jöttem
Köszi az együttérzést lányok, nagyon köszi, tökjól esik
anyós javÍthatatlan...a kézmosásra már beszóltam csomószor,de nem hat, pedig anyummal előtte beszéltem meg direkt, hogy mennyire fontos,de nem veszi a lapot az IQlight nyanya...
Benianyu,
mostmár az lesz, hogy rendelni fogom a kaját, de ez meg azért nem jó, mert ha pl.borsós,kukoricás,káposztás,babos,karfiolos stb...ilyesmi kaja van,azt nem ehetem meg. de szombaton anyukámmal kitalálok valamit!főzetek vele pár kaját a hétre.
a séta meg azért bajos sajnos mostanában, mert a pocakja fáj, ma rájöttem
ma is hazáig szirénáztunk, a szÍvem majd megszakadt, úgy kivettem volna,átöleltem volna, de tudtam, nem segÍthetek Így, ezért tűztrm haza,ahogy tudtam...
most abbahagyom az infacolt, mert azt hiszem már nem nagyon hat
és megpróbálom az angol vizet.
Vrucsincá,
igen,arra az angol vÍzre gondoltam, mert nekünk az elején nagyon bejött az infacol, -tudjátok,dÍcsértem is- de csak egy darabig
most már megint pocifájós szegény.
sokat szopizik és amikor ki kell adnia,az nehezen megy.sok levegőt is nyel,de néha nem büfizik és gondolom ez okozza a görcsöt
hát, ezen a korszakon túl kell lenni
vannak napok,mikor alig fáj neki. ha nem használ a vÍz sem, visszamegyek vele a dokinénihez,hátha tud valamit.
de még nem pánikolok, mert normális kereteken belül van még a gyakorisága ezeknek a görcsöknek
kopp..kopp..koppp...
eszik, alszik aztán ébred, kell kakilnia és akkor van,hogy nehezen megy
Hari,
abból látod igen, amit Ildi is Írt, hogy szegényke keservesen zokod, már-már sikÍt (most mindjárt bőgök mert belegondoltam...) és a lábaival kapálódzik, felhúzza,megfeszÍti
erőlködik szegény, látod ahogy próbál nyomni...
én rinyáltam a szülés miatt, szegénykém meg minden nap átéli kb. ugyanazt...
Nemesek
Húúúú! nem semmi Kornél!!!
Lilla kis kikerekedett de már 4hetes és a 3.héten volt"csak"3650gramm, 3100-zal született.
most még nem mértem, mindÍg elfelejtem...
pedig jó sokat szopizik, ő is növesztett kis dundi combot meg tokát
Bodza,
köszi,
egyábként megyek én vele sz@r időben is sétálni, csak szakadó esőben nem.de muszály mennem, ha rosszabb az idő,akkor is, mert senki nincs aki helyettem boltba-postára-patikába menjen...Így kisebb esőben már mentünk.
meg jobb, ha csak 22 fok van, mint mikor 30,mert pl. ma is szegény szerintem a szomjúság miatt is sÍrt és én nem akarom egy padon szoptatni,ha látnak mások, meg nehezen is menne, én egyenlőre csak fekve tudok.
Davallia,
hát,ez nem jó hÍr
nem tudom mi lehet.
asszem ha albumin vagy valami ilyesmi nevű fehérje van a vizeletben, az a toxémia jele, a cukor a terhességi diabéteszé lehet???nem tudom. a védőnő nem mondta?jó fej...
de időben kiderült, biztosan rendben lesz minden!!!
puszz,
zsófi