Új privát üzeneted érkezett!

Dóri jobbulást, azért ha tudsz jelentkezz néha.

Viki, köszi az együttérzést. Kezdem feladni a reményt, hogy jobb lesz. Főleg ha itt lesz a baba és akkor is így zajonganak, akkor nem tudom mit csinálok. Most próbálom magam nem idegesíteni, kevés sikerrelKép

Hari 35+1

Kép
Kép
hari

Sziasztok!
Anina: én most szültem ottKép Van mikro működik isKép Először akartam írni, hogy kérd meg a csecsemősöket, de rájöttem, hogy ők úgyis azt fogják mondani, hogy használd a kórházit, mert az jobb Kép
A kenguruban szinte minden egy mérettel kisebb mint máshol!

Gratulálok Kismamának és kis családjának!!!!!!

Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Az Istvánban lehet használni a kórházi sterilizálót a mellszívóhoz? Tudja valaki?

Hari

Kép
Kép
hari

Balu:
Kép

Marci és Balu:
Kép

Megint nem tudok sokszor jönni, de azért néha benézek! Kép Most is nyügi van, apa meg nincs itthon, de amíg Balu szopizik én képekkel zaklatlak titeket Kép Az egykezes írást már Marcinál megtanultam!

Kitartást mindenkinek aki szülni készül, nekünk is azt mondta a doki szerdán, hogy 2-3 hét, vasárnap pedig meglepődött amikor hívták KépKépKép

pocakpacni

Pocakpacni, tündéri mindkét gyerkőcKép Olyan kis nyugisan alszanak. Te már teljesen jól vagy? Szoptatással is minden rendben? Annyira édes mindkettő kis tappancsaKép

Kép
Kép
hari

Köszi HariKép Én már teljesen oké, ma Marcival bírkóztam egy nagyot, már hiányzott Kép
Szopi is megy egyenlőre, bár rendszer az nincs benne Kép Néha másfél, néha 3 óra telik el, éjjel meg ált 2 óránként ébred, de már tudom, hogy ez be fog állni, legalábbis remélem! KépKép

pocakpacni

Pocakpacni, végül is nem szültél előbb, mint ahogy ki voltál írva nem? Csak a doki mondta későbbre? Vagy hanyadik héten született Balu?

Kép
Kép
hari

HariKép

Te szegényKép...ezek a hülye szomszédaid,tényleg nem komplett család,de a papa biztosan klinikai esetKép....én már biztos megőrültem volna!!!!

A pocid pedig még mindig CSUDA!!!Kép

annamami
30+0!!!!!!!!! már "csak"10 hét a szülésig....Kép
annamami

Sziasztok

Kismama
gratulálok én is, és sok tejcsit kívánok!Kép

PLÜSS: belülről kell vasalni, akkor szép lesz.

Méretezés: A KG méretezése viszonylag nagy a többihez képest. De a legnagyobba Prince Oliver, (nagyon jó bodyjaik vannak) főleg a nagyobb méretei óriásiak.

üdv
p 36+5
penna

PocakKép
most látom, te másképp látod a KG méretezését...Kép
Na, lányok, így legyetek okosak méret ügybenKép
p
penna

Megann, tegnap mégis sikerült elkiabálnom a dolgot, ma egész nap ég a gyomrom. Pedig éjszaka még mindig semmi bajom nem volt, reggel még örültem, de aztán azóta.... Na mindegy, remélem neked továbbra sem ég.

Képzeljétek most csönd vanKép Már legalább 5 perce. Próbálom kiélvezni, ki tudja meddig tartKép

Hari

Kép
Kép
hari

Angelani, ilyen sokáig nem sírhatsz! 3/4 3-kor azzal búcsúztál, hogy elmész, de ha kisírtad magad visszajössz. Most akkor már szülsz?
Mert lassan csak ez az egy indok lesz amit elfogadok eltűnés eseténKép

De tényleg, hova lettél? Inkább mennék már szülni mint hogy itt aggódok mindenki miatt. Rokica is olyan régen írt. Azért akik ilyen közel vannak már a nagy eseményhez, igazán gyakrabban jelentkezhetnétek. Mert ha én eltűnök pár napra, akkor max. lecsuktak mert kinyírtam a szomszédot. Tényleg terhesen is ugyanannyit kapnék érte?Kép

Hari

Kép
Kép
hari

Hari: végülis azt írták, hogy 40. héten szültem, csak előzőleg az UH azt mutatta, hogy kb. 35-37 hetes a terhesség, a lepény pl. II-es fokozatú volt és doki szerint a méhszáj is annyira éretlen volt, hogy simán belefért volna a két hét is. Nekem a terhesség elején volt variálás az időpontokkal, mert amikor 12 hetes voltam (mensi szerint), akkor derült ki, hogy már 15-16 hetes a baba. Ezért nem volt biztos végig az időpontKép

Penna: nekem ez nem saját tapasztalat, hanem sok anyukánál olvastam, hogy rossz méretet vett, mert nem volt ott a gyerek Kép és kicsi volt a ruha.

pocakpacni

Hari!

