Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Viko: ez az iq-fejlesztés nekem olyan fura. Nekem pl nem fejlesztették, de a nyáron írt mensás iq-tesztem azt mutatta, hogy azért megmaradok Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Jaj, Mamacka, de örülök, hogy ilyen klasz élmény volt az UH... Meg annak is, hogy feljebb kúszott a lepényke... én is ezt beszélem meg folyamatosan a fiammal, hogy csak vigye magával oda felfelé növet, és akkor mégis együtt szülünk Kép

Ja, nem is akarok már apa dilis dolgaival senkit se traktálni. Magamat se kéne, úgyse tudok innen változtatni rajtuk, csak rágom magam feleslegesen, majd megoldja a gyakorlat remélhetőleg.

Ez a zsák egyébként egy új szerzemény, a lány a tesójának vette éppen most, de ők nem akarták, úgyhogy azonnal fel is nyomta a netre. Nagyon kedves, majd még megkérdezem, honnan vette, esetleg tudnán Zsuzsófinak is egyet szerezni Kép

Tegnap este nagy bánatomban - apa miatt - felfaltam kábé fél kiló nápolyit... hááááát, lesz mit ledolgozni szülés után... ha majd máér nem fáj a méhszájam, azért megpróbálkozom egy kis szobabicajjal, az csak itt csücsül és vár rám... hiányzik a mozgás, csak semmit se merek csinálni, nehogy baj legyen. Védőnő szerint karmozgásokat azért lehetne végezni, ezen jót mulattam, nem gondolnám, hogy a szülésben majd a jó erős karizom sokat segítene nekünk Kép

Puszka mindenkinek és szép napot! Már alig alszunk, és itt a karácsony!

indianyo

Persze, Cory, én is ezt mondom mindig, na apa csak legyint... nekem is elég jó kis 130-as van, azt gondolomk, ezzel már a jég hátán is, de hát neki nem lehet elég jó az embör Kép Egyébként se az IQ a lényeg, hanem az érzelmi intelligencia, azt meg az ilyen fejlesztéssel csak rontani lehet Kép Meg is nézhetjük a sok idegbeteg, szeretetre képtelen embert magunk körül.

No, mindegy, ezt én sajnos nem tudom megoldani, majd ő is belátja talán, hogy butaságokat beszél... remélem, a fiúcskánk majd nem lesz ilyen csökönyös, keményfejű KépKépKép

indianyo

Mamacka, meg lehet nézni valahol az adást, amiben szerepeltetek? Érdekes azzal szembesülni egyéként, mennyi hasonlóság van a szülők és köztünk, még akkor is, ha esetleg nem szeretnénk... Kép

indianyo

Mamacka, már megint én (bocsi, lányok, hogy olyaan sokat írok itt esetleg érdektelen dolgokról, de rövid az eszem, mindig utólag jut bele valami Kép) megtaláltam az ATV-t online, ha megmondod, nagyjából mikor voltatok, akkor megkeresem, és felteszem ide a linket.

indianyo

Én már próbáltam rákeresni de nem találtam! Te biztos ügyesebb vagy! Kép
9 negyed 10 körül voltunk a Drazsé adásában.

Kép
Kép
Kép
mamacka

...ja... és egészségedre a nápolyit! Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Apránként olvasgatok vissza, közben majd irogatok is! De ma elég mozgalmas napom lesz, mert szobát rendezünk át, takarítunk és sütünk.

Lányok! Akik már elérték a 29-30 hetes terhességi kort azoknak beírhatjuk a baba fekvését a táblába! Akikre emlékeztem beírtam, de ha valamit elrontottam szóljatok! Köszike! A friss képek berakására még nem volt időm és valószínűleg csak a két ünnepek között vagy jövőre lesz. Szóval a türelmeteket kérem!

Nadin! Multkor erről a takaróról beszéltem neked! Ejnye bejnye! Elfelejtetted? Ezt vettem az Intersparban 675 ft-ért (ha jól emlékszem valahogy így volt az ára!) Ez ilyen vékony kocsitakaró fléc szerű anyagból! Nem szöszöl!
A toxoplazmózistól én is tartottam, ezért csináltattam erre egy vizsgálatot. Sajnos még nem vagyok immunis, szóval bármikor elkaphattam volna, de érdekes hogy ezen annyira nem paráztam! Macskasimi után mindig alaposan kezet mostam!

