Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Még nem szülökKép Kép
Ittam, de szerintem vagy 10 litert kellene meginnomKép
Viszont, sajna tuti nem szülök, mert éhes vagyok. Azt mondják, hogy szülés előtt a szervezet automatikusan kikapcsolja az éhséget. Vagy javítsatok ki, ha nem így van. Én csak örülnékKép

Vasalás:
Szerintem én nem nagyon fogok mindent kivasalni.
Igaza van Zsófynak.
Egyébként Zsófy!
Olyan jó olvasni a szüléstörténetetKép
Minden perce érdekelKép

a babaruhákkal kapcsolatban egyszer már írt valaki. Sőt! Én is bemásoltam ide valamit, de mikor, azt már nem tudom.

Na mennem kellKép
Persze klotyóra!
Jó éjt lányok!
Ha van valami, akkor tudaom valhogy veletekKép

Puszi!
Angelani
39+3

Kép
angelani

Sziasztok!

Megjöttünk a vidéki kiruccanásról, persze nem történt semmi nemvárt esemény, úgyhogy nem bántuk meg! Remélem, Bodza is így jön vissza az esküvőről, ha egyáltalán elment!

Közben hatalmas történések vannak, amennyire vissza tudtam olvasni! Mindenkinek gratulálok, és minden jót kívánok, és várjuk a csodás képeket, és a részletes beszámolókat!
Rokica, Neked kitartás, Angelani, Neked is, és persze mindenkinek, aki már nagyon türelmetlen Kép

Néhány reakció az általam olvasottakhoz:
Szopi közben alvás: Higgyétek el, képtelenség egy idő után ébren tartani Magatokat, ha nem tudtok eleget aludni, akkor szopi közben úgyis elnyom a buzgóság. Ráadásul a természet ezt gyönyörűen ki is találta: éppen azért, hogy az éjszakai ébresztések után könnyen visszaaludjunk, olyan anyagot szabadít fel a szervezetünkben szoptatás közben, ami ezt elősegíti. Ha ez veszélyes lenne, nem lenne ilyesmi. Ha büfiznie kell a babusnak, arra ő föl fog ébredni. És a természet arra is figyelt, hogy ne engedje az anyákat mélyen aludni, csak annyira, hogy ki tudják magukat pihenni, de a baba rezdüléseire figyelni tudjanak közben. Így nem lehet őket agyon nyomni, megfolytani. Sokáig küzdöttem Balázsnál az ellen, hogy elaludjak, mert ragaszkodtam ahhoz, hogy mindig visszakerüljön az ágyába. Kipróbáltam az ülve szoptatást is, de úgy sem sikerült, sokszor órák múlva ébredtem dideregve, és az ébresztett föl, hogy a gyerek csúszott ki a kezemből... Így aztán belenyugodtam, hogy ha ki akarom magam pihenni, akkor együtt kelle aludnunk. Egy idő után már szinte föl sem ébredtem, mert Balázs kiszolgálta magát Kép

Hari Kép Ez a szomszéd tényleg katasztrófa! Sok szomszédom volt már, akiktől kiakadtam, de azok szimpla hangoskodók, verekedők voltak, a Tiéd felülmúl mindenkit!!! Becsüld meg jól Kép

Benianyu Kép Az én Balázsom is kiszúrja mindig, ha kép van a monitoron, olyankor mindig jön, hogy megnézze, és állandóan számonkéri ő is, ha valakinek "nincs feje".

Egyébként a hétvégénk klassz volt, oda-vissza én vezettem / egy út 3 és fél óra/, így egyáltalán nem visel meg a dolog. Szombaton anyukámék falujában volt banzáj, mert várossá avatták a kis falut, volt ingyen kaja, zene-bona, műsorok. Estére Balázs sajna elfáradt, így nem tehettük meg vele, hogy ki tudja hány órát még erőltetjük az ébrenlétet, így hazavittem őket apjával anyósékhoz / szomszéd falu/, majd visszamentem, mert nagyon szerettem volna ott lenni a Somló-koncerten. Nem bántam meg, bár nem volt könnyű végigállni, de a nagy hangzavarba nem mertem bemenni. / sátorban volt a koncert, egy számot néztem meg bentről, hogy közelről is lássam az embert, de annyira dübörgött a zene, hogy félttem a babát/. szóval jó buli volt, nagyokat csápoltam, meg énekeltem, biztos nem voltam vicces a nagy hasammal Kép Utána jó kis tüzijáték, aztán hazamentem, hogy a pocakom is lenyugodjon végre. Balázs ezalatt apával volt, persze úgy hagytam ott, hogy aludt, és föl sem ébredt végig, úgyhogy nem hiányoztam neki. / tudom, hogy egy háromévesnél hülyén hangzik, de ez nagy szó nála, még nem nagyon volt ilyen, hogy elmentem, amikor aludt, olyan meg egyáltalán nem, hogy egész éjjel távol lettem volna/.

Ma meg ebéd után mentünk Szombathelyre tesómékhoz, ott megünnepeltük keresztlányom 8. szülinapját, és indultunk is haza. Elhoztuk a bölcsőt tőlük, meg a babaülést, úgyhogy már tényleg csak a komód hiányzik, és minden kész!!!
Mindenki eléggé ki van akadva, hogy most hónapokig nem akarok hazamenni, de úgy gondolom, hogy egy újszülöttnek nem lesz szüksége arra, hogy télen utazgasson, és idegen helyen legyen, bár valószínűleg karácsonykor már muszáj lesz hazamenni. Balázzsal egy hónaposan mentünk először, de akkor nyár volt, és jobb volt mindannyiunknak a hűvös házban és az árnyas kertben, mint a panelban. Mindegy, tulajdonképpen férj az, aki ezen a legjobban kiakadt, de majd ő is megbékél...

Na megyek aludni, jelentkezzetek, akik megszültetek, hogy minél hamarabb tudjuk a híreket!!!
Judit 35+5

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

csak mostanra sikerült végigolvasnom.

Gratulálok Kuhának és Kismamának (Szilvinek) is!!! külön köszönet az újdonsült apukának, hogy teljesítette házifeladatátKép
mindenkinek jó egészséget, sok-sok tejcsit kívánok!KépKépKép
kérünk mielőbb képeket, és szüléstörténetet!

Nincs erőm már regaálni, mert már mindenem fáj, de annyit mindenképpen le akartam írni, hogy
ANGELANI, TESSÉK SOKAT INNI!!!!!! ha 2x annyit iszol, mint feltételezem most teszed, az talán elég lesz!!
js és egyél is! kaja-pia kell a babának odabennt, ha neked nem isKép

majd holnap, ill. ma igyekszem aktívabb lenni

and 34+7, ez már 35!!! jujjjj

KépKép
KépKép
and

Jó reggelt!