Jaj, de sajnálomKépKép
Hát lehet hogy már leorditottam volna őket, hát ki birja ezt hosszútávon???
Párod végülis nem veszekedett velük, vagy addigra elcsitultak, mire hazaért???

Na mi is megjártunk ma mindent, voltunk az épitkezésen, kitettük az egérirtótKépKép(Hari!Nem is reagáltál az "egér kontra te cicád" dolograKépKépKép)
Meg elmentünk az Auchanba 500 db papirzsepiért(lsd allergia)Kép, persze majdnem 7000 ft-ot költöttünkKép. Már olyan elegem van, hogy bemegyünk ilyen piszlicsáré szarért mint pzs és kijövünk 10 szatyorralKép.
Na de majd lesz nekünk nemulass a 370 ft-os benzinnel meg a gázáremeléssel, lehet hogy az uj kocsikámban csak a garázsban fogok gyönyörködni!

Aztán itthon rendeltem a Don Peppétől egy salit, meg hozzá főtt tojást, háááát a tojást legalább 2 napja főzték, olyan lila volt a sárgájának a széleKépKépKép Gondoltam felhivom őket, hogy mérgezhzék a k....va nénikéjüket a 2 napos tojásukkal, de inkább lefeküdtem aludni mert fáradt voltam....

Tessék már rendelni sem lehet, mert úgyis szart kap az emberKép

Hú, na lelépek, mert csak morgok, mint egy medveKép
Azon morfondirozom, hogy csinálok egy tejbegriztKépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Hari!

Gyomorégés sajnos nekem is visszatértKép
Minden csoda három napig tart(szokták mondani), hát ugy látszik ez terhes állapotra harmadolódikKépKépKép
(a szomszédgyilkolásért kiszabható büntetés sajnos NEM!!!!! úgyhogy ügyes legyél hogy jól elgtereld magadról a gyanut ha megteszedKépKépKépKépKép)

Megann

Kép

Kép
megann

Megann, csak morogj, legalább nem vagyok egyedül vele.
Tegnap mi is rendeltünk este, a kaja finom volt, csak már majdnem éhen haltam mire kihozták.

Egér-cica: hát nem tudom elkapná-eKép Szerintem inkább csak játszana vele. Bár lehet hogy szegény egérkének az sem tetszene. Az a baj velem, hogy én még az egereket is szeretem. Persze lehet hogy csak addig amíg nincs nálunk. Bár a múltkor volt egy az udvaron, kivételesen a szomszéd gyerekekre lettem figyelmes, mert ott guggoltak az udvar közepén és viháncoltak. Erre mit látok? Egy sánta! egér amit a macskájuk éppen pofozgat, ők meg röhögtek rajta. Az én cicám, a Te kedvenced meg pár méterre ült és csak nézett. Én meg szóltam a páromnak, hogy menjen és mentse meg az egeretKép De mire kiment már nem élt. Viszont jól ráijesztett a kölkökre, hogy az ilyen beteg egerek mindenféle betegséget terjesztenek, majd nézzék nem-e hullik a hajukKép

Én az ilyen kegyetlen dolgokat úgy nem szeretem. Persze az egér nem a házba való, de anyukámat is meggyőztem, hogy olyan egérfogót tegyen a lakásba, ami élve fogja meg. Meg lehet kapni olyan kütyüt, amit be kell dugni a konnektorba és elvileg egérriasztó és akkor be se jön a lakásba. Én a Conrad nevű boltba vettem anyuéknak, az Oktogonnál. Talán érdemes azt is megnéznetek, ha esetleg idegenkedsz az egérfogótól.

Vásárlás: ez így szokott lenni szerintem mindenkivel, bemész egy valamiért és kijössz megpakolva. Kivéve persze ebben is a szomszédot, mert ott a nő kb 6 helyre megy el vásárolni, fejből tudja hol mi olcsóbb. Valamelyik nap azt hallgattam itt bent, ahogy mondja a szomszédnak, hogy vett Margarint, de becsúszott valahova hátulra és nem vette észre a hűtőben, csak most, de most meg már lejárt egy hónapja. Persze azért ő felhasználja, mert nem lehet annak semmi baja és hát ugye drága...
Hát nem tudom. Mi sem vagyunk gazdagok, de ha valami lejárt, akkor azt én inkább kidobom. Én már csak ilyen fura vagyokKép
Hari

Kép
Kép
hari

Megann, te csúcs vagy. Legalább olyan morbid humorérzéked van, mint nekem. Bár van aki szerint ez már nem is humor. De nekem tetszik!!!KépKép

Kép
Kép
hari

Sziasztok! Kép Kép Kép

Megann,
Nagyon normális a dokid, bár ez a természetes hozzáállás, az enyém is így gondolkodik. Az UH-s súlymérés annyira nem pontos. Ne is izgasd magad miatta.

