Új privát üzeneted érkezett!

Kata007!
Én már tényleg sejtek valamit. Az hogy megváltozott az arcod és 10 perces fájásaid vannak elég komoly érv amellett, hogy hamarosan babázol! Beszéld még Dórival hátha megilletõdik az elfenekelést hallván. Kép
Beszti!
Mit hallok? Hol van a + energiád? Te szoktál feltölteni minket! Na akkor most én jövök! Kép Már eléggé a végefelé járunk és több van mögöttünk mint elõttünk. Tudom, hogy nem a babásság borított ki de mással meg mi a fenének foglalkozol?! Szabad így elkeseredni, hogy még aludni sem tudsz???
Krisztinka
Csodabogár a pocaklakód, hogy még a szobája tapétáját is kicseréli amig bent van! Vagy legalábbis átrakja a válaszfalat. Kép
Halacska 30+6

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Kata!

Hidd el nem ilyesztettél rám/ránk (remélem irhatom igyKép)
Tisztában kell lenni vele, hogy minden ember/terhesség/szülés más! Még a fájások is. Hiszen sokaknak csak úgy "kipottyan" a baba, míg mások igencsak megszenvednek veleKép Remélem, hamar megfordul a Dóri és akkor uccu nekiKépKépKép Lehet hogy a fájások alatt ráeszmél a kicsi lány, hogy ideje lenne talán a helyes irányba néznieKép Holnapi napra Dóri babát kivánok Neked KataKép

sasha
19+5

Kép
sasha

Kata,

nagyon együttérzek veled. Nagyon nyûgös tud lenni az ember ilyenkor. Tudod, mit? Küldök neked egy óriási ölelést! Két jó hosszú karral KépKépKépKépKép.

Puszi:
Virág

Ja, és NE NÉZD AZ ÓRÁT, NAGYON IDEGESÍTÕ!!!!!!!!!!!!! A negyediknél nem néztem, csak mikor 2-3 perces fájásaim voltak, és sokkal jobb volt. Persze nézd, ha már úgy érzed, rövidülnek, de ne várd! Inkább dõlj le pihenni, vagy csinálj sütit (Küldhetsz nekem isKép), vagy akármit csinálj, ami pihentet, szórakoztat, elvonja a figyelmed. Csak azt az órát ne nézd. Ha az igazi fájások jönnek, nem fognak abbamaradni, észe fogod venni, hogy sûrûsödnek. Lazíts, drága Katám (már amennyre tudsz...Kép) (És próbálj agykontrollozni!!!!!!)
Virág (fiore)

Kata007,

Hat igen nem konnyu neked es nekunk sem lesz az ha eljon a mi idonk.Az elejen amikor rosszul voltam egy baratnom mondta hogy nem igaz hogy nem tudok magamon uralkodni ha rosszul erzem magam.Mi(egy masikkal aki mar szinen anyuka)mondtuk neki hogy majd ha Te is kiprobalod rajossz hogy nem olyan egyszeru ez.
Azert jo ez a forum mert itt mindenki nyugodtan panaszkodhat megsem megy a masik agyara mert egy cipoben jarunk.
De ugy latom Te mar nem sokaigKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Lányok!

Olyan aranyosak vagytok! Most potyog a könnyem, hogy vadidegen emberek mennyire meg tudnak nyugtatni, amikor még én saját magamat sem tudtam. Éreztem, hogy ki kell írnom magamból.
KÖSZÖNÖM NEKTEK!!!!!!!

Virág!
Te egy Tündérvirág vagy! Kép Igazad van, levettem az órát! Most már csak a monitorról kellene eltüntetni! Kép Pihenni nem bírok, mert csak rosszabb, úgy jobban fáj. A sütinek most a gondolatától is felfordul a gyomrom, mert enni sem bírok. 5-kor aerobic bemutató a lányomnak az oviban, talán az majd elvonja a figyelmemet. Azért köszi a tippeket. Holnap délelõtt palacsintát fogok sütni úgy döntöttem. Nem érdekel, hogy mi fáj és mikor, tervezek más dolgokat holnapra nem a szülést, hátha ez rá az orvosság. Kép

Pusssz!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata007!

Az aerobic jobban hangzik mint a 8 emelet lépcsõzés. Kép
Halacska

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Halacska!

