Sziasztok!
Hát. Lányok, gratula a hatalmas, gyönyörű babákhoz! Teljesen elámultam, és vigig vigyorogva néztem az uh-képeket. Teljesen hihetetlen, hogy néhányan közülünk (és egyre többen) már a kórházi kelengyét kell, hogy összekészítsék, és már januárban várható a baba-eső.
Vikó drága,
semmi izgulás a gyereknevelés miatt. Én egyébként teljesen veled értek egyet, semmit nem szabad siettetni, én pl. nem járatnám a gyereket már oviban nyelvórákra, csak mert ez a divat, pedig nyelvtanár vagyok, tehát van róla némi fogalmam. Persze, ha érdekli, és jó kis játékok vannak a nyelvekből (kirakós, keresd a párját, stb.), akkor szívesen játszom vele, de ha nem érdekli, akkor minek? A nyelvtanulásnak úgyis akkor van leginkább értelme, ha idegen nyelvi környezetben is él a gyerek, a heti 2-3 órával nem sokra megy. Inkább ugráljon, futkározzon, rajzoljunk,fessünk, meséljünk, verseljünk, énekeljünk, zenéljünk velük, mert kicsi korban ezek fejlesztenek a legjobban, nem a szellemi foglalkoztatás.
Persze, elfogadom, ha más véleménnyel találkozom, de a saját gyerekeinket így szeretnénk nevelni Apával. Legyen nyitott, érdeklődő, kíváncsi, mozgékony, talpraesett, a többit majd meglátjuk. Mi azt sem bánjuk, ha "csak" egy jó szakmája lesz, és nem egyetemi végzettsége, a lényeg, hogy boldog, kiegyensúlyozott ember legyen.
Vikó, én is voltam fogdokinál, sajnos, az egyik gyógytöméses fogamról kiderült, hogy mégis ki kellett szedni belőle az ideget, de nagyon ügyes a dokinő, gyors és precíz volt, a szurit is úgy adja, hogy észre sem veszem.
Légy szíves, tedd fel az ajándékot (a szövegeket) mindenkinek, és nagyon örülök, hogy tetszett!
Így legalább Mamacka is láthatja majd.
Nicika,
gyönyörűek a mézeseid! Loptam a mintákat, nagyon kreatív vagy!
Lányok,
mi ma este megyünk még a doki bácsinkhoz, az ünnepek előtt megnéz még minket, nem tudom, lesz-e uh, ha igen, akkor is csak 2d-s. Majd küldöm a beszámolót.
Ha mégsem tudok jönni, akkor nagyon szép, boldog, békés karácsonyt kívánok Nektek és szeretteiteknek, olyat, amilyenre vágytok!
Sok puszi mindenkinek!
Lyly
29+1