Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Jó reggelt Mindenkinek!

Angéla
Köszi a fotókat! Nagyon tetszenek, rólam is van Kép, szeretem őket böngészgetni, visszahozza a mama-baba-buli hangulatát. Kép

Vizimanó
Nyügi Kép
Nem próbáltad a szobai babakocsizást? Nekünk az segített a múlt héten ilyenkor. De én most lekopogom, Ro olyan szépen alszik éjjel is, nappal is, hogy na. És tegnap este, lefekvés előtt adtam neki a gyömis kajáját, de most nem kekszet, hanem 1 db főtt krumplit turmixoltam bele. És úgy ette, csodálkoztam is. Éjjel még jobban tudott aludni. És ma reggel ette meg a 2-ik felét, és most megint szépen aluszkál már egy ideje. Kép
A fitness mániát komolyan írtad? Én ma kezdek tornázni újra, először csak 15 percet minden nap és jövő héten már kicsit többet. Nekem a Cindy Crawford kazetta vált be legjobban szobabicajozással. Emlékszem Te a Rékát írtad. (Megszületett a bébijük, 49 cm és 2,8 kg , ha jól emlékszem) Meg fodrászhoz is elmegyek, muszály egy kicsit restaurálni magam.
folyt köv
Vezso
vezso

Sziasztok!

Én is kívánok mindenkinek nagyon Boldog Névnapot, meg Házassági Évfordulót stb! Bocs, hogy csak így írom egyben, de én már nem bírom követni, hogy kinek mi volt, mert annyit írtok, hogy csak na! Kép Bendi épp bealudt egy kicsit, remélem nem ébred fel egyhamar. Kép

valaki kérdezte, hogy mikor alusszák át az éjszakát a babák. Én pont nemrég olvastam az lll honlapján erről, ott azt írják, hogy ez akár 3 éves korig is eltarthat, babától is függ, mert ők még nem alszanak olyan mélyen és könnyebben ébrednek. Szerintem érdemes elolvasgatni az lll honalpján az erről szóló cikkeket, kicsit más személetmód, mint a "tegyük a kiságyba és tanítsuk meg, hogy magától aludjon egész éjszaka" típusú legtöbbször ajánlott módszer.

Köszi a fotókat amiket csináltatok a talin, nagyon jók, és Vezsonak külön köszi a kedves megjegyzésekért. Kép

Dorka

Sztem ne rágódj ilyeneken. A legközelebbi talin nem hagyjuk majd, hogy ilyen hamar lelépj és ha kell kényszerírünk, hogy jó sokat beszélgess. Kép Kép Na jó, ez csak poén. Kép De legközelebb biztosan jobb lesz. Kép

Vezso

Férjed nem semmi, kicsit vagánykodott a pasi. Kép

Szegény Panninak meg jobbulást!

Áronnak gratula a keresztelőhöz! Kép

Én már egész régóta félig ülő helyzetben teszem a babakocsiba Bendit, úgy kb. 3,5 hónapos kora óta, bár először csak rövidebb időre. Most már van új kocsija, sztem olyan, mint Vezso Rozijáé, mert ez is PC és 14 ezer pénz volt. Kép Ezt már nem is lehet teljesen fektetni, csak majdnem.

Na most már eldugulok, mert Bendi mindjárt fel fog ébredni úgy hallom.

ruz
ruzicsky

Sziasztok!

Én is kívánok mindenkinek nagyon Boldog Névnapot, meg Házassági Évfordulót stb! Bocs, hogy csak így írom egyben, de én már nem bírom követni, hogy kinek mi volt, mert annyit írtok, hogy csak na! Kép Bendi épp bealudt egy kicsit, remélem nem ébred fel egyhamar. Kép

valaki kérdezte, hogy mikor alusszák át az éjszakát a babák. Én pont nemrég olvastam az lll honlapján erről, ott azt írják, hogy ez akár 3 éves korig is eltarthat, babától is függ, mert ők még nem alszanak olyan mélyen és könnyebben ébrednek. Szerintem érdemes elolvasgatni az lll honalpján az erről szóló cikkeket, kicsit más személetmód, mint a "tegyük a kiságyba és tanítsuk meg, hogy magától aludjon egész éjszaka" típusú legtöbbször ajánlott módszer.

Köszi a fotókat amiket csináltatok a talin, nagyon jók, és Vezsonak külön köszi a kedves megjegyzésekért. Kép

Dorka

Sztem ne rágódj ilyeneken. A legközelebbi talin nem hagyjuk majd, hogy ilyen hamar lelépj és ha kell kényszerírünk, hogy jó sokat beszélgess. Kép Kép Na jó, ez csak poén. Kép De legközelebb biztosan jobb lesz. Kép

Vezso

Férjed nem semmi, kicsit vagánykodott a pasi. Kép

Szegény Panninak meg jobbulást!

Áronnak gratula a keresztelőhöz! Kép

Én már egész régóta félig ülő helyzetben teszem a babakocsiba Bendit, úgy kb. 3,5 hónapos kora óta, bár először csak rövidebb időre. Most már van új kocsija, sztem olyan, mint Vezso Rozijáé, mert ez is PC és 14 ezer pénz volt. Kép Ezt már nem is lehet teljesen fektetni, csak majdnem.

