Új privát üzeneted érkezett!

Helyesbitek: a sogornomet nem engedik el szabiRA.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok
Segítsetek lányok! Múlt éjszaka kemény 3 órát aludtunk, gyerek hajnali 5-ig üvöltött. Hőemelkedése volt, adtam neki panadolt, attól le is ment, de a sírást nem hagyta abba. Hajnal 5-kor ájult el, de 8 előtt már fent volt. Aztán egész nap aludt 15 percet, és még mindig itt szenved. Tiszta forró a teste, adtam neki kúpot már 1 órája, de nem lett jobb, úgy nézem.
Lehet hogy a fogacskája viseli meg ennyire? Alig evett ma, szinte csak ivott, azt viszont elég sokat. Más tünet viszont nincs. Vigyem el holnap orvoshoz?

Szilcsike
szilcsike

Szilcsike!

nekem Emmának a szemfogaitól volt ilyen, 39 fokos láza volt és hányt is. Mind a 3 alkalommala mikor ez volt akkor éjjel lázasodott be, másnap még lázas volt és utána megjelenta fogacska. tehát szerintem ha holnapra nem múlik el neki akkor feltétlenül menj orvoshoz vele, mert fogtól 1-2 napnál tovább nem tart, legalábbi snálunk így volt. Mi az első két alkalommal vittük be ügyeletre, első alkalommal rögtön antibiotikumot írtak merta a torka is piros volt 8így utólag azt mondom kár volt, mert a fogar az antibiotikum nem hatKép), másodszor vírusnak diagnosztizálták, semmits em kapott, harmadszor meg már felismertük a tüneteket és be sem vittük.
Én azért vagyok nyugodtabb ha látja orvos hogy meghallgassa a tüdejét, ki tudja, és ha semmit sem találnaka kkor tényleg csak fog vagy 3 napos láz.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Képzeljétek hazajött a férjem 4 nap után, és Emma sírt tőle kb 10 percigKép pedig végig emlegettük, ha kérdeztem hogy várod e apát, akkor bólogatott, emlegette, teganp este mondta hogy apa nincs, a liftben amikro jöttünk haza és mondtam hogy apa már otthon vár ugrált örömében hogy apa, apa, apa, aztán ahogy meglátta elkezdett sríni, bújt hozzám hogy anya,a nya, pontosna úgy viselkedett mint minden idegen férfivals zemben (valami miatta férfiakat nem szerti,a nőkkel barátságos,a férfiakkal kell neki negyed óra mire nem fél tőlük.)
Tökre meglepődtünk és sajnáltuk hogy így reagál. Normális ez vagy nem?

ma ráadásul leesett szegény a játzsótéren a csúszdáról, olyna jó magas csúszdáról kb 180 cm-es Kép, mert ott is fél szemével egy apukát figylet hogy nehogy ott legyen ahol ő, és rászóltam hoyg figyelj oda, de megcsúszott , csak az volta szerencse hogy lábba zuhant lefeléa létrán csúszva, ráadásul félúton megkapaszkodott, ez lelassította, d ezatán tovább csúszott és lábbal érkezett, nem ütötte meg magát, csak megijedt. Én meg csak ott álltam tőle 1,5 m-re és néztem, még megijedni se volt időm, teljesen lemerevedte,. nekem ilyen helyzetben nem működnek az ösztöneim úgy látzsik, az apuka ugfrott elkapni, d eő sem érte el.

manó

KépKép
manó

Sziasztok

Megjottunk a hetvegi Balcsirol.Az ido nem mindig volt furdesre alkalmas,viszont akkor meg kirandultunk,hajoztunk amit Alex nagyon komalt: )
Megint medence orulet volt,nem lehetett kiimatokozni a vizbol pedig mar vacogott a foga rendesen: )Kaptunk kolcson egy olyan uszo dreszt amibe be voltak varrva gyarilag olyan anyagbol hengerek ami fentartja a vizen.Nagyon teteszett neki es vegre egyedul is mertuk hagyni a vizben.
Sajnos csak Becsben lehet ilyet kapni,de majd probalunk venni jovo nyarig mi is.: )

Volt lent egy vendeg lanyka valakinel es hat hat lattatok meg rosszindulatu 2.5 evest ez az volt.Folyamatos mindent elvett Alextol es rament motorral a labara szandekosan tobbszor.Nem hagytam,mivel apuka csak napozott es ra sem nezett orakig a kislanyra (ugyhogy talan innen ered minden) raszoltam hogy :neked otthon nem mondtak hogy a kisebbet nem szabad bantani.Csak nezett ram,de meg sem lepodott csak ment tovabb.Meg jo hogy nem allando lakosok ott mert az nem lenne jo.

A ferjem unokanovereek voltak velunk,meg nincs gyerekuk es meglepodtek hogy milyen turelmesek vagyunk Alexhez.,mondtuk, hogy a sajat gyerkochoz mindenki jobban az: )
Nevettek csomot a dumajan,meg kertek a receptet: )Persze meg szemmel is nehez volt kovetni ahogy zizegett egesz nap megallas nelkul: )

Gumicukor
Remelem Dani mar jobban van: )

Panda
Nalunk kozepkoru,35-40 es nok vannak a bolcsiben,es a gondozonoje direct mondat(ami kulon tetszett: )hogy ok is gyakorlo anyukak,alsos iskolas gyerkoccel ugyhogy ne izguljak tudja ka dolgukat: )

Nyuszi
En is meglepodtem a kuplungon,de gondolom en ertettem rosszul mint atutomata vezeto: ))
Szerintem tul lotty lenne fagyastva acukkini,jobban jarsz ha elosztogatod: )
Rossz lehet ez az alom dolog,nem is tudom talan nalatok is a mesetol van?Csak elmulik,vagy kerdezd meg a vedonot hatha tud okossagot mondani: )
Milyen szinu lesz a haz?

Rit
Hat Dodesz tenyleg nagyon nyugis lett.Csak allt melletted,en meg alig tudtam bekapcsolodni a beszelgetesbe veletek: ((LEgkozelebb zart terben talizunk: )
En irigykedek mert Alex meg jatszik ezerrel es ram se bagozik csak ha valami kell: ))
Jo lenne neha leulni: )De hogy milyen motoros bandak alakulnak ki amikor mennek vagy 8-10-en a motorokkal ezerrel: )Tipikus kis pasik mar most: )
Nalunk nem ekll csak dokis igazolas,erdekes hogy ANTSZ-s kell nalatok.
Mi mindig ugy csinaljuk a levest hogy jo surun eszi es akkor a masodikat meg felekeles utan.En is igy eszem gondolom orokoltee jo szokasom: ))

Ilke
Vigyazz nagyon!Mennyi kg mosta baboca?

