Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Viko
a te címedet megtaláltam, mármint a yahoost, küldöm rá a képeket, megteszed hogy esetleg most felteszed ide? KÖSZIKE
Vendég

Persze, Alina, küldd csak Kép

Livi, nem is gondoltam, hogy ilyen nagy embernek kioészülsz Kép KépKép

indianyo

Persze, Alina, küldd csak Kép illetve most látom, hogy már el is küldted, jó, akkor szerkesztek. 10 perc kábé és láthatja mindenki a nagyfiút Kép

Livi, nem is gondoltam, hogy ilyen nagy embernek készülsz KépKépKép

indianyo

Nadine
Sajna már elköltöttünk egy csomó pénzt, még sincs meg minden!Kép

Olgo
Szerintem is nagyon jó vásárolni a babáknak , kislánynak meg főleg lehet édiket venni. Jó vásárlást nektek is!!Kép

Angi
Nagyon jó súlyban van a "csöppség", örülök nektek hogy ilyen kis szépen fejlődtökKép
Nekem febr.közepén indul a ctg, még pontos dátumom nincs.

Anita
Olyan édik ahogy ott bennt variálnak, nem? Biztos nektek is nagyon jó a felvétel!Kép

Nicika
Nagyon szépek a mézeskalácsaid, ügyi vagy!!
Vendég

Jaj, ne haragudj Alina, csak most jöttem vissza a géphez! Látom, már Vikó segítKép

Angi: akkor a dokid most hivatalosan is előrébb hozta a szülést? Annyira izgi már nektek! De veletek együtt nekünk isKép De kis édes anyósod,hogy be is csomagolhatod a párodnak szánt ajándékátKépKépKép
Olyan jó, hogy mindenkinek ilyen szépen fejlődik a babája! És ezek a súlyok...Kép (Félelmetes belegondolnom,hogy hivatalosan febr.25-re vagyok kiírva, és a fiam méretei alapján jan.31-e lenne a szülésKép)

Vikó: tényleg felemelő belelesne piciny életükbe... Én is úgy tudom,hogy gyakorolja a nyelést és a légzést!

Medike: Kellemes ünnepeket nektek is , gyere majd,ha tudsz!

Mariannka: Örülök,hogy jól sikerült az átmeneti búcsú!

Babetta: Kedves vagy! Levi szerintem vmi hasonló fiúcska lehetKép Vigyázz holnap, nehogy nagyon megerőltesd magad!

Livi: Akkor így már csak ünnepek után tudsz menni a dokihoz?

Alina: Várom izgatottan a képeket, mindjárt én is felteszem a tegnapiakat, csak normálisan, hadd látszódjon még jobban a pofikájaKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

no, itt is vagyunk Alina gyönyörűségévelKép
Gondoltam, kezdem mindjárt a fütyivel, azért ezen eltátottam ám a számat KépKépKép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

indianyo

Cory: bocsi, egy kicsit lemaradtam, és hiába olvasok vissz... Melyik fiúnak van baj a körmöcskéjével, és mi történt?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Alina: Csodálatos!!!Kép Nagyon édes! Gratulálok hozzá! Nekem a 2. kép a kedvencem!!!
Igen, nekünk is nagyon jó lett a felvételKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Angi! Akkor még hamarabb lesz Lidi kint, mint gondoltuk. Kép De jó! Kép Gyönyörű lehet a kicsid! Kép Szegény Feri nagyon fáradt volt! Kép De legalább kipihenitek magatokat. Engem is úgy engedett el a doki, hogy mértékkel egyek édességet... Mondtam, hogy jó. Kép

Nálunk is minden rendben van. Adatok: BPD: 58mm, HC: 207mm, AC: 177mm, FL: 42MM. 23 hetes méretek. Kép Egészsége és meg van mindene, csak a nemét nem mutatta rendesen. Illetve ő megpróbálta, csak "véletlenül" épp ott volt előtte a köldökzsinor és így megint bármi lehet. Igaz, dokim szerint 70%, hogy lány, de aztán még se volt olyan biztos. Azt mondta, várjuk meg a következő uht, hátha megmutatja magát rendesen. Kép Majd kiellemzem a felvételt. Persze, amilyen szerencsém van, a nyomtató épp ma hiányzott a rendelőből.... Se baj. Kép Van egy videóm. Kép Párom már át is vitte a legjobb barátnak megmutatni a fiúnkat/lányunkat. Kép

Na, megyek aludni, mert naaagyon álmos vagyok! Kép

Puszi mindenkinek!