Igazad van! Kép Igaz attól nem indul be egy szülés. Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata edes Kata
kitartas,tudod,hogy gyonyoru eredmenye lesz a `kinlodasnak`.Fekudj ha jolesik es ne ugra-bugralj.
Annnyira irigykedek most radKépKépKépNagyon izgulok ertetekKépKépKépKép,Reggel jovok es megnezem,hogy allszKépKépKép

Halacska
Igen ugy tunik nem tul szep a berendezesKépRemelem nagyobb kart mar nem tesz nem szeretnek egy csaszart!Egyebkent most,hogy mondod az en babam nem egy rugdosos tipus hanem egy odabujos,igazi fiuKépKép

Most elmegyek nezelodom egyet a kornyeken kisagy ugyben

Kata neked minden jot!

cup,Krisztinka 22+2
krisztinka

Kata007
KitartásKép
Látod, idönként olyan jó átjönni a ... ma megint megjöttbe! Egyátalán nem gond, hogy panaszkodsz, hiszen azért vagyunk itt, hogy segítsünk és, hogy lefoglaljunk!!!

Bár én azért elég ritkán járok, de annál gyakrabban olvaslak titeket.

Beszti,
Örülök, hogy minden helyre álltKép

Any, Hetty, Kataa és bocs akit kihagytam!

Én is császárral szülök retinaleválás miatt. Bár ezt már írtam korábban, csak azért mondom, hogyha esetleg valaki lemaradt volna róla.

Kataa,
Neked az új módszerrel csinálják? Anno azért akartam átmenni a Péterfy kórházba, hogy tutira az új módszerrel csinálják a császárt és nem a régivel. Látom, hogy a Nyíröben is van ilyen? Azt hittem ez csak a Péterfyben van így. Akkor reménykedhetek, hogy a Margit is ilyen. Talán! Van valakinek infója róla? A Margitban csinálnak ilyen speckó császárt?

Úszók!
Én a Komjádiba járok hetenke 2x! Nagyon jó és nem is fogok róla lemondani. Majd az orvosomtól havonta kérek kenetmintát, hogy tutira rendben legyen minden.

De csak az menjen úszni babásan aki valóban nem szed össze könnyen fertözéseket, vagy megszokta a szervezete a "klímát" és reziszens az ott található bacikra!

Üdv,
Moni
mj

Kata
Hát nem hiszel nekem? Dehogy fogsz te holnap délelõtt palit sütni! Szülni fogsz! Kép

Sasha
Nekem a 21. héten mozdult elõször meg. Ne aggódj, ez is normális!

A magnéziumot a dokitól kell kérni? Vagy recept nélkül adják?

Üdv mindenkinek!

Bringa (26+0)
bringa

Sziasztok!

Kata, ha tudnad milyen irigy vagyok! Bezzeg en most dugtam be a masodik sutit a sutobe Kép

Pocok nyugszik, nem csinal semmit. legkevesbe megszuletni akar Kép

Kata, szurkolok! Azonnal jelentkezz, ha mar tudsz... vagy a Kispapa ha van eredmeny!

m
martina

Kataa!

Köszi a választ, én 28 hétben vagyok, de én is inkább a császárt választanám ha lehetne, mert a szemem mellett van sajnos még vesebetegségem is. Kép Ami szerencsére nem túl súlyos. Én a Péterfyben fogok szülni, és pont a kímélõ császár miatt választottam ezt a kórházat.

Kata007!

Kitaratást Neked, nagyon szorítok érted!

Sasha!

Beirnál engem is a táblázatba légyszives. 28hetes+1napos 24 éves vagyok 1 babás Egerben lakom és a Péterfyben fogok szülni elõreláthatólag.

Köszi

Sziasztok!

Hetty
hetty

Sziasztok

Kata007
Egyszerûen ennél jobban már nem tudunk drukkolni!! Kép Kép
Én speciel már nagyon izgulok érted és Dóriért!

Figyi lányok, az nagyon rosszat jelent, ha a 3. vércukor vizsgálat után most kaptam egy levelet a kórháztól, hogy menjek be a jövõ héten, mert rossz lett az eredményem?? Mit csinálnak ilyenkor?

Forti (27+5)

ui: Lányok ha valakinek olcsó számítógépre lenne szüksége, keresse meg a páromat a "Sanyarú sorsú....."-ban, szívesen segít, cserébe azért mert írtok neki Kép Kép(csak vicc volt) Na szóval beszéljétek meg vele.

