Új privát üzeneted érkezett!

Connie: Ja, előbb házasélet, aztán rácuppanhat a gépre ha van ereje Kép

Timurr: Grétiből még nem sokat láttam ma, nemrég ébredt fel, szopizott, most sikongat meg nyekereg a tornázó alatt Kép Nagyon nyekereg.
Remélem nem lesz dilis.

Átraktam a hordozóba, már nem nyekereg Kép
Mostanában nagyon utál háton feküdni, még hason is jobban elvan mint háton, de a hordozó a tuti.
Hordozó elé (fölé) rakom a tornázót és akkor semmi gond nincs.
Eszek, aztán kiteregetek, aztán takarítok, aztán tanulok....ammen.

Mi még soha nem szívtunk orrot Grétinél, azt se tudom hogy kell. Porszívós orrszívónk van.
Õ is szokott olyan hangot kiadni magából, mintha tele lenne az orra, de látom, hogy nincs semmi benne. És sokat tüsszent úgy általban.
Egyszer ezt a cikket találtam, amikor ez után kutattam:
http://www.babamagazin.hu/05_03/cikk0503_38.htm
No, Grétikénk pont úgy röfög néha ahogy itt írja...ettől megnyugodtam Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok! Kép

Bea és a többiek is! Tiszta szívemből szóltatok. Csak óvatosan! Nálunk ezek a problémák vezettek egy új szerelemhez a férjemnél. Szóval a férfiak, úgy tűnik, teljesen másként látják és élik a világot. Kivétel biztosan akad, de mint itt is kiderült, nagyon kevés!

Betegség: dettó, én mindig lábon átvészeltem, mert ugye itthon voltak a gyerekek, rájuk ki vigyáz, ha én fekszem a láztól??? Mikor még nem volt gyerek, akkor meg annyi munka volt, hogy nem maradtam itthon egy kis hőemelkedéssel sem! Pláne, ha a pénz is számított! Mert a táppénz ugye...

Szex: igen, igen. Ugyanez, visszautasítás kínos, valamint személyes sértésnek veszik. Egy pszichológus írását olvastam nem régen, abban azt írta, hogy a férfiak ezt a fajta visszautasítást úgy veszik, mintha ők nem kellenének és nem a szex. Úgy érzik ettől, hogy már nem szeretjük őket!
És azt hiszem, az teszi jól, aki ezt megbeszéli a párjával. Akár többször visszatérve rá, hogy megértse, nem arról van szó, hogy már nem szeretlek, csupán arról, hogy megváltozott az életünk, sok érzelmi teher van rajtunk, sok fizikai teher is. A szex felszabadultan és spontán jó, nem pedig akaratlagos dolog. Tudatosan próbáljatok időt és helyet teremteni (ami persze megint hülyeség, mert ugye akkor nem spontán), de mondjuk minden héten egy szabad délután a nagyinak is beleférhet.
Nálunk én azzal rontottam el, hogy sosem akartam erről beszélni. Szégyeltem, utáltam, hogy hibásnak kell magam érezni olyasmiért, ami rajtam kívül álló ok.
A férjem pedig azzal rontotta el, hogy ő sem gondolt abba bele, hogy nem az ő utálásáról van szó, hogy neki is alkalmazkodnia kell az új életformához. Igenis változnunk kell mindkettőnknek. Ha nem megy, rámegy a házasságunk. Jön egy független harmadik, és borul a bili. Kép((

Képzeljétek, ma Kristóf oviba menet azt mondta: Tudod, mama, hogy fogom hívni a következő öcsémet? Mondtam neki, hogy nem valószínű, hogy lesz, mert ahhoz kell egy egymást szerető apuka és anyuka, akik együtt is élnek. Erre azt mondta, hogy : Ezért mondtam, hogy béküljetek ki a papával! MOndtam neki, hogy nem vesztünk össze, csak a papa már nem akar velem élni. Mondta, hogy majd ő beszél a papával is! Édes!!! Kép Még hozzátette, hogy a beszélgetés sikeressége azon múlik, hogy én ne szóljak bele. Kvázi szerintem azt hiszi, én üldöztem el a volt férjem, ha én engedem, biztosan visszajönne. Kép Kép Ilyenkor olyan de olyan dühös tudok lenni a volt férjemre!!!!! Hogy lehet ilyen megfontolatlan, kegyetlen, hogy kicsi ártatlan embereket ilyen kombinálásra késztet, hogy nem alszik jól Kristóf, hogy látom, folyton ezen agyal!

Vigyázzatok a kapcsolatotokra nagyon! Nem akarok a nagy tapasztalt lenni (tényleg nem akarok!), de mi tényleg a fenit problémákra mentünk rá. Klasszikus, szar, utálnivaló. Iszonyú nagy szerelem volt a miénk. Novemberben lennénk 10 éves házasok, amúgy aznap lennénk 11 éve együtt. Kép

Connie, akkor nem szóltam, tök jó lesz a művház Kép Csak nekem nagyon-nagyon-nagyon messze van!!! HOgy lehet odamenni tömegközlekedéssel? Mondjuk a Moszkva tértől?
Hanyadikán is lesz a következő? Bocs, de lusta vagyok visszakeresni, meg nem is tudom, melyik lapon is van már az a válaszod Kép
Az ár viszont szuper! Kép

Nem gondoljátok, hogy a kekszek, üdítők mennyiségét valahogy ki kéne okoskodni, hogy ne maradjon meg sok? Vagy lehetne, hogy ha megmarad, és elállós, akkor aki autóval jön-megy, az elhozná a következő alkalomra?

Ja, és mit szólnátok, ha a gyerekorvos barátnőmet is elhívnám egyszer? Neki két kislánya van. Az egyik már ovis, de a kisebbik most lesz két éves. Gondoltam, hátha van olyan kérdés, amit szívesen feltennétek egy szakembernek, aki ráadásul nagyon aranyos, és persze gyakorló anyuka. Persze azt is elfogadom, ha nem akartok "idegent", hiszen ő nem jár ebbe a topicba, és a gyerekei is nagyobbak. Gondoljátok meg, jó?

És még egy hülye ötletem támadt Kép Van olyan könyvem, amiben direkt bölcsis dalocskák vannak. Mit szólnátok valami ilyesmihez is a találkozón? Bernát nagyon szereti a zenét és a gyerekdalokat is. És és sem végeztem operaszakon, de azért elénekelgethetünk. Vannak ebben a könyvben eljátszható dalocskák is ilyen kicsiknek. Majd elhozom, megnézitek, ha tetszik, csinálhatunk ilyet is.

Szebb napot, mint ez a szürke Kép
Dorka
dorka

Kingu!
az egy szörnyű ízű keverék!!!! Ne csodálkozz, ha fintorogni fog! Én is mingid azt kapok a gyerekeknek, és egyszer én is kipróbáltam. Hű, akkor nagyot nőttek a szememben a gyerekek, mert kibírták! Nekem olyan hányingerem lett tőleeeee brrrr!
Több lötyiből keverik ki, amiket külön-külön is lehet amúgy kapni, de a patikában tudják az arányokat.
De az anyatej nagyon jó erre is Kép

Öltöztetés Kép Én nem parázom sokat, de azért három fiút ruhába rázni reggel álomsan... Ilyenkor még Kristóf is elvárja, hogy segítsek, pedig azért ő már egyedül öltözik. Kivéve fűzős cipő Kép
Mire elindulunk, én már leizzadtam, kint meg fázom emiatt.

