Új privát üzeneted érkezett!

Zita!

Én a Corában szoktam venni a zoknit, igaz, hogy 20%-a poli, de nagyon jó. A nagyfiamnak is azt veszem azóta nem büdösödik a lába egy kicsit sem.
290 Ft több színben és minden méretben van, egész felnőttig ( a nagynak 38-as kell Kép)És most van belőle térdzokni is. Nem csigázlak tovább a neve: Bok socks design coloured.
Kicsit hosszan ecseteltem, de egyszerűen IMÁDOM!

Hajni
nalika

Zita: olyan nekünk is van, amit Hajni ajánlott, és jó! Asszem ez egyszínű! Nekem amúgy a Hugicám veszi valahol Kőbányán egy nagykerben a zoknikat a Maglódi úton asszem. Azok is nagyon jól beváltak! Megkérdezzem?
Csilla Kép Gyógyuljon hamar!
Dadoo: ezt Edina is csinálja! Ma már ledobta az egészet az ágyról!!!

Zsuzsa
zerko

Panó, 9-kor aludni? Ki látott már ilyet? Tényleg rengeteg a 19 dkg de ma két akkorát kakilt, hogy szerintem annyi a 19 dekának! Kép

Zsuzsa, nekünk is jót tett az a kis alvás. Kép Nem is fogjuk keltegetni csak most a hétfői kontroll miatt még ízgulunk 1 kicsit. Volt kaja reggelre mert ugye 7 óra telt el az utsó etetéstől. Kép
Mi is kakilunk Edina helyett, Noncsi baba az ölemben és nyomja az ipart megint.

Hajni, Melinda, Linda, köszi! Kép

Zita, remélem behozzuk a lemaradásunkat! Súlyzózás ! Kép

Közben elaludt Noncsi és letettem a kiságyba! Remélem alszik 1-2 órát én meg szabad vagyok. Ez így nagyon tetszik! Kép

Most akkor jöhet a házi munka. Kép

chello
chello

Sziasztok!

Köszi a hiányolásokat, érdeklődéseket, megvagyunk, csak nincs semmire se időm. Kata ma délután 5kor aludt el először Kép Már tiszta hullának érzem magamat. Most gyorsan írok nektek, aztán megyek segítek apának festeni.

Oltást nem kaptuk meg, merthogy taknyos volt (már csak egy nagyon kicsit az), így jövő hétre halasztódott.

Bori: remélem Dani jobban van, és Ti nem kapjátok el! A kistalin csajok itthon lesznek Kép Danit hozod? Majd megsütöm a túrós sütidet! Kép

Zsuzsa: és akkor elképzelhető, hogy Zsófi egész napos lesz az oviban? Nálunk nincs ilyen kitétel, hogy akinek otthon van anyuja, az menjen haza délben, én csak elhozom őket, mert nekünk így jó. Alice-nak írtál a taliról?

Nalika: gyomorgörcsKép Timi hízása Kép

Anikó: hogy vagytok? Bencus meggyógyult? Sok pussz! Kép

Chello: de jó hogy hazamehettetek!!! Remélem most már minden rendben lesz körülöttetek! Kép

AmatőrHajni: nálunk a nagyok közt 19 hónap van, a kicsik közt meg két és fél év. Nekem jobban bejött a kisebb korkülönbség, de biztos gyereke is válogatja. Nem értem mi baja a védőnőnek a babakocsiban alvással!

Linda: neked is sok pussz, és mindjárt itt a vasárnap! Kép Gergő óriási Kép Alvás Kép

Szöszi: hú, milyen finomakat főzöl! Én mostanában nagyon elbénázom a dolgot! Jó volt veled beszélni! Kép Kép Kép Hangos kacagás Kép Sok kaka Kép Ma Katánál is 3 volt. (ez tőle azért szokatlan). Kép Kép

Maci: masszázs- ó de irigy vagyok Kép

Kinga: nahát! De jó hogy újra itt vagy! Kép Gratulálok a kisfiadhoz!!!

Vali: örülök, hogy túléltétek az oltást! Kép A gyarapodás lelassulása pedig tök normális dolog. Gondold el, ha ilyen ütemben híznának továbbra is, mekkorák lennének egy évesen.

Zita: remélem azért valamikor megoldódik nálatok is ez az ovikérdés. Csajok élvezik, de el is fáradnak ezalatt a pár óra alatt. Bár kedden mind a kettő azzal kelt fel, hogy ők talán nem mennének oviba, de amikor mondtam, hogy öltözzünk, akkor már lelkesek voltak. Réka hogy van? Mikor kap oltást? Még mindig olyan sokat alszik? Mit tornázol? Gipsznélküliség Kép Remélem nem sokáig fog már fájni a lába! Csillának jobbulást!

Swen: de jó, hogy nem volt nagy gond az oltásnál! Kép bízom benne, hogy akkor Katánál se lesz! A dokinéni alig tudta megvizsgálni, mert oda-vissza forgott végig, utána meg megkaparintotta a hallgatózóját! Kép Milyen nagy már Botond! Kata csak 64 cm. Ja! Nixiről Nanda mesélt (ha jól emlékszem), együtt voltak bent a kórházba, és nehéz szülése volt nagyon.

Rita: jó, hogy Lili is jól viselte az oltást! Nagyon szépen nő! Most olvasom, hogy mennyire fájt a lába! Szegényke Kép Kertészkedés Kép

Egcsivel én is beszéltem Kép Azt mondta, hogy nem is gondolta, hogy ilyen jó kisfia lesz! Kép

Nanda készül a talira, most elutaztak (talán már hazajöttek azóta), és azt mondta, hogy nemsokára lesz újra netje Kép

Orsi: kocsi Kép saját ágyban alvás Kép Mi 8kor fürdetünk, fél9kor alszanak a lányok, de én addigra olyan fáradt vagyok, hogy egy perccel se bírnám tovább.

Dadoo beszerzés nálunk is megtörtént, kivéve az ágy fölött forgót, mert az már van másmilyen. Így ezeket fogja kapni karácsonyra a mamától meg a déditől Kép

Timi: de jó, hogy tudtál írni! És Lili milyen nagy már! Kép Éjszakai alvás Kép

Kisdió: Katának se tetszik mindig az autósülés. Párod barátaiKép Éjszakák Kép Anyós Kép Altatási módszer? Képek Kép Micsoda mosolyt kapott a dadoo Kép

Süncsi: örülök, hogy rendbejött Andriska! Kép Voltál talin? Sok pussz nektek!

Melinda: remélem azért haladtok a házzal!

Mariann: sok puszi nektek is!

Ildikó, Soraya, Jerry, kakukk Zsuzsi, dzscs, Mucska, kika: hiányoztok ám!

Kész csoda, hogy ennyit tudtam írni, mert Kata már jó ideje a kezemben van! Viszont mostmár nagyon nyűgös, mert egész nap összvissz egy órát aludt, és reggel én keltettem 8kor az ovi miatt.

Mindenkinek sok pussz!
Szilvi
lino

SzilviKép
Sajnos a házzal nem haladunk, ugyanis a sógorom nem azon gondolkodik, hogyan lehetne gyorsan megcsinálni, hanem hogy hova pakoljuk télre az anyagot, hogy ne vesszen kárba.Kép
Lehet, hogy beolvasok neki, mert bunkóság amit csinál. Bezzeg akkor rögtön tudja merre lakunk, amikor az autóját kell szerelni, netán haza kell vontatni valahonnan vagy valamit gépelni vagy nyomtatni kell neki. Nagyon egyirányú ez a "segítsük egymást, hisz testvérek vagyunk" dolog.Kép

Linda,ZitaKép
Szerencsére már jobban vagyok, megmondom őszintén nagyon beparáztam, ugyanis fél tenyérnyi nagyságú alvad vérdarabok (bocs) jöttek belőlem egész nap és az éjszakai betét egy órára volt csak elég, szóval kb. mint a Niagara vízesés. Már azon gondolkodtam, hogy előkotrom a Tenát, amit a kórházból hazahoztam.

Ja és a jó hír! Tünetileg úgy néz ki, hogy sikerült az augmentinnal kiölni a bacikat a nózinkból, majd jövőhéten kiderül, hogy a váladékvizsgálat is ugyanezt mutatja, vagy sem.
Hétfőn hívom fel a gyerekdokit, hogy mikor jön oltani. Annyira sajnálom már most szegénykémet, lehet, hogy vele együtt fogok bőgni.
Ti hogy bírtátok???

üdv:
Melinda
Bnm

Sziasztok!

Ma ugyan nem kakiltunk, de azért írok Kép. Ma nagyon jó napunk volt. Délelőtt volt egy kis szabad időm és sikerült elmentem vásárolgatni. Aztán lementünk sétálni és sikerült Anikóval is találkozni, így én már meg tudtam nézni a babuciját. Már 6 kg. Gyönyörű szép baba.

Nalika te mikor jössz velünk sétálni?

Este Alina ugyan hisztizett egy kicsit, semmi nem volt neki jó, ha ölben volt az sem, ha letettük az sem, ha enni adtunk neki az sem, de végül 4,5 óra után sikerült ennie és elaludt mint a bunda.

Amatőr:
Az én védőnőm annyival jobb, hogy ki sem jön. Alinát véletlenül egyszer látta, amikor a parkban sétáltunk.

Swen: Szerencsére egyáltalán nem volt lázuk és a lábuk sem pirosodott be. Eddig jól bírták az oltásokat.

Bnm/Melinda: Nagylány lettél Kép Remélem rendben lesz minden.

