Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hát ez egy abszolút arany szerintem. Kép
Vagy éjszaka nem ér? Kép

Most ettünk, és legnagyobb örömömre egyszer sem kellett felvenni. Kép Kép Kép

Na, csak ennyit akartam megosztani veletek, megyek én is lustálkodni.

Hajni
Amatőr

ezüst???

Hajnival nem versenyzek!!! Kép

Reggeli mérlegelés ruha nélkül, éhgyomorra, kaka híjján (tegnap volt 2 is!) 7490g. jujj!!!
1 hete csak 7310g volt, így ha jól számolok 180g sikeredett! Anita, győztetek!

Várom a mai mérlegelőket! (Swen, Lino)

Majd még jövök, csak most egy bal kezem van csak...

Zsuzsa
zerko

Nos, akkor részletesebben!

Nagyon furcsa érzések keringenek bennem. Tegnap Edina végre termelt 3 nap után, 2X is. És úgy jártam, hogy 7-kor evett, utána volt a 2. kaka (első 4 körül), majd 10 körül etettem este, megevett mindent, de a kaja nem volt elég... Éreztem, hogy a gyerek éhes! Irány a hűtő, és elő a kevéske lefejt tej! (60 ml) Melegítés,... majd cumisüvegből megkínáltam, és persze kellett neki az utolsó szemig! Utána el is aludt, és szunya reggelig! Én meg kiakadtam...
A férjemnek persze igaza van, hogy 2 ekkora kaka után lecsúszik benne a kaja, és azért volt sokkal éhesebb, de hát a tény, az tény! NEm volt elég a tejem!!!
Ezek után ma reggel megmértem, és hízik...
Most ilyenkor mit gondol az ember lánya???

Na, abbahagyom a siránkozást! Asszem ez a 16. hetünk, így jelentem, a 16. héten megdupláztuk a születési (amúgy nem kicsi) súlyunkat! Süncsi Andrisa ebben jobb volt Kép

Kinga: üdv itt megint! Hurrá! Kép
Küldök neked mailben egy babás táblát! Az talán segít!
Anno én ugyan nem kértél, de megosztottam a lányokkal, hogy anya lettél Kép
Miért könyörögsz te tápszerért??? Egy ilyen jól fejlődő, érdeklődő, eleven baba mellett???
Ugye most már leszel gyakrabban???

Maci: én is sárgulok!!! MAsszázst akarok!!!
Elképzelem, hogy masszíroznak, és közben szoptatok... Az sem lehet rossz! HAlmozod az élvezeteket! Kép

Linda: ez márcsak így van! Én sem szeretek elkiabálni semmit!
Anyós segít?
MA már csak 5!!! Kép
Gyógyulás Kép

Vali: szurkolok holnap a szurinál! Most lehetnek lázasak is, és lehet, hogy borogatni is kell majd!
A növekedés lelassulása 3 hósan teljesen normális! Nem is kell gyorsabban, és többet hízniuk! ÉS ne etesd őket, ha nem kérnek! Edina is általában egy nap 4X eszik rendesen, és egyszer eszik még valamennyit! Ne aggódj, amíg híznak!

Lino: mi volt a dokinál???
Nem tudom, meddig lesz de-tös, mert itt az a "szokás", hogy ha az anyuka otthon van, akkor délben elviszi haza a gyereket! De majd beszélek az ovónénikkel!
Jövő héttől jön a kaja. Még az is nagy talány lesz!

Nalika: kaka tábor Kép

Anikó: fejés Kép
Gulyás elfogyott! Kép
Pasid Kép
Este: általában nem eszik sokat! Tegnap kivétel volt...

Szép napot!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Lino! Tetszik ez az ovimentes nap. Szerintem nekünk is sokkal bonyolultabb lesz az életünk, ha egyszer oviba is jár Ádám, de szüksége van/lenne a gyerekközösségre. Én már kevés vagyok neki. Pontosabban nem tudok tízfelé osztódni, és átlag négyévesbe átmenni.

Swen! Nagycsaláddal megyünk a talira. Nagyon tetszett, ahogy leírtad a sírás/sírni hagyás kapcsán, hogy mit gondolsz.

Maci! Talpmasszázs. Kép Szülés óta nekem még csak a karomat masszírozták, azt is muszájból, mert különben nem tudtam volna felemelni.

Vali! Nem tudom, hogy tud-e neked valami hasznos infót adni, de azért ide írom: Oyeyele Mónika ikrek szoptatásával kapcsolatos tanácsadás 06-30-292-3029. Miután sosem szoptattam ikreket így nem kerestem, de hátha tud nektek ötletet adni a lassabb gyarapodással kapcsolatban. Bár lehet, hogy csak a teljesen normális lassulási folyamat.

Linda! Köszi a szakértő megnevezést, de azt hiszem túlzás. Szerintem egyébként teljesen normális, amit leírtál.

Nyinike-Kinga! Gratulálok a babádhoz! Mi még nem találkoztunk szerintem itt virtuálisan sem. Hol szültél? Mesélj, mi történt, amivel sikerült ilyen rossz emlékeket szerezned!
Nagyon szépen fejlődik a babád. Mivel, most olvaslak először így nem tudom eldönteni, hogy ez a tápszer kérési dolog mennyire volt vicc?!

Amatőr-Hajni! Tiéd az abszolút arany. A hajnali órával nem lehet versenyezni. Nem vagyok szakember, de dr Izsó Ildikó szerintem egyrészt nem hallott még a high-need babákról, és valószínűleg nincs gyereke. Viszont olvas Pikler Emmi-t.

Anikó! Remélem, már jobban vagytok. Nekem is kellene nadrágot vennem. Ezzel csak két problémám van: hol és mikor?

Rita! Az alsó ajkát mióta szívja be Lili?

Zsuzsa! Fejfájásod. Kép A párom ilyen fejfájós fajta.

Kika! Nálunk a István (a párom) szokta mondani mindig, az éppen aktuális nem beszélő csemetének, hogy jó lenne, ha gyorsan megtanulna beszélni, és elmondani, hogy mi a baj, mert kifogyott az ötletekből.

Orsi! Nehogy úgy érezd, hogy Gergőnek tök egyedül kellene elaludnia. Akinek ez hamar összejön, annak szerencséje van. Van akinek csak két-három éves korára tanul meg egyedül elaludni a babája. És mindkét véglet normális a pszichológusok szerint, csak az utóbbi fárasztóbb.
Írtad, hogy Gergő hanyatt nem alszik mélyen. Oldalt próbáltátok már?

Bori! Túléltem a tornát. Egyelőre még nincs izomláz. Majd holnapra.

Mindenki, aki jön a talira!

A találkozó időpontja: 2004. október 23. 14-17
Helye: Mikkamakka játéktár Bp. Balaton u 15.
Hozhattok enni, inni valót, az egyik teremben megterítenek nekünk. Én beszerzem a műanyag tányérokat és poharakat. Egyedül az alkohol tilos, de ez gondolom, meg sem fordult a fejetekben.

Most el, mert a mosogatni való nem akar eltűnni magától.

Elfelejtettem mondani. Ádám végre megszabadult a gipszétől. Kép Csak sajnos még járni nem tud. Kép

Szép napot mindenkinek!

Üdv:

Zita
pzita

Sziasztok!

Zsuzsa,érdeklődve láttam a hatalmas babádat,már majdnem hívtam a dokit tápszerért.Teszek ám majd fel képet,de digitális fényképező még mindig nincs,a kameráról meg nem tudok képeket tördelni.Bénakinga.Különben szerintem ne aggódj,a Bendi teát is szokott inni,mert nagy kaki után neki sem elég semmi.Igaz,neki egyébként sem.Simán szopik 150-et,aztán utána közvetlenül 150 ml teát.Igaz,azt mondták,csak 50 ml-t adjak,de az nem elég a haspóknak.Meg hát folyton cicizne a kismalac.
Most már jövök rendszeresen,csak a Bendegúz szab határt ámokfutásomnak.
Megpróbálok felmenni a talira,csak melyik kerületben van a Mikkamakka?
Hol van a kép a két lányodról,mert még nem találtam,de kifúr a kiváncsiság a két hercegnő miatt!

Zita,nem,én sem olvastalak még,szerintem június elején tűntem elKép
Csak vicc a tápszer,szegény Bendit folyton körülaggódom és visszatérő rémálmom,hogy nem elég kaját kap.Kép
Keszthelyen szültem,de nem a kórház meg az orvosom tehetett róla,hogy nem nyílt ki a méhszájam,máshol is szívtam volna.14 és fél órát kínlódtunk összesen,4-6 perces fájásokkal 8 és fél órát,mire elkezdtem kinyílni,kaptam dupla oxitocint és onnantól 5,5 óra múlva lett meg a Bendi,11 tolófájásra.Ja,és egy hetet túlhordtam.Végülis,mindegy most már,legalább van egy kis drágaságom.
Te mikor szültél?

Puszi,Kinga
nyinike

Sziasztok!

Ma voltunk a dokinal. Lili megkapta a 3 hos oltasat. Egyszeruen meg se nyikkant es vegig mosolygott kozben a dokira. Doki megjegyezte, hogy milyen szep parokaja van. Kép
Mar 6200 gr-ot nyomunk es 63 cm hosszuak vagyunk. Kép Nagyon no a "kis" Lili. Nalunk is lelassult a sulygyarapodas. Hallod Vali! Doki szerint ez teljesen normalis, mert nagyon aktiv a Lili es "ledolgozza". Olyan eleven volt Lili a dokinal is, hogy majdnem kirugta az inkjeciot a kezebol. Ketszer jol megrugta a dokit ott lent elol. Kép Kozben meg kajanul mosolygott. Kép
Amugy minden rendben van. Szajpenesz nincsen, de meg 3 hetig ettol fuggetlenul kezelni kell.

Zita: Kb. 1 hete vettem eszre nala, hogy beszivja az also ajkat. nem tudom mi lehet ez.

Most alszik a Lili. Szuri utani bodulat. Remelem nem lesz laza.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Zita: gipsz! Kép Akkor most gyógytorna???