Bernát felébredt, sziasztok!
dorka
dorka

Dorka!

Minden tiszteletem a tiéd. Több okból is, nem állok neki egyenként kifejteni, mert akkor csak az én hsz-em lenne egy mentés Kép

Én emlékszem annó, hogy anyám mindenfélét összehordott apuról (más kérdés, hogy nagy része később többnyire igaznak bizonyult), szerintem hihetetlen felelőtlenség a saját frusztrációját a gyerekre zúdítania...

Na, mind1, nem ragozom tovább, de bennem is felmerül mostanában, hogy vigyázni kell ezzel a témával, mert nagyon sok kapcsolat megy rá az egyensúly eltolódására Kép
lirian

Dorka,
Jövő kedden, 27.-én lesz, 10-től. Moszkva tértől piros metró, kék metro és 81-es busz, a Kaisers előtt áll meg, a Lobogó u. felé menőre kell felszállni és a Sparnál leszállni. Majd rajzoltatok térképet a párommal.
Visszafele el tudok hozni a metróig valakit, sőt sztem két valakit is, csak odafele nem, mert hamarbb kell mennem, a terembérleti szerződés miatt.

Sztem is meg kell ezeket a dolgokat beszélni, nekem szerencsém van a férjemmel, mert vele mindenről lehet beszélni (ill. ha nem lehetne, nem lenne a férjem.Kép),és ezért sztem jóval kevesebb konfliktusunk van az átlagnál.

Na megyek, megnézem a rakott padlizsánt, mit csinál a sütőben.Kép

KépKép
connie

Dorka: Abszolutt egyet értek veled. A visszautasítás=személyes sértés.
Mondjuk én felépítettem ezt az egész dolgot a Gergőnek. Amikor kiderült, hogy babánk lesz, elkezdtem sokat olvasni minden ehhez kapcsolódó témáról, és mindig mondtam neki, hogy mikor mi fog történni, mi miért van, stb. Mind a testi mind a lelki dolgokról. És sokat példálóztam másokkal. Rengeteget beszélgettünk. Ill. én beszéltem főleg Kép Felkészítettem mindenre Kép
Egész megértőnek tűnt, mondjuk voltak így is néha nehéz pillanatok, ha a hangulatváltozásaimat nehezen viselte Kép De azt én is nehezen viseltem Kép
De mindig igyekeztem mindenről beszélni vele. Mindig elmondom neki mi bánt, mivel férfi, és ha csak bedurcizok nem biztos, hogy rájön épp miért tettem Kép
Szóval nem akarom elkiabálni, de szerintem jól működik a házasságunk eddig, és remélem nem lesznek nagy gubancok. Õ jól tud kezelni engem, ami nagy szó Kép Akármilyen mérges vagyok, vagy ideges, 5 perc alatt képes helyre tenni és megnevettetni.
És szerencsére tudunk a szexről is nyíltan beszélni. Nagyon fontos.
Tudom, érzem, hogy nagyon szeret. Én is őt.
Vannak nézeteltéréseink, de kinek nincsenek...
Pl. hogy soha nem kapok tőle virágot vagy apró ajándékot Kép És ezt nem képes felfogni, hogy néha jól esne. De ez ugye már volt téma Kép

nah, eldugulok...
csak Vezso(Ro) mondta, hogy majd jön és akkor legyen mit olvasnia Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Pár vicc, most kaptam néhányat, a témába vágókat bemásolom:

A gyermeket váró házaspár kérdezi az orvostól:
- A terhesség alatt milyen pózokban lehet csinálni?
- A terhesség első szakaszában a férfi válassza a misszionárius pózt, a
második szakaszban a kutyapózt, a harmadik szakaszban pedig a farkaspózt.
- Az milyeeen?!
- Ül a luk mellett, és vonyít!

--------------

A férj csak hajnalban ér haza. A neje vészjósló hangsúllyal kérdezi:
- Hol voltal egész éjszaka?
- Képzeld, drágám, az új titkárnőm munkaidő végén behozott nekem egy kávét,
sejtelmesen rámmosolygott, majd amikor lerakta a kávét az asztalra,
szétnyilt a blúza, én nem birtam visszafogni magam, és belecsókoltam a
nyakába, erre ő teljesen megvadult, egymásnak estünk, elvesztettük a
fejünket, végül a lakásán kötöttunk ki, es egész éjjel szeretkeztünk.
- Hazudsz! Fogadjunk, hogy már megint azt a kurva Windowst akartad
felinstallalni a gépedre!

------------------------

Az esküvő után a fiatal feleség így szól a fiatal férjéhez:
- Drágám, most, hogy összeházasodtunk, azt hiszem, meg kellene beszélnünk, hogyan alakítsuk ki szexuális életünket. Este, ha a hajam rendben van, azt jelenti, nem akarok szexet. Ha kicsit kócos, azt jelenti, hogy lehet, hogy akarom, lehet, hogy nem. Viszont ha a hajam teljesen kócos, azt jelenti, hogy akarom a szexet.
- Rendben, aranyom. Most elmondom, én hogyan gondolom: amikor hazajövök, iszom egyet. Ha csak egy pohárral iszom, azt jelenti, hogy nem akarom a szexet. Ha két pohárral iszom, azt jelenti, hogy lehet, hogy akarom, lehet, hogy nem. Viszont ha három pohárral vagy többet iszom, akkor kurvára nem fog érdekelni milyen a hajad.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Jégvirág
Szívem szerint nem küldenélek tanulni, mert annyira jókat írsz, na és ezek a viccek ...Kép (hihi) Majd ha nem vizsgázol , mennyi is, 3 hét vagy 2, akkor írhatsz még ilyeneket! Kép
De! Most aztán sipirc tanulni, azt a kutya meg a macska, rontom-bontom!
Csak semmi netezés meg szex, kérem szépen, hanem tanulás!
Amúgy én is ezer dologba kezdek bele és csinálom egyszerre és csodálkozom, hogy nem tudom mindent egyszerre be is fejezni, borzasztó maximalista vagyok, sajnos,+ és szeretnék kérelmezni 24 órás helyett 48 órás napokat.

VezsoRo
vezso

Képtelenség behozni a lemaradásomat olvasásilag.Kép Ha nem bánjátok, akkor inkább innen csatlakozom újra.Kép

Nálunk is esik az eső. Tök rossz, mert van ugyan esővédő a babakocsihoz, de ilyenkor nem szeretek sétálni menniKép

Timurr,
Ákos is dilisKép Ne irigyeld a fogakat, szívesen elküldöm hozzátok is a FogmanókatKépKépKép Túl sok nyürrögés van ilyenkor.Kép

Vezso,
sokszor beleesek én is abba a hibába, hogy mindent és azonnal és nagyon jól meg akarok csinálni, de ilyenkor szokta a férjem mondani hogy vegyem má be a lesz.rom tablettát és lazítsak.Kép Szorítok, hogy minden rendben legyen a férjed munkájával kapcsolatban is.

