Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

linato: após Kép

Elvesztés: Andysj: nem semmi Kép Nekem egyszer a szemüveglencsémet sikerült elveszteni útközben úgy, hogy az orromon volt a szemüveg Kép Nem lett meg, és nem is én vettem észre Kép

Zsuzsi: játszótér ügyben nálunk mázli, hogy cska egy szűk kör jár ezekre a játszókra, mint mi, tehát mindenkit ismerünk. Itt nem drága dolgokról van szó!

A fickóm megvette a digitális gépet Kép Remélem, este lesz már új képünk is Kép

Ajándék: hááát. Fogggggalmam nicns. Az tuti, hogy valami apróság csak, de egyelőre ötletem nincs. És úgy kéne alkotnom, hogy valszeg én nem kapok semmit, és ne jöjjön tőle zavarba.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

A további dícséreteket is köszönjük szépen, élőben sokkal-sokkal szebb ám Boldi! KépKépKép

Most főleg azért jöttem, hogy elmeséljem, mi történt velünk tegnap, aztán majd reagálok is előbb-utóbb az általatok írottakra... Gondolatban megteszem ám!

Szóval tegnap Barnabás leesett a betonpárkányról a garázs előtti betonra (ha emlékeztek rá), olyan 75 cm magasról. KépKépKép Akkorát bukfencezett és olyan kifacsarodott helyzetbe került, hogy hirtelen azt hittem, mindene eltört, de az volt a mázli, hogy kicsit túlöltöztettem, és jól ki volt párnázva. "Csak" egy pukli nőtt a homlokán, na de az akkora, mint egy teniszlabda. Kép Gondolhatjátok! Versenyt bőgtünk, szerencsére Boldi édesdeden átaludta az egész ribilliót. Kép Már csak lila neki, és kicsit púpos.

Ma sem unatkozunk: a szomszéd Géza kutya farka beakadt valahova, és úgy patakzott belőle a vér, hogy el kellett vinni az állatkórházba. Ugyan a gazdija állatorvos Kép, de három férfi plusz ő sem tudta lefogni annyira, hogy be tudják kötni neki. Így most itt van nálunk a kislánya, Virág, aki ráadásul beteg - ezért én fent száműzetésben... Reméljük, Barni nem kapja el!

Még annyit, hogy volt nálunk ma a védőnéni, megosztottam vele a szoptatási nézeteimet és tapasztalataimat, nagyon nyitott volt és befogadó KépKépKép Még azon sem szörnyülködött, hogy egyszerre szoptatom a két gyereket! És elkérte Iboly elérhetőségét, mondván, hogy ő most tanulja ezt a témát KépKépKép Úgy örülök, nem akartam abba a csapdába beleesni, mint Barninál, hogy folyamatosan bólogattam meg füllentettem az étkezési szokásairól Kép

Vicces ez a 2 gyerkőc szopiztatás: ma tényleg tandem történt, délben hol egyikük, hol másikuk kapta meg a cicit, aztán szépen elaludtunk egymás mellett hárman Kép

Puszi nektek, még jövök!

Heni+BarniKép+BoldiKép
gesztenye

Lányok! Most, hogy belegondoltam a jó isten szóljon apósból. Éljek jobban szó szerint mint Jockey. Az azért anyagilag nem lenne rossz. A többi részét egy csöppet sem kívánom.
Na pusza mindenkinek. Később folyt.köv.
linato

Henke!

Ez nem semmi! remélem a többi napotok békésebb lesz!Kép Tandem szopiKépKépKép Hogy alusztok? Barni hogy viseli Boldit?

Cory: nem az anyagi oldalálról beszélek, de mindegy, hagyjuk, lehet, hogy nincs igazam.

Borcsa: mostanában olyan keveset írsz magatokról, merre jártok? Luca nagyon aranyos lehet a betakargatássalKép

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Sziasztok,

GOrsi,
ismerős segítségével tudunk venni tesztautót, Daewoo Nubira-t, lényegesen olcsóbban, mint a márkakereskedői ára, 8000 km van benne.

Henke,
jól nézhettetek ki hárman alvás közbenKép. Kár, hogy a Jóistenke ilyenkor nem készít fotókatKép.

Mennem kell...

Szila
szila

Sziasztok!