Ma reggel újfent megyek NST-re meg vizsgálatra. A nyákdugó trutyi még mindig van, bár most már csak diszkrétebb adagok jönnek. Méhösszehúzódás hébe-hóba, fájdalom nuku, néha a méhszájam nyilallgat.

Tegnap elmentem angolozni a kis unokatestvéremmel, mint ahogy (nyár kivételével) minden hétvégén szoktam, és kiderült igy utólag, hogy nagynéném és orvosom elég jól ismerik egymást. Mondjuk azt tudtam, hogy nagynéném is jó sokáig ott dolgozott az Istvánban (ér és daganatsebész), de azt nem tudtam, hogy nemcsak hallásból ismeri a dokimat. Ezt mondjuk mondhatta volna előbb is. Ott poénkodott, hogy ne hozzam kinos helyzetbe az orvost azzal, hogy naprakészebb vagyok a szülészet elméletéből mint ő (miután meséltem, hogy olvasom a szülésbeinditásról a tudományos cikkeket), és hogy majd ő felhivja a dokit, hogy ha tudja mi a jó neki, akkor rámhagy mindent. :P

Közben rájöttem, hogy a nagynénémen kivül, aki pontosan tudja, milyen háttértudással rendelkezem, azért nem nagyon tudom megmagyarázni többek között az orvosomnak, miért értek (legalábbis valamennyire) az orvostudományhoz, mert abból hogy angoltanár meg pszichológus, senki nem feltételezi, hogy konyitok valamit az élettanhoz is.

Akkor talán most tisztázom hogy doktorandusz hallgató koromban az egyetemen a szakterületem a szaporodásbiológia volt, igaz, én nemcsak emberekről, hanem állatokról is tanultam, milyen biológiai folyamatok állnak a szexuális és szülői viselkedés hátterében. Ez a biológia és a pszichológia határvonala, rendkivül izgalmas tudományos terület, ahol a kettő keresztezi egymást, mert a szervezet műküdését és a viselkedést is nézni kell hozzá. Szóval ezért merek én belekontárkodni az orvostudományba legalább olyan mértékben, hogy saját magamnak elolvasom a szakirodalmat, és van annyi háttérinformációm pont a biológiának erről a területéről, hogy értelmezni tudjam őket.

Na majd jövök.

40+6

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggeltKép

Rokica!Kép
szorítok nagyon!!!!Kép

Szülésre várók!Kép(közöttük én is)

Szombatra lesz lehűlés, szerintem sokan fognak megszülni a front hatására.
Ebben reménykedem, meg hogy akkor a 10.-e beválik nekünkKépKépKép

Szóval lesz időjárásváltozás végre, hátha segít....

Olyan jól aludtam ma éjjelKép
VégreKépKépKép

Na megyek reggelizniKép

Mea(39+1)

Mea
mea

Sziasztok

Rókicának, Angelaninak megy a drukk. Kép

Kuhának is nagy-nagy gratula!Kép

MA KEvin kimegy a nagyihoz, mindjárt jön érte apukám, és akkor tudok még jönni. Benianyu, neked is megcsinálom és elküldöm a táblát, most végre lesz időm, van vagy 2-3 új baba, akit be kell írnom.

Jucc
te így látod, hogy a pici babát megviseli az út? Én Kevin alapján pont fordítva gondolom. Jó, nem a 2 hetes újszülöttről beszélek. De mi pl a 3 hós Kevinnel tök jól bevásároltunk Ausztriában, egész nap aludt a babakocsiban, megszoptattam, aztán aludt tovább, az autó is elringatta...Viszont amikor elkezdett forogni-kúszni, azaz mozgásigénye lett, nyűgösebb lett a babakocsiban, jobban szeretett hemperegni, és már nem "kínozhattam" azzal, hogy egész nap a kocsiban feküdjön. Meg amíg kicsi, jó sokat alszik is, egy félévesenek már napirendje van, esetleg az ágyában szeret aludni...
Érdekes, mennyire mások a tapasztalataok.Kép Nekem a karácsony az pont ideálisnak tűnik, egy szeptemberi babával...Kép

na, megyek összerakom KEvin málháját a nagyihoz, elképesztő, mennyi cucc kell neki 1 napra: váltóruhák, kedvenc játékok, kütyük...

üdv
p 37-1
penna

Jó reggelt!

Penna!
Én is úgy gondolom mint teKép, bár nekem nincs Kevinem se más egyeskémKép
Szerintem is egy pár hónapos babának tökmindegy hogy hol szunyál.
Ez nálunk is sokszor téma volt(van), mert nagy csavargók vagyunk.
Márciusban szeretnénk elmenni a szokásos sielésünkre és természetesen babót is vinni akarjuk.Nem is gondolnátok, mennyi babó van fönt a hegyen és békésen szuszognak a kis kocsijukban a csodálatos tiszta levegőnKépKépKép
Ja és a télen lehet hogy még Amerikába is kellene mennünk. Erre is azt mondják hogy kicsi babával még nagyon kényelmes utazni.Kép
Emlékszem legutóbb februárban volt a repülőn egy MÁSFÉL ÉVES IKER BABAPÁRKépKépKép
Na azok csak rótták a kilómétereket oda-vissza a gépenKépKépKépKépKép Beszélgettem is az anyukával(szegény, teljesen ki volt már, mert nem aludtak a gyerekek semmit egész út alatt) mert már akkor terhes voltam, bár semmi nem látszottKép
Hétvégézést(wellness) meg szinte természetes hogy tervezzük.
Hát remélem hogy alkalmazkodó kis babucit kapunk, muszáj összecsiszolódnunk, mert az pszihológiailag sem túl jó, ha babó 100% ban lekorlátozza a szülőket.Ebből vannak a befordult szülői párok vagy tévedek Rókica???

Mea!
Hát kivánom tiszta szivemből hogy neked bejöjjön a 10-e! Az éjjszaka már úgy fájt a hasam(tudod az a folyamatosKép, nem görcsösKép), hogy már majdnem szentségeltem, hogy legyen már vége az éjszakánakKépKépKépKép

Rókica!
Várom a fejleményeket!