Jégvirág,
sicc tanulniKépKépKép

Connie,
nagyon édesÁkos a kis ruháibanKép

Dorka,
sajnálom a Manócskáidat külön, mert egy felnőttnek lehetne annyi esze, hogy ne ültessen egy gyerek agyába olyan gondolatokat, mint férjed Kristóféba.Kép

Kép

Kép
vizimano

Na képzeljétek, kaptam mailt a munkahelyemről, hogy na hogy vagyok, és nem tudnék-e nekik segíteni minőségbiztosítót keresni. Eddig összesen egy sms-re méltattak, mióta szültem, pedig küldtem nekik marketinghez felhasználható kismamás-babás infokat, amiket régóta kerestek, meg konferenciákról infot, de még egy köszönömöt se kaptam. Eddig! Amíg nem kellett nekik valami.Kép

KépKép
connie

Vezso(ro): Tanulok, tanulok...gépnél, ugyanis számítógép hálózatokból fogok 4-től beégni a tanár előtt, és azt tanulgatom, interneten mindenféle okosságot olvasgatok...most leginkább az érdekelni, hogy mi az a socket...
Barátnőm azt mondta bármit kérdez a tanár mondjam azt, hogy socket Kép Az esetek 80%-ában az a válasz a kérdésére Kép

Szal netezni muszáj...
Szex...hát enyém párom nem jár haza szexelni (szerencsére) munkaidőben...Kép

Lányom alszik...imádom...Kép
Ha Majáéknál hiszti van, Gréti alszik egész nap, ezt már észre vettem Kép

Connie: No mit csinál a padlizsán? Képzeld, szégyen-nem szégyen, én még életemben nem ettem padlizsánt...azt se tudom hogy néz ki....
de már tudom, rákerestem neten Kép
Nagyon egészséges, látom, de gusztustalan, mint a tök olyan, azt utálom Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

A védőnőtől megfutamodtam másfél órás várakozás után, csak nem fogok ott ülni, amikor a bébibaba Rozinak semmi baja sincs. A súlyára kíváncsi lettem volna, de ránézésből megállapítom, hogy megfelelőKép
Elvittem a nagyikámat vásárolni a corába stb, láttam szép őszi szerkókat a babruhák között, fiút is. Egyet vettem is, csakis terápiás célból. Meg hát kell is már ebben a vacak időben. Már 3 db plüss rucija van, jó melegek. Kép
Meg a turiba is benéztem és zsákmányoltam egy levis farmer (bézs), egy farmerszoknyát (csillogós), egy felsőt, egy plüss felsőt (ebből babajáték lesz), mindössze 1800 ft-ért a 4 cuccot. Ez jó nem? Már jobb is a kedvem.
Na, ezt most elküldöm, az előbb nem engedett a babanet.
VezsoRo
vezso

Lorca
Tegnap nem tudtam válaszolni, éjjel Rozi is szopizik , kb 2x, attól függ és még egyszer sem aludta végig az éjszakát. És most fél éves. Ez a helyzet nálunk, nem tudom, megnyugodtál-e.

Patri
Szép lehetett az esküvő, ha a vőlegény angol volt, akkor biztos a hölgyek kalapot viseltek, az ő családjából, mert ott az a szokás. Olyan szép kalapok vannak az angoloknál Kép Nálunk nincs kultúrája, nem divat, sajnos.
A pellusok, amikről beszélünk, azok Huggies pelenkák, Vaktyúk szerzi be nagyker áron. Olcsó és sokat veszünk egyszerre, így nem kell mindig nézni, vane elég otthon. Csak szegény Vaktyúk rohangál érte.

Berkiadri
Ma már pozitív és optimista vagyok, legalábbis próbálok! Muszály. Kép És milyen jó, hogy működik a honlapod, meglátod mihelyst több időd lesz a pici mellett, úgy felfut ez az üzlet, hogy na.
Nekem is lesz majd honlapom, de még nem ma Kép Megpróbálom Connie segítségével, meg ha úgy nem megy, az unokatesómmal megcsinálni. folyt köv
VezsoRo
vezso

Dorka
Nem írtad reggel, milyen lett a szülinapozás tegnap, a sógornődé.
A talizós terem ára sztem is nagyon megfelelő. Képzeld, tegnap, amikor a gyerkőcöket elvittem a Szöcskevárba (3. ker. Kalap u), azt hittem rosszul látok, mert már 1200 ft egy óra egy gyereknek. Sztem az nagyon sok. (2 órát maradtunk = 4800 ft). És nem viheted be a babakocsit (én azért is bevittem, Rozi pont aludt, ugyan hová tettem volna?), nem vihetsz be táskát, kaját és italt. Az előtérbe sem. Persze azért, hogy ott vásárold meg a tripla árú üdítőt. Kicsit kiakadtam, magamban dohogtam, alányoknak nem mondtam, de sztem másik játszóhelyre megyünk legközelebb. Mi a véleményed, ez drága, nem?
Más. Nem lepett meg, amit írtál más munkahelyekről, sajnos.
A külföldi főnökök jól kihasználják itt a népet, akik bagóért dolgoznak, ők meg milliókért havonta (több millióért). És úgy állítják be, hogy mi itt teljesen hülyék vagyunk, mert itt csak 15 éve van piaci verseny stb, de majd ők megtanítanak minket, hogyan kell jó üzletet csinálni...Kép Ez is nagyon idegesítő. Azt hiszik itt lehet még rabszolgaként kezelni az embereket. És sajnos lehet. Az összes nagy multinál is ez van. Ezért is nem tudnak kismamák, anyukák elhelyezkedni, vagy fiatal feleségek babát vállalni. Mert az ilyen helyeken ferdén néznek rád, ha du 5-kor hazamennél.
De a férjem főnöke eddig a legkiborítóbb mind közül. Ígérem, tudósítok mi lesz.

VezsoRo
vezso

Helló Sziasztok!

Jó témákról írogattok, szex. Kép Heti 4-5?? Mi már azon szoktunk poénkodni, ha néha sor kerül rá, hogy na megvolt az e havi. Kép Én férjem eddig türelmesnek bizonyult ilyen témákban, Kép remélem ez nem azért van, mert máshol bepótolja... de amúgy vele mindent meg lehet beszélni. Mondtam neki, hogy mi a minőségre hajtunk és nem a mennyiségre. Kép A másik dolog, meg ha köztünk valami probléma van én úgy vagyok vele, hogy azt meg kell oldani, vagyis megteszek mindent, hogy megoldódjon. Nálam ezek az alapelvek, hogy egyenrangúság, kölcsönösség, elfogadni, megbeszélni és megoldani. De egyébként meg nincs tökéletes recept, az élet egy érdekes dolog, mindig előfordulhatnak rossz dolgok, akkor is ha mindent megteszünk. Az élet ettől olyan izgalmas és megmagyarázhatatlan.