Zita: Igen, valóban nagyon rendesek, amikor csak tehetik jönnek segíteni, pedig anyukám 300 km-re lakik, de még ő is alig várja, hogy jöhessen. Réka súlyemelő Kép. Alina is majd nem Réka lett, nagyon tetszett mind a kettőnknek ez a név is.

Szilvi:
Köszi a szurkolást a szuri miatt. Remélem Katának holnap jobb napja lesz.

Sziasztok, jó éjszakát!

Vali
cvali

Sziasztok lányok!

Látom a mai nap nem volt túl mozgalmas net szempontból. Kép Képzeljétek alszik mind a két duracell babám Kép Csak nehogy meglegyen a böjtje...

Melinda: most már jobban vagy? Elég ijesztő amit írtál! Szuri: én se bírtam valami jól, inkább szúrtak volna meg engem. Kép A szivem szakadt meg. Kép És nemsoká kezdjük előről...

Lino: megvagy. Kép Puszilak! Hogy álltok a felújítással?

Zita: nálunk a piacon van egy jó zoknis. Kép

Jó éjt:
Linda
bellana

SziasztokKép

Teljesen le vagyok hidalva a picurkámtól! 2 nap elég volt Neki, hog teljesen megszokja a mi kis rendszerünket, ugyanis tegnap (3.napKép) 4-kor elkezdett nyűgösködni és nem tudtam még a cumival sem megnyugtatni. Indulóban voltunk a sétánkra, de még ezt-azt összeszedtem, ami kellhet, erre Ő reklamált! Onnan tudom, hogy mikor kiléptünk az ajtón elhallgatott, édesen elkezdett nézelődni és 5 perc után már aludt is!Kép Szóval a kicsikém fantasztikus! Igaz este mostanában is van egy fél-egy óra amíg nagyon nyűgös, nem jöttem még rá mi baja lehet, de aztán fürdés és kaja ugyanabban az időben már 3x sikerült! Nagyon büszke vagyok ám magunkra!Kép
Éjszaka sajnos úgy döntött, hogy nem alszik el a 3 órás szopcsi után, úgyhogy 1 órán keresztül altattam, de onnan aztán aludt fél 8-ig. És délelőtt az Auchanban is voltunk és 4,5 órát kibírt 2 kaja között!!! Utána persze leszívta mind a két cicimet!Kép Most szunyál, remélem 1/4 4 körül felkel, hogy kajcsizzon, aztán megyünk a szokásos túránkra.Kép Anyukám elkezdett aggódni, hogy le fogok fogyni, annyit sétálunk.Kép De nekem is olyan jól esik! Amíg még lehet megyünk, mert majd az esős időben nem hiszem, hogy itt közlekedni lehet majd a sártól.Kép

Zsuzsa
Bizony értékelem!!!
FeloldozásKép Azért kíváncsi vagyok mikor lesz egymásra energiánk, annyira hullák vagyunk estére. Kép

Chello
Köszi a választ az oltásról.Kép

Linda, Swen, Rita
Végül is úgy gondolom, hogy nem megyünk el, csak az esküvőre. Mert a vacsora fél 8-kor kezdődik és ez az időszak már elég nyűgös Gergőnek, ráadásul épp, hogy hozzászokik valami renszerességhez, erre jönne egy tök más helyzet, nem tudom, hogy reagálna. Még pici szerintem. Annak meg semmi értelme, hogy ott üvöltsön és mi zakkanjunk meg tőle, hogy nem sikerül megnyugtatni. Szóval most így gondolom.

Chello
Úgy örülök, hogy ilyeneket olvasok, amiket írsz! Végre Nálatok is szép az élet!Kép Örülök, hogy boldogok vagytok!Kép

Panó
Te melyiket vetted meg? Vagy rosszul emlékszem? Mi a véleményed, melyik tűnt jobbnak? Ha azt mondod inkább nézzem meg, akkor majd megpróbálunk megint elmenni, csak innen kicsit messze van.Kép

Képzeljétek 2-kor írtam ezt az üzenetet és azóta nem tudtam elküldeni.
Leírom miért.:

Kettő után Gergő nyöszörgött bent, tudtam, hogy kiesett a cumi, bementem betenni a szájába. A feje mellett volt a mellett meg valami fekete pötty, láttam én, hogy pók, de olyan kicsi volt, meg a lábai sem látszottak rendesen, azt hittem döglött. Odanyúltam, hogy az-e, erre az a dög elkezdett ugrálni, de tök gyorsan és ráugrott Gergőre!!! Képzelhetitek, én majdnem szívgörcsöt kaptam, hirtelen azt sem tudtam mit csinálok, arra sem emlékszem, hogy üvöltöttem egy nagyot (ezt Anyukám mondta utána, Ő meg ettől kapott szívgörcsöt!), Gergőt a karjánál fogva arrébhúztam, akkor a pók leugrott róla és én kikaptam a kiságyból! Gondolom Ő is iszonyúan megijedt, de igazán akkor ijedhetett meg, amikor magamhoz szorítottam és a szívem majd kiugrott! Gondolom érezte és akkor már Ő is sírdogált. Anyukám szegény meg rohant be, azt hitte, hogy a gyerek meghalt, vagy valami komoly baja van, mert azt mondja olyat üvöltöttem! Én meg nem is emlékszem!Kép Szegény Anyu rosszul is lett, rendesen időbe telt, mire kiheverte.Kép Teljesen ki vagyok akadva magamra, hogy ennyire megijedtem, de olyan szörnyű volt látni, ahogy a kicsikémre ugrik az a rohadt pók és teljesen elvesztettem a fejem! Tudom, hogy uralkodnom kéne magamon, a jövőben figyelni is fogok rá, de valahogy most nem ment.Kép Gondolom Ti is ki vagytok rám akadva, hogy lehetek ilyen hülye! Csak valahogy az volt előttem, hogy a pók bemászik a ruhájába, megcsípi, szóval szörnyű volt!Kép
Innentől a napunk egy kicsit borult, mert Gergőt csak cicivel tudtam megnyugtatni, így minden fél órával hamarabbra került, hamarabb is mentünk sétálni, viszont az után meg annyira bealudt, hogy a fürdés meg fél órával később lett. Közben megjöttek az unokatesómék a hétvégére, szóval a gép közelébe nem jutottam.
Viszont Gergő most egész hamar elaludt az utolsó szopcsija után, már fél 11 után kicsivel, az eddigi negyed 12-höz képest!!! El vagyok ájulva!Kép

Most elolvasom, amit délután írtatok és reagálok, aztán elküldöm végre ezt az egésznapos üzenetet.Kép

Zita
Elolvadtam a tyúkanyós szövegedtől!Kép Nagyon szívesen vagyok a kiscsibéd és nyugodtan aggódj értem, jól esik!Kép És köszi ismét a sok jó tanácsot!

Lányok!
Nevezzük már ki Zitát a Topik Tyúkanyójának!!! Légyszííííí!Kép

Linda
PiercingKépKépKép

Chello
Én is nagyon tudom élvezni, amióta Gergő is jókat alszik nap közben is!Kép Mert az első hetekben nem így volt! Így viszont van időm sok mindenre!Kép

Na, ez tuti jó hosszú lesz, ha megjelenik!Kép

Bocsi mindenkitől.Kép Borikám nem török a babérjaidra, csak ez itt egy egész napi termés!Kép

Puszika mindenkinek, megyek kicsit tévézek.Kép

Jó éjt!Kép

Orsi

avocado

sziasztok!

Nagyon köszi a segítségét annak a kedves hölgynek, aki szólt a valinak, hogy keresem.
Kaptam tőle egy levelet, és innentől kezdve már sínen van az dolog.
Még egyszer nagyon köszi a kedvességeteket.
sziasztok
Apacs

apacs72

Sziasztok!

Kicsit el vagyok havazva, mert Andriskanak most tanitom ujra a (viszonylag) rendszeres evést, Tomi pedig Berlinben volt, egyedül lehuztam 3 napot, ma érkezik meg.
Gondoltam Rad, Linduskam!!
Köszönöm az aggodast, mar azt is elértem, hogy csak egyszer kel éjszaka a kisfiam.

Nem akartam borzolni a kedélyeket, de a multkor volt egy kis vér Andriska kakijaban, ezért is voltam megijedve. Hivtuk azonnal az ügyeletet, de azt mondtak, ha kevés, és egyébként rendben van a gyerek, akkor még varjak és figyeljem a következö kakikat. Szerencsére azokban mar nem volt semmi.
Magyarazat: ha erölködnek, jöhet egy pici vér, de tényleg csak kicsi, és csak egy kakiban vagy esetleg még a következöben és fontos, hogy a gyerek egyébként jol érezze magat.

Sz...-si (nehogy elirjam!!!Kép) talin végül nem voltam. Nagyon eltért volna a napirendtöl, ami most nalunk nagyon érzékeny.

Zita,
nem tudom, miért nem jön meg az sms. A szam: +41 79 és még 7 jegy vagy a + helyett lehet kettö darab 0-t is ütni.

Bori,
merre jarsz? remélem nem vagy beteg! Dani meggyogyult? Sok puszi a szemedre!
Képzeld, Andriskanak van narancsbör a popsijan! Most mi legyen?Kép

Szöszi,
Milyen ügyi vagy, hogy Te ilyen "igazi" kajakat tudsz fözni a gyerek mellett! Hogy csinalod?
Ezt most komolyan kérdezem! A hordozoban van közban Bazsi? Vagy alszik?

