látni ahogy szenvednek, én egyszer elbőgtem magam, doki kicsit furcsán nézett.

Nalika!
OltásKép OverállKép Én már egy ideje nem is nézem a méretet, a szememnek jobban hiszek. Zsófira az alábbi méretű body-k jók: 62-es, 68-as, 74-es. Ilyenkor ki a hülye???

Anikó!
NáthátokKép Jobbulást!!!

Most mennem kell, majd jövök!

Betegek, gyógyuljatok gyorsan!!!

Pusz

Bea
Vendég

Szép jó reggelt! (már akinek, most van reggel? Kép)

Tegnap jól kiakadtam, végülis kettesben mentünk sétálni a lánykámmal. Nem elég, hogy a hétfőnk el lett cs..ve, tegnap délután 4-kor jött a főnökasszony Andrishoz, hogy megbeszélje a vasárnapi menüt (az is el lesz cs...ve, mert akkor Mádl papa jön), aztán végül mégsem ért rá, (Andris lent dekkolt 6-ig a konyhában), az én picikém meg olyan nyügi volt, hogy nem tudtuk apát megvárni!

Mucska!
Te aztán nem semmi vagy ! Veled mindig történik valami (Fehérvár Áruház Kép?)! Azért sajnálom ám, hogy felborult a programod!
Oltás: így vagyok vele én is, a múltkor is bőgtem, pedig kis Motyorgó egész jól viselte.
HA téma: az az igazság, hogy mi a 3. hónap utántól már nem HA-t használunk. Egyrészt mert a HA is köti a kakit (a gyerkőcöm is utálta, mellesleg tényleg jó sz@r), másrészt beszéltem a dokinéninkkel és azt mondta, hogy mivel senki nem allergiás a családban, adhatom neki a simát is. Hát remélem, hogy nem cs..sztük el!

Forró (fehér)kenyér hmmmm! Drótposta, gyorsfutár???? Kép
Oltásra megy a drukk!! Védőnénit oszd ki helyettem is!!!

Hajni!
Oltás Kép De jó nektek, hogy már túl vagytok rajta!

Amatőr!
Ruhaméretek Kép Ismerős!! 2 hónaposan már 6 hónapos body-kat hordtunk!
Saját méret Kép Küldhetek pár kg-ot?? Kép
Élet apró örömei Kép Nekem már az is boldogság, ha itt kimegyünk az utcára, mert mindig nagy a nyüzsi!

Linda!
Hát egyrészt, mert ebben a sorozatban nincs (nem véletlenül), másrészt mert úúúúútálom, ha fényképeznek, főleg mert szerintem a képeim nem is hasonlítanak rám Kép
Dédi Kép Oltás Kép
Babázás Kép tényleg jó dolog Kép Sajnálom, hogy már többet nem lehet benne részem Kép

Chello!
Nyügi Kép Oltás Kép

Puszka

Kriszta

Kép
lujzika

Bea!

11-kor, és hát csak természetbeni juttatásom van Kép
Ezt el lehet titkolni.

A dokik ne nézzenek hülyének! Hát kiért aggódnánk, ha nem a gyerkőcért. Enyém gyerek felébredt!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Látjátok!

Igy kell csinálni! 998s hozzászólás után, már a 1006 -s jön. Persze, mert nem ment el az üzi, csak próbáltam küldeni. Igy már régi felhasználó lettem!

Fehérvár áruház Kép
Pusz Nektek és dobd már ki azt a sok éhenkórász népet!
Az élvonalunk Berlinbe jár ebédelni Kép, ezért van nekünk ennyi adónk Kép
Pusz, mert gyerek reklamál!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Bea!