Eszter
23+2

Eszter
Kép
Kép
vok

<font color="119911"> Anita, Alina,
várom a képeket a fiúkról. Kép
Anita,
nekem a mensi szerint eddig is január 31 volt a szülés időpontja és így marad is ez.
Képzeljétek, doki bácsi nem vett fel semmit a videóra az uh-ról.Kép Pedig most látszott a bizonyíték is és a kis orra+az arca+ a kezei... Olyan mérges vagyok, mert így anyunak se tudom megmutatni.
Vikó,
igen a csuklás a nyelések miatt van. Nagyon kis édes, ritmikus. Kép
Vok,
nektek sikerült a videó? Nem árultam el itt, hogy mi a neme a babátoknak! Kép Ádi mit szólt?</font>
angi79

<font color="119911"> Alina,
nagyon kis édes ez a kisfiú. Kép Nekem az utolsó kép tetszik a legjobban. Kép
Vok,
nagyon fáradt szegény. Már alszik is. Én meg nem bírok még. Beszélt a lányával, hogy akkor február 2-án kell jönnie.</font> Kép
angi79

Vikó
KépKépKépKép
Iiigen, apa mondta is a dokinéninek, hogy mérje le, de mondta hogy nem tudja.Kár.Kép
Köszi hogy feltetted ilyen hamarKép

Anita
KöszönjükKép
Sajna totál szemből nem sikerült lekapni, mert kb 5 perc után mindkét kezével és lábával takarta a kis arcát.
Várom a pofis képeidetKép
Vendég

Angi: akkor bocsi, én lemaradtam a febr.11-nél! Akkor már tényleg nagyon izgi nektek! Juhhéé!Kép (Amúgy mindig követünk titeket: 1. 4D után febr.11-re hozta ki a szülés várható idejét az uh, most pedig jan.31-re..., de mi most olyan febr. közepét: 15 körül érezzük... aztán kibújik majd márc.végén... Azt nem bírnám!!!Kép)
Sajnálom,hogy nem sikerült felvenni az UH-tKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Alina, nagyon szívesen Kép Nekem is öröm nézegetni a babókat Kép

indianyo

Angi!
Nektek hogy hogy nem lett jó a videó???? Nem nézte meg újra a kábelt????
Nekünk jó lett, bár szerintem kicsit világos, de az még belefér. 1x még az arcát is mutatja. Kép
Ádi olyan teli szájjal vigyorgott odabent, hogy hihetetlen, és azóta már azt mondja, hogy a fiunk/lányunk, vagy lányunk/fiunk, majd kiderül. KépSzóval jót tett. Kép Kíváncsi vagyok, hogy mit szól a Lajos hozzá. Kép Aranyos volt a doki. Kép Ja, persze én is maradtam 2000res, de az nem zavar. Kép Csodálkoztam is, hogy meg akarja nézni a méhszájamat. Nem voltam én ehhez hozzászokva az elmúlt időszakban. Kép Megmutaogatott mindent, cask a monitor miatt én nem láttam rendesen.... Ez is az én formám... Kép No nyomtató, no tv. KépKépKépKép Ádi azt hitte, hogy rosszul hallja az árat. Megnyugattam, hogy nem. Mondta, elmegy nődokinak. Kép Hát, igen. A vizsgálat ugye kb 2 perc és azalatt keres 4000 Ft-t. Ezt Ádi nehezen emésztette meg. KépKépKépKép

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok
Szupi hogy nálatok is minden ok, nekünk a 16.héten volt hogy a nemét nézegettük, de szintén a köldökzsinór miatt nem látszott,ha lány, ha fiú, teljesen egybeolvad a sima uh-n.

Angi
köszi Márk nevében isKép
Vendég

Na, akkor én is dicsekszem még egy picit, remélem, nem bajKép (Ha igen, sorry: már felraktamKép)

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Alina és Anita! Édesek a kicsik nagyon. Kép

Alina: Jó, de ez már a 23dik hét és másodjára takarja el magát valahogy a törpe. Kép Sebaj. Kép Majd ha kibújik, megtudjuk. Kép Max sárga és fehér holmiai lesznek. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Én ma már nem szenvedek tovább a képekkel, vmiért most nem sikerül. Sebaj!Kép

Vok: én is örülök, hogy minden rendben veletek!