Rita: a te lányod szuper! Nálunk nem minden ilyen egyszerű!
Súly Kép

Kinga: de jó, hogy vagy! Sokat aggódtam miattatok! Annyira kis aktív tag voltál, egy üde színfolt, hogy hiányoztál ám nagyon!
Kispapa? "Nagypapa"-apuci??? Kép
Mi van a kockás hasaddal? Kép Kép KépTali: belváros, Balaton utca. Térkép: http://www.terkepbank.hu/
Nagyon jó lenne, ha jönnél!!!
Edina valóban hatalmas, de nem ő az etalon! Ha cipelned kéne, rögtön nem kellene, hidd el!
Akkor valóban jó a legénykétek huzatja! Edina már ugyan többet eszik, de Csabi egy bő hónappal ifjabb!
Suli? Készen lett a féléved? Mi lesz most?
Szüleid segítenek? Kellett annyi sapi, és zokni??? Kép
Mailt megkaptad?
Képeink:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7486/116088.jpg
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7486/116089.jpg
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7486/116090.jpg
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7486/116091.jpg
http://kep.tar.hu/zzs

Sok az eltűnt! Kátolyi, finn részleg, MAriann, Mucska, Dzsungelcsiga, Bnm, egri lányok, Kisdió, Süncsi, Bori, PAnó, Szöszi, Jerry, Orsi,...
jajajaj!!! REmélem nem hagytam ki senkit!

ZSuzsa
zerko

SziasztokKép

Tegnap éjszaka már csak olvasni bírtam bejönni, de írni nem volt erőm.Kép Első próbálkozásunk csak részben volt sikeres, ugyanis már nem vállon aludt el, de még a mi ágyunkban és cicin. De a védőnénink szerint már ez is nagyon jó, ilyen apró lépésekkel tudjuk majd rászoktatni, hogy nem csak Apa vállán lehet elaludni. Ma este is próbálkozni fogunk, ha sikerül Neki elaludnia az ágyában, akkor ott hagyjuk, ha nem, akkor még marad velünk.
Annyira nehéz ez az egész!Kép Mert nem akarom elrontani sem, de azt sem akarom, hogy Neki rossz legyen. viszont a védőnéni tegnap azt mondta, mikor itt volt, hogy úgy látja kicsit rögtön ugró vagyok.Kép Szóval hagyjam nyekeregni nyugodtan, mert aztán nagyon megszokja, hogy az első nyekkenésre ott vagyok és nehéz lesz Neki is és nekünk is. Mindenesetre tegnap meg tudtam csinálni az ebédet, Ő itt volt a hordozóban és ma meg így ebédeltem (Anyukám főzött), hogy szintén itt ücsörgött Mókuskám. Persze egy idő után elunta magát, nyekergett azt még hagytam. Aztán mikor elkezdett volna sírni betettem a kiságyba a cumijával és kijöttem ebédelni. Mire bementem már aludt.Kép Remélem szépen, lassan sikerül kialakítanunk benne, hogy este kicsit könnyebben aludjon el. Most meg fogok próbálkozni az ugyanabban az időben fürdetéssel, mert már azért ki lehet számítani a kajáit, amik ugye az éjszakai és reggeli szopcsijaitól függenek, mert nap közben általában 3 óránként kér enni. Úgyhogy ma elkezdjük a fix időpontot és talán ez a rendszeresség kialakít benne az elalvással kapcsolatban is egy rendszerességet.
Nem is írtam, hogy tegnap felhívtam a védőnénit a szájpenész miatt, Ő kiokított és megbeszéltük, hogy jön szedán. Erre délután beállított, hogy mégiscsak megnézné a Gergő száját, biztos, ami biztos! Tök aranyos!Kép Persze szájpenésznek semmi nyoma!Kép Aztán egy csomót beszélgettünk, össze is tegeződtünk és jó sok tanáccsal ellátott, meg megnyugtatott jó pár dologban.
Különben miután Gergő elaludt az utolsó cicizés után (éjfél előtt kicsivel), csak hajnali 6-kor ébredt! Én is aludtam több, mint 5 órát!!! És még azután is aludtunk fél 9-ig.Kép És ennek ellenére tök nyomi vagyok, tök fáradtnak érzem magam.Kép Biztos az idő.Kép Hogy lehet ilyen ocsmány idő!Kép

Lányok
Az, hogy Gergő már jó pár napja többet alszik, az rendben van szerintetek? Mert szopcsik után fent van valamennyit, de aztán elalszik, hol 1 órát, hol többet, de van, hogy kicsit kevesebbet. Eddig sokszor fent volt 2 szopcsi között, igaz akkor még nem is evett ilyen ügyesen, rendszeresen. Attól lenne? Vagy van valami baja?

Zsuzsa
Nehogy megint elkezdj aggódni a tejcsin!!! Azonnal verd ki a fejedből! A Te lánykád fejlődik itt a legrohamosabban, úgyhogy eszedbe ne jussanak ilyen gondolatok!

Amatőr-Hajni
Nekem is tetszik az elalvásotok!Kép Nekünk tegnap az volt a gond ezzel, hogy hiába vettük ki és próbáltuk megnyugtatni, akkor már kézben is sírt, de nagyon!Kép

Zita
Nem akarom én, hogy egyedül aludjon el, ott vagyunk és simogatjuk! Csak esténként nem jó neki, csak vállon, igaz tegnap azért jobb volt a helyzet, de így is volt legalább fél óra, amíg egyfolytában sírt.Kép Vállon!Kép

Kinga
Üdv újra itt! Gratulálok a haspókodhoz, Nekem is az jutott!Kép Remélem most már jössz majd megint sokat, mint annakidején!Kép

Rita
Oltás:Kép Mázli, hogy Lili ilyen jól viselte!Kép
Örülök, hogy javul a szájpenészetek!Kép

Panó? Lino? Jó rég voltatok!

Most megyek és ledőlök egy kicsit.

PusziKép

Orsi

avocado

Zsuzsa
Remélem hamar frissíted az oldalt és látod, hogy nem tűntem el!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Na, mégsem dőltem le, mert az előbb hívott a párom, hogy valaki nekiment a kocsinknak!Kép Nem túl vészes, de egyelőre többet nem tudok, úgyhogy várom a híreket, az alvásomnak lőttek!Kép

Orsi

avocado

Orsi: szurkolok, de valszeg nem komoly a károtok a kocsival! És gondolom kaptatok betétlapot is!
Pihizz akkor ébren!
Aggódhatok azért! ÉS nem ő a legrohamosabb! Andriska minket is lehagy! Edinának csak a végsúlya a magasabb!
Attól is álmos lehetsz, hogy sokat aludtál most! Meg persze az idő is!
Ami a rendszerességet illeti, és helyeslem a törekvésedet, és remélem hajlik is majd rá a legényke!
Védőnéni Kép
És valóban, nehéz, de nem kell őket állandóan felkapkodni! Én már a súlya miatt sem teszem!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Bekukk en is...

KingaKép
Udv ujra itt! Mi beeloztunk szulesileg Benneteket, pedig hatrebb voltunk!Kép
A rossz szules emleke szerintem idovel elfelejtodik, meg ne vegyel ra merget, hogy nem lesz tobb lurkod!Kép

OrsikamKép
Kép Kép Kép Eddig nem az volt veletlenul a gond, hogy nem alszik eleget es nyugtalan??? Persze, hogy termeszetes, hogy szopcsik kozott is alszik. Meg Balazs is alszik 3/4 vagy 1 orat minden kaja utan.Kinnt meg tobbet, ha setalunk!
Gergo egeszseges es pont ugy fejlodik, ahogy kell! Nyugi!!!

A.HajniKép
Ugyesek vagytok! Es abszolut arany...Kép

MaciHajniKép
A mindenit, de jol megy egyeseknek.En meg eletemben nem voltam talpmasszazson.Szerintem ki se birnam, csikis vagyok!Kép

LinoKép
Megjottetek? Kata hogy viselte?

ZitaKép
Torna???Milyen torna??? Szoptatas alatt?

PanoKép
Suly?

LindaKép
Mar csak 5 nap! Izgi, hogy ennyi no varja haza Adit, nem?Kép Hanyan szamolunk vissza?Kép

Mi is megjottunk, nem voltunk olyan szerencsesek, mint Rita LilivelKép. Bazsi uvoltott. De hazafele elaludt a kocsiban es most atraktam a kisagyba, de nem nagyon sikerul visszaaludni neki.Ha felkel, akkor teszek neki borogatast es 5 orankent adjak kupot aszonta a nagytudasu doktor nenink. Remelem nem lazasodik be, mert a ferjem lazas fajta, a csaladban naluk minden ferfi lazgorcsre hajlamos, allitolag ezt lehet orokolni. Nemtom...mindeneesetre raerek majd parazni akkor.

Egyebkent, a doktor nenink meg olyan kimert, mint 10 deka parizsi. Kicsit furcsa, ott az a rengeteg gyonyoru babo, o meg mintha cipofelsoreszekkel dolgozna. Hihetetlen, hogy ebbe is bele lehet fasulni. Bar, szerintem embere valogatja, csak kell letezzen meg kedves mosolyu, szemuveges, igazi "gyerekdoktorbacsi"...vagy ilyen mar nincs is?

Most en is megyek mosogatni.

Pusszantas:szoszi
szoszi

Sziasztok!

Én nem vagyok eltűnve, csak mostanában nincs időm írni, majd megpróbálom utoléni magam. Tegnap voltam a törökbálinti Corában és most 4 féle Dadoo játék van. Vettem is egy zenélő forgót, mert ami még Petié volt, az most eltörött. Meg volt még Dadoo aktív center is.

Szöszi!
Bazsónak is vettem Dadoo-t! Jobban vagy?

Zsuzsa!
Ma mi is voltunk méreckedni, két hét alatt 510g-ot híztunk. Mármint Beni, én remélem nem.

Zita!
Nem kellett volna még táblázatot kapnod! Majd küldöm. Ádám gipsze Kép

Swen!
Neked kinyomtatva jó lesz a talira? Mert ha nem csatolva küldöm, hanem bemásolom, akkor szétesik a táblázat és most nem nagyon van időm szórakozni vele. Nem baj?

