Új privát üzeneted érkezett!

Látom ma is fürge nap leszKép mindenki talpon, nem bírtok magatokkalKép
benéztem, hogy láttátok-e már a hírt, no meg azért, hogy írhassak Lucratiának, hogy mennyire kíváncsiak vagytokKép és csak miattatokKép igazán bombázhatna már a részletekkelKép
én is nagyon irígy vagyok rá!! de ez olyan őszinte boldog irígységKép

Benianyu, néztem az elemzést: akkor ez azt jelenti, hogy Karácsony előtt inkább fiúk fogantak?Kép az ünnep körül pedig lányok.. érdekes lenne, ha mindenki tudná, mikor fogantak a babák.. na szombat reggelre ez nehéz téma, megyek pakolni, Benianyu, Neked is jó készülést a festésreKép

and 34+5

KépKép
KépKép
and

Hahó!

Már megint nincs itt senki?????

Na mindegy, majd délután még visszanézek, hátha lesznek új hírek, vagy valakire hat esetleg a lehűlés és az eső, ha már rám nem!

Addig is mindenkinek kitartást, ill. jó babázást kívánok!

Viki
39+2

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szia And!

Amikor küldtem az előzőt, még nem láttam, hogy fent vagy, üdvözlet!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok lányok,

Látom volt ismét babatermés! Kép

Én belehúznék, de ez a kis lustaság nem óhajt még kijönni! Ami fúrcsa, hogy tegnap is egész nap 5 percenként keményedtem, de nem fájt...nem tudom milyen lesz az 5 perces fájás, amikor elméletileg indulni kéne a kórházba? Kép

Meg hol kell fájjon? Lent a méhszájnál, vagy maga a keményedés válik fájdalmassá?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Ma nagy az öröm, gratula Lucnak. Akárhogyis, rendesen beelőzte a 39 heteseketKép. And! Add át üdvözletünket és köszi a jó hírt.

Reggel kivasaltam két hálóinget a korházi csomiba (még jó, hogy elkezdtem, mi?), most elcsattogok az ikeába kiságyat venni.

Délután még megnézem a babaterméstKép.

Szép hétvégét!

Dudukly
dudukly
Isaszeg

Hello lányok!

Húzom ki a zsinórokat. Kép Kép Kép
Hétfőn azért jövök!

Szép hétvégét mindenkinek! És könnyű szülést, ha épp ki akar bújni valamelyik pocaklakó.

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Na én is hazaszaladtam, mindjárt rongyolok is továbbKépKépKép
Hát nem ugy néz ki mintha szülni akarnék mi???

Voltam az épitkezésen aztán egy butorlerakatban, aztán vissza épitkezés aztán ujpest, aztán most megyek egy fát megmetszek az épikezésen!
Nyugalom, csak szobai fa, de igy is 2 méter magasKépKépKép

Meg úgy befűtöttem a férjemet hogy a Várban lévő borkiállitáson innék egy kis rosét- hogy elkezdte összeszervezni a csapatotKépKépKép
Hihetetlen, nemhogy szülni mennék....inkább piálok a pasikkalKépKép

Egyébként fura de most megszállt az erő, 3 hete meg olyan voltam mint a mosott kakiKépKépKép

Viki!
Akkor mi kéz a kézben vonulhatunk majd 2 hét mulvaKépKépKép

Prüntyi!
Végre te is jössz, nem akarsz esetleg te is kelőzni???KépKépKép

Na húzok virágot metszeni.. aztán meg a helyi étteremben fogunk ebédelni...még nem tudom mit egyek...mondjuk egy csülök pékné módra????KépKépKép

Na pá...

Megann 40-1KépKépKép

Kép

Kép
megann

Na, most hogy elment mindenki, megjöttemKép

De csak felteszek pár képet, aztán megyek takarítani úgyis.

Lucretia, gratulálok, szép méretek!Kép

Rokica lánykája gyönyörű, köszi a képet Megann!

Benianyu, bár már kihúztad a gépet, de azért ha majd visszatérsz hátha visszaolvasol, hiányozni fogsz!!

Amúgy én kicsi párom természetesen tud ereszteni magának vizet, de nálunk ez valahogy így alakult ki, hogy én eresztek neki, ő meg nekem. Már amikor itthon vanKép Nekem a fürdés az egyik legnagyobb kikapcsolódásom, főleg mostanság. Akkor a legjobb, ha ő megengedi a fürdővizet, és kihozza a törölközőket. Sőt télen melegített türcsi járKép És persze fordítva is, neki meg én csinálom meg ezeket. Igazából ez is már csak ilyen megszokás, de én szeretem ígyKép

Na, Megannak 2 cicás, és persze jön a szokásos pocakos képem, hiszen már 36 hetesek vagyunkKép

