Új privát üzeneted érkezett!

Bea!

Kép Kép Kép
A cigi csak álca, ő nem olyan zaza mint az anyja aki egy év szünet után visszaszokott! Kép Kép Kép
Úgyhogy ˝csak˝sörözik; de a haverok bizonyítják hogy tudja hol a határ! Kép Kép
Ugye srácok? Kép Kép Kép

Ildi

delfinke

Sziasztok

Jó régen jártam erre. Mentségemre nyár volt, sok unka még több tennivaló, és a két gyerek is lefoglat.

Zsuba
Itt lehet tudnak neked hozni : http://www.tiva-med.hu/index1.htm , http://www.tiva-med.hu/avent.htm
Nekem még bírja az első, pedig anno Zsanival is használtam és most Grétivel még tejcsileadó is voltam 5 hóig, így meghasználtam rendesen.

Lemaradásom órási, visszaolvasni szerintem nem fogok tudni. Rólunk csak annyit hogy tegnap Grétike 6 hós lett, 9 kiló 68 cm. Kis szumózó a drága. Újra kellett oltani a BCGjét, szerencsére ennek semmi mellékhatása nem volt.

Rakok fel két képet:

Kép

Kép

Ígérem próbálok jönni és beakpcsolódni a beszélgetésbe de ahogy látom nagyon pörög ez a topik. És azt is láttam hogy rajtunk kívül még két Gréti is van Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Bazi nagy magyar lagzi

Örömteli, víg napokat töltöttünk Debrecenben, egy valóban pompás esküvőn! Igazatok volt, igazán jól sikerült minden egy-két dolgot leszámítva. Pl még Budáról vissza kellett fordulnunk a férjem öltönyfelsőjéért és utána kb egy órát álltunk Hatvan előtt az autópályán a dugóban, és lekéstük a polgári esküvőt is, de erről később. Vacsorára érkeztünk meg Hajdúszoboszlóra, a termálhotelben foglaltunk szobát. Még este az egyik unokatesóm elhozta a lányok barackszínű-selyemhabcsók-nyoszolyólány-ruháját. Már este is feltűnt Hajdúszoboszló takarossága, másnap délelőtti sétánk alatt gyönyörködtünk is a szökőkutakkal, színes virágágyásokkal teli főutcában. A séta célja részben a még szükséges smink-kellékek beszerzése volt. Férjem csendes beletörődéssel viselte sorsát, miszen az egész délelőtt és kora délután a hajszárítás, körömlakkozás, ruzsozás jegyében telt. Hiába, no, ez együtt jár a 3 lányos apukasággal. A szállodai szoba így fodrásszalonná alakult a köv órákra. Igen szemrevalóak lettek leányaink, este meglátjátok a fényképeket is. Rozinak kis kalapos ruhája mindenki figyelmét felkeltette, egész nap csodálták, még a menyasszony is.
Debrecenben a lányos háztól indult volna az autósor a polgári esküvőre, de minket előre küldtek, mert a koszorúslányoknak hamarabb kellett ott lenniük. Igen ám, de avval nem számolt senki, hogy nem ismerjük a várost, így telefonon elnavigáltak bennünket az adott címre. Ott, kiszállás után feltűnt, hogy nincs a násznép sehol, illetve, nem a miénk, mert esküvős csapatok megszállták egyébként a belváros e részét. Kb 1 menyasszony jutott 10 m2-re. Gyors telefon, ja , a másik épülethez kell menni. Már csak 4 perc van az esküvőig! Beszállás, és nem indult az autó, az immobilizer leblokkolta, két percet kellett várni, végre beindult, másik sarkon leállás, lányok ki, futás előre a habcsókruhában. Mi közben az alvó Rozikát beraktuk a babakocsiba (nem bírjuk már a hordozóban vinni) és újabb akadály: bejáratnál kb 40 lépcső!! Felcipeljük a kocsit, és fennt már épp elkezdődött a ceremónia. Mennénk be és NEM FÉRT ÁT AZ AJTÓN A BABAKOCSI!! A terem zsúfolásig tele lett a násznéppel egyébként is. Nem volt nagyobb terem és a jegyespárnak 6 hónappal ezelőtt éjjel kellett sorbaállnia, hogy az adott időpontban tudjanak esküdni. 21 esküvő volt szept 3-án Debrecenben! És nincs elég terem.
A polgári esküvőt ezért majd csak videón tudjuk megnézni. Dühöngtem egy sort, de már vége is lett az esketésnek, násznép gyorsan ki, épp, hogy picit láttuk a mátkapárt a tömegben. Köv menyasszony-vőlegény csapatai körbevettek bennünket. Leizzadtuk a babakocsit a lépcsőn, autóba be, és konvojban irány a ref nagytemplom.
folyt köv
vezso