Anina,
Ruhák: tapasztalataim szerint a Kengurus méretek megbízhatóan vannak számozva. Nem is mennek össze, még ha 60 fokon mososd, akkor sem. Beninek nagyon sok Kengurus cucca volt, főleg bodyk, rugdalódzók.
Szent Imrés mikro: nem tudom, nem emlékszem. Mikor Beni született, nem vittem fejőgépet, akkor még nem voltam ennyire felékészült, mint most. A kórházból hazafelé úton vettük meg. Szerdán megyek újra ctg-re és a szülésznőmmel is fogok majd találkozni. Rákérdezek, jó?

Dóri,
Szerintem 20-ig biztos nem fog szülni. Az én dokim október 2-ig lesz szabin és én 8-a körülre vagyok kiírva. Az neccesebb. További jobbulást!

Pocakpacni,
Nagyon helyesek a fiaid. Kép Kép Kép

Kismama-Szilvi és Márkapu,
Nagy-nagy gratula a kicsi Márkhoz (mennyire szép neve van!!!) Sok boldogságot az egész családnak és sok finom tejecskét Márknak!

Hari,
Nem irigyellek, ma tényleg csak rossz dolog történt veled. Kép Nanó kutyusnak további jobbulást!

Benianyu
35+1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Ja, és én kitaláltam, hogy bosszút állok a gyomromon. Csináltam jó kis hagymáskrumplit, és jó kis fokhagymás oldalast szalonnával. Ha már ég, akkor legyen oka legalább. Már alig várom hogy hazaérjen az Uram és együnk. (igaz pár falatot már bekaptam, de az csak kedvcsináló voltKép)

Na elmegyek fürdeni, addig jók legyetek.

Hari

Kép
Kép
hari

Penna,
Szerintem meg pont jó a Kengurus méretezés Kép. Most jól megzavarhattuk Aninát.

Anina,
Közben Pocakpacni írtad neked, hogy van mikro. Legalább én is tudom.

Megann,
Igazad van, hogy morogsz a kaja miatt. Mi is rendeltünk már a Don Pepétől olyan kaját, ami nem volt friss. Csak pizzát érdemes onnan rendelni, mert az nem tudják két naposan kihozni.

Ma nagyon nagyot kirándultunk. Elmentünk kocsival Tahitótfaluig, ott felszálltunk a kompra és úgy keltünk át a Dunán. Visegrádon először nyáriboboztunk (Beni, Apa és Papa) utána elsétáltunk a várig az erdőben. Felmentünk a várba is, mindent megnéztünk, körbejártunk, aztán vissza a nyári bob pályához, mert Beni szeretett volna még csúszni. Nem mondom, jó sokat gyalogoltunk. Egész jól bírtam, csak a lépcsőzés (volt vagy 200) esett egy kicsit nehezemre, mert Danibaba úgy fekszik, hogy a combizmom állandóan húzódik. Amúgy tényleg nagyon élvezetes volt, gyönyörű volt az idő is!

Benianyu

benianyu

Sziasztok!

Pocakpacni!
Szabad ilyen két gyönyörűű babát mutogatni?Kép
Mi itt még egynél is irígykedünk, hát még kettőnélKép
Szégyelld magadKép Kép Kép

Hari!
Édes vagyKép
Köszike, de szarul voltamKép
Nanó kutyusnak meg szurkolok, hogy a szervezete győzze le a betegségetKép
Hidd el, szeretetben még hosszú évekig él BoldoganKép
A szomszédot meg leverném tégláig!

Megann!
Tejbegríz jöhetKép Az az egyik kedvenc kajámKép
Mindig meg tudom enni.
Az auchannal, de a tescoval, mi is mindig így járunkKép
Tuti ezreket hagyunk ott. Illetve majdnem annyit, amennyit költhetünkKép
A rendelt kajában sohasem lehet bízniKép
De néha én is rendelekKép

Mea!
Szép babád leszKép
MAjd fér tejcsi a pocibaKép

Lányok!
Tegnap nekem is égett a gyomromKép
Az egyik nap a héten voltam auchanban. A párom elé mentem.
Annyira pipa lettemKép
Képzeljétek!
Majdnem minden babaruha 200Ft volt.
De már jól leraboltákKép Sőt! A női ruha osztályon is ez volt.
Persze pénzünk ablakbanKép
De 1db nacit vettünk, az is ilyen kis vékony kantáros és 74-es. De sajnos mi sem tudtuk az akciótKép Azért sem szóltam nektek, mert már este jöttünk haza és már másnap nem lett vlna értelme mindenkinek kiszaladniKép
Ez a Dunakeszi auchanban volt. JA! És egy csomó kiállított dolog (mintadarab), TV-k, műszaki cuccok, meg sok minden előző nap szinte fillérekértKép Olyan 5.000-20.000Ft között, de voltak hűtők is meg minden.
Az idegtől majd fel robbantunk. Persze a dolgozók nem is vehetnek. Illetve csak műszak után, de félretenni nem lehet semmit sem.