Kép

Hari 36

Kép
Kép
hari

Kép

Kép
Kép
hari

Kép

Kép
Kép
hari

engem azért ne utáljatok, én szépen vezetek, KépKép

illetve vezetnék, ha még mehetnékKép Kép

ez voltam én tavaly ilyenkorKép
régi szép időkKépKépKép
most meg max.motorozó malac lehenék, vagy tehénke...
de majd jövőre!!!
zsofy

fúúú,tökmérges vagyok...2barátnőm, a párjaik és 1 baba Ígérték mára, tegnap, hogy jönnek szegedről kora délelőtt.
én itt várok rájuk,hozattam sütit nekik, meg készültem,takarÍtottam villámtempóban, erre még mindÍg sehol senki és nem is hÍvtak még, hogy most akkor mi van...
utálom az ilyet, ha nem jönnek,mondják le!!!
Nem???
Most felhÍvom valamelyiket én...és jól megmondom neki a magamét, ha úgy gondolták, majd észreveszem, ha nem jönnek...mert mehettem volna már sétáltatni Lillát is, de én f.sz itt tűkön ülök...
bocs,hogy ilyen hülyeségekről Írok ide, de
mivel úgyis tökegyedül maradtam itt...úgyse látja senkiKépKép

vagy mindenki ennyire utálja a motorosokat és nem szóltok hozzám?KépKépKép

ha vezetek,én is utálom őketKép meg a kocsmából hazafelé bicikliző tatákat!!!
zsofy

Lucretia,
hatalmas gratula a babahoz es a gyors szuleshez! Sok tejcit kivanok!

Zsofi,
a babad is aranyos es te is jol nez(t)el ki. A motorodtol pedig a sogorom ajulna be. ;)

Angelanirol mar en is szeretnek tudni, talan nem soka hazaengedik es beszamol nekunk.

Penna,
szereztem ek alaku matracot, ugyhogy mar ne faraszd magad a babaszoban a keresgelessel, koszonom! Talaltam itt a kozelben egy not, aki szivacsok meretre vagattatasat el tudja intezni. Nagy szerencsem volt! Vegre vmi jo is torpenik velem! Kép Viszont nem muxik vmi jol a dolog, mert baby egyszeruen letornazza magat, pedig a dolesszog jo lenne. Valszeg nem koser neki 30 fokban alukazni... Kép

Falina
falina

Szia Hari!

Jajjjjjjjjj de édi a cica!KépPocis kép marha sötét, abból én semmit nem látokKép Megvakultam???Kép

Képzeld, most az épitkezésen az egyik ház előtt 2 hatalmas nagy perzsa cicát láttam, az egyik vörös a másik szürke....egyből te jutottál eszembe...KépKép
Sőt még fényképező is volt nálam, gondoltam is hogy csinálok fotót ,meg is álltam, de aztán meggondoltam, mert nagy hájas dögök voltak(nem voltak szépek na), nagy bumfordi fejjelKépKépKép csak röhögtél volna rajtuk, meg a cicád is kinevette volna őket, hiszen a tiéd olyan kecses, nyúlánk és szép...ezek meg szó szerint még menni is alig tudtakKépKépKép
Úgyhogy ide csak a szép cicák jöhetnek, mint a tiéd is, majd meg is mutatom a páromnak a nagy hentergős képeket!KépKépKép

Zsófy!
Nagyon vagány vagy azon a motoronKépKép Majd lesz mit mutogatni a kicsi LilinekKépKép...egyenlőre érd be a babakocsitolássalKépKép

Egyébként férjem is azt tervezi, hogy amint kiköltözünk első dolga lesz felhozni a robogót haverjától és majd Lénával azzal járnak a csömöri Auchanba friss kenyérértKépKépKép
Tiszta hülyeKépKép Mondtam is neki, hogy ameddig én élek addig NEM!!!!!Már csak ez hiányozna!!!

Na megyek ledőlni, mert elvileg tényleg felnézünk a várba, bár tartok tőle nem volt tul jó ötlet a részemről, mert rengetegen vannak állitólagKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Megann!
Én a dokimtól csak 22.-ig kaptam időt, utána befektet! Ezt pedig nagyon nem szeretném, szóval hajrá baba!!!!

Hari!
A pocis kép tényleg nagyon sötét lett, a cicásak aranyosak!

Zsófi!
Jól mutatsz a motoron.

Viki
39+2

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Csajok, csak nektek egy másik képKép De szerintem azért lett olyan sötét az előző, mert akkora a hasam, hogy kitakarja a fénytKép

Zsofy, dögös tényleg a motoros kép!! Nekem semmi bajom a motosokkal, főleg hogy nem vezetek, viszont én félek a motoroktól. Már úgy értem nem ülnék fel egy motorra sem.
Na, felhívtad a "kedves" barátnőket? Tényleg bunkóság, hogy fel se hívtak, csak váratnak, mikor így készültél, pedig gondolom lett volna jobb dolgod is. Meg különben is.

Megann, dagi macsek is lehet aranyos, de bízom az ízlésedben, ha neked nem tetszettek, akkor jobb is hogy nem csináltál képet.

Idáig takarítottam, most eléggé ki vagyok, még az ülés is fárasztó. De legalább kezdene alakulni a lakás, csak hát sose tudtam takarítani, csak pöcsörgök a lakásba a rongyokkal. Na mindegy. Azért az ablakokat lepucoltam, meg a kiságyat is lemostam, meg felette a lambériáról lesikáltam a festéket, mivel a párom nem engedte, hogy csiszoljam, mondván az árthat a babának, de ő meg nem csiszolta le, úgyhogy most így oldottam meg. Meg porszívóztam is, de a bútortologatás a legrosszabb, meg a lépcsőzés. Ja, meg a gáztűzhelyet is lesikáltam. Mára végeztem, majd még holnapra is keresek valami jó melót.