Húúúú Nadine
Mekkorát nőt Gréti,igaz régen láttuk,nagyon édes a nagylányKép

Vezso
Teccik, még, tovább,izgi
Vendég

Lagzisztori folytatása
A mátkapár a nyoszolyólányokkal virágos-lovashintóval hajtatott a templomhoz.Ez a hintózás az egyik legnagyobb élményt okozta a mi kislányainknak. A ceremónia előtt lett alkalmunk megcsodálni a menyasszony csillogó-gyöngyös ruháját, amely visszafogottan elegáns, szép vonalú ruha volt. Csinosak és megilletődöttek voltak. A templomba olyan gyönyörűen megható zenére vonultak be, hogy a könnyeim is kicsordultak. Büszke voltam a lányainkra is!! Szépségesek voltak!! Sajnos aztán már nem tudtam figyelni tovább, mert Rozit annyira meghatotta a zene, hogy bizony sírni kezdett és nem is hagyta abba, csak amikor kijöttünk a templomból. Édesen görbítette a szájacskáját, egyértelműen a zene okozta a könnyeket. Kinnt csoportkép készült a násznéppel (mi nem fértünk rá, a fotós azt mondta, hogy a babakocsi rontja az összképet, jó mi?), aztán csokoreldobás a hajadonok közé, harisnyakötő-eldobás a még nőtlen hapsik tömegébe. Hintóra fel, mi futunk a kocsihoz (itt már éhesek-szomjasak voltunk, mert csak reggeliztünk), azért is siettünk, nehogy lemaradjunk a konvojtól, nehogy eltévedjünk. Az étteremhez érkezvén hatalmas üdvrivalgás fogatta a hintót. Egy repülőgép rózsaszirmokat szórt a párra - ezt a különleges ünneplési módot az öcsém szervezte meg, természetesen (repülős ős is). dínom-dánom: hatalmas terem, 150 fős násznép, rózsaszín-fehér-bordó és zöld színek kavalkádja. Különleges díszek, virágok mindenhol, szó szerint hegyekben állt a gyümölcs, étel-ital. A lányok itt átöltöztek, belefáradtak a hercegnősködésbe, Rozi is rugit vett fel, és aztán a leghangosabb eseményeket átaludta, pl tüzijáték, a Hajdú-néptáncegyüttes műsora. Még előtte a Gyertyafény-keringőt táncolta el a pár gyertyafényben, ez gyönyörű volt és megható.
Aztán átadta mindenki a nászajándékát is, mi is, kiderült, hogy sikerült elintézni, hogy ne legyen 2 turmixgép, és sokat pézt adtak, hogy a nagyobb dolgokat abból vegyék majd meg (pl tűzhely).
A menyasszonytánc hatalmas siker volt, ilyet még nem is láttam, az aprópénz-dobálás, meg a tánc, meg az éljenzés tetszett nagyon. És később, amikor átöltöztek, a menyasszony egy nagyon szép bordó selyemruhába,a vőlegény, ill férj bejelentette ünnepélyesen, hogy majdnem 2 millió ft gyűlt össze ! Nagyon meglepődtek, ennek nagy részét a szülőktől kapták.
Táncolt mindenki, rózsás hangulat és szerencsére csak páran öntöttek fel a garatra, kb 3 ember a 150-ből (köztük az örömapa). Az örömanya, aki alkoholista nagyon jól álcázta magát. A férjem és az öcsém dinnyemagokat lődöztek a násznépre jódolgukban (nem ittak semmi alkoholt, de úgy viselkedtek, hogy sztem mindenki azt hitte igen), rengeteget nevettünk. A lában úgy feldagadt, hogy nem tudtam felvenni egy idő után a cipőm, el vagyok szokva a magassarkútól. Mezítláb voltam a végén, de láttam, hogy más is követte a példámat. Hajnali 2-ig maradtunk aztán. Vissza Hajdúszoboszlóra, és ágybazuhanás. Sajnos Rozi kialudta magát a lagzin, és nem hagyott engem tovább aludni, így nekem be kellett érnem kevesebb mint 5 óra alvással. A család aludt, a férjem elintézte a szobareggelit is, így még az étterembe sem kellett lemenni. Aztán összepakoltunk és visszamentünk délelőtt Debrecenbe, vissza kellett vinni a nyoszolyólány ruhákat is. Aztán elköszöntünk mindenkitől , az újdonsült házaspártól is (le sem feküdtek egész éjjel) és irány haza. A Hortobágyon ettünk halat, aztán jöttünk haza.
Próbáltam keveset írni, de annyira sűrű volt ez a 3 nap, nehéz tömören mesélni. Még biztos eszembe jut pár dolog később is. Összeségében véve nagy élmény volt és vidám, minden apróbb negatívum ellenére is. Este lesznek képek!!
Vezso
vezso

Nagyon offolom a topikot, bocsi....