Na ma nem tudom mihez kezdjek magammal, valahogy kifogytam a tennivalóbólKép.Létezik ilyen??
Ugyan dobozolhatnék még de már alig van kint valami...egy csomó ruhát majd bőröndökben viszünk át, egy étkészlet megy egy fazékkészlet van még kint, azt csak nem dobozolhatom el...
Gondoltam elmegyek az Ikeába csavarogni, hátha látok valami hasznos apróságot(mondjuk éjjelifényt a falra)

Kép

Kép
megann

Sziasztok! Jó Reggelt!

Pár már elment melóba, én mosok s vasalokKép
Aztután elmegyek CTG-re, ha lesz kedvem. Bár nem sok van.
Ja, meg ki kell porszívóznom, mert minden tiszta cérna.
Fosás egy kicsit alábbhagyott (persze, már nincs mitKép)
Egyébként ma szerettem volna szülni, de látom megint várhatunkKép
Szerintem a végén még 15.-e leszKép Ja! Az nem lehet, mert a doki nem vár addig.
Akkor marad a 10.-e. A táblában úgy is az van írvaKép

Rokica!
Megy a drukk!
Nekem is alábbhagyott a nyákdugasz.
Azt tudtuk, hogy értessz mindenhezKép

Jucc!
Örülök, hogy jól "kibuliztad" magadKép
Nem semmi túra voltKép
De szerintem is egy babának mindegy, hogy hol van. A lényeg a MAMI, KAJA, TISZTA PELUSKép Kép Kép
Ennyi!
Nem igényesek annyira a babák. Később már igen, mert kúsznak, másznak és muszáj velük foglalkozni. De amíg kisebbek, addig etetés, büfi, tiszta pelus és szunyóka. Addig meg a mama bármit csinálhat. Persze ez nem az első hónapról szól. Addig még elég rendszertelen minden. Sőt! Lehet, hogy akár 3-4 hónapig is.

And!
Köszi!
Majd ma jól leiszom magamKép

Mea!
Legyen úgy, ahogy mondod!
Szülni AKAROK!!! Kép

Penna!
Ne is részletezd a gyerek ruhatárat egy kis kiruccanáshozKép
Mi lenne, ha egy hétre menne?
De tök jó, hogy Kevin így elvan a nagyiékkalKép

Megann!
Erre írtam én is, hogy inkább egy kisebb babával utazzon az emberKép
Jelentem!
Én a repülőn lettem szobatiszta! Kép Kép Kép
Anniyra szerettem ide-oda mászkálni, hogy mindig WC-re mentünk. Amikor leszáltunk a gépről, többet nem kellett pelusKép
Sajna már nem emlékszem az utazási élményreKép
Pedig félnék repülni, de minden vágyam, hogy üljek repülőn. Na ezt jól megmondtamKép

Na kiporszívózom (persze csak a szobánkat).
Utána csavargás gyanánt elmegyek CTG-reKép

Puszi!
Legyen Kellemes Napotok!
Angelani
39+4

Kép
angelani

Sziasztok
na, még egy utolsó tábla tőlemKép Mindjárt megírom az instrukciókat Benianyunak.
Viszont senki nem írta meg, mikor lett meg Csillám babájaKép így ő még mindig nincs rendesen bevezetve a táblábaKép Meg Kuha adatai is hiányosak, a hír tegnap érkezett, de hogy mikor szült...?

Mivel van egy pár mami, aki már ezer éve nem írt, sztem már szültek, így kivettem őket. Vagy ha nem is szültek, nem írnak. Az adatok megmaradnak, de így nem sok értelme van, hogy ott legyenek. Így legalább látjuk, ki a következő, akiért rághatjuk a körmünk.Kép Persze ha jelentkeznek, visszatehetőek a tábliba.
üdv
p 37-1

<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Súly, hossz Baba/ pocak kora
Aniko47 5 éves bátyó van Született 2005.07.27 Balázs 3300 gr, 49 cm 5 hét + 5 nap
Szmercsa Első baba Született 2005.08.06 Bátor Szt. János 25 év / Budakalász 2800 gr, 49 cm 4 hét + 2 nap
Falina Első baba Született 2005.08.07 Jázmin Tímea Schöpf-Mérei 27 év / Bp III. 2850 gr, 52 cm 4 hét + 1 nap
Zsófy Első baba Született 2005.08.10 Lilla Katalin Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 3100 gr, 53 cm 3 hét + 5 nap
Vrucsincá Első baba Született 2005.08.16 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 3080 gr, 49 cm 2 hét + 6 nap
Gviki Első baba Született 2005.08.19 Zsanett Viktória Szt. István 28 év / Bp XVII 3600 gr, 54 cm 2 hét + 3 nap
Baby20 Első baba Született 2005.08.22 Petra Sárvári Önk. Kórház 21 év / Bő 3740 gr, 53 m 2 hét + 0 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 Született 2005.08.23 Csaba Szt. István 30 év 3080 gr, 52 cm 1 hét + 6 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 Született 2005.08.23 Kornél Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 3100 gr, 53 cm 1 hét + 6 nap
Csillám Első baba 2005.08.20 Dávid Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 4100 gr, 51 cm 42 hét + 3 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. Született 2005.08.29 Bálint Ádám Szent Imre 25év / Bp.XIII 3400 gr, 56 cm 1 hét + 0 nap
Kismama2004 Első baba Született 2005.09.04 Márk Veszprémi 30év / Veszprém 3300 gr, 54 cm 0 hét + 1 nap
Kuha Első baba Született 2005.09.04.? Gergő Kútvölgyi 26 év / Mogyoród 0 hét + 1 nap
Rokica Első baba 2005.08.30 Zsuzsanna Szt. István 30év / Újpest 41 hét + 2 nap
Angelani Első baba 2005.09.10 Erhard Szt. István 28 év / Újpest 39 hét + 4 nap
Megann Első baba 2005.09.11 Léna Szt. István 26év / Budapest 39 hét + 2 nap
Mea Első baba 2005.09.12 Lívia II. Női Klinika 26 év / Verőce 39 hét + 1 nap
Prüntyi Első baba 2005.09.14 Tünde Enikő Szent István 26 év / Veresegyháza 38 hét + 5 nap
Bodza Első baba 2005.09.15 Sarolta Szent István 25év / Bp XIII. 38 hét + 0 nap
Bkriszta Ivett 1994.02.02 2005.09.16 Kincső Emese Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 38 hét + 3 nap
Lucretia Első baba 2005.09.20 Bence SOTE I. 25 év 38 hét + 0 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 2005.09.24 Réka Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 37 hét + 2 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 2005.09.25 Márton Ábel Szent István 40 év / XX.ker 37 hét + 2 nap
Tmarie Első baba 2005.09.25 Mirabella Péterffy 25év / Bp XIII. 37 hét + 1 nap
Dudukly Első baba 2005.09.27 MÁV 34 év / Isaszeg 36 hét + 6 nap
Penna Kevin 2003.06.13 2005.09.27 Tamara MÁV 31év / Újpest 36 hét + 6 nap
Nyúlné Első baba 2005.10.03 Péterfy 36 hét + 0 nap
Pipacsvirág Első baba 2005.09.25 Kaposvári 27 év / Kaposvár 37 hét + 1 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 2005.10.04 MÁV 32év / Bp XX. 35 hét + 6 nap
Göndörzsóf Gergő 2004.01.24 2005.10.06 Bulcsú MÁV 27 év / Budakalász 35 hét + 4 nap
Benianyu Benjámin 2001.08.24 2005.10.08 Dániel Szt. Imre 34 év / Bp 36 hét + 0 nap
Hari Első baba 2005.10.08 Lili Szt. István 30 év / Bp. XIX 36 hét + 0 nap
Sisotris Első baba 2005.10.09 Bendegúz Szt. Imre 25 év / Bp. III. 35 hét + 1 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 2005.10.10 Viktória Uzsoki 28 év / Újpest 35 hét + 0 nap
Davallia Első baba 2005.10.13 Anna Katalin Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 34 hét + 4 nap
Ppanna Első baba 2005.10.14 David Algír 25év / Algír és Bp 34 hét + 3 nap
Judy68 Edina 1997.03.12 és Martin 2001.10.18 2005.10.15. Dominik? Dél-Pesti K. 37 év / Csepel 34 hét + 2 nap
And Első baba 2005.10.17 Eszter I. Női Klinika 30 év / Bp 34 hét + 0 nap
Uxi Első baba 2005.10.25 Emilía Nóra Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 32 hét + 5 nap
Annamami Első baba 2005.11.13 Márton Szt. Imre 30 év 30 hét + 1 nap
Proone Első baba 2005.11.29 Tünde vagy Tamás Szt. Imre 24 év / Bp XXII. 27 hét + 6 nap
</pre>
penna