Hari

Kép
Kép
hari

Kép

Kép
Kép
hari

Hari!
Ez már igen, mármint hogy ilyen aktív vagy! Le a kalappal előtted, de szerintem mostmár próbálj meg egy kicsit pihenni is.
Ja a poci csini!

Viki
39+2

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Hari!

Hidd el ezekkel a macsekokkal nem vesztettél semmitKép, de megigérem, résen leszek és ha látok valami érdekeset lefotózomKép

Tényleg nem semmi vagy te sem, pihenni is kéne egy kicsit nem??Pláne ekkora pocival...továbbra sem értem, hogy hogy birsz el ekkora pocitKép

Viki!
Az én dokim 2 hetet adott, azt mondta, ha addig nem indul be, akkor lép csak közbe, meg persze ha a vizsgálatok azt mutatják, hogy már nem jó bent a babának...
Tehát akkor nekem kb 24- éig van időm de én NEM ISMÉTLEM NEM AKAROM ADDIG HÚZNI...INKÁBB FIZETEK MÉG A DOKINAK...
Az én számitásaim szerint max dec 18- ig megfogant a baba ezért szept 18 ig mindenképpen babát akarokKépKépKépKépKép

Megann 39+6

Kép

Kép
megann

Megann!
Én sem szívesen húznám a jövő hétnél tovább!
Még van esélyem esetleg a hétfői terheléses vizsgálaton arra, hogy beinduljon, de az meg olyan mű lenne. Szóval azt szeretném, ha teljesen spontán 15-ig megszületne a bab, és akkor nem kell senkinek sem beleavatkoznia, meg feleslegesen kórházban tölteni napokat!

Szóval az elsőbbség a Tied, de Én szeretnélek követni! Mondjuk Te szülhetnél holnap, én meg holnap után............ :-) Na ????

Viki
39+2

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

bab=baba, csak lemaradt az "a" betű, bocsi :-)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

Ha lehetne akkor csúsztassunk egy napot, ok??
Én mondjuk hétfő esete, te meg kedd reggel, ok??
Elinzétznék még egy-két dolgot hétfőnKépKépKép

Ez a terheléses vizsgálat gonodolom kórháza válogatja...az Istvánban ilyet nem csinálnak szerintem...

Rókica-Hiradó!

Üzent Rókica, hogy jól vannak, még mindig küzednek szopi téren és egy kicsit besárgult Zsuzsa baba, de ha nem sárgul tovább, holnap hazaengedik őketKépKépKép
Úgy legyen!
Meg érdeklődött hogy szült e valaki azóta, én csak Lucretiát tudtam neki mondani...pedig milyen jó lett volna ha azt üzenhetem neki, hogy egy szinttel feljebb orditom ki a feszültséget magamból...KépKépKép

Megann 39+6

Kép

Kép
megann

Falina,
próbáld meg napközben a hordozót, vagy ami talán még jobb, a pihenőszéket. (Ez utóbbi végül is +házi hordozó" vagy micsoda, a babaszobán ebből is van sok, be is lehet kötni a babát, és jól elnézelődik alvás előtt...KépÉS valamennyire persze szögben fexik, nem vízszintesen)
Remélem, hamarosan javul a helyzet, kinőheti.
üdv
p 37+4
penna

Na látom mindenki eltűnt, akkor megyek én is alukálniKép
Borfesztivál kimaradt, befáradtunk mind a ketten, na nembaj, majd jövőre LénávalKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Megann, a perzsa cicák is tudnak viccesek lenniKép.
Hájasnak néznek ki ,de egy része ennek a nagy szőr miatt van.

Egyszer láttam, amint fürdettek egy ilyet, szétröhögtem magam: a feje óriási maradt, mert azt nem érte víz, a testén meg az ázott szőr lelapult, és kis girnyóka volt alatta.
Szóval a totál vékony testen egy óriási fej ült, és két hatalmas szem kacsingatott bánatosan rajta.

Szegény, nagyon nevetségesen nézett kiKép.

Uxi

KépKépKépKépKép
uxi

Jó reggelt!
Uxi!

Hát ez muris lehetettKépKépKép

Igen tudom, simogattam már perzsa cicát, legalább 2x vastagabb a bundiuk mint egyéb más fajnak.
Viszont hidd el, ezek tényleg nagyon kövérek voltak, látszott a mozgásukonKép
Egyébként szerintem nem fair igy tuletetni egy háziállatot(nagyon haragszom ezért apósomra is, aki sokszor őrzi hétvégén a sógorom beigli-jét, hát ne tudjátok meg hogy néz ki az is....KépKép
Nem fair mert éveket vesz ez egy egy jószándékú gazda a kisállat életéből a folyamatos zabáltatássalKép)

Na látom ma is jó nagy pangás lesz itt, mindenki kihasználja talán az utolsó nyári napokatKép
Kár hogy babóm nem született már meg vagy egy hete, mert akkor legalább neki is jutott volna ebből a fini időből...igy megKép, ki tudja, lehet hogy egész októberben ömleni fog az esőKép

Megann 40+0KépKép

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Megann! Prüntyi! Találkozunk az Istvánban? Én úgy érzem, hogy közeledik az idő, bár még semmi konkrét jel, csak kisebb méhösszehúzódások, de szerintem már nincs sok hátra. Gondolkodom, hogy mégis átvinném azért holnapra a szülést, ne ez a rosszemlékű dátum legyen a babó szülinapja (bár néhány napja még nagy volt a szám nekem is ezzel kapcsolatban).

