Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szerdán be kellett mennem a kórházba, ahol a doki megáéllapította, hogy megrövidült a méhnyakam.
(CX 2000)
Szerintetek kell ezzel feküdni?

Uxi
33+2

KépKépKépKépKép
uxi

Hari, ne menjKép!!!

én itt együttérzek!!!
nálunk a páromnak kb.20szor annyi ruhája van,mint nekem,a 4óriási szekrényünkből 3 azzal van tele és a 4.szekrényben vannak az én és baba cuccai...
mondanom se kell, párom 100ruhából kb.10et szokott felvenni, atöbbi csak a helyet foglalja, de nem ajándékozná el őket...inkább új szekrényeket vesz majd októberben...a cipőiről meg jobb,ha nem is beszélünk...pedig én nem vagyok igénytelen, vannak cipőim is és ruháim is, mégsem tudnék soha túltenni ezen a pasin. pedig nem buziKép,tényleg, a lányunk is 1000rel rá hasonlÍt, nem lopakodott be semmilyen turulmadár vagy fogantattam szeplőtlenülKép!

Jucc,
kösziKép
"férj"(nem vagyok házas) sopánkodik, igen, hogy többet akar lenni velünk, de amint a baba sÍrni kezd,felhúzza a nyúlcipőjétKép bár ma segÍtett, mentségére szóljon,mikor szegény pici
a hülye gripp watertől
állatinagyot bukott...

szóval gripp water is kizárva,útáljaKép
nem erőltetem!

Most pár megy majd a patikába, mert ma szegény picurt tényleg lehetetlen volt kivinniKép 12-kor kezdtem a próbálkozást és 15-után feladtam.mert már teljesen kimerültem-és Lilla meg nem...
Most vééégre alszik, miután szegényt egy vastag frottir törcsivel tudtam már csak betakarni, mert az összes takaróját-3at-lebüfizett...
ez a nap is kicsit gáz...

Dudukly,
kösziKép
a bukást sajnos csak a felpolcolt ágyvéggel meg a büfiztetéssel előzhetjük meg, csak a pici épp,hogy csak befejezte a szopit éjjel és pont vártam,hogy kér-e még, vagy mit szeretne, mikor láttam,hogy fulladozikKépKépKép
oldalra fordÍtottam, aztán felkaptam és mint fürcsinél,arccal lefelé tartottam...hajjj...annyira sajnáltam, biztos szörnyen megijedt ő isKép

Mea: még mindÍg nem vette fel, vagy velem nem akr beszélni-ki tudja-vagy nagyon elfoglalt lett.
én sem nagyon tudtam a kórházban felvenni telcsit, de én rooming-in szobában voltam.

csináltam képeket a babócáról:
Kép
Kép
Kép

ugye aranyos a csajom?
zsofy

Uxi,
szerintem inkább feküdj vele pár hetet!
nekem tökzárt méhszájjal -nem is rövidült tudtommal- is kellett.
szülés után úgyis csak álmodozhat a fekvésről az ember lányaKép
zsofy

Zsofy, Lilla nagyon tündér!!!!Ezen az utolsón hogy csücsörítKép Nagyon nagyon édesKép Ezek szerint visszakaptad a fényképezőt?

Ruhákkal hogy álltok? Elég lett amennyi volt? Mit mondasz mennyi kell egy ilyen kis babának egy méretből? Mert én ma pakolgattam, és úgy egyben soknak tűnik, de egy méretből nincs olyan sok. És akkor takaróból is jobb ha több van ezek szerint? Én meg kicsit rosszul éreztem magam, mert állítólag anyós vett neki takarót, de nem adta még ide, és gondoltam veszek egyet amit a kórházba beviszek, hátha kell neki ott. De akkor ezek szerint még nyugodtan vehetek többet is, a kettő sem elégKép

Hari

Kép
Kép
hari

És pelusból (textil) mennyi kell tapasztalataid szerint? Elég 20? Bocsi hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, de Te már gondolom kitapasztaltad és én meg nem akarok későn rájönni, mert az én párom nem egy vásárlós fajtaKép

Hari

Kép
Kép
hari

Hari!

Nálam a Ctg-t a kórházban csinálják, vizsgálatra meg a doki magánrendelésére kell mennem. Ctg-t hetente csinálnak, a dokihoz 2 hetente járok vizsgálatra. Uh-t a 36.héten csináltak, meg most fognak, majd hétfőn, az utolsón. (elvileg)

Zsófi!
Lilla baba nagyon édes!

Viki
39+1

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Köszi VikiKép Remélem nem kell nekem sem akkor gyakrabban menni. Mert nálunk a CTG-t is a magánrendelésen csinálják, úgyhogy azért is fizetni kellKép Remélem azért nem 10e-t mint a rendes vizsgálatért. Az azért hetente nagyon sok lenne.

Zsofy, jelentkezz!!!! Ti merre laktok amúgy? Szerintem Mea biztos el van foglalva, nem hiszem hogy pont veled ne akarna beszélni. Reméljük azért majd jelentkezik. Elvileg most már napokon belül haza is mennek nem?

Hari

Kép
Kép
hari

Hari,
dejó,hogy jöttélKép

attól függ mekkora a babád.Nekem pl.mire Lilla belenő a 62-esbe,az még 1-2hónap,ha nem több.azok még nagyon nagyok rá.
tudom, mindÍg abban a rózsaszÍnben van a képeken.
NEM CSAK EGY RUHÁJA VANKépKépKép tényleg!
csak nagyon jó az a fajta és szeretem a rózsaszÍnt ezért van 3 ugyanolyan.
Lillának rohantam venni az első héten itthon, mert eredetileg kevés volt neki meg hideg is volt az idő...most van kb.6rugija és sok bodyja.de folyton mosok...és néha kevésnek bizonyul,most fogok venni neki még 1-2 56ost,ha végre még Lilla 18éves kora előtt... kapok TGYÁSt...
szerintem rucikkal várj,amÍg megszületik, mert nem tudhatod a méretét bizosra.
Persze, textilpelusból elég 20db.
viszont fürdőlepedőből (a pelusszerűből) kell
vagy 4db!
ezeket fürcsinél előszeretettel pisili le amikor kiveszed a vÍzbőlKép

takaróból legyen legalább egy spanyol pléd-ami jó vastag és puha, meg egy vékonyabb bentre.mert a paplanok alatt elveszik először a picurka.

vegyél hosszú ujjas vastagabb bodykat és rövid ujjas rugikat!könnyebben és gyorsabban tudod pelenkázni benne.
mert pelenkázáshoz jobb, ha leveszed alóla a rugit. ha kapsz rá olyan kis sima nacit, az a legjobb!!!én még nem találtam...csak 1 62es van,de az óriási még rá.

nem hülyeségeket kérdezel!!!bár nekem leÍrta volna valaki!én az első otthoni héten botorkáltam a bababoltban, a tetű gátsebbel a lábam közt...
zsofy

Sziasztok!

Zsófy! Nagyon édes a kiscsajszi Kép Õ nem volt ma nyűgös? Olivér ma totál nyűgzsák. Egész nap csak akkor volt nyugton, ha a kezemben volt, vagy ha a cicin lógott. Szerencsére most alszik, apának sikerült egy óra alatt elaltatnia. Szerintem ettől a nyomorult időjárástól ilyen nyűgike ma, nekem is fáj a fejem.