Köszönöm!Kép
Az első gyerkőcünk nagyon sírós volt.Volt,hogy egy héten 2-szer is kihívtuk az ügyeletet,annyira megijedtünk.Én azt mondom,jobb félni,mint megijedni,és nem hiszem,hogy ezért hülyének néznének Titeket.Kép

Mucska:jönnék én gyakrabban,de már most lelkifurdim van,úgy néz ki a lakás.Kép Jön ma anyukám segíteni,nem lesz pofám ideülni,amikor Ő vasal.Kép
A védőnéni egyébként hozzánk sem szokott bejelentkezni,és amikor itthon talál,csodálkozva mondja,hogy már többször is keresett és nem voltunk itthon.Azt gondolta,hogy állandóan itthon ülünk,és várjuk,hogy valaki ránk nyissa az ajtót?Kép

Kriszta:szegény apátok jó elfoglalt. Kép

Puszi:Anikó

Valszeg most megint eltűnök.Kép Kép Kép
vakili

Anikó, nem olvastam de örülök neki. Szerintem Noncsinak is teszett Bencus! Kép Olyan édesek voltak ahogy nézték egymást és mosolyogtak. Kép

Súlyra doki nem szólt semmit mert nem is mondtam neki. Nem görcsölünk már annyira mert ilyenkor állitólag már nem híznak olyan iramban és mi behoztuk a lemaradásunkat. Egyébként furi mert tegnap is lemértem kíváncsiságból és vasárnaphoz képet 11 dekával mutatott többet a mérleg !! De ha heti 10 dekát hízik akkor is fél éves korára teljesíteni tudjuk az elvárást.

Amatőr, az én lánykám még sétálás közben se nagyon alszik. Épp hogy elalszik néha fél órára. Kép Súly miatt nem bánkódom csak úgy megszoktam a negyed kilós hízásokat !

Lehet, hogy ráveszem magam és elindulok a lánnyal a Corába. Kép

chello
chello

Mucska!
Ha a kialvatlanság ilyen hatással van a humorérzékre, én ma le sem fekszemKép A természetbeli juttatás kötelesség, ruhapénzért tessék reklamálni!!!

Lujzika!
Tessék megmondani apának, hogy valami jó paprikásat főzzön a kedves kormánytagoknak, hátha leszoknak rólatok! FényképekKép Én titokban le szoktam törölni, ami rólam készült, apa meg ordít amikor észrevesziKép Bár most egy időre megoldódott a dolog, eladtuk a gépet(apa félévente fejleszt, de minek?) és csak két hét múlva hozzák az újat.

Valaki mondta, hogy fényképezzem le a kutyát a kezemben(bocs, nem tudom ki), nem felejtettem el, az lesz az első dolgom, ha meglesz az új gép. A fejem nem lesz rajtaKép

Pusz

Bea
Vendég

sziasztok!

Apa ma korábban lelépett reggel! Zsófi már az oviban, Edina még alszik! Tegnap este ő is nagyon nyügi volt. Irtó fáradt lehetett, de nem tudott elaludni szegény Kép Aztán a szopiba belealudt! Bár a csúnya anyja az első cici után még nem hagyta!

Az utcánk már szinte felismerhetetlen. Egész nap zaj van, és a babakocsival már alig lehet kimenni a házból. Kép

Chello: nagyon sajnálom, hogy a nyugalmas időszakotoknak vége Kép És ez a gyógyszer dolog kiakaszt! Összekevertetni nem lehetne? Bár én nem vagyok ebben profi, de ilyen nem lehet, hogy valaminek nincs helyettese???
ÉS csak annyit tudok hozzátenni, hogy fel a fejjel!
Szuri Kép Okos lány ez a Noncsika (Dokinéni )

Mucska: szurkolok ma a szurihoz! MEg tervezek írni neked egy mailt!
A mérleg sz@rt be! Te jól nézel ki! VAgy PS-sel leszedtél róla pár kilót??? Kép
Lassan mehetsz is aludni!
HA: elárulom, mivel ZSófinak anno a kórházban nem írtak fel tápot, és nem adtak a gyógyszertárban HA-t, és a dokinéni csak 3 napra rá jütt, így ő sima BEBA 1-et kapott kezdettől. ÉS mivel avval elvolt, ő nem is kapott HA-t! Semmi baja!
És feles tejet kaptam, nem HA-t, és nincs!
Az a véleméynem, hogy ha az ajánlások alapján a gyereknek 3 éves koráig csak tápszert adsz, a gatyád rámegy! ÉS mivel minden allergizál, így döntsd el, melyik ellen védekezel, és melyik ellen nem!
Túl van lihegve ez a dolog, nem???
Persze az más, ha egy baba allergiás amúgy is!