Viki! Te hol szülsz? Ha jól látom, mi egy napra vagyunk kiírva.

Uxi! Tényleg vicces lehetett az a macska, még így leírás alapján is jót nevettem.

Szép vasárnapot!

Bodza 39+3

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!

Megann!
Nekem úgy is jó, hogy Te hétfőn, én kedden, csak a héten meglegyen!
Igen, ezt a terheléses vizsgálatot nálatok nem csinálják, korábban már Andal beszéltünk erről, és senki nem írta a topicban, hogy lett volna neki ilyen. Ez úgy tűnik csak itt Pécsett szokás!

Bodza!
Igen, valóban egy napra vagyunk kiírva, már nekem is feltűnt, csak én a Pécsi Szülészeti klinikán fogok szülni.

Viki
39+3

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Megann!
Neked van valami jeled, jóslófájások, vagy valami?
Nekem pár napja vannak érdekes keményedéseim, már volt olyan is hogy 10 percenként jöttek, azt egyszer csak abbamaradt minden, majd 30-40 perc múlva megint volt egy pár. Meg ma reggel arra ébredtem, hogy hányingerem van, de az is elmúlt. Egyébként nem érzem semmi jelét annak, hogy a baba meg szeretne születni, sokat mocorog, és ugyanúgy bírom a napi sétáimat is mint eddig!

Vigyázzatok magatokra, és remélem hamarosan mindenki babázhat már!

Viki
39+3

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Bodza!

Bizony jó lenne, ha lenne ismerős, akivel együtt lennék, mert most ahogy voltam bent Rókicánál.........hátKép valóban borzasztó uncsi lehetKép.
Már fel is vetettem a páromnak, hogy mi lenne, ha az alapitványi szobában lennék(ha szabad), mert bár igaz hogy tök kezdő vagyok, de állitolag ott "máshogy" is bánnak az emberrel, tehát ha bénáznék, akkor gondolom segitenének pofahuzogatás nélkül...
Viszont abban biztos vagyok, hogy 4 napig lesötétitett szobában, az ágyban hemperegve, hálóingben(semmi külső zaj tv- rádió stb) biztos bekattannékKép
Az alapitványiban meg van állitolag tv is, meg hozhatok rádiót is és nem zavarok vele senkit...
Szerintem a babának meg tök 8 hiszen őneki sem újdonságok ezek a hangokKépKépKép

Viki!
Nekem jóslófájás???Hát nem tudom, olyan van, hogy a hasam alja fáj(de nem görcsösen és időszakosan), hanem mondjuk fáj 2-3 órát folyamatosan aztán abbamarad, de ez sincsen ám mindig!
Ma éppen úgy néz ki hogy van..., egyéb semmi...
Meg teganap felfedeztem valami nagyon pici nyúlós fehér cuccot a wcpapiron(bocsi, ez undiKép), de nem gondolnám hogy ez a nyákdugó lenne, mert tényleg nagyon pici volt, inkább megnövekedett mennyiségű hüvelyváladék...
Keményedések meg eddig is voltak, úgyhogy ezeket én már nem is jegyzem..
Ja és tegnap este kis Alien megint majd kirúgta az oldalamat órákon keresztül esti tv-zés közbenKépKép
Úgyhogy én ezek alapján azt gondolom, még mindig nem szülünkKép
Erőnlétileg meg csúcson vagyokKép, 3 hete tiszta trotty voltam, most meg pörgök ezerrel, megint bezsákoltam 3-4 zsák törülközőt, ágyneműt a költözésre, aztán most megyek tovább dobozolni a konyhába..., szóval lehet hogy ti előbb szültök Bodzával....

Megann 40

Kép

Kép
megann

Bodza!

Irtam már itt az aggódó lányoknak..
Szivesebben szülnél a Cunami évfordulójának a napján, vagy a Hiroshimai atomtámadás évfordulóján???(itt nem 5000-en haltak meg mint USA-banKép)
Na látod......... ez is olyan nap mint a többiKép
És ha ma szülnél, neked ez lenne a legfantasztikusabb nap a világon......
Én ezzel nem is törődök......

(Ja és már tegnap dühöngtem egy sort a páromnak, hogy ma a tv-ben majd mást se lehet hallani, csak ezt...tiszta kultuszt teremtenek eköré a téma köréKép, ez igazságtalan a többi természeti csapás, és háború áldozataival szembenKép Brrrr de mérges vagyok ez miattKép)