Na megyek , mert már 4X van görcsös hasmenésemKép

Elég undi, de nem tudom, hogy mi jön ki belőlem.

AKI NEM BÍRJA AZ UNDORÍTÓ DOLGOKAT AZ TÉNYLEG NE OLVASSA!!!!
Muszáj leírnom:
Volt már valakinek olyan hasmenése, amikor nem igazán híg a dolog, de mégis hasmenéses jellegű, laza és görcsökkel jár?
Sőt! Az enyém már nagyon világos. Bocsi, de nem tudom másképpen leírni.
Szóval, ebből a gusztustalan undormányból, annyi tud kijönni, hogy nem hazudok, de 3X kell lehúzni. Vagy 2-3kg mennyiség. De ez volt ma már 4X. Ja! És én nem szoktam erőlködni, de saját magától idéz elő a belem nyomásokat, amit egyszerűen nem én csinálok. Persze a hasam már totál bekeményedik.
Na most mit csináljak?
Megint mennem kellKép
Hihetetlen fájdalommal jár és izzadok isKép
Már lefürödtem egy párszor.
A derekam is fáj, mintha szülnék, de ez csak hasmenés. A másik, hogy tegnap meg ma megint nem volt nagy étvágyam és sokat pisilek is. Teljesen kiszáradtam. A bőröm is. A babóka meg néha jelez, hogy itt van, de nem nagyon mozgolódikKép
Jajj!
Jó lenne már szülni, de szerintem ez csak 10-én lesz indítássalKép

Na lépek, mert már nem bírom!

Sziasztok!
Angelani
39+3

Kép
angelani

Angelani: azt tudod ugye, hogy ez is lehet a szülés kezdete, a bélmozgás stimulálja a méhet. És pont az a jellemzője, hogy nem annyira híg Kép
Majd a lányomról is rakok fel képet, akkor aztán főleg lehet irigykedni Kép

Én is tejbegrízt csináltam Kép

pocakpacni

Sziasztok!

Kismama! Kép Kép Kép

ÓRIÁSI GRATULA! Mindenki, aki nem szült meg még, nagyon irigyel most Téged! Kép Kép Kép

Babaruha:

Megann, Penna, Benianyu (Jaj, ha valakit esetleg kihagytam, bocsánat előre is)! Köszönöm a hozzászólást babaruha ügyben! Kissé elszontyolodtam, mert vettem vagy 6 db 62-es Kenguru Goldos rugit, és ha tényleg egy mérettel kisebb, azaz 56-osnak felel meg, félek, nem tudom majd ráadni a babóra, mert lehet, hogy már eleve kinövi! Kép A 36+1-es UH vizsgálaton a gép számítása alapján hosszabb a combcsontja két héttel, mint a korának megfelelő adat (72 mm), azaz lehet, hogy hosszú baba lesz (és ebből kiindulva nem lesznek jók rá a rucik, vagy csak éppen egy-két napig). Pedig olyan gyönyorűek!!! Ha nem bánjátok, majd egyszer teszek fel képeket (ha visszakerül a fényképezőgépünk), legalább Ti lássátok őket, ha végül mégis a szekrényben végzik majd, mert kicsik lesznek... Kép

Hari!

Hogy vannak a pukkadások a hasadban? Nekem egyre többször van és egyre rosszabb hallgatni... Nem tudom, mi lehet, de mindig nagyon megijedek, amikor hallom, mert egyre csúnyább a hangja... Kép

Pocak! Kép

Gyönyörű(ek) a kisfiú(k)! Én is ilyen kis drágára vágyom, mint a picurkád! Kép És köszi az infót a kórházról! Kép Ki volt az orvosod, meg szabad kérdezni? Kép

Anina
36+3
anina

Angelani, én nem értek hozzá, de látom Pocakpacni is azt írja, hogy ez lehet jó jel. Nekem is annak tűnikKép Izgi-bizgi!

Azért ha van valami írj!!!!!

Addig meg jó WC-zéstKép De gonosz vagyok. De ha szülés előtti jel, akkor viszont irigy-irigy vagyok!

Pocakpacni, apránként adagolod a gyerkőcös képeket?Kép Várjuk a lányos képet!

Én is szeretnék tejbegrízt, csak tej nincs itthon, meg grízKép Na majd holnap.

Hari

Kép
Kép
hari

Anina, mit értesz azalatt, hogy egyre csúnyább a hangja?!
Nekem is pukkangat, egyre többet, egyre nagyobbat, már nem csak teljes csöndben hallani. De csak akkor cuppog, mikor rugdos és a köldököm tájékán. Viszont csak hangosabb, meg erősebb az érzés is, de nem ijesztő én inkább kezdem megszokni. Még várom is, mert -ne nézzetek hülyének- olyan mikor nagyon mocorog, mintha beakadna és amikor cuppan-pukkan akkor kiakadna, vagy valami hasonló. Nem igazán tudom leírniKép De továbbra sem tudom elképzelni sem, hogy mi lehet ez.