KépKép
nicika

Mamacka, igen, a Drazsénak nincs archívuma sajnos. Van élő közvetítés, de hát ez a tévé szerintem nézhetetlen Kép Sebaj, biztos érdekes volt Kép

A népolyi fincsi volt egyébként Kép Ellentétben a szaloncukorral, amire meggy-marcipáőn volt írva, de bonbonmeggyes folyós volt, brrrr Kép

indianyo

Sziasztok Lányok!

Nadine!
Én már kb 3 hete nem látom a bikinivonalamat.

Vikó!
Egyetértek Veled és Coryval is! Szerintem erőszakosan nem lehet egy gyerekből zsenit csinálni. Aztán majd az lesz, hogy csak azért se! Szerintem egyébként az IQ száma nem sokat jelent. Nekem volt osztálytársam 85-ös IQ-val kitűnő tanuló volt. (Én meg nem dicsekszek, főleg, hogy elég sokat bukdácsolok.)

Ja és azt hittem ma tespedek egész nap (mint minden nap mostanában), de aztán eszembe jutott, hogy ma szerda van és megnézem a védőnénit. Hátha mond valamit a vércukromra, meg csinálunk pisitesztet.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Képzeljétek, tegnap akartam is mesélni, volt egy kismama a vérszíváson tegnap, hasonló pocakméretekkel, mint én, és az egy órás várakozás alatt 3!!! cigit szívott el... annyira szomorú lettem... nekem is nagyon nehéz volt abbahagyni, de a babáért mindent! Igazság szerint ez volt az egyetlen olyan ok, amiért az egyébként napi 3-ra lecsökkentett cigimennyiségről is le tudtam mondani... Mert annyira akartunk kisbabát.. és hát jött is ahzonnal a drága Kép
Szegény kicsi baba, milyen lehet neki ott bent azt a sok kátrányt meg mindeféle egyéb szörnyűséget nyelni Kép

indianyo

careful, honey, it is already 21st today! you1ve metioned 19th as the last shipment date... it is not correct Kép

indianyo

jaj, bocsánat, ezt nem ide akartam írni KépKépKép

indianyo

Sziasztok!
A múltkor láttam hogy milyen csodaszép mézeskalácsok készültek itt. Le tudná valaki írni a receptet?
Előre is köszönöm!
mindenkinek kellemes pocakosodást

faby

Sziasztok!

Hát. Lányok, gratula a hatalmas, gyönyörű babákhoz! Teljesen elámultam, és vigig vigyorogva néztem az uh-képeket. Teljesen hihetetlen, hogy néhányan közülünk (és egyre többen) már a kórházi kelengyét kell, hogy összekészítsék, és már januárban várható a baba-eső.Kép

Vikó drága,
semmi izgulás a gyereknevelés miatt. Én egyébként teljesen veled értek egyet, semmit nem szabad siettetni, én pl. nem járatnám a gyereket már oviban nyelvórákra, csak mert ez a divat, pedig nyelvtanár vagyok, tehát van róla némi fogalmam. Persze, ha érdekli, és jó kis játékok vannak a nyelvekből (kirakós, keresd a párját, stb.), akkor szívesen játszom vele, de ha nem érdekli, akkor minek? A nyelvtanulásnak úgyis akkor van leginkább értelme, ha idegen nyelvi környezetben is él a gyerek, a heti 2-3 órával nem sokra megy. Inkább ugráljon, futkározzon, rajzoljunk,fessünk, meséljünk, verseljünk, énekeljünk, zenéljünk velük, mert kicsi korban ezek fejlesztenek a legjobban, nem a szellemi foglalkoztatás.
Persze, elfogadom, ha más véleménnyel találkozom, de a saját gyerekeinket így szeretnénk nevelni Apával. Legyen nyitott, érdeklődő, kíváncsi, mozgékony, talpraesett, a többit majd meglátjuk. Mi azt sem bánjuk, ha "csak" egy jó szakmája lesz, és nem egyetemi végzettsége, a lényeg, hogy boldog, kiegyensúlyozott ember legyen.
Vikó, én is voltam fogdokinál, sajnos, az egyik gyógytöméses fogamról kiderült, hogy mégis ki kellett szedni belőle az ideget, de nagyon ügyes a dokinő, gyors és precíz volt, a szurit is úgy adja, hogy észre sem veszem.