Most nézem mennyien vagytok, akik nagyjából egy időpontra vagytok kiírva és mind a Szt. Istvánban szültök.
Ez ennyire jó kórház?Mert nagyon sokan ott fogtok.
Meg jókat is hallottam eddig róla.

Én meg megyek a II.klinikára, remélem nem rossz élményekkel térek haza.

Rokica!Kép
Küldök Zsuzsa baba kicsalogató energiáket Neked, hátha segítKép

Utána meg Angelani, Megann és én következünk.
De izgi!!!

De mennék én is Veletek szülni egy helyre, én olyan magányosan leszekKép

Mea
mea

Mea!!!

AztaKépKépKépKép
Én is épp most elemeztem a táblit, mindjárt mi jövünk, csak Angelani és Róki van előttünk...
Hát én mindjárt el is ájulok....KépKépKép

Megann 39+1

Kép

Kép
megann

Sziasztok!!

Huu, mar nagyon no a tablaban a megszuletett babak szama! En meg azert jol hatul vagyok..
Az utazassal kapcsolatban en is ugy gondolom mint Penna, hogy a kicsikkel biztos egyszerubb. Mi Karacsonyra repulovel megyunk majd haza, raadasul atszallassal, de en nem parazok tol egyaltalan. Bar mi meg Algirban leszunk Dávid ket es fel eves koraig, szoval minden korbol lesz tapasztalatom, hogy mikor hogy birja a baba az utazast Kép

Gratulalok megegyszer az uj babaknak-mamaknak.

ppanna
34+3

Kép

Kép
ppanna

Sziasztok! Bejelentkezem én is.

Gratula Szilvinek és Kuhának!

Jucc! Igen, elmentünk az esküvőre szombaton, köszönöm, hogy rábeszéltetek! Nagyon jó volt, és semmi érdemleges nem történt babóval, bár 1/2 11-kor föladtam a hangos zene meg a kényelmetlen pad miatt. De tényleg nagyon jó volt, sok mindenkivel találkoztunk, akivel már nagyon régen.

Rokica, Megann, Angelani, Mea! Ti jöttök... Megy a drukk.

Hari! A szomszédotokon én is jót röhögtem. Nagy az Isten állatkertje...

Szép napot mindenkinek!

Bodza 38+4

Kép

Kép

Kép
bodza

Jaj, olyan rossz ez a nap....még nem csináltam semmit, csak ettem aztán visszadőltem a kanapéra a tv elé, és nézek bambán magam elé....már fáj is a fejem a tv-tőlKép
Utálom ha nem indul el egy nap rendesen, ütemesenKép
Viszont ha meg felkelek egyből fáj a hasam...egészen lent..
Nyomott vagyok, nincs kedvem semmihez...erőt kellene venni magamon és elindulni valamerre...mert egész nap meg fogok bolondulni...

Megann

Kép

Kép
megann

Hello anyucik Kép Kép Kép

Penna,
Várom az instrukciókat Kép Kép Kép Mindjárt nézem a méleket. Én is arra gondoltam, hogy akik nagyon régóta nem jelentkeztek ideiglenesen kikerülhetnek. Max. ha újra jönnek, visszatesszük őket.
A költözés miatt lesz Kevin a nagyszülőnél? Szeret ott lenni?

Utazás babával:
Én is azt gondolom, hogy megoldható. Figyelembe kell venni a baba alvási és evési szokásait, akkor nem lesz gond. Pesze kell vinni egy fél bőröndnyi cuccot, hogy minden szükséges dolog kéznél legyen, de ez nem lehet akadály. Mi is utazgattunk Benivel elég sokat. 11 hónapos volt, mikor elmentünk egy hétre nyaralni a tengerpartra kocsival, minden gond nélkül.

Rokica, Angelani
HAJRÁ!!! Kép Kép Kép

Benianyu
35+2

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Bodza,
De jó, hogy ti is elmentetek a végén! Látod, érdemes volt!

Megann,
Én is így vagyok vele, ha lustán indul a nap, akkor így is marad. Inkább gyorsan el kell kezdeni pörögni. Kép Bár egy-két héttel a szülés előtt a lustálkodás is megengedhető talán. Kép

Benianyu

benianyu

Sziasztok!Kép

Hú, már megint annyit írtatok egész hétvégén, hogy alig bírtam visszaolvasni.