Na most már eldugulok, mert Bendi mindjárt fel fog ébredni úgy hallom.

ruz
ruzicsky

Jimbone
Már kérdezni szerettem volna, hogy a Jombone mit jelent, illetve, hogy "j"-nek vagy "dzs"-nek kell ejteni? Áron jópofa grimaszokat csinál Kép
Érdeklődve nézegettem a keresztelős képeket, azért is mert családunk egy része görög katolikus. A férjem családja innen-onnan származik, ő pl magyar-örmény-szerb keverék.
Megértem a tanulásos gondjaidat, ugyan én nem tanulok, de mostanában a házimunka is épp elég, vhogy nem jutok előbbre. Persze minden nap bevállalok még plusz dolgokat is itthon megcsinálni, pl kamra és a melléképület rendberakása, kipakolása. Szóval a hobbijimra alig van időm, meg magamra is. De a héten minden nap annyit dolgozom itthon, amennyit bírok, hogy utolérjem magamat. Ma is hajnalban felkeltem, most van a pihis szünetem, amíg Ro alszik.

Timurr
Nekem is az a gondom, hogy ha elmegyünk itthonról bárhova bármennyi időre, itthon nem halad semmi. Komolyan irigylek mindenkit, akinek házvezetőnője van... Az a fő gondom, hogy relatíve kevés a hely, és állandóan agyalok, hogy mit hova rakjak. Ezért nincs takarítónőnk sem, mert szegény ugyanevvel a problémával szembesülne. Pedig lenne itt egy lány, aki segíteten. Na, csak lesz vhogy.
Majácska édes a lufival, de látom tv-zik is, mert a távirányító kéznél van neki. Meg sem merem kérdezni, a székkel mi van?

Delfinke
Ha mész Szegedre privát talira, kérünk képeket!!

Eszter
Brillgyűrű KépKépKép, gratulálok, nagyon szerethet a férjed! Kép

Vezso
vezso

Jimbone
Már kérdezni szerettem volna, hogy a Jombone mit jelent, illetve, hogy "j"-nek vagy "dzs"-nek kell ejteni? Áron jópofa grimaszokat csinál Kép
Érdeklődve nézegettem a keresztelős képeket, azért is mert családunk egy része görög katolikus. A férjem családja innen-onnan származik, ő pl magyar-örmény-szerb keverék.
Megértem a tanulásos gondjaidat, ugyan én nem tanulok, de mostanában a házimunka is épp elég, vhogy nem jutok előbbre. Persze minden nap bevállalok még plusz dolgokat is itthon megcsinálni, pl kamra és a melléképület rendberakása, kipakolása. Szóval a hobbijimra alig van időm, meg magamra is. De a héten minden nap annyit dolgozom itthon, amennyit bírok, hogy utolérjem magamat. Ma is hajnalban felkeltem, most van a pihis szünetem, amíg Ro alszik.

Timurr
Nekem is az a gondom, hogy ha elmegyünk itthonról bárhova bármennyi időre, itthon nem halad semmi. Komolyan irigylek mindenkit, akinek házvezetőnője van... Az a fő gondom, hogy relatíve kevés a hely, és állandóan agyalok, hogy mit hova rakjak. Ezért nincs takarítónőnk sem, mert szegény ugyanevvel a problémával szembesülne. Pedig lenne itt egy lány, aki segíteten. Na, csak lesz vhogy.
Majácska édes a lufival, de látom tv-zik is, mert a távirányító kéznél van neki. Meg sem merem kérdezni, a székkel mi van?

Delfinke
Ha mész Szegedre privát talira, kérünk képeket!!

Eszter
Brillgyűrű KépKépKép, gratulálok, nagyon szerethet a férjed! Kép

Vezso
vezso

Jégvirág
Csak ne tessék itt a nem alvásra panaszkodni, akinek a Grétije 3 hetes korától átalussza az éjszakát. Én már kb 8 hónapja nem aludtam egy jót, a terhesség vége fele alig aludtam vmit éjjel (pisilés, kényelmetlen volt mindenhogy). Én a jótündértől kérek szépen 8 óra alvást egyben Kép
Viszont az annyira jó, amikor az ember a párjával tud lenni, akár éjszakákat átbeszélgetve. Mi tegnap du csináltunk így magunknak programot. Kép

Virág
Nem értettem milyen kocsira gondoltál. A vendégéget átvészelted? További gyógyulást kívánok! Kép
Vezso
vezso

Jégvirág
Csak ne tessék itt a nem alvásra panaszkodni, akinek a Grétije 3 hetes korától átalussza az éjszakát. Én már kb 8 hónapja nem aludtam egy jót, a terhesség vége fele alig aludtam vmit éjjel (pisilés, kényelmetlen volt mindenhogy). Én a jótündértől kérek szépen 8 óra alvást egyben Kép
Viszont az annyira jó, amikor az ember a párjával tud lenni, akár éjszakákat átbeszélgetve. Mi tegnap du csináltunk így magunknak programot. Kép