Linato! Nem csodálom, hogy ideges voltálKép A lényeg hogy nem történt nagy baj.

Szila! Elég önáló lett HangaKépKépKép

Gorsi! Nálunk a Hrabal könyv az állandó ajándékKép

Cory: szemüveglencseKép no commentKépKépKép

Henke! SZegény Barni.Kép Gondolom nagyon rossz volt látni is.Kép puszi a pupjára.

Nálunk alakul a család, talán kilábalunk már. Hétvégén leutazunk Hannával kettecskén a nagyszüleimhez, meg egyk si rokonlátogatásra, kivánci vagyok hog yfog menni, mert babakocsi nélkül megyünk, ugyanis én már nem bírom cipelni.

Jóéjt mindenkinek

Tikk
tikk

Henke,
és persze Barni púpjára puszikKépKépKépKép.
Szila
szila

Feltettem a talis képeket:
http://babanet.hu/album/main.php?album=1207

Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Megvan az új fényképezőgép KépKépKép Anyukámra meg sikerült hatnom Kép Kicsit ki voltam bukva, hogy az öcsémet tömik pénzzel, tőlünk meg megvonták a támogatást. Így ő fogja törleszteni a gépünket Kép

Van néhány friss képünk is Kép

Zsoma (ma 4685g Kép)
Kép

Balu:
Kép

Én meg ezt alkottam Kép http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/284/45752.jpg

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Szila! A kocsinál nem is kell jobb ajándék. Ráadásul nagyon hasznos is.Kép

Már öt éve próbálok beszélni vele. De ő ugye a rangidős, tapasztalt, mindent jobban tudó típusú ember.Kép Különben is az ő háza az ő vára. Csak azt nem érti, hogy ha mi nem lennénk a kicsi fia akkor is itt lakna. Mivel anno közösen neki építették rá ezt a lakást. Néha kicsit helyre rakom amikor már nem bírom a strapát.Kép Olyankor ideig óráig visszavesz magából. Aztán ha túl kedvesek vagyunk segítünk mindenben akkor "elzüllik"!

Örülj neki, hogy Hanga ott marad az ágyában. Szerintem már ez is nagy szó!Ha álmos úgyis elalszik.Kép

Gorsi! A társasjáték nekem is bejön.Kép De sajna ritkán játszunk. Utoljára a screble-t és az activityt. Úgy egy éve.Kép
Tali képek nagyon jók.KépKépKép

Borcsa! Ez a "megruházom" jól hangzik. Lehet, hogy én is ennél maradok. Kéne már neki egy jó kis melegítő.
A jövő héten mi valószínüleg be leszünk havazva, jön a svájci nagynénije a lányoknak. Mert nekünk még ilyen is van. Ő a párom nővére és évente kétszer haza látogat hozzánk. Nem tudom még meddig marad, de ő a tipikus vendég akire oda kell figyelni és kiszolgálni. Ugyanis nálunk lakik itt fent.Kép

B. Márti! Miapánk is hajlamos olvasgatni, de csak akkor, ha épp itt ül mögöttem vagy szólok neki, hogy valami olyat látok ami őt is érdekelné.
Jó Sopronozást nektek. Nagyon szép idővel.Kép

Zsuzsi! Ez a kocsi téma már 9 éve is a mániája volt. Amikor a párom exe és most már nagy de akkor még pici lánya nem busszal ment a játszótérre ők is hallgatták eleget. Tegyem hozzá innen legalább nyolc megállóra kellett volna menniük, mert akkor még nem volt közelebb.
Szóval nem a korral jött neki.Kép Imádja keverni azt a bizonyost, mert egyedül van és nagyon unatkozik. Szerencsére mostanában eljár a nyugdíjas klubba és ott kicsit leköti magát. Így kevesebb ideje van ránk.Kép

Henke! Barni hú az nem lehetett semmi.Kép Tényleg milyen jó, hogy túlöltözött volt. Most már elmondhatod sármos kis legény lett. Versenybőgésért egy csöppet sem irigykedem.Kép Jól ismerem sajna ezt az érzést.
Honnan van neked ennyi tejecskéd?Kép Én a felével is megelégedtem volna. Volt, hogy azt álmodtam egy üvegnyi tejcit le tudtam fejni. Aztán reggelre ebből kb.20ml lett.Kép