Linda: dédinek minden jót, és jobbulást!
Elhiszem, hogy fárasztó! Én is ránézek a hatalmas Edinára, és fáj, hogy többet nem lesz már kisbabám! Ő már egy "cula"!

Anikó: látom jössz Kép így a "fenyegetés" napolódik. Pedig lélekben már készültem Kép
6 éves szuri! Kép Nálunk az jó lesz, mert Edinának majd akkor lesz aktuális a 3 éves! Foghatják egymás kezét!

Amatőr: jó vásárlást! Akkor ma sokat költötök Kép
Jó korai volt a kelés Kép
ÉS Cora sok van! Sok minitalira gondolsz? Kép
Ruhák Kép Én már régen szemre válogatok, és szemre vásárlok! Edina tegnap lefotózott overálja 1.5 éves méret! Jó ha idén rámegy! Kép
De volt példa olyanra is, ami meg sokkal nagyobb!

Lujzika: nagy a forgaom felétek! Hogy van az angol királynő???

Mariannt én is nagyon sajnálom! Ilyen áron még vártunk volna rá!!! Kép

Nalika: akkor te már rutinos vagy ruha témában! De hát 3. baba! Kép
23 deka is fejlődés! ÉS most mennyi Timi? Persze ha nem titok!
Új patkány Kép Milyen fajta?
Szóval mi lett a TEFALlal???

Szöszi: ma betyárleves lesz a menü??? Kép

Zita: most nekem is megvan videón! Kép

Swen??? Swen??? Merre vagy???

Anita!!! Bori!!! Hol jársz???

Nos, most én is el! Ébredés...

Zsuzsa
zerko

Bea!

Lehet, hogy túlpörögtem egy kicsit ? Kép
Majd délután már savanya lesz a szőlő!
Ja ruhapénz: olyan kis csipkés bugyikára és olyan kis édes harisnyatartósra gondolsz? Jól nézne ki benne tehénke Kép

Chello!
Jó hogy itt vagy megint!!!

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Na megreggeliztünk. Jó pisis is volt a lelkem, ezért a mai neve Pisi Mókus. Aztán erre asszociálva elénekeltem neki a Pisi Mókus fenn a fán ... című klasszikus műdalt, némileg átköltve, és képzeljétek, tetszett neki Kép Mondtam, hogy faramuci egy ízlése van a lánykámnak Kép!

Mucska!
Adó: van benne valami Kép

Bea! Nekünk mindenki azt mondta, hogy inkább hívjuk 3-szor a dokit, és mondja azt, hogy minek hívtuk, mint hogy 1-szer azt mondja, hogy miért nem?!

A súlymérésen én nem aggódom, mert Heidi-Leidit nem is nagyon érdekli. Különben jobb is, hogy nem foglalkoznak vele, mert elég érdekesen mérnek. Amikor szeptemberben volt egy hasmenésünk, napi 6 kaki után mértek 2 nap alatt 0,5 kg gyarapodást! Nem semmi, mi? Kép Hiába, ügyes az én lányom! Mindent jól hasznosít!

Anikó!
Otthoni védőnénink nálunk is mindig váratlanul jelent meg, ezért is utáltam ki (ahogy már többször is írtam), itt meg nincs is ilyen, mármint kijárás.

Chello!
Ma mindenki a Cora-ba megy? Én is akarok !!! Kép

Pusz

Kriszta

Kép
lujzika

Mucska!

Tessék csak pörögniKép
Ruhapénz: hát nem kimondottanKép Csak simán ruhákra, nadrág, pulcsi, póló neked úgysem kell.
Most én is viccesen néznék ki teljes menetfelszerelésben, nem akarok apában egy életre szóló törést okozniKép

Pusz

Bea
Vendég

Zsuzsa!

Épp azért kérdeztem véleményeket, mert nem értek egyet ezzel a nagy Ha-s adással. Tejpépet már Anna is símát fog kapni. Pont attól félek, ha a doki ennyire erőlteti, pont azért lesz allergiás, mert nem fejlődik a védekező rendszere. Én is feles tejes gyerek vagyok és semmi bajom. meg egyikőnk sem allergiás.
Na majd meglátjuk, de rákérdezek délután.
Pusz: mucska

Andi
Kép
mucska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?