Virág
Nem értettem milyen kocsira gondoltál. A vendégéget átvészelted? További gyógyulást kívánok! Kép
Vezso
vezso

Connie
Szóval nem volt romantikus este. A miénk így alakult: este mondom a páromnak elalvás előtt, "És puszit nem kapok?" erre ő, félig aludva "De, majd kapsz reggel". Na tessék, hát, Ennyire jutottunk este.
Ákos nagyon ügyes, mennyire jól ül, hihetetlen. Rozi a hátramászást kezdte gyakorolni tegnap, és ma is intenzíven csinálja.
Burkoló Kép Nekünk az erdélyi emberek dolgoznak itt a héten, pedig szegényeknek a családját sújtotta az árvíz odahaza. Lenne ott is mit csinálniuk, de pénzt is kell keresniük. Nagyon szépen dolgoznak és tetszik, ahogy beszélnek, élmény hallgatni. De nem sokat beszélnek, inkább dolgoznak.
Lakberendezés: Ez akkor egy tanfolyam?
Otthon, még lánykoromban havonta átrendeztem a szobámat, hol keleties hangulatú, hol minimalista stílusban. Ha újra születnék kitanulnám én is, meg a profi fotózást is.(és még egy csomó mindent)
A férjed súlyáról jutott eszembe, hogy az én férjemet is gyermekkorában hízlalta a mamája, és ha lefogyott normál súlyra (mert sokat sportolt), akkor mindig megvádoltak, hogy éheztetem, meg hogy biztos beteg és hétvégén 5 fogásos ebédeket főztek neki (pl húsleves, főtt hús kenyérrel, töltött káposzta, sült kacsacomb krumplipürével, csülök, fánk). És csodálkoztak, hogy kb a 90%-a megmaradt, mert mi nem szoktunk ennyit enni. Ja, és a vasárnapi ebéd náluk a hétvége fő attrakciója, és kb 4 óráig tart. És addig ott kellett ülni és hallgatni közben a meséket a szomszéd akárkijéről, annyira untam. Főleg mert rólunk, vagy róluk nem is volt szó. Csak a kajáról, meg távoli ismerősökről, akiket mi nem is ismertünk semennyire. És plusz még én nem eszem húst, ez sehogy sem fért a fejükbe.
Búsuló Juhász: az egy jó hely, vittem oda privát turistákat, szép a kert része, klassz a panoráma. Az a bajom csak az étteremmel, hogy lassú a kiszolgálás és mivel engem órabérbe fizettek a vendégek, sztem néha hihették azt, hogy direkt olyan helyre megyünk, ahol lassan szolgálnak ki, és így akarom húzni az időt. Pedig nem. Elég kevés igazán jó étterem van a városban. A híresek közül a legtöbb nem jó, sajnos. Nagyon felkapottak és amúgy is sok a vendég, akkor minek törjék magukat.

Kata
Gyógyuljatok meg!! KépKépKép

Vizimanó
Engem is fenyegettek már meg, egy fiú, akivel szakítottam olyan átkokat szórt rám versekben és rendszeresen küldte a leveleket, meg még táviratot is. Már komolyan kezdtem félni, aztán egyszer abbahagyta valamiért. Pedig nem hívtam fel, nem mertem volna.

Benézek később.Kép
Vezso
vezso

Connie
Szóval nem volt romantikus este. A miénk így alakult: este mondom a páromnak elalvás előtt, "És puszit nem kapok?" erre ő, félig aludva "De, majd kapsz reggel". Na tessék, hát, Ennyire jutottunk este.
Ákos nagyon ügyes, mennyire jól ül, hihetetlen. Rozi a hátramászást kezdte gyakorolni tegnap, és ma is intenzíven csinálja.
Burkoló Kép Nekünk az erdélyi emberek dolgoznak itt a héten, pedig szegényeknek a családját sújtotta az árvíz odahaza. Lenne ott is mit csinálniuk, de pénzt is kell keresniük. Nagyon szépen dolgoznak és tetszik, ahogy beszélnek, élmény hallgatni. De nem sokat beszélnek, inkább dolgoznak.
Lakberendezés: Ez akkor egy tanfolyam?
Otthon, még lánykoromban havonta átrendeztem a szobámat, hol keleties hangulatú, hol minimalista stílusban. Ha újra születnék kitanulnám én is, meg a profi fotózást is.(és még egy csomó mindent)
A férjed súlyáról jutott eszembe, hogy az én férjemet is gyermekkorában hízlalta a mamája, és ha lefogyott normál súlyra (mert sokat sportolt), akkor mindig megvádoltak, hogy éheztetem, meg hogy biztos beteg és hétvégén 5 fogásos ebédeket főztek neki (pl húsleves, főtt hús kenyérrel, töltött káposzta, sült kacsacomb krumplipürével, csülök, fánk). És csodálkoztak, hogy kb a 90%-a megmaradt, mert mi nem szoktunk ennyit enni. Ja, és a vasárnapi ebéd náluk a hétvége fő attrakciója, és kb 4 óráig tart. És addig ott kellett ülni és hallgatni közben a meséket a szomszéd akárkijéről, annyira untam. Főleg mert rólunk, vagy róluk nem is volt szó. Csak a kajáról, meg távoli ismerősökről, akiket mi nem is ismertünk semennyire. És plusz még én nem eszem húst, ez sehogy sem fért a fejükbe.
Búsuló Juhász: az egy jó hely, vittem oda privát turistákat, szép a kert része, klassz a panoráma. Az a bajom csak az étteremmel, hogy lassú a kiszolgálás és mivel engem órabérbe fizettek a vendégek, sztem néha hihették azt, hogy direkt olyan helyre megyünk, ahol lassan szolgálnak ki, és így akarom húzni az időt. Pedig nem. Elég kevés igazán jó étterem van a városban. A híresek közül a legtöbb nem jó, sajnos. Nagyon felkapottak és amúgy is sok a vendég, akkor minek törjék magukat.