Képzeljétek, most hívott a sógornőm pasija, hogy valami ürüggyel foglaljam már le a sógornőmet ma 1 órára kb. meglepit akar neki (szobáját teletömni lufival és hasonlók) 2 éves évfordulójuk van.
Felhívtam a sógornőm, hablatyoltam neki hogy miért olyan nagyon fontos nekem hogy ma eljöjjön és elmenjünk a templomba (ő lesz a keresztanya) pont ma leadni az igazolását, hogy lehet kereszanya meg befizeni az egyházi adót.
Nagyon húzta a száját, nem ér rá, fogorvoshoz megy, aztán évfordulót ünnepelnek (haha....Kép) és menjünk inkább holnap.....ehhh....Kép
Próbáltam még győzködni, de olyan szánalmas voltam Kép Nem tudok hazudni, na.
Végül abba maradtunk, hogy majd még felhív ha mégis be tud szúrni az életébe 1 szabad órát ránk. Kép

Most irigylem őket Kép
Engem még sose lepett meg senki, na jó egyszer a férjem (akkor még nagyon az udvarlás kezdeti stádiumában voltunk), mert bedurciztam rá (megbántott), és hazamentem szó nélkül.
Ja mindez a házuk előtt volt, ő gyalog, én biciklivel voltam, és fölpattantam a biciklire és elhúztam a csíkot. Aztán otthon még keresett egy csomószor telefonon (vezetékesen, akkor még nem volt mobilom-ezer éve volt Kép), de letagadtattam magam a lakótársaimmal. Aztán reggel 7-kor meg mikor mentem egyetemre, a troli megállóban ott volt kialvatlanul, egy saját kezűleg szedett virágcsokorral (egész éjjel nem bírt aludni mert ideges volt, hogy megbántott, és biztos soha többé nem állok szóba vele, és elindult Szegedszerte virágokért, persze virágárús nem volt nyitva hajnalban, ő meg kitalálta hogy reggel azonnal találkoznunk kell, mert ő nem tud enni, aludni, semmit ha én haragszok rá, és úgy lopkodta össze a virágokat a terekről Kép, ráadásul ez valamikor ősszel volt, és alig volt virág, fél Szegedet körbebiciklizte mire összejött egy kis csokornyi virág Kép Kép Kép)
Na, lényeg a lényeg, reggel ott álltam a trolimegállóba, egyszercsak megjelent (egy fa takarásában volt, mert fogalma nem volt mikor megyek egyetemre-ciki lett volna ha csak délben, de mondta hogy addig várt volna.... KépKépKép) és átadta a virágokat sűrű bocsánatkérés közepette Kép
Na, az olyan jól esett. Kép
Ráadásul nem is sértődtem meg rá nagyon, meg én nem is úgy gondoltam, hogy örök harag, csak eljöttem, hogy gondolja meg mit beszél, amúgy nem gondoltam komolyan. Ráadásul olyan hülyeségen "sértődtem meg, hogy mondta, hogy: "xy brassóija finomabb mint a tiéd" (csináltam brassóit és vittem neki kóstolót).
Ráadásul xy a munkatársa barátnője, és egyszer "munkaebéden" volt náluk.
Ezenkívül semmi meglepi nem volt. KépKép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Timurr
Igen hatalmas, elég cipelni a kis seggét, mivel még csak a hasán körbe körbe tud forogni nam eg mint a ringlispir hátról hasra majd megint hátára így eléri áltlában a célját. Már alig várom hogy legalább másszon....

Vezso
Mi debreceniek voltunk tavaly költöztünk Hajdúböszörménybe. De az esküvőnk Debrecenben volt, hát épp nem éjszaka, hanem reggel 6-tól álltunk sorba, és a délután fél 3-as időpontot még sikerült lefoglalnunk (kicsit zavaros volt a helyzet, mert fél évig az se volt biztos hogy összeházasodhatunk mert a férjem papírjai nem voltak rendben, a régi rendszerben elírtak egy ékezetet így az anyakönyvi kivonatban más szerepelt mint az összes többi íratban) De az biztos, hogy szerinem nem 21 esküvő volt, hanem azon a helyszínen volt annyi, mert az esküvők fél óránként kezdődnek és 10-től már szokták kezdeni. De azt a fejetlenséget ami ott van, nagyüzem. Mi nem is kértünk szinte semmit, inkább a templomin volt a hangsúly.....