Megann

Kép

Kép
megann

Eltelt egy év, és Te még mindig 20 kg-ot cipelsz 30 lépcsőfokon?
Lejárt a törvényben előírt határidő és Téged néhány lépcsőfok még mindig elválaszt a világtól?
Szeretnél egy olyan országban élni, ahol a választott vezetők betartják az általuk hozott törvényeket?
Ki szeretnéd fejezni szolidaritásodat a hátrányos helyzetűekkel és elesettekkel?
Ha igen, akkor várunk 2005. szeptember 20-án 16:00 órakor a Kossuth térre a Parlament elé, ahol ismét felemeljük szavunkat a
MAGYARORSZÁGI KÖZLEKEDÉS ÉS KÖZÉPÜLETEK AKADÁLYMENTESSÉGÉÉRT!
A demonstrációt a TAVASZ (Tegyünk A Világért! - Anyák Szövetsége) Egyesület szervezi, csatlakozott hozzá a Fehér Kereszt Gyermekvédő Alapítvány, a Habeas Corpus Munkacsoport, a Levegő Munkacsoport, a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége, a NaNE Egyesület, a Terézvárosi Zöld Kör, a Városi Biciklizés Barátai, a Védegylet és a Zöld Fiatalok. Az eseményt támogatja a Humanista Mozgalom.
Médiatámogatónk a Civil Rádió és a www.tusarok.org
tavasz

Eltelt egy év, és Te még mindig 20 kg-ot cipelsz 30 lépcsőfokon?
Lejárt a törvényben előírt határidő és Téged néhány lépcsőfok még mindig elválaszt a világtól?
Szeretnél egy olyan országban élni, ahol a választott vezetők betartják az általuk hozott törvényeket?
Ki szeretnéd fejezni szolidaritásodat a hátrányos helyzetűekkel és elesettekkel?
Ha igen, akkor várunk 2005. szeptember 20-án 16:00 órakor a Kossuth térre a Parlament elé, ahol ismét felemeljük szavunkat a
MAGYARORSZÁGI KÖZLEKEDÉS ÉS KÖZÉPÜLETEK AKADÁLYMENTESSÉGÉÉRT!
A demonstrációt a TAVASZ (Tegyünk A Világért! - Anyák Szövetsége) Egyesület szervezi, csatlakozott hozzá a Fehér Kereszt Gyermekvédő Alapítvány, a Habeas Corpus Munkacsoport, a Levegő Munkacsoport, a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége, a NaNE Egyesület, a Terézvárosi Zöld Kör, a Városi Biciklizés Barátai, a Védegylet és a Zöld Fiatalok. Az eseményt támogatja a Humanista Mozgalom.
Médiatámogatónk a Civil Rádió és a www.tusarok.org
tavasz

Sziasztok!

Tegnap este tök jól elaludtam a gyerekkel, ezért nem tudtam jönni.

Bodza Kép Gondoltam ma rád, hogy bejön-e a szept. 11! Még van pár órád, simán lehet, de ha mégsem akarod, beszélj a kiscsajjal!

Zsófy Kép Én csak akkor utálom a motorosokat, amikor üvöltve elzúgnak a házak között, felébresztve édesen alvó gyermekemet, vagy amikor eszetlenül előzgetnek az utakon. Egyébként az én párom is motorozik, sőt, egy időben én is jártam vele, de mióta babázunk, nem férünk el ennyien a motoron Kép Volt egy Honda CBR 1000-ese, azt én is nagyon bírtam! Most csak az öreg Etkója van meg, de az is többet áll, mint megy. Próbálok feltenni egy képet, Balázs ül rajta, ő is odavan a motorokért! Egyébként nagyon vagányan nézel ki Te is a motoron!

Tegnap elég szar napom volt, kedves párom már reggel elvette a kedvemet mindentő, aztán próbált jókedvre deríteni, de elnézést azt nem kérne! Azt hiszi, hülyéskedéssel elintézhet mindent. Egyébként kimentünk Délegyházára strandolni, nem volt rossz idő, de eszméletlen sok a szúnyog, és a parlagfű Kép Azt hittem, megfulladok, nálam egyébként is most tetőzik az allergia, most éjjel is alig kaptam levegőt, minden bajom volt. Talán pár hét, és vége.

Na, főzök ebédet.

Szép vasárnapot mindenkinek! Kíváncsi vagyok, Rokiék hazajöhetnek-e!

Judit 36+5

Kép

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Sziasztok!

Tegnap este tök jól elaludtam a gyerekkel, ezért nem tudtam jönni.

Bodza Kép Gondoltam ma rád, hogy bejön-e a szept. 11! Még van pár órád, simán lehet, de ha mégsem akarod, beszélj a kiscsajjal!

Zsófy Kép Én csak akkor utálom a motorosokat, amikor üvöltve elzúgnak a házak között, felébresztve édesen alvó gyermekemet, vagy amikor eszetlenül előzgetnek az utakon. Egyébként az én párom is motorozik, sőt, egy időben én is jártam vele, de mióta babázunk, nem férünk el ennyien a motoron Kép Volt egy Honda CBR 1000-ese, azt én is nagyon bírtam! Most csak az öreg Etkója van meg, de az is többet áll, mint megy. Próbálok feltenni egy képet, Balázs ül rajta, ő is odavan a motorokért! Egyébként nagyon vagányan nézel ki Te is a motoron!

Tegnap elég szar napom volt, kedves párom már reggel elvette a kedvemet mindentő, aztán próbált jókedvre deríteni, de elnézést azt nem kérne! Azt hiszi, hülyéskedéssel elintézhet mindent. Egyébként kimentünk Délegyházára strandolni, nem volt rossz idő, de eszméletlen sok a szúnyog, és a parlagfű Kép Azt hittem, megfulladok, nálam egyébként is most tetőzik az allergia, most éjjel is alig kaptam levegőt, minden bajom volt. Talán pár hét, és vége.

