Sziasztok!
Megjöttünk szombat este a nyaralásból. Még nem mindent olvastam vissza
A nyaralás egész jó volt, első héten szerdától vasárnapig anyósoméknál voltunk, kb 40 fok volt, Emma egész nap az udvaron homokozott meg pancsizott a rokon gyerekekkel, mezítláb járkált mint azok (pedig ott ninic sfű, csak por
). Voltunk hajdúszoboszlón is a csúszdaparkban egy délutánt. Hát az is nagyon jó volt, bár én csak 40 percet csúszdáztam, mert Emam nem maradt meg senki mással cska velem, amíg csúszdáztam hisztizett az apjának meg a papájának és üvöltötte hogy anya gyeje
Előtte a rendes strand részen is voltunk, érdekes ott megmaradt velük amíg elmentem jegyet venni a csúszdaparkba, nem értem ott mi jött rá. na mindegy, utána én Emmával ültem a gyerek medencében, sok csobogó meg két kő elefánt van benne, meg csúszda. A többiek meg csúszdáztak helyettem is. Azérta végén még 5 percre melógtam kipróbálni a legmeredekebb csúszdát
Voltunk a Tisza tónál is egy nap, amikor road show volt, hát az nem jött be Emmának meg nekünk sem, nagyon elszúrták a partot Abádszalókon, van egy 10x3 m-es rész ahol lehet fürödni, nem mély a víz, a többi részen mély a víz és a parttól kb 50m-re már motorcsónakok mennek, amitől nagyon hullámzik és fel is van kavarva. Emma bele se ment.
Utána vasárnap mentünk a Balatonra anyukámhoz. Emma nagyon örült, már a kocsiban kiabálta hogy Mama, mama! De sajnos velünk jött a rossz idő is, esett az eső. Azért grillezni tudtunk még hétfőn,meg kiülni a kertbe, de kedd szerdára még rosszabb idő lett, olyna szél volt a parton hogy kimenni se lehetett. Egyik este elmentünk bicajozni, az nagyon tetszett Emmának, olyna gyerekülés volt ott amin e kormány és az ülés között ült, szóval végig fogta kormányt. Itthona saját bicaján a macit ülteti oda azóta
Aztán péntekre elmúlt a szél, elmentünk hajózni. Az is nagyon tetszett neki, végig táncolt meg rohangált a hajón. Estére már kellőképpen meguntuk azért az egész ottlétet, Emma is mondta este hogy haza, haza. na , el is határoztuk hogy reggel indulunk. De szombatra szuper idő lett. meggyőztem a férjem hogy még egy strandolás belefér, így szonbaton kivonultunk végre a partra, hát Emmának annyira tetszett hoyg végül délután 1/2 5-kor indultunk csak haza. Pancsizott, homokozott, ismerkedett a többi gyerekkel, nagyon élvezte, kár hogy nem volt végig ilyne idő.
Kataa!
Gratulálok a költözéshez!
A szülinaposoknak is gratula, sok boldogságot!
Én a 40 fokban még anyósoméknál megfáztam egyébként
, Emma meg a Balatonnál lett picit taknyos, illetve csak dugul az orra, de nem jön belőle semmi, meg picit köhög.
Végül a kutyám is velünk volt a Balatonnál, ki is ásta a házigazdák virágát
Ma reggel meg itthon belelépett egy darázsba csak hogy mindíg legyen valami.
Emma a szabdban képzeljétek ha meztelen van pontosna tudja hogy mikor kell pisilnie, legugol és úgy pisil, már nem állva. De itthon a bilibe nem hajlandó belepisilni meg a wc-ba sem, inkább visszatartja és kéria pelust. Pedig annyit szenved már a pelenkával, mindíg kicsípi neki a pisi kaki a bőrét,a kkor sír, fogdossa, le akarja venni, szóval már nagyon utálja a pelust. De mégse megy neki máshová
Rit!
Anyósod mindíg alkot valamit. Tényleg fura hogy így vislekedik. van akinek 5 unokája is van mégis tudja egyformán szertni őket.
Tényleg, az apasági már elintéződött? vagy nem csináltattátok meg végül?
manó
Picus!
Emma sem beszél még úgy mondatokban, ő is csak szavakat mond, azt se sokat, illetve olyna egyszerű mondatokat mint anya nézd!, Mi ez? Szóval minimális dolgokat.
Conti!
remélem semmi baja nem lesz Bettinek! Ilyneek ezeka férfiak. De szerinteme gyébként ennyitől nem fog megfázni, ha gyorsan felmelegítetted.