Sziasztok!
Megjött az éjszakai műszak
Gondolom,már sehol senki.
Zsuzsababa tényleg olyan, mintha nem is újszülött lenne, ahogy mondtátok! Nagyon szép!
Penna, nem csoda ezeken felhúzod magad! Szerintem is jobb, hogy Kevin előtt nem balhéztál, Balázs legalábbis nagyon megjegyzi ezeket, és értetlenül nézi, mi történik, néha még meg is ijed. Ettől függetlenül ma én is előtte morogtam, de már megbántam: ebédet rendeltem - lusti-napom volt-, jött a futár. El is ment, majd pár perc múlva újra csönget, mert nem tud lent kimenni a házból, bezárták az ajtót. A tököm kivan ezekkel a köcsög földszintiekkel! Annyiszor volt már ilyen, hogy le kellett másznom a harmadikról, mert beszariak a földszinten, és bezárják a bejáratot, így nem lehet kaputelefonnal beengedni senkit. Legutóbb akkor volt ilyen, amikor Balázs beteg volt, és kihívtam hozzá a dokit, akihez aztán le kellett mennem. A másodikon is lakik egy anyuka, aki már többször kiírta ezeknek a marháknak, hogy nem tud lejönni olyan egyszerűen a beteg gyereke mellől, de nem érdekli őket. És belegondoltam, hogy amikor meglesz a pici, akkor már a lépcsőház hűvös lesz ahhoz, hogy magammal vigyem, úgyhogy fönt hagyom a gyerkőcöket, amit rühelleni fogok, és lemegyek. Ja, és akkor még nem szóltam arról, hogy esetleg valaki rosszul lesz, kihívja a mentőt, és ők nem tudnak bejutni a házba. Vagy megindul a szülésem, és hozzám nem jut föl a mentős.... És legalább fényes nappal ne zárják már be! Úgyis ötpercenként nyitja ki valaki, sok értelme nincs. Amúgy sincs, mert ha valaki be akar jönni, úgyis bejön, ha be van zárva. / mármint betörő/. Ja, és azért bántam meg a morgást, mert amikor mentünk le Balázzsal, a földszinten elkezdte kérdezgetni, hogy ki volt az a ronda, aki bezárta az ajtót.
Mindegy. Egyébként autóval én nem bosszankodom annyit, mint BKV-val. Érdekes, hogy ha Balázs velem van, mindig kapok helyet. Tegnap egyedül mentem, hordó hassal, és se a buszon, se a metrón nem állt föl senki
Viszont hazafelé legalább négyen ugrottak föl, ahogy fölszálltam a buszra, szóval általánosítani sem szabad!
Megann, nekem havonta kúszik föl négy kiló, de azt sem akarom soha elhinni. Ez van. Egyébként most a végére én is iszonyúan elkezdtem vizesedni, pedig azt hittem, már megúsztam. A kánikulában bezzeg semmi nem volt.
Penna, Benianyu
Én pisilésre sem ébredek, meg allergiára is ritkán, engem Balázs ébreszt fel többször. Én tuti biztos lehetek benne, hogy nem fogok a szülésig egy jót aludni!Viszont tök jól haladunk a szobatisztasággal. Pisilés tuti, bárhol, bármikor szól, visszatartja, nagyszerű. Kakit bejelenti, de csak a pelusba ment eddig. / hétfő óta van pelus nélkül, azóta csak egyszer kakilt, amikor még rajta volt az éjszakai pelus/. Remélem, ez normális, mert emiatt nem akarok aggódni!
Benianyu, hiányozni fogsz, gyorsan gyere majd vissza!!!
Zsófy
Lilla is nagyon édes az új képeken! Remélem, segít a szélcső!
Hari
Nekem CTG-re a magánrendelőbe kell járnom, és sajna nekem is alkalmanként fizetnem kell a tarifáját. Én úgy tudom, hogy nem szokott a 36. hét után UH-t csinálni, de vizsgálni minden héten fog. Balázzsal még a kórházba jártam a szülésznőhöz CTG-re, utána az ügyeletre a dokihoz, ahol megvizsgált, és ugyanúgy eltette a pénzt, mintha a rendelőjében lenne... Emiatt azért nem bánnám, ha nem hordanám túl a bébit, mert az valóban nagyon sokba kerülne!
Na befejezem a monológot. Nemtom még mit csinálunk a hétvégén, ha ilyan lesz az idő, mint ma, akkor irány a délegyházi tavak, még egy utsó strandolás! Ha nem, akkor is van mit tenni itthon.
Jó éjt!
Judit 36+3