Chello,
annyira de annyira örülök Nektek, latom, szépen alakul minden (kopp-kopp).KépKépKép

Lino,
kitartast Neked! Tényleg sokat tudtal irni, igy egykezesen! Nektek is van elég tennivalotok nem mondom! Sok sok puszi!

Swen,
mar ugy varom, hogy lassalak Benneteket élöben!

Orsi,
milyen jo, hogy igy belejöttetek a sétaba!
Menjetek el a lagzira, érezd jol magad, vigyél bébifigyelöt (ha van), és akkor leteheted egy csendes helyen akkor is, ha Te épp mashol vagy. En megbantam, hogy par hete a hazibuliba nem vittem. Vegyél fel vmi kardigant, én mindig ugy szoktam, ha nyilvanos helyen szoptatok. Pusszantas.

Maci,
Alvassal én is igy vagyok, Andriska sem bir kis sokkal többet! Nem baj, majd eljön a mi idönk is egyszer!!!Kép (most épp magamat is vigasztalom!Kép)

Kinga,
nagyon örülök, hogy jol vagy (ugy értem lelkileg). Nagyon ügyi a kisfiad és mar nagyon varom a képeket Rolatok!!
Nagyszerü szüleid vannak... mindig elszorul a szivem, mikor a nagyikrol irtok, a szüleimnek mi is ugy hianyzunk. Ha nincs jo müsor a TV-ben, akkor a vasarnapi program az, hogy nézik a szamitogépen diashow-ban Andriska képeit.Kép¨

Zsuzsa,
a téli cuccok mar nalunk is 74-esek lesznek, azt hiszem...Kép

Pano,
vhogy nekem is elkerülte a figyelmem (nagyon cikiKép), hogy Beni nem hizott az elején.
A fö, hogy mostmar jol vagytok!

Vali,
nagyon szépen alszanak az ikrek! Kép
Örülök, hogy a szurit atvészeltétek.
De jo lenne, ha jönnétek a talira!!

A-Hajni,
VédönöKépKép

Nalika!
Edes a kép! Be van csomagooova a györök szépen!Kép

Linda,
PiercingKép ez jo!!!
anyosKép

Zita, Bori és mindenki,
még a talival kapcsolatban:
Zsuzsi par hete megadta az emilcimét, hogy irjunk neki, ha lesz tali. En akkor hülye fejjel nem irtam fel. Irt mar neki vki? Ha nem, akkor visszakeresem a cimét és irok neki. OK??

Még dicsekszem én is Andriskaval egy kicsit, bar mozgas és alvas terén nem fényeskedik, de a védönö azt mondta ra, hogy nagyon éber, élénk kisfiu, azonnal reagal mindenre, nem csoda, ha gyakran eszik, kinézi belöle, hogy mindent gyorsan megemészt és ezért követeli gyorsan a következö adagot. Ja, és megérti, hogy elfaradok mellette. (bar lehet, hogy csak vigasztalni akart, latva a szemem alatti karikakatKépKép)

Az én Bucifantom dundi. A teste is, az arca is. Olyan jo fogdosni, puszilgatni a kis dundi testét, arcatKép

A mi baby-gymünk és a jatszoszönyeg:

Kép

Puszika és szép hétvégét!
Süncsi
süncsi

Sziasztok!

A tegnapi napunk eléggé besikeredettKép Bálint szinte egész nap nem aludt, kicsit fárasztó volt. Van már unatkozom sírásunk is! Kép Sőt tegnap délután játszott a Dadoo alatt, és sehogy sem sikerült neki megkaparintani a lógó kütyüket (hú, de jó szó) ettől aztán tiszta ideg lett Kép
Szó szerint kiabált velük Kép Nekem meg már folyt a könnyem úgy nevettem rajta Kép

Aztán délután sétáltunk Apával kb. 3 órát, és képzeljétek el, elmentünk a "Rákóczi kert"-be (ez itt van Csepelen) és teljesen elámultam, hogy mennyire gyönyörű lett. Iszonyat nagy füves terek, gyönyörű fák, a kiskölyköknek a "játszótér" külön elkerítve, zöld gyep, fa mászóka, hinta, homokozó, padok, egyszerűen lenyűgöző volt. Azt hiszem már tudom, hova járunk majd játszótérre Kép
És a legjobb: Bálint is felfedezte a kezét! Az öklét már pár hete szopta, de tegnap már a kezével játszott. Olyan volt, mintha azt mondta volna: nézd Anya, milyen izgalmas dolgot találtam! Kép Ezen felbuzdulva, kötöttem a mancsára lufit, és jókat kacarászott rajta, hogy ahogy megmozdítja a kezét, mozog a lufi Kép

Süncsi: a fiaink nem kicsit hasonlítanak egymásra Kép De tényleg! Sajna valamiért nagy a fénykép ami a gépen van, és nem tudom betölteni ide, béna vagyok (meg szőke) Kép

Chello: ne izgulj, most már biztos rendbe lesztek. Mikor minket anno haza engedte, mondták hogy mindenképpen kell a három óránkénti etetés, mert nagyon pici a gyerek, muszáj híznia (2300 g-al jötttünk haza). Múlt héten már túl daginak találták Kép

Minden lakásfelújítónak részvétem, bár én imádom, azért most nem sok kedvem lenne hozzá. Kitartás!

Orsi: a sétához gratula, már nálunk is működik! Bálint már akkor elhallgat, ha elkezdem ráadni a sapit Kép A pókos dolog tényleg ijesztő lehetett! Én még önmagába a póktól is megijedek, nemhogy még a kiságyba! Mondhatom, hogy ne ijedezz, meg nyugi, de én is ugyanígy reagáltam volna szerintem Kép

Jó éjszakát mindenkinek

Hajni
Amatőr

SziasztokKép
Egy ezust nekem a hetvegere, az se rossz. NEm tudom mennyi idom lesz irni, ha felebred a fiam akkor abbahagyom bocsi...Csak amig Balazs alszik nyomom az ipart, aztan szopi es megyunk Apaval dolgozni.Kép Na jo, csak kinezunk a ceghez, van egy pici dolga, onnan megyunk setalni, szoval hogy ne kelljen ma itthagynia minket inkabb magaval visz...

BoriKép jol van,dumaltam vele tegnap, nincs ideje jonni, de nincs gond. A szeme meg szep, mint eddig is!Kép

Oh, mar felebredt, pedig olyan sztorim van szamotokra,azt hittem most el tudom meselni!Kép...Na, majd este!

Puszi!Menjetek setalni, gyonyoruen sut a nap!
Szoszi
szoszi

Kukucs!

Csak nem aranyam lesz? Mármint éremben. Kép
Éjjel aludtunk, Dani most nyávog, Pirszing is. Inkább magyarul írom, mielőtt elírom. Dani menne sétálni, Pirszing meg cicire. Kép

Süncsi: ügyi vagy. Kép Miért hagytad ki a szopis talit? A kép cuki, mint mindig. KépNekem is már csak 1 nap!!!!! És apjuk hazajön, tralala!! Kép Kép

Orsi: gondolom a bébi frászt kapott a kiáltásodtól. Nem kell mindentől ennyire megijedni. A pók szerencsét hoz. Kép

Nos ennyi, Méregzsáki Pirszing Gergő alias Bivalybill, már nyomatékosan kéri a jussát. Kép

Linda
bellana

Hát jól félrenéztem, nekem csak bronz jutott. Kép
Érem az is. Kép
bellana

panó

sziasztok!

Én is csak kukucs!
Főzök, takarítok,... és még keveset is aludtam. Kép Edina este már nagyon nehezen aludt el! Kép
ZSófi meg elment az Apukájával vonatozni! agyon tetszenek neki a vonatok!
Ma már nem bírtam reggel Edina kakasztrájkját (4.5 nap), és amit a reggeli szopinál csinált, miközben már alig evett (140), így kapott egy 1/2 kúpot, ami meg is tette a hatását! Azóta tisztába tettem, és nagyon szunyál. Így most sem tudtam meg, mikor kakált volna... Gondolom ébred, és farkas éhes lesz majd!

Chello: hogy telt az éjszaka?
A 7 óra amúgy azért is jó szerintem, mert így tuti egyszer leürül a gyomra, és pihen, ami mindenkinek kell! Főleg egy babának! Szerintem utána jobban is tudnak enni!

Lino: szuri elmaradása Kép ÉS már rendbejöttetek azóta teljesen? Mázsálás volt?
Ovi: szerintem félnapos marad, de majd elválik!
Kész a felújítás? Hogy állsz a pakolással?
Remélem ma KAta is alvósabb lesz! Amúgy Eidna ilyen időszaka is véget ért! Egy ideje megint jobban alszik! Bár tegnapelőtt ő is elég nehéz eset volt...

Amatőr HAjni: lufi Kép Aranyos lehetett!

Szöszi: szép napot nektek!

BNM: akkor már egyenes az út remélhetőleg a teljes gyógyuláshoz!

Vali: jó nap Kép CSavargás Kép
Pont a lányod lesz hisztis??? Amúgy ZSófinak volt régen egy ilyen hete. Ez nem egyedi, és tipikusan 9 hetesen jön elő! De nálatok ez nem lehet, mert az már elmúlt!!!

MElinda: remélem jobban vagy!