Kata
Gyógyuljatok meg!! KépKépKép

Vizimanó
Engem is fenyegettek már meg, egy fiú, akivel szakítottam olyan átkokat szórt rám versekben és rendszeresen küldte a leveleket, meg még táviratot is. Már komolyan kezdtem félni, aztán egyszer abbahagyta valamiért. Pedig nem hívtam fel, nem mertem volna.

Benézek később.Kép
Vezso
vezso

Én is itt vagyok, csak kimazsoláztam a szóbajöhető művházakat, és letámadtam őket egy-egy emailel. IX,X,XIII kerületet néztem, ami még nincs nagyon kint, de azért már lehet mellette parkolni.Kép Első körben kedd délelőttöt írtam, sikítson, akinek nem jó.
Valamint rendületlenül várom a burkolót, aki nem jön. És mindjárt megnézem manókát, aki már vagy 2 órája alszik.Kép

Adri,
Ákos most 4 hónapos és 3 hetes. Kis erőbajnok.Kép

Ruz,
Az lll altatásos cikkeket én is hasznosnak találtam.

Jimbone,
Áron nagyon helyes volt a keresztelői rucijában.Kép

Lir, Ildi,
Nem tudom biztosra ígérni a szerdát, csak isten tudja, mikor lesz kész a burkolás. De ne alkalmazkodjatok hozzám, legfeljebb én is csak jövő héten csatlakozom.

KépKép
connie

Én is itt vagyok, csak kimazsoláztam a szóbajöhető művházakat, és letámadtam őket egy-egy emailel. IX,X,XIII kerületet néztem, ami még nincs nagyon kint, de azért már lehet mellette parkolni.Kép Első körben kedd délelőttöt írtam, sikítson, akinek nem jó.
Valamint rendületlenül várom a burkolót, aki nem jön. És mindjárt megnézem manókát, aki már vagy 2 órája alszik.Kép

Adri,
Ákos most 4 hónapos és 3 hetes. Kis erőbajnok.Kép

Ruz,
Az lll altatásos cikkeket én is hasznosnak találtam.

Jimbone,
Áron nagyon helyes volt a keresztelői rucijában.Kép

Lir, Ildi,
Nem tudom biztosra ígérni a szerdát, csak isten tudja, mikor lesz kész a burkolás. De ne alkalmazkodjatok hozzám, legfeljebb én is csak jövő héten csatlakozom.

KépKép
connie

Vezso,
Igen, ez tanfolyam, csak mivel barátnők vagyunk, és úgyis rajtam lesz kipróbálva a tananyag, így nem a hagyományos tanfolyami keretek között kell járnom. Így jó, másképp el sem tudnám végezni, legalábbis nem most.

KépKép
connie

Vezso,
Igen, ez tanfolyam, csak mivel barátnők vagyunk, és úgyis rajtam lesz kipróbálva a tananyag, így nem a hagyományos tanfolyami keretek között kell járnom. Így jó, másképp el sem tudnám végezni, legalábbis nem most.

KépKép
connie

Vzeso,
Rozinak sem szívügye ezek szerint a forgás.Kép

Bébikompra picit visszatérve: az albérlőnk bébiszitter, és ahol dolgozik, vettek bébikompot a kislánynak. Azt mondja az albérlőnk, hogy olyan, mint egy mini mozgó kataszrófa, mindennek nekimegy, alig bírja követni, hogy ne törje össze se a lakást, se magát. Egyébként három kisgyerek van ott, és egész nap megy a tévé.Kép

KépKép
connie

Vzeso,
Rozinak sem szívügye ezek szerint a forgás.Kép

Bébikompra picit visszatérve: az albérlőnk bébiszitter, és ahol dolgozik, vettek bébikompot a kislánynak. Azt mondja az albérlőnk, hogy olyan, mint egy mini mozgó kataszrófa, mindennek nekimegy, alig bírja követni, hogy ne törje össze se a lakást, se magát. Egyébként három kisgyerek van ott, és egész nap megy a tévé.Kép

KépKép
connie

Sziasztok!