Timka???
Nem tudjátok vele mi van. Fanni is tegnap volt fél éves.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine,
nagyon aranyosak a lányok.Kép

Jégvirág,
szorítok, hogy sógornődéknél sikerüljön a meglepetésKép Nagyon megható a te meglepid is.Kép Ne viccelj, nem offolsz. Itt mindenről lehet szó.
Úgy irigylem a csajtKép

Vezso,
ngyon jó lehetett az esküvő.Kép Várjuk a folytatást és a képeket.Kép

Timurr,
köszi.

Delfinke,
én is úgy jártam mint Marci anyjaKépKép

Bevallom aludtam egy órát, mert a tegnapi fejfájás még mindig kísértett. Remálem most végleg elmúlt.

Kép

Kép
vizimano

Köszönöm mindenkinek a segítséget, most küldtem egy levelet, remélem kapok választ rá.
Ha mégis elutasítanak akkor valamelyikötök felajánlását szívesen veszem.

Nadine!!
Köszi a címeket, írtam, várom a válaszukat!!!!

Vezso!
Jó mozgalmas napok állnak mögöttetek!!! Képeket izgatottan várom!!
Rozinak utólag boldog névnapot!!KépKép

Jégvirág!!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen Grétivel!!!
Bea, nem tudnál nekem segíteni abban, hogy képet tudjak ismét betenni??? Mióta szerelőnél volt a gépünk a melléklet feltöltésre nem reagál a gép!!Kép

Ruz!!
Én sajna nem tudom összefoglalni a történteket, mert egy pár nap nekem is kimaradt!!!

Vaktyuk!!
Nekem annak idején azt mondták, ha beteg a babó akkor lehetőleg csak tejet adjam, gondolom akkor ti a tápszert, de van amikor a picik azt sem hajlandók enni, akkor is feltétlen itasd a kiszáradás elkerülése miatt!!
zsuba31

Zsuba koszi szepenKép
En is erre gondoltam tea+tapi a mai napi menuje, szegenynek orankent szivom az orrat..Kép
Connie
Lehet mar kerdeztem csak nem vetted eszre szoval szted sima nathara miert adjak a fenistil cseppet ami tul.kepp. allergias nozi bajra van?????

Kép
vaktyuk

Nadine!!!
Nagyon édesek a lányok!!KépKép
Mennyi idősek most a lányok????
zsuba31

Zsuba koszi szepenKép
En is erre gondoltam tea+tapi a mai napi menuje, szegenynek orankent szivom az orrat..Kép
Connie
Lehet mar kerdeztem csak nem vetted eszre szoval szted sima nathara miert adjak a fenistil cseppet ami tul.kepp. allergias nozi bajra van?????

Kép
vaktyuk

Vaktyúk,
Halvány lila gőzöm sincs.Kép A Fenistil kifejezetten csak allergiára való, sima náthára nem is jó. Van Nasivin csecsemő orrcsepp, azt lehet adni ilyenkor, mi is azt használtuk.

Ruz,
Tali 8-án, azaz most csütörtökön 13 órától lesz nálunk. Ha írsz mailt, küldök címet.

Talikkal kapcsolatban egyébként arra gondoltam, hogy kellene valamilyen állandó helyet keresni. Kérdeztem a barátnőmet aki baba-mama klubbot szervezett a XX. ker.ben, ők pl. egy könyvtárban kaptak helyet. De lehet műv.házakban, családsegítő központoknál is próbálkozni. Ha végeztek nálunk a fürdőszobával utánanéznék, ill. ha van valakinek valami helyszín ötlete, tegye közzé.Kép

KépKép
connie

Zsuba
Remélem sikerül szerezned olyan bigyót, ami kell, bevallom nem tudom mi az. Még nem használtam ilyen mellszívót.
Apukád hogy van azóta? Még kórházban?
Neked nem érzi meg a baba, hogy a nagyobbak nincsenek otthon?

Vizimanó
Fejfájás Kép Sajnálom, tönkre tudja tenni az ember napját.
Huhh, most ültem le, de a lányom hívott, hogy mehetek értük a suliba. Pedig Ro most aludt el. Eddig nem nagyon aludt ma, kb 20 percet. De az előbb elkezdtem porszívózni és rögtön elaludt. Ki érti ezt? Ha csönd van, az nem jó neki, neki hangzavar kell...
Na, akkor majd később benézek ide...
Vaktyúk: Gyógyulgassatok!!! KépKép
Connie: Viszek mindent a talira, az anyagot, meg a bélést is, mindent Kép
Puszi
Vezso
vezso

Connie asszem lassan szakkepzett gxerekdoki vagy ehhez hasonlo leszek, mert azt adtam magamtol tehat nasivin, kohogesre rhinatiol, meg ejszakara panadol.