Orsi: hát, ez a pók dolog nehéz eset! Megértelek, de a heves reakció valóban nem indokolt! Majd ezentúl figyelsz! Bár mostanában ilyen szempontból rátok jár a rúd!!! Kép
Anyukád Kép Már jobban van?
Séta: szerintem nem lehet túl sokat! Közben iszogatsz is?
Alvás, napirend: alakul, ennyi kilengés szerintem nem baj! ÉS hogy hosszab időket kihagy a fiatok, annak csak örülj! És örömmel olvasom, hogy ha éhes a trónörökös, már 2 cici is kell neki! Kép

Süncsi: kaka Kép Bár a tanulság megvan, már mi is okosabbak leszünk! Én anno így voltam a véres tejjel! Akkor is nagyon megijedtem, mert nem arra gondoltam először, hogy a tej volt véres, hanem arra, hogy a gyereknek van baja!
Ruhák Kép Én is elővettem már a 74-eseket, mert van, ami kisebb!
Tali Kép Sebaj, majd mentek a következőre!
Akkor visszaállt a régi rend kajaügyileg?
Amúgy Edina sem valami fürge, de nagyon energikus! Ha megfogom a kezét, azonnak húzza magát, és fel akar ülni, pedig nem kellene. Hason szépen kinyomja magát, és néha forogni is próbálgat! ÉS a Dadoo-n erősít! Azt nagyon tudja emelgetni!!!

Bellana: akkor mégsem lett böjtje az esti alvásnak Kép
Már csak 2??? VAgy 1???
Ezek a becenevek???

Szép 7végét mindenkinek!
ZSuzsa
zerko

Ezt még csütörtök éjjel írtam,csak nem engedte elküldeni!

Sziasztok!

Ma ettünk őszibarackot.Azt mondta a védőnő,hogy próbáljam meg,hátha megeszik 1-2 kanállal,aztán hétfőre próbáljunk eljutni 1 egészig.Bendi már ma megette volna az egészet,de azért nem hagytam.

Szöszi,lehet,hogy igazad van.Valszeg hétfőn mégis kapunk tápszert,mert Bendi már jóformán 2óránként eszik,éjjel is.

Hajni,szerintem elég az 5 óra,felkel,ha éhes.Tapasztalat...Éhen nem halnak az tuti.Viszont a védőnőd az nem komplett.Akkor az enyém mégis angyalka???

Chello,akkor szorítok,hogy minden rendbe jöjjön.Az elején sokat bukott Bendi is,iszony rossz látvány,bőgtem vele párszor.

Linda,én nem izgatom magam:vettem 3 új nacit.Így nem is gondolok rá!
Gergő

Orsi,utólag grat,a te Gergőd volt az aranyérmes súlyban!Nyugodtan menj el vacsizni,legfeljebb hazajöttök.De szerintem a babuk a leghülyébb helyen tudnak legjobban aludni.

Zita,Anya polgármester,nem jól jönne ki,ha lemondanám a védőnőt.Azért kibírom ám.Múltkor nem ereesztettem be,lapítottam csendben

Vali,próbáld ki a lufit,Bendi imádja.

Zsuzsa,jók a beszólások.Az alvajáró a legjobb.
Mindig akkor megyek Csabához,amikor eszembe jut.Nincs net,de legfeljebb beülök egy kávézóba.Most már muszáj lesz neki beállítani,mert megzsarolom,hogy nem megyek többet Kiságy az van,meg minden más is.
Apa?Azt most nem írnám le...Persze,tudja ő is,hogy ez így normálisabb,mindenképpen muszáj láthatást biztosítanom.De leginkább nem foglalkozik Csabával.
Te akkor most nem nagyon pihensz...Talán éjjel alszik Edinka.
Valszeg küldök neked mailben képet,megtennéd,hogy felteszed nekem?Megint nem megy...
Most rohanok el,puszi,Kinga
nyinike

Sziasztok!

Szegény Bendi,bekeveredett,nem tudja,mikor van éjjel meg nappal.Muszáj éjjel is felkelnie 2,5 óránként,csak így tud eleget szopizni.
A hülye etetőkanál 1400 Ft.A cumiüvege meg 2500.Popsikenőcs 4400.Tökjó,nem?

Szilvi,szia én is grat Katához!

Hajni,nem irigykedek és én csak 1-2 szopit akarok kiváltani.A Humanának van folyékony bébitápszere,nem?Nem vagyok benne bizti,csak asszem,olvastam valahol.

Süncsi,édeske az Andriska!

Puszi,Kinga
nyinike

SziasztokKép

Valami jó kis front van ma, mert Gergő baromi nyűgös!Kép Alig akar aludni, mikor végre elaludt, akkor fél óra után felébredt iszonyú sírással, mint aki rosszat álmodott és csak a cici nyugtatta meg. Nem adtam neki csak pár kortyot, mert aztán meg fájna a hasa. Kíváncsi vagyok a mai napunkra, mert ma már 2x is volt nyugtató cicizés, ami már ezer éve nem volt. Úgy sejtem front lehet, én is elég nyomi vagyok, unokatesómnak fáj a feje, szóval nyomik a köbön.Kép És közben kint gyönyörű az idő! Ki érti ezt?

Süncsi
Neked is nagy puszi!Kép Örülök, hogy nem lett semmi gond a kakiból!

Zsuzsa
TrónörökösKép
Pók: igen, okultam az esetből! Anyukám jobban van szerencsére, eléggé aggódtam érte!!!Kép

Lino
Szeretnélek megkérni, hogy fotózd már le a Dadoo Aktív Center-t, hogy el tudjam dönteni, hogy szeretnék-e, mert akkor Panó megvenné nekem. Köszi!Kép

Most megyek, lassan kajcsi Gergőnek is és ebédelni is kéne valamikor.

PusziKép

Orsi

avocado

Nem is írtam le az előbb, hogy képzeljétek Panó milyen aranyos volt! Megtalálta nekem azt a keresztsemes mintát, amit annyira szerettem volna és elküldte nekem! Ne tudjátok meg mennyire örültem, a családom is csak nézett, hogy mi bajom van.Kép

Panó
Itt is mégegyszer köszönöm szépen!!!KépKépKép

Remélem hamar tudok rá időt szakítani, hogy megcsináljam, igaz addig még be kéne fejeznem 2 ajándékot, az egyik Anyukámnak egy karácsonyi terítő a másik a hugicámnak 4 tányéralátét.

Közben Gergő Apucija vállán édesen elaludt a család meg úgy döntött, hogy elmegyünk kirándulni Anyukám vikendházába, remélem Gergő jól fogja bírni, igaz akkor már inkább ott nyüzsizzen, mint itthon.Kép

Este majd még jövök, ha tudok, addig is szép hétvégét, gyönyörű az idő!!!Kép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Dani hót náthás... Köhög, prüszköl,az orra megállás nélkül folyik. Kép A játszón jött elő, de nem zavarta. Billy jót aludt -nem szokott-, majd szopizott. Itthon volt némi bömbi, de nem tudtam felvenni, mert éppen csináltam az ebédet, de hamar abbahagyta, mert al-szik! Danival ebédeltünk, de most meg ő nem akar aludni. Kép

Kinga: ruhaügyben neked van igazad. Majd ha itthon lesz végre Ádi én is nézek valami göncöt magamnak. Mit akartál írni a Gergő kezdetű mondattal? Nincs folytatása. Kép

Zsuzsa: hála az égnek nem lett böjtje. Kép
A becenevek nem tetszenek? Kép És már csak ez a nap van, holnap este már itthon lesz Ádi!

Tényleg lányok tudja valaki, hogy kb. mennyien leszünk a talin? Meg azt is megbeszélhetnénk ki mit hoz. Én például nem vállalkozom a süti sütésre, de bolti ropogtatni valókat, aprósütiket szivesen viszek egy párat, meg valami üdítőt.

Most el, Linda
bellana

Sziasztok!
Nagy puszi MIndenkinek. Most nem otthon vagyok, hanem a barátnőmnél így nem tudok képet felrakni.
Mi már elmúltunk 4 hónaposak. Sok mindent eszik Anna, de legjobban a sárgarépát eszi meg a barackot. NAgyon jó kislány. Este alszik 1/2 8-tól reggel 1/2 8 ig. Napközben viszont alig. Igy eléggé le tud fárasztani.
Most ennyi, mert nem akaark vendédségben pofátlan lenni. Nemsokára tényleg költözünk haza és jövök rendszeresen.
Puszi MINDENKINEK!
Mucska

Andi
Kép
mucska

kukucska

Azt hiszem Orsinak igaza van a fronttal kapcsolatban, nekem is fájt reggel a fejem, és az ikrekkel is alig bírtunk egész délelőtt. Mind a ketten nagyon nyügösek voltak. Az apjuk meg én fel-alá járkáltunk velük, és még így is nyüszögtek. Most végre elaludtak, hátha alszanak vagy 2 órát, akkor sokkal jobban bírják a délutánt.

Vali
cvali

Sziasztok!

Szeretnek csatlakozni a csapathoz. Roviden magunkrol: Aniko vagyok, 32 eves. Kislanyom Kamea, julius 7en szuletett. Budapesten lakunk, belvarosban. Most talaltam a topikot, kicsit beleolvasva irasaitokba latom, hogy sok hasonlo problemank van.

Aniko
anniko

Üdv Annikó közöttünk! Szívesen látunk. Nekem már van is egy kérdésem. A Kamea nevet hogy találtátok? Mesélj magatokról! Esetleg egy-két kép?!

Szép estét!

Zita
pzita

sziasztok!

Annikó: üdv köztünk! Ha már olvasgatsz minket, tuti többet tudsz rólunk, mint viszont! Mesélj! Milyen problémáitok vannak nektek? Jó a születési dátuma Kameának: 07.07 Kép

Zita alias Tyúkanyó Kép : hogy van Csilla? És a legényke lába? Írok majd mailt!