Orsi!
Nekem is tetszik a szőnyegetek, hol vettétek?
Lino egyébként nincs eltűnve, szerintem tegnap kétszer is írt.
Az autót sajnálom, remélem hamar meg tudják javítani!

Kinga!
Üdv. újra közöttünk, örülök, hogy előkerültél!
Család mit szól a babához?

Linda!
Akkor ma már csak 5 nap! Kép
Remélem ma 8 órás éjszakátok volt!

Anikó!
Én is próbálgattam már a kezemmel, hogy lát-e egyáltalán Beni, mert ő is legtöbbször a semmibe bámul, de mostanában szinte napról napra javul a helyzet, már többször rám mosolygott!

Na mennem kell, ma még szülői értekezlet is lesz meg Petinek úszás. Persze egyszerre. Kép

Puszi mindenkinek!
Panó
panó

Szöszi!
Egyszerre kukkantottunk!
Oltás Kép Doktor néni Kép

Puszi!
Panó
panó

PanoKép
Dehogy egyszerre! En egy perccel korabban, fo a pontossag kerlek!Kép
Gratulalok a hizashoz! Ha egyszer egy uzlet beindul...Kép
Es koszi a daddoot!!!
szoszi
szoszi

Sziasztok!

Csak gyors helyzetjelentés. Túl vagyunk az oltáson, s Botondnak egy hangja sem volt sem a várakozás, sem a szuri, sem a méreckedés alatt!Kép Ez ugye szuper a múltkori végigbömbizéshez képest.Kép 6300 gr és 66 cm. Pont egy kilót hízott és öt centit nőtt egy hónap alatt. Dokibácsi javallatásra beadtam egy fél kúpot, hát ilyen béna is csak én lehetek. Úgy sajnáltam szegény kicsikémet, de ő meg sem szólalt a "hatalmas" művelet alatt, ugyanis csak negyedjére sikerült benntartani, addig mindig visszajött.Kép Borogatás is van a lábikáján, estére meg még egy fdél kúpot rendelt a doki. Most el kaját csinálni, mert mindjárt itt van apa és éhen fog halni!Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés.
Pici Lillám már egy hét múlva négy hónapos lesz. Négy és fél kiló körül jár, három hónaposan volt 55 cm. Nagyon ügyes, figyelmes csajszi, rengeteget vigyorog, csak sajnos még mindig bukik. Ezért állandóan ölben van, ha nem alszik el kaja után. Eddig egész nap nem aludt semmit, és én semmit nem tudtam csinálni, de vagy két napja teljesen megváltozott. Alszik kajcsik után egy-két órát is néha. Nagyon szokatlan nekem, hogy nem kell cipelni állandóan. Éjszaka jól alszik, egyhuzamban alszik egyszer 8 órát, majd eszik, és utána még vagy négyet.

Puszilok mindenkit!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Csütörtök óta csak be-bekukkantottam, és most is csak egy kezem szabad, de megpróbálok írni.

Még a rendszerességről
Orsi: Nálunk sincs még igazán rendszer. Ha csak az nem rendszer, hogy 3,5-4 óránként szopizunk. De mivel nem ugyanabban az időben kell fel Ákos, és nem mindig ugyanakor, ugyanannyit alszik, ezért a szopi időpontja mindig más.

Nekünk se alszik ám el mindig a kiságyban magától. Van amikor szopiba alszik el (este, utolsó kaja), délutántól szinte csak kézben, de van, amikor még csak pislog nagyokat, de leteszem, és a kórházban ellesettek alapján gyorsan bealtatom.
Ez nagyon hasznos, mert eddig úgy működött a dolog, hogy ha rajtunk, ölünkben aludt el, akkor úgy kellett a gyereket bevarázsolni az ágyba, és akrobatát leigázó mozdulatokkal tettük be a kiságyba, nehogy felébredjenKép

Nekem mostanság az a legnagyobb bajom, ha sír, hogy teljesen leizzad a fiú. De úgy, hogy gyöngyözik az orra. Már egy kicsit sír, és a haja tisztára nedves.

Hajni: minket is kioktattak a kórházban, hogy igen a kukit nem csak 1 éves kora után kell huzogatni. Csak körömvirág jó rá?

Szöszi és többiek: ha beleteszitek a Manót az autós hordozóba, simán megmarad benne? Én ma másodjára próbáltam ki, de 10 percnél többet nem bírt ki. Ugyanúgy rázendített, mint ha a kiságyban lenne.

Melinda: hétvégén anyóséknál voltunk, ahová eljöttek párom barátai 20 hónapos gyerekkel. Aki meg volt fázva, folyt az orra. És - anyóssal az élen bíztatták a kislányt, hogy puszilja meg Ákost, a kezén, meg simogassa. Agyvérzés kerülgetett. Mikor elmentek a vendégek, akkor mondtam, hogy ajánlom nekik, ne legyen beteg Ákos, meg nagyon okos dolog volt bíztatni a taknyos kislányt. Kép

(Közben leugrottam fodrászhoz Kép )

Anita: képek aranyosak Kép BörzeKép Mi feltétlenül megyünk. Beírtuk már a naptárba, úgyhogy az a nap szent és sérthetetlen más program számára.

Melinda: hőmérőzés: én majd minden másnap azzal próbálkozok. Ma is így jött ki 1,5 adag. A kórházban az adjunktus néni azt mondta, hogy ne gyakran alkalmazzam a módszert, mert a gyerek hozzászokik, aztán már csak hőmérővel tud kakilni Kép Kép

Szöszi: nincs egy rongyod se???? Kép Én még mindig a kismama ruháimat hordom. A munkahelyemen pénteken meg is jegyezte tapintatlanul egy csaj.Kép Sajna most a gyereknek veszünk télire holmit, majd utána jöhetek én! Milyen jó, hogy apának most volt a szülinapja, csupa hasznos holmit vettem neki, mint pl. őszre-télre nadrágot, hosszú felsőket. Nekem meg csak januárban lesz a szülinapom Kép

Tali: apát kérdeztem, hogy jönni akar-e. Szemérmesen csak annyit mondott: "Annyi nő közé?" Szóval szeretne jönni, de nem merKép

Ákos: nagyon szépen gügyög nekünk. egyenlőre még a "Heeee" és változatai szólnak belőle. Tegnap óta nem úgy sír ám, hogy Oáá, hanem hogy Meee. Egy hete görbül a szája sírás előtt. Szombaton hason észrevette Rózsaszín Nyuszókát, és rátámaszkodott a két karjára, majd Nyuszó képébe röhögött, valamint dumált is hozzá. A Dadoo alatt el van 15-20 percet, és a pillangó a szerelme.
17 napja éjszaka 8 órát alszik!
Viszont: többnyire még mindig ökölben van a keze. Egyáltalán nem sepreget a kezével oldalt. Nagyon erős még mindig nála a Moro-reflex.
Holnap leszünk 2 hónaposak!

Kúszo BotondKép . Mi egyelőre csak hátrafele farolunk hasonKép

Zita: a cukorról én is tudtam, hogy kakihajtó, ezért adtam (volna) az édeskömény teát cukor nélkül, de teljesen mindegy volt, mert nem nyelt le semmit anyatejen kívül. De a doki néni mondta, hogy a plusz folyadék kell. És hogy megigya, akkor legyen ízesítve.

Maci: örülök, hogy nincs tüdőgyuszi. Már apának is meséltemKép

Ja! És két kolléganőm (az egyik babát vár) egyszer csak hirtelen felajánlották, hogy vigyáznak Ákosra pár órára. Hát ez jó. A baráti társaság meg gyáva nyúl!Kép

Linda: nem a cumiztatásról van itt szó, hanem, ahogy a babáknak adják a cumit! Tudod, amikor a görcs húzza szerencsétlen gyereket, és magamhoz ölelve sem hagyja abba a sírást, időnként rákap a cumira, és cumizva nyög nagyokat. Hatalmasakat. De legalább egy kicsit nyugodtabb.
Egyébként az elalváshoz lestem el a legjobb "módszereket". És nagyjából működik is!

Holnap megyünk oltásra...

Nem tudom, hogy használ-e valaki Libero-t, de el kell mondanom, hogy a hétvégén kibontottunk egy csomaggal, aztán nagy ívben repült is a kukába, nagy mérgelődésün közepette. Egyszerűen nem ragadt a csíkja. Többet is kipróbáltunk.
maradunk a jól bevált DM-es pelusnál.

Orsi: nem attól jó anya valaki, hogy mézzel kenegeti a gyerekét. Nyilván nem akarattal "bántottad" Gergőt. Én is néha "megütöm" a kezemmel Ákost, mert csápol a karjával teljesen kiszámíthatatlanul. Hiába figyel az ember, apró balesetek előfordulnak. Persze én is sűrű bocsánatkérések közepette simogatom meg Ákost, ha "baleset" történik.
(Ettől függetlenül sokszor tartom magamat "nem túl jó anyának", amit apa mindig megcáfol.Kép )

Mindenkiről, minden kép aranyos Kép

Már így is hosszú voltam, de muszáj még leírnom a hétvégi anyóspajtás-látogatást. Hát kiborított!!! A gyerekkel úgy beszél mint egy idióta, és nagyon hangosan beszél hozzá. Már a párom is többször szólt neki. És muszáj volt a kezébe adni, mert az én anyukám már megfogta Ákost...
Mindenbe beleszólt. Szombaton az ebédnél egyszer meg is fagyott a levegő, mert mondott valamit, hogy mit fog enni Ákos ilyen meg olyan idős korában, én meg mondtam, hogy nem. Erre ő: dehogyis nem majd meglátom. Mire én elég kemény hangon mondtam neki, hogy én döntöm el, hogy mikor mit fogok adni neki, és azokat amiket felsorolt bizos nem fogja enni olyan idős korában.
Kiakasztott teljesen.Kép

Torna: nekem egy kismama azt mondta, hgy ne tornázzak szoptatás alatt, mert ha izomlázam lesz akkor megsavanyodik a tejem. Ti hallottatok almit erről? Nekem már nagyon mozoghatnékom van...

