hello
hát,lányok,nemtom,én nem vasalok se plüsst.se mást,mert szépen megszáradnak a szárÍtón és szépnek látom őket.igénytelen vagyok?
de nekem komolyan nem tűnik gyűröttnek mikor száraz.vagy lehet a mosóprogram miatt?olyanra állÍtottam, hogy ne kelljen vasalni.
And,
köszi, tökjól esik, hogy örülsz,hogy jövök
Megann,
neked is köszi,
nemsokára mind babások leszünk, ez biztos,senki nem marad úgy
jaja, én szültem úgy, hogy 38hetesen 6naposan berendelt a doki, megvizsgált, mondta, hogy nyitva van a méhszáj (mondjuk addig is már 35.hét óta nyitva volt),azt persze nem, hogy mégis mennyire...én már nem is kérdeztem, le voltam akkor hervadva az NST egyenese miatt, persze a szuper szÍvhangnak örültem.
ha nekem mondta volna, hogy burkot repeszt,lehet beleegyeztem volna
de nem mondta, Így párommal elmentünk sétálni is, hátha érzek valami görcsöt, de abszolut semmi,csak a szeméremcsontomnál éreztem azt,hogy szétreped, na meg minden lépésnél azt, hogy bepisilek, de ez sem volt újdonság már akkor...
elaludtam este 10kor, a szülésznőm aznap adott 2 tisasent,hogy enyhÍtsen a szenvedéseimen mert a baba már emészteni se hagyott
és éjfélkor arra ébredtem, hogy wc-re kell rohannom- na itt képzelj el egy rohanó lajhárt...-és mikor befelé tántorogtam félálomban a wcről,akkor esett le, hogy :mi van,ha ez nem csak a tisasen? de direkt visszafeküdtem, mert úgy voltam vele, (mivel épp nem jött fájás),hogy tuti vaklárma, de aztán nem tudtam visszaaludni és bazierősen éreztem a görcsöket, 5 percenként jöttek, hát a többit tudod....
hajnal 4óra5perckor kibújt Lilla!
fúú párom tök kész volt. mikor biztos lettem benne,hogy szülök, felkeltettem-megjegyzem sosem kelt fel potyára- erre ő: -biztosan csak jóslófájás, inkább gyere, aludjunk...
kérdeztem, hÍvjak-e mentőt..ő meg persze jött inkább
aztán én ájuldoztam éppen egy fájással, és adom az utasÍtásokat, hogy hozza a cuccom és húzzunk csak egy gyors tusolást még beiktatok, de csak leöblÍtem magam és tűzzünk,(mert nem itt csabán, gyulán szültem,) ő meg látom keni a fejére a borotvahabot...meg is borotválkozott...én meg paráztam, hogy a kocsiban szülök.
Aztán a kocsiban már 3perceseim voltak, onnan hÍvtuk a szülésznőt,mert csak akkor gondoltam, hogy ezek már csaknem állnak le-a fájások.
bocs, ha már uncsi vgyok, nem is fárasztalak titeket tovább, csak eddig még nem is jutottak eszembe ezek a dolgok, csak mostanában, mikor Így próbálok mindenre sorban emlékezni...
Mea,
elhiszem,tudom,hogy a vége a legszarabb, de használd ki, hogy energikus lettél, gyorsan még menjetek kettesben Balival mondjuk kajálni valahová,vacsizni,meg moziba mert aztán jó sokáig nem tudsz, tudom, most azt gondolod,én legalábbis azt gondoltam, nem kell nekem semmi szórakozás már csak a baby, de most néha azért hiányzik kicsit.
de tudom, hogy az utolsó napok telnek a leglassabban...gondolunk itt rád, drukkolok,minden nap várom az üzit,hogy megszületett LÍvia.Adsz neki második nevet?
Anyudét?sajátodat?
Lilla hajnal 4óra 5 perckor született, érdekel, mi ez az ascendens, ha lesz időd, Írd meg!én tök nem értek hozzá
Mea,
ne vegyél sok 2-5kilóig pelust!
ha esetleg úgy járnál, mint én, hogy LÍvia kb. Lillával egy méret lesz születésekor, akkor én szÍvesen elküldenék nektek, ha elfogadjátok, két és háromnegyed
csomag tökjó pelust!Libero,2-4 kilóig,nekünk nagyon bejött az elején, 1,5hétig király volt, mert addig a pici popsijára olyan nagyok voltak a 2-5kilóig huggies meg pampers pelusok, a Libero meg tökéletes!
ha nektek nem kell,akkor meg majd a következő kis Laó vagy kis Blanka jövőre megörököli,akkor is még jók lesznek
de komolyan, nagyon jó pelus, jó minőségű!nem rátok akarom sózni a vacakot
csak Lilla sajna kinőtte, pont mikor Tomi vetetett velem 3 csomaggal...
aztán a legkirályabb szerintem a pampers,meg a huggies. most micimackós a huggies, pont gondoltam emiatt rátok
ha nem kapható ott a patikában, se maroson lactoherb vagy fitolac tea, majd küldök anyuékkal, ha jönnek, de bizti van, bár én dm-ben vettem.
Anina,
én a plüsst se vasalom, csak vasaláskönnyÍtéssel mosom ki.
szerintem is jobban jársz, ha 56-osakat veszek elsőre, az szokott jó lenni.Lillára még mindÍg azok a legjobbak, 3650gramm volt a héten.
ált kengurugoldosok,brendonos nekünk csak 62-es van, az nagy még nagyon.
én amúgy úgy veszem észre, a KG-on belül is van kisebb 56os meg nagyobb.van ami már épp hogy csak jó Lillára és van ami még bő.