Vezso: Nem panaszkodok, mára kialudtam magam. Kép

Ildi: Nem kaptam levelet Kép
jól címezted? beaaa (3 a-val!!) @freemail.hu

Bocsi, el vagyok havazva, tanulnom kell, szept. 30-ig 2 tárgyból gyakorlati jegyet kell szereznem, meg 3 tárgyból vizsgázni Kép Úgyhogy tanulok ezerrel. Közben mosni, főzni, vasalni, takarítani + Gréti. No, de nem panaszkodok, csinálom. Csak épp kedvem nincs hozzá, de ki kell bírnom ezt az 1 évet, mert ha nem erőltetem meg magam, akkor 2 lesz belőle Kép Abba meg már bele halok.

A képek nagyon jók!

Nem hiszem, hogy nagyon írok az elkövetkezendő 3 hétben, read only állapotban leszek, persze azt is módjával, most se tudtam mindent elolvasni, mert elmegy fél nap Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Vezso: Nem panaszkodok, mára kialudtam magam. Kép

Ildi: Nem kaptam levelet Kép
jól címezted? beaaa (3 a-val!!) @freemail.hu

Bocsi, el vagyok havazva, tanulnom kell, szept. 30-ig 2 tárgyból gyakorlati jegyet kell szereznem, meg 3 tárgyból vizsgázni Kép Úgyhogy tanulok ezerrel. Közben mosni, főzni, vasalni, takarítani + Gréti. No, de nem panaszkodok, csinálom. Csak épp kedvem nincs hozzá, de ki kell bírnom ezt az 1 évet, mert ha nem erőltetem meg magam, akkor 2 lesz belőle Kép Abba meg már bele halok.

A képek nagyon jók!

Nem hiszem, hogy nagyon írok az elkövetkezendő 3 hétben, read only állapotban leszek, persze azt is módjával, most se tudtam mindent elolvasni, mert elmegy fél nap Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vezso,
gúnyosan írtam azt, hogy fittnesmániás vagyok. Lökött vagyok - ennyi az egész. De azért van valaki akinek a súlyával tobbet foglalkozom mint a sajátommal, és ez Ákos.Kép Kitartás a tornához, és jó fodrászolást.Kép Babakocsiban Ákos 1 hónapja aludt el utoljára - azért emlékszem rá, mert akkor voltunk anyuméknál.Kép Ez esélytelenKép Aludni Csak A Kiságyban vagy Anyáék Ágyában ill. Autóban lehet típusú makacs gyerek ÁkosKép

Connie,
burkolók.Kép Nagyon idegesít és dühít, ha valaki megígéri és késik, ennél csak az dühít jobban ha nem is jön. Biztos azért mert úgy gondolom, hogy megtisztelem a másik embert azzal, hogy amit megígérek azt be is tartom. Jó/rosszat egyarántKépKép

Jégvirág,
kitartás.Kép Remélem könnyen sikerül letudni ezeket a gyak jegyeket.Kép

Ákos is szokott üldögélni a babakocsiban, egyszerűen másképp nincs el benne. Utálja ha nem lát.Kép

Kép

Kép
vizimano

sziasztok!

Még nem volt időm mindent visszaolvasni. Tegnap megjöttünk Békéscsabáról. Megvolt a keresztelő nagyon jól sikerült . Mindjárt teszek fel pár képet. Tegnap kissé későn indultunk Csabáról ( 4-kor) és hiába jöttünk autópályán kecskeméttől csak 3 óra volt az út. Boldi az utolsó 40 percet végigsírta , olyan rossz volt Kép hiába szoptattam meg , vígasztaltam nagyon elfáradt. Aztán Kőbányán bealudt mire hazaértünk durmolt mint a bunda.

Viszont panaszkodhatok?

Képzeldjétek el mindkét lábujjamon gennyesre benőtt a köröm. Ilyen még soha nem fordult velem elő. Nagyon fáj. Nem merek elmenni dokihoz. Kivágtam ahogy tudtam de csak fáj. Nincs valami jó gyógypedikűrös ismerősötök? Ráadásul a lúdtalpam egyre durvább, de szerdán megyek dokihoz. Úgy leamortizálódtam. L mától kicsit diétázom is, sok kilótól kell megszabadulnom. E z úgy lelohaszt.

a képek:

1.keresztvíz alatt

Kép

2.Apával
Kép

3.Anyával
Kép

4.Anya te mindig engem fotózol??
Kép

5.keresztmamával
Kép

6.amíg a felnőttek ebédelnek nekem akad jobb dolgom is Kép
Kép

7.ezzel a gepárddal Anya lepett meg. Köszi Kép
Kép

Kép
juszti75

Sziasztok!

Ej, pici lányom egész nap durmol (persze néha azt is kell). Csak most süt a nap és ki tudnám tenni a Takonypóc fejét gyógyulni... Tegnap is ez volt: mire indulásra kész állapotba kerültünk, jött a vihar. Kép

Jégvirág,
nagyon szorítok!!!!

