Hát lányok nem látok a pipától
Akartam behozni a kartondobozokat a lépcsőházból a lakásba, nyitom az ajtót...hát látom hogy egy darab kartondoboz sincs kint(volt vagy 8 db)
Na nagyon feldühödtem
Lementem a kukatárolóba, hogy hátha a takaritok levitték de ott sincs...
Na aztán leültem a gép elé és a magam kis stilusában irtam egy köszönő levelet az illetékesnek és kiakasztottam 2 helyre a lépcsőházban...(persze a nevemet is aláirtam)
Fulldoklom az idegtől
.
Igy is olyan nehéz volt beszerezni őket, (tesco és társainak ez a legfőbb ereklyéjük ujjabban, nem engedik kihozni ugyanis az áruházból
)felcihölni az emeletre,erre valaki veszi a bátorságot, és ki tudja(talán mert több napja állt az ajtónk előtt), fogta és elvitte, ki tudja hová
Én meg itt állok, és nem tudok mibe pakolni
Tök kivagyok
Az Isten verje meg, az ilyen faragatlan, unintelligens, bunkó, ügybuzgó faszfejeket
)
Bocsánat
Szégyellem magam, de ennél még cifrábbakat is káromkodtam magamban, amikor láttam hogy egy fia doboz sincs a gyüjteményemből
Most kezdhetem a gyüjtögetést megint, amikor ki tudja, talán már holnap szülök
Most mondjátok meg, mit csináljak????
Bodza!
Hát igen, az alapitványiban csak az esetleges magány a rossz.
És ugye az sem lenne gáz,(legalábbis nekem) mert nekünk rengeteg ismerős jelezte már, hogy bejönnének,(anyukám is nyugdijjas) igy biztos nem unatkoznék ott sem.. csak hát 2-3 körülménnyel nem lehet előre számolni.
1.Üres lesz-e a szoba???
2.Nekem egyáltalán lesz e kedvem látogatókat fogadni, mennyire leszek fáradt, esetleg nem tudok majd menni, ülni, állni stb...
3.Ha nem üres a szoba, akkor én sem akarom az egész szobát a vendégsereggel terhelni
, és ugyanakkor nyilván én se leszek kiváncsi mondjuk a másik 3-4 kismami népes családjára!
Amikor Rókicánál voltam, akkor is épp egyik lány szoptatni próbált, még nekem is kellemetlen volt, nemhogy neki....
Tudod mit Bodza??Legyünk ketten egy szobában és irjuk ki hogy megtelt!
Megann