Sziasztok!
Megpróbálok egy kicsit visszaolvasni, meg válaszolgatni, ha valakit kihagyok az nem direkt van!
Szöszi, Bori, Orsi: köszi a köszöntést!
Mariann: Annának is sok boldog három hónapot!!!
Anikó, Bori, Swen, Zita: én is szeretnék veletek találkozni, csak hát Katica 1 körül szokott elaludni és alszik fél 5ig. Ha nem így alszik aznap, akkor megyünk.
Hajnimaci: remélem nagyon gyorsan meggyógyul Benőke!!!
Szöszi: írtam neked ma is emilt, nem tudom megkapod-e, mert már megint hülye a levelezőm
Szgépes kép Balázzsal nagyon jó!
Balázs meggyógyult?
Jerry: 4kiló!
Tejci
Linda: remélem ma jobb napotok van, és mindjárt eltelik ez a hét is
Anikó: csak anyatej
Süncsi: igazolványkép
Olyan nagyfiúnak látszik rajta Andriska!
Bori: örülök, hogy tudtunk beszélni! Gratulálok az éjszakához!!!
Remélem nem lázasodik be Dorka a szuri miatt! Dorka továbbra is nagyon szép baba!
Melinda: sógornőd
Remélem hamar meggyógyultok!
AHajni: örülök, hogy jól viseltétek az oltást!
Swen: kúszó Botond
Nagyon ügyes!!! Meg az egyedül elalvással a dadoo alatt is
Kata fogalmam sincs, hogy hogyan, de mindig más helyen van mint ahol hagyjuk
Így mostanában egy játszószőnyegen van a nagyszobában a földön, onnan nem esik le, viszont ott meg némi tesó veszély van
Viszont már hátról vissza tud fordulni hasra.
Chello: remélem most már hamarosan hazamehettek!!!
Kisdió: kórházas történet
Remélem most már minden rendben lesz veletek!!! Dadoo
Kika: sajnálom hogy van aki piszkál a tápszerezés miatt! Olyan hülyék tudnak lenni az emberek! Engem meg a hosszú szoptatásokért piszkálnak.
Sok napig kimaradó kaki setére nekünk anno Nóránál a cukros kamillateát ajánlották, sok cukorral. Az más kérdés, hogy Nóra nem volt hajlandó meginni.
Ujjszopós babák nagyon aranyosak!
Kata ilyet nem tud, ő ma az öklén cuppog.
Szegénykémet kicsit megviselte ez a hét, hogy mindennap jövünk-megyünk összevissza, ma is csak 3kor aludt el délután. Remélem 6ig felébred, mert Kata úgy működik, hogy ha este 6ig felébred, akkor alszik éjjel egybe 10-11 órát, ha viszont 6 után ébred akárcsak pár perccel is, akkor ébred hajnali 5kor szopizni és utána visszaalszik.
Ovi egyelőre egész jól megy, bár ma reggelre Nóra már elfáradt, nem volt sok kedve menni, de amikor kapott ott is reggelit, akkor már ott akart maradni
felújítás halad, most épp pakolnom kéne vissza a szekrényekbe, karácsonyra talán kész is leszünk
Orsi: Nyugodj meg! Tudom, hogy az ember nagyon izgul, hogy mindent jól csináljon, és biztos jól is csinálod! Kata esténként szopi után félkómában kerül az ágyába, ot még szöszöl egy-két percig, aztán elalszik. Nappal viszont szigorúan cicin hajlandó elaludni. Viszem magammal vásárolni, persze, ahol megéhezik ott megszoptatom. De általában jól szokta bírni. Szerintem nyugodtan elmehettek az Auchan-ba, max kimész megszoptatni közbe a kocsiba, ha már nagyon nem bírja. Nálunk nincsenek fix etetési időpontok.
Zsuzsa: lányaid még mindig aranyosak
Edina súlya
Az alma-barack keverék hogy hatott rá?
Zita: továbbra is úgy látom, hogy egy véleményen vagyunk
Hozzátáplálás ügyében is
Én legalábbis úgy gondolom, hogy van még 60-70 jó éve, hogy azt egye amit akar, de azt hiszem, egy 5-6 hónaposnál kisebb babának nincs szüksége más kajára, csak a tápszerre vagy az anyatejre. Épp valamelyik nap a Kikában láttam egy kisfiút akiről kiderült, hogy csak fél éves, kiflit rágcsálni, merthogy jót tesz az ínyének
És azért meg nem adok neki gyümölcsöket, mert esetlegesen másnak nem lett tőle baja (eddig), így biztos nem lesz az enyémnek se. De egyre inkább azt veszem észre a környezetemben, hogy már nem jó az igény szerinti szoptatás, és hogy nem jó az se, ha nem adok neki mást csak cicit
Persze nyílván nekem tök mindegy hogy más hogy csinálja, ezeket sem kéretlen tanácsnak szántam.
Mensi, nekem 99 júliusa óta kétszer volt meg. Lili és Nóra közt egyszer se. Most se várom
Vali: nagyon szépek az ikrek! Grat a napirendhez!!!
Soraya, Ildi: merre vagytok?
Mucska: várunk vissza! Most nézem, hogy Anna mindjárt 4 hónapos!
Nalika: örülök, hogy rendeződött a tejed!
Nandának is írtam a taliról, remélem el tudnak jönni! Nem tudom más is szokott-e beszélni vele, mindenesetre jól vannak, Maya mégis ovis lett, Maxi meg egy tündér kisfiú
Na ez most jó hosszú lett, de most már tényleg megyek takarítani! Meg vasalni is kéne
Szilvi