Légy szíves, tedd fel az ajándékot (a szövegeket) mindenkinek, és nagyon örülök, hogy tetszett!
Így legalább Mamacka is láthatja majd.

Nicika,
gyönyörűek a mézeseid! Loptam a mintákat, nagyon kreatív vagy!

Lányok,
mi ma este megyünk még a doki bácsinkhoz, az ünnepek előtt megnéz még minket, nem tudom, lesz-e uh, ha igen, akkor is csak 2d-s. Majd küldöm a beszámolót.

Ha mégsem tudok jönni, akkor nagyon szép, boldog, békés karácsonyt kívánok Nektek és szeretteiteknek, olyat, amilyenre vágytok!

Sok puszi mindenkinek!

Lyly
29+1

Kép

Kép

Kép
lyly

Drága Lyly,

Neked is minden jót és szépet!
Akkor majd felteszem ide a szépséges szövegeket.

Vikó

indianyo

Köszönöm, Vikó, nagyon drága vagy!
Mindenkinek ajánlom meleg szívvel, sok szeretettel.

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly

Indianyó,
a "honey"-t értettem ám!! Kép Kép Sejtem, hova akart menni az az üzi.. Kép Kép

nadine81

Nicika,
jól van, jól van, elfelejtettem! Kép De itt annyi ruháról, hordozóról, kendőről, szopipárnáról + áraikról van szó, meg minden, hogy kiment a fejemből.. Az rémlett, hogy említetted már, de nem akartam Kép visszakeresni. Olyan hosszú itt minden nap, nem tudtam volna melyiknél tekerjem vissza. Kép Bocsika, köszike! Kép

Mamacka,
az UH felvétel nálunk is csodaszámba ment itthon, mert ilyen akkor még nem volt. Ennek ellenére apu pl. egész jól elmondogatta, hogy mi micsoda lehet a felvételen. Kép Hozzá kell tenni, hogy ez kb. 19 hetesen volt, amikor nagyon jól látni még mindenét, mert ugye nem tölti ki annyira a lakását.. Kép

Indianyó,
tényleg szomorú az a cigis nő.. Nem is értem. Ezek szerint ők nem gondolnak bele, hogy ott valaki belül nem biztos, hogy szívesen nyeli ezeket a dolgokat. Megkérdezni nem lehet szegényt, szólni meg nem tud.. De tény, hogy nem jó neki..

nadine81

Tegnap vettem két bugyikát és két hálóinget. Ez utóbbiak már egy fokkal jobbak. Ha nem baj, felteszem ide a fotójukat. A bugyikák azért pirosak, mert... Kép szóval azért! Kép
Kép Kép
Kép Kép
Még egyszer is bocsi, ha valakit nem érdekel a bugyim! Kép De hát ez is terhességgel kapcsolatos! Kép

nadine81

Sziasztok!

csak egy gyors bekukk, nagyon süthetnékem vanKép Megyek is sütni, finom püspökkenyeretKép NyamiKép Majd dobok fel róla képet nektekKép

Mi ma megvettünk mindent így én már nem mozdulok ki itthonról, elég az a meló amit itt meg kell csinálni.
HOlnap kakaóskalácsot sütök, pénteken meg Frigyes-módra túrós sütit ( a világ legkönnyebben megsüthető sütije)

Azért osztom így el, mert egy ekkora családnak komoly mennyiség kellKép

Megvettem ma a vonatjegyeket is, hétfőn megyünk Pestre. Majd a pesti kismamiknak integeteg virtuálisanKép Nancsika neked is, úgyis az Örsre megyünkKép (ott lakik anyósomKép)

Puszka mindenkinek, este még jövök!

Jaj majd elfelejtettem! Gyönyörűek a kis macsók a képenKép És az a fütykösKép Bence is felismerte, és kérdezte tőlem, hogy az Katababa kukaca???? mondtam neki hogy az egy kisfiú babáéKép Erre mondta hogy neki is van kukacaKép

Puszka

Zsu
28+2

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ja és megköszönném ha nekem is vadásznátok egy baby-bag-etKép Köszönöm hogy gondoltok rám!!!