Tikk! Jó rokonlátogatást.Kép Biztos nagyon ügyik lesztek babakocsi nélkül is. Mi is ezt gyakoroljuk éppen mert a csodajárművünknek eltörött a vázán egy popszegecs vagy mi és használhatatlan.Kép

Zafi! Hogy álltok a költözéssel? Remélem már nincs sok hátra. Réka, hogy bírja a hajcihőt? Pocakodat pihentesd amennyit csak tudod.
És írj ha tudsz.Kép

Dzsili! Várom az emilkédet. Csak nyugodtan nem hajt a tatár. Kori minden nap megnézi Napocskát és kiabál én is cofi, cofi. A drágámnak nagyon tetszik a lánykád neve. Meg a fiúké is. Majd hozzád fordulunk név választás ügyben, ha már ott fogunk tartani.Kép
linato

Cory! Édes Zsoma ahogy alszik.Kép Balu pedig nagyon vagány.Kép
Az jó ha anyud törleszti a részletet.

A micimacis keresztszemesed is gyönyörű lett.KépMennyi ideig csináltad?
linato

Sziasztok!

Borcsa
Babakocsi.Kép

cory
Digit gép.Kép A képek nagyon jók és a keresztszemesed is.Kép Kérdésem uaz, mint linatoé.Kép

Heni
Nagyon harmónikusnak tűnsz, ez olyan jó!Kép
Barninak puszi.Kép Gondolom, hogy megijedtél.Kép

linato
Mi rendszeresen tartunk játékpartit a barátainkkal, de ez csak a Catanra igaz, mert az általad említettek nem annyira jönnek be nekik. Amióta Peti este 10-nél előbb nem hajlandó ágyba bújni, kicsit abbamaradt a dolog, mert utána szoktuk kezdeni és úgy már nagyon késő van.

Apám volt kontrollon és még 1 hétig feküdnie kell, aztán 2 hétig csak a jobbik lábára próbálhat ráállni, aztán megint kontroll. Mikor lesz ennek vége? Úgy bízott benne, hogy akkor most már előveheti a járókeretet és indulhat.

Hétvégén apóshoz megyünk Debrecenbe, aztán egész következő héten apáméknál leszünk, úgyhogy nem írok. Fogalmam sincs, hogy bírok ki egy egész hetet a szüleimnél. Még programot sem tudok összeszedni Petinek, mert mindenki dolgozik. Az autó meg apánál marad (jellemző), mert ő jön vissza dolgozni meg tanulni.Kép De utána már jön a Mikulás hete!Kép

Zafi
Gyors átcuccolást!Kép

Zsuzsi
Nekem talin nem tűnt fel, hogy önző lennél.Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Linato!
Gratula Milenanak! Nagyon ugyes, hogy mar le tudja irni a nevet. Kép
Aposod Kép
Karacsonyi ajandek ferjnek? Hat ez eleg nehez kerdes, epp nemreg beszelgettunk az uj ismerosommel egymassal es mind a ketten ezen torjuk a fejunket. KépTehat az otleteket mi is varjuk.

Szila!
Szerintem nagyon szep es nagy ajandek lesz az auto. Kép Gratula hozza!
Adventi naptar: Te milyen ugyes vagy!!
Nagyon aranyos az olvasos Hanga Kép

Borcsa!
"megruhava" nagyon tetszett.
Latszik szereti a borsot a lanykad Kép

BMarti!
Sajna az ilyen anyukakat en sem tudom megerteni, hogy minek viszik oda a beteg gyerekeket. En egyszeruen nem engednem a bolcsi helyeben Kép
JO UTAT!

Cory!
Gratula a digi gephez! Most majd elaraszthatsz minekt fotokkal Kép) De jo!!!!
Nagyon edes az alvo Zsoma Kép Tunderi!
Balu is nagyon szep Kép

Henke!
Sok gyogy-puszi Barnabas fejecskejere.
Balesetmentes bekesebb napokat kivanok nektek!

Tikk!
Jo utat nektek!

Gorsi!
Nagyon jok a kepek!
Jobbulast apukadnak!
Jo utat nektek!

