Sziasztok!
Docka,
a smiley-t úgy kell, hogy kettőspont után rögtön zárójel, és majd a szövegben úgy jelenik meg.
Vigyorgót meg úgy, hogy kettőspont után nagy "o" betű.
Jobbulást, gyógyulj meg hamar!
Batkamanó,
miért költöztök pár hónap múlva megint? Én csak Gabi hat hónapos kora körül tervezem megpróbálni a hozzátápit. Szerintem nem kell minden babának megdupláznia a súlyát fél éves korára, hiszen akkor a nagyobb babák óriási hátrányban lennének, mert sokkal többet kellene hízniuk. Egyébként vannak lassan hízó babák, pl. én is ilyen voltam.
Szerintem nem jó, ha sok vizet nyel a babó fürcsi közben (van benne fürdetőszer, persze egy kicsi biztosan nem árt). Ha jól tudom, ilyenkor, amikor kicsik, és a szájukba kerül valami, többnyire reflexszerűen lenyelik, meg még az ízérzékelés sem fejlődött ki teljesen. Ezért van az is, hogy megisszák a hipót, mert hiába rossz ízű, ők nyelnek.
Nálunk apája fürdött Gabival két hónapos korában, összesen négyszer, de nem fürdött le előtte, és meztelen volt. A combján ült Gabi, aztán meg lebegett, de mint később kiderült, annyira meg volt szeppenve, hogy ezért nem sírt, de utána borzasztóan, ezért azóta hanyagoltuk a nagykádat. Nekem akkor még volt gyermekágyi folyásom, ezért nem is fürödtem még a kismanóval. De most már lehet, hogy áttérünk, már ha bejön neki, ugyanis kezdi kinőni a kiskádat.
Vera,
Gabi a két hósnál sírt ennyire a fájdalomtól, de adtam neki kúpot (a védőnő mondta, hogy az fájdalomcsillapító is), és 15 perc múlva megnyugodott. Addig viszont úgy üvöltött, ahogy még soha, és én is sírtam vele. A többinél meg belázasodott, azért kapott kúpot, így a fájdalom is már eleve csillapítva volt.
Meg borogattam is neki, úgy tűnt, hogy az is jól esett neki, én ruhazsepivel, kendővel vagy gézzel szoktam rögzíteni a combján.
Judit,
Virág nagyszerű kiscsaj, hogy már így gondoskodik a szülei jólétéről.
Az elefántos játszószőnyeg nagyon klassz lehet.
Gabi,
Gabi is utálja az overallt, én is alig várom már a tavaszt ilyen szempontból, bár most teljesen tavaszi idő van, megyünk is ki nemsokára.
Gabi ma 8 órát aludt egyhuzamban éjjel!!!
Reggel fél nyolckor evett, és én olyan boldog voltam, hogy nem tudtam visszaaludni, pedig ő még fél 11-ig aludt. Úgy tűnik, bepótolta az utóbbi három napot.
Megyek mert panaszkodás van!
Zsizsa