Minden új babának és mamának gratulaKép
Csak pár dologhoz szólok hozzá, mert felhívott a védőnőm, hogy a héten még rendel a leendő gyerekorvosunk, és menjek el a receptekért, így 12-re oda kell mennem.

Pocakpacni:
nekem is mindig azt mondja a dokim, hogy ááá, ne izguljon, még van három hetünk! De én már mennék!!!Kép

Megann
EDA: nekem azt mondta a szülésznő, hogy az EDA lényege az, hogy megfelelő pillanatban legyen bekötve. Ha még túl kevéssé vagy kitágulva, akkor azért nem ér semmit, ha meg már vagy 4 ujjnyira, akkor azért.... Bocs, remélem, nem okoztam még nagyobb pánikot...Kép Neked módosították a szülés dátumát? Mert én is 20-ra vagyok kiírva, de nekem mindig is ez volt, és ugyan 1 héttel és 2 nappal nagyobb a méretei alapján a koránál, nem módosították a szülés idejét. Lehet, azért is maradt így, mert készültünk a babóra, és abszolút számon tartottam a menziket, meg 30 napos ciklusaim voltak, így tényleg nem nehéz számolni. Kérdezted, hogy hol vettem az éjjeli fényt: a Pólusban van egy nagy játékbolt , Játékdzsungel a neve, ott vettem, Simba gyártmány. De Zsófynak teljesen igaza van, mert valóban nagyon eszi az elemeket, gondolom, de nem vettem tölthető elemet, mert a fényképezőben van, és gondoltam, majd felváltva használom. De sajna pofára estem, mert abban 1,2 V-os van, a ceruzalem meg 1,5 V-os, így a tölthetőre meg sem nyikkant... Talán majd veszek bele másik tölthetőt, vagy csak akkor kapcsolom fel, ha megnézem éjjel, vagy amíg kiveszem az ágyból. Majd meglátom.

Gyomorégés: nekem is elmúlt pár napja,és mivel abszolút nem függött össze azzal, hogy mit ettem, szerintem csak az lehet, hogy lejjeb szállt a babó.

Mea,
én is sokkal energikusabb lettem, úgy látszik, szülés előtt visszatér az erőKép Legalábbis remélemKép

Zsófy,
szerintem sem egy tragédia, ha nem vasalsz, az biztos, hogy nem azért ajánlják, hogy ne legyen gyűrött, hanem a fertőtlenítés miatt. Én első körben így szülés előtt mindent kivasaltam, de kétlem, hogy utána lesz erre energiám...

Lányok
akinek már távozott a nyákdugó: feltétlen barnás-véres, vagy ha fehéres, az is lehet? Én múltkor (csütörtökön) elhagytam egy jó kis mennyiséget a WC-ben, de nekem olyan fehéres volt. De tegnap este nagyon kevés vért is felfedeztem, még egy csepp sem volt összesen. Szerintetek????

Ma vagyok 38+0Kép
hihetetlenKép

Pusz
Luc
lucretia

Penna,
Megkaptam, most tanulmányozom. Kép Kép Kép
Azt hiszem, rendben lesz.

benianyu

Ja,és

And
te nem vagy bent a telefonos e-mailes listában!
De mivel egy helyen szülünk, és te nagy valószínűséggel utánam, arra gondoltam, hogy majd neked küldenék egy SMS-t, ha megérkezik a babó!

Elküldenéd a számod a hamorinesc kukac t-online pont hu címre? Meg persze, ha szeretnél bent lenni a listában, akkor Rokicának kell küldeni egy mailt a neveddel, telszámoddal.

Köszi!Kép
lucretia

Sziasztok!

Csak annyi pontosítást tennék, hogy Kuha kisfia szeptember 3-án hajnalban született (nem 4-én).

Üdv
zruto
zruto

Penna,
Megcsinálom én. Jó?

Zruto,
Nem tudsz esetleg további súly és hosszúság adatokat is?

Benianyu

benianyu

Dehogynem: 3700 gramm és 57 cm

Képet is raknék fel, de előbb egyeztetek Kuhával is, hogy ő melyikeket szeretné.

üdv
zruto
zruto

<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Súly, hossz Baba/ pocak kora
Aniko47 5 éves bátyó van Született 2005.07.27 Balázs 3300 gr, 49 cm 5 hét + 5 nap
Szmercsa Első baba Született 2005.08.06 Bátor Szt. János 25 év / Budakalász 2800 gr, 49 cm 4 hét + 2 nap
Falina Első baba Született 2005.08.07 Jázmin Tímea Schöpf-Mérei 27 év / Bp III. 2850 gr, 52 cm 4 hét + 1 nap
Zsófy Első baba Született 2005.08.10 Lilla Katalin Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 3100 gr, 53 cm 3 hét + 5 nap
Vrucsincá Első baba Született 2005.08.16 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 3080 gr, 49 cm 2 hét + 6 nap
Gviki Első baba Született 2005.08.19 Zsanett Viktória Szt. István 28 év / Bp XVII 3600 gr, 54 cm 2 hét + 3 nap
Baby20 Első baba Született 2005.08.22 Petra Sárvári Önk. Kórház 21 év / Bő 3740 gr, 53 m 2 hét + 0 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 Született 2005.08.23 Csaba Szt. István 30 év 3080 gr, 52 cm 1 hét + 6 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 Született 2005.08.23 Kornél Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 3100 gr, 53 cm 1 hét + 6 nap
Csillám Első baba 2005.08.20 Dávid Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 4100 gr, 51 cm 42 hét + 3 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. Született 2005.08.29 Bálint Ádám Szent Imre 25év / Bp.XIII 3400 gr, 56 cm 1 hét + 0 nap
Kuha Első baba Született 2005.09.03 Gergő Kútvölgyi 26 év / Mogyoród 0 hét + 2 nap
Kismama2004 Első baba Született 2005.09.04 Márk Veszprémi 30év / Veszprém 3300 gr, 54 cm 0 hét + 1 nap
Prüntyi Első baba 2005.09.14 Tünde Enikő Szent István 26 év / Veresegyháza 38 hét + 5 nap
Bkriszta Ivett 1994.02.02 2005.09.16 Kincső Emese Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 38 hét + 3 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 2005.09.24 Réka Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 37 hét + 2 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 2005.09.25 Márton Ábel Szent István 40 év / XX.ker 37 hét + 2 nap
Dudukly Első baba 9/27/2005 MÁV 34 év / Isaszeg 36 hét + 6 nap
Pipacsvirág Első baba 9/25/2005 Kaposvári 27 év / Kaposvár 37 hét + 1 nap
Göndörzsóf Gergő 2004.01.24 2005.10.06 Bulcsú MÁV 27 év / Budakalász 35 hét + 4 nap
Benianyu Benjámin 2001.08.24 2005.10.08 Dániel Szt. Imre 34 év / Bp 36 hét + 0 nap
Sisotris Első baba 2005.10.09 Bendegúz Szt. Imre 25 év / Bp. III. 35 hét + 1 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 2005.10.10 Viktória Uzsoki 28 év / Újpest 35 hét + 0 nap
Davallia Első baba 2005.10.13 Anna Katalin Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 34 hét + 4 nap
Judy68 Edina 1997.03.12 és Martin 2001.10.18 2005.10.15. Dominik? Dél-Pesti K. 37 év / Csepel 34 hét + 2 nap
Proone Első baba 11/29/2005 Tünde vagy Tamás Szt. Imre 24 év / Bp XXII. 27 hét + 6 nap
</pre>