Dzsili!
Esetleg megprobalhatnatok videon megnezni mikulasos filmeket, meseket. Talan akkor megbaratkozna Napocska vele. Nalunk eddig Madit nem igazan erdekelte, de itt kijott DVD-n a Telapu 2 es azota mindenhol a Santa Claus-t keresi Kép Talan nalatok is bevallna valami hasonlo.

Ma rendetraktam a gardrob szobaban es igy kezembe kerult tobb dobozocska fenykep es eszembe jutott, hogy be kellene oket albumba raknom. Igy most nekialltam az elmaradasomnak. Mar csak az a gond, hogy nincs eleg ures albumom. Kép Sebaj be kell szerezni.
Megyek is folytatom a keprendezest!

Jo hetveget mindenkinek!
Andysj
andysj

Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm, hogy megírta mit vesz a férjének ajánbdékba.Kép
Most csak gyorsan azért írok, mert megyünk a barátnőmhöz mézeskalácsot gyártani. Milénát sem viszem oviba, mert megígértem neki ő is segíthet a sütésben.

Gorsi! Jó Debrecenezést. Apukádéknál biztos jól fogjátok érezni magatokat.Kép Sétáljatok nagyokat, menjetek játszótérre. Gyorsan eltelik egy hét.Kép

Andysj! Az albumba rendezés izgalmas dolog. Egy csomó régi emlék ami a képekről eszünkbe jut. Kicsit visszahozza az akkori pillanatokat. Jó nosztalgiázást még akkor is, ha nem túl régiek a képek.Kép
linato

Linato,
svájci nagynéni? Ti akkor már ténylega Jockey-hoz kezdetek hasonlítaniKép. Nem kéne apóst valakivel összehozni akkor? Hátha ott a klubban akad egy kedves néni....Kép.

Cory,
Zsoma édes nagyonKép, Balu meg kicsit álmosnak tűnik már...Kép. Hanga végül is megint olyan fél 10 felé aludt el, addig az összes cuccát felvitte az ágyraKép, és természetesen olvasott is. A Micimackó meg még mindig tuti, és akkor most már neki lehet vágni a Powell-nek is!Kép. Napközben hagyja Balu, hogy hímezz? Hanga nem nagyon...

Tikk,
hajrá az utazáshoz!Kép Én is edzem magam, hogy a munkahelyemre kocsi nélkül induljunk el...nem tudom, mi lesz belőle...azt hiszem, pár zacskót majd a hátimba elrejtek, ha fel akar álni az ülésen...Kép

Társas: én is úgy szeretnék, de Bence nem nagyon vevő ilyenekre...

Andysj,
köszi, majd én is teszek fel képet ámKép.

Zsuzsi,
van egy kb. 1 órás teletubbies filmem (németül, Spass im Schnee - azt hiszem, ez a címe) a sz.gépben, érdekel? Átvegyem, elküldjem?Kép Ha valakit érdekel még, szóljon!Kép

Most várom Hanga Mikulását, rendeltem postán Teletubbies könyvetKép.

Szila
szila

Ja, és még valami: nincs valakinek egy felesleges ivócsőre a bébé comfort itatópohárra? Eltörtem Hanga itatóját, és abból szokott kakaózni reggel, és "balhézik", hogy amiből adok mostanában neki, az "anya, nem jóóóóó".
Köszi
Szila
szila

Szila,
nem tudom, majd megnézem. Mármint a magazint.

Zsuzsi,
én a Lét elviselhetetlen könnyűségét szeretem a legjobban. Kép

Lányok,
miért csináljátok, hogy ennyit írtok? Miattatok nem tudok leszokni a Babanetről. Sosincs annyi időm egyben, hogy ennyi mindent elolvassak! KépKép

Solya
solya

Szila,
az a film engem is érdekelne. Kép CDn?
solya

Solya,
igen, cd-nKép. Majd írj címet mélben.Kép És köszi a magazin-nézést.Kép
Szila
szila

Hanna! Boldog szülinapot Kép

cory

cory
Budapest

HANNÁNAK NAGYON BOLDOG 2. SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!

H.
gesztenye

Hannának nagyon boldog második szülinapot! KépKépKépKépKépKépKép És jó utat nektek! Kép
márti

Tikk!
Jó utat!! Kép

Hanna! Boldog 2. szülinapot!Kép

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Hannának boldog szülinapot kívánunk!KépKépKép

Andysj
Köszi.Kép

linato
Pici falu, nincs játszótér.Kép De köszi a biztatást, azért nem lesz olyan vészes.Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Hanna Boldog szülinapot kívánunk!!!KépKép

Én ma inkább nem írok, nem érzem jól magam.