Csics
Hat Alex csak 10 honaposan kuszott ,ugyhogy ne aggodj: )
Minden gyereknek sima a talpa csak kesobb alakul ki a formaja,(a doki szerint is)a ludtalp kezdemenyet a jarasabol allapitotta meg.Mi is Dr Leot hordunk non stop: )

Mano
Lehet hogy emelege van delutan?Nalnuk van ilyen ha nagyon bemelegszik alvaskor.Akkor semmi nem jo.Voltam r fel oras hiszti is,bar az a koltozes utan,ugyhogy talan ezert.
Alex sem erti meg csak a mai napot,vagy azt hogy m ivolt tegnap.hiaba mondom hogy holnap ide meg oda megyunk akkor koveteli azonnal ugyhogy ezzel meg varok: ))

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Manó,
Az anyukám mesélte, hogy nálunk is ugyanez volt. Az apukám 1-2 hétig külföldön volt, és amikor hazajött, sírva fakadtam tőle Kép.

Nyuszi,
Solymesz mániákus viráglocsoló, állandóan locsolni akar. Iszonyú hiszti van, amikor mondjuk neki, hogy a virágok már nem kérnek többet...

Zita
parazita

Sziasztok!

Köszönöm szépen a "hisztizős" hozzászólásokat. Megnyugtat, hogy más is küzd vele. Majd megpróbálom okosan kezelni.

Peti hétvégi beszólása:
Integetni akart mamáéknak, de ők nem látták, erre kiabált: Itt van Pepe, piros nyuszis pólóban!Kép

Mindenkinek szép napot!

Dió
szabotimi

Zita

Emike is locsol ezerrel, kint is, bent is es kozben dumal hozzajuk:"Tessek vijag, igyal!"Kép

Kataa

Meg nem dontottuk el milyen szinu legyen a haz, pedig mar ideje lenne...Kép
Van otleted?
Van itt nem messze egy sotetbordo haz, na az nagyon tetszik. Vilagos szint nem nagyon szeretnek, zold ne legyen, mert itt egyebkent is minden zold.Kép Lesz kicsit diszitve a homlokzat, hogy megmaradjon a regies stilusa a haznak,(az egyik fele oreg, ugy ujitottuk fel) ahhoz kene valamilyen szin. Szoval nem rozsaszin.Kép

Dio

Pepe beszolasaKép. Probald meg a kaja kozbeni hisztinel elvenni tole ahanyszor hisztizik egy par percre, szekbol kiszall, nem vacsizik. Vagy azert hisztizik, mert nem akarja megenni?Kép

Rossz alom

Lehet hogy a tv-tol, nem tudom, bar nem nagyon nez tv-t, akkor is a BBC Prime gyerekmusorait, amik normalisak, nem szornyekkel vannak tele.Kép A ,mesetol nem hiszem, mert nem meselunk neki olyat. Inkabb meg azt tudom elkepzelni, hogy beindult a fantaziaja es kombinal mindent almaban.KépKép Persze az sem segitett, hogy az apja idehozta ezt a kiskutyat, mikor a gyerek mar elotte is felt a kutyaktol. Ez meg mindenkit halalra nyalogat.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

LAnyok akinek van mosogatogepe: )
Segitestek mar hogy mit is kell bele venni,mert a boltban teljesen osszezavarta sok fele cucc.
Szoval kulon mosopr,oblito folyadek,so vagy inkabb tablettat amire 3 in 1 felirattal diszeleg???
Ja es melyik az a marka ami a legjobb?

Koszi es bocsi az offertKépKépKép
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa, én a 3 in 1-et szoktam venni, az nagyon jó, a calgonit márkájú. Akkor nem kell külön öblítő. A sóval a legelső használat előtt kell feltölteni a megfelelő rekeszt (nekem az aljában van) az ha kifogy akkor jelez a gép. Nekem 3 éve nem jelzett. Időnként veszek illatosítót bele, az is sokáig elég, citrom vagy narancs illatú és kör alakja van, borsos az ára kb. 900 ft.
Ha valami háztartási gép feltalálójának hálás vagyok, az a mosogatógépé. ImádomKép
C.

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Kataa: nálunk is a 3 in 1 a calgonit a nyerő, bár hallottam már olyat aki dm-eset használ és nekik az is bevált mi csak a calgonitot használjuk. Meg ami még fontos néha - mi legalább is - ki szoktuk mosni kis flakonú calgonittel azt üresjáratban kell beleállítani - havonta egyszer szoktuk fertőtlenít szaktalanít stb- a kanál tartóba és ráindítani.
Nagyon szeretjük a mosogatógépet, ezért mi is meghálláljuk neki a munkát jól karban tartjukKépKépKép
picus

Sziasztok!

Azért olvaslak ám benneteket csak az írásra nincs mindig időm.

Hiszti: nálunk nem nagyon van nagyon nyugodt ilyen szempontból ha meg mégis akad ott hagyom aztán magától abbahagyja. Nálunk a kulcsmánia miatt van hiszti gangos házban lakunk és minden ajtót rácsot nyitni, csukni akar. Kép

Evés: az megy szépen de az ivás igazándiból azt nem is nagyon próbálgatja, mert ebből a csőrös pohár- kulacs féle valamiből iszik. Azért ha nagyon kell akkor pohárból is megy de nekem kell tartani.

Nevelés: hát mostanában nálunk ugye az megy, hogy nemre- mivel még mindig nem sokat beszél szinte egy két szót így 21 hónaposan tudom nem aggodom- szóval mivel nem beszél de mident ért , legtöbbször mostanában már szólok Neki, hogy Andi rám néz és már rázza a fejét, hogy nem...meg a kis mutató ujját billegeti ahogy én is.
Egyre értelmesebb, meg nálunk az is bevált hogyha valamit akar és azt mondom mindjárt akkor vár. Kivárja még odamegyünk hozzá. Pedig a legírások szerint az ilyen korú Gyerekeknek nincs időérzéke, de mégis megérti és ilyenből nincs hiszti.