Kép
Kép
forti

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a drukkolást és a gratulációkat, jókívánságokat!
Tegnap jöttünk haza a kórházból. Néhány hozzászólást elolvastam, de még sok új van hátra. Nagyon fáradt voltam tegnap, de apának hála, éjjel vigyázott kicsi Erikre és kialudtam magam. (A kórházban ez nem nagyon ment.)
Mint tudjátok császárral szültem, majd igyekszem megírni a történetet, nem lesz egyszerû, mert nem szokványos történet. Akkor nehéznek éreztem, de utólag azt érzem, hogy nagyon megérte. Az egyik nõvér felvette az egész mûtétet videóra és utána a jeleneteket a baba ellátásának végéig, tegnap megnéztük, olyan megható volt! Nagyon jó volt, hogy rögtön megkaphattam a babát. Nagyon szép baba lett!  Egésznap alszik és eszik, szinte nincs is fenn.

Halacska!

Ha tervezett császár van és elõbb beindul a szülés, akkor is megcsinálják a császárt. A baba nem kerül olyan gyorsan a szülõcsatornába, illetve nagyon ritka az ilyesmi. Én nem féltem ettõl, mert az elsõ szülésem vajúdással együtt 8 órán keresztül tartott. Nem pottyan ki olyan könnyen az a baba.
Nekem elõrébb lett hozva egy héttel a mûtét a kiírástól, de az Uh szerint is egy héttel idõsebb volt a baba. Végülis 3820 g lett! 
Ha van még kérdés, szívesen válaszolok, friss még az élmény.

Kata007!

Csilla1 és Erik baba
Email ment.
Csilla1

Nem tudom, hogy cserélõdött meg ez a két sor. Kép
Szóval:

Kata007!
email ment!

Csilla1 és Erik baba
Csilla1

Sziasztok,

Halacska, Hetty, mj és a többi császáros!

Én annyit tudok, mivel nekem is az lesz, hogy a 40. héten csinálják, tehát nem sokkal elõbb. De miért is csinálnák sokkal elõbb? Annál jobb minél tovább bent van a Kispocok, nem igaz?Kép
A természetes beindulásról annyit beszéltem a dokival, hogy a 36. hét után, ha elég fejlett a baba, akkor nem próbálják meg megállitani, de természetesen császár akkor is. Nem megy az olyan gyorsan, hogy a baba ripsz-ropsz a szülõcsatornába kerüljön!!!!Azért van ugye a több órás vajúdás-tágulás meg ilyenek elõtte...(mondom én elsõ babásként marha okosanKép, de nekem is mondta a doki, nem én találtam ki!Kép)
A módszerrõl pedig valamelyik babás újságban azt olvastam, hogy Magyarországon már a kórházak 90%-ban az új módszerrel csinálják. Vagyis nem vágnak mindent össze-vissza, csak amit muszáj.Kép

Forti!

Hogy lehet neked már ez a harmadik vércukrod? Mindegy, nekem is rossz lett az eredmény, bementem, tök aranyos volt a diabetikus néni. Elmondta, hogy rossz és rossz eredmény közt is van különbség. Neked terheléses volt? Nekem az. Ott az a lényeg , hogy leveszik éhgyomorra, aztán cukrosviz-ivás és aztán egy és két óra elteltével újabb vérvétel. Normális esetben 3 egységet emelkedik az elsõ órában, aztán elkezd visszasüllyedni. Namost nekem 3,5 egységet ugrott, ami nem túl jó, de utána szépen visszahúzódott majdnem a normális sávba, ami ha jól tudom 3,3-6,1, legalább is a papiromon ez áll. Van akinek a második órában is tovább emelkedik, ahelyett , hogy megfordulna. Nekem azt mondta, hogy nem olyan rossz, 6,94-re ment vissza.
A megoldás diéta, nem túl drasztikus, kaptam egy táblázatot, hogy miben mennyi cukor van, meg megbeszéltük, hogy mit kell csinálni. Nem kell számolnom a cukrot, mint Anynak, ha jól emlékszem, de oda kell figyelni, hogy mit eszek, és néhány dolgot el kell felejteni, legalább is a terhesség végéig.(fagyi, torta, méz, szõlõ, banán)

bocs azoktól ,akiket nem érint a téma, ha nagyon hosszú voltam...Kép

Kata007!!!!!Kép

KITARTÁS!!!KépBiztos nagyon nehéz lehet, de én már igy is nagyon irigyellek, hogy ilyen közel vagy! KépKépKép

üdv.
Nyuszi
29+1
Nyuszi

Ildiko,
Hagy kérdezzem meg, hogy a pezsgõfürdõt miért nem ajánlják ilyenkor? Nem mintha járnék uszodába, csak érdekel. Köszike, üdv nálunk!Kép

Kata,
Annyira drukkolok nektek!Kép Szerintem mi legalább annyira örülünk neki, hogy írsz, mint amilyen jól esik nekedKép))Kívánom, hogy holnap már babázhass.