Connie,
nem akarlak még jobban elkeseríteni, de most már több, mint egy éve nem találok vizest, aki ide érne hozzánk. Kép Egy ismerős vizesünk van ugyan, aki jönne is, csak annak ismerem a munkáit, így nem is szólunk neki. Kép

Vizimanó,
ha megnyugtat, Panni makacsabb Ákosnál: csak anya karjában alszik el, szökőévben hajlandó esetleg netán apa vállán is. Passz.

Juszti,
eddig nem mertem írni, de az én lábkörmömnél is gond van. Kép Nem gomba, eddig jutottunk. (Az soha nem volt nekem.) A szülés (császár) utáni napon begyulladt a bal nagylábujjam, majd elmúlt és begyulladt a jobb, utána a kezemen a jobb gyűrűsujjam, majd elölről a lábaimon az ujjak. Hol ez, hol az. Panni elmúlt 6 hónapos, és most épp a bal lábam nagyujjánál tartunk. Mindig a köröm mellett gyullad be. Sebészetre kéne mennem, de nem akarom, mert akkor mi lesz Pannival? Nem értem, mi ez. Kép

Fölébredt a telefonra.

Kata
panni2005

Ja,
milyen jól tűri Boldi a keresztelést! Kép
panni2005

Kata: igen nagyon édes pofa volt. Vigyorgott meg dumált a papnak. Nekem is császár után lobbant be. Azóta kínlódok. amikor terhes voltam Apa vágta a lábkörmömet és lehet hogy nem úgy ahog yén szoktam. Nem tudom. de most ott tartok hhogy csak papucs, ha hozzáér valamihez ordítani tudnék.Piros a környéke és érzem hogy folyton gyulladt. Kép

Kép
juszti75

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

hahóKép

Kép
juszti75

mondd Juszti Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Juszti,Kata,
nem tudom mi az oka a köröm melletti bőr gyulladásának, de nagyon kellemetlenKép Nekem is volt korábban.Kép

Jégvirág,
olvastam a linket, de bevallom őszintén nem tűnt túl meggyőzőnek. Persze lehet, hogy igazKép Csak ilyenkor eszembe jut, hogy régen azt mondták együnk margarint, mert a vaj milyen egészségtelen, most meg másképp mondják, ugyancsak egyidőben a tojás volt tiltólistás ... Franc aki tudja ezeket a dolgokat.Kép Ha látom leírva a kutatásának módszereit, hogy milyen alanyokon, hány tesztszeméllyel dolgozott, milyen volt a kontrollcsoport stb. akkor hiszek benne, ha meggyőző.Kép

Kép

Kép
vizimano

Connie,
csak nem megjött a burkoló?

Vezso,
örülök, hogy többet leszel velünk, de sajnálom, hogy férjed elutazik.Kép

Eszter,
nagyon szép ajándékot kaptál párodtólKépKépKép

Kép

Kép
vizimano

Vaktyuk,
ugye nincs semmi baj, hogy így eltűntél? !Kép

Kép

Kép
vizimano

Vizimanó
Én is gondoltam már, hogy megkérdezem. Nappal nem sokat, de éjjel mindig szokott írni a Réka. Mi lehet?

Te mit csinálsz most? Én kidöglöttem a pakolásban és hol van a vége...Ro alszik, mnt a bunda. Kép
Vezso
vezso

na, jött a burkoló, berohant, bunkózott, felfalazta a kádat, majd elrohant, hogy holnap jön.

KépKép
connie

Sziasztok!
Még mindig nem vagyok képben úgyhogy bocsi hogy csak pár dologra reagálok.

Vezso
Akartam írni,hogy megnéztem volna ezt a tüzicrkusztKép
Ha jól látom nekem is van ilyen medálom,mint ami a képen rajtad van.
Tündéri a csajos szerkókban Rozi!Kép
Jáá szék:várom a tértivevényt vissza,ennyi egyenlőreKép
Ha a 8 órás alvós tündér volt nálad légyszi küld el erre is.

Vaktyúk
Mizu?

Bea
Nagy kalappal!

Vizimanó
Tudom,hogy nem pont ilyen autót szeretnél,de hátha ezek közül valamelyik tetszik?
matiz 99.07 kék,5 ajtós,rádió,riasztó,indításgátló 940.000

punto 96-os
55s 1.1 benzin 2 kufi,szervo,metál,rádió,türkiz metál 5 ajtós 839.000

saxo 1.0 benzin 2000,1 lufi,központizár,rádiósmagnó,5 ajtó,királykék 1.349.000

clio 1.2 benzin,98-as,1 lufi,kpzár,szervo,rádiósm,szürkemetál,1.150.000

Punto narancs metál,1.2 benzin 2000-es,1 lufi,szervo,rádió,riasztó,metál 1.339.000

ha valameliyk mégis tetszik jelezz és kifaggatom őketKép

Hüpi
Hogy tudott kiugrani a manód a kocsiból,nem semmi,jó lesz jobban vigyázni (ezt magamnak mondom)

Juszti
Édi BoldiKépNekem is néha begyullad a lábújjamnál.

Adri
Már én sem írom le sőt kisemerem mondani,hogy jó kislány volt,vagy jót aludt,mert abba a pillanatba beleszáll a kisördög.