Kép
vaktyuk

Hú, nem semmi termés Kép

Most értünk haza az orvostól, Lili megkapta az agyhártyagyulladás elleni első oltást.
Én meg a magamét, mert megint nem hízott eleget a gyerek Kép Annyira utálom már, hogy a doktornő (tudom, hogy jót akarva) folyton magyaráz, hogy adjak Lilinek ezt meg azt, és sokat, ha egyszer a gyerek így érzi jól magát Kép
Annyira kellemetlen, mintha éheztetném Kép

Mindenesetre az oltást hang nélkül tűrte, arcizma sem rezzent... Kivéve, hogy megtanulta hogyan kell kinyújtani a nyelvét.. és természetesen ezt a vadiúj tudást a gyerekorvosnak is meg kellett mutatnia Kép

Connie, mit vigyünk a talira? Süti, üdítő, kaja...?
lirian

Lirian
Méé mekkora Lili?

Vaktyúk
Csipetnek jobbulást és sok gyógypuszit küldünk!Kép

aját is elérte a kórság,hányt.Most alszik,remélem megnyugszik a gyomra és nem lesz semmi baj.

Pécsről természetesen még mindig nem hívtak fél 10 ótaKépKép

Vezso
Várom a képeket.

Timurr
Vendég

Timurr,
6 és fél hónapos, miért? Kép
lirian

súlyra gondoltam,hogy mé mondja dokinéni,hogy nem hízik eleget?
Vendég

jaaaa, értem Kép
6420 gramm... három hét alatt alig 100 grammot hízott csak...
lirian

Vaktyuk!,
nekem annak idején azt mondta a doki, ha nem talál betegségre utaló egyéb bajt akkor, lehet, hogy valami irritálja és azért náthás, ezért írják fel ezeket a cseppeket később pedig zyrteket.
Vezso,
apum sajnos még mindig kórházban, semmi javulás, de nem akartalak benneteket ezzel zaklatni. Nagyon kivagyunk, apu is nagyon maga alatt vanKép
zsuba31

Zsuba,
Én meg pont nemrég olvastam, hogy 1 éves kor alatt nem is fordul elő allergia?????? Aztán nem tudom ez igaz-e, engem is meglepett. Azért sztem elég durva már ilyen pici korban zyrtecet adni.Kép De Vaktyúkéknál elég jel az, hogy Réka takonykóros.Kép
ApukádKép

Lirian,
Süti vagy más nasi és üdítő.

Idegesítőek ezek a súlymániákus dokik.Kép

Vaktyúk,
a tiszteletbeli gyerekdoki.Kép

KépKép
connie

Connie,
a későbbet már ovodás korra értettem!!
zsuba31

Biztos igaza van valamilyen szinten... csak már unom, hogy havonta egyszer (esetleg kétszer) görcsbe rándult gyomorral megyek fel hozzá, hogy már megint azt fogja hinni, hogy éheztetem a gyereket...
Mondjuk, ma megállapította, hogy Lili nagyon mozgékony meg jókedvű, DE aztán jött a DE Kép

Abban igaza van, hogy a főzelékek közül szinte csak a tököt eszi meg.. igaz, abből a gyalult, és a sütő verziót is Kép Csak hát, azokban azért nincs meg minden, ami kellene neki Kép

Kezdek becsavarodni ettől a 'mitadjakagyereknekenni' témától Kép
lirian

Útálom, hogy mindenki a gyerekek súlyával van elfoglalva, nem elég ha jókedvű és élénk a gyerek????

Kép

Kép
vizimano

Vezsó: Imádom a lakodalmakat meg az esküvőket Kép Nekem már attól is könny szökik a szemembe, ha autódudálást hallok szombaton.
Nem igazság, mert amikor mi házasodtunk, az tuti rövidebb nap volt mint a többi.
Ja, és nekünk 100ezer Ft jött össze az újasszonytáncból Kép...hol van ez a 2 millához....ja és 85 fős volt a lakodalom Kép

ma extrairígy kutya vagyok
bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Lirien
Mond neki hogy Lili nem kacsa hogy tömjedKép