Szép estét mindenkinek! Kép Kép Kép

Kép
kisdió

Sziasztok!Kép

Én sem tűntem el, olvastalak benneteket, de egy csomó intéznivalónk van.
Év elején eldöntöttük, hogy bővítjük a házunkat, a tervezlőnek június végére sikerült megcsinálnia a tervrajzot, az engedélyt pedig kb. egy hónapja kaptuk meg. Futkostunk árajánlatok után, anyagot szereztünk be..stb. szóvak idegbaj a köbön. Sógorpajti csinálja a kőművesmunkát, de sajna mindig mi vagyunk azok akik háttérbe szorulnak, úgyhogy kezd nagyon elegem lenni, szerettük volna befejezni még a tél előtt, de erre per pillanat nem sok esélyt látok. Viszont jó lenne, mert ha belepi az anyagot a hó, akkor aztán tönkremegy egy része és akkor nagyon-nagyon-nagyon mérges leszek. Úgy látszik egyesek azt hiszik, hogy mi sz.rjuk a lóvét.(bocs)Kép
Holnap meg megyünk a bankba szocpolt intézni. Na ez is egy jó kis kabaré. Nevetséges, hogy mi mindent követelnek, mintha milliókat adnának egy gyerek után!

Torna: hát az rám is rám férne. 7 kg plusz maradt rajtam (most 57kg), ami a combomon és a hasamon találhatóKép Na majd valahogy leszedem magamról, első lépésként a csokiról kellene lemondanom (imádom).

OrsiKép
Baleset. Én múltkor egy patenttal nyomtam meg véletlenül a kis vállát, olyan keservesen kezdett el sírni, hogy én is vele együtt sírtam.
KocsitokKép Remélem nem lett nagy baj!!!

SwenKép
Oltás, kúpKép Szerintem én is bénázni fogok majd! Nem baj, belejövünk! Bár ne kelljen sűrűn kúpot nyomogatni a kis seggükbe!

KisdióKép
Látom másnak is vannak hibbant rokonai, mit mondjak, nem vígasztal! Helyre kell őket rakni és kész. Mondjuk én sose voltam olyan, aki csöndben maradt, ami a szívemen az a számon, szerintem ez a legtisztább. Rühellem azt, amikor az emberrel jópofiznak a háta mögött meg elmondják mindenfélének. Anyóspajtim ebbe a táborba tartozik.
Hőmérőzés: Ez egyszeri eset volt nálunk. Előtte is és azóta is kakil szépen egyedülKép

PanóKép
Köszi az infót Dadoo-ügyben, nemsokára én is megrohamozom a törökbálinti Corát. Bár nem két perces út lesz nekünk, betudjuk egy hosszabb kirándulásnak.

SzösziKép
Akkor ti is sikeresen túl vagytok az oltáson. Mi jövőhéten kapjuk.
LázgörcsKép Figyelj nagyon rá, csúnya tud lenni.
A sógornőm kislányának volt egyszer. Most inkább nem írom le, majd pár nap múlva, nehogy nagyon beparázzál!

RitaKép
Huncut csajszi a Lili!Kép Gondolta, ha a doki bácsi fájdalmat okozott neki, akkor ő is kezelésbe veszi??!!!Kép

KingaKép
Szia! Mi sem "találkoztunk" még. Szerintem fogod te még másképp gondolni az utódlást!Kép

üdv mindenkinek!
Melinda
Bnm

Sziasztok!

A fiúk most tök jól elvannak, úgyhogy fürdetés előtt még bejelentkezem.Kép

Linda! Tényleg már csak öt nap, sőt mivel már este van, vehetjük négynek is, na jó négy és félnek mert nektek még ott a hajnal.Kép Ezt a nagy szemekkel való bámulást ismerem, néha hiába szuggerálom, hogy de igenis te most álmos vagy, csak néz rám a hatalmas szemeivel.Kép

Kinga! Szia-szia ismét!!!!!Kép Olyan jó, hogy újra tudsz jönni!!! Én is csak Zsuzsához csatlakozom, nagyon üde tagja vagy a topicnak! Gratulálok a kisfiadhoz!!! Hogyhogy Csaba lett végül? Vizsgáid? Tesók hogyan viszonyulnak? Megvan még a vörös loboncod? Az enyémet hiába kötöm össze, mostanában Botond mindig megtalálja s előszeretettel markol bele úgy, hogy szinte mindig van hajszál az ujjai között.KépKép

Zsuzsa! Hát a mi 6300 grammunkkal nem törünk a ti babérjaitokra.Kép Igaz, hogy mi lemaradásban vagyunk három héttel.Kép De ilyen gyarapodás mellett tényleg ne aggódj már annyit a tejcsin! S lehet, hogy a melledből is kiszívta volna, csak az üvegből sokkal könnyebb volt, nem?Kép

Zita! Nagycsalád, Ádám gipsze.De miért nem tud járni, még annyira fáj neki?Kép Legkisebb lányod miket csinál nap közben? Örülök, hogy egyet értünk.Kép

Rita! Akkor Lili is jól bírta.Kép Nektek nem kell kúpot adni? Nem mondták, hogy akkor mitől sír fel szopi közben?

Orsi! Csatlakozom Szöszihez: ha nem alszik az sem jó, ha alszik az sem????KépKépKép Hagyj egy kis egyéniséget is Gergőnek!Kép Egyébként meg mint leírtam Botondon nem vettem észre, hogy egy fáradt hisztériás gyerek lenne, mert nem hagyom üvölteni, vagy mert nem alszik el napközben magától.Kép KOcsiKép Jajj, remélem nem komoly.Kép

Szöszi! Akkor ti is túl vagytok a szurin.Kép Szorítok, hogy ne legyen láz!Kép

Panó! Négy féle dadoo???? Most teljesen felizgattál.KépKépKép Táblázat persze hogy jó lesz a talin is.Kép

Timi! Nagy gratula nagyon szépen fejlődtök! gyere amikor csak tudsz!!!

Kisdió! Ne hagyj minket bizonytalanságban, s írd le légy szives milyen altatási módszereket tanultál, hátha segít nekünk is! Izzadás: Nem öltözteted túl melegen? Akkor most kell csinálni a kukival???? Hordozóban neküónk is változó időt bír ki, van amikor egy percet sem. Anyós, hétvégeKép Tornával kapcsolatban szerintem ez hülyeség, hogy megsavanyodik a tej az izomláztól.Kép Ha jól esik csináld, csak módjával!

Lino? Mi van veletek? Remélem nem lett beteg Katica?

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok,
csak nagyon kevés időm van, így megpróbálok rövid lenniKépKépKép

Danikám lebetegedte magát, este is már fejfájásra panaszkodott, meg reggel ébredéskor is, lázas is, gondolom, a homlokürege fájhat, ott mutogatja.
Ovi egy pár napra elfelejtve.

Beszéltem Mariannal, az édesapja sajnos nagyon beteg, ez köti le minden idejét és energiáját. Anna jól van. Talira nem tud jönni vaszeg.

Az Egri Nők viszont talán feljönnek a nagy napra. Ők is jól vannak, Egcsivel beszéltem egyébként.

Süncsi kicsit el van fáradva, Andriska még mindig a 2 órás szopinál tart, ez már talán nem a növekedési szakasznak tudható be, de persze mindenki mást mond, mást tanácsol. Küldjünk neki pozitív energia-hullámokat, ráférKép

Zita,
nekem sem ment el az sms Svájcba!!! Mi a fene ez?!

Dorka súlya: Zsuzsa, mivel a vasárnap esti mérlegeléskor nem volt egész nap kaki, ezért tegnap is megmértem este, és 10 dkg-mal kevesebbet mutatott, 6,06-ot. És tudod, ma mennyiket evett?! 90-130-50-pár csepp...Most mi van? A cicijeim meg vajpuhákKép
Remélem, nem bujkál benne a vírus.

Lino,
mi van veletek? Katica beoltatott? És mi igenis teljesen hasonlóan hízunk, mint ti!!!KépKépKép Átlagosan 10-12-15 dkg per hét.

Kinga, SZIA!!!!!

Most viszont mennem kell, pancsi-time van.
A szemeim kegyetlenül ki vannak fáradva, ezért nem jöttem napközben. De ez sem használt, csak én lettem frusztrált a hiányotoktól, a szemeim ugyanúgy kivannak készülveKép

Pusz
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

jó estét!

Anita: mi van a szemeddel?
Dani Kép Jobbulást neki!
Méreckedés: ugye-ugye? Ezért figyelek én is a kakára!
Evés: tuti, hogy csak átmeneti! Remélem nem egy torokgyuszi miatt van!
Írjak Alicenak is egy SMS-t, hogy jön-e a talira?

Én meg beszéltem ma Chelloval. Otthon vannak, de el van havazva! A kislány jobban van, és jó sokat szeretne enni, mert a kórházba valószínű tágítottak a gyomrán. A gyomortükrözést eddig megúszták...
Pár nap múlva kontrollra kell menniük, hogy hízott-e Noémi! Szurkoljunk nekik!!!

Lino: hogy vagytok?

Kika: a mai napot kihagytad???

Mariann Kép Kitartást neked a nehéz napokhoz!

Egri nők Kép Legalább a talira...

Swen: nagyon szép súly a tiétek is! Az az ideális, és nem Edináé!
Szuri Kép Remélem nem lesztek lázasak!

Timi: gyere gyakrabban! Hiányollak!
Szépen hízik a lánykád!
Alvás Kép Az éjszaka meg szuper, ugye???

Szöszi: szuri Kép Amit a dokiról írtál, nagyon tetszett! Ezt a dumát még nem hallottam! Kép
De a magatartása Kép

PAnó: nem semmi gyarapodás a tiétek sem! Kép

Nos, akkor én is elteszem magamat...
Szép estét mindenkinek!

ZSuzsa
zerko

Sziasztok!

Kinga,
jó hogy visszataláltál! Bár mi sem "beszéltünk" annak idején.