Egy tapasztalat: A Nivea Soft törlőkendőtől piros és pöttyös lett a popsi. Nekünk a Pampers Sensitive vált be. Bár gondolom ez babafüggő is, hogy kinek mi okoz gondot, de azért gondoltam nem árt, ha megosztom veletek negatív tapasztalatunkat.

Hari! Szerintem 20 textilpelus bőven elég. Én azt csináltam, hogy 2 darabot szétvágtam 4 felé és elszegtem, azokat használom szájtörlésre szopizáskor jobb, mint a nagyok.

Ildi

Kép
vrucsincá

Na, ilyet sem csinálok többet. Egyszer befogom a szám, és most ezen agyalok 2 órája, hogy miért nem szóltam be annak a bunkónak...

Szóval voltunk Kevinnel a Duna Plázában, mert beígértem neki egy mágneses játékot, meg 2 órát játszóházaztunk is. Mindegy, jövök ki a parkolóba tök fáradtan. Az anyósülésre betettem a táskámat. Szerencsére Kevin 2-3 hete bemáaszik a vezető oldal felől hátul, és beül a székébe egyedül (ami az anyós mögé van beszerelve) csak bekötni kell, emelgetni már nem.
Pont velünk egyszerre jött az autó tulaja a macájával, aki a jobb oldalunkra állt, kb 40 centire. Látta, hogy résnyire nyitva van az anyósülés ajtaja (tehát már kinyitottam 1x) és elkezdte pofátlanul vizsgálgatni a metál kocsijának az ajtaját, (amihez persze hozzá sem értem!!!) de percekig ám, piszkálgatta, nézegett, és utána még be is szólt valamit, hogy "szerencséd van" vagy valami ilyesmit.
Nem is érdekelt akkor, de már úúúgy bánom, hogy nem szóltam be, ha annyira félti a szép autóját, akkor álljon meg úgy, hogy egy gyereket (netán hordozót is) be lehessen rakni hátulra. Lett volna helye, csak a macájának kellett volna kicsit behúzni a szilikoncicijét.

Komolyan mondom, az egyik legnagyobb bosszúságom mióta gyerekem/pocakom van, hogy egyszerűen nem tudom kényelmesen használni a kocsimat. Hiába állok akárhogy, az egyik oldalra csak rámállnak. Vagy én nem tudok beszállni, vagy a gyerek ajtaját nem tudom annyira sem kinyitni, hogy odaférjek a pocakkal. Vagy anélkül betegyem a hordozót.
Már többször terveztem, de most meg is csinálom a 2 nagy papírt az ablakra
"Terhes vagyok, ne álljon túl közel, különben nem tudok beszállni!"
szülés után a fenti helyett:
"Hordozót szeretnék tenni a hátsó ülésre, kérem ne álljon túl közel!"
Kevin székéhez pedig:
"Amint látja gyerekülés van bekötve, valahogy a gyereket is be kell tennem, úgy álljon, hogy teljesen ki tudjam nyitni az ajtót"

...tök röhej, de mi mást tehetnék?
Á, tök felhúztam magam. Legalább visszaszóltam volna, akkor most nyugodtabb lennék...
üdv
p 37+3
penna

Olyan jó olvasgatni titeket babásokatKép Néha teljesen elbizonytalanodom, hogy biztos akarom én ezt? Nem mintha vissza lehetne már csinálniKép De mikor írtok akkor már annyira a kezembe fognám én is.

Zsofy CSAK NEKED, SENKI MÁS NE OLVASSA, FÕLEG MEGANN TE NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Képzeld el, többször is eszemben jutottál, de ma nagyon megkívántam a cigit és úgy éreztem ha nem gyújthatok rá, megőrülök. Benyúltam a szekrénybe, elővettem egy doboz cigit, kibontottam, kivettem egy szép vékony kecses szálat, (mind egyforma) kimentem a kertbe, körülnéztem, hogy nehogy valaki meglásson, beültem a hintaágyba és meglöktem magam. Aztán fogtam a cigit, betettem a számba, fogtam az öngyújtót is, és MEGGYÚJTOTTAM. Eddig akkora élmény volt, hogy majdnem elélveztem (bocsánat). Aztán beleszívtam, csak egy ici-pici slukkot, hogy nehogy megfulladjak és.............elnyomtam. Valami iszonyatosan rossz voltKép Nem is tudom mire számítottam. De erre biztos nem. Egyrészről örülök, hogy megtettem, mert így már tudom, hogy nem is vágyom rá, másrészt meg bánom, hogy nem tettem meg pár hónappal előbb, akkor megkíméltem volna magam pár hónap szenvedéstől. Hát most azt hiszem simán kibírom a szoptatás végéig, még ha évekig is tart majd. Aztán utána majd meglátom, de tényleg nagy csalódás volt. Csak azért írtam le, mert a múltkor te írtad, hogy hogy hiányzik. Hát szerintem nálam jobban nem hiányolhattad, és látod így jártam. Ott is hagytam a hintaágy melletti hamutartóban, hogy emlékeztessem magam rá, ha véletlenül megkívánnám megintKép

Vrucsincá, én Pampers Sensitive-et vettem itthonra, csak az dobozos és gondoltam azt nem cipelem be a kórházba, mert azt is kell vinni, ezért vettem most ilyen Babylove fajtát, mert ebből volt kissebb kiszerelés. Remélem ettől nem fog kipirosodni a kis popsijaKép

Zsofy, akkor még body-ért szerintem elmegyek mert abból nincs olyan sok, csak még megvárom a hétfőt, mit mond a doki méretilegKép

Kép
Kép
hari

köszi a dÍcséretet Lillának csajokKép!!!

Hari,
mi Békéscsabán lakunk

Ildi,
deeeee...szörnyen nyűgös!!!csak 2szer aludt reggel kilenc óta, most van a 2.ban,ami mindjárt véget is ér...amúgy az egész napot átnyifogta szegénykeKép és még jön az éjjel..meg a rettegett fürcsi.jajaja.tuti frontérzékenyek!

nekünk is jobb a pampers sensitiv!!!a niveát mi használjukKépKép el.
nag sz@r...nekünk is pirosságot csinált!

nekünk még a Huggies illatmentese jött be, de minden törlőkendőzés után le kell még mosnom a popsiját vizes törcsivel is, nehogy bármi is kikezdje, olyan érzékeny bőrű lettKép talán kinövi.

ez az elszegett pelus dolog nagyon jó ötlet!!!
zsofy

Penna, szerintem ne bánd, hogy nem szóltál be, nem hiszem hogy az ilyennek érdemes bármit is mondani. Szerintem elég ha mind a négy ajtóra kiírod, hogy "ha félted a kocsidat ne állj rám, mert tökig nyitom az ajtókat!!Kép"
Az ilyen emberekkel amúgy sem érdemes foglalkozni. Az én párom is szokta nézegetni, hogy összekarcolták-e a kocsiját, de csak ha ránk állnak. Õ mindig figyel rá, hogy ne álljon másokra.
Inkább ide írd le nekünk ha ilyen van, és ne vitázz az ilyen hülyékkel, mert lehet hogy egy vita csak még jobban felhúz ráadásul azt Kevinnek is hallania kell, ami nem biztos hogy jó.