Sziasztok, kellemes hétvégét és gyors gyógyulást minden betegeskedőnek!

Üdv:
Zsuzsiék
zsu26

Hanna!

Mi is sok boldog szülinapot kívánunk!
Kép
Tamtamék
solya

Hannának nagyon boldog szülinapot! Kép Kép Kép

Henke!
Barni puklijára puszik Kép Látom jól bírod a starpát Kép ez nagyon bíztató a leendő kétgyerekesekre is!

Cory!
Hú, te ilyen ügyi vagy! Kép Digit gép Kép Na és a fiúk is Kép
Vilinél Csocsisbaba (Madike) mellett most Balu, Zsoma és Vilka a nyerő, folyton őket kell nézni.

Linato!
Köszi a kérdésed, egyeztettem a szopis topicba és végülis rá kellett fanyalodnom az antibiotikumra, mert már lassan többet ártok ezzel a köhögéssel a manónak, mintha a bogyót szedem. Ma kezdtem remélem ez tényleg hat.
Após Kép
Ajándék apának, igazság szerint már névnapjára megvettem amit akartam, egy villany borotvát, így tanácstalan vagyok.

Solya!
Nekem is a Lét elviselhetelen könnyűsége a kedvencem Kép

Zsuzsi!
Kitartás!

Utazóknak jó utat!

Társasjátékot és a Honfoglalót kedvelők, kapható a dobozos változat is! Szerintem tök jó, ajándéknak is.

Norci
norci

Szila,
most a közértben nem láttam Teletubbis lapot, de valamikor megyünk majd nagybevásárolni, akkor ott is megnézem.

Címet majd küldök, de szerintem elég, ha két ünnep között összefutunk, nem? Kép

Solya
solya

<font color="ff0000">Hanna!
Boldog 2. szülinapot kívánunk!</font>
Kép

Szilvi + Zsani + Kép(31.)
sztigris

Hanna,
boldog 2. születésnapot kívánunk!

Kép

Szila és Hanga
szila

Sziasztok!

Tikk!
Nagyon boldog második születésnapot kívánok Hannának! Remélem teszel majd fel képet a szülinapos nagylányról!

Henke!
Nagyon szép baba Boldi! Szegény Barni (és te!) sok gyógypuszi a puklijára! Te is milyen gyorsan beleszoktál a kétgyerekes anyukák életébe. Ügyesek vagytok!
De jó, hogy ilyen nyitott az új védőnőtök! Én még nem tudom a mienk szopi terén milyen, de már egy olyan dokihoz akart küldeni, aki antibogyó párti és ez már nem túl biztató kezdet.

Borcsa!
Jól néztük akkor talin, hogy Luca milyen magas! Peti &#8222;csak&#8221; 83 cm és 11kg 25 dkg!
Sajnos mi a hétfőn említett okok miatt a jövő heti talit kihagyjuk.

Rebi!
Túl vagy már az írásbelin? Hogy érzed, hogy sikerült?

Bogancsi!
Kicsit megkésve, de nagyon boldog szülinapot kívánok én is neked! Aranyos lehetett Tomi, ahogy felsorolta az egész családot a dalocska közben.

Solya!
A surányi talira mi is jelentkeznénk, megnéztem, nincs is messze tőlünk. Reményeim szerint, nekünk is inkább a nyár eleje lenne jó. Ti mikor jöttök haza?

Beja!
Nagyon meg tudlak érteni gyerekdoki miatt! Hogy van Bácus? Sok gyógypuszi neki!

Andysj!
De jó, hogy ennyi programotok van! Biztosan Madike is nagyon fogja élvezni a gyakori gyerektársaságot! De jó, hogy megtaláltad a fülbevalódat!

Linato!
Nem csodálom, hogy bepipultál! Még szerencse, hogy a férjed észrevette a füstöt.
Nagyon ügyes Miléna!
Nálunk is általában alap ajándék páromnak a könyv, plusz ha eszembe jut, akkor valami jó kis meglepi apróság.