Forti,
küldtem próba mailt, remélem megkaptad.

Lányok, a Margit, császár ügyben engem is érdekelne. Ha minden igaz akkor nekünk hagyományos szülés lesz, de azért jó tudni, hogy mit alkalmaznak.

Na most én is megkívántam a palacsintát, megyek és csinálok is egy párat-sokat-sokat...Kép))

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Drága Kata Barátnõm!

Nagyon úgy néz ki, hogy Dóri már kinézne!!
Csak a kis popsiját fordítaná vissza...

Kata, szeretném ha tudnád nagyon-nagyon Veled vagyok lélekben, és remegve várom az sms-t!!!

Ügyesek legyetek, és próbálj meg úgy lélegezni,hogy lassan be mikor kezdõdik a fájás- a csúcspontig-majd még lassabban ki...

tolófájáskor mikor még nem nyomhatsz, vagy már nem a gátvédelem miatt: vegyél nagy levegõt és kis adagokban ereszd ki / mintha lihegnél /

nyomáskor: nagy levegõ tartsd bennt és préselj ezerrel,
egy fájáson belül többször cserélj levegõt ha kell.

ezeket azért írom, mert a szülésfelkészítõn így tanultuk és nekem nagyon sokat segített a légzéstechnika, enélkül nem tudom hogy bírtam volna...

persze 3. babásként ezzel Te is tisztában lehetsz, csak emlékeztetõül írtam le, mert bennem még nagyon friss az élmény.../ Melissa ma 2 hetes /

szóval nagyon DRUKKOLOK Neked és a Kispapának is, és jelentkezz!!!

Millió puszi:

Sheila& Melissa

Ui: Drukk Dancsinak az aerobichoz!!!

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Kata!

Nem mondok semmit, úgyis tudod, hogy mennyire izgulok és drukkolok 1000-relKép

Hetty!

Beirnálak, de nem tudlakKép Nem azért, mert nincs hely, az van bõven, csak a sorrendet a szülés várható idõpontja határozza meg és nem az hogy ki hány hetes, vagy mit állapitottak meg éppenKép Szóval a hiányzó adatot léci hozd tudomásomra és azzzzonnnal beirlak ok?KépKépKép (azt hogy számoljam ki nem várhatod elKép) (vicc volt)

sasha

Kép
sasha

Sziasztok,

Eppen raerek ugyhogy elultem ket palacsinta utan a gephez.KépKépKép

Mj,
Igen az en nogyogyszomoat az elso terhessegi vizitnel megkerdezte hogy O igy csinalja-e mert nekem ez nagyon fontos lenne.Es hala istennek igen mert nem akartam tole megvalni.A korhaztol nagyon nem vagyok oda,de hat Mo-on nem nagyon van kulonbseg sajnos.
Nekem a noverem es egy baratnom is igy szult es nagyon pozitivan nyilatkoztak rola.

Hetty,
Igen a Peterfy volt az elso ilyen korhaz Mo-on.Szerencsere mar sok ilyen van.Kép

Csilla1
Udv otthon.Orulunk hogy jol vagy.En nagyon varom a tortenetet,persze ertheto ha egy kicsit kesik.Elso a kis Erik.Kép
Ami engem erdekelne hogy a borotvalas teljes koru volt vagy csak fent.Bocs hogy ilyeneket kerdezek...

Mindenkinek szep estet,
Kataa
17+0

Kép
Kép
kataa

Kata!!

Talán megbocsájtasz Nekem, de írtam az elsõ napokba a
Lányoknak, mert segítségre volt szükségem.
Ha elolvasod, biztos megérted, Drága Barátnõm, hogy muszály
volt, bár megígértem, hogy megvárlak Benneteket.
Persze inkább azt kívánom Neked, hogy pár nap múlva olvasd csak ezeket a sorokat, mikor a kis Dóri éppen alszik...