Hari

Kép
Kép
hari

Zsófi!

Nekem egy babás ismerősöm javasolta, hogy vegyek frottír konyharuhákat és azt vágjam félbe, szegjem be és azokat használjam majd szopis rongynak. A csajszi azt mondta neki nagyon bevált, jobban szívja a nedvességet, és kisebb egy pelusnál, arról nem is beszélve hogy csak 99 ft-ba kerül, és ebből mindjárt 2-t tudsz csinálni! Szóval én vettem is egy párat és megcsináltattam anyóssal, mivel nekem nincs varrógépem. remélem tudom majd használni őket.

Viki
39+1

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Na én is befutottam igy esetére!

Hari!
Nekem a CTG a kórházban volt, 36. héttől hetente, a papirral pedig mentem a dokihoz, aki megvizsgált és meguh-zott(5 e ft per alkalom)

A ciki mostantól lesz, mert ugye túl a 40. héten már 2-3 naponta kell menni, és ekkor már nézi a magzatviz tisztaságát is egy kütyüvel.
Hát bevallom én sem szeretnék 2-3 naponta adni 5ezer ft-otKép
Ugyan nem állunk rosszul de ha még tényleg van 2 hetem, akár 30-50 e ft-ba is belekrülhet csak a vizsgálat(eddig már volt vagy 40e- be), utána a szülés 50 ezer, a szülésznőnek 25 ezer, az már kapásból 150-170 ezer ft, a köldökvéres balhé 350. ezer, és ha nincsen hely majd a 3 ágyasban,csak az 5 vagy 6 ágyasban, akkor az alapitványiba mennénk(min 10 e per éjszaka) azaz 40 ezer ft...Ez összesen több min 500-550 ezer ftKép
Hát ez a nagy MagyarországKép

Zsófy!
Jó hogy irsz, legalább tanulunk tőled sokat!
Babuci gyönyörű, pont mint Rókica kislánya, ő is olyan kis hajasbaba, szép sötét hajjal, kreol bőrrel, csak a tieden már látszik hogy egy hónaposKépKép

Egyébként nem hiszem hogy Meának baja lenne, ő is nagyon szivesen tudósitott rólad(szerinem mindketten túlléptetek a sérelmekenKép), inkább attól tartok, hogy tényleg vagy nagyon elfoglalt, vagy lelkileg nincs a helyzet magaslatán.
Nagyon szurkolunk neki, ha esetleg eléred, mindenképp add át neki, vagy esetleg sms-ben...és nagyon várjuk hogy hazamenjen....

Dudukly!

Rókica vasárnap mehet hazaKép De jó nekiKép

Olyan csönd van ma itt a babanetenKép
Hol csavarognak a többiek???

Ne vessetek meg érte, de azont gondolkozom, hogy fel kéne menni holnap a várba a bor és pezsgőnapra, voltam ma az Intersparban, nagy borvásár van ott is, és megláttam egy szép rosé bort és úgy megkivántamKépKépKépKép pedig esküszöm nem vagyok alkeszKépKépKépKép
De hát hogy nézne az ki, hogy szülés helyett piálni megy egy nagyhasú kismamaKépKépKép

Viszont van egy Radler a hűtőben már vagy 2-3 hete, lehet hogy arra most rávetem magamKépKépKép

Megann 39+5

Kép

Kép
megann

CSAK ÉS KIZÁRÓLAG Hari-NAK,
tuuudom...tudom,hogy szarul esne a cigi, komolyan, csak az hiányzik rettenetesen, hogy pöckölgessem,hogy lássam ahogy füstöl kezemben az egyetmi klubbanKépKép
deszépisvoltKép
de tudom,hogy egyből fosnom/hánynom/köpnöm (elnézést)kéne tőle, csak eljátszom a gondolattal, hogy jól esne...

méretügyileg nem biztos,hogy a doki megbÍzható, nekem folyton 4kilós babyt jövendöltek,de azt nem tudták,hány centi.
na végül 3100grammos és 50-51centis.
(a kórházban a hajlatait is belemérték az 53centibe)

na csajok, megvan a szélcsőKépKép holnap próbaKép
kÍváncsi leszek, mik lesznek trotyisakKépKép

Penna,
ja,hihetetlen parasztok az emberek,tök leszarják, hogy terhes vagy kisbabás vagy...én is szentségeltem rengetegszer, mikor nem fértem be a hatalmas poccal a kocsiba...
most nincsen kocsim...hát, ennyi az előnye.ezen már nem bosszankodokKép
de megértelek!
én is biztos megtépem a macát,kiszúrom a szilikonját, ha egyedül vanKép)KépKépna jó, nem valószÍnű, csak elképzelem.

nekem tegnap a boltban egy kis buzi kölyök, lusta volt a bejáratig elmenni és neki abban a sorban kellett bemennie a boltban, ahol én álltam, a kasszánál. Lilla végre aludt, de ugyebár ez maga a csoda mostanában. a hülye kis pöcs meg, ahogy befurakodott, meglökdöste a babakocsit és Lilla elkezdett sÍrni...amit csak akkor hagy abba, ha kiveszem és cicit kap...teperhettem vele mint villám hazáig, de nekem mégmindÍg csak teknőstempóban megy...
nna,én azt a gyereket nyÍrtam volna ki...nem kiskrapek, hanem kb.15-16éves volt...
zsofy

Hari!

MINDENT LÁTOK, MINDENT HALLOKKépKépKépKép
TUDOD MIT, ÚGY KELL NEKEDKépKépKépKép
REMÉLEM HOGY EZ A NEGATIV ÉLMÉNY SOKÁIG KISÉRT MÉG A HÁZAD TÁJÁN, IGY LEGALÁBB MEGÓVOD MAGADAT, A KÖRNYEZETEDET, ÉS A PÉNZTÁRCÁDAT IS...
INKÁBB VEGYÉL A CIGI HELYETT EGY SZELET TORTÁT A CUKIBANKépKépKépKépKépAZ LEGALÁBB HIZLALKépKépKép(van látszata hogy vettél valamitKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Szia Megann!!Kép Már hiányoztál!
Bár remélem, hogy nem olvasod el, amire odaírtam, hogy ne olvasd elKép, de minden esetre én NYOMATÉKOSAN kijelentem, hogy ÉN egyáltalán nem vetlek meg azért mert innál egy kis bort. De TÉNYLEG!!!!!!Kép
(Ha mégis elolvasnád amit fentebb írtam, akkor azért ez jusson eszedbeKép)

Zsofy, Békéscsaba az nagyon messze vanKép Csak gondoltam jó lett volna egyszer összefutni mikor már az én babóm is megszületett, izgi lett volna a két nem férjezett Zsófi, Lillával és LilivelKép

De így majd max. összemontírozunk két fotót magunkrólKép

Hari

Kép
Kép
hari

Megann, úgy látom már elkéstem az irományommal, de most látom könyörületes pillanatodban voltál és megúsztam ennyivelKépKép

Kép
Kép
hari

Penna!