benianyu

Zruto, köszi szépen.
Akkor még egyszer, az adatokkal. Kép
Bocs, lányok, de még csak most tanulgatom.

<pre>
Kuha Első baba Született 2005.09.03 Gergő Kútvölgyi 26 év / Mogyoród 3700 gr, 57 cm 0 hét + 2 nap
Dudukly Első baba 2005.09.27 MÁV 34 év / Isaszeg 36 hét + 6 nap
Pipacsvirág Első baba 2005.09.25 Kaposvári 27 év / Kaposvár 37 hét + 1 nap
Proone Első baba 2005.11.29 Tünde vagy Tamás Szt. Imre 24 év / Bp XXII. 27 hét + 6 nap
</pre>

benianyu

Benianyu, megy ez nekedKép

Na én ma talán kicsit jobban vagyok, bár a Rennie-t kapkodom mint a kisangyal. De azért ma már anyut rávettem, hogy menjünk el vásárolni, mert annyira gyümölcs hiányom van, és egyedül nem merek már elindulni. Úgyhogy most várom, mikor telefonál hogy indulásra kész. Na pont ebben a pillanatban szólt, hogy csak egy óra múlva tud jönniKép Hát addigra lehet hogy én fáradok el a nagy semmibeKép

Az uram meg elment az anyukájával az ügyvédhez a lakáseladást intézni, úgyhogy ő már nem fog elvinni engem vásárolni. Vagy legalább is nem túl nagy a valószínűsége. Ha meg igen, akkor inkább a BricoStore-ba kéne elmenni, mert még én a konyhát is meg akartam csinálni mielőtt jön a baba, vagy legalább is elkezdeni. De ahhoz is kéne még egy csomó dolog. Csak már tervezgetni sincs energiám, nem hogy csinálni bármit is. Olyan fásult lettem.

Jaj, majdnem elfelejtettem,

Kuha, nagy-nagy gratula, jó nagy babád lett!!Kép

Zruto, minél előbb egyeztessetek kép ügyileg! Kíváncsi vagyok a babára!

Hari 35+2

Kép
Kép
hari

Lányok!Kép

Nekem mikor folyik el a nyákdugóm????KépKépKép
Semmi jel nem mutat a szülésre.
Ez előtte közvetlenül is elfolyhat????

Holnap megyünk 11-re CTG-re meg áramlásos vizsgálatra bár nem örülök, hogy állandóan UH van, mikor teljesen rendben van a CTGKép

Nektek is csinálnak??????

Már engem vagy 10x UH-tak a terhességem alattKép
Nem örülök neki, bár azt mondják nem káros de azért nem árt az óvatosság szerintem.

Na majd jövök még

Puszika

Mea(39+1)

Mea
mea

Sziasztok!!!

ZsófyKép, vagy bárki, aki már túl van ezeken...
a taj kártyát Ti is postán kaptátok meg? Amikor a születési anyakönyvi kivonatért mentünk, az anyakönyvvezető azt mondta, hogy ők lejelentik a TB-nek a gyereket és azok postán kiküldik a taj kártyáját. A gondom ezzel csak annyi, hogy addig nem tudom intézni a családi pótlékot (amit jövő héten már kapnunk kéne), illetve az anyaságit, amit pedig már rég elköltöttem fejben...
Meddig várjak? Vagy inkább menjek be a Teve utcába? Nem sok kedvem van...
Köszi
Kati
Vendég

Sziasztok!

Gratulálok Szilvinek és Kuhának! Sok-sok örömöt!

Tegnap esti CTG-re azt mondta, hogy nem is olyan rossz a a görbe. Erre éjszaka 1/412-től reggel 1/27-ig megint jó erős görcsök voltak. Sikerült 1,5 órát aludni. Kíváncsi vagyok meddig húzzuk még. Pedig apaja szülinapjára/mára/ nagyon szerette volna a csajszit.

Benianyu gyors voltál a táblával, látom bele vetetted magad. Ha akarod elküldöm Neked a rp-t a savanyúról, nem bonyolult.

Jucc örülök, hogy jól sikerült a hétvégi kiruccanás.

Mi Ivivel 1 hónapos korától mentünk hosszabb útra, 2 hónapos volt, mikor anyáéknál voltunk, ami 300 km Pesttől. Soha semmi gáz nem volt a gyerekkel. Ez is nagyon egyénfüggő, mint sok más dolog.

Megann, jó kis albérlőtök volt.
Nekem régen volt egy kispolszkim,aminek a motorterébe egy egér költözött be. Jön az ősz és igyekeznek valami klasz otthont találni az állatok is, aholl átvészelhetik a telet.

Angelina, tessék rengeteg folyadékot inni, ne csak vízet, mert azzal az elektrolit háztartásod még nem lesz visszabillentve. A hasmenéssel sok értékes anyag kiürült a szervezetedből, amit pótolni kell. Ettől lehetsz gyenge is és rossz lehet a közérzeted. Irgum-burgum!!!

Ja lányok!
Melyik volt az a homeopathias szer, ami a méhszáj elsimulásában segít????

Kriszta
38+3
.

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Kati

"A társadalombiztosítási ellátások igénybevételéhez a babának is szüksége van TAJ-kártyára. A kórházak hivatalból elindítják az igénylését, amely viszont hosszabb átfutási időt igényel (kb. 30 nap), aminek viszont az a hátránya, hogy ennek hiánya miatt nem lehet elkezdeni sem a születés után igényelhető ellátások igénylését, mivel bármelyik igénylésénél kérik ezt az okmányt. Érdemes előre megérdeklődni, hol lehet személyesen igényelni és átvenni."