Connie

Nem írod meg ezt a rakott padlizsán receptet? Pont nemrég gondoltam, hogy jó lenne egy padlizsános recept, mert amúgy szeretem, de nem tuodm miket lehetne főzni belőle. Anyósom kirántani szokta, vagy padlizsánkrém. És ez a rakott ez jól hangzik. Kép

Jégvirág

Jók a viccek. Kép

Amúgy én most itthonra body-t, melegítőnadrágot és hosszú ujjú pamut pólót adtam Bendire. De én sose szerettem igazán a rugdalózót, úgyhogy azt nagyon ritkán adok rá. Kintre meg szintén body, bélelt nadrág, pamut pulcsi, vastag zokni és kabát. Na meg persze sapi. És lehet még kocsicipő, de úgyis betakarom a kocsiban pléddel, úgyhogy az nem olyan lényeges.
Reggel anyósom elvitte sétálni, de mostmár órák óta zuhog az eső és nem tudok boltba menni. Kép

Vezso

Ne legyél depi. Mondjuk az biztos, hogy nem könnyű neked, elég sok a családi tennivaló és legtöbb rád marad, de szerintem ahogy írtad, nem sokáig maradhat így a férjednek ez a munkahelyi dolog, szóval szerintem valahogy meg fog oldódni, vagy úgy, hogy a férjed keres és talál egy sokkal jobb melót, vagy meglincselik a hülye főnököt vagy valami. Kép Egyébként ha törvénytelenül csinál valamit, küldjetek rá munkaügyi ellenőrt. Azok legtöbbször bejelentés alapján dolgoznak nem szúrópróba szerűen.

Amúgy mi jól vagyunk már kijöhetne valami fog, mert Bendi állandóan nyüszít. Kép Mostanában viszont egyre többször alszik el egyedül, vagyis megszoptattam most is, de nem aludt el cicin, utána az ágyon játszott egy kicsit és aztán hasra fordult és becsukta a szemét és elaludt. Kép

Egyébként meg már nagyon akar mászni és gyakorol ezerrel, fel akarja nyomni magát térdelésbe, de még nem megy, meg elkúszni már elkúszik ide-oda, kis ügyes, meg ha felültetem 1-2 másodpercig úgy marad, aztán eldől és állandóan nyálbuborékot fúj. Kép

Bocs, ha nem mindenre reagálok, de nekem ez már nem megy ennyi írás mellett és úgy, hogy nem tudom mindig folyamatosan követni. De azért remélem így is szerettek. Kép

Üdv

ruz
ruzicsky

Ja meg még egy kérdés, hol lehet elérni a baba recepteket?

Vezso

Külföldi multik. Kép Amúgy nem is csak az a baj, hogy külföldi vagy nem külföldi, hanem, hogy manapság nem nagyon van családi vállalkozás, hanem egyre nagyobb cégek és a munkavállaló csak rabszolga.

ruz
ruzicsky

Monika!
Irtam e-mailt, de inkább ide is irok, szóval megkaptam, csak Te ace. formátumban küldted és nekem nincs olyan kitömörítő programom, ha nem gond és tudod, eltudod küldeni zip.-be??

Nagyon szépek a babák Kingu, botija, nagyon édin áll a plüs overáll, szerintem rajta minden jól áll. Connie Ákos olyan kis bánatosan ül a kocsijába, miért nem raktad fel a körhintára, szegény gyerek minden jóból kihagyják.
Grétike+Marcika, nagy a szerelem látom.

Azért jó, hogy ezt a szex témát feldobta Jégvirág, mert látom sokakat érint, és közel azonos hullámhosszon van mindenki. De tudjátok amikor fiatal az ember van kivel de nincs hol, aztán nyolcvan évesen van hol de nincs kivel. Addig élvezzük amíg lehet. Ja a viccek marha jók, az első nagyon találó.

Vaktyúk!
Akkor lehet, hogy én is beszálok a pelenka businesbe, kb. árat azért tudtok írni?

Vezso!
Kalapos az volt bőven, de magyarok is voltak kalapban sokan, az én volt főnöknöm a lányával például nagyon csini ruhába és hozzá illő kalapba voltak. Én még télen is utálom a sapkát, még nem gyártottak olyan fazont ami nekem jól állna.

Ja köszönöm a jó kívánságokat szülinapom alkalmából, arik vagytok.

Connie!
És fogsz segíteni nekik, hát igen ha kell valami akkor gondolom utol tudják érni az embert.

Dorka!
Nagyon sajnálom a pici Manódat, hogy így igyekszik a családok összehozni, kis drága. Mi lehet a kis lelkébe. Én megmondom őszíntém amikor a lányom apja nyolc hónapos terhesen lelépett, és egy fillért sem kaptam tőle azóta sem, megfogadtam, hogy nem kell az a szar gyerektartása, (pedig jól jött volna), mert ha fizet akkor hétvégén ővé lett volna a lányom és kitudja mivel tömködte volna tele a fejét. Aztán hétközbe én lettem volna a szigorú anyuka. Mondjuk a lányom azóta sem ismeri az apját.
Szóval remélem nálatok rendbe jön minden és mivel fiatal vagy még új életet is kezdhetsz akár 3 szép gyerekkel is. Ne add fel.
Ja én támogatom a gyerekorvos barátnőt, persze igyekszünk menni a talira.
Patri
patri

Visszaolvastam, és látom, hogy mennyi babucinak szörcsög az orra stb. Huh, lekopogom, semmi ilyesmi nincs nálunk még. És remélem még nem is lesz. Utáltam az orrszívózást, sztem a gyerekek még jobban.
Õszi-téli rucikból nekünk még sok hiányzik , pl kiskabát. Vmi aranyosat szeretnék, majd a férjurammal körbenézünk, ha hazajön az oroszoktól. Kép Alig akarom elhinni egyébként is, hogy ilyen hideg van, meg hogy esik. Nem baj, jön a Karácsony és azt szeretem KépKép
Párkapcsolat és szex témában: nálunk mindketten fáradtak vagyunk, az a baj, de viszont mindent meg tudunk beszélni. Ennél sokkal nehezebb időket is megéltünk már fennállásunk 15 éve alatt (házasság ebből 12).

Kingu
Boti a képen csuda édes, és a kabátka is (vagy overall) és a patchwork is a háttérben. Szeretem az ilyen foltmunkákat. Kép

Dorka
Sztem nagyon jó ötlet elhívni a gyerekdoki barátnődet a talira, de ő eljönne-e? Meg a bölcsis dalok is jöhetnek, de úgy érted, hogy együtt fogunk énekelni? Hm. Lehet, hogy megszöktök majd előlem, mert én szeretek énekelni, de ez nem azt jelenti, hogy tudok is. Na, majd meglátjuk.

Timurr
Még szerencse, hogy van a fagyasztóba tejed letárolva. Sajnálom, hogy nehezebben gyártod a tejecskét, nekem sincs már annyi mint pár hónapja, de még pont elég.
És a morctörpi kifejezés nagggyon jó, de abban nem vagyok biztos, hogy jó ötlet-e elverni, mert abból nekünk lenne bajunk. A fosatós gyógyszerre meg nem jönne rá. De lehet, hogy Ruznak van igaza és ellenőrzést kellene ráküldeni. Vannak még fegyverek. Még a végén eltesszük lábalól, majd megnézem a Columbot Kép Ez csak vicc, nehogy komolyan vegyétek!!! Hihi. Kép

Connie
Dehogy bántódtam meg, de takarítónő ügyben vhogy nehezen vagyok betörhető. Amúgy a férjem is mindig azt mondja amit én. Lenne itt egy lány, illetve anyuka, aki takarítana,de mindig hozza a kicsi gyerekét is és vhogy annak a gyereknek mindig folyik az orra, és mindent megfog. Ezért nem szeretem annyira, ha jön. Eddig csak kinti munkákra hívtuk őket, mármint a lányt és a férjét. Egyébként jól dolgoznak. Majd meglátom, lehet, hogy rászánom magam és hívom takarítani mégis. Kép
VezsoRo
vezso