Na, főzök ebédet.

Szép vasárnapot mindenkinek! Kíváncsi vagyok, Rokiék hazajöhetnek-e!

Judit 36+5

Kép

jucc73
Érd

Van itt mégegy kép, tegnap párom kapta le, macsek valami izgiset látott a laptopon, alig akart elszakadi tőle Kép Remélem, látszik belőle valami! Elforgatni nem bírtam, de ez egy függőleges kép igazából.

Kép

jucc73
Érd

Van itt mégegy kép, tegnap párom kapta le, macsek valami izgiset látott a laptopon, alig akart elszakadi tőle Kép Remélem, látszik belőle valami! Elforgatni nem bírtam, de ez egy függőleges kép igazából.

Kép

jucc73
Érd

Megann! Abszolút igazad van szeptember 11. kapcsán, ésszel én is fölfogom, de tényleg nem szeretném, ha ezzel ugratnák majd a suliban, vagy bárhol máshol. Néhány nappal ezelőtt még én is azt írtam, hogy persze, ugyanolyan nap ez is, mint a többi (sőt, karácsonykor még rosszabb születni), de ma reggel mégis az volt az érzésem, hogy na, azért ha lehet, akkor mégse ez a nap legyen a nagy nap. Meg is beszéltem Sacival, és úgy tűnik (eddig) hallgat rám.

Az alapítványi szobán én is gondolkodom, de nekem sincs kedvem egyedül ott kuksolni, még ha férj sokat benn is lesz. Rádiót hozhatsz, ha esetleg úgy jön ki, hogy egy szobában leszünk! Kép Engem nem zavarna. Én sokkal jobban tartok a szobatársak népes rokonságától.

Viki! Tényleg írtad már Pécset, csak elfelejtettem. Bocsi! Na, melyikünk szül előbb? Kép

Jucc! Köszi, hogy gondoltál ránk! Szülés remélem elnapolva...

Akadálymentesség pedig tényleg nem ártana... Csak hát pár napos babával nem hiszem, hogy kimegyek majd erre a rendezvényre, de jogos a demonstráció! Sok sikert hozzá a szervezőknek (a többi kismama, a mozgássérültek és idősek érdekében is)!

Bodza 39+3

Kép

Kép

Kép
bodza

Megann! Abszolút igazad van szeptember 11. kapcsán, ésszel én is fölfogom, de tényleg nem szeretném, ha ezzel ugratnák majd a suliban, vagy bárhol máshol. Néhány nappal ezelőtt még én is azt írtam, hogy persze, ugyanolyan nap ez is, mint a többi (sőt, karácsonykor még rosszabb születni), de ma reggel mégis az volt az érzésem, hogy na, azért ha lehet, akkor mégse ez a nap legyen a nagy nap. Meg is beszéltem Sacival, és úgy tűnik (eddig) hallgat rám.

Az alapítványi szobán én is gondolkodom, de nekem sincs kedvem egyedül ott kuksolni, még ha férj sokat benn is lesz. Rádiót hozhatsz, ha esetleg úgy jön ki, hogy egy szobában leszünk! Kép Engem nem zavarna. Én sokkal jobban tartok a szobatársak népes rokonságától.

Viki! Tényleg írtad már Pécset, csak elfelejtettem. Bocsi! Na, melyikünk szül előbb? Kép

Jucc! Köszi, hogy gondoltál ránk! Szülés remélem elnapolva...

Akadálymentesség pedig tényleg nem ártana... Csak hát pár napos babával nem hiszem, hogy kimegyek majd erre a rendezvényre, de jogos a demonstráció! Sok sikert hozzá a szervezőknek (a többi kismama, a mozgássérültek és idősek érdekében is)!

Bodza 39+3

Kép

Kép

Kép
bodza

Hát lányok nem látok a pipátólKépKépKépKép

Akartam behozni a kartondobozokat a lépcsőházból a lakásba, nyitom az ajtót...hát látom hogy egy darab kartondoboz sincs kint(volt vagy 8 db)

Na nagyon feldühödtemKép Lementem a kukatárolóba, hogy hátha a takaritok levitték de ott sincs...Kép
Na aztán leültem a gép elé és a magam kis stilusában irtam egy köszönő levelet az illetékesnek és kiakasztottam 2 helyre a lépcsőházban...(persze a nevemet is aláirtam)
Fulldoklom az idegtőlKépKép.
Igy is olyan nehéz volt beszerezni őket, (tesco és társainak ez a legfőbb ereklyéjük ujjabban, nem engedik kihozni ugyanis az áruházbólKép)felcihölni az emeletre,erre valaki veszi a bátorságot, és ki tudja(talán mert több napja állt az ajtónk előtt), fogta és elvitte, ki tudja hováKépKépKép
Én meg itt állok, és nem tudok mibe pakolniKépKép

Tök kivagyokKép
Az Isten verje meg, az ilyen faragatlan, unintelligens, bunkó, ügybuzgó faszfejeketKép)
BocsánatKépKépKép Szégyellem magam, de ennél még cifrábbakat is káromkodtam magamban, amikor láttam hogy egy fia doboz sincs a gyüjteményembőlKépKép

Most kezdhetem a gyüjtögetést megint, amikor ki tudja, talán már holnap szülökKép

Most mondjátok meg, mit csináljak????