Verés nálunk csak kézre verés van, mert hát ugye amit nem szabad és mégis csinál na de annyi. Már megy is tovább ebből hiszti sincs, csak mégis nyomatékosítva van, hogy ha már 50X szólok és akkor sem....
pl. ha firkál a falra és tudja, hogy nem szabad, vagy letépi a tapétát ...mert hát nálunk már tapéta hegyek hiányoznak a falrólKép

Irigykedem a sok nyári élményreKép mivel mi március végén pihiztünk most ez kimarad.

Picus
picus

Mindenkinek jó reggelt,
Végre rászántam magam, hogy kibökjem a nagy hírt: jön a kistesó!!!!! Kép Elvileg ez a 9. hetem, és elég rosszul vagyok (émelygés, hányinger-hányás, fáradtság), de remélhetőleg hamarosan elmúlik.

Zita
parazita

Zita!
GRATULÁLOKKépKépKép! És mióta titkolózol itt előttünk? A munkahelyeden tudják már?

Nálunk semmi különös nem történik, egész nap a bölcsi-,ovi- és munkakezdésen agyalok. Ráadásul még mindig nincs új időpont a forgalom vizsgámra, viszont jövő héten már bölcsi, utána meg már dolgozom és Noémit is viszem oviba. Egyelőre fogalmam sincs, hogy fogom megoldani, ha jövő hétre sem lesz vizsgaidőpontom Kép. Már 2 hete vizsgáztam, és még mindig semmi Kép. Jövő hétre vett ki anyukám szabit, hogy míg Ádámmal a bölcsiben vagyok, legyen aki Noémire vigyáz. Ezért lenne jó, ha akkor sikerülne le is vizsgáznom, de eddig semmi hír, pedig zaklatom rendesen az oktatómat Kép.

Na, megyek, mert délután vendégek jönnek, és puccba kell vágnom a lakást (már tegnap elkezdtem), meg valami kaját is kell gyártanom.

Panda

panda
Halásztelek

Szia Panda,

Kösz a gratulát. Kb. négy hete tudom a dolgot, mert egyből teszteltem, ahogy nem jött meg. Persze egy pozitív teszt még nem jelent semmit. A szívhangot múlt héten mutatták ki Kép

Vezettél a vizsga óta? Ha kell, én tudom ajánlani a saját régi oktatómat, aki egyszerűen szuper. Rendes, korrekt, és iszonyú alapos. Vehetnél órákat nála a mostani oktatód mellett is.

Zita
parazita

Sziasztok

Parazita
Hurra-hurra: )Nagyon gratulalok,minden jot a babavarasra.Solymival is voltak hasonlo elvezetes tuneteid: )??Meddig dolgozol meg???
Mire egyutt ebedelhetnenk mar nem leszel???Bar eddig semmi hirem az E irodaepuletbol.Tegnap jott vissza az ugyvez szabirol es varom a valaszat a levelemre.
Tegnap Recseiben voltunk es kepzeld volt vagy 10 gyerek.Csak neztem mi ez a tomeg: )Jott Terry Black is Danikaval.Szegeny kisfiunak hosszu a haja es ma most fulbevaloja van: (Mi lesz ebbol: )
Bar sajnaltam mert minden anyukahoz odament hogy: gyere ulj le velem jatszani es olyan kis keroen nezett.
Alex is nagy viraglocsolo,persze a dedi nem tul boldog ha a hosegben locsolgatja a muskatlikat az udvaron,dehat neki mindent elneznek: )

Nyuszi
En is szinparti vagyok,ne mszeretem a feher hazakat.A bordo nagyon szep es kulonleges.Sarga nagyon szokvanyos.Anyuek lazac szinure (nem rozsaszin: )festettek tavaly es nagyon jol illik a zold fas udvar kozepere.
Akkor lehet hogy a kutyus az oka ha eddig is fetl tole.Es bar probalkozik gondolom napkozben megbaratkozni vele,tudat allt fel es ez jon elo az alamiban.

Conti,Picus
Koszi szepen: )Vettem is 3 in 1 Calgonitbol.Tegnap volt ajandek tablettank,azzal inditottuk be,olyan jo halk hangja van.Gondolom jol jon majd ,kar hogy ki nem uriti magat: )))
Ti minden nap hasznaljatok??A energia osztaly,remeel mne mdobja mega vizszamlanakt nagyon: )Bar en folio vizben mosogattam ,es az sem tul takarekos: (

Mano
Na akkor nalatok is megvolt a csuszdas story: )Meg jo hogy Emma jol van.
A kozos ktg 12eft lesz,de ebben van az orzes,napi lepcsohaz takaritas,fittnes,szauna hasznalat,garazs uzemeltetes.Nem keves de nekunk eddig is ennyi volt anyuek laksaban az I,kerben.A futest majd telen tudom mondani,de sajat kazanja van a haznak mindenkinek kulon merovel,tehat nem atalany.

Alexnek tegnap vettem a Roppentyu utcai Elit boltban cipot,oszi es 2500-ra volt learazva 7900-rol.nagyon kis csini,lehet hogy mashol veszek meg egyet belole mas szinben,mivel neki csak ez kell most,viszont fiuba ne nagy a tipus valasztek: (Bezzeg kislanyba: )

Megyek en is mert jon egy baratnom lakasnezobe es Alex mindig tesz az ellen hogy megmaradjon az altalanos tisztasag: )

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
Legalább nézz körül légyszi, mielőtt ilyeneket írnál!! Azért annyira nem elmaradott ország a magyar Kép Olyan dresszt lehet kapni minden búvárboltban, javaslom nagybevásárláskor ugorjatok el a budaörsibe, ott még választék is van belőle. Mellesleg szerintem hülyeség, egy karúszó sokkal de sokkal jobb. Az is fenntartja és mégsem dressz, tehát nincs rajta effektíve egy ruha, ami jól lehűti a kis testét.
azért szeretlek!! Kép
Dodi is pörög, csak nem a játszón. Annyira nem érdekli. Bezzeg ha vendégségben vagyunk, borul a ház... sebaj. A motoros bandát meg csak irígykedve nézi, persze ő is motorozik, csak nem bandázik. Attól fél.
Mikor talizunk?