Szila!
Nem csókolgattad össze Hangát, amikor közölte, hogy olvas? Nagyon aranyos lehetett, bár gondolom éjjel annyira nem örültél neki.

Cory!
Nagyon jók az új képek a fiúkról! Zsomin látszik, hogy milyen szép súlya van! Olyan édes kis pofazacskói vannak! Balu pedig már olyan nagyfiú!

Tegnap este óta annyira fájt a jobb oldalon a hasam, hogy már azt hittem orvoshoz kell mennem. Reggelre már a fejem és a derekam is annyira fájt, hogy Petit alig bírtam lehozni az emeletről. Délelőtt szerencsére ráért anyós, így tudott Petivel foglalkozni egy két órácskát, addig én visszabújtam kicsit az ágyikóba. De csak akkor lett elviselhető a derekam, amikor bevettem egy Panadol Extrát. Lányok ugye jól emlékszem, hogy a Panadolt lehet szedni akár szoptatás, akár terhesség alatt is? Ne vonjatok le ebből semmilyen következtetést, csak mióta olvastam, hogy járt Bogancsi, azóta kicsit óvatosabb lettem.
Peti ismét nem akar enni, ha így haladunk még fogyni is fog megint a súlyából. Remélem &#8222;csak&#8221; a fogacskák kínozzák szegénykémet.
És még egy sztori róla: Így búcsúzik reggelenként apucikájától: A bejárati ajtónál a kis ablakban összedugják a nózijukat, utána az ajtó melletti ablaknál kikopog apának és a következő párbeszéd zajlik le:
Peti:- Sietsz?
Apa: -Sietek.
Peti:- Jó!
Ezek után már csak az ablakba kell elvinnem, hogy még integethessen is. Olyan drága!
És ha mondom neki, hogy imádlak, akkor közli, hogy imáma!

Mindenkinek szép hétvégét kívánok(reméljük, kisüt a napocska is)!

Szilvi és Peti
bszilvi

Hannának mi is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!
Kép
linato

Gorsi!

Nagyon jók a képek! tényleg kis Luca milyen nagy lett!

BSzilvi: régen találkozhattunk, mert nekem a képen úgy tűnik, nagyon sokat változtál. Vagy csak a frizurád más, vagy a szemüveged?

Szerintetek hol lehet kapni műanyag rollert, nem azt a fémet, hanem kisgyereknek valót?

Norci: villanyborotva! nagyon jó ötlet!Kép

Ha tortát vennétek, ajánlom nézzétek meg Horváth cukrászda tortáit: http://www.horvathcukraszda.hu/termekek.php?menu=5#

cory: nagyon jók a fotók! Na és a fiúk! KépNem a mádiamarktban vettétek azt az akciós Olympust? Milyen? Láttam csak 23.-ig van az akció, gondolkodom rajta, lehet, hogy após kap egy ilyet az egész családtól.

Beja: hogy vagytok?

Zafi: költözés hogy sikerült ebben a ramaty időben? már ott is alusztok?

Rebi: irásbeli hogy sikerült???

Márti: mi van veletek? hogy van az epéd? tartod még a diétát?

Szila:
Kép

Üdv:Zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Linato: 3 hétig csináltam alvás időben.

Szila: ááá, fiúk mellett reménytelen, csak mikor mindkettő alszik.

Zsuzsi: nem, a canon A70-est vettük meg, és szerintem jó Kép

cory

cory
Budapest

Zsuzsi,
az a torta is nagyon aranyos, ami a Horváth cukrászda honlapján van. Most aztán bajban vagyok..., melyiket is válasszam??Kép

Cory,
ha ez nyugtat, én is éjjel bökdösökKép.

Szila
szila

Sziasztok!

Hannának mi is nagyon Bolodg 2. Születésnapot Kívánunk!KépKépKép

cory!
Nagyon jók a képek a fiúkról!KépKépKép

Linato!
Köszi, nincs szándékomban eltünni napokra, csak ha itt ülök, akkor nem haladok a horoszkópos kis terítőimmel.KépKép
Após!KépKép

Rebi!
Vizsga hogy sikerült?

Heni!
Szegény Barni!Kép Tényleg jó, hogy jó puhára esett legalább.KépKép

Dzsili!
Hol vagy?