Connie
Helyesbítek: a férjem is azt mondja ,amit Te! Szóval szeretne takarítónőt.
Vezso
vezso

Bea!
Ezt írtad: "Akármilyen mérges vagyok, vagy ideges, 5 perc alatt képes helyre tenni és megnevettetni." - hát igen, ez szerintem nagyon-nagyon fontos!!!
Az én férjem nem tudott megnevettetni az elmúlt 5 évben 10-nél többször! Nagyon hiányzott a vidámság, a könnyedség. Õ olyan durcás, mérges, ideges típus. Mindenen képes órákig mérgelődni. Kezdve a bunkó embereken a buszon. Én is utálom a bunkókat, de nem szerzem meg senkinek azt az örömet, hogy egész napra meghatározza a hangulatomat a bunkóságával! Egyszerűen nem ilyen vagyok, ő meg ilyen Kép
Szerintem egy kapcsolatban nagyon fontos szerepe van a humornak. Mikor megismertem, sokat nevettünk. De aztán elindult a felnőtt életünk, munka, munka, munka és gyerekek. És ezek úgy nyomasztották őt, hogy a durcásságot váltotta ki benne. Alig volt valakihez kedves. Főleg tanítványaihoz, néhány kollégájához, néha hozzám, de a bővebb családhoz már csak alig-alig Kép Még a szüleivel is inkább én tartottam a kapcsolatot. Ezt ő is elismeri most már, de a tegnapi közös családi születésnapozáson megint láttam, hogy majdnem eldurrant az agya valakin. Kép

Más: egész délelőtt takarítottam, porszívózás, felmosás, de az igazi hőstett az ajtók lemosása volt Kép Egy-két hete festették ki az előszobánkat, mert a szomszédtól beáztunk, de az ajtón lefolyó festékmardék és por még ott vigyorgott rám minden nap. Ma hadat üzentem neki! Kép Bernát tök jól bírta. A porszívó hangjára mindig elcsöndesedik. Ilyenkor alszik nagyokat, de most előtte aludt (ravaszul megvártam a porszívózással), és így dupla annyi időm volt takarítani ,mert amíg aludt addig is és utána is a porszívó bájos hangja miatt Kép
Amúgy most is játszogat. Ez egy álomgyerek!!!! De komolyan!
Igaz, a második is ilyen volt, aztán ő a legnagyobb gazfickó a világon Kép

És megint más! Most utáljatok érte (MEG NE PRÓBÁLJÁTOK Kép ), de van egy csomó szó, amit mindig meg kell nézzek helyesírási szótárban. Ha másra nem is, de erre jó volt a főiskola, beoltottak rossz helyesírás ellen, mármint, hogy zavarjon, ha valamit nem tudok.
Megosztom veletek - hangsúlyozom a nekem is gyakran problémás - szavakat helyesen írva Kép : muszáj, vajon, ijesztő. Kérlek-kérlek, senki se vegye magára, inkább csak azért írtam, hogy tanuljunk valamit vagy véssük be. Nekem a fenti hármat gyakran meg kell néznem. A másik nehézség szerintem a különírás-egybeírás kérdése. No és a vesszők. Nem azok, nnaaaa, hanem az írásjelek Kép
Ha nem köveztetek idáig meg, akkor még írok néhányat, amit itt olvastam a topicban, de helyesen fogom őket írni Kép : hülye, mindig, plusz stb.
És még egy mániám van, de erre van mentségem! Nagyon nem szeretem az olyan rövidítéseket, mint puli (pulóver), bakcsi (bakancs), fürcsi (fürdés) stb. Azóta sokalltam be tőlük, mióta a buszon hallottam egy lánytól: mi lakcsitelpcsin lakunk. Brrr. Bocsánat, lehet, hogy ez babás körökben elmegy, mert a babáktól és a rózsaszín ködtől nem látunk mást csak az édi rucikat és a fini hamikat... Kép
Szerintetek nagyon vaskalapos vagyok?
Tudom, kevés az idő, sok az írni való, de szerintem nem sokkal több idő azt írni, hogy fürödtünk vagy fürösztöttem, mint hogy fürcsiztünk Kép

Na, akkor rajta, lehet nekem esni (vagy nekemesni?) Kép Megnéztem, az utóbbi a helyes!

Baráti üdvözlettel: Dorka Kép
dorka

Kingu
Tényleg úgy néz Boti is.Kép

Ruz
Én szeretlekKépna nem félre érteni.

Vezso
Én hordok kalapot,meg különféle sapkákat általában néznek is egypáran,de nem értem miért.

Bea
Én is utálom a zöldségeket általában,jó annak aki szereti.Kösz a vicceket.Aztán sipirc tanulni.Marha rendesek vagyunk mi?csodállak (és mindenkii mást aki tanul) az én agyam,mintha szita lenne,te meg tanulsz elképzelhetetlen számomra.

A férfiaknak szerintem másképp működik az agyuk,nem értik,ha végre van szabad negyed órám inkább gyorsan elvégzek ami tudok mint hogy odabújjak,amikor elalszik a baba én is aludni akarok,mert nem tudom mikor kelek.Inkább van szükségem egy maszírozásra,mint egy sexre.Áhh én nem tuom mikor leszek újra normális sex képes,csak addig kitartson mellettem a párom.

Vizimanó
te legalább látod miért dilizik,de nálunk még nyoma sincs fognak,de valamit megfigyeltem,már másodszor jön ki az egy hetes dilije oltásután,de komolyan a múltkor is így volt.

Láttátok már?Timurr a balek most dobott ki egy blokkot amin két pelus található,de elrakta a zacskókat.
http://huggies.hu/aloldal.htm

Maja ma összesen eddig ha két órát aludt máskor ennyit alszik összesen.

Timurr
Vendég

Dorka
Én nagyon balfékül írok egyrészt,mint a villám és nem olvasok vissza,másrészt a billentyűzetünk néha kihagy,amúgy meg nem mindig tudom mit hogyan kell írni,de szerintem meglehet fejteni a titkosírásomat.Kép

Vezso
Jól van na akkor csak fosassátok meg,de jólKép
Ne is mond félek ha így megy haar kifgy a készlet.Kép

Timurr
Vendég

A tisztán látás kedvéért leírom, hogy nem a férjem mondta ezeket Kristófnak, hanem ő kombinál. De az tény, hogy a férjem teremtette ezt a helyzetet, ami miatt Kristóf kombinálni kényszerül. Kép

Barátnőmet megkédezem, hogy eljönne-e a találkozóra. Ha nem is mindjárt a következőre (nem tudom, hogy ráér-e), de a következők egyikére.

A hülye főnökökről: anyu második férjét két hónapos tanfolyamra küldték mielőtt véglegesen felvették volna. Később derült ki, hogy a cégnek kapcsolata van a scientológiai (így kell írni?) egyházzal. Le kellett vizsgáznia 60 éves létére emberi kapcsolatokból. Be kellett magolnia hülye meghatározásokat pl. együttműködés; vita; konfliktuskezelés stb. Nem annyira hülyeség annyiból, hogy el lehet ezeken gondolkozni, de hogy valakit ezzel szivassanak mielőtt építésvezetőnek felveszik????
Szeintem nagy gyetvaság az idősebb korosztályt így vizsgáztatni, meg ordítozni velük. Én sem bírtam - mikor nálam idősebb "beosztottam" volt - nagyon morcogni. Kínos is, meg azért tisztelet is van a világon. Szerintem meg lehet mondani normálisan is, ha nincs megelégedve valamivel a főnök. Nem kell ordítani, pláne nem testi fenyítést alkalmazni. Ez alapból egy per! Csak tudd bizonyítani.