Vali: Edina is elég nyüszi volt ma. Többet nyügösködött, mint szokott! Kép

Mucska: A lányod akkor mintagyerek! Várunk vissza, itt az október! Kép

Bellana: akkor már csak egy JÓT kell aludnotok! Bár a náthás Danival nehezebb lesz! Jobbulást neki!

Orsi: remélem az estétek már nyugodtabb lesz!

Kinga: milyen popsikrém ez??? És milyen kanál, üveg? Irtó magas árak ezek!!!
Folyékony tápszer? Szerintem ezek mind porok, és keverni kell! De csak szoptass, ne lazíts!!! Kép
Apukádat csak azért kérdeztem, mert vannak sejtelmeim! ÉS akkor most megbocsátasz a nagy Csabának???
Net Kép
Küldjed csak, felteszem a képeket, de küldd légyszi a kódokat is, mert már nem tudom!!!

Nos, most el!
Hiányzik nekem Bori, a szemfájós grafomán Kép
Meg nekem Kika is...

ZSuzsa
zerko

Itt Hajnimaci!
Csak nem én vagyok az első????
ilyen sem volt még!

PZita
Tényleg? Te hol vagy helyileg? Én a központban, az egyik elnökhelyettes jobbkezeként.( ... vagy bal?)

Ma úgy döntöttem, hogy elmegyünk venni egy Dadoo-t, hátha van itt is a fóti Cora-ban, mert látszólag minden gyerkőcnek tetszik.

Panaszkodom:
tegnap Benőkém teljesen kikészített, de annyira, hogy még Apával is összevesztünk.Délután 1 től este 9 ig óránként akart enni, semmi alvás és ordítás folyamatosan.Amire elaludt, már én is sírtam. Nem tudom mi volt vele, de remélem, hogy ez volt az utolsó az ilyen napból.

pusza nektek

Maci
maci2

Zsuzsa! Csilla már szinte el is felejtette, hogy beteg volt. Szerencsére nagyon gyorsan átszoktak rohanni rajta ezek a megfázásszerű dolgok, még akkor is, ha mondjuk apa hozza haza, és vergődik vele egy hetet. Mire apa végez a kórral, addigra ő már mindig rég egészséges.
Ádám viszont most kezdi. És ami még rosszabb, a lába tegnap este megint fájt. És nem kicsit, szóval nem a napi megerőltetéstől. Pedig már úgy néztünk ki, hogy egyenesen a javulás útján vagyunk. Aggódom kicsit. Nekem volt két lábtörésem (Mindkettő súlyosabb, az egyiket műtötték is.) és a gipsz utáni lábadozás nem ilyen volt. Kicsit az az érzésem, hogy valami nem stimmel.
Remélem, Réka kimarad a sorból, és rajta nem vonul keresztül ez a kórság.
Folyékony tápszer: Az egyik cégnek biztosan van ilyen, tegnap láttam pont a hirdetését. Igaz, hogy csak 2- és 3-as hirdettek, mert nem is hirdethetnek mást, de el tudom képzelni, hogy 1-esben is van ilyen.

Kinga! Tetszik, hogy elbújtál a védőnő elől. Ahogy olvasom, előle érdemes is. Küldök majd e-mailt neked.

Mucska! Várunk vissza.

Linda! Dani náthája. Kép Per pillanat teljesen együtt tudok veled érezni.
Találkozó. Nem tudom mennyien leszünk. Már akartam is kérni, hogy aki úgy gondolja, hogy szeretne jönni, az jelezzen nekem egy e-mailben. Én úgy gondoltam, hogy viszek ásványvizet, rostost, meg valószínűleg sütök, és gyümölcsöt is. Ha mindenki így tesz, akkor csinálunk egy jó nagy terített asztalt. De szóljatok, ha másképp gondoljátok. Azt már azt hiszem írtam, hogy a műanyag poharat, tányért biztosítom.
Akkor ma van a nagy hazatérés???

Szöszi! Mi volt a cégnél? Hogy bírtátok a nagy kirándulást?

Orsi! Ügyesek vagytok ezzel a keresztszemessel.Én kötni szeretek, de Ádám születése óta, még nem sokat sikerült. Még olvasni csak-csak van időm néha (pl. szoptatás közben), de a kézimunka már nem fér bele. Lehet, hogy béna vagyok.

Bori! Merre jársz? Neked ennyit csak igazolással szabad hiányoznod. Kép

Maci! Ennél jobb kérdést nem is tudtál volna feltenni. Mielőtt Ádám született a Madarász u.-ban voltam, Észak-Pesten. Aztán tavaly felrobbantották a megyei számítástechnikákat. Azóta Központ. De mivel azóta is itthon vagyok a gyerekek miatt, így még nem találkoztam a mostani főnökömmel, nem tudom, hogy hol és mit fogok pontosan csinálni, ha egyszer visszamegyek.

Most el kel mennem, mert sztrapacskát ígértem apának. Majd később jövök.

Szép napot mindenkinek!

Zita
pzita

Sziasztok!

Elsore nem sikerult kepet mellekelnem, informatikus letemreKép Tul nagy meretu volt a kep, hibauzenet viszont nem volt. Ha igaz, most mar jo.

Zita: A Kamea nevet az egyik internetes nevjegyzekben talatuk, mar nem emlekszem a cimere de xnev biztos benne volt.

Zsuzsa: sokat irtatok, nem volt idom csak nehany uzenetet az utobbi napokbol elolvasni, igy en se sokat tudok Rolatok. Kezdjem a legelejen: a korhaz traumatikus volt, eleg tajekozatlanul elfogadtuk azt a korhazat, ahol a valasztott doki volt. Szinte semmit nem mutattak meg, inkabb nem is sorolom, majdnem sajat felelossegre jottunk el. Aztan gyarapodas-problemaink lettek ugy 6 het utan, Kamea nem nott elegge. Vedono szerint a korhazi napoknak koszonhetoen alakult ki a helyzet. Doktor neni hosszu ideig nem akart tapszert felirni, hatha lesz tobb tej, inkabb csak vitaminokat, de nem lett. Most mar van tapszer es azota novekedes is: 32 dk egy het alatt. A tapszerrel jocskan kell pepecselni, de nem banom, a lenyeg, hogy vege az ehezesnek.

Udv mindenkinek,
Aniko

Kép
anniko

HelloKép
Ma reggel becsszo en voltam az elso, Balazs 1/4 6-os szopi utan vidaman mosolygott, rohogott(a markaba) es nezelodott.Akkor kezdodott tehat a vasarnap.Irtam is, csak a rendszer nem engedte elkuldeni.
Pedig 7-kor mar egy fel kosar ruhat kivasaltam,tettem be mosast,elmosogattam...
Azert, aludni jobb lett volna!Kép

Tegnap borfesztivalon voltunk d.u, tok jo volt, Balazs vegig szunyalt, mi meg ettunk-ittunk, tatottuk a szankat.EN egy pohar mustot is lenyomtam, Bazso reggel 4X kakilt, ugyhogy lehet, hogy megvan a megoldas EdinanakKép es TomikanakKép.

MOPst elmegyek hajat mosni, Nagyi elvitte a porontyot setalni, 2esben maradtunk Apaval!

Jo etvagyat a vasarnapi ebedhez!

szoszi (az igazi aranyermes)
szoszi

Akkor az ígért képek:

Kép

Kép

Kép

Kinga
nyinike

Sziasztok!

Linda!
Akkor most egy nap vagy 0?

Annikó!
Üdv. közöttünk! Szép kislányod van!

Szöszi!
Hogy te milyen szorgos vagy korán reggel! És ráadásul vasárnap!

Zita!
Ádi lába Kép Akkor visszaviszed a dokihoz? Küldök mindjárt mail-t, bár úgy hallom Beni elégedetlenkedik.

Kinga!
Ti is nagyon szépek vagytok. Én is úgy látom, hogy jól áll neked az a 10 kg!

Mindenkinek szép napot!
Panó
panó

SziasztokKép

Először is üdv itt köztünk Annikó!Kép A lánykád Anyukám szülinapján született!Kép

Képzeljétek elmentünk Anyukám vikendházához, ami Dömsödön van és sajnos tőlünk több, mint 1 óra kocsival és Gergő tök jól bírta!Kép Végig szunyált, mikor odaértünk rájött, hogy Ő NAGYON éhes, úgyhogy kajcsizott, a végén jó nagy trotyi, úgyhogy tisztábatevés is volt a faházban és utána sétálgattunk a babakocsival a jó levegőn, amit Ő ismét nagyon élvezett: aludt.Kép Aztán elindultunk haza és kb.15 perc út után vettük észre, hogy a pelenkázótáska ott maradt!Kép Még jó, hogy nem itthon derült ki! Szóval jó kis visszaút, de Gergő még így is végig szunyált, mikor hazaértünk sem ébredt fel, csak 10-15 perc után!Kép
Különben a délelőtti nyüzsik miatt eléggé felborult a mai szopcsi-időnk, de ez Mókuskámat nem nagyon zavarta. 1/4 10 helyett 3/4 10-kor fürdettük meg, mert 8-kor evett és utána fájt a pocija (a szokásos estiKép) és fürcsi után követelte a cicit, amit ugye az elmúlt napokban megszokott. Pedig nem is volt éhes! Adtam Neki, 15 percet szopikázott, de főleg csak cumizás volt és utána úgy bealudt, hogy át tudtuk vinni a kiságyába és alig kellett altatni, fél 11-kor aludt! Mint tegnap! Szóval kis óramű a drágám!Kép Remélem szépen alszik majd éjszaka is.Kép