Jó éjt! Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Nagyon köszönjük a jókívánságokat és hogy gondoltatok ránk. Hanna végignézte a gifeket és nagyon tetszettek neki.Kép
Nagyon örült a szülinapjának, volt kicsi ünneplés a bölcsiben is. Aztán itthon a nagyobb. Minden játék bejött nekiKép Kapott egy süsüt ami már régóta nagy kedvenc. Amikor meglátta felkiáltott:" MOst már nekem is van süsüm" Hát én hogy meghatódtamKép

Cory! Milyen szép nagy már Zsoma!

Na készülődök tovább az utazásra.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Tikk
tikk

Tikk!
Kép

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Hanna: boldog szülinapot Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Majd valamikor írok és olvasok, most rendesen izgulok Zsófi holnapi szalagavatója miatt. Egy álom a ruhája, tulképp esküvői fehér, abroncsos... húúúú Kép És a fekete mini is tök jó Kép De hogy én mit veszek fel, arról fogalmam sincs Kép ja, és logisztikai központot nyitottam, annyit kellett szerveznem a honapi napot: ruhák vitele, nagyszülők vitele, Tomi leadása a sógoroméknál, cuccai, stb. márnem is tudom.
Jó éjt! bogancsi és csipet-csapata Kép

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Most csak gyorsan!

Boldog Szuletesnapot Hanna!

Kép

Andysj
andysj

Hanna! Kép
Nagyon boldog második szülinapot!! KépKépKép

Puszi
Andi, Luca ZSófi

Andi
andi3

Sziasztok!

Most csak a legfontosabbat mára:

<font size="+2"><font color="ff0000"><font face="TypoUpright BT">Hanna
Nagyon Boldog 2. Születésnapot Kívánunk !</font></font>
</font>
KépKép

Dzsili és Napsugár
dzsili

Sziasztok!!!

Hannának NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!! KépKépKépKépKépKépKépKép

bogancsi
Igaz, hogy utólag, de Neked is BOLDOG 18.-at Kép

cory
a fiúkról nem áradozom... már megint Kép... de a Micimackóról igen... GRATULA... Énisénisénis szeretnék csinálni ilyesmit.... Februárig gyűjtsetek nekem mintákat ... lécccciiiiii Kép

Ezennel el is fogytak a Kép-k Kép .. az írásbelim rettenetesen pocsék lett Kép Esélyem már csak akkor van, ha minden betűre pontot adnak, és azt is legalább köbre emelik Kép 3 feladat: 1 szövegértés... na ez még hagyján, bár volt így is jópár szó, amiről halvány lilám sem volt (szótárral sem)... Aztán az adatlap: egy szállodai bejelentő kitöltése... a kb. 8 rovatból 3-ról fogggalmam sincs még most sem, mi akart lenni... és a legjobb, a 3. .. levélírás... Na azt senki nem mondta, hogy ilyen is lesz... írni kellett volna egy levelet egy barátnak, akinek lánya született, kikérdezni az adatokról, meg írni a saját családról.... passz... fél mondat, ha sikerült Kép ... és a legjobb: nem jutott eszembe, hogy írják a nagy d betűt KépKépKépKépKépKépKépKépKép Összedolgozás nem volt... a mellettem ülők totál nem voltak segítőkészek (pedig az egyik anyanyelvi ukrán volt, anno orosz tagozatos... no komment)... a másik eleve mereven elzárkózott.... A mögöttem-előttem ülők reménytelen kategória, rohadt meredek előadóteremben..... Hacsak az nem hatja meg őket, hogy utolsó esély a diplomához, akkor kész... KépKépKépKépKépKépKép ... utálok ennyire égni KépKépKépKépKépKépKép

jóéjt
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Márti!
Merre vagy? Mikorra kellene a gyerkőc jellemzést megcsinálni? Majd befogom apát is.

Szép hétvégét mindenkinek!

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

Most csak ennyit:
Hanna: 2. születésnapod alkalmából nagyon sok boldogságot kívánunk:

Laura, Romola, Toncsi
p_laura

Sziasztok!

Most csak roviden:

Ti olyan ugyesek vagytok a mezeskalaccsal, el tudna nekem valaki kuldeni a receptet?
Az en receptemhez itt sajna nem kaphato meg minden Kép Tavaly mindent meghoztam hozza otthonrol. Kép

Hogy itt ne foglaljon sok helyet nyugodtan kuldhetitek a profilomban talalhato e-mail-omra.

Elore is koszi,
Kellemes hetveget mindenkinek,

Andysj
andysj

Sziasztok!

SOS: nincs valakinek felesleges, bébé comfort itatópohárhoz tartozó csőr?Kép eltörtem Hanga poharának a csőrét, ráadásul ebből a pohárból szokott reggel kakaózni. És most a másikra azt mondja: "anya, nem jó".

Rebi,
szorítok azértKép. És annyi minta van, hogy bele fogsz roskadni, ha meglátodKép. Győzzél majd választani.

Szila

ui.: Andysj, keresek receptet, csak most Hangát elrakjuk holnapraKép.
szila

Szila!

Lehet, hogy nekünk pont ilyen van, de nem emlékszem milyen márkájú a mi itatópoharunk, mert Dorka nem hajlandó használni, csak játszik vele (pl. ma műanyag köröket, háromszögeket tett bele, majd szórta ki). Most a szobájában van és alszik, nem akarom feltúrni az egész szobát, csak reggelre tudom megkeresni, ha nektek az jó. Ha megtalálom, akkor lefotózom és felteszem ide, hogy eldöntsed, ezt a fajtát keresed-e.

Én elég sok fajta itatópoharat vettem, de egyiket sem tudtuk használni, maradtunk így a rendes pohárnál vagy a szívószálas ivólénél vagy ugye üvegből. Ha minden igaz, nemsokára kap Dorka egy tabis kulacsot, remélem, abból könnyen fog inni (2 hete rendeltem meg, kezdek türelmetlen lenni, hiszen jövő héten lesz a szülinapja, amire kapná).

Andysj: küldtem mailt pár recepttelKép

Márti, Beja, Dzsili, BMárti, Andi: mi van veletek?

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

sziasztok!

ez a cudar ronda idő elvette mindenkinek az írókedvét? Kép

ezt a levelet még dél körül kezdtem el írni, Boldival a kezemben, ezért a kisbetűk...

cory! csudaszépek a gyerekek, nekem is zsoma hörcsögpofija tűnt fel!!! nagyon drága! balu arckifejezése pedig 1 az 1-ben barnis! hú, a hímzésért meg tiszta irígy vagyok, nagyon szépen megcsináltad! ez élőben mekkora? hol lesz a helye?

zsuzsi? miért érzed rosszul magad? hányinger? vagy lelki bánat? mesélj! eldöntötted a dokit? mikor mész?

bszilvi! már rég meg akartam kérdezni: miért csak hetente egyszer írsz?

beja! bálint hogy van? üzletetek beindult?

szila! tök jó, hogy lesz új kocsitok! Nekem ma kellett elbúcsúznom a jó kis öreg Asconától Kép

Márti! Hová tűntél? Csak nem szabin vagy? Kép

Linato! Amikor fejni akartam, nekem is csak minimális sikerült. De ha Barni szopizott, mindig beindult! Most nincs is szükségem csecsszívóra: ha nagyon megtelik a cici, Barnit rácuppantom, kiszívja az elejét, így nem ömlik Boldi szájába a tej...

Boldi ma amúgy akkora adagot odakakilt a pelenkázóra! Kép aztán megkoronázásaként fejen is pisilte magát Kép

Barni nagyon féltékeny ám... Puszilgatja Boldit, de mindent kitalál, ha a kezemben látja... Ma rá akart feküdni, meg befogta az orrát, amikor szopizott... Kép Pedig őt is hagyom akármikor szopizni, meg olvasok neki, ha boldi a kezemben van, rajzolunk, gyurmázunk ugyanúgy, nézegetjük az ő picibabakori képeit...

GOrsi! remélem jól telik az utazásotok. most biztos nem olvasol, de azért leírom, hogy tényleg helyrebillentek bennem a dolgok, bár az esés után azt mondtam, talán mégis inkább a karrieremet építeném Kép

most ezt elküldöm, és letöltöm, miket írtatok reggel óta.

még egyszer hangsúlyozom, a kisbetűk nem a negatív diszkrimináció megnyilvánulásai, hanem hol 1 kézzel gépelek, hol nem... Kép

puszi

heniék
gesztenye

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?