Hari

Kép
Kép
hari

Angelani! Kép Kép Kép

Amit leírtál, nagyon úgy hangzik, hogy közel van a szülés!!! Legalábbis a szakkönyvek meg a tanfolyamon elhangzottak alapján!!! Lehet, hogy nesokára szülsz, szerintem! (Bocs,hogy igy ismeretlenül is hozzászólok, de már olyan régóta olvaslak Benneteket, így nagyon közel álltok hozzám! Kép )

Benianyu! Kép

Nem semmi vagy, én a lakásban is alig birok mozogni, kb. mint egy pingvin, már abba a bizonyos dunakeszi Auchan-ba se nagyon tudok elmenni (én sem tudtam a nagy akciókról, amit Angelani írt), Te meg túrázol egy hónappal a szülés előtt! Le a kalappal előtted! Még jó,hogy nem futsz hajnalanta, mint ahogy korábban tetted! Kép Kép Kép
anina

Hari!

Nekem olyan hangot ad, mintha valami beszorult levegő cuppanna hatalmasat - mondjuk - valamilyen két nyálkahártya között (méhlepény és méh, vagy méh és mittudoménmi között). Nem szeretem, mert olyan, mintha egyre nagyobb légbuborék pukkadna ki és mindig félek, hogy ez már valamit átszakadást okoz ... Kép Szóval nagyon nem szeretem lés már mindenhol pukkan a hasamban, nemcsak a köldökömnél... Kép
anina

Anina: DR. Szőnyi István a dokim. Õ már régi motoros, már régóta nyugdíjban van. Arról híres, hogy én is nála születtem KépKépKép Legalábbis a családban erről híresKép

pocakpacni

Sziasztok!

Szilvi! Gratulálok a kis Márkhoz! (No és persze a papának is Kép ) Minden jót kívánok nektek!

Anina! A kisfiam már 3 hetes és még jók rá az 56-os ruhácskák, 3080 grammal született. Szóval ne aggódj, valameddig biztos jók lesznek a kisebb ruhák is.

Angelani! Nem lesz abból 10-e... Kép

Kép
vrucsincá

Anina, hasonlót írsz mint amit érzek, de én nem élem meg félelmetesnek. Szerintem biztos semmi gond nem lehet, nekem az fura, hogy nem mindenki érez ilyet. Te kérdezted a dokidat, hogy mi ez? Bocs ha már írtad. Én nem izgulok miatta, inkább rettentően kíváncsi vagyok, hogy mi az. Te se izgulj, tuti semmi bajt nem jelent. Nekem elhiheted!Kép

Kép
Kép
hari

hello

hát,lányok,nemtom,én nem vasalok se plüsst.se mást,mert szépen megszáradnak a szárÍtón és szépnek látom őket.igénytelen vagyok?
de nekem komolyan nem tűnik gyűröttnek mikor száraz.vagy lehet a mosóprogram miatt?olyanra állÍtottam, hogy ne kelljen vasalni.

And,
köszi, tökjól esik, hogy örülsz,hogy jövökKép

Megann,
neked is köszi,
nemsokára mind babások leszünk, ez biztos,senki nem marad úgyKép
jaja, én szültem úgy, hogy 38hetesen 6naposan berendelt a doki, megvizsgált, mondta, hogy nyitva van a méhszáj (mondjuk addig is már 35.hét óta nyitva volt),azt persze nem, hogy mégis mennyire...én már nem is kérdeztem, le voltam akkor hervadva az NST egyenese miatt, persze a szuper szÍvhangnak örültem.
ha nekem mondta volna, hogy burkot repeszt,lehet beleegyeztem volnaKép
de nem mondta, Így párommal elmentünk sétálni is, hátha érzek valami görcsöt, de abszolut semmi,csak a szeméremcsontomnál éreztem azt,hogy szétreped, na meg minden lépésnél azt, hogy bepisilek, de ez sem volt újdonság már akkor...
elaludtam este 10kor, a szülésznőm aznap adott 2 tisasent,hogy enyhÍtsen a szenvedéseimen mert a baba már emészteni se hagyottKép és éjfélkor arra ébredtem, hogy wc-re kell rohannom- na itt képzelj el egy rohanó lajhárt...-és mikor befelé tántorogtam félálomban a wcről,akkor esett le, hogy :mi van,ha ez nem csak a tisasen? de direkt visszafeküdtem, mert úgy voltam vele, (mivel épp nem jött fájás),hogy tuti vaklárma, de aztán nem tudtam visszaaludni és bazierősen éreztem a görcsöket, 5 percenként jöttek, hát a többit tudod....
hajnal 4óra5perckor kibújt Lilla!