Lassan mennem kell a fiúkért az oviba. Állítólag jön a volt férjem is, de még nem biztos. Vagyis ő biztosra mondta, de mégsem vagyok benne biztos, így nem tudom, hogy mire készüljek. Nem bánnám, ha nem nekem kéne Bernáttal az esőben elindulni.
Dorka
dorka

Timurr, nem arra gondoltam, hogy nem érthető, inkább arra, hogy fontos számomra a másik annyira, hogy nem lököm oda a durva hibáktól hemzsegő írást. És megint ne kövezzetek meg, de nekem ez számít.

Ja, és itt van mellettem a helyesírási szótár, és mindig megnézem azt, amiben nem vagyok biztos. Gondolhatod, én is rohanok sokszor Kép
És az is biztos, hogy közel sem írok hibátlanul, csak törekszem rá. Ennyi.

Amúgy látom, sokan bizonytalanok benne, de már szinte mindent lehet magyarosan írni pl. sex helyett a szex. Mondjuk van néhány mulatságos szó is pl. kapucsínó Kép De így van Kép

Dorka
dorka

Ne már, tényleg a nekemesni a helyes?Kép
A plusz biztos én voltam, valamiért mindig két sz-el írom, pláne, ha sietek.Kép
Én egyébként észrevehetően több rövidítést használok, mióta babázok, bár én sem nagyon szeretem őket, a zöldségesnél is hülyét kapok a sok naritól, ubitól meg paritól.KépDe a fürcsi meg a tejcsi kifejezetten tetszik.KépÉs módjával alkalmazva sztem színesítik a beszédet.
Sajnos annyira rohanok időnként, hogy melléütök, pedig szoktam ügyelni a helyesírásra - bár fórumon, magánlevélben trehányabb vagyok - egy fejvadász mondta egyszer, hogy mennyire minősíti az embert az üzleti életben, úgyhogy ő is mindig minden feljegyzést átnéz, még a legjelentéktelenebbet is.

Gyerekorvos barátnős ötlet és énekelgetős is tetszik, ha én dalra fakadok, az garantáltan vicces lesz. Férjem is mindig röhögve szalad a füldugóért.

Vezso,
Sztem kérdezgess körbe ismerősök között, hátha tudnak ajánlani mást is. A mi bejárónőnk Hatvanból(!) jár fel Pestre takarítani.
Én már kamaszkoromban elhatároztam, hogy lesz majd bejárónőm.Kép Nem is az a fő bajom, hogy nem szeretek takarítani, csak mindig sajnáltam rá az időt, amíg dolgoztam, akkor a kevés szabadidőmet, most meg azt, amit helyette Gabival tölthetek. Meg Ákos mellett takarítani kész agyrém, most is három napig tartott az, amit a takinéni egy délelőtt alatt megcsinál.

Jégvirág,
Én férjem is nagyon meg tud nevettetni, nagyon jó, hogy egyformán abszurd humorunk van, néha más nem is érti, mint nevetgélünk. Szegény manó is ébredt már fel a vihogásomra, annyira nevettünk.

KépKép
connie

Connie! Kép
Nehogy most keresgetni kezdjétek, melyik hibát kinek az írásából néztem! Fogalmam sincs, csak vannak ilyen gyakoriak.
Amúgy szerintem nagyon sokat rontott a plusz szó helyesírásának rögzülésében a vitamintablettás cég. Ott a hangutánzás miatt írták hosszan, de ez rögzült a köztudatban. Ezért (mármint a vizualitás miatt) tilos ma már a táblára hibás szöveget felírni a gyerekeknek javítás céljából! Ilyenért az államvizsgán megvágnak. Vannak vizuális típusú gyerekek, akik onnét jobban megjegyzik, majd később úgy írják.
Mondjuk egy bemutatóórán láttam ilyet, de a tanító villámsebesen le is törölte a tábláról a hibás betűt, mert közben ő is rájött, hogy hülyeséget csinált Kép

Hajni, ne aggódj, mondom, én sem jártam operaszakra. Amúgy jót nevettem a megfogalmazásodon Kép

Na, tényleg megyek már. Legalább telefonálok, hogy most jön a volt férjem vagy nem.

Dorka
dorka

Ruz,
A receptes lap címét beletettem a profilomba, felpakolom oda is a padlizsános receptet. Ákos ma egész nap alszik, már több, mint egy órát dolgoztam is ma, mármint a háztartáson kívül.
Bár most sztem felébredt.Kép

Szóval rakott padlizsán:
A padlizsánt meghámozzuk, karikákra vágjuk, besózzuk, és fél órát állni hagyjuk. Utána a olívolajjal kiolajozott tepsit zsemlemorzsával beszórjuk (mintha kiliszteznénk, mert a padlizsán hajlamos magát megszívni olajjal), ráteszünk egy sor padlizsánt, karikákra vágott paradicsomot, főtt rizset, párolt darálthúst vagy felkockázott maradék sült/főtt húst, megint padlizsán, rá feleannyi paradicsom, mint először, többi paprika, tetejére reszelt sajt , és olyan 30-40 percig kell sütni.

KépKép
connie

Ki van kapcsolva! MOst mi a fenét csináljak? Indulhatok el blikkre, aztán lehet, hogy mégis jön, és szegény Bernátot hiába rángatom ki az esőbe, hidegbe Kép
Dorka
dorka

Hajni, ez nagyon jól hangzik! Én hús nélkül fogom, de sok sajttal Kép
Három padlizsánt kaptam a szülinapon tegnap, mert valakinél sok termett.
Ezt ma meg is csinálom!
Szegény Kristóf prüszkölni fog Kép Neki kitalálok valami mást. Utálja a zöldségeket, gyümölcsöket. Hús hússal enne. Én meg azt utálom. Bálint szerencsére inkább az én szájam íze szerint szeret enni Kép Van kivel nyulat játszani.

Na, most csörög a mobilom. pillanat...

Szerencsére már a buszon van, így mégsem kezdem öltöztetni Bernátot. Akkor viszont megyek padlizsánozni Kép

Dorka
dorka

Figyusztok nincs valakinek msn-je?
És van a lilypie-oldalon olyan cetli amin belehet állítani a baba korát,szerintem jó lenne,én csináltam Majáról,de nem tudom ide felrakni valaki nem tudja hogy kell?