Anita,
jobbulást az egész családnak, úgy látom rátok fér!
Akkor a tali megint csúszik? Kép

Linda,
már csak 5 nap! Kép

Orsi,
remélem nem lesz semmi komoly baja a kocsitoknak!

Anikó,
hogy vagytok?

Panó,
Beni, most hány kiló? Timikém végre evett rendesen, így 1 hét alatt 35 dekát hízott, most 4,82 kg. Viszont sajnos a gyomorgörcsöm visszajött, és nem tudom mikor tudnék eljutni orvoshoz 3 gyerekkel. Kép

Kisdió,
anyósod KépKépKép

Swen,
nagyon ügyes a kisfiad Kép

Vali,
mi a Pozsonyiba járunk. Egyszer azért összefuthatnánk nem lakunk túl messze Kép

Na megyek is fürdetni, most unta meg 20 perc után a Dadoo-t.

Hajni
nalika

Sziasztok,

El fogok túni és most még csak visszaolvasni sem tudok, ui. benyaltunk valami szánítógépvírust és totál újra kell formatálni a winchit, így net sem lesz egy ideig.
Mindenkinek minden jót, ha már lesz net jelentkezem, drukkoljatok, hogy kibírjam.
Kika
kika

Sziasztok!

Ma itt volt anyós és kiborult a bili, úgyhogy nem szóltunk egymáshoz egész nap... Nem részletezem, a lényeg, hogy én vagyok most a főgonosz, ő meg a mártír...Ez még kellett a lelkemnek, úgyis olyan jó a kedélyem...

Ma elvittem Méregzsákit mázsálni: 6420g és 60cm Kép
Szóval nőtt 3 centit és hízott (20g híjján)egy kilót, 3 hét alatt... Nem semmi legényke. Kép
Csípőszűrésen is voltunk, minden oké.

Hajni: az ortopéd orvos szerint a két éves gyerekek lúdtalpassága normális életkori sajátosság, ha négy éves korig nem változik akkor kell tenni ellene. csak azért írom, mert a Danira mondtad a múltkor, hogy olyan a kis talpa, de ezek szerint nem baj. Kép

Kinga: Nahát!! Emlékszem én is rád! Hogy vagytok?
Suli,sport,tűsarkú? Pasik? Kép

Zsuzsa: Anyós segít akkor is ha beledöglöm. Kép

Zita: Ádám végre gipsz nélküli lett. Kép

Orsi: kendnek semmi se jó? Kép Hagy aludjon az a lurkó! Lehet, hogy már nem kínozza úgy a pocija és végre jókat tud aludni. Kép

Szöszi: remélem Bazsó nem lázasodott be???
A visszaszámolás nagyon kedves tőletek, Ádi biztos elpirul majd ha elmondom neki. Kép

Panó: Gergő este 11-től reggel 3/4 7-ig aludt!
Ma 9-től alszik...
Puszi!!!!!

Swen: oltás: Kép Puszi nektek!

Kisdió: az altatási trükkökre én is kiváncsi vagyok! Kép
Szerintem nyugodtan tornázzál, valszeg marhaság, hogy megsavanyodik a tej, de ZITA a mi házi szakértőnk biztos megnyugtat. Kép

Bori: jobbulást Daninak!

Sziasztok, megyek hátasozni:
Linda
bellana

SziasztokKép

Képzeljétek még fél 12 sincs és Gergő a saját ágyában alszik! Hason!Kép Kb.3/4 órámba telt elaltatni simizéssel és azzal, hogy megtaláljuk a legjobb pózt Neki, de most alszik! Remélem nem csak 1-2 órát, hisz ez lesz az első éjszakája egyedül, ki tudja, hogyan reagálja le. De általában ha este elalszik, akkor alszik jó pár órát, végül is miért lenne ez másként csak azért, mert most az ágyában alszik? Szurkoljatok, igaz ma ezt már úgysem olvassa senki!Kép

Zsuzsa
Persze, hogy aggódhatsz, remélem nem haragudtál meg azért, hogy azokat írtam!! De Ti mindig engem nyugtattok, most próbálkoztam én is, csak nem jól sült el.Kép Bocsi!Kép
Kárunk szerencsére tényleg nem nagy, és el is ismerték, csak ugye tudjuk milyenek a biztosítók!Kép De hátha kifizetik, mivel nem olyan óriási kár, nem hiszem, hogy nagyon sokba kerülne.

Szöszi, Swen, Linda
Tök igazatok van, csak tudjátok, hogy van ez!Kép Már úgy megszoktam, hogy nem alszik, hogy ez most furcsa.Kép

Panó
Linora aztán én is rájöttem!Kép
A szőnyeget a Törökbálinti Diegoban vettük, a Cora mellett van egy köpésre!Kép
Kocsit Zsuzsának leírtam fentebb.Kép
Milyen az a Dadoo aktív center? Nagyon érdekelne! Mennyibe került?

Kisdió
Nekünk is minden az éjszakai és reggeli keléstől függ!Kép
Elárulod, hogy mik azok a fortélyok altatásra, amit a kórházban ellestél?Kép

BnéTimi
Jó, hogy tudtál jönni megint egy kicsit! Gratula a nagy lánykádhoz, igazán szépen fejődik!Kép
Bukás:Kép

Borikám
Jobbulást Daninak! Reméljük nem komoly!
Mariannak kitartást!
Süncsinek mennek a pozitív energiák!Kép

Most megyek zuhizni, aztán irány az ágy! Eddig a babaszobában csend van, annyira reménykedem egy nyugodt éjszakában! Ráadásul Karcsi este rosszul lett, úgyhogy segíteni se nagyon tudna.Kép

Jó éjt mindenkinek, holnap beszámolok!

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Asszem,sikerült kiborítanom Bendegúzt,mert most kelt fel 2 óra helyett.Addig szöszmötöltem a kandallóval,míg el nem kezdett mocorogni...
Nekem már csak éjjel lesz időm netezni???
Volt ma a védőnő és teljesen elolvadt a Benditől,hogy már miket tud,de nekem azért továbbra is kiütésem van tőle(a védőnőtől).Naná,hogy ennyi mindent tud,amikor egész nap dumálunk neki,meg játszunk vele.Sosem alszik.

Zsuzsa,köszi a mailt,megkaptam,meg a képeket is:Edina ugyanolyan kis cukorbaba,mint Zsófi.Szereti a Zsófi?
Tökjó,hogy tudsz szoptatni,ha jól emlékszem,a Zsófinál volt ezzel gond.Mindenesetre,asszem nem kellene aggódnod emiatt.Hm.Bagoly mondja...
Suliba beiratkoztam,de nem nagyon kell bejárnom,majd vizsgáraKépEgyszer bent voltam számvitelen Bendivel,de 43 perc babázás után a tanár úgy gondolta,hogy akkor ő már meg sem tartja az órát...
Kispapa?Imádja a Bendit.Gondolom,ehhez hozzájárul,hogy Bendi teljesen olyan,mintha őt klónozták volna.Még a mimikája is olyan.Tiszta paranoia,hogy a Kispapát pelenkázom...Semmit nem örökölt tőlem.Ez egyszerűen hihetetlen.Mindenesetre,emiatt most én is rettenetesen felértékelődtem.A kórházban kikönyörögte a csecsemőstől,hogy ne vigye vissza szopi után,hanem hadd maradjon még velünk.Néha hátast dobok a viselkedésétől.Na,mindegy.
Kockás has?Haha,lekerekedtek a kockáimKépKomolyan,vagy 10 kg van rajtam,és annyira tetszik,hogy hihetetlen.Sosem hittem volna,hogy kisgirnyó Kinga örülni fog a gömbölyű csípőnek.Mindenki azt mondja,fiatalabbnak nézek ki.Tök vicces.A 22-nél???
Sapi,zokni Kép Kell ám,mindig divatozunk!Van macis kiscipő azóta,meg törpesapka.Végülis,szeret öltözködni.

Orsi,körmöd miatt ne aggódj,ekkora babócák még elfelejtik az ilyen pillanatnyi bánatokat.HaspókKép

Szöszi,szuriKépMi még csak a két hónaposnál tartunk.Ha még egy hetet ráhúz a Bende,akkor az apja szülinapján indították volna...Nem akart oroszlán lenni.Szerencsére.Különben nem pont Te mondtad anno,hogy nem ér előzgetni,mert akkor nem tudsz tippelni?Ejnye-bejnye!

Panó,család imádja.Mindenki játszik vele,bébi pedig mindenkire vigyorog,meg kelleti magát,hogy ugyan vegyék már fel.Nagyjából naponta kap ajándékot(valami apróságot),imádja,hogy ő a sztár.
Mi az a Dadoo?

Kisdió,nekem nem volt rossz a Libero,bár inkább Pamperst használok.Még azért kipróbálom a Huggiest is,csak most a Csaba vett három óriáscsomag Pamperst.Mindig kamionnyi pelust hoz haza.Kép

Timi,LillaKép

Swen,majd csak összejön az a kúp.Én bezzeg ügyes voltam,szépen átadtam a lehetőséget Anyának,hogy adja be ő.Mellesleg,neki sem sikerült csont nélkül.Kép
Csaba lett az apja miatt.Megérdemelte,mert az utolsó két hónapban normális lett.És a Csaba azt jelenti,hogy kóborlóKép
Tesók IS imádják.
Vörös lobonc nulla,most barna a hajam.Egész jó,most megint ennél maradok egy ideig.Haj az mindig van a Bendinél is,de nem baj,míg nem voodoozik vele.Igaz,ő inkább nyakláncokra,fülbevalókra,szemüvegekre és karkötőkre specializálta magát.

Melinda,hááát,nemtom.Legfeljebb örökbefogadokKép

Hajni,szia!

Bori,pussz neked és gyógypuszi Daninak!

Linda,tűsarkú megy még,sport nem,mert elkezdtem vérezni tőle,a köv.kontroll után próbálkozhatom újra.Pasinak ott a Bendi.Meg a Kispapa próbálkozik,de most nincs időm elgondolkodni ezen.