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Most látni azokat a hülye képeket?? Az előbb még ott voltak, most meg csak a keret, bal felső sarokban piros "X". Tök jó.. Kép

nadine81

Nadine, nem látni, de ez nem a te hibád... mert a formátum jó, amiben felraktad. Majd meggondolja magát a babanet Kép

indianyo

Köszi. Akkor várok türelmesen. Egy birka is megirigyelhetne. Kép Különben mindent úgy csináltam, mint eddig, és tényleg láttam is.. A kis szemét dög.. Kép

nadine81

Vikó!

Tudod az én párom az év elején hagyta abba a bagózást. Még mindig nagyon nehéz neki, de a babárt mindent. Én is azért kezdtem fogyózni a nyár elején. Csodálkoztam is, hogy lement két-három kiló. Aztán kiderült, hogy azért, mert már a baba a pocimban van, és nem bírok enni. Anyukám pár éve akkor hagyta abba a dohányzást, amikor kilyukadt a tődeje. Én meg még sose dohányoztam, Bibibí!

Nadine!
Nekem is csak piros ikszek vannak piros bugyi helyett! Engem érdekel!

Lyly!
Estére várjuk a beszámolót!

Ja, voltam védőnéninél! A vércukrom szerinte pont jó, a többi csillagos alapján valami gyulladásom van valahol. A súlyom 81,5 kg és a vizeletemben nem volt semmi baci vagy fehérje. És meghallgattunk a baba szívhangját, és pont ott rugdosott, ahol a hallgató volt, a védőnéni jókat vigyorgott rajta. Nekem meg hízott a májam!

Mi legközelebb 28-án megyünk este dokihoz! Ma sikerült letárgyalni vele.

Kép
szelivi

Livi, jól tetted, hogy sose dohányoztál! Nekem iszonyú nehezen ment. tényleg bele is betegedtem, mindenem fájt... de hát ha az embör lánya kisbabát szeretne, akkor megéri Kép Ja, meg ha a fia, akkor is Kép sőt! szép apától, hogy így döntött. Sokan nem tennék meg a helyében.

Kis nátháés ügyek itt cirkulálnak a levegőben, könnyen elkaphattál valami bacit Kép
A többi eredmény nagy öröm, csak így tovább Kép

A bugyikat én is megnézném ám szívesen Kép

indianyo

Sziasztok,

Tünde, képzeld, voltunk ma az Ázsiában, és én is földszinten vettem két tök jó hálóinget. 1500/db. 100% pamut (tényleg!!), jó mélyen ki lehet gombolni, nincs rajta semmi minta, halvány sárga, és halvány kék. Úgy örülök. Kép

Mamacka, én is nagyon örülök, hogy tetszik a dokink, eddig én is csak pozitívat tudok róla mondani. Mindig olyan kedves, higgadt, és megnyugtató a tekintete, hangja és esetleges vizsgálatoknál tényleg olyan gyengéd. Én nagyon bízom benne. Kép

Eszti
31+0
Vendég

Scullyx,
mi októberben végén voltunk a Praxisban és elötte regisztráltattam magam a honlapjukon,kaptam egy kódszámot,ezt bemondva 10000 helyett 9000ft volt a vizsgálat.

Angi,
jöhet Lidi január 30-án is a szülinapomon! Bár igaz apukája valószínűleg jobban örülne a febr 2-nak.

Nemsokára január és érkeznek majd naponta/hetente a jó hírek egy-egy kistünemény érkezéséről!! Én már úgy várom!!!!:-))))

Olgo

Kép
olgo

Angi! Nagyon nagy gratula a kislányhoz! Szép nagyot nőtt! Nagyon ügyi csajszi!
Már csak az fáj nekem olyan nagyon hogy az én kislányom mindenben le van maradva (méretben, fekvésben). Tudom még van idő de akkor is! Erre lécci senki ne reagáljon! Köszike! Csak leírtam, mer kinek mondjam na nem Nektek Lányok!

Alina! Örülök hogy neked is ilyen jó élmény volt a 4D! Nagy-nagy gratula! És szép nagy a babó! A képek pedig csodaszépek lettek! A kukis is tetszik nagyon!

Vok! A te babád is szépen hozza a várt értékeket! Kár hogy az a fránya köldökzsinór belógott!

