Sziasztok!
Nehéz ülni a gép elõtt, de azért igyekszem senkit nem kihagyni.
Függõ vagyok???
A délutáni bemutató aranyos volt, ügyesek voltak a gyerkõcök. Elvonta a figyelmem, de a felénél rosszul lettem, mert sok szülõ volt, levegõ meg semmi. Odaevickéltünk a párommal az ablakhoz, erre persze mindenki azt hitte, hogy szülünk. Borrrrrzalmas volt az a sok okos ember. Mindegy, talán túl érzékeny vagyok.
Azóta feküdtem, kicsit jobb. Több a szünet a fájások között.
Holnap akkor is sütök palacsintát.
Délután pedig megint aerobic, de most csak azoknak akik szombaton versenyre mennek. Még jó, hogy ilyen zsúfolt a hetem, nincs idõ magammal foglalkozni.
Krisztinka!
Hidd el, hogy nagy erõt ad, hogy hamarosan látjuk Dórit.
Móni!
Igazad van, tényleg jól esik néha. Bár az ember nem szívesen fájdítja ott a lányok szívét ilyen nyavalygással. De hát olyan jó volt Gabó sorait olvasni.
Bringa!
Sasha mondta jól! "Próféta szóljon belõled!!!"
Martina!
Semmi nincs még veszve! Megelõzhetsz még Te engem hidd el, hiszen nekem nem indíthatják meg a 41. hétig. Addig még Te lazán túllehetsz rajta!
Hetty!
Köszönöm!
Forti!
Már ez is sok, így ismeretlenül, mégis ismerõsen. Szóval köszi!
Csilla!
Megkaptam, aranyos vagy! Köszi!
Nyuszi!
Köszönöm! Vissza fogom adni, ha Te jársz majd a végén és megtudod milyen jól esett nekem most.
Ilke!
Amit Nyuszinak írtam vedd, úgy, hogy Neked is! Szó szerint!
Sheila!
Köszi amiket leírtál!
Eszembe fog jutni remélem!
És nehogy azt hidd, hogy most haragszom mert nem vártál meg. Ki tudja, talán várhatnál még heteket rám.
Dancsi nevében köszi a drukkot, majd holnap küldök képeket. Ma is csináltam, de ez csak tornaruhás. A holnapi már a versenyzõs ruciban lesz. Tök aranyos benne!
Sasha!
Nem is kell mondani, tudom és köszi!!!
Beszti!
Nekem sem voltak egyik lánnyal sem jósló fájások. Azt hittem, hogy 3. baba, áááááá lazán kibújik minden gond nélkül. De hát nincs két egyforma szülés. Azért köszi!
Húúúúúúú! Remélem nem hagytam ki senkit. Ha mégis, akkor 1000+1 bocsánat érte. Most már elmondhatom, hogy megnyugodtam. Csak ne fájna még mindig ennyire.
Anyukám azt mondta, hogy próbáljak meg egy jó pohár meleg tejcsit inni lefekvés elõtt, hátha könnyebben elalszom. Szót fogadok, mert hát mit veszíthetek? Neki az öcsémmel (3. baba) egy hétig volt ilyen fáj két napig, nem fáj két napig idõszak. Talán örököltem? De hát miért pont most? Ez hülye kérdés volt, ugye?
Pussssz nektek és mégegyszer köszi mindenkinek!
Kata