Bodza!
Hát igen, az alapitványiban csak az esetleges magány a rossz.
És ugye az sem lenne gáz,(legalábbis nekem) mert nekünk rengeteg ismerős jelezte már, hogy bejönnének,(anyukám is nyugdijjas) igy biztos nem unatkoznék ott sem.. csak hát 2-3 körülménnyel nem lehet előre számolni.
1.Üres lesz-e a szoba???
2.Nekem egyáltalán lesz e kedvem látogatókat fogadni, mennyire leszek fáradt, esetleg nem tudok majd menni, ülni, állni stb...
3.Ha nem üres a szoba, akkor én sem akarom az egész szobát a vendégsereggel terhelniKép, és ugyanakkor nyilván én se leszek kiváncsi mondjuk a másik 3-4 kismami népes családjára!
Amikor Rókicánál voltam, akkor is épp egyik lány szoptatni próbált, még nekem is kellemetlen volt, nemhogy neki....

Tudod mit Bodza??Legyünk ketten egy szobában és irjuk ki hogy megtelt!KépKépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Hát lányok nem látok a pipátólKépKépKépKép

Akartam behozni a kartondobozokat a lépcsőházból a lakásba, nyitom az ajtót...hát látom hogy egy darab kartondoboz sincs kint(volt vagy 8 db)

Na nagyon feldühödtemKép Lementem a kukatárolóba, hogy hátha a takaritok levitték de ott sincs...Kép
Na aztán leültem a gép elé és a magam kis stilusában irtam egy köszönő levelet az illetékesnek és kiakasztottam 2 helyre a lépcsőházban...(persze a nevemet is aláirtam)
Fulldoklom az idegtőlKépKép.
Igy is olyan nehéz volt beszerezni őket, (tesco és társainak ez a legfőbb ereklyéjük ujjabban, nem engedik kihozni ugyanis az áruházbólKép)felcihölni az emeletre,erre valaki veszi a bátorságot, és ki tudja(talán mert több napja állt az ajtónk előtt), fogta és elvitte, ki tudja hováKépKépKép
Én meg itt állok, és nem tudok mibe pakolniKépKép

Tök kivagyokKép
Az Isten verje meg, az ilyen faragatlan, unintelligens, bunkó, ügybuzgó faszfejeketKép)
BocsánatKépKépKép Szégyellem magam, de ennél még cifrábbakat is káromkodtam magamban, amikor láttam hogy egy fia doboz sincs a gyüjteményembőlKépKép

Most kezdhetem a gyüjtögetést megint, amikor ki tudja, talán már holnap szülökKép

Most mondjátok meg, mit csináljak????

Bodza!
Hát igen, az alapitványiban csak az esetleges magány a rossz.
És ugye az sem lenne gáz,(legalábbis nekem) mert nekünk rengeteg ismerős jelezte már, hogy bejönnének,(anyukám is nyugdijjas) igy biztos nem unatkoznék ott sem.. csak hát 2-3 körülménnyel nem lehet előre számolni.
1.Üres lesz-e a szoba???
2.Nekem egyáltalán lesz e kedvem látogatókat fogadni, mennyire leszek fáradt, esetleg nem tudok majd menni, ülni, állni stb...
3.Ha nem üres a szoba, akkor én sem akarom az egész szobát a vendégsereggel terhelniKép, és ugyanakkor nyilván én se leszek kiváncsi mondjuk a másik 3-4 kismami népes családjára!
Amikor Rókicánál voltam, akkor is épp egyik lány szoptatni próbált, még nekem is kellemetlen volt, nemhogy neki....

Tudod mit Bodza??Legyünk ketten egy szobában és irjuk ki hogy megtelt!KépKépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Bodza!

Most nézem meg a listánkat, látom benne vagy a telefonszámos listában...
Ha esetleg bekerülnék a kórházba küldök sms-t hogy hol vagyok, ok???

Megann

Kép

Kép
megann

Bodza!

Most nézem meg a listánkat, látom benne vagy a telefonszámos listában...
Ha esetleg bekerülnék a kórházba küldök sms-t hogy hol vagyok, ok???

Megann

Kép

Kép
megann

Hari!

Neked viszont a mobilszamod hiányzik a listábólKép

Megann

Kép

Kép
megann

Hari!

Neked viszont a mobilszamod hiányzik a listábólKép

Megann

Kép

Kép
megann

MEgannKép
Sajnálom a dobozaidat, főleg mert így fölhúzod magad...nincs ismerősöd olyan cégnél, aki gyárt valamit, vagy csomagol? Nekem a régi cégem amúgy is vesz dobozokat, és én tőlük vásárolok majd a költözéshez. 4-5 db-ot talán elhozhatnék, de egy lakást bedobozolni biztos több kell, és nem akarok "lopni" inkább kifizetek nekik 20-30 dobozt. Talán ha vmilyen raktárba bemmenél, és adnál pár ezrest a raktvezetőnek...a gyűjtögetés tényleg nagyon gáz.