Hú de földühitett a sztori......mi az hogy "szerencséd". KURVA ANYJÁT!!!!
Miért ha nincs szerencséd akkor megver???Vagy lefejel???
Hülye buzi....sokszor beszéltük már a férjjel, hogy kellene venni valami ócska szakadt lada nivát felszerelni gallytörővel és kimenni egy kicsit rendet tenni az utakraKépKép
Komolyan én magamban is érzek annyi erőt és dühöt(az ilyen kis pöcsvirágok láttán), hogy saját kezűleg zuzzam porrá a francos autóját!!!!
Jujjjjjjjjjjjjjj de dühös vagyok!!!!!!!!!!

Egyébként nálunk a szemetelésért is hasonló bünti jár....ezt is kiterveltük már, hogy szervezünk egy önkéntes csapatot, kilessük, hogy ki az a köcsög aki az erdőbe és az ut mentére rakja a szemetét, feljegyezzük a rendszámát, majd egy kedves baráti 2-3 fős társaság látogatást tesz az illetőnél és kezét lábát eltöri, hogy eszébe ne jusson mégegyszer!
TUDOM, FARKASTÖRVÉNY, DE EZEK NEM ÉRDEMELNEK MÁST!

Boccs a kirohanásért, de Penna sztorijára bepöccentemKépKépKép:
Megann

Kép

Kép
megann

Hari!

Csak azért kegyelmeztem meg neked, mert elnyomtad a bűzrudatKépKépKép
Egyébként jött volna a fejmosásKépKépKép
Na neked tényleg szerencséd vanKépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Megann, veled tényleg nem jó kikezdeniKép Már most a szemetelőkre gondolok. Én ennél azért kicsit kíméletesebb fajta vagyok én csak összeszedném a szemetet és beönteném az ablakán. Vagy összeszedetném velük, lefilmezném és bemutatnám ország-világ előtt. Bár az ilyeneket nem lehet tanítani az is igaz. De ha mégis csinálnátok ilyen kedves baráti kört, akkor a párom szerintem fizetne, hogy bekerülhessen, ő is ilyen szélsőséges fajta, szoktunk is vitázni miatta, mert én lightosabb vagyok és nem mindig tudom elfogadni, ahogy "neveli" az utak ördögeit.

Na, most hogy mindenki megjött én megyekKép Megjött az emlegetett pasim és éhezik, meg fürdővizet szeretneKép

Mindenkinek nagyon jó estét!

Zsofy, nektek sírásmentes fürcsit kívánok.

Megann, Te meg igyál!!Kép
Hari

Kép
Kép
hari

Megann!
beszéltem Meával,jól van,van előteje is!!!!már kinn van vele LÍvia is!Mindent csinál vele, pelenkázza,eteti,
sok drukk nekik!!!
fúúú csaj, nem semmi ez az ár a szülésért!
nagyon durva!
átadtam Meának az üdvözleteket!
zsofy

Hari,
kösziKép reménykedek, hogy egyszer az lesz!
Te holo laksz? majd eljöttök hozzánk nyaralni jövőreKép
ha pesti vagy, akkor tudunk majd talizni, mert anyumék nagymarosiak és náluk sokat leszek Lillával!az közel van Pesthez.A westendhez visz a vonatKép

biztos én is eltűnök lassan holnapig,mert Lilla ébred mindjárt.

lassan fűtenem kellKép
vályogházunk van és hideg!nekem kellemes de Lilla megfázhatKép
zsofy

MegannKép
valahogy tudtam, hogy te harapni fogsz erreKép
Igen, tényleg az a baj, hogy az ember félti a saját kocsiját, inkább félrerántja a kormányt akkor is, ha neki lenne elsőbbsége, mert nem éri meg a bosszúság...
Na, még egy motoros sztori. Majdnem elcsaptam múlt héten egyet, amikor mentem este a nőgyógyihoz. Felső rakpart, Margit hídra ráhajtás a pesti oldalon. Mindegy, a lényeg, hogy jobbra kellett sorolnom, index kinn, be is engedett egy aranyos pasas. Volt ugye egy fél autónyi hely, ahogy megindult a sor, indulok én is jobbra...hát egy hülye robogós futár pont azt a fél kocsihosszt nézte ki, hogy mögülem becikázzon a jobb oldalamon (!!) ő is a sávba. Én meg persze nem néztem már hátra, a pasas intett, hogy enged...csak az árnyéka suhant egyszer csak jobbról, amerre én húztam a kormányt.
Azt hittem ott szülök meg hirtelen. És akkor csodálkoznak, ha az autósok rühellik a motorosokat. Ugyanaznap hazafele egy motoros futár dobozán a felirat: "Futár vagyok, nem ellenség!" Ha-ha.

Na, ez egy kicsit offtopic volt, de most csak puffogni van kedvem.
üdv
p
penna

Angelaninak nagyon gratulálok.
Kép

A többieknek pedig kitarás Kép
Kép

Angéla
(2005. tavaszi babásból)
angéla

Ezt nezzetek mit kaptam Rokicatol a telefonomra(onnan tovabbitottam az emailemre, az enyemrol a paromera,mert ugye csak itt tudok kozmetikazni)

Na szoval a lenyeg, kicsit szemcses a kep de a lenyeg kiveheto, nagyon cuki...

Remelem nem haragszik Roki, hogy feltettem.
Kép

Kép

Kép
megann

Zsófy!

Köszi, de jó, akkor már csak Angelaniról lenne jó tudni valami biztatót!

Remélem hamarosan tud adni valami jelet magukrólKép

Ár kérdés: És akkor folytassam???
Bár már szerintem ez a te listádon is megvan:
Babakocsi 50 e
Hordozó 23 e
Mellszivo 17 e
Bababutor 80 e (nagyszekrény, ágy, komód)
Utazóágy 20 e
és akkor ugye még egy darab rugi, egy db pelenka, egy db aventes cucc sincs benne, áhhhhhhh nem is számolom tovább, elkezdtem, de igy már több mint 700 e ft-ra jön ki...
Jobb ha nem gondolok beleKépKépKép

Penna!
Szörnyű!Ne is mondj több sztorit, mert felmegy a vérnyomimKépKép...

Benianyu valyon hol lehet???
Szokott jönni este....

Megann 39+5

Kép

Kép
megann

köszi mindenkinek,nagyon dagadhatok már megint,hála nektek!Kép
a szobára én is nagyon büszke vagyok,mégiscsak én festettem ki egyes-egyedül,Nyulam furt,tolt,cipelt,én meg berendeztem. annyira jó ott ücsörögni kis fénynél,nagyon megnyukszom tőle(biztos a zöld fal miatt),remélem a pirinyóval is így leszKép!
Penna,
a szőnyeg(cuki,mi?)IKEÁS,nem olcsó:7.000,de mosható,és pont megfelelt szinekben és cukiságbanKép!
Benianyu,
azok bizony törcsik,és bevallom igazából azért vettem,mert narancsok és jópofa így összetekerve,valszeg csak idővel lehet rá szükség....mondjuk,amikor pirinyó már mehet strandolniKépKépKép!