Na megyek dógomra csak a függőség ide hozottKép

Timurr

Jajj lányok annyira félek,holnap dupla szuri,félek,félek
Vendég

Sziasztok!

Na, akkor úgy tűnik, csaszisoknak lábkörömgyulladás? (3 tesztszemélyből 100 %-ra megállapította a kutatásom. Kép Kép) De ez iszonyat, néha elkelne a zokni, de üvöltök benne. Valamit tenni kell, mert terjed is a dagadás már, csak tényleg Pannit nem tudom még itthon hagyni apucival sem, míg kioperálják. Aztán sem ártana menni tudni... Anyukám azzal izélget, hogy tegyek rá paradicsomot. Lehet, hogy használna, de olyan hülye helyen van, mindig leesik. Meg a felületi gyulladást elmulasztotta, de a magja bent maradt és újra termelt. Na jó, abbahagytam. Bocs a részletekért!

Du leviszem Pannit a doki nénihez (azt mondta, ne a rendelésre, mert ott plusszba összeszed valamit). Ma alig eszik, mert szopni nem akar a dugult orra miatt, viszont gyenge ülni az etetőszékben. De most épp elvan és jó a kedve a szőnyegen. Szóval elég ellentmondásos a csaj. Persze náthásan általában ilyen az ember...

Kata
panni2005

grrr..... holnapután fejezi be.Tök jó, így háromszor takaríthatok utána. Ja, azt kihagytam, hogy jó nagy kupit hagyott maga után. és mindez egy napi munka.

Rékáéknál semmi baj, csak nincs netjük, ma beszéltem vele, mert kért valamiket bescannelve, és hogy mikorra kell, mivel nem válaszolt itt a fórumon.

KépKép
connie

Sziasztok
Az tortent hogy nem volt net, de koszonom szepen a hianyolast jol esett nagyonKép igyekeztem visszaolvasni, Adamnak es Adriknak boldog nevnapot kivanok, ill az evfordulosoknak meg sok sok ilyetKép
Meg mindig nem gyogyultunk meg teljesen takesz napi 4x van szivva a nozibol, de mar annyi ero van benne hogy komolyan mondom egyedul nem megyKép
LAtom az ultetes volt a tema, ha fel tudja huzni magat ill valamennyire meg is tartja tehat nem remeg a feje akkor mar lehet ultetni?
Talival kapcsolatban nekem a hetfon kivul barmelyik nap jo szinte.
Es fel ev utan sikerult elmennem jogsit csinaltatni/szulesnel lenyultak azota anelkul jartam/ Kép
Vizimano ez a ch15 segit? MErt nalunk is extra nyugi van de a doki szerint 2 heten belunl nem jon ki meg de en mar neha nem zidom Csipetet elviselni csak visit visit visit....Kép

Kép
vaktyuk

Connie
Hogy bunkózott? Nem értem.

Vizimanó
Csak e hét vasárnaptól utazik el. Kép

Timurr
Swarowskis a nyaklánc? mert akkor az az. Milyen rendi vagy, hogy nézel kocsikat Vizimanónak Kép
Az alvós tündér nem jön, pedig érzem, hogy már nagyon kéne egy kis alvásos pihi nekem. ma is annyira fáj a fejem, és csak akkor szokott, ha nem alszom eleget. De ez már a halmozódástól van, hogy már régóta nem aludtam ki magam Kép És napközben sem lehet Kép
A tüzes esemény valóban látványos volt, főleg ahogy a család rohangált ide-oda... De azért nem szeretném még egyszer megnézni. Maja mit csinál?

Kata
Jajj, szegény lányod és szegény Te, gyógyuljatok meg, kívánom erősen KépKépKép
Vezso
vezso

Szegény Csipet és Ákos!KépPuszi nekik!Kép

Szegény PanniKép
Hogy jobb kedvük legyen
Kép
Vendég

Szegény Csipet és Ákos!KépPuszi nekik!Kép

Szegény PanniKép
Hogy jobb kedvük legyen
Kép
Vendég

Szegény Csipet és Ákos!KépPuszi nekik!

Szegény PanniKép
Hogy jobb kedvük legyen
Vendég

hehe mennyi maci

Vezso
Alszik Maja (szerencsére),képzeld éjjel mindössze 5-ször evett fél tíztől fél 8-ig, fél öttől pedig úgy aludtam,hogy ringattam a pihiszékbe,amint abba hagytam felkelt,jófej.
A férjemtől kaptama medált,nem is néztem,de szerintem nincs benne márkajlezés,úgy hozatta azt tudom,de lehet akkor csak ugyanolyan márka nélkül,meg is nézem.
áhh Vizimanónak szívesen segítek,de nem hiszem,hogy találunk megfelelőt,mert ahol dolgoztam főleg terepjárókkal foglalkoznak,így olyan sok kicsi-kosi nincs is.dehátha befut valami,azt mondta vidékről szeretné az autót,elég sokan lejönnek Pestről kosit venni.

Timurr
Vendég

Sziasztok!

Jobbulást kívánok minden ksbetegnek, és javulást körömügyben.