Biztos jó kórház a Szt.István, de az, hogy bármelyik látogató bármikor bemehet a szobába, az nagyon gáz. Főleg az ilyemik miatt, amit írsz, hogy szoptatás, vagy ha pl a gátseb miatt naponta többször zuhanyoznál...
Én először nagyon nehezményeztem, hogy még Apa sem jöhet be, hogy megfogja a babáját, de most már úgy látom, ha ez az ára, kibírja ő is azt a 4 napot.Talán nem is kell egy újszülöttet az egész rokonságnak végigfogdosnia. Ha hazamegy, akkor mégis "házi" bacik közé kerül, de más családok mindenféle egyebet is beletüsszöghetnek a levegőbe.
A máv-os rendszer sztem elég jó: folyosóra nyíló szobák, ahova ki lehet menni a látogatókhoz, a babát meg az üvegen keresztül meg lehet mutatni bármikor-bárkinek. De a gyerekágyas szobába tényleg ne jöjjenek már be idegenek, amikor esetleg épp szellőztetem a szétharapott cicimet...
Az egyedüllétet ennek ellenére sem ajánlom senkinek. Nagyon sokat lehet tanulni más anyukáktól, és 4 nap egyedüllét nagyon klassz kezdete lehet egy gyerekágyi depinek.

üdv
p 37+
penna

MEgannKép
Sajnálom a dobozaidat, főleg mert így fölhúzod magad...nincs ismerősöd olyan cégnél, aki gyárt valamit, vagy csomagol? Nekem a régi cégem amúgy is vesz dobozokat, és én tőlük vásárolok majd a költözéshez. 4-5 db-ot talán elhozhatnék, de egy lakást bedobozolni biztos több kell, és nem akarok "lopni" inkább kifizetek nekik 20-30 dobozt. Talán ha vmilyen raktárba bemmenél, és adnál pár ezrest a raktvezetőnek...a gyűjtögetés tényleg nagyon gáz.

Biztos jó kórház a Szt.István, de az, hogy bármelyik látogató bármikor bemehet a szobába, az nagyon gáz. Főleg az ilyemik miatt, amit írsz, hogy szoptatás, vagy ha pl a gátseb miatt naponta többször zuhanyoznál...
Én először nagyon nehezményeztem, hogy még Apa sem jöhet be, hogy megfogja a babáját, de most már úgy látom, ha ez az ára, kibírja ő is azt a 4 napot.Talán nem is kell egy újszülöttet az egész rokonságnak végigfogdosnia. Ha hazamegy, akkor mégis "házi" bacik közé kerül, de más családok mindenféle egyebet is beletüsszöghetnek a levegőbe.
A máv-os rendszer sztem elég jó: folyosóra nyíló szobák, ahova ki lehet menni a látogatókhoz, a babát meg az üvegen keresztül meg lehet mutatni bármikor-bárkinek. De a gyerekágyas szobába tényleg ne jöjjenek már be idegenek, amikor esetleg épp szellőztetem a szétharapott cicimet...
Az egyedüllétet ennek ellenére sem ajánlom senkinek. Nagyon sokat lehet tanulni más anyukáktól, és 4 nap egyedüllét nagyon klassz kezdete lehet egy gyerekágyi depinek.

üdv
p 37+
penna

Megann! Sms oké, és viszont is megy akkor, én is felveszlek a telefonomba. És benne vagyok a teltház kiírásában is. Kép Sőt, ha képes leszek járkálni, vállalom, hogy a folyosóra kipaterolom az én látogatóimat.

Te szegény, még az ág is húz ezekkel a dobozokkal. Neked már pihenned kéne, hogy ne hullafáradtan várd Lénát, nem?

Penna! A gyerekágyi depivel kapcsolatban igazad lehet... Nem akarok egyedül maradni! De az tényleg gáz, hogy naponta min. 20-30 ember fog megfordulni a szobában, ha nem egyágyasba megyünk.

Eléggé szurkál jobb oldalon lenn a hasam. Ez mi lehet? Volt valakinek ilyen?

Bodza 39+3

Kép

Kép

Kép
bodza

Megann! Sms oké, és viszont is megy akkor, én is felveszlek a telefonomba. És benne vagyok a teltház kiírásában is. Kép Sőt, ha képes leszek járkálni, vállalom, hogy a folyosóra kipaterolom az én látogatóimat.

Te szegény, még az ág is húz ezekkel a dobozokkal. Neked már pihenned kéne, hogy ne hullafáradtan várd Lénát, nem?

Penna! A gyerekágyi depivel kapcsolatban igazad lehet... Nem akarok egyedül maradni! De az tényleg gáz, hogy naponta min. 20-30 ember fog megfordulni a szobában, ha nem egyágyasba megyünk.

Eléggé szurkál jobb oldalon lenn a hasam. Ez mi lehet? Volt valakinek ilyen?

Bodza 39+3

Kép

Kép

Kép
bodza

Megann, igen hiányzik a számom, mert én azt hittem hogy benne van, és mire kiderült, hogy nem és elküldtem Rokicának, addigra bement szülniKép
Úgyhogy most elküldöm itt mindenkinek, de remélem most nem megy el mindenki szülni, aki látjaKép
Hari:06-70-387-9299
36+1

Kép
Kép
hari

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?