Sziasztok
Teljesen le vagyok hidalva a picurkámtól! 2 nap elég volt Neki, hog teljesen megszokja a mi kis rendszerünket, ugyanis tegnap (3.nap
) 4-kor elkezdett nyűgösködni és nem tudtam még a cumival sem megnyugtatni. Indulóban voltunk a sétánkra, de még ezt-azt összeszedtem, ami kellhet, erre Ő reklamált! Onnan tudom, hogy mikor kiléptünk az ajtón elhallgatott, édesen elkezdett nézelődni és 5 perc után már aludt is!
Szóval a kicsikém fantasztikus! Igaz este mostanában is van egy fél-egy óra amíg nagyon nyűgös, nem jöttem még rá mi baja lehet, de aztán fürdés és kaja ugyanabban az időben már 3x sikerült! Nagyon büszke vagyok ám magunkra!
Éjszaka sajnos úgy döntött, hogy nem alszik el a 3 órás szopcsi után, úgyhogy 1 órán keresztül altattam, de onnan aztán aludt fél 8-ig. És délelőtt az Auchanban is voltunk és 4,5 órát kibírt 2 kaja között!!! Utána persze leszívta mind a két cicimet!
Most szunyál, remélem 1/4 4 körül felkel, hogy kajcsizzon, aztán megyünk a szokásos túránkra.
Anyukám elkezdett aggódni, hogy le fogok fogyni, annyit sétálunk.
De nekem is olyan jól esik! Amíg még lehet megyünk, mert majd az esős időben nem hiszem, hogy itt közlekedni lehet majd a sártól.
Zsuzsa
Bizony értékelem!!!
Feloldozás
Azért kíváncsi vagyok mikor lesz egymásra energiánk, annyira hullák vagyunk estére.
Chello
Köszi a választ az oltásról.
Linda, Swen, Rita
Végül is úgy gondolom, hogy nem megyünk el, csak az esküvőre. Mert a vacsora fél 8-kor kezdődik és ez az időszak már elég nyűgös Gergőnek, ráadásul épp, hogy hozzászokik valami renszerességhez, erre jönne egy tök más helyzet, nem tudom, hogy reagálna. Még pici szerintem. Annak meg semmi értelme, hogy ott üvöltsön és mi zakkanjunk meg tőle, hogy nem sikerül megnyugtatni. Szóval most így gondolom.
Chello
Úgy örülök, hogy ilyeneket olvasok, amiket írsz! Végre Nálatok is szép az élet!
Örülök, hogy boldogok vagytok!
Panó
Te melyiket vetted meg? Vagy rosszul emlékszem? Mi a véleményed, melyik tűnt jobbnak? Ha azt mondod inkább nézzem meg, akkor majd megpróbálunk megint elmenni, csak innen kicsit messze van.
Képzeljétek 2-kor írtam ezt az üzenetet és azóta nem tudtam elküldeni.
Leírom miért.:
Kettő után Gergő nyöszörgött bent, tudtam, hogy kiesett a cumi, bementem betenni a szájába. A feje mellett volt a mellett meg valami fekete pötty, láttam én, hogy pók, de olyan kicsi volt, meg a lábai sem látszottak rendesen, azt hittem döglött. Odanyúltam, hogy az-e, erre az a dög elkezdett ugrálni, de tök gyorsan és ráugrott Gergőre!!! Képzelhetitek, én majdnem szívgörcsöt kaptam, hirtelen azt sem tudtam mit csinálok, arra sem emlékszem, hogy üvöltöttem egy nagyot (ezt Anyukám mondta utána, Ő meg ettől kapott szívgörcsöt!), Gergőt a karjánál fogva arrébhúztam, akkor a pók leugrott róla és én kikaptam a kiságyból! Gondolom Ő is iszonyúan megijedt, de igazán akkor ijedhetett meg, amikor magamhoz szorítottam és a szívem majd kiugrott! Gondolom érezte és akkor már Ő is sírdogált. Anyukám szegény meg rohant be, azt hitte, hogy a gyerek meghalt, vagy valami komoly baja van, mert azt mondja olyat üvöltöttem! Én meg nem is emlékszem!
Szegény Anyu rosszul is lett, rendesen időbe telt, mire kiheverte.
Teljesen ki vagyok akadva magamra, hogy ennyire megijedtem, de olyan szörnyű volt látni, ahogy a kicsikémre ugrik az a rohadt pók és teljesen elvesztettem a fejem! Tudom, hogy uralkodnom kéne magamon, a jövőben figyelni is fogok rá, de valahogy most nem ment.
Gondolom Ti is ki vagytok rám akadva, hogy lehetek ilyen hülye! Csak valahogy az volt előttem, hogy a pók bemászik a ruhájába, megcsípi, szóval szörnyű volt!
Innentől a napunk egy kicsit borult, mert Gergőt csak cicivel tudtam megnyugtatni, így minden fél órával hamarabbra került, hamarabb is mentünk sétálni, viszont az után meg annyira bealudt, hogy a fürdés meg fél órával később lett. Közben megjöttek az unokatesómék a hétvégére, szóval a gép közelébe nem jutottam.
Viszont Gergő most egész hamar elaludt az utolsó szopcsija után, már fél 11 után kicsivel, az eddigi negyed 12-höz képest!!! El vagyok ájulva!
Most elolvasom, amit délután írtatok és reagálok, aztán elküldöm végre ezt az egésznapos üzenetet.
Zita
Elolvadtam a tyúkanyós szövegedtől!
Nagyon szívesen vagyok a kiscsibéd és nyugodtan aggódj értem, jól esik!
És köszi ismét a sok jó tanácsot!
Lányok!
Nevezzük már ki Zitát a Topik Tyúkanyójának!!! Légyszííííí!
Linda
Piercing
Chello
Én is nagyon tudom élvezni, amióta Gergő is jókat alszik nap közben is!
Mert az első hetekben nem így volt! Így viszont van időm sok mindenre!
Na, ez tuti jó hosszú lesz, ha megjelenik!
Bocsi mindenkitől.
Borikám nem török a babérjaidra, csak ez itt egy egész napi termés!
Puszika mindenkinek, megyek kicsit tévézek.
Jó éjt!
Orsi