Na,most elzárom magam,lehet,hogy azért a hajnali kettes szopit sem hagyja ki ez a kis zabagép.

Puszi,Kinga
nyinike

Sziasztok!

Szülés óta ez volt az első éjszaka amit totál végig aludtamKép
Na, nem a gyerek miatt, Apa átvállalta az éjszakai etetést, így én 9-től fél 7-ig aludtam Kép
Este is elaludt Pisi-Mókus (ez az új neve, állandóan kipisil a pelenkából) egy hang nélkül. Lehet, hogy tényleg sikerül? Kép

Most sajna mennem kell, ébredezik a gyerkőc.

Szép napot mindenkinek.

Hajni
Amatőr

SziasztokKép

Kivételesen én is korán jövök, mert Gergő sajnos a reggel fél 7-es szopcsija után csak 10 percre tudott visszaaludni, aztán a hasa felébresztette. Most megint alszik, de én már nem bírtam visszafeküdni.

Képzeljétek tegnap éjjel már nem ébredt fel, tehát a saját ágyikójában aludt egészen 3-ig! Így is megvolt 5,5 óra az utolsó kajcsija után és aztán még visszaaludt fél 7-ig!Kép Szóval nagyon büszke vagyok magunkra!Kép
Rájöttem, hoy egyelőre maradok ennél az időpontnál utolsó szopcsinak, mert ha korábban lenne, akkor talán Ő is korábban ébredne és akkor nem lenne meg az "egyszer kelünk". Szóval tegnap is 9-kor volt fürdés és fél 10-kor szopi, azt hiszem egy darabig ennél maradok.
Zsuzsa, nem nektek is valahogy így van a fürdésidő?

Kinga
SapikKép Még emlékszem, mikor annakidején megírtad mennyit vettetek és mindenki el volt ájulva!Kép
Te most a szüleiddel laksz? Vagy Kispapával? Kicsit le vagyok maradva.

Hajni
Jó lehet végigaludni egy éjszakát! De egyszer majd nálunk is eljön, addig meg elvagyok így is, szerencsére jó alvókám van, könnyen visszaalszom bármikor.Kép És érdekes módon most kevesebbel is beérem, gondolom ez hormonális.

Most megyek reggelizni.Kép

Puszi mindenkinek!Kép

Orsi

avocado

Gyenge harmadikként jó reggelt! Kép

Az én lányaim MÉG ALSZANAK!!! Kép Persze este óta!

Ma apa hamarabb ment, így nekem kell elvinnem ZSófit is az oviba! Nos, eddig ilyen nem volt, de most beletanulok... Bár csak 50m.

Utána majd ha alszik Edinka, jelentkezem!

Zsuzsa
zerko

Orsi beelőzött Kép
De, én is 1/2 10-kor fürdetek, és utána szopi 10 percre rá! De asszem Anitáéknál is ez van!

ZSuzsa
zerko

SziasztokKép

Kivételesen én is korán jövök, mert Gergő sajnos a reggel fél 7-es szopcsija után csak 10 percre tudott visszaaludni, aztán a hasa felébresztette. Most megint alszik, de én már nem bírtam visszafeküdni.

Képzeljétek tegnap éjjel már nem ébredt fel, tehát a saját ágyikójában aludt egészen 3-ig! Így is megvolt 5,5 óra az utolsó kajcsija után és aztán még visszaaludt fél 7-ig!Kép Szóval nagyon büszke vagyok magunkra!Kép
Rájöttem, hoy egyelőre maradok ennél az időpontnál utolsó szopcsinak, mert ha korábban lenne, akkor talán Ő is korábban ébredne és akkor nem lenne meg az "egyszer kelünk". Szóval tegnap is 9-kor volt fürdés és fél 10-kor szopi, azt hiszem egy darabig ennél maradok.
Zsuzsa, nem nektek is valahogy így van a fürdésidő?

Kinga
SapikKép Még emlékszem, mikor annakidején megírtad mennyit vettetek és mindenki el volt ájulva!Kép
Te most a szüleiddel laksz? Vagy Kispapával? Kicsit le vagyok maradva.

Hajni
Jó lehet végigaludni egy éjszakát! De egyszer majd nálunk is eljön, addig meg elvagyok így is, szerencsére jó alvókám van, könnyen visszaalszom bármikor.Kép És érdekes módon most kevesebbel is beérem, gondolom ez hormonális.

Most megyek reggelizni.Kép

Puszi mindenkinek!Kép

Orsi

avocado

Na, jól átvert a gép! Azt írta, hogy küldjem el újra, erre mikor elküldtem látom, hogy már ott van az üzenet! Mindenkitől bocs, hogy kétszer ment el!

Orsi

avocado

Szep jo reggelt!

Tegnap delutan nagyon nehez volt. Kép Tudjatok a szuri megtette a hatasat. Jo nem laz formajaban, hanem Lilinek nagyon fajt a combocskaja a szuri helyen. Hiaba borogattam. Mar az is fajt neki, ha ratettem a vizes borogatast, igy inkabb abbahagytam. Nem birtam megvigasztalni. Uvoltott szegenykem es nagyon sirt. Kép Soha nem sirt meg igy. Mar en is elbogtem magam. Aztan vegul is kapott egy fel kup germicid-et es 15 perc mulva lathatoan megnyugodott, hozzabujt a kedvenc maciahoz es elszenederedett. Aludt is egy oracskat. Kép
Ma reggel viszont mar ereje teljen van. 1 oraja fenn van, szopizott egy nagyot, rotyizott egy oriasit es 1 oraja a dadoo alatt jatszik. Kép
Borzalmas kodos hideg ido van itt nalunk. Kép

Swen: Botondnak nem fajt a szuri helyen? Bar lehet, hogy nekem is rogton az oltas utan kellett volna beadni a kupot. De az en dokim azt mondta, hogy csak akkor adjak neki, ha belazasodik vagy nagyon nyugos. Nagyon szepen no Botond is. Kép Jol illenek a meretei Lilikehez. Kép
Hogy mitol sirt felt szopi kozben lehetett a szajpenesz miatt. A lenyeg, hogy mar nem csinal ijet. Kép Mar 2 napja, hogy bekesen, nyugodtan szopizik esti lefekves elott es el is alszik. Kép Kidolgoztam egy modszert. Ugyanis Lili borzastoan eleven furdeteskor. Rengeteget rugkapal, hadonaszik es elegge kifarad. Talan a gyomrat is kikesziti ezzel. Nem tudom, de rogton furdetes utan kb. 10-15 percre leteszem magam melle, odaadom kedvenc macijat, magahoz huzza, hozza bujik es igy pihen. Latom, hogy legzese is egy kicsit a kapkodobol nyugodtabba valik. Es csak utana teszem cicire. Es lam mukodik. Kép

Kisdio: Az en anyosom is hasonlo, o is elmondta, hogy mit fog enni, de miutan en megmondtam neki, hogy szo se lehet rola, o egyszeruen csak azt mondta, "Rendben te vagy az anyja." Szerencsem van vele.

Anita: szemednek jobbulast. Mi volt vele?
Suncsinek sok pozitiv hullamot kuldok.

Linda: Meregzsak meretei. Kép nagyon szepek.

Orsi: latom szepen haladtok. Ne tudd meg milyen jo hallani. Kép

hajni: ejszaka. Kép

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Jó reggelt!

Miután az esti kúpot már "hatalmas" tapasztalatommal elsőre bevarázsoltam Botond popsijába, reggel hatig aludt, utána 20 perc szopi s alszik azóta is. Láz, feldagadt láb nincs!!!!Kép De ez a nagy alvás most engem is idegesít, hallod Orsi?KépBár most vagy három napja hallom hogy felébred fél ötkor, s magában beszélget egy kicsit, úgy hóóó-zik, aztán elcsendesül, gondolom elalszik. Na én onnatól fenn vagyok, mert mindig arra várok mikor kezd el pityeregni. Felvenni meg nem akarom, hogy ne keljünk olyan korán.

Bori! Akkor most összejött nektek rendesen! Dani, szemedKép Jobbulást és sok-sok pozitív energiát!!!! Köszi a híreket a többiekről.Kép

Mariann, Süncsi! Nektek is nagyon sok energiát és kitartást kívánok!!!

Egcsi, Timi! Remélem tényleg tudtok jönni a talira!Kép

Kisdió! Már tegnap akartam írni, hogy mondd meg a párodnak, hogy tele leszünk férfiakkal a talin! Lesznek ugye más apukák is, no és a kukis csemeték!!!!Kép De aranyos volt ez a szemérmesség.Kép

Melinda! Neked is kitartást a bővítéshez én az ilyeneket amúgy sem birom idegekkel, nemhogy így babával...Nagyon ügyik vagytok ti felújítók, építkezők valamennyien!Kép

Zsuzsa! Akkor jól aludtatok ti is! Ez a kis reggeli séta talán még jól is esik, most nincs is olyan hideg. Bébi súlyával elégedett vagyok, de szerintem Edináé is tök normális, mivel anyatejet eszik, nem szalonnát! Ideális az, ahogy magától fejlődik szerintem.Kép

Nalika! Timike hízása is tiszteletre méltó.Kép GyomrodKép Azért azt a dokit csak meg kéne látogatnod, nehogy aztán leess a lábadról! Tessék figyelni magadra is, Anya!KépTudom, tudom három gyerekkel minden sokkal nehezebb....

Linda! Ez a súly!!!Kép Csak nem Edina babérjaira törtök?!Kép AnyósodKép Hát úgy látszik ez már nem lesz jobb, de remélem legalább Danit lekötötte valamennyire. Hogy aludtatok?

Orsi! Kiságyhoz gratula!Kép Már korábban is akartam írni, hogy lehet, hogy jobb neki is ha nem zavarjátok a neszezéssel. Persze ez is baba függő. Nálunk például azt vettem észre, hogy Botond egyre érzékenyebb a hangokra, zajokra is. Bár ha elaludt, akkor ágyút is sütögethetnének...Kép

Kinga! Akkor jó éjszakád lehetett...KépKép Bendi már tényleg mászik???? Az sem semmi! Kis sajtkukac, mint az anyja! Na ugye hogy örökölt tőled is.Kép Az azért szuper, hogy Kispapa ennyire imádja a bébit, s tök jó a te hozzáállásod is! Suli.KépHát el is hiszem, hogy jól áll rajtad a többlet.Kép

Botond még mindig szunyál...remélem nem lesz beteg!