Zita
GRATULA!!!!!! DE JÓ DE JÓ DE JÓ !!!! :o:o:o

Nyusz
Én is beleszólhatok?? - ha már bordó a szomszéd, ne az legyen, de szerintem fotózd le és a photoshoppal lazán szinezheted otthon a gépeden mindenféle színre és kiválaszthatjátok közösen, melyik a legjobb.

Tegnap voltam a melóhelyen. Ugyebár itt az ideje, hogy beszóljak, gyesre nem akarok menni, mert felkopna az állunk. Szóval október 1-től szabin vagyok és elvileg dec 1 körültől dolgozok. Brü-hü-hü... nem mondom, hogy nagy kedvvel megyek, nem is a hely meg a munka, inkább a munkaidő miatt. Mit fog csinálni az én babám olyan sokáig a bölcsiben??! Viszont jó hírt is kaptam: ez idő alatt 100 rugóval megemelték a fizumat, így októberre már a magasabbat kapom

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

HalihóKép

ZitaKép
GRATULA a pocaklakóhozKép kezdeti tünetek bizti hamar elmúlnak majdKép

Kataa
Mosógatógéphez nem tudok hozzászóéni, de irigykedemKépKép Nálunk én vagyok azKép

Szilcsike
Meggyógyult a lány?

Manó
CsúszdaKép Gergő is nagyon rákapott mostanában, még a függőhidas kombinációkba is bemászik, meg össze-vissza átpördül a csúszdán. Egyébként én is mindig blokkolok sajnos, ha baj van. Így mindig akkor történik, mikor ott állok melletteKép

Velünk sincs semmi különös, holnap megyek a dokihoz, remélem minden rendben lesz.

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Köszi mindenkinek a jókívánságokat! Kép A munkahelyemen még nem mondtam meg (a 12. hét előtt nem akarom), de azért van már, aki rájött...

Kataa,
Bizony Solymival is ugyanilyen rosszul voltam, csak hát ugye akkor, boldog hajadon koromban még többet tudtam pihenni, és törődni magammal.
December közepéig tervezek dolgozni, tehát még van esély a közös ebédelésre Kép.
Terry Black-kel mi is összefutottunk egyszer a játszóban. Úgylátszik, gyakram járnak oda. Nem mentek most a hétvégén? Talán most mi is ráérnénk végre...

Zita
parazita

Sziasztok!

Kataa!

At tényleg nem vészes, nálunk 7200 és se porta se szauna, se napi takarítás, igaz nem is lakóparkKép

Az úszódresszről én is akartam írni hogy én már tuti láttam ilyet itt is, csak meg nem mondom most hogy hol, d enem búvárboltban mert én oda nem járok, szerintem vagy Brendonban vagy valami ilyesmi helyen. De egyébként én is a karúszóra esküszöm, szerintem csak abban elhet megtanulni úszni rendesen,a hideg kiráz a strandona mellényes gyerekektől. Én nagyon szeretném ha jövőre Emma már úszna karúszóval. Tudom hogy van aki már most úszik, de mi nem járunk babaúszásra, én tanítgatom, és már odáig eljutottunk hogy ha a hasa alá teszem a kezét akkor rúgdos, kalimpál és egyáltalán nem fél. Már párszor karúszóval is elengedtem egyedüla mélyvízban, nem bukik előre, jól tartja magát, de attól még megijed picit.

Rit!

100? Én örülök ha nettóban 20-al többet kapok majd. Ismerve a komoly bérfejlesztéseket cégünknél. És méga szabid is megkaptad, szóval szerintem tök jól jártál. Legalábbis hozzám képestKép

Zita!

Gratulálunk mi is! Ez aztán a jó hír!

Kataa!

Hát nem hiszem hogy amelegtől, nálunk akkor az volt hogy kb 3/4 óra után felébredt, ha melege volt, ezért én ha 26 foknál melegebb vana szobályában bekapcsolom a légkondit a nappali alváshoz, 26 fokr aállítom, így nem fázok meg , de jól alszik.

A férejem csütörtök hajnalben megint elutazik, én Emmával pénteken indulok vonattal anyukámhoz a Balatonra, majd hétfőn jön értünk a férjem. Hát nem tudom milyne lesz a vonatozás, még sosem utazott azzal.
Ezen a héten meg itt van anyósosm, sajnos megint nem önszántából hanem kórházban, d ecsak minden nap be kell mennie kemoterápiára aztán jön vissza, de me kapta másodikat és sajnos telefonált a huga hogy rosszuk van úgyhogy náluk marad estig, akko rhozza férjem, Ez eddig ok, számítottunk rá, csak holnap már a huga sem lesz Pesten, tehát holnap nagy valószínűséggel már idejön, ha a férjem el tudja hozni, na d emi lesz csütörtökön?Kép Péntek meg végképp teljesen gázos, mivel akko rmi is elutazunk. Apósmom meg nem jött, mondván hogy a jószágokat etetni kell. Ilyenkor kapok idegbajt, ha emlékeztek a kerezstelőt ois valami hasonló indokkal monta le annak idején. pedig amúgy imádja a feleségét és az unokáját is,d e kimozdíthatatlan, még ilyen helyzetben is.Úgyhoyg kicsit zűrös ez a hetünk.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Kislányom Fanni 2003.01.21-én született a SOTE II-n császárral. Most jutottunk abba a korba, hogy el kellene kezdenünk a tehéntej ivását. Segítségre lenne szükségem, hogy milyen tejet adjak Neki. A védőnő csak ennyit mondott mindegy milyen tej csak ne legyen tartós. Most meg vagyok lőve, mert én úgy tudom, hogy a hűtés nélkül tárolható dobozos tejekben nincs tartósítószer, hiszen magas hőmérsékleten kezelik. Vagy lehet, hogy félre vagyok tájékozódva. Segítsetek, mert nem tudom melyiket adjam Neki. Szerintetek a SOLE tej jó? Kétségeim vannak afelől is, hiszen egy hétig el lehet tartani a hűtőben. Ilyenkor felmerül bennem a kérdés, hogy nincs-e benne tartósítószer, ha egy hétig képes elállni.
Segítsetek!!!