fúú párom tök kész volt. mikor biztos lettem benne,hogy szülök, felkeltettem-megjegyzem sosem kelt fel potyára- erre ő: -biztosan csak jóslófájás, inkább gyere, aludjunk...KépKépKép kérdeztem, hÍvjak-e mentőt..ő meg persze jött inkábbKépaztán én ájuldoztam éppen egy fájással, és adom az utasÍtásokat, hogy hozza a cuccom és húzzunk csak egy gyors tusolást még beiktatok, de csak leöblÍtem magam és tűzzünk,(mert nem itt csabán, gyulán szültem,) ő meg látom keni a fejére a borotvahabot...meg is borotválkozott...én meg paráztam, hogy a kocsiban szülök.
Aztán a kocsiban már 3perceseim voltak, onnan hÍvtuk a szülésznőt,mert csak akkor gondoltam, hogy ezek már csaknem állnak le-a fájások.

bocs, ha már uncsi vgyok, nem is fárasztalak titeket tovább, csak eddig még nem is jutottak eszembe ezek a dolgok, csak mostanában, mikor Így próbálok mindenre sorban emlékezni...

Mea,
elhiszem,tudom,hogy a vége a legszarabb, de használd ki, hogy energikus lettél, gyorsan még menjetek kettesben Balival mondjuk kajálni valahová,vacsizni,meg moziba mert aztán jó sokáig nem tudsz, tudom, most azt gondolod,én legalábbis azt gondoltam, nem kell nekem semmi szórakozás már csak a baby, de most néha azért hiányzik kicsit.
de tudom, hogy az utolsó napok telnek a leglassabban...gondolunk itt rád, drukkolok,minden nap várom az üzit,hogy megszületett LÍvia.Adsz neki második nevet?
Anyudét?sajátodat?
Lilla hajnal 4óra 5 perckor született, érdekel, mi ez az ascendens, ha lesz időd, Írd meg!én tök nem értek hozzáKép
Mea,
ne vegyél sok 2-5kilóig pelust!
ha esetleg úgy járnál, mint én, hogy LÍvia kb. Lillával egy méret lesz születésekor, akkor én szÍvesen elküldenék nektek, ha elfogadjátok, két és háromnegyedKép csomag tökjó pelust!Libero,2-4 kilóig,nekünk nagyon bejött az elején, 1,5hétig király volt, mert addig a pici popsijára olyan nagyok voltak a 2-5kilóig huggies meg pampers pelusok, a Libero meg tökéletes!
ha nektek nem kell,akkor meg majd a következő kis Laó vagy kis Blanka jövőre megörököli,akkor is még jók lesznekKép
de komolyan, nagyon jó pelus, jó minőségű!nem rátok akarom sózni a vacakotKép csak Lilla sajna kinőtte, pont mikor Tomi vetetett velem 3 csomaggal...
aztán a legkirályabb szerintem a pampers,meg a huggies. most micimackós a huggies, pont gondoltam emiatt rátokKép
ha nem kapható ott a patikában, se maroson lactoherb vagy fitolac tea, majd küldök anyuékkal, ha jönnek, de bizti van, bár én dm-ben vettem.

Anina,
én a plüsst se vasalom, csak vasaláskönnyÍtéssel mosom ki.
szerintem is jobban jársz, ha 56-osakat veszek elsőre, az szokott jó lenni.Lillára még mindÍg azok a legjobbak, 3650gramm volt a héten.
ált kengurugoldosok,brendonos nekünk csak 62-es van, az nagy még nagyon.
én amúgy úgy veszem észre, a KG-on belül is van kisebb 56os meg nagyobb.van ami már épp hogy csak jó Lillára és van ami még bő.
zsofy

Na most már tényleg megyek, mert még nem fürödtem, csak akartam, meg már mindjárt itthon a ház ura és enni akar majd. Meg én isKép

Jó éjszakát, reggel meg benézek, hogy hány baba született!Kép

Kép
Kép
hari

Pocakpacni! Kép

Köszi! Mindig várom,hogy hátha valakinek az az orvosa, aki nekem, de soha nincs szerencsém! Kép Még a Szent Imrés topikban sincs senki, akinek az én orvosom lenne/lett volna az orvosa. Egyébként nekem dr. Bálint Mihály az orvosom, igen tapasztalt és szerintem kedvelt orvos, nem is értem, hogy hogyhogy nem találkoztam még olyannal, aki nála szült? (Persze a rendelőjében igen, de ott meg mindenki olyan kukán ül, valahogy nem beszélgetünk egymással...)
anina

Vrucsincá! Kép
Köszi Neked is, legyen igazad és sokáig jók legyenek rá a rucik (ha már egy vagyont költöttem rájuk! Kép Kép ) További sok boldogságot Nektek! Már három hét is eltelt azóta, hogy szültél? Rohan az idő, ez van! Kép
anina

Zsófi! Kép

Köszi a hozzászólásodat a plüss-ügyben! Egyébként elárulom, én Békéscsabán születtem! Nem is értem, miért mentél Gyulára, hiszen Csabán is lehet születni! (Lásd: én, igaz 31 évvel ezelőtt Kép Kép Kép )
anina

Anina,
Szerintem a 62-es bodyk biztos, hogy jók lesznek. Még, ha nagynak születik a babád, akkor is 1-2 hónapig rá fogod tudni adni őket!!!
(Ez itt a reklám helye: az nlc-n is van Szent Imrés topic, próbáld meg, hogy van-e ott valaki, aki a te dokinál szült.)
Tényleg jól esett a kirándulás! Szeretek pörögni! Kép

Angelani,
Nekem is úgy tünik a leírás alapján, hogy ez már a szülés előjele. Megy a DRUKK!