nyüszi van

Timurr
Vendég

Megnézte a gyógytornász a Grétit.
Apróbb dolgokat észre vett nála, pl. hogy amikor hason van akkor ökölbe szorítja a kezét, nem nyitja ki olyankor a tenyerét, meg amikor fordítgatta akkor a kezét nem húzta ki a hasa alól, csak rásegítéssel....viszont a lábmunkája tökéletes, szépen tartja a fejét is. Mondta hogy ez nem nagy gáz, de figyelni kell, majd egy hónap múlva jön megint, de valószínűleg nem lesz szükség tornáztatásra külön, mert Gréti lábmunkája olyan jó, hogy valószínűleg magától ki tudja javítani ezeket a "hibákat" ami a kezével van.
És mondta hogy sokat tegyem hasra a lányt, meg hogy görgessem, hogy megtanulja hogy a kezét ki kell venni maga alól Kép
Hát nem mondom hogy megnyugodtam volna....
amúgy tényleg hihetetlen, olyan dolgokat vett észre, amire azt hittem normális.
Kérdeztem, hogy és van egyáltalán olyan baba akivel nincs semmi baj Kép És mondta, hogy van, pl. az ő első gyereke, 3 hónaposan már forgott.
5 és fél hósan mászott, 9 hónaposan ment és minden ok volt vele.
Azért örülök, hogy megnézettem, mert ugye ezek a "hibák" ha nem javítódnak ki akkor később komoly gondok lehetnek, amit esetleg csak iskolás korban vesznek észre. Pl. a diszlekszia is ilyen problémák következménye, amit ugye csecsemőkorban szépen lehet gyógyítani, aztán iskoláskorban amikor kiderül már gáz! A diszleksziás emberek többsége pl. nem mászott, vagy egyéb ilyen apróbb problémájuk volt, ami esetleg nem is tűnt problémának, csak később derült ki...
Szóval most résen vagyunk, és figyelünk a Grétire!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zsuba: Apukádnak jobbulást!
Konkrét mi történik akkor ha rákattintasz arra, hogy: Melléklet feltöltése?

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea Kép
Megnéztem a képeiteket, Gréti nagyon édes Kép

Honnan jutott eszetekbe megnézetni őt egy gyógytornásszal külön?
lirian

Lir: Köszi a bókot, a lányom nevében is Kép

Egy szegedi babanetes csaj ismerőse olvasta a szüléstörténetemet és ő mondta a szegedi babanetes csajnak, hogy félelmetesen hasonlít a szüléstörténetem az övéhez, és náluk gondok voltak utána, és gyógytornászhoz kellett járniuk, csak későn vették észre, hogy baj van....stbstb...és hogy mondja meg nekem, hogy szerinte nézessem meg....
és aztán ezt említettem itt is, és itt is páran mondták, hogy jaja, nézessem meg....
de ha lesz még gyerekem, megmutatom gyógytornásznak magamtól még egész pici korában, biztos ami biztos

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Én azt olvastam, hogy 5-6 hósan kellene forogniuk, nem 3 hónaposan. Különben sincs kőbevésve, hogy mikor kell ezt vagy azt a mozgást csinálniuk, csak nem szabad, hogy kihagyjanak fázisokat, pl. a mászsást, mert akkor nem úgy fejlődik az idegrendszerük, ahogy kellene. Pl. a mászás koordinálásához szükséges idegi műveletek kellenek az olvasás koordinálásához is, ezért gyógyítanak dislexiásokat úgy, hogy mozgásos gyakorlatokat végeznek velük. Vagy 2 hete olvastam ezt valahol, csak nem tudom hol a cikk.

Vaktyúk,
Az autósülésünk használatijában azt írja, hogy 10 km/h sebesség feletti ütközésnél szenvdehet kárt, és meg kell nézetni a gyártóval, és az megmondja ki kell-e cserélni vagy se. Valami papírokat kerestem, és a kezembe akadt, gondoltam, megnézem.

KépKép
connie

Jégvirág
Kijön egy ablak, ami ezt írja:
Kép vagy melléklet csatolása

A melléklet leírása:

A fájl feltöltéséhez nyomd meg a "Tallózás" gombot:

A melléklet csatolásához nyomd meg a "Feltöltés" gombot:

Segítettem?

Mi kedden kaptuk meg a 4. hós szurit, de azóta az életünk teljesen felfordult. Ádám nappal alig eszik, nyugizik, mindig megzavarja a pukimanó evés közben. Alig alszik kb 20-30 peceket. Éjjel pedig 2 óránként kelt engem, hogy ő éhes. Teljesen kivagyok már ettől az éjszakázástólKép
hüpi

Jégvirág!!!

SEMMIT!!!Kép
zsuba31

Bea!!
Örülök, hogy nincs semmi komoly baja Grétinek!!!
Olyan jó nektek, hogy így megtudjátok nézetni, én csak a dokinőnek és a védőnőnek mutogatom ők meg azt mondják minden rendben, de azért.....!
Pl. ma először láttam Bazsin, hogy tudatosan fordult az oldalára többször is, és fogja a lábát olyan aranyos!!!
zsuba31

Zsuba,
Küldd át, ha gondolod, amit fel akarsz tenni, felteszem neked.