Úgy tudom, ez annyiban módosult, hogy már egyáltalán nem postázzák 30 nap után sem, hanem érte kell menni. akkor már jobb előbb...

http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=34,1&_dad=portal&_schema=PORTAL

p
penna

Benianyu,
költözés...hol van az még. A ház egyelőre szétverve, elvileg nov 1-ig kell innen mennünk.
Anyukám, mióta nyugdíjas (nyár közepe óta) heti 1x kiviszi Kevint. Ált. pénteken, most csúszás volt valami miatt. Õk kertesben laknak most, és KEvin imád ott lenni.
Szüléskor valszeg itthon lesz anyukámmal, esti fürcsi meg az éjszaka apával, ahogy szokott. Szerencsére anyuék megtartották a lakásukat is itt, az emeleten. Ott lakik még a kisebbik húgom is, a nagyobbik már a pasijával.
De ez még nincs eldöntve, ha pl 7végén leszek kórházban, lehet, hogy kiviszik magukkal, talán kint is alszik. Majd kialakul. szerencsére az egész család rugalmas ezügyben. És hát 4 nap nem a világKép

Ilyen Kevinmentes napokon mindig intézem a dolgaim, ma pl a tp-t és a tgyást, kisrucikat mosok, sterilizálok, KEvin kinőtt rucijait pakolom már dobozba (költözéshez)...mindig van valami.Ma pl a hordozót is kitisztítom, átöblítem a huzatot, letörlöm a vázat. Igaz, tisztán tettem el, de mégiscsak a pinyóba.

Meg persze többet tudok netezni, mint amúgy.Kép

üdv
p 37-1
penna

Helló lányok!

jó látni a táblát (köszi Benianyu!!), egyrészt mert látom, hogy még sokan vagytok előttem, és nem akarok beelőzniKép másrészt mert állandóan elírom a heteimetKép biztos este már fáradt voltam, azért fejben tudom, hogy most kezdem a 35. hetet.

férj aranyos volt tegnap: már egy hete mondom, hogy nemsokára szülés lesz, akár a 36. héten is lehet szülni. hétvégén voltunk babalátogatóban, ahol a baba a 35. héten született (tök egészséges, jó súllyal). szóval tegnap este mondta, hogy azért nem tudnék biztos, ami biztos több inget vasalni, mert nálam sosem lehet tudni, nehogy itt maradjon ing nélkülKép a kórházi pakk miatt én sem aggódom, mert ha össze szedi magát, összepakol nekem, de vasalni azt nagyon nem tudKép
azért a végén megjegyezte, hogy még van másfél hónap, ezt már megbeszélte EszterrelKépKép nem bánnám, addigra talán kész lesz a lakás, el sem hiszem.

Ti nem gondolkodtok a Karácsonyi ajándékokon? kis prücsökkel nem lesz jó boltokat járni... már most gondolkodom, hogy kinek mit lehetne adni.

Megann! tök jó, hogy írtad, hogy sokat akartok menni a babával. ezen is gondolkodtam, hogy vajon mikor lehet vele először elindulni. (karácsonykor még biztos nem, mert akkor anyósékhoz is nekünk kellene mennünkKép)
már nagyon várom a következő nyarat, mert már 3 éve nem nyaraltunk rendesen kettesben, igaz, most már hármasban leszünkKép
nagyon el akartunk menni amerikába, pénzt is gyűjtöttünk, de így terhesen nem vágtunk bele. a síelést pedig már most sajnálom, hogy nem megyünk, legalábbis elméletben letettünk róla. Ti mentek a picivel??? most felcsillant a szememKép legutóbb egy baráti társasággal mentünk, és egy anyuka volt a már járni tudó "enyhén" hisztis gyerekével, hát az a család nem élvezte a síelést igazán... de a mama semmiképpKép
a wellness hétvégére pont ma hajnali forgolódásom közben gondoltam, hogy jó lenne, még pici babával is. tudsz valami jó helyet?

Luc,
igazad van, akartam írni Rokicának, aztán elfelejtődött, megírom neki, remélem még nem késő, meg Neked is. és kösziKép

Angelani,
egyszerűen nem tudom felfogni, hogy tucc korán reggel vasalni?Kép ilyen ronda dologgal kezdeni egy ilyen szép napot?Kép
EDDIG MENNYIT ITTÁL???? MA ESTE SZÁMON KÉRJÜK!! HA NEM ITTÁL ELEGET LESZ NEMULASS!Kép
Kép

Nemesek, remélem vki házzáértő is ír valamit, én úgy tudtam, hogy a Teve u.-ba kell érte menni!

Rokicának induljon már be ez a szülésKép
Meának menjen el a nyákdugeszKép
és minden legyen úgy, ahogy akarjátok!KépKépKép

ma még jövök, és ez nem fenyegetésKép
and 34+0

KépKép
KépKép
and

Kriszta! A homeós szerek: Caulophyllum és Cimicifuga.

Kép

Kép

Kép
bodza

Bodza!

Köszönöm

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!

Most nincs időm végig visszaolvasni, kell mennem a védőnőhöz!

Kuhának gratulálok a babához!!!!

And!

Délelőtt voltam ezen az oxitocinterheléses POSE vizsgálaton!!! Ígértem elmesélem. Hát semmi különös nem történt. Rám csatoltak mindent úgy mintha NST-t csinálnának csak lefektettek és bekötöttek egy oxitocin infúziót!

Hála az égnek a fájások gyorsan jöttek és a baba nagyon sokat mozgott így ugyanúgy 20 percig tartott, mint az NST szokott. Azt mondták minden rendben van.

Egyébként a 20 perc alatt 4 db a görbe szerint 50-55 körüli fájást sikerült előidézniük. Legközelebb hétfőn kell mennem megint hasonló földi jókra!!!

A védőnőtől visszatérve ígérem végig visszaolvasok!!!