Zsófy,
Nem untatsz, én szívesen olvasok minden részletet a szüléssel kapcsolatban. Nem semmi a férjed, hogy még megborotválkozott. Én is ideges lettem volna már a helyedben, hogy induljunk már!

Benianyu
35+1

benianyu

Zsófy!Kép

Már hogyne örülnék a pelusoknak!!!Kép
reméelm egy ideig jók lesznek rá, bár félek, hogy nagy lesz a bébi.
Aztán lehet, hogy nem isKép

Vettem Humana szopt. teát meg egy milupát vagy mit.

Laktoherb is van egy, de Fitolac még nincsKép

Én meg akartam kérdezni, hogy van 2 db kengurunk, nem kellene egy Neked???Sötétkék-szürke kockás és állitólag 2 hónapos kortól már beletehető pl. ha mész boltba vagy csak otthon.

Hát kiváncsi vagyok mikor szülök, már mennék nagyon...

Ma vagyok 39 hetes már!Kép

Remélem a héten vagy hétvégén kibújik a kiscsajKép

Angelani!Kép

Nekem is van jó pár napja hasmarsom.
És sokszorKép
De még nem szülökKép
De lehet, hogy ezzel is tisztul a szervezet, meg a görcsök miatt van úgy mint menzi előtt, nekem akkor mindig volt hasmenésem.

Na megyek zuhizni, majd még jövökKép

Mert akkor elküldöm anyuddal ha megyKép

Mea
mea

Sziasztok
HA jol lattam Kuha ide "tartozik"Kép a kutvolgyis topicban megirta a parja hogy megerkezett GergoKép
Reka

Kép
vaktyuk

Zsófy!Kép

Az utolsó mondat a kengurus részhez tartozikKép

Mea
mea

Vaktyuk,
Köszi az infot! Kép

Nagy-nagy gratula Kuhának és Gergőnek!!! Sok boldogságot, egészséget és sok tejecskét kívánok nekik!

Benianyu

benianyu

Kuha!!!Kép

Gratulálok én is nagyon!!!!Kép

Mea
mea

Sziasztok!

Ez a világ nagy igazságtalansága, hogy Augusztus 30-ra voltam kiirva, erre már vagy egy tucat őszi baba született meg előttem!

Mondanom se kell, hogy ma se volt semmi, bár Zsuzsa baba annyira bealudt, hogy bepánikoltam, és berohantam a kórházba, hogy nézzék meg, minden rendben van-e vele. De csak szunyált.

40+5

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Szilvi és Kuha, gratulálok a kismanókhoz!!! Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica,
Tudom, hogy nehéz, mert már türelmetlen vagy, de kitartás!!! Még egy picit bírjad!!! Nem sokára a kezdben tarthatod Zsuzsa babát!!!

Az egyik volt kolléganőm 19-re volt kiírva és most kaptam a hírt, hogy 31-én megszült. Ez 12 nap túlhordás.

Szóval, türelem! Már nem kell sokáig várnod.

Benianyu

benianyu

Kuhának hatalmas gratuláció!
Remélem hogy hamarosan részleteket is fogunk tudni, no meg persze kapunk fotótKépKép

Hari!
Hát ez azKép épp ezt irtam nekedKép, hogy én még szegény egérkét is sajnálom, mondtam is a páromnak, hogy megszakad a szivem érte, hogy meg kell halnia, de hát csak nem élhet velünkKép
Tudom hogy van élvefogó csapda, de hát mivel mi faluszélen lakunk a határban,(erdő közelében) fel kell készülnünk az ilyenekre( multkor egy mezei nyuszi ügetett át előttem az útonKépKép, az is olyan édi volt, remélem róka és egyéb nem találnak ránkKépKép

Humor!Azt hiszem ma már csak humorral lehet hozzáállni az élethez, mert ha egyszer kitisztulna a kép,és tüzetesen szétnéznénk a világban, nagyon elkeseredhetnénk...
Inkább röhögjünk, nem???

