Sziasztok!
Régen nem jártam erre. Jól vagyunk, csak egyre kevesebb az idõm. Lõrinc egyfolytában a kezemben van, csak a levegõn hajlandó aludni. Addig én házimunkát végzek, a géphez alig jutok. Ma volt doktornéni, minden ok. Csak ekcémája van.
Jó csúnya a bõre, de kaptunk végre kenõcsöt.
Heni! Gratula a húsvéti ajándékhoz!
Andi! Nem hiszem, hogy a mi adataink mérvadóak lennének, de Lõrinc 4 hetes és kis híján öt kg. Ez inkább vicces. A képen egyáltalán nem tûnik soványnak Márk! Nagyon édes.
Urszila! Én is tejjel adom, de csodállom, hogy megeszi. A múltkor belenyaltam, és többször mentem utána köpködni. Iszonyatosan rossz!
Maci2! Epehólyag: hurrá, hurrá, hogy megvan!
Amikor visszamentetek az üres epehólyaggal, mi volt? Minden ok? Pocifájás:
, de azért ez nem tragikus.
Virág! Ha meg tudod oldani, hogy a nagyi vigyázzon Levire, nyugodtan csinálj magadnak programot, akár tornát, akár mást. A mamának is jár egy kis önálló élet, és plusz élvezet a baba mellett.
Momo! Írtad, hogy Zsebi 6 hetesen az egész napot átnyafogta, csak hogy kézben lehessen Lõrinc is ezt csinálja. Valamikor elmúlik??????
Leszter! Elékezdtem fogalmazni a válaszokat, de mire befejeztem volna, mindenki írt. Nagyjából azt, amit én is szerettem volna. Úgyhogy én már nem írok. Csak annyit, hogy fejni én csak akkor fejek 1-1 napig (kb. 3x), ha bepánikolok, hogy kevés a tejem. Meg naponta annyit, amivel a SS cseppeket beadom. Ne aggódj, ügyes vagy! És csak kérdezz nyugodtan.
Köldökcsonk: Nálunk is hamar leesett, még a kórházban. Mondták, hogy 1-2 napig még alkohollal és hintõporral kezelgessem tovább. Ezt tettem, aztán láttam, hogy picit vérzik. Pánik. Napokig tartott, míg rájöttem, mitõl. Az alkoholtól nedves köldökbe beleragadt a hintõpor, aztán valami ledörzsölte, és attól vérzett. Nem lehet, hogy nálatok is hasonló okozza a bajt?
Én nem vagyok egy depis típus, de engem is elkapott az elején. Apa meg csak kérdezgette: mi a baj, miért sírsz? Én: nehem tuhudoom! Brühühü! (Meg volt ijedve, mert egy ismerõsénél 2 évig tartott a gyermekágyi depi!
) De gyorsan elmúlt, meg nem is adtam át teljesen magam az önsajnálatnak!
Urszila! Éjjel is kis szopi kis alvás?
Gömb! Én a vízrõl azt hallottam, hogy amíg csak szopizik, addig nem kell más, legfeljebb a nyári kánikulában.
Norka! Jázi nagyon ügyes! Mindig van valami új produkció anya, apa és a babanet örömére! Ez a babyphone történet egészen fura. Vagy vicces? Meglepõ és mulatságos!
Virág! Próbálsz anyósodnak használati utasítást adni Levihez?
Csak, hogy jobban érezd magad: nálunk kilenc elõtt ritkán jön haza apa. Egyébként az egyedülálló anyákat én is csodálom! Nem is értem, hogy lehet bírni.
Miért akarod hozzátáplálni Levit négy hónaposan?
Zsófi! Öröm olvasni Téged! Mindig olyan happy vagy!
Andy! Látod, a babanetes orvoscsapat megmondta, hogy nincs miért aggódnod!
Momo! De aranyosak!
Maci2! Összesen 15 csepp!
Milyen kis hajasbaba Roni!
Orsoly! Magában megeszi azt az iszonyatot? Kóstoltad már? Szerintem adj egy kicsi tejet hozzá, annyira rossz! Nekünk egyébként 10-et írt a doki.
Kangi! Mi az a möreg?
Tegnap bementem az Örsre, meg vissza gyalog! Hát még jó, hogy nem iktattam be plusz egy sétát. Majd’ belehaltam. Plusz még másfél óra az Árkádban.
Hopp, most olvasom a vasalást. Rohanok, mert nekem is kell, és Lõrinc most véletlenül alszik az ágyában! Kivételes állapot, ezt ki kell használnom. Most látom, micsoda regény lett. Nemhiába írtam több nap. Majd még jövök, ha Pocok engedi.
Sziasztok!
Beu+ 5 hetes Lõrinc