Sziasztok
Vikó
Örülök, hogy tudtam segíteni neked, látod igaz a mondás, aki korán kell aranyat lel
Valami hajnali 5kor találtam rá a hirdetésre
Jó hogy tegnap azért túlnyomó többségben csak jó dolgok történtek veled, a többi aprósággal meg nem kell foglalkozni. Apát meg majd csak meggyőzöd a te lelkesedéseddel, hogy nevelni csak szeretettel lehet és nem hatalmas elvárásokkal.
Jányok annyira szép uhá képeket raktatok fel hogy az csak csuda, egyik babó szebb mint a másik, és azért nem semmi az a fiús felvétel se ám
Vok
Köszi szépen az infót, majd áruld el emailban hogy mennyi lesz igy az akciós csomag, na persze ha a néni már elárultad neked
Cory
Nyugi, tudod te legbelül, hogy minden rendben van, csak nem mered elhinni, tessék az ösztönöket felszínre engedni ám
Ez a körmös sztori nem semmi, szegény fiad, remélem megusszátok a levételt és helyre jön a kenegetéstől is. Az végül is kederült hogy mi okozta?
Ildi
Gratula az új a tévéhez, igy karácsony elött pont jól jön
lehet majd élvézni a műsort, már ha lesz normális és nem ezredszerre ismételt szokásos karácsonyi menű.
Nancsika
Nektek kellemes utat újra a szüleidhez, meleg cuccost nem itthon hagyni, mert csütörtöktől nagy zima várható, inkább legyen az autó tele fölös cuccokkal mint sem hogy befagyjon a hátsód.
Remélem nem egy kötözködős fajta értékbecslőt fogtok ki, és jó hirrel jösz majd a hitelről.
Angi
Látom igy a dátumvariálásokkal egyre izgalmasabb a babó várás
Nekem is össze vissza tologattuk az elején, de megállapodtunk hogy egyhez tartjuk magunkat, igaz hogy ahhoz képest meg két héttel nagyobb a kölök, de no para
Scullyx
Csatlakozom a Praxist ajánlók táborához, bár én nem ott voltam, de eddig csak csupa jót hallottam róla.
Babamozgás meg tényleg változó nagyon, vasárnap én is gondolkodóba estem hogy egyáltalán mozgott e szombaton a gyerköc vagy sem, mert nem emlékeztem rá, most meg direkt figyeltem, erre nem éjszaka zenditett rá, kis kedves és figyelmes volt hgy tuti ne aludjak
Eszti
Kellemes szépülést nektek apával
Fő a kényeztetés
Tegnap voltam védőnéninél, hála minden rendben, még a vérnyomim is rendben volt, a súlyom továbbra is csökkent, eddig minusz 12 kilónál tartok, remélem még vagy 4 kiló leszalad rólam szülésig.
Most menek mert a fiam kicsit büzlik, talán ráférne egy pelus csere
Ági
28+6