Köszi, Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo

Indigo
én egyetértek a védőnőddel, nekem is rossz tapasztalataim vannak a hűtés nélküli dobozosról. Én ilyet ittam szoptatás alatt (nem sokat, kb napi két decit) és az anyatejen keresztül is ekcémás lett tőle a fiam, ahogy abbahagytam a foltok is eltűntek.
Később, mikor már tejet ivott a gyerek, ettől hasmenése lett, a friss tejektől kutya baja, sőt imádja. Így én mindig friss tejet adok neki.
Esetleg próbálhatsz biotejet is, de vannak itt a topikon, akik a rizs-, meg a zabtejre esküsznek.

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy
Mit értesz friss tejen?
Biotejet én is láttam már szerinted az jó?
Rizs- és zabtej hol kapható?

Köszi a válaszodat
Indigo

indigo

Parazita
Hatalmas gratula, remélem hamarosan jobban leszel. Én is végigszenvedtem az első 12 hetet a kispasival Kép

Judy
Köszönöm, mostmár jobban van, ma már csak estére lett kicsi hőemelkedése. Voltunk közben dokinéninél, egyértelműen a foga a bűnös.
Viszont, képzeljétek, kéri a panadolt. Eddig mindig üvöltés volt, ha be kellett venni, erre most lefeküdt a hátára, és szólt, hogy "anya kéjek még gyógyszert"

Ja és a mai beszólás:
"anya öjébe Tomi ül, akkora mint egy házs"
lehet hogy tényleg hatalmas a hasam???? KépKépKép

Ja a mai szívás pedig:
elromlott a vinyonk a gépben, és persze rajta a gyerekről készült összes fénykép. És persze hiába informatikus férjjel vagyok megáldva, lementve egy szál se. A saját gépünk úgy el van hanyagolva, hogy szörnyű. De egész délelőtt ezen dolgozott, és legalább a fényképeket sikerült megmenteni.

Na megyek, mert az uram meg ma 30 éves, kicsit megpuszilgatom Kép

Szilcsike
szilcsike

Indigo
friss tejen azt értem, amiről te is írtál, amit a boltokban is a hűtőben tartanak. Biotejet még nem próbáltam.
Zabtejet és társait állítólag lehet kapni dm-ben, kaisersben, de szerintem ez nem felel meg a tejnek egy az egyben, mint fehérjeforrás.

Szilcsike
Hajrá fogacskákKép Enyim pocak is jó nagy, szerintem nagyobb, mint a Gergővel voltKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Indigó,
Egyetértek. Hűtést nem igénylő tejet ne adj a gyereknek, annak már az ízén is érezni, hogy "tartós". (Én magam sem iszom szívesen ilyet.)
Zabtejet még nem láttam. Rizstej van a bioboltokban, és pl. a Kaiserben biztosan.
A biotejet szerintem már minden nagyobb szupermarketben lehet kapni: nézz körül a környéketeken, biztosan van valahol. (Nálunk a sarki kisrabló éjjelnappaliban is van...)

Szilcsike,
Az én párom is most volt 30 éves, a múlt héten. A családdal és néhány baráttal összedobtunk neki egy szülinapi LCD-monitorra. 11-én volt a szülinapja, 6-án rendeltem meg a monitort, és jövő keddre fog megérkezni Kép. Jól kitoltak velem...

Zita
parazita

Köszi az infókat, lányok. Sokat segítetek ám. Eddig olyan tanácstalan voltam. De most, már kezd derengeni.

Indigo

indigo

Zita, gratulálokKépKép

Lányok, megint az orvosnál voltunk, mert még mindig köhög Betti. Most fenistilt kapott meg orrcseppet, mert valószínűleg allergiás. Csak alvás alatt köhög, de akkor nagyon, zeng a ház.

Szombaton szerelték a riasztót, egész nap, így délelőtt leléceltem a lányaimmal, fél 10-től fél kettőig voltunk el, megjártuk a nagypapát, az ikeát, kikát. Itthon észrevettem, hogy csontszáraz a pelusa, rögtön rá a bilire, hát félig teletöltötte.
Férjem tegnap elutazott, vasárnap estig egyedül vagyunk, mondjuk itt a nagyi, de éjjel rendesen parázunk még mindig. Szerencsére a pince részt lehet külön riasztózni, így ott nem jönnek be észrevétlenül.

Hiszti: nálunk szinte minden nap van, főleg a két lány hajbakapásai miatt. Szerencsére enyhébbek, nem az a földhöz vágós, én ilyenkor a kezembe temetem az arcom és úgy csinálok, mintha én is sírnék, Betti egyből figyeli, hogy most én is sírok, vagy mi van. De a legjobb módszer nálunk az azonnali figyelemelterelés, pl. gumicukor (a kedvence) vagy odaadom a szőlőzsíromat. Olyan édesen tudja az állát kenegetniKép

Kataa, én majdnem minden nap használom, főleg ha itt van anyám, akkor többet főzök (többfélét). Nekem aeg van, általában 50 fokon mosogatok.

Puszi, Conti

conti

Sziasztok!

Koszi mindenkinek a hisztis hozzaszolasokat! Ha megtalalom a tuti megoldast, majd megiromKép

Zita,
gratulalok!Kép

Csajok,
volt valaki olyan helyen nyaralni, ahol van viz, homokos part es valami jatszoter? Es meg is volt elegedve a hellyel? Olyasmi, amilyen Sasha kepen volt lathato.

-Afonya
afonya

Sziasztok!

Indigó!

A tartós tej szerintem is pocsék ízű, már csak ezért sem vesszük, bár néha tartaléknak van itthon, de csak főzéshez használjuk. Én sima tejet szoktam neki adni, d enem sűrűn, mert annyira nincs odáig érte. Nálunk még mindíg a 2-es vagy 3-as tápszer a nyerő.

A rízstej nálunk nem jött be, pedig én is vettem, aranyárban van (kb700 ft/l), rögtön két litert vettem, Emma meg egyszerűen nem issza meg, semmilyen formában. Az ízének tényleg nincs köze a tejhez mondjuk, olyan édeskés valami. Zabtejet ezekután mi nem is próbáltuk.

Áfonya!

Sasháék balatonfenyvesne voltak.