KépKép
nicika

Sziasztok!
Gyors helyzetjelentés...visszaolvasni még nem tudtam mindent.
Köszönöm mindnekinek a bíztatást, meg is tettem egyből a nagy lépést!
Sikerült új dokit találnom párom kolleganője által, és január 4-én megyek hozzá. Addig meg elmélkedek, milyen is lesz az első tali...nem mondom, hogy teljesen nyugodt vagyok. Persze neki is ki kellett fejtenem, hogy miért nem vállalt el az előző dokim, és persze gondolom ilyenkor egyből kombinálnak, hogy vajon miért nem vállalt el. Na sebaj... majd kiderül. a lényeg, hogy van valaki.
Egyébként nő, és az Istvánba tartozik.

Nicika: a táblában javítanád az infókat?
Kiló: +6 kiló (itthoni mréleget veszem alapul)
Kórház: István
Doki: Bábinszki Ágota

Titati 34+
titati

Jó estét!

Tündi
Tegnap kérdezted milyen ülőgarnitúrát vettünk, Andante-tól a papagenót, világos beige színben.Egyébként nagyon kényelmes és nagyon szép, csak baromi nagy, az egész nappalit át kell rendeznünk miatta!Kép Tök jó hogy nektek is lesz februárban, gondolom ti is nagyon várjátok!

Szelivi
Köszönjük!Kép

Eszti
Ezzel én is így vagyok, belegondoltam hogy nemsokára arról fogunk beszélni, hogy melyik gyerek mennyit szopott, és hogy elég-e, mennyit büfizikKép, meg ilyenek, hát tényleg hihetetlen.

Scullyx
Köszi a dícséretetKép
Én úgy hallottam hogy az a 4d ami a kismama újságban is hirdetnek, azt hiszem a Kosztolányi téren, az nagyon jó.
Az hogy a baba mennyit mozog nagyon sok mindentől függ. Pl: Neki milyen kedve vanKép, fronthatás, mit és mennyit eszel, iszol, mennyit mozogsz stb. Úgyhogy ha egyik nap nem mozog sokat, ne ijedj meg, majd a másik nap bepótolja!Kép

Nadine
KösziKép
A kis film nekem is nagyon tetszett, de a szülés része nem annyira.Szerintem borzasztó volt ahogy ott állt, és a fenekénél csúszott ki a baba.Húú.

Mamacka
KösziKép
Örülök hogy nálatok is minden oké, és hogy ilyen jól sikerült a ti felvételetek is. Nagyon édi lehetett ahogy szopizza a lábátKép

Nicika
Köszi a dícséretetKép

És persze mindenkinek! Apának dagad a melle, a fütyi dícséretek láttán-hallatán.Kép
Olyan kis büszke.
Ma utána néztünk mennyit mértek a talpára, 6,5cm, Apa gyorsan lemérte, hogy ötöde az ő lábának. Hát nem édi?Kép

A.
Vendég

Sziasztok!

Ma csavarogtunk Patríciával, holnap is ezt fogjuk tenniKép a kicsi anyósomnál van, nem akarom hurcolászni most.

Eszti: Örülök, hogy minden ok volt a védőnéninél és hogy találtál hálóinget!
Az AVENT Isis mellszívót én is ajánlani tudom, ha már veszel, szerintem ez a legjobb.

Scullyx: PRAXIS szuper szerintem is, regisztrálj itt a babaneten és 1000,- kedvezményt is kapsz.
Nekem sem mozog egyformán a baba, úgyhogy nyugi!

Vikó: drukkolok ezerrel, hogy a méhlepény feljebb kússzon!!!!

Mamacka: Örülök, hogy Neked is nagy élmény volt az UH, és hogy minden rendben a babával!!Kép

Nadine, Szelivi: én már nem is emlékszem a bikinivonalraKép Egyébként tükörrel szoktam kezelni ezt a helyzetet, de majd apát fogom megkérni, hogy segítsen.Kép

Bosszantó dolog történt ma velünk:
1hónapja kértünk egy banktől hitelbírálatot 200ezer Ft-ra, de végül nem vettük fel a hitelt, csak kíváncsiak voltunk adnak-e.
Ma tényleg hitelre akartunk vásárolni és visszadobta a bank, hogy már felvettünk 200ezret és még nem törlesztettünk semmit! 4 órámba és fél tank benzinbe került, mire tisztázódott a dolog! Még jó hogy nem kezdtek el pénzt levonni a számlámról a semmire!