Szép napot mindenkinek!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Jó reggelt!

Itt olyan köd van, hogy nem látom az utcát...
Meg hideg. Fűtenek már valahol??

Kinga: Remélem már többet jösz. Kép Nem kéne még egy pár kiló? Kép Felajánlok neked az enyéimből nagyon szivesen. Kép

Swen: Az klassz, hogy a bébikéd ilyen jól viselte az oltást. Kép Szundi. Kép
Geri este fél 9-től reggel fél 5-ig aludt!! Isten tartsa meg jó szokását! Kép Igaz, hogy utána már csak a cicizés és a nyűglődés ment, de ez minden hajnalban így van. Érdekes.

Orsi: Gergő ügyes baba! Nem lehet, hogy ő is inkább hason szeretne aludni? Nekem Geri nem is alszik máshogy, legfeljebb elbóbiskol. Kép

Rita: szuri. Kép Szegény Lili... Remélem mára már jobban van? Nemsokára mi jövünk... Én Daninál is mindig odavoltam miatta, gondolom most is így lesz.

Zsuzsa: jó a csajszik alvókája! Kép

A. Hajni: akkor legalább aludtál egy jó nagyot! Lelked jobban van?

Nna, hív a Kötelesség. Kép

Linda
bellana

Linda
Már régóta hason alszik!Kép Azóta sokkal jobb a hasfájásának!Kép

Orsi

avocado

Rita
Lili lábaKép Azért jó, hogy mára ez elmúlt!
Köd nálunk is volt reggel , de már nincs szerencsére. Nagyon nem bírom!Kép

Swen
Szerencsére Gergő is jól alszik, nem zavarják a zajok.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Jó reggelt!

Atyagatya, mennyit írtam tegnap! Sajnálom, majd igyekszem visszafogni magam! Kép Kép

Swen: tegnap este gyorsan rá is ugrottam a szobakerékpárra, és lefaragtam 230 kalóriát!Kép És ma elkezdem a tornát is, lájtos súlyzóval! Hurrá!Kép

Süncsi: kitartás! Anyóspajtás minden egyes alkalommal (legalább 4-szer) elmondja, hogy páromat 2 óránként kellett etetni (2,40-nel született), és hogy milyen szörnyű volt, meg jajajj. Süncsi! Te nem jajgatsz, hanem egyszerűen ügyes vagy!Kép

Anitabori: az én cicijeim is plöttyedtek. Hétfőn nem is volt elég a tejcsi Ákosnak. Arra gondoltam, hogy most egy átállási szakasz van, azaz Ákos többet fog enni, és a cicik nem bírják követni az iramotKép Most pl. elég súlyosnak érzem a cickókatKép (De azért plöttyedtek! Kép)

De jó, hogy Chelloék otthon vannak! Nekik is plusz erőt!

Az altatési módszert nem nagyon merem leírni, mert szerintem mindenki megbotránkoznaKép. Mikor csinálom, én még mindig azt gondolom közben, hogy de nagyon hülye tevékenység, meg látná valaki, és én se akarom csinálni. De az a baj, hogy működik!

Na lemosom a hajamról a festéket. Megint "természetes" szőke leszek. Nyár végére mindig világít a hajam, de amost a babavárás miatt alig voltam napon, vízben meg pláne nem. Úgy hogy most festett szőke cica-mica leszek! Kép Csak Ákos ismerjen meg, ha felébredKép
KépKép

A felső képen apa bohóckodik nagymamánál. Az alsó, tegnapi képen éppen a pillangót bűvölte el mosolyával ákosKép

Kép
kisdió

Kisdió
Édesek a képek! Kép Hogy ez az Ákos hogy tud mosolyogni!Kép
Légyszi írd le az altatást!!! Ha itt nem akarod, akkor priviben! Emilcímem a profilomban.
Köszi!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Aha, alsó meg felső kép... Ilyen bénát, mint én! Ki gondolta volna, hogy egymás mellé teszi?

Kép
kisdió

Lányok!

Tobzódok a sikerélményekben!Kép Az előbb tettem le Gergőt, és hason sikerült Neki hosszabb simizés nélkül elaludnia!
Az volt, hogy betettem a kiságyba a forgójával, most már egyre jobban leköti.Kép Aztán mikor már unni kezdte, meg láttam, hogy álmos is megkapta a cumiját én meg elmentem wc-re. Mire végeztem persze a cumi kiesett, Mókuskám meg nyekergett, majd mikor sírni kezdett, de még csak finoman, akkor kivettem, megölelgettem és visszatettem hasra, mert láttam, hogy álmos. Elvoltunk egy darabig, hogy simizgettem a hátát, Ő is tök jól elvolt, még nevetett is a kockákra a fejvédőjén, azokat nagyon szereti!Kép Aztán gondoltam egyet, mondom nem fogok itt mindig órákat állni, pontosabban behajolni a kiságyba és simizgetni, jól elvan, hátha elalszik egyedül. És otthagytam. 5 perc múlva aludt!KépKépKép Annyira boldog vagyok, úgy veszem észre, hogy kezdi megszokni, hogy könnyebben aludjon el! Persze este simizgetni fogom akár 1 órát is, hiszen tudom, hogy akkor nyűgösebb, de ez így most nagyon klassz, végre tudok itthon dolgokat csinálni, ma is én főzöm az ebédet, szóval nagyon alakulunk!Kép
És a legfontosabbat nem is írom!!! Ma vagyunk 6 hetesek!Kép Majd csinálok egy fotót magunkról, együtt hármasban Apucival, mert ma jöttem rá, hogy olyan képünk még nincs is!

Puszika mindenkinek!Kép

Orsi (aki most 10 centivel a föld felett van!Kép)

avocado

Sziasztok!

Linda,
látod, ennyire figyelsz rám Kép Nem azt mondtam, hogy lúdtalpas édes Dani, hanem, hogy befelé dőlnek a bokái. Na mindegy, ezért szoktam Marosra járni, mert nekem is ugyanezt mondták Petire. Aztán még mindig nem javult a lába, de nem lúdtalpas. Szal erősíteni kell a bokáját Danikának. Pl.: te csinálsz neki bokakörzéseket, aztán amikor már kicsit ügyesebb (bár lehet ha apa csinálja akkor majd utánozza őt)behúzott lábujjakkal való járás, de mindezt kezdetben csak nagyon rövid ideig. Ha sikerül a lábujjbehúzás, akkor meglátod, hogy kéne állnia a bokácskájának. Ennyi nem ragozom tovább.
Gergőd lesz a magyar szumóbajnok Kép
Már csak 4 nap!

Swen,
nagyon ügyes vagy a kúppal! De egy trükk: amikor tolnád befele (de hülye kifejezés)akkor egy határozottat ráfújsz az arcára, abban a pillanatban vesz egy nagy levegőt, benyomod és bennmarad a kúp. Nem drasztikus csak első hallásra (olvasásra).
Köszi, ha anyósomék hazajönnek (kb fűtési szezon) akkor talán át tudom vinni egy kicsit a gyerkőcöket, de addig? Csak túlélem Kép

Orsi,
hip-hip hurrá!!! Nagyon ügyesek vagytok!Kép

Kisdió,
a képek közé üss entert és akkor egymás alatt lesznek.

Zsuzsa,
az én lányom is ragaszkodik a fél 10-es fürdéshez.Kép

Hajni
nalika

újra itt...

Nalika: tényleg? Akkor nem csak én vagyok ilyen csodabogár, hogy későn fektetek? Kép

Orsi: jó olvasni, hogy jó kedved van Kép Látod, megy ez!
6 hét .) Kontrollra készülsz?
Várjuk a képet!
Saját ágyikó Kép
És nem bántottál meg. Én is szoktam aggódni, látod! VAn, hogy nálam is alaptalan... Most még nem tudom!

Kisdió: képek Kép Jól mutat a cumi a nagy fiad szájában Kép

Bellana: itt is csúnya köd volt reggel. Meg is állapítottuk, hogy itt van az ősz, itt van újra...
Anyós Kép De próbál segíteni!!!

Swen: szalonnát tuti nem, mert az az anyatejben sincs! Még nyomokban sem, mert én nem szeretem! Kép
Amúgy kézben vittem a kicsit! Nem is esett rosszul, de volt 1/2 10, mire odaértem velük. Már azt hitték, elveszett a lányom Kép
A nehéz az egyszerre öltöztetés!
Kúp: menni fog! Én már kezdek rutinos lenni!

Rita: én előre adom a kúpot. Így Edina csak másnap volt nyügi, mert ugye akkor már nem kapott!
Nekünk ez 3 hete volt, de kis csomó vost is van neki a lábikáján! Kép

Amatőr: gratula az éjszakához! Jó nagy szunya volt Kép

Kinga:
Mi van a védőnyanyával? Mi a bűne?
Zsófi: szerintem szereti. Edina meg aranyosan mosolyog rá, gügyög neki! Nagyon helyesek! Bár figyelni kell nagyon!
Szoptatás: aha, Zsófi tápszeres volt. Most jobban megy, de majd nyugtával! Tuti nem én leszek a maratoni szoptatás bajnoka. Most egyébként sem érzek magamban sok erőt ebben a témában...
Miért bagoly mondja???
Suli Kép Így nem tudom, mit fogtok tudni számvitelből! Hajrá a tauláshoz! Remélem segítenek majd!
Mi van NagyBencével?
Az, hogy Csaba most az apjára hasonlít, nem jelent semmit! Sokat fog még változni!!!
Semmit nem örökölt tőled??? A festett hajszínt tuti nem Kép
Milyen gyakran látogatja az Apukája Csabát?
10 kiló??? Hogy csináltad? A végén híztál sokat? Tuti elfér rajtad annyi, csak maradjon is! A pasiknak ezek szerint tetszik??? Kép
Babakelengye: Kép Nálunk nincs ennyi minden...