Timurr
Vendég

Ja, és írok még szavakat Kép helyesen Kép
abszolút

Jégvirág, ma délután négytől vizsgázól vagy negyedikén?
Nekem is volt olyan tanárom, akinél lehetett tudni, hogy mi a gyengéje. Voltak ugyanilyen varázsszavak. Kép

Ha most vizsgázol, most drukkolok Kép
dorka

Dorka,
teljesen igazad van, törekednünk kell a nyelvhelyességre, hiszen nyelvében él a nemzet. Írásban és a neten isKép Én sem szoktam átolvasni amit elküldök, így lehet, hogy hibás vagy értelmetlen néha, amit írok.Kép
Én a hivatalos maszlagtól mászok falra: újság,tv, hatósági iratok. Brrr.Kép Az rettenetes. Meg amikor az egyszerű emberek használják a "divatos" kifejezéseket, pl. opcionális stb. nem megfelelő szövegkörnyezetben.Kép

Takarítónő,
én szeretnék, de Fehérvár kis város, nem akarok úgy járni, mint egy volt főnököm, hogy mesélték róla városszerte, milyen gagyi a fehérneműje.Kép

Beszélgetés,
nagyon fontos a kapcsolatokban, és a humor is. Férjem kifejezetten olyan családból származik, ahol nem volt divat lelki életet élni. Nem tudott pl. veszekedni.Kép Ezen sokat veszekedtünk az elején, és végül nagyon jól kinyílt, és mindent meg tudunk beszélni.Kép Legalábbis én remélem.Kép Helyre tud rakni 5 perc alatt valamilyen beszólással, és nem durcizok, pedig néha hajlamos vagyok rá.

Kép

Kép
vizimano

Multi cégek,
öcsém egy ilyennél dolgozik. Rendesen ki is használják őket. Akkor nevezték ki, és ismerték el a munkáját, amikor észrevették, hogy regisztrált egy fejvadász céghez.Kép
Ott az a szemlélet, hogy "a köcsög, haza akart menni már 6-kor, mert neki gyereke van, hát mit képzel??" Ezt az öcsém is előadta. Mondtam neki, hogy majd meglátja, hogy mit érez a "köcsög" aki 6-kor indul Budaörsről Pestre, a gyerekéhez, ha neki is lesz.Kép Utálom az ilyen mentalitást.

Vezso,
főnök vudubábu????KépKépKép

Kép

Kép
vizimano

Kihal tőlem a topicKépKépKép

Kép

Kép
vizimano

Helló!

Timurr Kép

Connie, köszi a receptet! Kép Meg a többit! Kép

Dorka

Gyerekorvos sztem is jó ötlet. Kép Énekelgetés, háááááááát én szégyenlős vagyok. Mások előtt nem merek énekelni, különben is elszaladnátok. Kép

Nekem is eszembe jutott olyan szó, amit nagyon gyakran látok helytelenül leírva: az utána szót csak egy n-el kell írni, meg azt, hogy bevált is csak egy l-el (valamilyen módszer nekem bevált, nem pedig, hogy pénzt bevált, de azt is ugyanígy kell írni)

Na megyek, mert Bendi sír, már megint. Kép

ruz
ruzicsky

Helyesírás: sztem a neten elterjedt egyfajta stílus, ami részben ez a fajta kommunikáció, mármint maga a net, milyensége miatt van. Sms-ben sem tudom magam kifinomultan kifejezni, bár szeretném. De akkor egy sms megírása igen sokáig tartana, és, különösen, amikor dolgozom ezt nem is engedhetem meg magamnak. Pl éttermeket sms-ben értesítünk előre hány vegetáriánus stb van.
Én, személy szerint szeretem a magyar nyelvet és törekszem arra is, hogy szép kifejezéseket használjak, a szinonímaszótárt is kézbe veszem nap mint nap. Itt viszont, úgy érzem, a neten nem ennyire szigorúak a szabályok, illetve kicsit mások e szabályok. Hiszen gyorsan szeretnénk írni, és ha lehet, tömören is, ezenkívűl, mivel nem látjuk egymás reakcióit, az arcmimikát stb teletűzdeljük irományunkat olyan jelekkel is, amit egyébként nem használnánk. Emmiatt rengeteg rövidítést használunk, szmájlikat, csúnya szavakban kukacjellel helyettesítjük az "a" betűt stb. Aztán én pl sokszor félkézzel vetek ide pár sort, mert ha nem úgy, akkor, napokig le sem tudnék ide ülni. Egyébként sem tanultam gépelni sosem. A sietség miatt, pl ha idézek vkit nem teszem ki sokszor az idézőjelet, noha, tudom, hogy kellene. Vagy a kötőjelet sem teszem ki, szándékosan, mert olyan gyorsan, vagy félkézzel írok. Aztán, olyan is van, amikor megírok vmit cizelláltan, de elszáll, és akkor bedühödöm. Így a köv. üzenetemben rövidítek, ha egyáltalán van időm újraírni az egészet. Néha pedig szinte kéjes érzéssel vétek a helyesírási szabályok ellen itt a neten, szándékosan. Kép Mindig annyira kell figyelni mindenre, és itt eleresztem magam sokszor.
Ez volna az én védőbeszédem. Kép
VezsoRo
vezso

Sziasztok!

Hűűű, de sokat írtatok! Bocsi, most nem olvastam még vissza, csak szombatig, igyekszem pótolni!
Nagyon köszönjük LucaZsófi nevében a jókívánságokat! Mi is minden szüli és névnaposnak sok boldogságot kívánunk: PViki Dórijának, Vezsó Rozijának és Zsófijának. És bocsi, ha kihagytunk vkit. Le kellen már válnom a lányomról kicsit, mindig királyi többesben beszélek: "jön a fogacskánk, mi már ülünk" stb. Elég vicces lehet hallgatni. PViki: hogy tetszettek az első falatok a kislányodnak?
Vezsó: arra gondoltam, hogy ha lesz szállodás tali, mi ott szállnánk meg, úgyis tervezünk egy pesti hétvégét, s most még nem akarok a Húgomékhoz menni aludni. Jól emlékszem, hogy 4 csillagos? Az talán nem olyan horror drága, majd megnézem. Vezso, megírnád a szálló pontos nevét, címét: lucazsofi@freemail.hu.
Dorka: hogy telnek most a napjaitok? Van segítséged? Nem látok persze bele a kapcsolatotokba, de olyan jó lenne ha nem lennétek csonka család. Férjem kislányát is nagyon megviselte a válás és azt megelőző időszak. Egyszer meséltük neki, hogy az alattunk lakók összenyitottak két lakást és most van egy nagy lakásuk. Utána sokat gondolkodott és mondta, hogy majd mi is vásárolunk nebben a házban még egy lakást és akkor mind itt fogunk lakni Kép. Szegénykém, teljesen természetesen azt szeretné, ha az anyukája és az apukája együtt élne. Próbálok nagyon vigyázni a kapcsolatunkra, mi már mindketten túl vagyunk egy váláson, nekem szerencsére nem született babám az előző házasságomból. Nekünk is voltak mostanába nehéz időszakaink, párom elképesztően sokat dolgozik (látom, topicbetegség). Nekem segített, hogy kiírtam magamból, volt, hogy el sem küldtem neki, de nekem segített. Strukturáltan láttam a dolgokat, távolságból szemléltem a problémát higgadtan. Velem az a baj, hogy nagyon hirtelen természet vagyok, dúlok-fúlok, de 5 perc múlva már el is felejtem. Csak néha nagyon bántó tudok lenni, ha bedurran az agyam... Már megtanultam utána bocsánatot kérni (nem volt könnyű, sokszor nem láttam be, hogy hülye voltam), és néha már sikerül visszafognom magam...
Ákos, Fürtöske, Marci, Gréti, Maja egytől egyig nagyon nagyon szép!!!
Képzeljétek, ül a Manócskám egyedül, na még csak max fél percig, azrán elborul. Olyan kis édes Kép
Egy képet muszáj feltenni a féléves nagylányról. Kép
wester2004