Tényleg Zsuzsa, anyian nem jönnek mostanában!Kép Én már fel sem sorolom, hogy mennyi mindenki hiányzik innen!
Eltűntek tessék előkerülni!!! Nem topika a topik a teljes csapat nélkül!Kép

Linda
Danidnak jobbulást! Nem is írtam, hogy mennyire tetszenek Bivalybill új nevei!Kép Puszika!Kép

Most húzok a zuhany alá és kérek egy masszázst a páromtól, mert a vállaim eléggé fájnak.Kép Tornáznom kéne már nagyon, mert a hátamnak nagyon hiányzik! Ha Gergő így aludna el ezek után is, akkor esténként lesz rá egy órácskám.Kép

Jó éjt mindenkinek.Kép

PusziKép

Orsi

Na, ezt az üzenetet tegnap este írtam, de nem engedte elküldeni, meg ma reggel sem. Úgyhogy Szöszivel együtt érmes lennék, de mégsem vagyok.Kép

Szöszi
Gergő ugyanezt csinálta ma hajnalban, 6-kor szopcsizott és utána tágra nyílt szemekkel mosolygott, nézelődött.Kép Úgyhogy nekünk is korán kezdődött a nap, csak nekem még volt mellé egy jó kis fejfájásom, ami nemrég múlt csak el.Kép

A család most ment el, úgyhogy ismét csendes a ház, kíváncsi vagyok Gergő mennyire fog meglepődni, ha felébred, hogy nincs itt az a sok ember!Kép

Kinga
Jók a képek és végre láthatunk, hogy milyen is vagy! Cuki a picurkád!Kép

Most megyek, kihasználom az időt, amíg Gergő Mókus alszik.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Na,ezt megint éjjel írtam,de akkor sem működött...

Halihó!

Na,megvolt a kajcsink.
Délután megevett fél őszibarit a Bendi,haláli jó volt.Arra még nem jöttem rá,hogy a háta hogyan lett barackos,mivel a háta elméletileg az én mellemnél volt.Rejtély.
Nem is írtam még:lábkörömgombával(?) vesződünk.Születésétől gyulladt a nagylábujján a köröm és azt mondták,hogy intrauterin lábgomba fertőzése van.Ezt annyira nem értem,mert ugyan össze lehet szedni gombát méhen belülre,de lábgombát???Ahhoz igen extrém szexuális élet kellene,nem?!Na,mindegy,mára be is gyulladt,fáj is,szerintem hétfőn doki lesz.

Linda,nem tudom,mit akartam írni Gergőről.Biztos nem jelölte ki a gép,mert azt a részt úgy másoltam be Word-ből.
Dani Gyógyuljatok meg!
Ádi hazatért már?Most mivel fogadod? Kép

Hajni,tökjó ötlet a kezére kötni a lufit,ezt is kipróbálom!Csak ahhoz héliumos kell valahonnan.

Anikó,üdv itt Kép

Mucska,menyasszonyunk akkor már ügyesen eszik.Ti nem szopiztok már?én még bénázok kicsit az etetéssel.

Zsuzsa,Sudocrem a popsikrém és csak azért ilyen húzós,mert 400 grammos.Ez így tégelyes,meg nem is fogy el hamar,meg nagyon jó minőségű,én szeretem.Van 60 grammos is,900 Ft-ért,de az hamar elfogy.A kanál szilikonos,az üneg meg az új Chicco,aminek olyan hajlított a nyaka,meg letekergetős alja van.Állítólag ezt majdnem úgy kell szopizni,mint a cicit,és talán így a pótlás ellenére sem szokik le a cicizésről.De még mindig a számvitel könyvem a legdrágább és az nem is tetszik!!!
Aha,valami Humana likvid tápszer,olyan dobozban van,mint a tetratej,csak kisebb.És sötétkék a doboza,valami minta is van rajta.
á,azért megbocsátani nem kellene.Többet szívtam én annál,hogy csak úgy megbocsássak.Persze,hogy szereti a Bendit,mert imádnivaló,meg jó pont,hogy ezáltal engem is szeret,de azért a bizalomhoz több kell.Majd meglátjuk,mi,hogyan alakul.Egyelőre jól kijövünk egymással,és összeköt vele a Bendi iránti rajongás.Bendi fan-club.Kép
Ja,most már csatolni sem tudtam,majd mindjárt megpróbálom megint.Azért ennyire csíra nem lehetek Kép
Zsófi és Edinka hogy vannak?Párod?Fényképezi még azokat a tökjó képeket?Persze,biztosan.

Puszi,kellene aludni.Ja,majd egyszer,hónapok múlva.Nyugodtan meg gondolom,soha többé.

Kinga
nyinike

Sziasztok!

Orsi: kiruccanás Kép
Esték Kép Így lassan egymásra is lesz időtök, meg a filmezésre is Kép Látod, ez a 6 hét nálatok is javulást hozott! Amúgy napi egy hasfájás sajna még belefér! 3 hóasan reméljük sz is elmarad!

Chello: hogy vagytok? Éjszakák? Hízás? Holnap nagyon szorítok értetek!

Kinga: ja, aki ilyen szuper cuccokat akar! Nálunk Baby Nova üveg van, azt szereti, és szopik tőle rendesen. Meg a gyógyszertári popsikrém, és a Zsófi Gerber kanala (mondjuk az is egy ezres volt szerintem).
De a számvitel valóban drágább! Kép
A lányok jól vannak. Együtt alszanak éjjel, és nagy a szerelem! MA 1/2 9-kor keltek! Kép
Edina végre elaludt, mert de. nem volt szunya Kép A szopiban elfáradt Kép
Zsófi Anyósomnál. De. állatkertben voltak, most nála, du. jön majd haza.
ÉS ma nem főzök, pizza a menü a meccs után!
Férjem fotózik persze, csak most kevesebbet, mert nincs annyi ideje. Íme pár frisebb!
<a href="http://www.fotohaz.hu/fotoarena/data/506/965Candid1smallmod.jpg" target=_top> kép1</a>
<a href="http://www.fotohaz.hu/fotoarena/data/532/965Budapest_annoII.jpg" target=_top> kép2</a>
<a href="http://www.fotohaz.hu/fotoarena/data/533/965Budapestpano.jpg" target=_top> kép3</a>
<a href="http://www.fotohaz.hu/fotoarena/data/511/965Bazilika_01mod.jpg" target=_top> kép4</a>
<a href="http://www.fotohaz.hu/fotoarena/data/531/965oneofthem_smilingh.jpg" target=_top> kép5</a>
<a href="http://www.fotohaz.hu/fotoarena/data/532/965Az_reg_v_rosIII.jpg" target=_top> kép6</a>
<a href="http://www.fotohaz.hu/fotoarena/data/506/965Fagyisgyerek.jpg" target=_top> kép7</a>
NA, abbahagyom...

Szöszi: boroztál??? Én már egyszer ittam egy kortyot, bevallom!
Nagyon szorgos voltál reggel! Tőlem megkapod az aranyat! Kép

Annikó: melyik kórház volt ez, ha nem titok?
Első babátok ez a kislány?
Tejcsi, szopi: ha így jártatok, ez sem gond! De azért szoptass, amíg csak tudsz! Milyen tápszert kap a kislány? 32 dkg nagyon sok, nem???
Kép Kép Kérünk még, és ha lehet közelebbiket! Kép

Zita: jobbulást a családnak!
Láb: hát nem hangzik jól! Remélem mára jobb lesz neki, és mégis csak fáradtság! HA nem gondolom mentek majd dokihoz vele! Kép
Tápszer: köszi az infót! Akkor ez valami új! Amerikában tudom, hogy van ilyen eldobható, akcióra kész kiszerelés. Úgy tűnik, itthon is haladunk...

MAci: remélem mára visszaáll a régi rend! Amúgy teljesen jól vagytok???

Jerry is nagyon régen volt...

Szép vasárnapot mindenkinek!

ZSuzsa
zerko

Sziasztok!

Én is benéztem ám reggel, de nekem sem engedte elküldeni amit írtam.

Üdv Anniko köztünk.

Kinga nagyon jók a képek. Számvitel Kép

Szöszi én is neked adom az aranyat.

Zita: Lábfájás Kép

Új bútort veszünk?????
Kép

Olvasni tanulunk:
Kép
cvali

Vali
Szuperek a képek!Kép

Zsuzsa
A 6 hét tényleg igaz volt nálunk, igaz én már 5 hetesen éreztem a változást!
Hasfájás: nem igazán vagyunk benne biztosak, hogy az a baja, mindenesetre minden este 8 óra körül van a sírás-rívás, hol hosszabb, hol rövidebb.Kép Remélem azért ez idővel megszűnik majd, főleg hogy nem tudom az okát és így nem tudom orvosolni. Igaz, miért is kéne, nem igaz? Valamenyit sírniuk is kell.Kép Csak hát az ember lánya azt szeretné, ha mindig meg tudná nyugtatni a Mókuskáját.Kép

Most teszek fel 1-2 új képet rólunk.