Na, lassan én leszek a grafomán... Kép
Balra el!

ZSuzsa
zerko

Sziasztok!

Nemsokára itt a doktornéni, hogy beadja az oltásokat. Fogalmam sincs, hogy fogok utána boldogulni a két gyerekkel, a férjemnek el kellett utaznia. Jó volna, ha nem lennének nagyon nyugtalanok.

Köszönöm szépen a vigasztalást a súlygyarapodás lassulása miatt. Remélem ez átmeneti állapot csak, de azért holnap megkérdezem a dokit.

Trita: Alina is beszívja az alsó ajkát, kb 1 hete kezdte. Biztos valami baba dolog. Imád hangosan kacarászni is. Nagyon tud örülni.

Zsuzsa: Elképesztően nagy a lányod! Hogy kell mosoly jelet bevágni? Ide az való.

Most csak ennyi, de majd még írok.

Pusszancs

Vali
cvali

Az édesanya belép kislánya szobájába. A szoba üres, az ágyon egy
boríték
> hever. A legrosszabbtól tartva felbontja a borítékot és a
következoket
> olvassa:
>
> "Drága Édesanyám!
> Sajnálom, hogy ezúton kell közölnöm, hogy elmentem hazulról legújabb
> kedvesemmel. Ö egy igazi szerelem, látnod kéne, mily kedves a testét
> borító tetkó, mily vonzóak piercingjei és elsosorban hatalmas
> motorbiciklije! Ez azonban, drága Édesanyám, nem minden. Terhes
> vagyok, és Abdul azt mondja, hogy majd gyönyöru életet élünk
> sivatagi
vándortörzsével. Ö
> sok-sok gyereket szeretne, nekem is ez az álmom. S mivel rájöttem,
hogy a
> marihuana voltaképpen hasznos, füvet fogok termeszteni barátaink
számára
> is, ne szenvedjenek oly nagyon, amikor fogytán a koksz meg a heroin.
> Azalatt bízom benne, hogy a tudomány felfedezi az AIDS gyógyszerét,
már
> csak azért is, hogy Abdul jobban érezze magát, hisz annyira
megérdemli...
> Édesanyám, ne aggódj, hiszen már 13 éves vagyok, tudok magamról
> gondoskodni. Remélem, hamarosan meg tudlak látogatni, hogy
megismerkedhess
> a kedves unokákkal.
> Szereto lányod.
>
> p.s.: Amit írtam, baromság. A szomszédban vagyok. Csak azt akartam
> mondani,
> hogy vannak az életben rosszabb dolgok, mint az éjjeliszekrényen
> található év végi bizonyítvány. Szereto lányod.
cvali

Sziasztok!

Leamortizalodott Süncsi jelentkezik...Kép

Tegnap délutan megjavult a kisfiam, kialudta magat, aludt 3 orat, (közben persze szopizottKép) és utana ujra a régi volt.
Volt, hogy mar 1 oranként evett, éjszaka is 2 oranként, az egész délelöttöt végigsirta és egyszerüen nem tudtam vele mit kezdeni. Most, hogy visszagondolok, vszinü hasmenése volt, elképzelhetö, hogy éjszaka is azért evett ilyen gyakran, hogy a folyadékot potolja.

Ahogy Bori irta, nagyon rossz volt, hogy nem tudjam, kinek higyjek mindenki mast mondott, pl volt aki a sirni hagyast javasolta (mert minek eszik egy ekkora gyerek 2 oranként?), milyen jo, hogy inkabb a cicit valasztottam (föleg, ha tényleg folyadékra volt szüksége!!)

Aztan felhivtam az itteni La Leche Ligat, nagyon jot tett nekem, szerinte a gyereknek vmi mas baja lehetett, vmi zavarhatta, nem a tejmennyiségre gyanakodott. Es meghivott péntekre egy szopatos talira, ahova anyukak mennek, egymast batoritani, tapasztalatot cserélni. Jo érzés, hogy barmikor lehet hivni, és segit.

Zita,
köszi a mélt, valaszoltam.

Bori,
maskor is Téged hivlak, ha nyügös a gyerek, mert a beszélgetésünk utan Andriskat kmegszallta egy kisangyal..Kép Aaa, ez csak vicc, nagyon jo volt Veled beszélni!!
Küldtél smst? Nem kaptam meg!

Zsuzsa,
még a par nappal ezelött feltett képekre reagalva, igen, hasonlit a szemük!!
Miért balra?Kép

Kinga,
de jo, hogy jelentkeztél! Szia!!

Kisdio,
ezek a képek!!!KépKépKép Es Akos! Tündéri huncut baba, akarcsak az apja!Kép

Aniko,
a derekam nekem is kész van, ezért veszem fel kendöbe, most megint gyakrabban, hogy nyügös volt. Bar ha nagyon nyügös, az sem tetszik neki.

Mindenkinek köszi a szoritast, remélem mostmar tényleg gyakrabban tudok jönni. Mert elvonasi tünet az volt am!!! Csak most be kell hozni a lemaradast a haz körül is, pl vasalas meg ilyesmi..

Pusszantas
Süncsi
(én jobbra elKép)
süncsi

Sziasztok!

Orsi: gratula az estétekhez, és a kiságyban altatáshoz. Szerintem is sokkal jobb a babának, ha megtanítod a kiságyban való elalvásra.

Zsuzsa: Szerintem valami front lehet, mert Tomika este 8-tól reggel fél 7-ig aludt, ilyet eddig csak Alina csinált, persze utána nem győzött enni.
Napközben is sokat alszanak mind a ketten.

Kinga: Jó hallani felőled.

Kisdió: Jók a képek.

Nalika: A 3 hónapos oltásnál is kell kúp? Nekem tetszik a technikád. A múltkor a doki adta be nekik az oltással együtt, akkor nagyon sírtak miatta.

Sziasztok, mennem kell.

Vali
cvali

füüü, ezt jol elirtam:

nem szopatasi, hanem SZOPTATASI talira hivtak megKépKépKép

pa,
Süncsi
süncsi

Sziasztok,

Danikám ma a nagyinál van, szerencsére már este sem volt láza, remélem, nem is lesz. Dorka remekül van, a kisadagos szopin kívül tényleg minden rendben van vele, ma 5-kor kelt először enni, és aludt délelőtt is rendesen majd' 2 órát, és most is alszik már másfél órája.
Itt volt a barátnőm délelőtt, és Dorci egyfolytában vigyorgott neki és kokettáltak órák hosszatKép

Süncsi,
DE JÓ!!!! KépKépKép Látod, összegyűjtöttük neked a pozitív enregia-hullámokatKép
Sms: Zitával beszéltem utánad, és kérte, üzenjem meg neked, hogy este küldi a mail-címet - mert Zita nem tud neked sms-t írni. Mondom majd én. De nekem sem engedte elküldeni a rendszer, akárcsak a SZöszihez intézendő sms-eimetKépKépKép Azt írta, próbáljam későbbKép Pedig én régen tudtam nekd küldeniKép
Akkor tudtál értekezni azzal a dokinővel, akit Zita ajánlott? Ha igen, mit mondott arra a kaki-dologra? Kíváncsi vagyokKép
És nagyon örülök, hgy minden rendbe jött!!! Ez akkor már kb. 24 órája "működik"? És mi okozhatta a hasmarsot?
És hívjál bármikor, ha akarod, a MATÁV-on is hívhatszKép

Kinga,
szia megint! Tegnap nem bírtam sokat írni, de most próbálkozom, vakon gépelek, és még a monitorra sem merek nézni...Kép
Szóval visszatért a csapat BenjaminjaKépKépKép Nagyon sokat emlegettünk ám! És örültünk, amikor Zsuzsa révén hírt kaptunk felőled.
Nagyon-nagyon várom már a fotókat, remélem, hamarosan sikerül valahogy! Tetszik a "Bendi" becenévKép
A kisfiad pont anyukám szülinapjára érkezett!
Tényleg bírod a magassarkút most is? És a miniszoknyák, hiányoznak?
Tényleg jó, hogy így örülsz a plusz kilóknak! Amennyire emlékszem, bizony voltak gondjaid a súlyodat illetőenKép Ezek szerint ilyen veszély most nem fenyeget. Kiegyensúlyozottnak érzed magad lelkileg? Van valami szabadidőd magadra, úgy értem, a szüleid tudnak segíteni, hogy néha 1-2 órára szabaddá válj? Remélem, ez nem szentségtörés, hog ilyeneket kérdezek, nekem nagyon fontos, hogy néha-néha el tudjak menni egyedül valahová, akár a sarki boltba isKép
Gyere közénk gyakran - ha lehet ilyet mondani, azóta még szuperebb társaság lettünkKépKépKépKépKépKép
Dadoo: babatornáztató vagy baby-gym. Muszály lesz Kispapi beszerezni, ez most ide a belépőKép
(muszály vagy muszáj?!)

Zsuzsa,
a szemem iszonyatosan elfárad a géptőlKép, semmi "baja" nincsen egyébként, de alig látok...KépKépKép Én nem is értem, hogy tudnak emberek szám.gépppel dolgozni esetleg egész nap?! Visine-csepp ide vagy oda, semmi nem segít most pár napja - pedig csak ide jövök, máshol nem kószálok ám a világhálónKép
A kevés kajára nem találtam megoldást eddig...Azért nem gyanakszom még betegségre, mert szemmel láthatóan NAGYON jól van a kicsi...
Köszi a hírt Chello-ról.
Mucskáról: sajnos nem tudnak feljönni a talira, mert amerikai rokonok is befészkelik magukat 2 hétre hozzájuk...Egyébként jól vannak teljesen, Anna huncut kislányKép
A fürdésünket már előrehoztuk jó pár hete 1/4-1/2 9-re, így a szopi 1/2-3/4 9, és utána rögtön bunda van hála Istennek!
Szerintem szólhatsz Alice-nak, hátha...

Most ezt elküldöm, mielőtt a billentyűk megzakkannak.
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?