Viki
38+4

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

SziasztokKép

Csak beugrottam megköszönni a sok jókívánságotKép
Jól vagyunk , Dávidka egy kisangyalKép
eszik-alszikKép
Tejcsi van neki KépKépKép

Én is gratulálok , a már újdonsült anyukáknakKép

Most még nem nagyon tudok jönniKép -előbb valami rendszert kell kialakítanunk!
De már jó úton vagyunkKépKép

Íme : DávidkaKép-a kis sószsákKép

Kép
Kép

Csilla + Dávid (7napos)
csillam

Davallia!
meddig nő még a pocakod? a vitrinig??Kép egyébként teljesen aranyosKép
ne kenődj el, pl. még én sem tartok sehol! pl babaszoba legkorábban 2 hét múlva lesz készKép azért az anyukám rámszólt, hpogy attól még a cuccokat már rendbe tehetném... szóval ahéten kimosom őket és abba az itt javasolt zipp-záros bigyóba fogom betenni
ráadásul, hogy a festő be tudjon menni a leendő babaszobába, ahhoz azt ki kellene pakolni, ehhez viszont egy másik szobát kellene teljesen kipakolni, ami viszont költözés óta, azaz egy éve van tele mindennel... minden nap pakolászok, de nem akar javulni a helyzetKép
szerencse, hogy ilyen áldott jó apákkal vagyunk kisegítve, majd ők megoldják, amit meg kellKép
és most már minden csak rendben lehet, nemsokára bármikor szülhetsz Te is!Kép

and 34+0

KépKép
KépKép
and

Csilla!!
Valami zabálnivaló a lkis Dávid! micsoda pisilője vanKép
Gratulálok újra!

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Megérkeztem a CTG-ről+ bevásárlás és már ettem-ittam isKép
Ja!
Már rég ki van vasalva, kiporszívózva, kimosva, kiteregetve.
tényleg igaz, hogy ha lustival kezdem a napot, akkor utána már semmire sincs energiámKép
Így már rég elvégeztem és nyugodt szívvel lustizhatok.
Bocsi lányok, de azért nem maradt el a ma reggeli kis hasmars semKép
Igaz, már nem volt sok, de volt.

Nyákdugó:
Nem kell feltétlen véresnek lennie. Ma már rákérdeztem. Lehet fehéres, vagy enyhén sárgás BOCSI, mint a takony.
De nekem már múlthéten véres volt és azóta se semmi.
Viszont a szüléskor is távozhat!

Mea!
Ne izgulj, attól még akár ma is megszülhetsz, mert nem lökődött ki a nyákdugeszKép

Jujj!
Annyit írtatok, hogy tök elfelejtettem, hogy kinek mit is akartam írni.

Már Benianyu csinálja a táblit?
Mert én nem az Istvánban szülök. Hanem a Szabolcs utcai kórházban. Az OGYIK, de itt a szülészetek között HIETE-című topikként megy.

Tehát, én is egyedül szülök (Na remélem a papávalKép)

Kati!
A Teve utcába kellene bemenni, ott rögtön oda is adják a babó TAJ-kártyáját.
Mi is majd úgy intézzük, hogy meg legyen minden pénz időbenKép
Állítólag a születési anyakönyvi kivonatot behozzák a kórházba a lakcímkártyával együtt. Na ebben is csak bízom!

Bodza!
TE is jót mulattálKép
Mi már csak azon multnánk ha kint lenne a babóKép

Lányok!
Eddig, mindig beparáztam ha éreztem valami furcsa fájdalmat vagy nyilallást.
Most minden fájdalomnak örülök, hátha beindul.
De ez a lusta fiú (apja fia)Kép, alig mocorog, most éppen igen, de már nem erőlteti Õ sem magát.
Én MA Akarok szülni!!!
A CTG-n 20-50 közötti fájásokat mutatott a gép.
20 alat nem volt! 40 felett igen, de még így sincs semmi.
A férjem jobban félKép
Ma is mondja nekem, hogy belegondoltam már abba, hogy lehet csak órák kérdése?
Neki meg az idegtől van hasmenéseKép Kép Kép
De olyan édesKép

Na megyek, ledöglök egy kicsit. Azért így "szülés előtt" fáradékonyabb vagyokKép

Puszi!
Sziasztok!
Angelani
39+4

Kép
angelani

valaki!!
Rokica emilcíme yahoo-s?

KépKép
KépKép
and

Luc, Rokica, írtam nektek emilt

KépKép
KépKép
and

PennaKép,
köszi az infót. Látszólag nem úszom meg a Teve utcát Kép pfújjjj!!!!

Teszek fel én is egy fürdős képet...
Kép
Az én fiam szeret fürődni (lekopogom), eddig még mindig nagyon nyugis volt közben...

Kati és Kornél
Vendég

Na, hatalmas fejlődést sikerült elérni az orvosommal kapcsolatban. Ma reggel ugyanis nem azzal kezdte, hogy ő mikor szeretné beinditani a szülést, hanem megkérdezte tőlem, hogy én mit akarok, illetve meddig hagyni haladni a terhességet, feltéve hogy a babával minden rendben van.

Azért haladunk, nem?

Mondtam neki, hogy ha minden rendben van vele, akkor a 42. hetet szeretném kivárni. Az jövő hétfő. Kép

Amúgy délen a helyzet változatlan. 3 cm méhszáj, méhösszehúzódás nincs, Bishop 8. Hétfőre csak talán lesz belőle 9... esetleg baba Kép

Email cimem pedig rokica kukac yahoo pont com... még nem olvastam vissza, hogy miért kerestek ennyire. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Ahogy ígértem... íme képek a kis Gergőről! (remélem sikerül feltölteni)
Kuha üdvözöl mindenkit!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Üdv:
zruto
zruto

Csillam Kép

Kicsi Dávid nagggyon édes és husi!!!!Kép
Gratulálok!!!!Kép
Majd azért ha tudsz jönni,várunk ám nagyon!Kép
annamami

CsillamKép,
tündér a kis Dávid!!!!
Milyen kis husi, bár látom szép súllyal született...
Minden elismerésem.

AngelaniKép,
köszi az infót Neked is.
Az anyakönyvi kivonatért nekünk be kellett menni a kórház kerülete szerinti anyakönyvezetőhöz és ő a helyszinen kinyomdászta a lakcím kártyával együtt. De be nem hozta a kórházba, a disznóKép...

Kati
Vendég

And, nem kaptam tőled emailt...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Annyira szepek ezek a babak, hogy nnna!!
Gratulalok!
CSillam kisfiad druszaja meg a hasmban, de remelem hasonloan fog kijon mint a te Dávidod Kép
ppanna
34+3

Kép

Kép
ppanna

Nahát........

"kis"Gergő sem semmi....AzannyaKépKépKép.....GRATULA KUHÁNAK!Kép

Én csak ámulok-bámulok itt ma.....
annamami

Ja és most látom a képeket,
Gergő is írtó aranyos.
Gratula KuhánakKép
Vendég

Gyönyörú húsos babák! Kép Legalább nemcsak az én lányom lesz kis hurkás...

Csak nekem tűnik úgy, hogy sokkal több kisfiú van eddig mint kislány? Mindjárt lecsekkolom a táblázatban...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?