Vizimanó
Enyém férj családjában sem volt jellemző lelki életet élni. Egyszer meg is kérdeztem anyósomat erről, hogy miért nem beszélünk ilyesmiről. Azt mondta, neki ahhoz semmi köze, mármint, más lelki életéhez. Jójó, de a szomszédot meg annak az akárkijét, azt jól kitárgyaltuk mindig. De a fiát megdicsérni sem tudta semmiért, és sosem tudta mi bántja, vagy boldog-e stb. Sztem részben ez is összetart minket, én nagyon nyílt emberke vagyok, és meghallgatom minden búját-baját, és másét is. Figyelek rá minden idegszálammal és sosem felejtem el, mit mond. Ez olyan magától értetődő, tudom, de az ő családjában nem volt az. Sajnos.
Vizimanó, gyógyuljataok meg, eddig nem írtam, de gondoltam ám!! KépKép És most megyek vasalni, meg kinyomtattam a hétvégén az esküvőkről egy kb 4 cm vastag anyagot és olvasom tovább.
Pusszancs Mindenkinek!!
VezsoRo
vezso

Eszter
Gyönyörű a féléves nagylány!!!KépKép
corinthia.hu a honlapja a szállodának, öt csillagos, az, amelyik Budán van, de az árakat ne nézd, mert nem annyi lenne, az ár mindig attól a naptól függ, és különben is a férjem szabja meg. Kép Megírom majd mennyi lenne kb,jó? és az árban van reggeli és uszoda, szauna stb is.

Pviki
A kis Dórinak is tegnap volt a féléves szülinapja, gratulálok neki!!!

Na, most már tényleg tűntem Kép
VezsoRo
vezso

SziasztokKép
Mennyi izgi téma és megint nem lesz időm írniKép
Szex:
A 4-5 alkalomtól hetente nekem is felugrott a szemöldökömKépÉn csatlakozom az örülök ha hetente 1x összejön csoporthoz és Timurr szívemből beszéltél,én is sokkal jobban díjaznék egy masszázst v egy jó alvást mostanában.Bár rémálmaim(jött egy nő és elvitte a férjemet stb) konkrétan még nincsenek,de én is szoktam azon aggódni,h nem lesz ennek jó vége,a férjem nagyon nehezen viseli ezt az új állapotot.(Illetve nálunk már nem annyira új,mert nehezen jött össze a babó és peteéréslesés elég sokat rontott a spontaneitáson.Kép )De azért remélem lesz ez még jobb isKép

Connie
Vince arról az ágyról esett le,amin én aludtam.Ez egy kihúzható fotelágy,tök alacsony és azért gurult le,mert leszaladtam a vizsgálat előtt textilpelusért odatettem az ágyra ott guggoltam mellette,és csak annyira vettem le róla a szemem amíg kiemeltem a textilpelust a táskából és hiába voltam mellette,nem bírtam már elkapni,így legurult.
Ma fél 9-12ig vártunk a zárójelentésre,még mindig nem 100%ra mondták,h pikkelysömör,annyit mondott a dokinő a kérdésemre,h nagyon valószínű,így énmég reménykedem...Egyébként Elocomot kaptunk,teljesen eltűntek a foltok,de használtuk már mi ezt a krémet,ekcémára is ezt adják,lassan doktorálok a témából tényleg.

Vezso
Örülök,h jobb a kedvedKép

Dorka
Én örülnék a gyerekdoki ismerősödnekKép ÉS nagyon jó ötlet a dalolás,bár én is szégyelős vagyok,de szívesen énekelnék,ha mindenki más is.Úgyis tervezem a zenebölcsit,ott meg ráadásul majd olyanok előtt kell énekelnem,akik tök vadidegenek.Akkor inkább előttetekKépNekem nagyon tetszik az ötlet.Kép

Ildi
Örülök,h ilyen jól sikerült a hétvégétek!Nagyon tetszenek a képek,Beát már "megfenyegettem",h tavasszal mi is megyünk hozzájuk talizniKép
Vince továbbra is imádja a nyuszit,amit tőletek kapott,köszi még egyszerKép

Patri
Utólag is boldog szülinapot!

Wester
Gyönyörű a kislányod!Amint Vince felébred,megmutatom neki,kíváncsi vagyok mit szólKép

Ja!Még a Vezso által említett szexmániás pasiról jutott eszembe,h olvastam mostanában egy Lux Elvira könyvet(imádom!) és ő írt egy érdekes dolgot,amit tanácsolni is szokott azoknak a női pácienseinek akik arról panaszkodnak,h a férjük túl sok szexet akar.Ez pedig az,h a nő kezdeményezzen minden nap és állítólag a férfi először örülni fog a tüzes menyecskének,aztán a 3-4 napon már fejvesztve fog menekülni,nem győz majd kifogást találni.Nekem ez nagyon furán hangzik,de talán Vezso barátnője kipróbálhatná,hátha..
Most mennem kell,szisztok
Virág
villes

Eszter Kép

LucaZsófi gyöngyörű Kép boldog szüli- és névnapokat, sajna nem tudom már követni, csak nagyjából: Patri, Vezsoéknál Rozi, Zsófi, Dóri Pvikiéknél... ha valakit kihagytam bocs Kép

Hű, volt valaki közülünk cukros? Ildi talán, ha jól emlékszem... 8,1 magasnak számít?
lirian

Eszter
LucaZsófi mint egy kisangyalKép

Virág
Reméljük nem pikkelysömör mégsem.Kép

Lirien
a 8.1 magas ,nálunk a terhelésesen 7-ig volt jó.

Timurr
Vendég

Sziasztok
MA kisse off voltam, de mentsegemre legyen mondva allati sok dolgom volt sajnos, autot vittem szerelohoz, paromat mutottek, stb stb
Folyt kov.

Kép
vaktyuk

Timurr!

nem 7,7-ig?
a barátnőm a harmadik babáját várja, neki lett ennyi a cukra...
lirian

vizsgázol Bocs Kép ez elütés volt
dorka

Vaktyúk
Mit műtöttek a párodon?mesélj nyugodtan offolj!

Lirien
De dili vagyok végül is attól függ,milyen vizsgálatot csináltak,nálunk zsemle+tej evés volt,amiután 7-ig jó az eredmény,terhelésesnél 7.7-ig,de 7 fölött már magasnak tartják általában,de ahány orvos annyi féle.

Timurr
Vendég

Vaktyúk

Lirien
De dili vagyok végül is attól függ,milyen vizsgálatot csináltak,nálunk zsemle+tej evés volt,amiután 7-ig jó az eredmény,terhelésesnél 7.7-ig,de 7 fölött már magasnak tartják általában,de ahány orvos annyi féle.

Timurr
Vendég

Köszi Timurr,
habár nem túl jó hírek.
Holnap megy tanácsadásra meg UH-ra a bnőm, majd akkor meglátjuk mi is a helyzet...
lirian

Vaktyúk

Lirien

Timurr
Vendég

Lirien
Tényleg orvosa válogatja,drukkolok,hogy csak diétára fogják a barátnődetKép

Timurr
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?