Ezek vagyunk mi hárman.Kép
Kép

Az első képen Gergő kicsit furi pózban van, én nem gombolkoztam be, a párom meg érdekesen nézett, úgyhogy ezért készült a második, ami meg jó homályos lett.Kép
Kép

És itt az Apukájával kettesbenKép
Kép

Most pedig éppen így alszik.Kép
Kép

BoriKép Ez az a rugi, amiből hármat vettem különböző színekben és tök jók, nagyon szeretem őket!Kép
Kép
Kép

Puszi mindenkinek, valószínűleg már csak este jövök, ha tudok.

Orsi

avocado

Sziasztok,

már annyira hiányoztok, hogy most minden visszaolvasás nélkül bejelentkezemKép Asszem, 29-én este olvastam utoljára...

Mint tudjátok, nagyfiam a héten itthon volt, és ez elég nagy mértékben felborította a napirendünket, amit az ovikezdés óta eltelt egy hónapban már kialakítottunk.
Eyébként kutyabaja sem volt már kedd délután, de én azért itthon tartottam, nehogy valaki megfertőzze-felülfertőzze. Lehet, hogy nem kellett volna aggódnomKép Szóval lefoglalt rendesen a kölyök, amikor meg engedett szusszanni, akkor mindig volt valami fontos teendőm. Végre eljutottam szemészetre is, kaptam új szemüveget is, és 3 év alatt nem romlott a szemem, sőt...Csökkent is egy kicsit a dioptria. A szemfáradásra Visine helyett műkönnyet kaptam.

Dorkám teljesen jól van, nagyon sokat beszél, vigyorog, hangosan kacag, imádja a bátyját (és viszont), hajnalonta (Kép) óriási vigadalom van az ágyunkban. Az elmúlt 4 éjszakából 3-at átaludtunk 21-től 6-ig.
Mindenért nyúl, ami karnyújtásnyi távolba kerül tőle, és mident gyömöszölne a szájábaKép

Na, ennyi van velünk, most talán van egy fél órám, hogy elkezdjem a visszaböngészéstKép
Remélem, csupa jó hírt fogok csak olvasni, és rengeteg szép képet fogok látniKépKépKép Orsi, a tiédet láttam itt a végén, nagyon jót nevettem az első családi képenKép

Puszi
Anitabori

ui: Szöszi, Zita, köszi nektekKépKépKép
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Orsi: jo az egybeeses! Es jok a csaladi fotok!

Kinga: mi Nuk etetocumit hasznalunk, allitolag ez az amitol kevesbe szokik le a szopirol. Barmilyen atlagos 250 ml-es cumisuvegre ra lehet tenni (nekunk BabyNova van), legtobb babas boltban kaphato.

Zsuzsa: Nagyszeruek a fotok! A Szabolcs utcai korhaz volt, amirol korabban jokat hallottunk, de ezentul egyaltalan nem akarunk hallani. Igen, elso baba, azert is lett volna olyan fontos, hogy szopit rendesen megmutassak. A 32 dk tenyleg sok, de sok a behoznivalo is. Az elozo 3 het alatt osszesen volt 30 dk gyarapodas. Holnap reggel merjuk ujra, mar nagyon kivancsi vagyok, hogy haladunk. Nestle BEBA HA Start tapszert kapunk, mivel a csaladban mindenki allergias, ez volt a doki javaslata, eddig bevalt.

Vali: Mar idejeben olvassa a hireketKép

Es akkor ket kep 8 hetes korbol:

Kép

Kép

Aniko
anniko

Vali! Tetszenek az olvasós képek. A húgomról is volt ilyen anno. De ő már akkor ülni tudott. Kicsit gyorsan érik ez a csemete. Kép

Zsuzsa! Nagyon jók a képek. Mióta fényképez a párod?

Orsi! Kirándulás. Kép
Esti sírás. Teljesen normális, szegények elfáradnak egész nap. De szerencsére általában az idő előrehaladtával egyre rövidebb ez az esti sírós időszak.

Bori! Jó sokáig olvasol vissza. Ennyit nem írtunk azért 29-e óta.

Kinga! Ha ezen a képen +10 kg van rajtad, akkor milyen lehettél e nélkül? Valószínűleg nagyon sovány.

Panó! Holnap valószínűleg megyünk vissza megmutatni Ádám lábát.

Szöszi! Must-kaki összefüggés. Elnevezzük a Szöszi-féle nagy hipotézisnek.
Ezzel a kettesben maradással vigyázni kell. Még szegedi létem alatt vigyáztam egyszer egyik ismerősünk fiára. Közel s távol ez volt az egyetlen alkalom, hogy a szülei kettesben lehettek. Kilenc hónap múlva megszülettek Marci ikerhúgai. Úgyhogy vigyázzatok!!!

Annikó! Egy nagyon nagy kérésem lenne. Légy szíves írd le nekem az összes tapasztalatod a kórházról. A barátnőm elvileg ott fog szülni december végén. Murányi az orvosa, ha esetleg ismered, akkor róla is. Sajnos a dokiról eddig csak rosszat mondtak. A kórházról vegyes a kép eddig. Címem a profilomban.

Most el, mert kész a vacsi. A párom csinálta.

Üdv:

Zita
pzita

Sziasztok!

Én is voltam reggel, és mondta hogy írjak nyugodtan, ugyse hagyja feltenni.Kép

Anikó: üvd. én is, nagyon szép a lányod!

Nyinyike: elárulod, hogy hol vettél Chicco cumisüveget? Mi is azt akartunk, és nem kaptunk döntött nyakút.

Rólunk annyit, hogy az utóbbi két nap nagy sírás - rívással telt. Ha éppen unatkozik, akkor sír. SzörnyűKép
Már a babakocsiban is üvölt, mert nem lát ki belőle rendesen. Vennünk kell egy újat - ezt a tesómtól örököltem - mert ennek csak 2 állása van. A teljes fekvő, meg a teljes ülő. Ha fekszik akkor sír, ülni meg nem tud. Kép Nálatok nincs ilyen gond?

Na, most megyek pihizni, mert eléggé lefárasztott ez a két nap. Remélem azért javulunk lassan.

Puszi mindenkinek

Hajni
Amatőr

Jo estet!Kép

AnnikoKép
Legy udvozolve korunkben! Tunderi a kislanyod, az a nezes...

KingaKép
Szerintem is sokkal jobban nezel most ki, mint azon a kepen, amit meg terhesen kuldtel.Tenyleg jol all az a kis plussz!

ZitaKép
Bevallom oszinten, hogy ha tolem fuggne, akkor mar holnap ujra allapotos lennek. De azert par honapot kellene pihenni meg szerintem p.e-sem sincs meg.De olyan jo pocakosnak lenni es anyukanak is, hogy mondtam is a paromnak remelem jo sokaig lesz baba a hazban,teljesen mas igy az elet!Kép

ValiKép
Hihetetlen, ilyen jol fognak mar??? Mikor kezdodott? Marmint, hogy elkezdtek nyulni a targyak utan...

OrsiKép
Mar bocsi, de az elso kep alapjan szegeny parod szulte a gyereket, allandoan o ejszakazik vele es a foto elott meg jol el is verted!Kép Te meg vigyorogsz...

ZsuzsaKép
Bort nem, en vezettem (jol is esett, mar az is hianyzik), csak mustot, de az is hatasos volt...

BoriKép
Ennyit tenyleg nem irtunk...Kép

MaciHajniKép, A.HajniKép
Tegnap Bazso is nyugosebb volt d.e, megint front lehetett. Hogy vagytok?Javult a helyzet?

Apa ki akar turni, megyek...

szoszi
szoszi

Tiszta lokott vagyok, a kerdeseket kifelejtettem:
1-Nalatok is mas lett a Babanet? a karakterek..
2-Ki tud egy jo allergologust Pesten vagy kornyeken?(Paromnak jo lenne egy vizsgalat, ha megyunk)
3-Ki gyujt belyeget vagy ert hozza picit? (parom dedapjanak gyujtemenye elokerult, lehet, hogy kincset talaltunk?????Kép)...

szoszi
szoszi

Sziasztok!

Zita,várom a mailt!Illetve,lehet,hogy már küldtél,csak először ide jöttem.Babanet függő vagyok?

Zsuzsa,sajna,Bendi még így is ügyesen szokik le a ciciről.Megszokta,hogy az elején nem kellett szopnia(annyi tejem volt,hogy folyton csorgott) és most is munka nélkül akar enni.Ha már kicsit meg kell erőltetnie magát,akkor méltatlankodik.Ezért döntöttem emellet a cumisüveg mellet,de lehet,hogy feleslegesen.
A gyógyszertári popsikrémet azért nem szerettem,mert tubusos,és mindent összekentem vele.Hiába,neked ott a rutin,meg a tapasztalatKép
Kiket fotóz a párod?Annyira jók ezek a képek!Nem akar kiadni albumot?Vagy ez hülye kérdés volt?
Látom,nálatok is harmónia és rend van!Szeretem ezt hallani,olyan jó,hogy a világnak egyes kis részei normálisan működnek!

Anikó,nagyon cuki Kamea!

Szöszi,köszi!És ez rajtam is marad!Én még nem is lehetnék terhes...

Orsi,nagyon aranyosak vagytok!De azért az első kép a legtutibb!

Vali,micsoda csodababó!

Hajni,egy keszthelyi bababoltban van egy ismerősöm,aki tudott hozni nekem kiállításról mintadarabot.De állítólag már van a gyógyszertárban!

Puszi mindenkinek!

Kinga

Itt van még egy kép,talán összejön...Volt róla szó,hogy valakinek beszívja az alsó ajkát a babucija!
popjpeg{117875,}
nyinike

Na,ez nem sikerült...

Puszi,Kinga
nyinike

Nyinike!