Timurr,
lassan tök pesszimista leszek, mert amire kimondom, h. O.K., az elromlik.

Connie,
kitartás!
Olyan jó neked, h. tudsz angolul! Én is gyűröm, de egyedül nehéz. Párom angoltanár, de cipésznek cipője, asztalosnak asztala.... Kép, meg tanáréknak bébisintéreKépKépKép

Ékszer,
én nem igazán értek hozzá, tetszik-nem tetszik, csak annyit tudok róluk, a páromat meg annyira hozza lázba, mint a virág.Kép
De mi a ruhákhoz és a márkákhoz sem értünk, néhány ismerősöm között marsbélinek érzem magamat.Kép

Vaktyúk,
köszönöm.

Vezso,
tényleg, férjed ügyi.Kép Ja, és nem változik a neved RoZsoVe-ra?Kép (InkognitóKép)

Tényleg, Nagia nem ír többé?

No, megyek az elevenkéimhez!

Gyönyörű sétát, nyugis délutánt, egészséget mindenkinek:
vAdri
Vendég

Bea!
Ment ismét a mail!
Kép

delfinke

Kene csinalni egy talis baba+mama oldalt mit szoltok hozza en szivesen segitek.. tehat ilyen topikos oldalra gondoltamKép

Kép
vaktyuk

Timurr
Vajon miért nem tud Maja többet aludni?
Tényleg, mennyi gyümis kaját adsz? Én tegnap adtam bele főtt krumplit is.
Rozi ma a 2-ik hosszú alvását produkálja, én meg nem alhatok Kép Mert biztos pont akkor kérdeznének a munkások vmit, meg be kellene zárkózni és a ház másik fele meg nyitva maradna: Pedig mindjárt elalszom.
Terepjáró, az klassz Kép, mindig csodálom ezeket a nagy kocsikat. De olyan drágák, nekem olyan biztos nem lesz ez életemben.
Megnéztem a nyakláncot, van bele írva vmi, de olyan pici, nem tudom kinézni, mi az. A nyakláncomra meg úgy rá van csavaroddva egy csomó hajszál (csak hullik a hajam), alig tudom leszedni.
Közben pakolok ám, kicsit úgy néz ki, mintha költöznénk Kép

Vaktyúk
Na, itt vagy Kép De annak nem örülök, hogy még mindig van ez a taknyosság. És tudom, milyen nehéz őket lefogni orrszíváskor, olyan szadista dolognak is néz ki...Kép, de hát, csak ez segít. Emlékszem, hogy megkönnyebbültem, mikor a lányaim végre ki tudták fújni az orrukat. Akartam már írni, hogy Csipetnek megint jól megnőtt a haja Kép
Vezso
vezso

vAdri

Vezsoro lenne, de nem változtatok már, nehéz lenne megszokni, meg hosszabb is, meg a regisztrációnál elrontanék vmit és akkor eltűnnék örökre és akkor biztos szomorúak lennétek Kép
Sztem Nagia töröltette magát.
Én sem tudom tanítani a gyerkőceimet angolra, a családon belüli tanítás nem olyan könnyű. Meg most alig van időm rájuk, mikor hazajönnek a suliból, még szerencse, hogy a lecke nagy részét bennt megírják. Hulla vagyok estére, és nem értek én akkor már matekhoz meg iyenekhez Kép
A tüzes dologra gondolsz? Hogy azért ügyi? Hát én nem dicsértem meg Kép
Vezso
vezso

Vaktyúk
Ez tök jó ötlet!

Vezso
Néha tud,időszakos a dolog mostmár 3-4 napja 4-5-ig aludt és még visszaaludt,most meg megint kapálózik hajnalonta,biztos hóldkórós lesz,nem tudom.KépMost nem adok neki semmit csak inni,mert nem akart szopni igazán,ill ez így nem igaz mert azt is néha nagyon tud néha meg nem akar gyümitől függetlenül,tudja a bánat,lehet megint elkezdek neki adni valami,vagy mégsem???Timurr a megtestesült magabiztosság.Szerinted adjak?
Jajj nagyon szépek egy fekete nagy Pajero az álmom.Azzal még talán mernék is vezetniKép
Szerintem egy nézeteltérés miatt nem kellet volna Nagiának eltűnnie,ő tudja.
No megnéztem az enyémben szerintem szám van de nagyon kicsi.

Timurr
Vendég

Timurr szerezz nekem egy rx300-as lexust lecci lecciKép

Kép
vaktyuk

Vaktyúk
hát abból se sok futkos az aszfaltokonKépde majd szólókKép
Vendég

Amg ml320as merci?Kép

Kép
vaktyuk

mondjuk azért vannak ám olyanok akik ilyen autókat akarnak beszámoltatni ugyanakkora értékűbe,ilyenkor már telefonon mondtuk,köszönjük szépen.Ezek az autók nem e honra lettek csinálva,csak kváltságosoknak jut,pedig olyan jó lenne én mennék a Pajeroval a férjem az evoval,nekeed meg álmodok egy mercit okés?Kép
Vendég

Vezso,
Úgy értem, hogy bunkó volt.Kép

KépKép
connie

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?