Zyófy,
már megint egy gyönyörű kisbaba!!!!!
én már teljesen kikészülök a sok fotótól,annyira gyönyörűek,úgy hiányzik már a kiságyból az én pocakbitorlómKép!
ÉN VAGYOK IRIGY MINDEN MOSTMÁR ÜRES POCIS MAMIRA ÉS POCAKFELSZABADÍTÓRA!!!!!!!!!!!
kívánok minden szépet mindenkinek,olyan jó,hogy van ez a topik....HÜP-HÜP.......Kép

na jó éjt,pusszantás mindenkinek,
Nyúlné,36+4

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Hari!

Pedig én alapvetően egy folyton mosolygó, locsi-fecsi, jófej csaj vagyok...
Csak vannak elveim, amit sosem adok föl..
De nekem igy jó, nem veszetem el önmagam, ha érted mire gondolok...

Úgyhogy resszkessen aki valami rosszban sántikálKépKépKépKép

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Én beszéltem Angelinaval. El volt keseredve, mert a baba nem nagyon akart enni, mert telenyomták kajával. Egyébként jól vannak, már nagyon szeretne otthon lenni.Remélem nem fog haragudni, hogy ezeket leírtam.

Nyúlné, marha csinos vagy és szép lett a gyerekszoba is.

Megann, Penna? marha sok barom van az utakon. Nagyon utálom őket én is szídom őket meg elküldöm odais......
Tegnap előtt is egy fasz 500m alatt a lámpáknál mindig a jobbra kanyarodó lámpától bevágott egyenesbe, ahol már piros volt. Csak azt kérdem, hogy hol van az a sok segfej rendőr is ilyenkor. Tisztelet a kivételnek. Bezzeg minket megtaláltak egy hülye faluban augusztusban amikor éjfélkor felkapcsoltuk a reflektort, mert nem volt közvilágítás a faluban. Kint kutyák, macskák ugráltak, meg előfordult ember is. Mellé baromi paraszt volt a rendőr, süketnek nevezte a férjemet, mert 2x rákérdezett, hogy mi a neve és érthetetlenül mondta el. Nem baj felírtam a rendszámot és a nevet is, úgy, hogy meg fogom keresni bunkókámnak a felettesét, ne érezze már jól magát a tahó. Bocs a kifakadásárt.
Mai CTG először viszonylagos nyugi, majd 40-től fölfelé egészen 75-ös ig. Kedden kell menni újra, de a szülésznő reméli, hogy már nem kell. Hát én is szeretném.
Ma megcsináltam a takarítást is, hogy hétvégén ne legyen rá gond.

Zsófy irigyellek a vályogház miatt, imádom.

Hari "bakfis" örülök, hogy nem jött be a cigi.

Sziasztok

Kriszta
39

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Ki vagyok akadva!

Ráálltam a mérlegre...meg se mondomKép. az nem, lehet hogy 2 hét alatt 4 kilót hizzak....Kép
Bár azt érzem hogy a lábam csupa viz, úgy látszik tényleg gáz a végeKép
És igazi enyhülés nem is várható, még jövő hét hétfőn kedden is 22-25 fokokat mond...
Nem sok tudom, de jó lenne egy jó kis 10 fokos lehülés hátha megszülnék....
Tiszta gáz....2 hét alatt 4 kilóKépKépKép
Vagy a mérleg rossz, de ez már tulzásKépKép

Kriszta!
Szegény AngelaniKépKép Tudtam hogy a szabolcs utcai ilyen szarKép, márminthogy nem szopibarátKép
Remélem hamar kiheveri Angelani ezt a szar szitutKép
Nagyon drukkolunk...
Mikor jöhet haza??????????

Neked meg kivánom hogy előzz kiKép, azaz ne is, menjünk inkább egyszerre, monjuk holnap, jó?????

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Ma délután szépen beindultatok. Még csak most jutottam ide, hogy visszaolvassak. Valahogy sűrű volt ma program és tegnap is. Megann, köszi, hogy hiányoltál. Kép

Penna,
Jó, hogy nem szóltál be, bár igazad volt, teljes mértékben. Viszont Kevinnek nem kell látnia, hogy valamin így felhúzod magad.
A motorosokat én is nagyon utálom, bunkón vezetnek, cikáznak az autók közott és nagyon veszélyesek.

Hari,
Én is itt leszek majd a neten, amennyit a férjem velünk foglalkozik...
Most húzott fel 2 perce utoljára a lustaságával és az önzőségével.
Sajnos csak ismételni tudom magam, nem vagy egyedül. Kép
Én is örülök, hogy nem jött be a cigi.

CTG: én is a kórház rendelőjébe járok ctg-re, nem a szülész magánrendelésére. Oda már csak egyszer kell mennem, hétfőn délután.

Megann,
Én nem adok a szülésznek, ha a kórházban talákozom vele, csak ha a privát rendelőjében. Először adtam a kórházban is, másodszor már eltolta a kezem, azóta nem próbálkozom. Eddig csak a flowmetria és az UH eredményeket kellett megmutatnom és 5 percet beszélgettünk. A magán az fizetős, rendben is van.

Köszi a képet Zsuzsababáról. Tényleg nagyon szép!

Kriszta,
Neked köszi a híreket Angelaniról. Remélem, hamar hazamehetnek és otthon ügyesek lesznek a szopizással.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Nyúlné,
Tényleg jól mutatnak a narancssárga törölközők, még ha egyenlőre csak dekoráció, akkor is.

Megann,
Nem hiszem, hogy 4 kiló feljön 2 hét alatt. Az kizárt. Tényleg holnap akarsz már menni szülni?

A Szabolcs utca tényleg elég gáz. Bár én nem ismerem a szülészetet, de Beni manduláját ott vették ki és a kórház az maga a borzalom. Én is remélem, hogy Angelani hamar kiheveri, otthon majd leköti a kisfia Kép

Benianyu

benianyu

Gondoltam, hogy mire ideérek, már lekésem a dumapartit. Kép
Nem baj, akkor monológ, mint Hari délután.

Tegnap vettünk a Briccostore-ban tapétabordűrt, nagyon aranyosat. Pasztel színekben van, szépen rajzolva, 4 kép ismétlődik. Állatos, kutya, cica, kisegér. Ha kész a szoba, majd lefényképezem. Bár kiságyat még nem fogtok látni...
Volt elég sok minta, kitekertem az asztalra egymás mellé amik szóba jöhettek és úgy választottuk ki.

Holnap délelőtt szét kell szednem a számítógépet Kép Kép Kép. Már most elvonási tüneteim vannak. Reggel még biztos benézek, de aztán két napig nem fogok tudni. Ha csak el nem lógok egy net kávézóba egy fél órára.
Hétfőn jön a festő és már holnap pakolunk. De hétfőn és kedden még bemegyek az irodába, majd ott visszaolvasom a hétvégét és küldök friss táblázatot, ha lesz történés vagy, ha kéritek csak úgy.

Benianyu
35+6

benianyu

Megann,
sztem meg víz. Mérd meg reggel, addigra kipisiled. Én legalábbis 1,5 óránként kelek éjjelKép akkor is, ha este 8 után nem is iszom.
jó éjt
p 34+3
penna

Megann,
Lehet, hogy tényleg ilyen sokat nyom a víz, ahogy Penna írja. De ez nem fog rajtad maradni, ne izgulj.