Zsófy!
Egyébként tök igazad van én is gondolkoztam már rajta, hogy fogok e én annyit vasalgatni, mert ugye nekünk száritógépünk van és néha ha kinyitom menet közben, hogy még bedobjak valamit, vagy leáll a gép, mert megtelt a viztartály, ilyesmi...akkor tök forrók a ruhák benne.
Szerintem ez tök kifertőtlenit belőle mindent...
Szerinted???
Jaaaaaa??? Akkor neked legalább a méhszáj nyitva volt a vizsgálatkor. Nekem totál zárt, úgyhogy még van időm!
(ja és engem is érdekel minden részlet a szülésről, nyugodtan ird csakKép

Angelani!
Szegénykém, nekem pont ilyenem volt vagy 2-3 hónapja már irtam hogy nekem rossz kaja miatt..
Tök igy jártam én is, de nálad ez már nem az első eset az elmult egy hétben, igy ez már tuti hogy a szülés jeleKépKépKép
Viszont IRGUM-BURGUM, AZONNAL IGYÁL MEG EGY POHÁR VIZET AZTÁN FÉL ÓRA MULVA EGY MÁSIKAT!!!
NEM SZÁRADHATSZ KI!!!ÉS EZ MOST NEM VICC, HANEM PARANCS, A SZÜLÉS ALATT INFÚZIÓT AKARSZ KAPNI????
EZZEL NEM LEHET VICCELNI!!!

Lányok segitsetek Angelanira parancsolniKépKép

Ja van még egy rövid sztorim!(akit érdekel)

Szólok előre hogy nem jellemző rám, de ugy látszik már tisztára meghülyülök.KépKépKépKép
Hazajöttünk az Auchanból, oszt mondom a páromnak, menjen a dolgára, majd én kipakolok.
Hát jön haza és röhög a konyhában törvénytelen hangnembenKép...és mondja, hogy azért jól vagyok??
Mondom miért??
Azt mondja, hogy a szemeteszsákot mióta tároljuk a hűtőben????
Nem akartam elhinni, kimentem, hát nem ott volt egy bontatlan csomag szemeteszsák berakva a hűtőbe???KépKépKépKépKépKép
Hát még ilyet nem pipáltam, az szentigaz!!!
Hülyülök,ennyiKépKépKép
Úgyhogyha valaki szerezne nekem beutalót a zártosztályra, megköszönnémKépKépKép

Megann 39

Kép

Kép
megann

Rokica!

Naaaaaaaaaa ne legyél már elszontyolodva!
Nehogy azt hidd hogy Te vagy egyedülKép

Ma a dokinál 4 en vártunk a CTG-re, abból egyik lány tegnapra, a másik mára volt kiirva, a harmadikról nem derült ki, és voltam én a magam 39+0-jával.
Ott is jól elhumorizáltunk kinunkban, mindenki próbált nagyobbat mondani, hogy már mit meg nem tenne, hogy szüljön végreKépKépKép
Én meg ugye csak lapitottam a kis 39 hetemmelKépKépKépKép

Hidd el, hamarosan itt a ti időtök is, elhiszem hogy ólomlábakon jár az idő, de bird ki még egy picitKép

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!
KismamaKép,
nagy gratuláció a kisfiadhoz. Várunk mielőbb vissza, képekkel együtt!!!

PocakpacniKép,
aranyosak a lurkóid, ahogy durmiznak...

LányokKép,
egy kérdés: meddig lehet hütőben (nem mélyhütő) tárolni a lefejt tejet. A tegnap esti adagot apa csak a sima hütőbe tette, és most vettem észre, hogy ott is maradt. Sajnálnék 120 ml-t kiönteni! De meddig lehet így eltartani???

Kati
Vendég

Sziasztok!

Kati!
AZ Istvános topikból ezt másoltam ki nekedKép:
"4. 5. A lefejt anyatej tárolása

A lefejt anyatejet előzőleg fertőtlenített és lehűtött üvegedénybe vagy műanyag edénybe tegyük, egészséges újszülöttnél az anyatejfagyasztó zacskó is használható. A lefejt anyatejet rögtön tegyük hűtőszekrénybe. Plusz 4o Celsius hőmérsékleten 3 napig tárolható. A lefejt és lehűtött anyatejet - ha nem használjuk fel rögtön- helyezzük mínusz 18 fokos mélyhűtőbe, ahol koraszülött részére 3 hónapig, nem koraszülött részére 6 hónapig tárolható. A mélyhűtött anyatejet hűtőszekrényben lassan engedjük fel és vízfürdőben megmelegítve adjuk oda a kisbabának. Mikrohullámú sütőt a tej melegítéséhez ne használjunk."

Innen van: http://www.szoptatasert.hu/belso.php?inf=oktato_elsohet4

Nézd meg, pont ma olvastamKép

Puszi!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!

Most talán visszaolvasokKép

Jujj! Tudtam, hogy nem szabad csak az utolsó üzire rögtön reagálniKép

Bocsi Kati, mindenféleképpen írtam volnaKép

Nagy Gratula KuhánakKép
Végre! Szegényke, már Õ is nagyon vártaKép

Na visszolvasgatokKép

Angelani

Kép
angelani

AngelaniKép,
köszönöm a gyors választ, ezek szerint még tuti jó a tejcsi...

Én is gratulálok KuhánakKépKépKép
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?