Mi Boglárra megyünka hétvégén, ott is jó a strand, homokos, sekély, és játszó is van.Cska a balatonnál mostanában rizikós hogy milyen időt fog ki az ember. ha külföldre gondolsz enkem most ajánlotta egy kisgyerekes Ciprust, ők ott voltak 1,5 évessel larnacában, állítólag kb 500 m-ig térdigérő víz van és homokos part, azt mondták szuper gyerekkel. és jó meleg a víz. Ahol én voltam eddig tengerparton olyna volt hogy 1-2 m után már ellepett engem.

manó

KépKép
manó

Mano,
koszi. Kulfold kilove sajna, Matenak még nincs utlevele. Nameg alig mult egy honapos, azert ennyire bevallalos még en sem vagyokKép

-Afonya
afonya

Áfonya!

na igen, gondolta, de ki tudja?Kép Szerintem magyarországon cska Balaton van ami sekély, ott is a déli part. De ott szinte akármelyik város jó lehet. talán kivétel Siófok, az angyon nyüzsis. Még a Tizsa tónál voltunk, de az nagyon nem jó gyerekkel. Úgyhogy igazából nincs nagy választák ha homokos partot akarsz. Ha nem ragaszkodsz a természetes vízhez akkor még angyon jó Hajdúszoboszló, bár kicsit nagy a tömeg, de hatalma strand, csúszdapark, sok gyerekmedence.

Más ötletem nincsKép

manó

KépKép
manó

Szilcsike!
Egyáltalán nincs nagy hasad, vagy 2 hete láttalak az Auchanban Kép.

Indigó!
Én is a II. Nőin szültem. Neked ki a dokid?

Tej
Most mondjátok nyugodtan, hogy tök tudatlan vagyok, de nekem fogalmam sem volt, hogy a tartós dobozos tejekben tartósítószer van Kép. Én simán elhittem amit anno rekámoztak, hogy a speckó doboz és az ultramagas hőmérsékleten való kezelés miatt tartósak Kép. A dobozon egyáltatlán nics feltüntetve, hogy van benne valami tartósítószer. Mondjuk, mi sem nagyon isszuk, csak tartaléknak van itthon mindig egy-egy dobozzal.

Én meg teljesen ideges vagyok már emiatt a nyavalyás vizsga miatt. Eköré kell szerveznem az életemet, és azt sem tudom, mikor lesz Kép. Ráadásul 3-4 napja jön belőlem valami barnás-véres váladék, emiatt is izgulok, hogy mi lehet. Eddig vártam, hogy mikor jelentkezzek be miatta dokihoz, hátha hív az oktatóm, hogy megvan a vizsgaidőpont, de meg nem hívott Kép. Ma már nem érdekelt, bejelentkeztem, de csak jövő szerdára volt időpont, ráadásul délelőttre, amikor a bölcsiben kell lennem Ádámmal. De majd csak megoldom valahogy, talán aznap majd a férjemmel megy, vagy mit tudom én.
De szerdáig még egy csomó idő van, addig is idegeskedhetek emiatt az izé miatt. Mondjuk sehol nem fáj, egyáltalán nem okoz panaszt. Nincs ötletetek, mi lehet? Én leginkább valami hormon-dologra tippelnék a szopi miatt (Ádám már nem szopik annyit, talán kezd visszaállni a szervezetem), mert a fertőzések általában fájdalommal, viszketéssel stb. járnak. Már bocs, hogy az intim dolgaimat így kiteregetem, de el kell valakinek mondanom, amíg a dokival nem tudok beszélni, hátha volt már közületek valakinek hasonló gonja.

Nem tudja valaki, hol lehet LEGO-t venni nem iszonyatos áron? Mert itt csak a papírboltban van, annál azért talán kapunk valahol olcsóbban is. Ádám most nézett egy újságot, amiben tök jó DUPLO autók vannak, talán beújítanánk neki egyet. Itt az Auchanban is van pár darab, de nem túl nagy a választék.

Panda

panda
Halásztelek

Mano,
hatalmas tomegbe szinten nem mehetunk, ugyanis az en lanyom Copperfield-reinkarnacio lehet, mindenhol kepes eltunni egy perc alatt. Marad a Balaton, a joidoert meg majd drukkolunk maxKép

Panda,
nem tudom, mekkora mennyisegrol van szo, nekem anno ciklus felidejeben volt tobbszor ilyesmi, allagra-szinre mint a nyakdugo. Az allitolag normalis volt.
De a fogigatlokra is rairjak, hogy eleinte koztes verzes lehet, ugyhogy elvileg a szopi miatti hormonvaltozas is okozhat ilyesmit, nem? De ez csak tipp.

-Afonya
afonya

Szia Panda!

Vermes doki az orvosom. Neked?
Egyébként én is pont azt hittem, hogy a dobozos tejekben nincs tartósítószer, mivel ultramagas hőmérsékleten kezelik, stb. Ja és tényleg nincs ráírva a dobozra semmi.
Ezért vagyok most tanácstalan.
De azért már fejlődöm hála Nektek.

Indigo

indigo

Panda!

http://www.legomarkabolt.hu

ezen belül is:
http://www.legomarkabolt.hu/adat/index-akciok.html

A főlapon találsz aktuális dolgokat, árral együtt, az akciók között meg akciósat ill. kifutó készleteket. A bolt címe a lapon, ez egy ngyon kicsi boltocska (mint egy trafik), de elég sok mindenük van, meg raktáruk ott a boltnál.
Ausztrián meg a karácsonyi akciós Auchanos áro kívül eddig itt találtunk a legkedvezőbb áron Legot.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Áfonya!

Hát akkor tényleg marad a BalatonKép

Ott nincs tömeg, legalábbis Bogláron tök jól eleoszlott. Msot mondjuk épp aug 20-ánmegyünk Emmával, hát lehet hogy msot rosszabb lesz.

Panda!

Én is ezta boltot akartam javasolni. De vigyázz, mert a délinél ettőla bolttól pár méterre van egy nagy játékbolt is, és bár ott is jó a választék és az sem drága vbolt, d enem az amiről beszti ír. Az egy kicsi bolt, egy kapualjban, és csak a kirakatban van kiírva hogy legók vannak.
Mondjuk hamár elmész a másikba is érdemes azért benézni, mert nagyon jó játékbolt.