Sztem óvodás korban is csak alapos indokkal kellene zyrtecet felírni.Kép

KépKép
connie

Na, ma nekem van extra rossz kedvem.Kép Tök kiakadtam, már egy éve, szinte mióta megfogant manó, folyton diétáznom kell, hol ezt, hol azt nem ehettem/ehetek, és ha vége ennek a "szép" korszaknak, akkor meg kezdhetem is a fogyókúrát, mert a sok diéta mellékhatása 20 kg felesleg lett.Kép Úúúútálok fogyókúrázni ráadásul, és leginkább arra vágyom, hogy végre megint ehessek, amit akarok. Csak akkor meg ilyen hótt dagadt és nehézkes naradok.Kép
Update-t se nagyon tudom követni, mivel se tojást, se tejterméket nem ehetek, kétszer kellene főznöm egy nap, na de mikor?
Bocs, hogy így rátok zúdítottam, apa még nem ért haza, én meg tiszta ideg vagyok, még jó, hogy manó épp alszik.Kép

KépKép
connie

Bea!
Akkor ha ennyire élvezed a lagzikat, Marcika-Grétike lakodalma hetedhét határra szoló lesz! KépKép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Connie!
Ne legyen mán rosszkedved!Én is fogyózom, de még csak 5 kg ment le!Pedig ugyanazt csinálom mint két éve, akkor 15kg ment le rólam!Biztos a hormonok!
Én pont tegnap bőgtem el magam, hogy lassan olyan vagyok mint a saját öreganyám!Kövér vagyok, és folyton a kinyúlt foltos cuccaimban vagyok!Kép Kép Kép Kép
De ma már jobb! Kép Kép

Ildi

delfinke

Lányok akkor én mit mondjak???
Már a 4. szoptatási periodusomnál tartok és én mindig ilyenkor kapom össze magamKép A terhességek alatt alig hízom ilyenkor meg....brrrrKépKép
Ráadásul én 16 éve itthon is vagyok, én vagyok a tipikus leamortizálódott anyukaKép
zsuba31

Megprobaltam delutan aludni hat mit mondjak nem jott ossze.
Connie direkt mondtam a gyerekdokinak hogy tolem kapta el, szoval....de az a dokino mindenre azt ir fel, nem ertem egy fel eves sem gyereket minek antihisztaminokkal bombazni..... mintha nem lenne majd eleg eselye valami allergiara.
Jegvirag milyen szulesed volt????
Zsuba nem lehet hogy a bongeszodben a pop-up ablakok le vannak tziltva?
Suly en is kb vizibalnanak erzem magam lenott haj kinyult cuccok tepsi segg.
Gyereksuly nem tudom miert kell ezzel paraztatni a
szuloket az egyik fogyoztatni a masik hizlalni akarja, sztem ha a masodik vilaghaboru idejen tuleltek a csecsemok azt hogy keveset hiztak mert esetleg a tej nem volt annyira taplalo, akkor most sem hinnem hogy lesz baja.
MA hivtam a kardiologiai intezetet nagy naivan hogy okt elejere szeretnek idopontot, leghamarabb okt 17.

Kép
vaktyuk

És a legidegesítőbb az egészben, hogy 63 kilós koromban folyton elégedetlen voltam az alakommal (mondjuk anyukám jól belémnevelte gyerekkoromban, hogy kövér vagyok), most meg néztem valamelyik nap a képeket, hát tiszta gebe voltam.Kép
Persze tavaly ősszel nem volt más választás,csak a kiflizabálás, gyógyszert nem szedhettem a gyomromra.
De akkor is leakarokfogynimostazonnal!
Na mindegy, bánatomban elcsábítom majd apát hamburgerezni.Kép

És tele van a szekrényem jobbnál jobb cuccokkal, amik nem jönnek rám, úgyhogy maradtak a kinyúltak.Kép

Vakytúk,
Miért is mész te kardiológiára?

KépKép
connie

Vaktyuk,
ez pontosan mit jelent, mert én teljes analfabéta vagyokKép
Az internetbeállításoknál kell keresnem és mik legyenek kipipálva???
zsuba31

milyen bongeszod van? explorer?

Kép
vaktyuk

Sziasztok!
Írtam ám 2x is, de elszállt vhol ...
Pedig olyan jókat írtam Kép

Connie KépKépKépKépKépKépKép
Ne legyél mán elkenődve! Tudom milyen rossz ez, egész életemben diétáztam, ill, 13 éves korom óta. Addig hízókúráztam: lekvár-kakaó-dió keverékéből kellett ennem naponta több evőkanállal, és 3 hó alatt 60 dkg-ot híztam csak, kórosan kicsi és vékony voltam. Aztán a tinikorral jöttek a kilók is, illetve nem jöttek, mert nem engedtem, de azóta már mindentől meghízok. Nyugi, le fogsz fogyni KépKépKép, amíg szoptatsz nehéz, de nem fogsz szoptatni egész életedben. És aztán pedig kombinálhatod a diétát tornával is és más lesz minden. KépKépKép Nekem is elegem van a plusz kilókból és ugyan lefogytam 5 kg eddig, egy ideje semmi több nem ment le, sőt, most úgy érzem nem is fog, olyan mélyponton vagyok most ebben a diétában. De nem marad ez így, Neked sem, hidd el. Csini leszel. KépKépKépÉs hamar! És újra az S méretű ruhák között válogathatsz!
A talival kapcsolatban: ne kérdezzük meg Apát, nincs-e vmi ötlete helyszínnek? Tulképp ez csak addig lesz gond, amíg nem tudnak játszani a nagyobb játszóházakban. Mert most azért nem éri meg, mert nem tudjuk kihasználni őket, még nem tudnak ott játszani, de nemsokára fognak tudni. Hányan leszünk? Lehet, hogy nem fogunk elférni? Akkor találjunk ki vmit. Állítólag jó idő esz.
Ez a pellus jól hangzik, kigondolom mit szeretnék.Kép
Vezso
vezso