Csak délelőtt megy majd a mail, mert a feléig jutottam csak, akkor meg el kellett hagynom a gépet. Most meg a másiknál ülök, és nem ezen van a levelezésem. Bocsi.

Jó éjt!

Zita
pzita

Sziasztok!

Ma (apukám szülinapján)vagyunk 2 hónaposak! Úgy rohan az idő, pedig én most babázok utoljára.Kép

Anita,
örülök, hogy megkerültél Kép Akartalak hívni, de valahogy soha nem jutottam el odáig...

Annikó,
üdv itt. A képek alapján tényleg ráfér egy kis hízás a kislányodra, de úgy írod, hogy rendeződött és az nagyon jó.

Zita,
Ádi lába Kép Holnap gondolok rátok

Vali,
nagyon édesek és milyen ügyesek! Egyszer már tényleg össze kéne futnunk. Csak a mi időőbeosztásunk csúszik a normálishoz képest. Fél 11-nél korábban nem igazán kezdődik a napunk, sőt...

Szöszi,
must Kép

Orsi,
hát igen azaz első kép Kép Utazás Kép

Kinga,
nagyon jól néztek ki mind a ketten Kép

Chello, Anikó,
hogy vagytok?

Linda,
látod Ádi máris otthon van Kép

Zsuzsa,
tegnap vetettem apával Laevolac-ot, erre lánykám megijedt és inkább kakilt egy jó nagyot (szokás szerint 2 pelenkába fért csak bele) 5 napra. Nálatok mi a helyzet?

Puszi mindenkinek!
Hajni
nalika

Hűű, csak sikerült átolvasnom az üzeneteket...
Ennyit a szemem pihentetésérőlKép

A legfontosabb, hogy magam mellé veszem a helyesírási szótártKép Muszáj lesz...

Chello,
annyira örülök, hogy ennyit javult a helyzet nálatok!
Mennyit kell hízni egy hét alatt? A gyógyszert elfogadja Noncsi?

Anniko,
szia, aranyos a kislányod. A nevét biztosan nem fogom elfelejteniKép
Belváros? Hol szoktál sétáltatni?

Süncsi,
cellulitisz?! Na, legalább nem fogja a lányomat piszkálni 35 év múlva...
És én még mindig a szopatáson röhögök...

Zsuzsa,
köszi...Kép
Te éjjel is megméred az evést? Azannya. És 240?
Nem gondol ez a lány az édesanyja gerincéreKép

Orsi,
na, az ugró pókon is kacarásztam, majd ledőltem a székrőlKép Bár a múltkori "rossz" élményeden is nevettem, asszem, a körmös dolog volt az...Nem haragszol, ugye? KiscsibeKép
A fotók nagyon édesek, lehet, hogy elmentem magamnak az elsőt...Szomorú napjaimon majd előszedemKép

Zita,
akkor most kin van a betegség? Ádámon?
Amit a kajáról írtál, én is úgy gondoltam, viszek vizet, üdítőt, sütit.
Zokni: én a Topp-ot használom, 97% pamut, 3 % elasztán. Van valami honlapjuk is...

Linó,
hány szoba van még hátra?Kép Azért haladtok, ugye?
Danit szinte biztos nem viszem a miditalira, a Nagy Talit viszont már nagyon-nagyon várjaKép
Voltam pénteken én is Corában, a budakalásziban. Láttam a Dadoo-kat: forgót nem vettem, mert másfajta már van, aktív center van hasonló, asszem, más nem volt.

Panó,
köszönöm az új táblázatotKép
Keresztezel mostanában valamit? Annyit beszéltünk itt róla, hogy előszedtem a régi mintáimat, ismered esetleg az olasz Susanne újságot? Abban nagyon szépek vannak, főleg karácsony előttKép
És találtam nagyon szép fűszernövényeket is, nem érdekel valakit?

Nalika,
köszi a fotótKép A cipő pedig jó darabnak tűnikKép
A héten mikor jó neked? Pl. kedd vagy péntek? Délelőtt 10 körül esetleg? Felhívnám akkor Anikót...

Szöszi,
annyira jó olvasni, hogy ennyire vágysz máris újabb gyermekáldásraKép NAgyon kíváncsi vagyok már BazsiraKép
Főzés: és ez hány éhes szájat jelent naponta? És ez most hosszú időn keresztül így lesz akkor? Szereted csinálni?

Hajnimaci,
számod átjött, enyém nálad? Képzeld, kapok egy ingyen jegyet rokonomtól...Nem kell sorban állnom, csak ha fő teherhordóm jönni akar...(anyukámKép)

Swen,
túl vagytok már az oltáson, ugye?
Bocs, ha a krémezés neked nem jött beKép

Most már viszont nem látok, mindenki másnak most csak egy puszira fussa....

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Jöttem egy aranyért Kép

Ez a gyerek tegnap 1/2 8 óta alszik, én meg már rég felébredtem Kép Most meg csak lesek, hogy mikor eszünk már Kép

Pedig hosszú lesz a mai nap is, a gyerekszobát alakítjuk. Szegény Mazsinak csak úgy bedobáltuk a kiságyat, komódokat, hogy majd megcsináljuk. Ugye én terhesség alatt nem voltam itthon. Na, most jött el az idő. Már megvettük a bordűrt, meg egy csomó kis kiegészítőt, képeket a falra, stb. Majd beszámolok a sikerről.

Szép napot mindenkinek.

Hajni
Amatőr

Sziasztok!

Megvagyunk mi is, de ezen a hétvégén minden összejött. Már majdnem kész a háló is (festés, parkettázás), csak a szegőléc nincs már fent. Szombat reggel akartam sütit sütni, mire kiderült, hogy elromlott a sütőm, erre szegény párom három órán keresztül javította Kép Utána elment az idő az új radiátor szereléssel, minek következtében valami elromlott a kazánnál, és most nincs melegvíz csak langyos, ma jön majd a szerelő. Ehhez jött még, hogy szombat estére Nóra belázasodott (38 felett), de tegnap délutánra már nem volt hőemelkedéses sem, remélem nem is lesz már. Ja és Katica éjjel ugyan alszik 11-12 órát egyben, de nappal 2x20 perceket alszik csak. Hulla fáradtnak érzem magamat.

Linda: remélem épségben megérkezett Ádi!!! KépKépKép Gondolom Danit le se lehet majd szedni róla Kép Hogy van Dani? Takonykór múlik? Felújítás halad, de lassan.

Szöszi: újabb baba? Kép Én is mindig úgy vágytam rá Kép Most azért múlt héten megijedtem, mert 3-4 napig is hányingerem volt, meg égett a nyelőcsövem, úgyhogy gyorsan csináltam is tesztet, de negatív lett, én azért mostanság nem szeretnék újra terhes lenni. Borfesztivál Kép Babanet nálam olyan mint volt, allergológust nem tudok, bélyeghez meg nem értek

Bori: mivel Kata nem alszik mostmár nagyokat, még a végén eljutunk a nagy talira is Kép Elég lassan haladunk a felújítással, mert apa mindent egyedül akar csinálni (na jó, max én segíthetek). Most kész lett két szoba, a gyerekszobához nem nyúlunk, de vissza van még a nappali, a konyha, stb. De midig úgy csináljuk, hogy egyik hétvégén csináljuk, a következőn pihenünk, aztán megint csináljuk. Örülök, hogy Dani is gyorsan meggyógyult! Kép Éjszakák átalvása Kép

Orsi: Szívesen lefényképezném, de nekem nincs digitális gépem! A telefonommal megpróbáltam, de úgy meg nem látszik belőle szinte semmi Kép Képeitek nagyon jók!!! Kép Esti elalvások Kép Dömsödi túra Kép

Annikó: üdv itt köztünk! Kamea nagyon szép kislány!

Kinga: Nagyon jól nézel ki!!! Kép És persze Bendi is Kép Ez a lábkörömgomba elég rosszul hangzik Kép Talira nem tudsz jönni?

Süncsi: remélem Tomi is épségben megérkezett! Narancsbőrös Andriska Kép Nagyon édes még mindig! Kép

Hajnimaci: remélem azért a tegnapi napotok már jobb volt!

Nalika: én is úgy érzem, hogy most Katával olyan gyorsan megy az idő! Pedig valószínű nálunk is ő az utolsó baba.

Zita: szegény Ádám! Kép Remélem tudnak majd ma valami megnyugtatót mondani! Örülök, hogy Csilla már meg is gyógyult (szerencsére nálam is hamar gyógyulósak), Réka hogy van?

Vali: olvasós képek Kép

Swen: mi van veletek??????????? Jól vagytok? Sok pussz Kép

Zsuzsa: férjed képei tök jók! Kép Most kedden kapjuk majd az oltást. Lemérték Katát, 64 cm, viszont alig hízott, 300 g-t egy hónap alatt. Dokinénink nem izgul (igazából én se). Viszont most négy nap alatt hízott 210g-t. Ez valszeg attól lehet, hogy én is elkezdtem normálisan enni (tehát nem csak joghurt, zöldség, gyümölcs, meg sajt). Fogyókúra elnapolva Kép Viszont igazi kakagyár lett Kép napi 3x. Zsófi eszik már az oviban?

AHajni: remélem ma jobb napotok lesz!

Melinda: sógorod Kép Oltásokat én még így a harmadiknál sem bírom Kép Jól vagy már teljesen?

Na megyek, mert a nagyok felébredtek (Kata még alszik).
Mindenkinek sok pussz!
Szilvi
lino

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?