Jó éjt mamik, babók! Én már hulla fáradt vagyok!
Álmodjatok szépeket, gondolom Anginak és Alinának, ilyen élmények után nem lesz nehéz!Kép

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

<font color="119911"> Vok,
eddig 3* fel tudta venni az uh-okat, most meg nem... Nem is gondoltam volna, hogy nem sikerült neki. És most az is zavar, hogy nem tudom mikor kell mennem hozzá és mikor veszi le azokat a keneteket, amiket kell. Mert az elvileg a 36. héten van.
Anita,
szerintem is hasonlít Rád a baba. Édesen dörzsöli a szemét. Azért márciusig nem marad bent ez a BOti baba, szerintem.</font> Kép
angi79

Mégis sikerült? ??? (Hülye babanet!!!KépKépKép)

Mindegy, feladom! Annyira felhúzta az agyam ez a vacak!

Azért továbbra is jó éjt!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita: Balunak, és be van gyulladva a nagylábujjánál a köröm, de nem benövés, hanem valami mástól.

Viko: nagyon édes Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Jó Estét Lányok!

Hű, hogy milyen jó hírek és képek vannak Nálatok!

Alina: gyönyörű a baba és nagyon szépen megmutatta magátKépKépKép A férjemnek is nagyon tetszenek a képek, most már elhiszi, hogy 100% lányunk lesz, mert neki nem volt ilyen szerkentyűje a 4D-s képenKép

Angi: akkor jól beelőztél minket, bár a 3. baba nálunk jöhet előbb is és akkor egyszerre szülünkKép
Sajnálom, hogy nem sikerült a video!

Anita: nyugodtan rakd fel a képeket, szerintem mindenki imádja őket nézegetni, olyan cuki az összes babaKép

Vok: még megmutathatja magát a hátralévő 17 hétben!Kép

Vikó: nálunk apa kézilabdázott 10 évig és azt mondta, majd a lányok is fognak! Patrícia kezéből még most is kiesik a labda, úgyhogy ő akrobatikus rock and roll-ozik és néptáncol.Kép
A kicsi szereti a labdákat, de ő is inkább táncolKép Nem baj, majd a harmadikKép
Hagyni kell az apákat, majd remélhetőleg arra lesz büszke,amihez a gyereknek is kedve van csinálni.
Amúgy hogy vagy? Méhszáj?

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Anita
Még mindíg nagyon édes a fiacskád!Kép

Angi
Most olvasom hogy jártál,de kár, nagyon sajnálom, tudom nagyon dühítő, én is jártam így a 4.uh-n. Kép

Asszem én is elmegyek aludni, mindenkinek jó éjt!!
Vendég

Tündi
KöszönjükKépÖrülök hogy a párodnak is tetszett.
Vendég

Vikó!
Ez csak anyukám vágya. Eleinte mindig mondogatta, hogy én leszek majd az első női belügyminiszter. Én meg mondogattam, hogy nő nem lehet. Aztán a Mónikát megválasztották, erre jött a "bezzeg..." Anyukám szerint mindegy mit tanulok, a Mónika is csak jó helyen volt jó időben. Erre én: biztosan csak bevásárlásból tartott hazafelé, és megkérték, hogy ugorjon már be a rendőrpalotába, mert lenne egy jó kis állás. Kép

Anita!
Nagyon szép ez a baba! Olyan édes a keze az arca előtt. Én szerintem megpróbálok belógni bejelentkezés nélkül a két ünnep között a dokihoz, ha nem sikerül, akkor marad a január első hete.

Alina!
Hát ezek a képek! Csodálatosak! Illetve nem a képek, hanem a gyerek rajtuk!

Cory!
Most olvastam a LLL lapon amit írtál! Tetszett, hogy ilyen kitartó voltál/vagy.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Jó reggelt!

Kép Hűűűű, mennyi jó hír. Csak úgy szárnyalnak a sorok, ahogy olvasom! DE JÓ!!

Alina, nagyon klassz felvételek lettek nektek is. Hihetetlen még nekem, hogy már ekkorák a babák ezen a fórumon. Hisz még csak most jöttünk ide.....Õrület! Kép

Angi, sajna a felvételért. De vígasztlhat Lidi jó súlya és januárban már CTG????? Aszta. Kéééész vagyok ettől is. Azért ezek a pasik.....én párom pedig ezt szeretné megbeszélni a kisfiával: hogy ha lehet, legyen vízöntő (ő is az...). Párom február 12, szóval még az is sanszos, hogy tán egy napon lesz apa és fia szülinapja. Kép Pasik...Kép

Anita, ne rémisztgess a március végével, addig már táncsak nem maradnak bent. Én normálisan február közepével számolok, de az elejétől már számítani fogok rá.

Vok, örülök, hogy veletek is minden rendben.

Mamacka, veletek mi volt??

Csajok, annyira jó volt olvasni a beszámolókat, mi pedig csak január 3-án megyünk legközelebb dokihoz. Addig várakozhatok, hogy vajon mi lehet az én csöppömmel. Kép
Én ma csak védőnénihez megyek, a szívhang miatt imádom ezt is, de amúgy meg nem egy nagy szám, mint tudjuk.....arra tán jó, hogy a vizeletet megnézik, és egy picit meg szokott nyugtatni a jó eredmény. Remélem ez most is így lesz.

Ma megyünk apával fodrászhoz (családi szépítkezés) Kép, meg nekem egy kozmetika is bejátszik, állat lesz, már várom.

Puszi

Eszti
31+0
Vendég

Anita, Alina
Gyönyörűek a babák! Gratulálok! Annyira jól látszanak, nekem nem volt ilyen szerencsém. Talán legközelebb.

Lányok
2 kérdésem lenne:
Az egyik az lenne, hogy hová érdemes 4D-re menni. Az elsőn a klinikán voltam, de január végén el szeretnék mégegyszer menni valahová, de nem tudom, hogy melyik a legjobb, de azért normális árral.

A másik:
Az ugye nem baj, ha van olyan nap, hogy a baba csak keveset mozog. Eddig annyira el voltam kényeztetve, mert szinte egész nap mocorgott, rugdosott, de tegnap nagyon lusta volt. Ugye ez nem baj?

Scullyx
29+2

KépKép
KépKép
scullyx

Jó reggelt Kép

Szelivi: köszi Kép

Hármaska tegnap teljesen meg volt kergülve. Állandóan mocorgott, de valami döbbenetesen sokat. Biztos a frontok kavarnak be neki.
Holnap megyek dokihoz, már megint beparáztam. Rémes!!!

cory 27+6

cory
Budapest

Jó reggelt!

Jaj Eszti, a márc. vége csak véletlen volt, elejére gondoltamKép Persze azt sem szeretném megvárni! Csak annyira belassult tegnap este ez a vacak (legalábbis nálunk),hogy olyan idegbeteg lettem, hogy félregépeltemKép
Jó szépítkezést Nektek!Kép

Scullyx: KöszönjükKép Vannak napok, mikor kicsit lustácskábbak a babók, ne ijedj meg! A 3.harmadban a picik a nap 90%-t átalusszák, és csak 10%-ában vannak fenn! Az is lehet, hogy nem kifelé, hanem vhol befelé boxol olyankor, és nem érzed annyira! Nyugi, természetes!Kép

Anita (30+5)

Eszti: Márcsak 9 hét... vagy annyi sem!!!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, hát igen, én mondjuk 8-cal számolok, mert pont 2 hónap múlvára vagyok kiírva....jujjj Kép
Vendég

Jó reggelt!

Hát, Cory, köszönöm szépen a dicséretet, de én csak feltettem a képeket, a gyártási folyamatban nem vettem részt, az Alina érdeme Kép De tényleg nagyon édes Kép

Anita ! Köszi a bátorítást Kép Sajnos a párom nem egyszerű eset, nem a meleg-támogató típus, hanem a szigorú-korlátozó (hát ezt látta otthon), úgyhogy lesznek még meccseink... csak remélni tudom, hogy a gyakorlatban majd változnak a merev - és tökéletesnek hitt - elvei... Kép Ezeknek az elveknek nagy része egyébként itt horrorisztikusnak tűnhet, nekm is az, szerinte azért, mert mi, itt a nyugaton mind gyenge, életképtelen puhányok vagyunk.. hiába, a nagy, bölcs, szerettetteli, szociálisan és gazdaságilag egyaránt jól fejlett India már csak tudja Kép

Én is alig várom már, hgoy mehessek majd megint UH-ra... (azért várok úgy a 32-33. hétig én isa kövi 4D-vel..) ez egyébként egy kicsit aggaszt is, talán nem kéne ennyit és ilyen gyakran belekíváncsiskodni a babák belső életébe... de persze mi már csak ilyen türelmetlenek vagyunk Kép

Scullyx, a Praxis magánrendelőt meleg szeretettel tudom neked ajánlani, csodálatosan emberi a környezet, a doktor fantasztikus mind emberileg, mind szakemberként, ő volt nálam az egyetlen, aki meg tudta mondani, mi az oka a kínzó méhszájtájéki fájdalmaimnak, ezzel ráadásul nagy veszélyeket előzött meg - és hát ugye előtte voltam már 3 különböző kórházi UH doktornál is... egyébként 10 000 pénz az ára, ebben van cd és fotonyomás is, nagyon részletes lelet, ha viszel kazettát, arra is felveszik, dvd + 1000 forint. És ami a lényeg, az tényleg az emberi hozzáállás és a szakértelem. Ez a rendelő a Kosztolányinál van a XI. kerületben.
Azt mondják az okosok egyébként, hogy az a lényeg a babónál, hogy legalább naponta egyszer érezzük a mozgását, a többi sok összetevőn múlik.
Egyébként ugy a 33.hét tájékán, ha jól emlékszem, elkezd a baba úgy aludni, ahogy itt kint is fog, azaz érezhető lesz, ha álmos, ugyanúgy remegnek a szemhéjai, mint a kintieknek REM fázisban és ugyanúgy lesze gyenletesebb a légzése alvás közben Kép

Szép napot mindenkinek, remélem, már senki se beteg!

Vikó

indianyo

Anita, persze, te is mindig bátorítsz, ezt azonban most Tündének akartam írni, reagálásként... Szóval Tünde Kép
A méhszáj elég rendesen viselkedik, tényleg elégedett vagyok, szerintem menni fog a szülés császár nélkül Kép Kis babóca biztos vigasztalni akar a sok nyavalyáért Kép

Cory, miért vagy beparázva? Nem érzed jól amgad????

indianyo

Viko: semmi extra nincs, csak már 4 hete nem látott a doki, és előtört belőlem a koraszüléspara. De már csak 1,5 nap, és megnyugszom (remélem).

cory
Budapest

Sziasztok!

Angi! Tényleg sajnálom! Hívd fel a jövő héten, hogy mi legyen a kenettel. Azt nem biztos, hogy tudja a Pálma. Annyira izgi, hogy már januárban kezdtek. Kép Szóljál majd, ha a Feri nem tud bemenni veled. Elkísérlek szívesen. Kép

Vikó! De jó, hogy jobban van a pocid. A sok pihi megtette a hatását. KépKépKépKép A párod meg lehet, hogy meglátja a babót és onnantól kezdve elpárolognak az elvei. Kép

Cory! Ne idegeskedj! Minden rendben lesz a kicsivel és veled is! Nem csap kétszer ugyan oda a ménykű. Kép

Scully: Megjött az átutalás. Kép

Tünde: Tudom. Kép Csak azért ooolyan jó lett volna tudni, hogy a megérzésem helyes-e.... Kép

Ágiboszi! El is feljetettem írni, hogy igen, 2 kendőke van benne. Kép Kicsit lyukas az agyam. KépKépKép

Most ennyi jut épp eszembe.

Megyek reggelizni.

Puszi:
Eszter
23+3

Eszter
Kép
Kép
vok

<font color="119911"> Jó reggelt!

Mi nem sokat aludtunk az éjjel. Lidi 4-től 6-ig mocorgott. Kép
Eszti,
jó szépítkezést! Ez jó, akkor nálatok is vannak álmok az érkezéssel kapcsolatban. Egyébként apukám az öcsémet kapta szülinapra 19 éve.
Vok,
felhívom majd, vagy ma rendelési időben vagy jövő héten. Köszi a felajánlást! Egyébként Cser Kati azt mondta, hogy megegyezünk az NST-ék időpontjában, ő bent van 12 órán keresztűl.

Izgi?? Nekem még mennyire, hisz ha minden igaz akkor 6 hét van még, és szombaton töltöm be a 35. hetet! Aztán ki tudja mikor akar kibújni Manci. Kép

Puszi:
Angi (34+4)</font>
angi79

Cory: Karácsony előtti orvoslátogatás? Kép Biztos
megnyugszol, úgy ismerlek Kép

Köszi, Eszter Kép azért még nem mászkálhatok, ugynúgy polcolt lábú ülés meg ágyban fekvés, de már nem fáj olyan erősen, úgyhogy reménykedünk Kép
Azért majd próbálsz a dvd-ről valami képeket idevarázsolni? Már ha a büszke apa kiadja a kezéből Kép

indianyo

Viko: jaja, enélkül nem mernék nekivágni Nagykanizsának, és anyósomék ott élnek. Majd jól megnyugszom a következő 3-4 hétre Kép

Angi: néztem a táblát, hogyhogy 34???

cory
Budapest

<font color="119911"> Cory,
megírtam tegnap este, hogy a kiscsaj behozta a lemaradását és a menstruációhoz számított időpontra vagyok kiírva, ezért ezt írom már. (um. április 26 és a szülés január 31)
Drukk Neked az uh-hoz! Biztos okés lesz minden!</font>
angi79

Angi: jaaaa, én nem számoltam át soha emiatt, meg a dokim sem. Ezért nem értettem Kép

cory
Budapest

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Sziasztok lányok!