Lányok, mi holnap kapjuk az 5 hós oltást Kép plusz vmikor a közeljövőben a bcg-t újra Kép
És a hétre van az ortopédia is betervezve Kép

Viszont: a hétvége után kitaláltam mivel foglalkozhatnék, ha nem lennék idegenvezető! Mert gondolkodom, hogy 19 év után mást (is) szeretnék. Esküvőszervező, ez olyan kreatív munka, eddig is emberekkel dolgoztam, és a kapcsolattartás, beleérzőképesség eddig is nagyon kellett. Plusz a kreativitás, ötletesség is kell és tanulnom is kell hozzá, igazi kihívás lenne. Persze rengeteg a stressz is, de mégis, csupa olyasmiből áll, ami érdekel. Connie, nem alapítunk egy ilyen céget? Tudom, hogy sok van, de mi lennénk a legjobbak Kép
Mit gondoltok, hülyeség ha váltani szeretnék esetleg, ill mást is szeretnék csinálni? Van egy másik ötletem is...
Vezso
vezso

Jimbone te gyogytornasz vagy?
Valakinek nincs veletlenul graco-s babakocsija ilyesmi nem talalom a papirokat es nem tudom ki a forgalmazo.
Zsuba
Eszkozok->elougro ablakok blokkolasa /es itt lehet engedelyezni/ engedelyezese

Kép
vaktyuk

írtam egy hosszút, és elszállt

Zsuba: Az explorer (már ha az van neked) ablakán alul vagy felül van egy csík ahol van valami szöveg, arra a szövegre kéne rákattintanod (blokkolt előugró ablak megjelenítése - vagy valami hasonló) és ott kell állítgatni valamit.
Ha nincs ilyen csík és szöveg akkor nemtom.
Akkor látnom kéne mi van.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zyrtec: A férjem szedte pár éve és teljesen kiütötte. Abnormálisan álmos és éhes lett tőle. Ha ébren volt sem volt teljesen magánál. Nem is tudom elképzelni, hogyan hathat gyerekre?!
Vezso
vezso

Bocsi, hogy összevissza írok, de már többször is reagáltam mindenkinek, aki írt ma és nem tudtam elküldeni, annyi probléma van néha a babanet szerverével Kép és csak ezek mentek el. Egy kicsit úgy néz ki, mintha elbeszélnék a témák mellett, de ez nem így van. Hajrá Zsuba és a képfelrakás! Kép Szóval bocsi, figyelek és minden érdekel Kép Nézem ezt a hurrikános borzalmat a tv-ben, szörnyű Kép Egész hétvégén nem néztünk tv-t, egy kicsit sokkoló, amit látok most.
Vezso
vezso

Connie: Nem is azért hívtam a gyógytornászt mert Gréti 3,5 hósan nem forog Kép, hanem mert annak a csajnak a gyereke spasztikus volt, és hogy nehogy valami izomtónus problémája legyen. Ezt szerettem volna megnézetni. És szerencsére semmi ilyen baj nincs.
Szerintem inkább csak arcoskodott ezzel, hogy az ő fia már 3 hósan forgott KépKépKép
Amúgy tök igazad van amit írtál....
És ne legyen rossz kedved.

Kilók: Én 14 kilót híztam terhesen, 10 kg lejött szülés után 6 nappal már (Gréti + a csomagolás), még egy 10-est szeretnék fogyni majd valamikor ha már nem szoptatok.
És nekem is tele van a hócipőm a bő, sötét színű pólóimmal. Semmi jó cuccom ami rámjönne, és sajnálom is a pénzt ilyesmire, inkább a Grétire költöm. Pedig be kell szereznem rucikat, szerdától egyetemre kell mennem.

Jimbone: Áron édes Kép

Ildi: De jó lesz, lakodalom Kép

Vaktyúk: Szar. Kép Bocsi. 14 órát vajúdtam és utána császárral fejeztük be. Tettem föl valamikor szüléstörténetet ide.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?