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Pszi, nagyon boldog 2. szülinapot BalázsnakKépKép

Zsuzsa, Elődnek is nagyon boldog 2. szülinapotKépKép

Banyóci, Gyurcinak is nagyon boldog 2. szülinapotKépKép

Zsuzsa, a dokival azt beszéltük meg, hétfőn jelentkezünk hogy javult-e Betti, de megmondom őszintén nem hiszek az allergia vizsgálatokban, és el sem tudok innen költözni, vagy bezárni a gyereket a szobájába. Sajnos egy nagy préri mellett lakunk, válogatott gyomok tengeréhez közel. Majd meglátjuk...

Conti

conti

Conti!

Kép épp ezen gondolkodtam valamelyik nap. Mertogy mostanában annyit vagyok náthás, fája torkom si sűrűn, de mindíg zat gondoltam hoyg gyengébb lett az immunrendzserem terhesség óta, d emost a tápszeres topicban leírtam hogy nem vagyok allergiás, és akkor be is ugrott hoyg vagy mégis, végülsi ezek lehetnek allergiás tünetek is. Aztán elkezdtem gondolkodni hogy msot csináltassak allergia vizsgálatot? És ha kimutatja hogy za vagyok? A kuytám nem adom,akkor sem ha allergisá vagyok rá, rendsebbnem leszek, tehát a por sem elsz kevsebb a lakásbanKép, a parlagfüvet meg nem tudom kitépnia környékről, mert sajna mindenfelé van. Úgyhogy eljutottam odáig, hogy akkor ugye akár felesleges is megnézetni. Már amíg nem erősebbek a tüneteim.
Persze ha Emma lenne allergia gyanús, akkro azért biztos utána járnék, ha őszinte akarok lenniKép

manó

KépKép
manó

SziasztokKép

Voltunk tegnap dokinál, kicsivel minden oké, ő se lesz vasgyúró. jó ha 3 kilót összeszedünk. Továbbra is kisfiú és még faros, remélem befordul.

Conti
Én is allergiára gyanakszom Gergőnél, kb két hete folyamatosan be van dugulva az orra, főként reggel. Védőnő megerősítet, hogy sajnos már ilyen kicsi korban is lehet, azt mondta az orrsprén kívűl nincs más teendő. Én számítottam rá, mivel krupposoknál sajnos jó esély van az allergia-asztma körre isKép Ha bedurvul, én a homeos dokimhoz fogom vinni, sajnos a hagyományos gyógymódokban már én sem hiszek.

Szülinaposoknak boldog szülinapotKép

Zsuzsa
Gratula a kislányhozKép

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Manó, Judy, természetesen ha durvább tünetek lesznek, akkor ki fogom vizsgáltatni, csak épp annak nem látom értelmét, hogy agyon szúrkálják a gyereket és végül kimutatják, hogy a parlagfűre allergiás. Mosópor-mosószer kizárva, inni a babavízből készült teát issza, háziállatokkal nem sokat érintkezik. (menekülnek előle) Mást nem tudok elképzelni.
A nagylányommal már végigjártuk ezt a cirkuszt, ő is parlagfüves és pont most indult be neki egy hete. Nem hajlandó semmit bevenni, megmondom őszintén én sem vennék be semmi nyugtató kábító ilyesmi hatású szert, úgyhogy nem erőltetem. Egy kollagenőm szedett ilyet és folyton el akart aludni a munkahelyenKépKép

Puszi, Conti

conti

sziasztok, csak beugrottam egy kicsit dsicsekedni:
Dodi bilizik rendesen, 1x sem volt balesetünk az utóbbi pár napban!!! még a kaksi is megy, sőt a szomszédból is hazaszalad produkálni!!
csak az a gond, hogy ugye csupasz seggel szaladgál, így könnyű. de nekem nem szól, egyből ül a bilire, csak akkor szól, ha már eredmény is van. szóval mi lesz így, ha naci is lesz rajta??

rit

anemona7

Sziasztok!

Nálunk most nagyon megy a kuki piszkálgatás/húzogatás. Peti tegnap is a kukijával volt elfoglalva, és közben mondogatta: nagy kukó, nagy kukó. Egyszer csak rámnéz nagy, csodálkozó szemekkel és felkiált: Hatalmas!Kép

Szép hosszú hétvégét mindenkinek!

Dió
szabotimi

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket.
A Családi banzájt csak hétvégén tartjuk.

Zsuzsa, Elődnek is nagyon boldog 2. szülinapot!
Banyóci, Gyurcinak is nagyon boldog 2. szülinapot!

Zsuzsa!
A mumpsz az jó kérdés, mert én sem tudom, hogy az volt-e.
Egyik nap reggelre bedagadt.
Doki megállapította, hogy az.
Következő napra már kezdett elmúlni,
harmadnapra teljesen elmúlt.
Láz stb. nuku...
Szóval remélem, hogy nem az volt.

Zita!
Gratula a kis babócához!

Elvileg nálunk is jön a kistesó, bár még nagyon picura, csupán ma 8 hetes.

Jó hétvégét mindenkinek!
PSzi
pszi

IGEN IGEN IGEN : MINDEN MOST SZÜLINAPOZÓNAK NAGYON BOLDOG 2. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!

Banyóci
Merre vagy????
Tudtok róluk valamit???

Rit

rit

anemona7

Sziasztok
BOLDOG SZÜLINAPOT A SZÖLINAPOSOKNAK Kép

Beszti
nem kaphatnánk egy szép szülinapi táblát ? .

Mi jol vagyunk petike ujbol alszik nappal is viszont iszonyuan féltékeny mindenkire föleg a tesojára nagyon Kép az utobi napokba odáig fajult a féltákenysége hogy majd minden nap bántota a tesoját Kép megharapta amiért büntibe is került söt ki is poroltam a hátsoját söt volt már hogy fejbe verte a cumisüvegével imikét Kép mert ki akarta szedni az imike cumisüvegét imike szájábol ezért büntibül a kiságyba landolt és sétáig ott kelet maradnia . Pedig tud jol is viselkedni föltörli a dinnye levet ha kicsorog a szájábol és kidobja a kukába a szemetet mégis a tesoját mostanában bántja Kép .

Pusz Csics és a fiuk
csics

Szisztok!

rászántam magam, hogy írjak egy szépet és már a végefelé jártam mire fiam megfogta az egeret és megnyomván rajta egy gombolt (előző oldal - 5 gomos egér) az egész elszállt... nincs kedvem újra írni az egészet.