Penna,
Másfél óránként kelni éjjel az nagyon durva. Kép Én kétszer ébredek fel, nem is kifejezetten pisilni, hanem az allergia miatt, de azt is utálom. Szeretnék még a szülés előtt egy jót aludni!!

benianyu

A fenébe lemerült a notebook, és elszállt amit irtam......

Na mégegyszer:
Benianyu!
Akkor ha netán szülni mennék akkor neked hétvégén nem tudok üzenni...akkor marad a csitri-Hari,(bocs, Hari, csak kedveskedemKépKép) talán ő netközelbe lesz
Na most ezt tisztára úgy kezelem, mintha most indulnék a kórházba...pedig nemKépKépKép, csak már nagyon foglalkoztat a dolog, éjjel pl álmomban szültemKépKép...

De jó neked hogy igy kell fizetned, valószinű én is önhatalmúlag fogom csökkenteni az összeget, nem várhatja el, hogy 2 naponta 5000-et adjak nekiKépKépKépKép

Hari!

Egyébként a pasid nem talál be egyedül a fürdőbe, vagy nem ismeri a csaptelepek működési elvét hogy a fürdőviz is a te gondod????
Na meg a nagy lókukit nekiKépKépKépKép

Penna, Beninanyu!
Én is remélem hogy ez csak viz, eddig is megettem a tábla csokit ha megkivántam, meg most is...lehetetlen 2 hét alatt 4 kilóKép

Na megyek is aludni, enyém férj ma verte a mellét, hogy nem ment tegnap focizni(nem baj ment maKép), persze nem rajta múlt, csak nem volt meg a létszám...
Másrészt mondtam neki, hogy akár mehetett is volna, mert leült a gépe elé 8-kor a papirjaival és hajnali 1 ig ott ült és dolgozott, nem lehetett még arra sem megkérni, hogy húzza le az ágyneműt a vendége után...úgyhogy akár mehetett volna focizni isKép

Na jó nem sopánkodok itt tovább...
Én azért jövök holnap, bár biztos az épitkezésen fogunk tobzódni...
Lehet hogy nekiállok kitakaritani a 200 nm- es földszintet és emeletet hátha egyből mehetek szülniKépKépKép

Megann 39+5

Kép

Kép
megann

Benianyu!

Azér még reggel dobsz egy táblit??
Csak hogy legyen miben gyönyörködniKépKépKép

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Megjött az éjszakai műszak Kép Gondolom,már sehol senki.

Zsuzsababa tényleg olyan, mintha nem is újszülött lenne, ahogy mondtátok! Nagyon szép!

Penna, nem csoda ezeken felhúzod magad! Szerintem is jobb, hogy Kevin előtt nem balhéztál, Balázs legalábbis nagyon megjegyzi ezeket, és értetlenül nézi, mi történik, néha még meg is ijed. Ettől függetlenül ma én is előtte morogtam, de már megbántam: ebédet rendeltem - lusti-napom volt-, jött a futár. El is ment, majd pár perc múlva újra csönget, mert nem tud lent kimenni a házból, bezárták az ajtót. A tököm kivan ezekkel a köcsög földszintiekkel! Annyiszor volt már ilyen, hogy le kellett másznom a harmadikról, mert beszariak a földszinten, és bezárják a bejáratot, így nem lehet kaputelefonnal beengedni senkit. Legutóbb akkor volt ilyen, amikor Balázs beteg volt, és kihívtam hozzá a dokit, akihez aztán le kellett mennem. A másodikon is lakik egy anyuka, aki már többször kiírta ezeknek a marháknak, hogy nem tud lejönni olyan egyszerűen a beteg gyereke mellől, de nem érdekli őket. És belegondoltam, hogy amikor meglesz a pici, akkor már a lépcsőház hűvös lesz ahhoz, hogy magammal vigyem, úgyhogy fönt hagyom a gyerkőcöket, amit rühelleni fogok, és lemegyek. Ja, és akkor még nem szóltam arról, hogy esetleg valaki rosszul lesz, kihívja a mentőt, és ők nem tudnak bejutni a házba. Vagy megindul a szülésem, és hozzám nem jut föl a mentős.... És legalább fényes nappal ne zárják már be! Úgyis ötpercenként nyitja ki valaki, sok értelme nincs. Amúgy sincs, mert ha valaki be akar jönni, úgyis bejön, ha be van zárva. / mármint betörő/. Ja, és azért bántam meg a morgást, mert amikor mentünk le Balázzsal, a földszinten elkezdte kérdezgetni, hogy ki volt az a ronda, aki bezárta az ajtót.
Mindegy. Egyébként autóval én nem bosszankodom annyit, mint BKV-val. Érdekes, hogy ha Balázs velem van, mindig kapok helyet. Tegnap egyedül mentem, hordó hassal, és se a buszon, se a metrón nem állt föl senki Kép Viszont hazafelé legalább négyen ugrottak föl, ahogy fölszálltam a buszra, szóval általánosítani sem szabad!

Megann, nekem havonta kúszik föl négy kiló, de azt sem akarom soha elhinni. Ez van. Egyébként most a végére én is iszonyúan elkezdtem vizesedni, pedig azt hittem, már megúsztam. A kánikulában bezzeg semmi nem volt.

Penna, Benianyu Kép Én pisilésre sem ébredek, meg allergiára is ritkán, engem Balázs ébreszt fel többször. Én tuti biztos lehetek benne, hogy nem fogok a szülésig egy jót aludni!Viszont tök jól haladunk a szobatisztasággal. Pisilés tuti, bárhol, bármikor szól, visszatartja, nagyszerű. Kakit bejelenti, de csak a pelusba ment eddig. / hétfő óta van pelus nélkül, azóta csak egyszer kakilt, amikor még rajta volt az éjszakai pelus/. Remélem, ez normális, mert emiatt nem akarok aggódni!

Benianyu, hiányozni fogsz, gyorsan gyere majd vissza!!!

Zsófy Kép Lilla is nagyon édes az új képeken! Remélem, segít a szélcső!

Hari Kép Nekem CTG-re a magánrendelőbe kell járnom, és sajna nekem is alkalmanként fizetnem kell a tarifáját. Én úgy tudom, hogy nem szokott a 36. hét után UH-t csinálni, de vizsgálni minden héten fog. Balázzsal még a kórházba jártam a szülésznőhöz CTG-re, utána az ügyeletre a dokihoz, ahol megvizsgált, és ugyanúgy eltette a pénzt, mintha a rendelőjében lenne... Emiatt azért nem bánnám, ha nem hordanám túl a bébit, mert az valóban nagyon sokba kerülne!

Na befejezem a monológot. Nemtom még mit csinálunk a hétvégén, ha ilyan lesz az idő, mint ma, akkor irány a délegyházi tavak, még egy utsó strandolás! Ha nem, akkor is van mit tenni itthon.

Jó éjt!
Judit 36+3

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Lányok!! aki menni akart még ne menjen!!