Tünde 32+6

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok

Milyen sok nagy baba lesz itt a végén, mindegy hogy fiú vagy lány !!! Olyan édesek a képek!
Most jó sokan voltatok dokinál vagy Uh-on. Olyan jó volt olvasni az írásokat.
Sajnos én csak januárba megyek, pedig most teljesen beindultam. Olyan kíváncsi vagyok ,hogy mekkora lehet Levi ! Azért nem bánnám ha a végén csak 3500g lenne. Mondjuk utoljára már csak 1 héttel volt nagyobb, nem 3 héttel.

Azt hiszem mintha csuklott volna de én a köldök alatt éreztem az létezik? De lehet hogy nem csuklott csak annak képzeltem. Már annyit írtok róla, hogy képzelődöm.

Vásárlás megtörtént ,takarítás 50% holnap folyt köv. Laci is segít majd. Pénteken még van mit intézni az üzlettel kapcsolatba, és még sütni is akkor szeretnék.

Most érzem, hogy milyen hulla vagyok ,szerintem ha 1 órát ültem ma sokat mondok. Pedig este 9-től reggel 8-ig aludtam.
Megyek is aludni

Holnap jövök mindenkinek jó éjszakát!

Babetta és Levi 29+4

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

<font color="119911"> Eszti,
én is vettem ma két tök jó hálóinget. Kép
Olgo,
nekem mindegy, jöhet 30-án is. Kép
Tiati,
nagyon jó a választás. Õ a szomszéd lánynak a dokija és ha minden igaz akkor Andi holnap szül nála. Õ maximálisan meg van elégedve vele. Remélem Nálad is így lesz majd! Kép
Babetta,
ne hajtsd túl magad! Tényleg mindent csak apránként tessék csinálni!
Vok,
beszéltem a dokival. És képzeld, csak a 39. héten fog kenetet venni, ha addig meg nem szülök. De ha a kórházban összefutunk, akkor ott is le tudja venni. Azért így jó, hogy tudom mi mikor lesz. Kép
Nici,
én gondolkodóba estem, hogy ez a Ferro-Folgamma is növelhette a baba súlyát. Elolvastam, hogy van benne B12 is. Na, nem tudom, de kiváncsi vagyok, hogy Neked legközelebb mit mondanak. Mikor mész?
Tünde,
ez a hitel dolog nem semmi. Kép Jó csavargást Neked Patríciával! De jó, nem sokára már négyen csajok mehettek shoppingolni. Kép
Lyly,
Te is mindjárt 30 hetes leszel? Írj majd, hogy mi volt az uh-on!

Puszi Mindenkinek!
Angi</font>
angi79

Köszi a nyugtatást. Ma már nagyon mocorog megint.

Tünde,
hol kell regisztrálni a praxishoz?

Scullyx
29+2

KépKép
KépKép
scullyx

Hello-hello!

Zsu,
akkor jó sütikézést, ügyi vagy, hogy ilyen sok fajtának nekiállsz!

Szelivi, Indianyó
közkívánatra mindjárt feldobom újra a sexy bugyikákat! Kép

Nici,
jó, akkor én nem reagálok arra, hogy... Kép Na de.. Kép Szóval.. Kép Hm.. Kép

Titati,
örülök, hogy sikerült végül dokit találni. Szerintem egy női doki talán nem is annyira pénzéhes.. Vagy lehet, hogy rosszul gondolom és ehhez semmi köze, hogy nő vagy férfi az illető, de valahogy így érzem. És talán nem fog ferde szemmel nézni rád, hogy most váltasz. Mond meg neki, hogy nálad a bizalom a legfontosabb. Kép

Alina,
a szülés részét én is úgy néztem, hogy na. Eddig ilyet max fotón láttam, vagy korábban a Kandász Andis Szülőszobában, de ott is ki volt takarva a lényeg. Így egy kicsit meglepődtem azon, hogy mit látok. Mondjuk jó ötlet volt olyan képi megoldásokat használni, hogy pár másodperc a kinti dolgokat mutatta, pár másodperc pedig a bentit, hogy éppen hogyan indul útnak a baba. Így amikor az első képkockánál rájöttem, hogy pontosan mit is látok a képen (mert annyira közeliből vették, hogy ejha), akkor már mutattak pár másodpercnyi belső dolgot. Szóval így tűrhető volt. És az baromira érdekes volt, hogy a fej után tényleg szinte egy pillanat alatt kint volt a kis teste összes többi része, szinte egy csusszanással! Húú.. Vegyes érzés így belegondolni. Félek is magától a fájdalomtól és az élménytől, de marhára kíváncsi is vagyok, hogy milyen érzés, még akkor is, ha tudom, hogy fájni fog. És szeretnék már ott lenni. Szóval ilyesmiket hozott ki belőlem a film.

Tünde,
nem semmi, hogy ilyen is előfordul. Bár a mai világban, amikor minden számítógépes, azt gondolja az ember, hogy ilyen nem történhet meg. És akkor jön a kopp. Ilyenkor aztán lehet bizonygatni az igazunkat!

Nadine

nadine81

Alina: Már tényleg nagyon várjuk, mert most nincs hova leülni a nappaliban, csak az étkezőasztalhoz tudunk ülni. Van egy IKEA-s fotel is, de azért mindig megy a harc, persze mindig a 2 éves ül benneKép

Titati: Remélem most már normális orvost sikerült találnod!!

T.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok kismamik!

Köszönjük az örvendezést fölöttünk! Tényleg nagyon nagy élmény volt pedig nem is 3D! Kis cuki mackó tappancsa van mint a papájának! Lefotóztam a videót de élvezhetetlen még annyi sem látszik rajta mint múltkor! Kép azért lehet, hogy teszek fel belőle!

Eszti
Nagyon jó kis dokink van! Ugye majd részletesen megosztod velem, hogy milyen volt szülés alatt! Kép
A képeslapok miatt tudunk holnap találkozni? Én is holnap adom csak fel! Egy nap alatt kipostázzák!

Titati
Gratula az új dokihoz! Róla én is jókat hallottam!

Én ma anyukámmal az Anitában voltam. Kaptam karácsonyra egy csini pizsamát(be sem merem vinni a kórházba), egy (fekete) haskötőt, meg egy melltartót!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Akkor az újabb próba!
Kép
Kép
Kép
Kép

nadine81

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Különben miből különbözik egy csuklás megérzése és egy sima rúgás? Lehet azt annyira érezni, hogy akkor az melyik volt pontosan? Milyen az?

nadine81

Ó, és konyhanyelven pontosan mi az a CTG?

nadine81

Ha esetleg már nem reagálnék semmire, akkor beájultam az ágyba!! Kép
De holnap egész nap dolgozok, szóval fent leszek neten.
Helloka! Kép

Nadine 22+6 Kép

nadine81

Stét!

Engem is érdekel ez a regisztráció, legközelebb én is akrok spórolni egy ezrest Kép

Nadine, tudod, a számítógépet is ember működteti Kép Bugyi jöhet Kép
Ja, és a női orvosokról a talin Lyly mesélt: pont az a női doktor viselkedett vele borzasztóan, akit nekem is ajánlottak baj esetére... szóval nem érdemes sajnos általánosítani.

Beszélgettünk apával vagy két órát a mikrofonon most, ami nagyon jó volt, mert előtte annyira felidegesített ezzel a méhen belüli fejlesztéssel meg okoskodással, hogy felment a lázam meg a fejem is jól megfájdult... szóval most már jó. Legalább ő is sírdogált egy kicsit - ezt szeretem az indiai férfiakban: mernek sírni. Kép

Tudományos kísérletezésem eredményei: Kép
Most, hogy mérem a vérnyomásomat többször is naponta, érdekes felfedezéseket teszek: evés után közvetlenül hirtelen nagyon magasra ugrik a vérnyomás: például az én kellemes magasnak számított 110/70-esem is felmegy 140/70-re, aztán 20 perc-fél óra alatt csökken vissza szép lassan. Kávénál ugyanez a helyzet egyébként, sőt, még a kakónál (light formájú) is ugyanezt tapasztaltam. A pulzus is legalább 10-15-tel magasabb, úgyhogy talán az emésztési folyamatokkal is magyarázható ez. Tanulság: vizsgáltatot ne tegyetek közvetlen evés utánra Kép

Köszi TündeKép Drukk mindig jól jön Kép

No, megyek ágyikóba, kúrálom a fejfájást - lehet, hogy front van?

Puszikákok mindenkinek!

Ja, most beszéltem CSEMÁVAL - ilyen rosszkedvű időkben rámjön az aggódás Kép Nem nagyon tud géphez jönni több okból is, egyik örömteli: a téli szünet miatt az összes gyerek otthon van, úgyhogy nincs a számítógép mellett hely Kép A másik sajnos nem túl jó hír: hosszabb ideje már folyamatosan görcsöl, úgyhogy nem tud a géphez ülni, így írni sem nagyon, de visszaolvasni végképp nem. Aggódnak nagyon, mert ez még csak a 29. hét, férj pedig állandóan lesi, hogy mikor kell ugrani a kórházba. Üzente még, hogy megnézte a taliképeket azért Kép, valamint mindenkinek nagyon boldog karácsonyt és szép ünnepeket kíván, ha nem sikerülne már addig jönnie. És jó egészséget a babáknak és mamáknak!

Hát, én még jövök remélhetőleg, de azért hasonló jókat kívánok Kép

Boriról valami hír?

Mesi drága, téged is hívnálak, de nem tudom a számodat Kép GYeZsu! Neked is csak az otthoni számod van meg, azon meg örvendetesen keveset vagy Kép

Na puszikákok!

indianyo

Sziasztok, szép estét mindenkinek!

Ma már nem dolgoztam, viszont egész nap mentem mint egy mérgezett egér. Nem is gondoltam, hogy ilyen fárasztó az otthonlét. Kép
Még nem vagyok teljesen kész az ajándékokkal, ezért holnap hajnalban megyünk vásárolni. Előre élvezem. Kép

Babó jól van, tegnap este majdnem visszafordult, de "szerencsére" nem sikerült neki. Éreztem már a csuklását is tegnap, nagyon különös volt. Kép

Jó készülődést mindenkinek az ünnepekre.

Mariann
30+3

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Nadine: a CTG a cardiotograph = szívhang-fájást mérő készülék rövidítése. Köszönet a google-t illeti és nem engem Kép

Mariannka, nem is tudlak elképzelni másként, mint nyüzsögni... Kép

indianyo

Tünde!
Remélem a BAR listának is utánanéztél! Nehogy véletlenül azon is rajta legyél. Állítólag ma már kilehet kérni mindnekinek a sajátját (ha van).

Alina!
Én mindig arra gondolok, hogy ha gyrekkoromban azokat a borzasztó has és egyéb görcsöket kibírtam (mensitől függetlenül), akkor a szülést is túlélem. Aki már szült, persze most tromfolhat, hogy az nem ugyanolyan, de nekem az akkor halálos volt.

Kaptam karácsonyi ajándékot a párom kollégáitól. Egy kék-pirosan villogó lézergravírozott üveg kulcstartót. Pont erre volt most szükségem. Kép. Már van annyi, hogy csak na.

Nadine!
Csinosak a bugyik! Az alsó hálóing kétrétegű, vagy csak a nyakánál betétes?

Megyünk aludni!
Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
szelivi

Nadine
A csuklás inkább sok apró ritmikus rángás...olyan mint a saját csuklásod hang nélkül!

...én még nem éreztem csak mesélték anyukák!

Mi is megyünk alukálni! Jó éjjt!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Nicika: annyit muszáj reagálnom arra, amit írtál, hogy ne hasonlítgasd a manódat. Én pl nagyon kiborultam Balunál, mert ő mindent később csinált, mint a kortársai. Van olyan baba, aki már 2-3 hósan forog, 4-5 hósan már a többség, hát ő 7 hósan, de ez még belefért a normálisba. Na, ő mindennel így volt. A legjobban a szobatisztaságon borultam ki. Oviba csak szobatiszta gyerek mehet, hát Balu 2 hónappal elmúlt már 3 éves, mikor szobatiszta lett. Igaz, akkor egyik napról a másikra, de addigra a többség már nem is emlékezett a pelenkára.
A játszótéri/sétás témák meg sokszor úgyis az én gyerekem már ezt csinál meg azt tipusúak, amitől az ember lánya csak még jobban elbizonytalanodik. Bár a kedvencem a hány foga van már a gyereknek dicsekvés, mintha az anyán múlna egy pillanatig is, hogy mikor jön a gyerkőc foga Kép
Persze, könnyen beszélek, harmadikat várom..., de még most is képes vagyok elbizonytalanodni ilyen tipusú dolgokban. De a lényeg az, hogy a TE kislányod egyszeri és megismételhetetlen.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?