Sziasztok
A mindenit a tegnapi csend után mennyi megint az új termés
Vaktyuk
Felelőtlenek az orvosok.Zyrtek gyereknek,uram Isten!A Fenistil sztem is allergiára való,bár nem vagyok orvos.Mi is a gyerek Nasivin orcseppet használtuk a náthára,és paxirasolt a köhögésre.Szemét egy vírus ez,remélem nálatok hamarabb vége lesz-márcsak a tali miatt is
Sok gyógypuszi CSipetnek!
Lir
Ha boldog a babócád,ne foglalkozz azzal,amit a doki mond.Elég sok minden van,ami nem könyv szerint működik,lényeg h "működik".Igaza van Rékának,még ínséges időben is felnőnek az emberek.Ne emészd magad,dehogy éhezteted a gyerkőcöt!
Vezso
De jó,h ilyen jól sikerült az esküvő!Tök jó volt olvasni a beszámolót és a képek!!!Fantasztikusak a lányaid,Vince el van ragadtatva kis menyasszonyától
Olyan kép nincs,amin mindannyian-mármint Te ,férjed és a gyerkők vagytok rajta?Olyan kíváncsi lennék egy ilyenre is.
A bőrgyógyász elérhetőségét azt hiszem megköszönném és ha nem titok a húzós tarifáját is,ha itt gáz,akkor az emilem a profilomban van.Előre is köszi
Köszi Lányok a drukkokat! Megvolt a bőrgyogyi látogatás,lekonyult az orrom egy kicsit,mert azt mondta h atópiás dermatitis,lánykori nevén gyerekkori ekcéma,elolvasgattam a neten egy két dolgot róla,hááát,nem szeretném ha tényleg az lenne.A gyanús csak az,h sehol nem írták h popsin is lehet ilyen,márpedig Vincének főleg ott van.Én azt gyanítom ez ugyanaz,ami volt neki az arcán 5 hetesen(seborrheás dermatitis,ami túlzott faggyúműködési zavar v vmi ilyesmi),mert a tűnetek hasonlóak és olvastam is,h könnyen össze lehet téveszteni az ekcémával és az utóbbi van pelenkatájon.Szóval nem lettem nyugodtabb sokkal,remélem a kencék azért segíteni fognak.Egyébként 3 órát vártam Vincével,egyedül mentem kendőbe volt kötve,tök jól viselte,másfél órát aludt.Viszont kicsit kiakadtam a "gyerekbarát" gyerekkórházon,mert amikor megkérdeztem hol tudom megszopiztatni Vincét,átküldtek a másik épületbe a portásfülke mellett található lekerített sötét,piszkos "játszodába",de ez még mindig jobb,mint múltkor,amikor az elkülönítő felíratú helyiségbe akartak küldeni,mondtam persze,majd bemegyek a fertőző betegek közé etetni,ennyi erővel a budiba is beküldhetett volna.Na mindegy.
Különszoba meglepően jól alakult:egész jól aludt,csak 4kor kelt fel(azért még ráfér a továbbképzés
),utána a szokásos 7kor.Most viszont nem alszik istennek se,nagyon felzaklathatta a bkv-zás,meg a rengeteg ember akikkel ma találkozott.(Engem is
Nagyon elszoktam már a szutyok kökitől)
Na megyek,mert második terítés lesz(é:második vacsira pályázik a gyerek,mert olyan kis sovi,rá is fér
)
Connie
Fitness hambi
Virág