KépKép
KépKép
and

nem olvastam vissza, mert későn jöttem haza, de most írt Lucratia sms-t!!:
15.45-kor megszületett Bence fiú. 3850 gr!! 56 cm!! komplikációmentes, gyors szülés volt!!

nem tudom, hogy már tudjátok-e, szóval nagyon örülök!!!KépKép írok neki, hogy gratulálunk, meg mindenKép
and

KépKép
KépKép
and

Dejó, hogy visszanéztem!!!!

Hatalmas gratula nekik, és újabb irigykedés a könnyű szülés miatt!!! Remélem, hamarosan részleteket is hallhatunk! And, köszönjük a hírt, nem tudtuk még! Így aztán Benianyu mindenképp tehet föl újabb táblit Kép

Jó éjt!
Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

írtam neki, hogy mielőbb szeretnénk részleteket, és ha ráér, akkor szóljon és felhívomKép és igyekszem mindent kiszedni belőleKép meg hogy mielőbb szeretnénk képeketKép
és legelőször is, hogy nagyon örülünk, és gratulálunk!

most csak gyorsan visszatekertem az oldalakat, nem tudtam még normálisan visszaolvasni, de a képeket láttam, a babaák gyönyörűségesek!!!!
végre megvagy Nyúlné! már hiányoltunk!! bár mondtam, hogy biztos a fészekrakó ösztönödet éled ki - ami látom fantasztikusan jól működik nálad!Kép, azaz szuper lett a babaszoba - de azért jó sokáig tartott, pont egy pár napja kérdeztem, hogy hol lehetsz, azért egy életjel elkelt volna, irgummmm-burgummmmKép

na jó éjt, igyekszem a hétvégén bekukkantani, de ki kell rámolni két szobát, mert jön a festő hétfőn, és még a festékben sem vagyok biztos, hogy jó színűt választottam...

and 34+4

KépKép
KépKép
and

Jó reggelt! Kép Kép Kép

3/4 5 óta fent vagyok, eddig húztam az ágyban, jártak a gondolataim az agyamban, de inkább felkeltem.

Megann,
Mindjárt teszek fel táblázatot Kép Én is szeretem csak úgy nézegetni, de most van frissítés is!!!!
And,
Köszi az infot!!! Még nem tudtunk Lucretiáról!

Nagy-nagy gratula Lucretiának és Bence babának!!!! Szép nagy baba lett ő is! Sok boldgoságot és tejecskét!!!

Most már kezdem érteni, hogy az én pocaklakómat miért tartják állandóan kicsinek. De majd kint megnő ő is nagyra.

Hari,
Nekem is megfordult a fejemben, ahogy Megann írta, hogy nem tud a párod egyedül fürdővízet csinálni magának? Aztán azt gondoltam, hogy talán kedveskedni akarsz neki, hátha kapsz vissza is belőle. Hátha, drukkolok! Talán még a babaszobát is be tudjátok fejezni.

Jucc,
Ez a kapubezárás tényleg borzasztó. A lenti beszari lakóknak nem jut el az agyukig, hogy felesleges bezárni napközben. Engem is nagyn tudnak ilyen dolgok idegesíteni.
A morgásra visszatérve, én is sokszor Beni miatt türtőztetem magam. Radar füle van és valami hihetelen memóriája. Mindent megjegyez, később újra rákérdez száz "miért"-tel. Azért van, hogy szólok, kultúráltan, nem káromkodva. Hétfőn megyünk a játszótérre, át kell menni egy füves területen is, egy fiatal lány épp sétáltat egy jó nagy kutyát, olyan boxerféle lehetett és hagyja, hogy a kutya odaszarjon a fű kellős közepére. Nem bírtam ki, hogy ne szóljak. Nem szólt vissza, flegmán nézett, gondolta, hogy le vagyok szarva, mert a kutya már úgy is ott hagyta a prodoktumát.
Balázs nagyon ügyes a szobatisztasággal! Hajrá! Nehéz kenyér ez, de menni fog! Nekünk sem a nagykönyv szerint, de végül sikerült.

And,
Jó festegetést nálatok is! Mi hófehérre festünk, nem lehet hibázni a színben. Remélem, jól fogjátok viselni a kupit (meg remélem, én is) és hamar lezavaródik. Viszont utána lesz frissen festett, szép lakásunk. Kép

Benianyu
36!!

benianyu

<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Súly, hossz Baba/ pocak kora
Aniko47 5 éves bátyó van Született 2005.07.27 Balázs 3300 gr, 49 cm 6 hét + 3 nap
Szmercsa Első baba Született 2005.08.06 Bátor Szt. János 25 év / Budakalász 2800 gr, 49 cm 5 hét + 0 nap
Falina Első baba Született 2005.08.07 Jázmin Tímea Schöpf-Mérei 27 év / Bp III. 2850 gr, 52 cm 4 hét + 6 nap
Zsófy Első baba Született 2005.08.10 Lilla Katalin Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 3100 gr, 53 cm 4 hét + 3 nap
Vrucsincá Első baba Született 2005.08.16 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 3080 gr, 49 cm 3 hét + 4 nap
Gviki Első baba Született 2005.08.19 Zsanett Viktória Szt. István 28 év / Bp XVII 3600 gr, 54 cm 3 hét + 1 nap
Baby20 Első baba Született 2005.08.22 Petra Sárvári Önk. Kórház 21 év / Bő 3740 gr, 53 m 2 hét + 5 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 Született 2005.08.23 Csaba Szt. István 30 év 3080 gr, 52 cm 2 hét + 4 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 Született 2005.08.23 Kornél Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 3100 gr, 53 cm 2 hét + 4 nap
Csillám Első baba Született 2005.08.29 Dávid Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 4100 gr, 51 cm 1 hét + 5 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. Született 2005.08.29 Bálint Ádám Szent Imre 25év / Bp.XIII 3400 gr, 56 cm 1 hét + 5 nap
Kuha Első baba Született 2005.09.03 Gergő Kútvölgyi 26 év / Mogyoród 3700 gr, 57 cm 1 hét + 0 nap
Kismama2004 Első baba Született 2005.09.04 Márk Veszprémi 30év / Veszprém 3300 gr, 54 cm 0 hét + 6 nap
Mea Első baba Született 2005.09.06 Lívia II. Női Klinika 26 év / Verőce 3950 gr, 56 cm 0 hét + 4 nap
Angelani Első baba Született 2005.09.06 Erhard HIETE 28 év / Újpest 2720 gr, 51 cm 0 hét + 4 nap
Nedinabp Bálint 2004.03.08 Született 2005.09.06 Márk SOTE II. 28év / Bp XVII. 3780 gr, 57 cm 0 hét + 4 nap
Rokica Első baba Született 2005.09.07 Zsuzsanna Szt. István 30év / Újpest 3950 gr, 58 cm 0 hét + 3 nap
Lucretia Első baba Született 2005.09.09 Bence SOTE I. 25 év 3850 gr, 56 cm 0 hét + 1 nap
Megann Első baba 2005.09.11 Léna Szt. István 26év / Budapest 40 hét + 0 nap
Minimi Első baba 2005.09.11 27 év 40 hét + 0 nap
Prüntyi Első baba 2005.09.14 Tünde Enikő Szent István 26 év / Veresegyháza 39 hét + 3 nap
Bodza Első baba 2005.09.15 Sarolta Szent István 25év / Bp XIII. 38 hét + 5 nap
Bkriszta Ivett 1994.02.02 2005.09.16 Kincső Emese Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 39 hét + 1 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 2005.09.24 Réka Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 38 hét + 0 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 2005.09.25 Márton Ábel Szent István 40 év / XX.ker 38 hét + 0 nap
Tmarie Első baba 2005.09.25 Mirabella Péterffy 25év / Bp XIII. 37 hét + 6 nap
Dudukly Első baba 2005.09.27 MÁV 34 év / Isaszeg 37 hét + 4 nap
Penna Kevin 2003.06.13 2005.09.27 Tamara MÁV 31év / Újpest 37 hét + 4 nap
Nyúlné Első baba 2005.10.03 Péterfy 36 hét + 5 nap
Pipacsvirág Első baba 2005.09.25 Kaposvári 27 év / Kaposvár 37 hét + 6 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 2005.10.04 Gergely MÁV 32év / Bp XX. 36 hét + 4 nap
Göndörzsóf Gergő 2004.01.24 2005.10.06 Bulcsú MÁV 27 év / Budakalász 36 hét + 2 nap
Benianyu Benjámin 2001.08.24 2005.10.08 Dániel Szt. Imre 34 év / Bp. IV. 36 hét + 5 nap
Hari Első baba 2005.10.08 Lili Szt. István 30 év / Bp. XIX 36 hét + 5 nap
Sisotris Első baba 2005.10.09 Bendegúz Szt. Imre 25 év / Bp. III. 35 hét + 6 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 2005.10.10 Viktória Uzsoki 28 év / Újpest 35 hét + 5 nap
Davallia Első baba 2005.10.13 Anna Katalin Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 35 hét + 2 nap
Ppanna Első baba 2005.10.14 David Algír 25év / Algír és Bp 35 hét + 1 nap
Judy68 Edina 1997.03.12 és Martin 2001.10.18 2005.10.15. Dominik? Dél-Pesti K. 37 év / Csepel 35 hét + 0 nap
And Első baba 2005.10.17 Eszter I. Női Klinika 30 év / Bp 34 hét + 5 nap
Uxi Első baba 2005.10.25 Emilía Nóra Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 33 hét + 3 nap
Annamami Első baba 2005.11.13 Márton Szt. Imre 30 év / Bp. II. 30 hét + 6 nap
Proone Első baba 2005.11.29 Tünde vagy Tamás Szt. Imre 24 év / Bp XXII. 28 hét + 4 nap
</pre>

