Új privát üzeneted érkezett!

Nem mész ma babát sétáltatni? Kép
Összefuthatnánk Kép
lirian

Lirian!

Mi ma estefele magyünk majd, ha apa hazajött.Ugyanis megyünk tornára, kb 2-re érünk haza; utána pedig megyünk el.
Te mikor szoktál sétálni menni?
Valamikor tényleg összefuthatnánk, én kb 10 perc alatt kint vagyok a Szent Lászlón. Kép Kép Kép

Ildi

delfinke

Én is elég gyorsan ott vagyok Kép
Holnap esetleg? Kép
lirian

Vezso,
Nem kaptam meg. Melyik címemre küldted, a freestartosra vagy a citromailesre? Előbbin nem mindig érkeznek meg a nagyobb levelek.

Csilla,
A Zyrtecnek is, mint a legtöbb allergia gyógyszernek, van központi idegrendszeri mellékhatása (álmosság, fáradtság, lenyugtatás, koncentrációs képesség csökkenése). Plusz beavatkozik a szervezet immunrendszerébe, mert azon alapul a hatása, hogy elnyomja a túlzott immunreakciót, ami tul.képpen az allergia. Szóval sztem ez túl erős ahhoz, hogy nyakra-főre írják. Ha gyanakszik a dokinénitek arra, hogy allergiás a csemete, küldje allergia vizsgálatra. Ha csak irritálja valami, és attól folyik az orra, azt orrcseppel, helyileg szokták kezelni, vannak direkt allergia orrcseppek. De lehet az is, hogy pl. a túl száraz levegő irritálja, arra hiába adnak allergia cuccot.
Egyébként az ilyen-olyan nátha, megfázás meg abszolút csak tüneti kezelést igényel, orrcsepp, lázcsillapító. Vírusok okozzák, de sokszor nem lehet tudni, valaki honnan-mikor kapta el.
Ha pedig gyakran náthás a gyerkőc, akkor inkább immunerősítő kellene neki, nem allergia gyógyszer.

Zyrtecet én is szedtem egy időben, de engem is kiütött.Kép

KépKép
connie

Ildi,Lirian,
énisénisénis! Igaz nekem kell 15 perc a Szt. László térig.Kép

Tényleg, mindenki viszi mindennap álni a manót? És mindig ugyanabban az időben?

Lir,
Könyveket leírom majd, ha manó alszik, most épp ölbeideje van, most félkezezek.

KépKép
connie

Vaktyuk!

Bocs, hogy ennyire agyatlan vagyok Kép De megadnád mégegyszer a pelusos linket?

Köszi
lirian

Lirian!

Nekem jó a holnap!Én 12-re megyek be a Nyugatihoz, 2-kor megetetem Manót, 3 körül jó lenne nekem!
Neked?
Connie?
Neked?
Ildi

delfinke

Connie, gyerecsak Kép
Istenem, de jó, hogy épeszű kismamákkal is találkozhatok Kép

Jó a holnap Kép

Dévény:
beszéltem a védőnőnkkel, tök jó fej volt. Elmakogtam, hogy szeretném megnézetni gyógytornásszal Lilit, azonnal mondta, hogy írat beutalót a doktornővel az Alapítványnak Kép
Kicsit égtem, hogy túlparázom a dolgokat, de nagyon jó fej volt, azt mondta, ha már felmerült, akkor inkább vigyem el Lilót, minthogy aggódjak Kép
Úgyhogy holnap kérek időpontot Kép
lirian

Lirian!

Akkor holnap 3!?
Hol találkozzunk?Én 117-es busszal megyek majd.
Átküldöm a mail címedre a telszámomat.Oksi?

Ildi

delfinke

Ildi, oké Kép

Tudod, hol van az Önkormányzat? Előtte találkozhatnánk, azt nehéz eltéveszteni Kép

Lir
lirian

Nem is Kép
Az állomás utcában szállsz le, igaz? Odasétálunk a megállóhoz, jó? Kép
lirian

Lirian!

Oké, akkor az Önkormányzat előtt, 3-kor.
Én egy sárga-fekete Graco babakocsival leszek! Kép
És így nézünk ki:Kép

Ildi

delfinke

Pálinkás jóreggelt! Kép (aki azt szereti Kép)

Nahát,tök jó, hogy így egymásra találtatok!!! Kép

Connie
A citromosra küldtem. És írtam most is az esküvősre. KépKép
Vezso
vezso

Jo reggelt
Lirian
www.diaper.hu

Ugy nez ki tudunk menni a talira Csipet ejszaka olyan gyogyulast produkalt hogy az hihetetlenKép nem kellett az orrat sem szivni csak most reggelKép
Pelus akkor mindenki aki jon a talira talaja ki hogy kell e ill a peluson kivul pontosan mi kell es akkor talira viszem sztem az a legegyszerubb.
Gondolom mindenki huggiest szeretne abbol a 3csomi 8-14kgig 7068 ha jol emlexem.

Kép
vaktyuk

Lirian, Ildi
Nekem is jó a holnap 3 óra. Akkor az Önkormányzat előtt?

Vaktyúk,
Nekünk kellene a 3 csomi huggies, 3 előke és két gyerektányér.

Vezso,
Nem akar ez a mail megjönni.Kép Mindjárt megkérdezem a férjem, hogy elküldheted-e az irodai címére, az tud fogadni bármekkora maileket.

Megyek sos letusolok, meg kitalálok valmai kajcsit, amíg a manó alszik.

KépKép
connie

Vaktyúk
Hurrá, gyógyulatok tovább!! Kép
Én is kérek szépen 3 csomag huggiest, olyat, amit írtál, ami a Connienak is kell. Viszem a talira a pénzt. Előbb nem kell? Mert ez sok pénz lesz így, összesen. Szóljál, jó? El tudok menni, ahová mondod. Csak ne ma du mert oltást kapunk Kép
Vezso
vezso

Én nem ismerem a Huggiest, ráadásul az nekünk még túl nagy is Kép
Viszont előkét úgy hármat kérnék én is Kép
lirian

Connie, oké, akkor holnap 3-kor, Önkormányzat előtt Kép Alig várom Kép

Vaktyuk, tényleg, ha adjuk előre a pénzt, szólj Kép
lirian

Penzt megoldom nem gaz, Lirian neked milyen lenne jo?

Kép
vaktyuk

Mármint mi? Kép
előke, az a bebújós, pelerin-szerű, unom, hogy kimoshatatlan foltokkal vannak tele a ruháink Kép

Pelenkát mi a Pampers midit használjuk, de az ezen az árlistán sem olcsóbb szerintem, mint máshol ha megveszem Kép
lirian

Oksi melyik arlistat nezted met en ahogy neztem 38ft igyKép
Irjatok meg hogy au eloke milyen szinu leygen majd

Kép
vaktyuk

Connie
Hú, nagggyon tetszik ez az esküvős dolog!!!! Teljesen belelkesedtem!!!
Férjem áldását adta az előbb, és jelentkeztem is a tanfolyamra mélben, remélem még beférek a csopiba. Láttam a honlapon a köszönőleveleteket is!
Jaj, de jó lenne! KépKépKépKép

Vezso
vezso

Sziasztok!

Hát ti engem kiborítotok az biztos! Kép Kép Kép Elkezdtem elolvasgatni a múlt hetet, el is jutottam péntekig, már tökre örültem, erre látom 5 új oldalt írtatok tegnap! ááááááááááááá Kép Kép

Úgyhogy most már csak beleolvasgattam, pedig olyan jókat írtok! Kép

Vezso

Gyorsan írom neked, hogy én szívesen beszállok az esküvőszervezésbe, nekem nagy rendezvényszervezői tapasztalatom van. Kép Bár eddig főleg oktatással kapcsolatos rendezvényeket és konferenciákat szerveztem. Kép De én is gondoltam már arra, hogy ha önálló vállalkozásban fognék, akkor valami ilyesmit csinálnék, mivel ehhez értek. Kép

Dorka

Olvastam, hogy írtad, hogy Kristóf gyakran elsírja magát, képzeld én is ilyen voltam kicsi koromban, hogy mi lehetett az oka nem tudom, de ha kíváncsi vagy, hogy én hogyan éltem meg, szívesen megosztom veled. Hátha jól jön némi tapasztalat. Kép

Remélem még tudok jönni ma, képzeljétek ma van a szülinapom. Kép Én 29 éves vagyok. Láttam ez is téma volt, hogy ki hány éves. Kép

Vaktyúk

Meg lehet még kérni pelust? Nekem is az a huggies 8-14 kg-os kéne, gondolom úgy lehet, hogy 3 csomi van egyben. Úgyhogy ha lehet akkor kéne egy ilyen 3 csomagos adag. Kép

Connie

Küldök mindjárt mélt neked, hogy írd meg az infókat a taliról, szólj ha nem kapod meg.

ruz
ruzicsky

Vezso,
Több, mint egy éve moderálom azt a fórumot ingyér', az a minimum, hogy beférj a csopiba.KépKép

Lirian,
A könyvek:
Ranschburg Jenő:Szülők lettünk - ez amolyan zanzásított fejlődéslélektan könyv, de jó kis olvasmányos, és érdekes

Tóth Tamás: Médiaerőszak - ez a gyerekek tévézéséről, ebbe még csak belenéztem, de jónak tűnik

Ja-Uwe Rogge: Kell a korlát a gyermeknek - ezt kezdtem el olvasni, sztem nagyon jó, arról szól, hogy mikor, mennyire kell korlátozni, és hogy csináljuk, hogy se túl szigorúak ne legyünk, se a fejünkre ne nőjenek.

Vaktyúk,
Nekem mindegy, csak ne rózsaszín csipkés legyen.Kép

Áááá, az ebédhez még mindig csak a pulykamellett sikerült kiolvasztani.Kép

KépKép
connie

Lányok!
Már napok óta szeretném leírni a partedli-ötletemet.
Mert: partedliből sok kell és sosem elég bármennyit veszel. A boltiak kicsik (rövidek és a vállukat nem takarja), ha a baba elfordul, az ennivaló csurog is a ruhára, meg a székre, meg mindenhova. Sok partedlinak vízhatlan hátulja van, ami pár hét után a mosás miatt törni kezd, beszakad stb. Szép mintás partedliket árulnak, de a minta egy-két mosás után eltűnik, különösen ha erős mosószerrel mossuk ki, ami persze kell, mert különben nem jönnek ki a gyümölcsfoltok.

Azt találtam ki, még az első gyermeknél, hogy törülközőből kivágtam egy téglalapot és a fejének lyukat vágtam bele, körbeszegtem cikk-cakk öltéssel hipp-hopp és szalagot varrtam a nyakrészhez, megkötőnek. Mivel minden háztartásban van sok törülköző és egy darabból is több kijön, ez igazán gazdaságos megoldás. Mivel a törülköző relatíve vastag, a nedvesség nem folyik át. Aztán, ami még jó, lehet domestosba is beáztatni, ha fehér törülközőből van, akkor szépen ki lehet mosni, nem kell vigyázni, hogy a minta megmaradjon. És semmi varrótudás nem kell hozzá. Kép
Én óriás méretűeket gyártottam, bőven takarta a vállukat, és volt belőle vagy 10 db. Most is csinálok, javaslom nektek is, sztem jó ötlet. (Persze, hogy jó, hisz én találtam ki Kép)
Vezso
vezso

Connie,
a talin majd beleolvashatok a könyvekbe? Kép
Én amikor vettem a könyveket, eleve csak a magyar írókat néztem, mert valahogy az amerikai (főleg ilyenekkel találkoztam) írók által írt könyvek valahogy távol állnak a mi körülményeinktől... nekem legalábbis úgy tűnt, hogy nehezebb átültetni magyar viszonylatba.

Ruz!
Boldog születésnapot Kép
Kép

Jók ezek a huggies pelenkák, lányok? Jó lenne összehasonlítani a pampers-szel, mert az nem kicsit drága Kép Bár nekünk három csomag akkor is sok lenne elsőre..
Mind1, legfeljebb majd a következő rendelésnél, addig meg kipróbálom Kép
lirian

Ruz
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!
hogy ünnepeltek?

Ildi
köszi a bíztatást ekcéma ügyben.Ti milyen kenőcsöt kaptatok?megnéztem a térképen a holnapi talitok helyét,mert gondoltam én is megyek,de úgy láttam a 85ös busztól ez messze esikKép marad a csütörtök.Marcipán rendezgeti már az iratait a kiselőadásra Vincének?(Bár ma is csak 3kor kelt fel enni,aztán 7kor-igaz este 11ig kukorékoltKép
Most mennem kell
még jövök
Virág
villes

Vezso Kép
az ötletességednél már csak a szerénységed nagyobb Kép
Egyébként tök jó ötlet, úgyis ideje lenne már előszednem a varrógépet, halomban áll a varrnivaló Kép
lirian

Villes,
a 85-ös nem a Liget téren áll meg?
kb öt perc séta onnan az Önkormányzat.. Kép
lirian

Connie
Kösziiii, ha segítesz bejutni a csoportba. KépKépKépJajj, de jó, meg az is jó, hogy vasárnaponta vannak a foglalkozások. Meg végre tanulhatok, mániákus tanuló vagyok. Kép És ezért szeretem az idegenvezetést is, mindig készülni kell, néha heteket tanulok, anyagot gyűjtök, könyvtárba megyek - mindössze egy órás munka miatt. De, mindenhez érteni kell kicsit,sokoldalúnak kell lenni és sosem érzi az ember, hogy mindent tud. Nem ülhet az ember a babérjain. Minden munka egy új kihívás és a maximumot kell nyújtani. És, amit még szeretek benne, az az, hogy emberekkel vagyok! Érdekes beszélgetni velük, hallgatni őket mesélni...Lehet sürögni-forogni... És ezer meg ezer rendezvényen, konferencián is dolgoztam már, és nagyon szerettem a hangulatát, mindent. Kép És ezt is csinálhatom tovább az esküvők mellett. Kép szóval lelkes vagyok nagyon-nagyon!!

Ruz
Jössz a talira? Megbeszéljük!! Kép

Ebéd: Mi vasárnap elcsaptuk a pocinkat a halas étteremben, a Tisza-parton. Kevesett ettünk, egy tál ételt mindenki és vmi fertőzést kaphattunk. Olyan piszkos volt az egész hely, a wc meg büdi. is. De a férjem annyira szereti a halat, minden formában és úgy beleélte magát az egészbe, nem akartam lebeszélni róla. Erre mindannyian hasmenés kaptunk meg más tünetek is lettek, le se írom. Sztem abba az étterembe nem tette be még lábát az ántsz, kedvem lenne bemószerolni őket. Szóval csak krumplit fogok enni, teával. Kép
Vezso
vezso

Ruz

Most olvastam el az egész üzidet, és mit látnak szemeim?!

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! KépKépKépKépKépKépKép
Kívánom, hogy valósuljon meg minden álmod, légy boldog, egészséges és töltsetek még vagy száz évet együtt a családoddal!!

Vezso
vezso

Ruz Booodog FulinapotKép
Tehat pelus
Vezso,Ildi,Ruz,Connie=3*maxihuggies
Eloke Lirian,Connie hany darab?Kép
Disney tanyer Connie hanydb?Kép

Kép
vaktyuk

Vaktyuk,
3-at kérek szépen Kép
lirian

Vaktyúk,
3 előke, két tányér.
Csipet biztos nem akart lemaradni a haverokról, azért húzott bele a gyógyulásba.Kép

Ruz,
Boldog szülinapot.Kép
mailt megkaptam, címet küldtem.

Vezso,
Látom felpörögtél.Kép
És már tudom, mire fogom elhasználni a kiszakadt törülközőket. Egyszer a mósógép párat szétcincált.Kép

Virág,
Ne izgulj, akkor is jöhetsz, ha nem tanulsz meg addig sütni.Kép

KépKép
connie

http://freeportal.hu/babakonyha
Egy vadi uj hoazzatapi tablazat

Kép
vaktyuk

Vezso!
Eszméletlen szépek a lányaid, de komolyan annyira gyönyörű kis arcuk van a nagyoknak, (nem irigyellek a majd pasik miatt, csöpögni fognak utánuk az biztos) Roziról nem is beszélve, már most, a nagyok nyomában van, és azok a kalapos képek, tündériek.
Ja és én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!

Lirian!
Mi tegnap voltunk Dévényes gyógytornásznál, jó ha megnézika te MAnódat is, mert Beninek sajna a pocakomba nagyon kevés helye volt és elég görcsössek az izmai, nem látszik rajta, de a másik lábán is nagyon befeszit és a válla is nagyon merev. Egy szakember más szemmel nézi a Manókat. Én felhívtam őket és a legközelebbi gyógytornásszal felvettem a kapcsolatot, se beutaló semmi, és másfél hét múlva már mentünk is. Ma is voltunk, végigüvöltötte az egészet, ( a szívem majd megszakadt) és nagyon mérges voltam magamra, hogy miattam kell szegénynek szenvedni, mert a pocakomba csak ilyen kevés helye jutott. És ilyen baromi nagy súllyal született. Szóval most keményen megyünk mindennap, ja és felmentést kaptunk gipsz alól. Megpróbáljuk ezt az irányt hátha jó, már az első kezelés után, a lábfeje nem volt olyan duzzadt, a férjemnek is feltünt.
Most beájult a kis drágám, és alszik mint a bunda.
(egyébként 2200 forint fél óra itt)

Viszont, ha még tudunk mennénk a talira, mert nem lesz gipszünk, persze csak ha lehet Connie???

Patri
patri

Bocs Vezso visszaolvastam és majd Neked is fogok Boldog Szülinapot kívánni, ha itt lesz az ideje, de, most inkább RUZNAK KÍVÁNOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!
Tényleg bocsi az elírásért, de az elmúlt napokba elég zaklatott vagyok és csak olvastalak benneteket, erre irok pár sort és tök hülyeséget csinálok.
Sorry
Patri
patri

Patri!

Kezdek aggódni Kép Ezek szerint nem is hülyeség, inkább elővigyázatosság megnézetni egy gyógytornásszal a gyerekeket Kép
Lehet, hogy meg se várom a beutalót, kérek időpontot gyorsan...
lirian

Ruz,
boldog szülinapotKép

Olyan jó lesz nektek csütörtökön.Kép No sebaj, madj mi is vigadozunk ÁkossalKép

Bocs, hogy off vagyok, de két barátom apukája is meghalt két hét eltéréssel.Kép Olyan döbbenetes, hogy a mi szüleink korosztályában történnek ezek a dolgokKép
Aztán meg rajtam is rajtam volt a sosefogyokle, rondavagyok és felesleges életérzésKép

De mára már jobbKép

Vezso,
gratula a leendő pályamódosításhoz.Kép Fekete humorom: mindig ha esküvőt látunk azt mondom a férjemnek, na ez nagy eséllyel munka lesz nekünk.Kép Nem akarok senkit megbántani. Bocs.
Én még mindig nem tudom, hogy mit fogok csinálni magammalKép De lehet, hogy besegítek a férjemnek amíg nem talál másik titkárnőt. Gépírni tudok, számítógéphez értek ...

Kép

Kép
vizimano

Fogyókúra ügyben:
amikor férjhez mentem kb. másfél év alatt sikerült körbehízni a fejemet. Nem tudom hány kg voltam, mert nem mertem a mérlegre ráállni.De XL-es cuccokat viseltem. Egy szép októberi napon aztán elszántam magam arra, hogy lefogyjak. Elkezdtem írni mit eszek - így ciki bűnözni, és elkezdtem szobakerékpározni. Első alkalommal 10 p után dőlt rólam a víz, és ziháltam. Megvontam magamtól minden nasit - gyümölcs volt helyette, és arra törekedtem h minél kevesebb szénhidrátot egyek. De áprilisban már 52 kg voltam, és újra S méretű ruhákban virítottam. A bőröm is visszament.Kép
Nem egyszer volt mélypont, de azért a ledület vitt tovább, hogy már ebbe is beleférek, meg abba is. Kb. 20-25 kg-t adtam le ezen idő alatt, és nem jött vissza.Kép

Kép

Kép
vizimano

Zyrtec, én is úgy tudom, hogy az egy bazi erős allergia elleni gyógyszer. Nekünk a szüleim sosem adtak ilyeneket gyerekkorunkban amikor csak náthásak voltunk. Orrcsepp, tea, alvás és szüks estén lázcsillapító. Mindig borsózik a hátam attól a felfogástól, hogy náthás vagyok bekapok egy-két Semicillint és jobb lesz. Hát...Kép

Vezso,
tündéri tündérkéid vannak.Kép De a menyasszony is szép volt ám.

Kép

Kép
vizimano

Patri sajnalom nagyon a fiadatKép sok gyogyenergiat kuldunk nekiKép
Igen mondtam is a fiamnak ha bulizni akar gyorsan meg kell gyogyulni, ugy latszik hatott.
Lirian nekunk a pampers nem jott be minden masodikbol kifolyt a pisi pedig az en fiam nem is olyan vizeromu mint ConnieKép
Ill nekem az anyaga nem tetszik tulsagosan muanyag, miota huggiest hasznalunk komolyan mondom nem is emlexem balesetre.
Vizimano te erzed magad csunyanak????HujjjeKép
En pont a borom miatt felek a fogyokuratol/van mire fogniKép/
Tehat
Eloke Lirian 3 Connie 3
TAnyer Connie 2
Gondolom csak akkor vegyek kettot ha melyebb a tanyer nem ilyen lapos jellege van??

Kép
vaktyuk

Sziasztok4
Hát ha még nincs elegetek a székügxből,majd a fejleményekket leírom mindig.Most mé írtam nekik egy faot,mert eddig semmi írásos nyoma nem volt az egésznek,adtam nekik 48 órát,aztán megyünk a békéltetőkhöz.

Vizimanó
Ez azért bíztató,hogy ennyit letudtál adni,nekem is annyit kellene.

Vaktyúk
Örülök,hogy jobban van Csipet
ha érdekel itt van egy jól hangzó ülés,nézd meg háthahttp://www.babaszoba.hu/services/smallad?cid=1;t=2;p=4;k=

Ruz
Nagyon boldog szülinapot!

Tegnap este Maja miután hányt,esére olyan nyügös volt,hogy semmi sem segített és képzeljétek nem akar enni,közelharc után tudom csak rávenni,akkor is olyan kelletlenül szopik,mint akinek nem kell és kész.Este 1 órát sírt mire végre rátudtam venni az alvásra és elaludt rá egy órára fent volt visszaltattam felkelt éjfélkor,oda vettem magam mellé és úgy fél ötig aludt szépen,evett picit és onnantól olyan nyugtalanul aludt,hogy én semmit nem tuudtam mellette aludniKép.Az a helyzet hogy nagyon ideges vagok éjjel-nappal már állandóan bőghetnékem van (már bőgök is)lehet csak ezt érzi?de miért nem eszik????

Timurr
Vendég

Vaktyúk látom így nem jön be a gyerekruhák közt van 5.-6. oldal körül
Vendég

Timurr,
szerintem próbáld meg nem enni magad a szék-ügyön. Tudom, hogy könnyű mondani, de ennél már úgyis csak jobb jöhet szerintem. Az a tapasztalat, hogy általában nem kockáztatják meg, hogy bármi hangoskodás legyen körülöttük, többet buknának a negatív reklámon, mintha visszaadnák a pénzedet.

Dévény:
bejelentkeztem az Alapítványhoz, kemény egy hónapos várakozási idő van. Mindenesetre, akivel beszéltem nagyon kedves volt, csak most egy hónapig para lesz, hogy vajon mit találnak...
Megkérdeztem, kell orvosi beutaló, de azt mondták, ha nem ad az orvos (lehet,hogy vannak ellenzői a módszernek??), akkor is megvizsgálják a kicsit, vigyem nyugodtan.
lirian

Lirian akkor en is felhivom oket..
Timurr koszi szepenKép nem csodalom hogy merges vagy ilyenkor en is robbani tudnek amikor pacekba hulyenek neznek

Kép
vaktyuk

Timurr,
próbálj megnyugodni.Ákos is szokott nem enni, de engem már nem érdekel.Úgyis kér ha éhes.Kép Éhenhalni meg nem fog Maja sem.Kép

Lányok,
sztem nézessétek meg a babákat, ha megnyugtat benneteket, mert én is mega-giga-turbó parában voltam amíg anyukám meg nem nézte, és azóta is ha találkozunk mindig megvizsgáltatom vele Ákost. Mondta is, hogy minket nem vizsgált ennyit... De ha engem ez nyugtat meg?!

Vaktyuk,
köszi a bókot.
Mi van a bőröddel?

Connie,
tudsz valami csodaszert vírusos szemölcsre? Telejött vele a pofám a terhesség alatt.Kép Vagy menjek bőrgyogyihoz?

Kép

Kép
vizimano

Timurr,
Sztem ilyenkor a bulldog életérzés válik be a legjobban: rákattantál az ügyre, nem ereszted őket, kitartasz, de nem vagy ideges, csak akkor morogsz, ha meg akarnak lógni.Kép Habfürdő, bon-bon, aztán ne idegeskedj tovább, azzal nem leszel előrébb.Kép

Vakytúk,
igen, mélyből kellene kettő, ha lapos, elég egy is.
Maját lehet meg kellene mutatni a dokinak, ha hányt és nem akar enni.

Patri,
persze, gyertek.Kép

Közlök egy névsort is: Villes, Angéla, Kata (Panni2005), Delfinke, Vaktyúk, Vezso, Zsana, Kingu, Lirian, Patri, Pviki, Dorka, Ruz, Jimbone, Connie.Kép

KépKép
connie

Connie kit koltoztetsz ki az erkelyre?Kép
Vizimano rolam szeretnek szaladgalni a 10kilok es hmm mar latszk a boromon nyulas stb..

Kép
vaktyuk

Vaktyuk,
sajnos a "korral" nem válunk feszesebbéKépKépKép

Kép

Kép
vizimano

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?