Boldog születésnapot minden 2 éves kismanónak!!! Hihetetlen!

Pszi!
Óriási gratula a pocaklakóhoz!!!

Áfonya!
Balatonfenyvest tiszta szívemből merem ajánlani. Több partszakasza van mi egy kisebben voltunk és ott a játszótér is kicsi volt, na de kit érdekelt amikor a vízparton is lehet homokozni, akarom mondani sarazniKép Az északi már part húzos. Voltunk múlt héten. Akalin. A part végig sziklás és csak lépcsőkön lehet a vízbe jutni ami kb tértig, néhol fölé ér és ez egy kisgyereknek nem a legideálisabb.

puszi
sasha Gábor és a 20 hetes pocaklakó

Kép
sasha

Áfonya!
Már nem először fordul elő ez a "vérzés-izé" nálam, csak még nem volt soha ilyen erős. Most se kell valami nagy dologra gondolni, csak maszatolás. Voltam vele dokinál is, semmiféle elváltozást nem talált (a cytológia sem mutatott semmit). Állítólag szoptatás alatt mindenféle vérzés normális, nem is tudom, mit izgulok, főleg, hogy már múlik is elfelé. A végén, mire a dokihoz eljutok, el is múlik Kép.

Beszti!
Köszi a linkeket, nagyon jók. Az Auchan árai elég jók, de választék az szinte semmi. Viszont már nagyon meguntam, hogy a többszáz forintos kisautók sem tartanak sokáig (nem bizos, hogy az autókkal van a baj, inkább Ádám játékstílusa brutális kissé Kép). Ebben a pillanatban hozta ide az 1500 Ft-os buszát kerekek nélkül Kép. Szóval valami tartósabbra van szükség, és a DUPLO autó az egyetlen, ami bevált, csak az az üzlet, ahol vettük a LEGO-s cuccokat, megszűnt Kép.

Indigó!
Az én orvosom Dr. Takács. Talán volt hozzá szerencséd, mivel császárral szültél, és ő altatóorvos is (ő az egyetlen férfi anesztes tudomásom szerint, a többi nő). Téged altattak, vagy epidurállal szültél?

Zsuzsa!
Szóval kislány? Gratulálok!

Pszi!
Neked is óriási gratuláció az új picurkához!

Sasha!
De jó végre rólatok is hallani! Néha úgy eltűnsz, hogy az csak na.

Még mindig nincs vizsgaidőpontom Kép! Ez azt jelenti, hogy mindenképpen addig csúszik a dolog, amikor már dolgozni fogok Kép. Nagyon bosszant, pedig direkt kértem az oktatómat, hogy minél előbb vizsgázhassak.

Mindenkinek szép hosszú hétvégét,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok

Minden 2 évesnek nagyon boldog születésnapot kívánok!

Minden új babásnak nagyon boldog babavárást!!!!

Zsuzsa
Gratula a pici jányhoz! Kép

Megyek is, mert megyünk ma strandolni egyet a gyerekkel.

Puszi mindenkinek: Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok

Kepzeljetek a hetvegen Alex nelkul vagyunk.Szerdan levittem anyuekhoz es tegnap jottem vissza este.Siman elbucsuzott es integett nekem,miutan elmagyaraztam hogy hetfoig a mamaeknal marad.Fodrasznal is voltam,miota rovidebb a hajam gyorsabban no,4 hetente vagni kell.
Tegnap este mar moziba voltunk: ))Ma takaritunk delelott es delutan megint csavargunk.Este a haz tetejerol nezzuk a tuzijatekot baratokkal: )
Holnap meg elutazunk 2 napra Szeghalomra a ferjem baratjaekhoz.Ezert is maradt Alex anyueknal mert nem akarom 3 orat utaztatani es ott meg nincs gyerek csak unatkozna.
Szoval most nagy a csend de egyfolytban emlegetjuk es hivogatom soxor,puszit kuld a telefonba es mondja: szia anya : ))
Tegnap este az Egomi tuzijatekon voltak es nagyon elvezte.

Rit
Erre gondoltal???

Hat en sem jarok buvarboltba,de majd megnezem.Amugy en nem uszni akarom megtanitani benne,hanem biztonsaggal elengedni a vizben.A karuszot nem szereti es az uszogumit sem,bemenne siman es mivel nem fel a viztol tobszori elmerules utan sem lehet kivenni annyira elvezi.Egyebkent ha kijon rogton leveszem rola a cuccot ugyhogy nem fazna meg benne: )Nem egy akaratos gyerek ugyhogy ha neki ez a mez jo es elviseli inkabb minta karuszot akkor ezt hasznaljuk.
Az uszooktato baratnom szerint sem jo a karuszo,sot o a piciket ugy tanitja hogy nem is latnak karuszot,mert az megzavarja oket kesobb. 2 evesen mar lehet hozza vinni gyerekeket a Komjadiba,mi is gondolkodunk a dolgon.
Egyebkent eleg ha kesobb tud majd uszni,csak elvezze a vizet es kesz,ennyi a celunk: ))

Indigo
Mi rizstejet adunk mert a tehentejtol.(hiaba volt tehentol jovo: )kiuteses lett a az arca.
Megkerdeztem a drnot es szerinte a rizstej is ugyanaz calcium es egyeb szempontjabol.Lenyeg hogy igyon tejet mert az fontos a csontoknak.

Parazita
Szep ajandek lesz a ferjednek a monitor meg a kisteso is: ))

Conti
Jobbulast Bettinek.Hat ha fozok akkor tenyleg jol jon.Nekem Ariston van es 55 fokon hasznaltam eddig.

Mano
Jo nyaralast!

Panda
Hat az oktadod ne nagy szam ha nincs tekintettel arra hogy lesz eleg dolgod ha mar dolgozol.
Egyebkent a barnazas lehet az idegessegtol is hogy hogy most megvaltozik az elet korulottetek.

Zsuzsa
Kislany!gratulalok!!!

Banyoci
Nagyon eltuntel,biztos keszulodsz az eskuvore: )

Forti
Te is eltuntel.Mi ujsag a sogornoddel???

Sasha
Tudjatok mar a teso nemet??

Pszi,Zsuzsa,Banyoci,
Boldog szulinapot a fiuknak!

Puszi es jo hetveget
Kataa
Kép

Kép
Kép
kataa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: