Sziasztok!
Szila! A kocsinál nem is kell jobb ajándék. Ráadásul nagyon hasznos is.
Már öt éve próbálok beszélni vele. De ő ugye a rangidős, tapasztalt, mindent jobban tudó típusú ember.
Különben is az ő háza az ő vára. Csak azt nem érti, hogy ha mi nem lennénk a kicsi fia akkor is itt lakna. Mivel anno közösen neki építették rá ezt a lakást. Néha kicsit helyre rakom amikor már nem bírom a strapát.
Olyankor ideig óráig visszavesz magából. Aztán ha túl kedvesek vagyunk segítünk mindenben akkor "elzüllik"!
Örülj neki, hogy Hanga ott marad az ágyában. Szerintem már ez is nagy szó!Ha álmos úgyis elalszik.
Gorsi! A társasjáték nekem is bejön.
De sajna ritkán játszunk. Utoljára a screble-t és az activityt. Úgy egy éve.
Tali képek nagyon jók.
Borcsa! Ez a "megruházom" jól hangzik. Lehet, hogy én is ennél maradok. Kéne már neki egy jó kis melegítő.
A jövő héten mi valószínüleg be leszünk havazva, jön a svájci nagynénije a lányoknak. Mert nekünk még ilyen is van. Ő a párom nővére és évente kétszer haza látogat hozzánk. Nem tudom még meddig marad, de ő a tipikus vendég akire oda kell figyelni és kiszolgálni. Ugyanis nálunk lakik itt fent.
B. Márti! Miapánk is hajlamos olvasgatni, de csak akkor, ha épp itt ül mögöttem vagy szólok neki, hogy valami olyat látok ami őt is érdekelné.
Jó Sopronozást nektek. Nagyon szép idővel.
Zsuzsi! Ez a kocsi téma már 9 éve is a mániája volt. Amikor a párom exe és most már nagy de akkor még pici lánya nem busszal ment a játszótérre ők is hallgatták eleget. Tegyem hozzá innen legalább nyolc megállóra kellett volna menniük, mert akkor még nem volt közelebb.
Szóval nem a korral jött neki.
Imádja keverni azt a bizonyost, mert egyedül van és nagyon unatkozik. Szerencsére mostanában eljár a nyugdíjas klubba és ott kicsit leköti magát. Így kevesebb ideje van ránk.
Henke! Barni hú az nem lehetett semmi.
Tényleg milyen jó, hogy túlöltözött volt. Most már elmondhatod sármos kis legény lett. Versenybőgésért egy csöppet sem irigykedem.
Jól ismerem sajna ezt az érzést.
Honnan van neked ennyi tejecskéd?
Én a felével is megelégedtem volna. Volt, hogy azt álmodtam egy üvegnyi tejcit le tudtam fejni. Aztán reggelre ebből kb.20ml lett.
Tikk! Jó rokonlátogatást.
Biztos nagyon ügyik lesztek babakocsi nélkül is. Mi is ezt gyakoroljuk éppen mert a csodajárművünknek eltörött a vázán egy popszegecs vagy mi és használhatatlan.
Zafi! Hogy álltok a költözéssel? Remélem már nincs sok hátra. Réka, hogy bírja a hajcihőt? Pocakodat pihentesd amennyit csak tudod.
És írj ha tudsz.
Dzsili! Várom az emilkédet. Csak nyugodtan nem hajt a tatár. Kori minden nap megnézi Napocskát és kiabál én is cofi, cofi. A drágámnak nagyon tetszik a lánykád neve. Meg a fiúké is. Majd hozzád fordulunk név választás ügyben, ha már ott fogunk tartani.