benianyu

Kis reggeli elemzés Benianyutól, aki nem tud aludni, de kihasználja, hogy még egy-két órát van gépe. Kép

12:6-ra a kisfiúk vezetnek! De a soron következő anyukák mind kislányt várnak. Kép Kép Kép
Hajrá, be kell hozni a lányok lemaradását! Ugye, Megann, Kriszta, Bodza, Prüntyi? Kép Kép Kép

benianyu

jó reggelt,én is itt vagyokKép.párom ment dolgozni én meg már 4óta éhes vagyok,most müzlizek végre,meg már mosok,mosogatok,ágyat húztam......jön a mamám és a nővéremKép!

Hurrá,még egy baba!nem is picike a picikeKép

én nem állok mérlegre már,mert nekem is kúszott fölfelé a mutató a lagzik óta,dehát a baba is nő,meg én is vele,most már nem mindegy,ha feljön pár kiló plussz?kb.3kilónál tart a babóm,kell az energia,hogy elbírjam!Kép

vezetés:
én is még vezetek,bár veszélyes vagyok,mert elindulok Zugló irányába és kikötök BalatonnálKép,egy picit elkalandozok mostanság,a mellettem ülök meg nem szólnak,mert azt mondják mindezt rendkívül határozottan teszem,Kép,de a legvicesebb a parkolás,nagyokat nyögök és egy fél órás művelet is tud lenni,nem értem mi van?!a párom szerint,lehet hogy mert már nagyon terhes vagyok?!KépKépKép
mocskos pofátlan vagyok és minden rendőr elengedett eddig a pocim láttán,néha leszídják szegény Nyulamat,hogy mért enged szabálytalankodni,még szégyenli is magát,nagyon ariKép!
legjobb,ha vlmi bunkóval összefutsz a dugóban(mondjuk nem enged be,meg rád húzza,ilyesmi),kiszálni és sokkolni,hogy mekkora paraszt egy kismamával,aki bármikor megszülhet,ez nagyon élvezetes szokott lenni!Képés persze ilyenkor mindenki a kismama mellé áll!Kép))))
lassan tanulhatom majd meg a gyerekkel ugyanezt!
na megyek tovább takarítani....
Nyúlné,36+5

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jó reggelt!

Csoda történt, végre aludtam egy majdnem tökéleteset, csak egyszer ébredtem fel pisilni!
És alig van allergiámKépKépKépKép

Látom mindenkinek megvan a maga kis bosszúsága, kutyakakival, kapuval, BKV-valKépKép
Azért ez olyan gáz, hogy ilyen dolgok rontják el az ember napját, nekem pl az ilyen bosszúságok nagyon el tudják rontani a napomat több óráraKépKép

Lucretia!

And! Köszi a hireketKép

Hatalmas gratulációKépKépKépEz aztán a szép baba, már alig várom az uj képeketKépKépKép És persze az élménybeszámolótKépKépKép Könyörgök ha már kielőztél, hadd legyen nekem is gyors szülésem, jó???Beszélj léccci az égiekkelKépKép
Persze, nem baj ám hogy kielőztél. Egyátlalán nem baj, sőt még örülök is, hogy az elkövetkezendő 2 hétben megint hizhatok 4 kilót...mi több inkább 5-t szertnékKép
(Nem a francot, megesz a srága irigységKépKépKépKép)

Davallia
Én azt hiszem többet nem állok a mérlegreKép, nem akarom elhinni amit látok rajtaKép
Mondtam a férjemnek is hogy nézzen meg tüzetesen, mégis hova ment az a 4 kiló????
Azt mondja fogalma sincs, de majd lemegy!
Hát ez már tiszta ciki...a végén még tényleg meglesz a 20 kiló...és mellé egy 5 kilós baba, olyan ciki lesz, mert eddig olyan kis büszke voltam a tizenkilómra....amikor mindenki majd 20-at hizott a társaságbaKép
De legalább ők mind 38 hétre szültek, nem 41-42-re!

Na megyek az épitkezésre tobzódniKép

Megann 39+6

Kép

Kép
megann

Szép napot mindenkinek !

Nálunk szakad az eső már hajnal óta!!!!!!

Lucretia!
Gratulálok a babóhoz és a gyors szüléshez! Már én is akarok menni, de gyermekemet az eső sem rázta meg, ugyanannyit mocorog mint máskor!

Megann!
Úgy néz ki veled tartok, már biztosra veszem, hogy a kiírt időpontig velem sem fog történni semmi. Én is számítok egy 42. héten születő 4 kg-s babára! De akkor tartanánk már ott, mindjárt sikítok.......................... na jó csakkissé türelmetlen vagyok már, mint gondolom Te is!

Viki
39+2

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?