Nah, én meg jól el vagyok tűnve.Kép Hétfő este hírtelen felindulásból haza utaztunk a szüleimhez, és majd csak karácsony után szerettünk volna vissza jönni. De tegnap este telefonált az értékbecslő, h megnézi a lakást, és legyünk ott. Úgyhogy tegnap este vissza autókáztunk Peste.Kép De lerendeztük az értékbecslőt, és húzunk vissza Debrecenbe.
Szóval csak azért írok, h még mielőtt bárki aggódna értem, jól vagyok, meg Alex is.Kép
Remélem mindenki jól van, nincs semmi baj senkivel!

Próbálok majd jönni otthonról, csak nem toom mikor, meg hogyan, mert otthon nincs net, de a laptopom haza vittem.Kép Majd próbálok intézni valamit internetet. Kép

Ha mégsem jönnék, akkor kívánok mindenkinek Boldog Békés Karácsonyt!!!!
Vigyázzatok magatokra, és a babókra, és óvatosan a bejglivel!Kép

Kép

Pusza!

Nancsika & Alex 27+2</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Hellósztok,

megjártuk a védőnénit, minden rendben, vérnyomi, vizelet ok, és a súlyom is....HUHHH Kép
Így viszont már 10 kg-nál járok, de a védőnéni mondta, hogy hatalmas nagyot nőtt a pocakom, és nem gond. Felőlem.....Kép
Szívhang is tökéletes volt.
Angi, te becsomagoltad már a kórházi cuccost? Mert nekem most azt mondta, hogy a 34. héttől legyen azért bepakolva, biztos ami biztos. Kép
Cory, sok szerencsét a dokihoz, de úgysem lesz semmi gond!!! Kép
Ja, és Anita, nekem is most a védőnő az Avent kézi cickószívót ajánlotta, azt mondta, ne béreljem a brutál elektromosat, mert az nagyon megterheli a ciciket, és úgysem az a cél, hogy szívjam orrba-szájba. Szóval nekünk is az lesz. Kép

Puszi

Eszti
Vendég

Jó reggelt!!!!

Mindenkinek, aki uh-n volt tegnap hatalmas gratula,Angi, Anita, Alina, hiszen ezek már komoly gyerkőcök a 2 kilójukkalKépKép
Angi, Eszter, azért jó lenne ha tudnánk látni a képeket a bébikrőlKép

Eszti, jó szépítkezést máraKép

Én is bejeletkeztem a 28.heti uh.-ra, jan.7.-én megyek megint a Győrffi-hezKép
Scyllux, én is csak őt tudom ajánlani(praxis), én mindig hozzá járok.Most is, meg Olivérrel is végig oda jártamKép
Mindig mindent megtudtunk, amit akartunk, részletesen megmutatott mindentKép

Angi, az én uram is már szept. óta be volt fertőződve a plazma tv mániájával.Aztán most végre dönteni is tudott(igaz, nem is plazma lett, hanem lcd), meg a pénze is most jött rá össze, így megvette.
De tényleg nagyon szép, és baromi nagyKép

ildikó 25+5
(tegnap megnéztem Anita a 26 hetes pocifotóidat, hát a közeledbe nem vagyokKép)
vas

Sziasztok!

Indianyó,
én még csak a terhességgel vagyok elfoglalva, de nagyon, ti meg már gyereket neveltek? Kép Ejha.. Azért csak legyen valamikor egyetértés! Kép Találjátok meg az arany középutat! Kép

Olgo,
gratula a vizsgához, akkor most jöhet tényleg a jól megérdemelt pihenés és a karácsonyi készülődés örömei!

Szelivi,
én is inkább egy otthon ülős típus vagyok, nem nagyon járkálok el. De babával valószínű ez változik, tavasz lesz, aztán nyár és még ősz is, jó idők, ki lehet menni velük a szabadba és megmutatni a világnak, hogy milyen szép a babánk! Kép

Angi, Anita és Alina (mennyi A-betűs! Kép)
gratula a jól sikerült UH-hoz, nagyon szépen készülnek már a babák, hogy veletek legyenek! Kép

Eszti,
kellemes szépülést a kozmetikusnál, lassan nekem is el kéne már mennem, mert nemrég találkoztam az első akadállyal.. Egyre kevésbé látom normálisan fekvő helyzetben a bikinivonalamat!! Kép Segítség! Kép

Nancsi,
kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok nektek! Azért ha tudsz, jelentkezz, várunk! Kép

Tegnap megnéztem videón az Élet az anyaméhben-t! Húú, nagyon jó volt. Azt hittem azt a részt jobban fogom várni, amikor elér oda, ahol most kb. mi vagyunk, de az előtte említett dolgok is nagyon érdekesek voltak. Mindent nagyon az elejétől mesélt, szóval jó volt! Kép

Sziasztok, még jövök valamikor!

Nadine 22+% Kép

nadine81

<font color="119911"> Eszti,
ne ijesztgess, mert így is be vagyok már ... Én a 36. héten készülök bepakolni és jövő héttől elkezdem kimosni a kisruhákat, kivasalom őket stb.. Még veszek egy hálóinget és a papucsot. Lesz mivel töltenem a következő pár hetet! Ne törődj a plussz 10 kilóval, hisz azért Bencének is jó kis súlya lehet már. Karácsonykor figyelünk majd és nem lesz gond. Egyébként szerintem nekem is megvan már az 58 kg, tehát szintén plussz 10. Kép
Ildi,
akkor tévézzetek csak! Kép Szívesen tennék fel képet, de nem sikerült a videófelvétel. Kép Így már lehet, hogy "csak" élőben csinálunk a kisasszonyról fotókat.
Nancsi,
Nektek is Kellemes Karácsonyt. Pihenjetek jó sokat!</font>
Kép
angi79

Hopp!! Kép

22+5 Kép

nadine81

SziasztokKép

VikóKép
Örülök, hogy tudtam segíteni neked, látod igaz a mondás, aki korán kell aranyat lelKépKép Valami hajnali 5kor találtam rá a hirdetésreKép
Jó hogy tegnap azért túlnyomó többségben csak jó dolgok történtek veled, a többi aprósággal meg nem kell foglalkozni. Apát meg majd csak meggyőzöd a te lelkesedéseddel, hogy nevelni csak szeretettel lehet és nem hatalmas elvárásokkal.

Jányok annyira szép uhá képeket raktatok fel hogy az csak csuda, egyik babó szebb mint a másik, és azért nem semmi az a fiús felvétel se ámKépKépKép

Vok Kép
Köszi szépen az infót, majd áruld el emailban hogy mennyi lesz igy az akciós csomag, na persze ha a néni már elárultad nekedKép

Cory Kép
Nyugi, tudod te legbelül, hogy minden rendben van, csak nem mered elhinni, tessék az ösztönöket felszínre engedni ámKép Ez a körmös sztori nem semmi, szegény fiad, remélem megusszátok a levételt és helyre jön a kenegetéstől is. Az végül is kederült hogy mi okozta?

Ildi Kép
Gratula az új a tévéhez, igy karácsony elött pont jól jönKépKép lehet majd élvézni a műsort, már ha lesz normális és nem ezredszerre ismételt szokásos karácsonyi menű.

NancsikaKép
Nektek kellemes utat újra a szüleidhez, meleg cuccost nem itthon hagyni, mert csütörtöktől nagy zima várható, inkább legyen az autó tele fölös cuccokkal mint sem hogy befagyjon a hátsód.
Remélem nem egy kötözködős fajta értékbecslőt fogtok ki, és jó hirrel jösz majd a hitelről.

Angi Kép
Látom igy a dátumvariálásokkal egyre izgalmasabb a babó várásKép Nekem is össze vissza tologattuk az elején, de megállapodtunk hogy egyhez tartjuk magunkat, igaz hogy ahhoz képest meg két héttel nagyobb a kölök, de no paraKépKépKép

ScullyxKép
Csatlakozom a Praxist ajánlók táborához, bár én nem ott voltam, de eddig csak csupa jót hallottam róla.
Babamozgás meg tényleg változó nagyon, vasárnap én is gondolkodóba estem hogy egyáltalán mozgott e szombaton a gyerköc vagy sem, mert nem emlékeztem rá, most meg direkt figyeltem, erre nem éjszaka zenditett rá, kis kedves és figyelmes volt hgy tuti ne aludjakKépKép

EsztiKép
Kellemes szépülést nektek apávalKépKép Fő a kényeztetésKép

Tegnap voltam védőnéninél, hála minden rendben, még a vérnyomim is rendben volt, a súlyom továbbra is csökkent, eddig minusz 12 kilónál tartok, remélem még vagy 4 kiló leszalad rólam szülésig.

Most menek mert a fiam kicsit büzlik, talán ráférne egy pelus csereKépKépKép

Ági
28+6

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Szia Nadine!

Azért szerintem nagyon fogod élvezni a többi mama és gyerek társaságát a csemetéddel együttKép

A párom már most el akarja kezdeni az IQ fejlesztését, még így az anyaméhben. hogy jó kis versenyképes szuperember legyen a gyerekből Kép Én meg Waldorf-tanár vagyok, vagy mi, szóval irtózom minden fejlesztésről, siettetéstől, versenyeztetéstől... Neki két mentsége van: egyrészt fogalma sincs, milyen is egy gyerek, másrészt abban a társadalomban, ahol ő él, ez a gyakorlat. Én most megint eléggé kétségbeestem, azt hittem, ezeken a dolgokon már túl vagyunk... most pont nincs szükségem az ilyen stresszhelyzetekre, de apa ezt nem érti meg...
Mindenesetre nem tudom a helyzetet megoldani, próbálom magamat trenírozni, hogy ne halljam meg az ilyen hülyeségeket Kép

Na, nem nyavalygok, tényleg unom már magamat itt írásban látni ilyenekkel. Inkább nézzünk még babákat, sokat, sokat!!!!!!

Puszka

V. meg a gyerök - aki meg így is tök jó fej Kép

indianyo

Sziasztok kismamik!

Mi is itt vagyunk csak tegnap már nem volt időnk írni, olyan későn értünk haza!

Olyan szépek a babók! Alina nem semmi az a 'kis' fütyi! Kép

Angi
Te meg már lassan pakolsz??? hűha!

Indianyó
Ezt a hordozót már én is megtaláltam pár hete, de mikor megtudtam, hogy neked is ilyen kell, hiába kerestem rá már nem találtam Kép ... milyen jó, hogy ilyen sokan segítünk egymásnak! Előbb utóbb összejön! Már csak Zsuzsófinak kellene találni egyet!
Apás ügy meg: azért valahol az ő hozzáállása olyan apás nem(elváró)? a tied meg anyás(engedő, támogató, óvó)!! mindenkinek megvan a maga szerepe a családban! Kép

...akkor most én is mesélek...
Olyan nagy élmény volt az UH és a dokibácsi!!! Annyira örülök, hogy őt választottuk Kép már csak azon izgulok, hogy bennt lesz-e a szülésnél! Nagyon ajánlom neki! Kapott ajándékot is és nagyon örült neki! Sőt elővette megmutatni, hogy milyen szép saját készítésű inget kapott egy másik anyukától! Úgy örülök neki, hogy nem csak pénzzel lehet neki örömet szerezni! ...persze azt is fog kapni... de a kerámiámat is biztos vagyok benne, hogy értékelni fogja!!! Kép
Nekünk sima UH volt nem 3D de mi így is el vagyunk tőle ájulva.... az öregek(anyósék, anyuék) nem nagyon találják rajta a gyereket,de az sem baj. Anyós após megnézni sem szereti a felvételt olyan bizarnak találja.
Olyan kis aranyos Áron fiunk! Az egyik kezecskéjét végig a feje felett tartotta. Szopizta a lábacskáját, a másik talpát meg megmutatta eközben, persze csak rövid ideig mert sürgős pedálozni valója akadt. Kép
Itta a magzatvizet, a doki még a retináját is látta, vagyis azt, hogy merre néz... na ezt azért én nem vettem ki, de azt igen, hogy pislogott!
Beteszem a videóba és megpróbálom lefotózni, de messze nem lesz olyan szépen kivehető mint amiket ti tettetek fel! Sajnos papírja nem volt a dokinak így képet megint nem kaptunk! Kép

ja és a jó hír, hogy feljebb kúszott a lepény... a doki azt mondta biztos azt tartja a kezecskéjével! Kép ...így úgy néz ki, hogy szülhetünk! Kép
Rákszűrést is csinált! (nekem tán még sose volt talán csak egyszer 5 éve) de olyan óvatosan vette le!!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Még az kimaradt, hogy megnéztem a tegnapi élő adás felvételét! Olyan mókás volt! Nem gondoltam, hogy ennyire hasonlítok anyukámra!!! főleg mikor nevetek... korban is közelebb álltam hozzá a felvételen... úgy kipingáltak, hogy csak na!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?