Puszi:

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila!

Ugye nem haragszol meg, de elolvastam amit az Elsõ napok-ba irtál! Nagyon szomoru lettem. Ezzel ellentétben szeretném megkérdezni, hogy mit ne csináljak, ha szeretnék szoptatni? Mi a véleményed??? Ezt csak azért merem megkérdezni, mert stressz és egyéb dolgok voltak a ludasokKép Én is iszonyúan szeretném szoptatni a babámat és mostanában is azt figyelem, hogy mikor cseppen ki egy kis elõtej, mert akkor az már biztosKép Hülyeség tudom, de..Kép

Remélem nem sértõ voltamKép

sasha

Kép
sasha

Halacska!

Drága kedves virtuális barátném!Kép Teljesen igazad van!KépKépKép És nagyon igyekszem, hogy ne forduljon ilyen elö (nem az alvás miatt (azt esetleg tudom pótolni Kép), hanem azért is mert gyakori méhösszehúzódás is volt a hatás). Azt hiszem érzékenyebb az ember, meg a helyzet az, hogy ugyan nem a család, de a szivemhez nagyon közelálló kedves emberek boritottak ki. Idegenekkel nem foglalkoznék ennyit.
De azt mineképpen el kell mondanom, mert megérdemli: a férjem egy szuper, nagyon aranyos, szeretnivaló ember!!!KépKépKép

Moni!

KépKép

Kata!

Ugyan nem irtam délután, de persze én is ezerrel szoritok!KépKépKépKép
Nekem nem voltak se jósló, se semmilyen komoly fájásaim az utolsó idökben a fiamnál, de azt a 10 nap tulhordás miatt tudom, hogy milyen tükön ülni. Remélem azért Dóri hamarosan befordul, és nemsokára babázol!KépKépKép

Martina!

Hmmm... Süti!!! Milyen??KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok'

meg mindig nem kapok levegot Kép es mivel nem esett az eso, nem tudom hogy allergia vagy natha?
a szemem is viszket....

kokuszkockat es csokolades koszorut alkottam Kép
Kata ha jo kislany leszel, viszek neked a korhazba Kép

m
martina

Nyuszi
igen, nekem ez már a 3. terheléses vércukor vizsgálat volt, az elsõ a 8. héten a második a 16. héten és a harmadik a 26. héten volt. A vizsgálat menetét tudom, csak az a furcsa hogy az elsõ kettõ eredménye annyira jó volt, hogy azt mondták olyan mintha meg sem ittam volna a cukros vizet. Erre most meg küldenek egy levelet... Létezik hogy csak a harmadik vizsgálat lesz rossz?
Holott a dokim azt mondta hogy ha az elsõ kettõ tök jó lett, a harmadikat nem is kell hogy megcsinálják. Erre tessék, még jó hogy megcsinálták.

Ilke
Kicsit el vagyunk idõben csúszva egymástól Kép Kép
Igen megkaptam az emilt, sõt már válaszoltam is rá!

Kata007
Még mindig nagyon drukkolok(unk)!!!!! Egyre izgalmasabb, ahogy olvasom a többieket is. Izzik a szoba értetek!

Puszi mindenkinek:
Forti (27+5)

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Hetty!

Én is rövidlátó voltam, és volt egy lézeres szemmûtétem, de annak már kilenc éve. Tulképp nem is a mûtét indokolja a császárt, hanem az, hogy ilyenkor maga a szemlencse nem változik, csak a szaruhártya görbülete. Tehát odabenn a szem még mindig "rövidlátó". Az én problémám az volt, hogy elég sok dioptriával rendelkeztem, ami a szemlencse torzulását, és nagyobb szemnyomást is jelent. Ezért nagyobb a kockázata egy bevérzésnek, retina-problémáknak. De nekem azt mondták, hogy a terhesség alatt legalább két aklalommal kell szemvizsgálat, mert a szemnyomás idõvel változhat.
Egyébként a Péterfyben kinél szülsz?

Moni!

Az egyik barátnõm is tervezett, újfajta császárral szült a MÁV kórházban, és nagyon dícsérte az orvosát, és a kórházi körülményeket. Ráadásul ugyanúgy hazaengedik onnan az ember lányát, mint a természetes úton szült mamákat, négy nap után!

Sasha!

Én sem érzem még a babuli fickándozásait, pedig tegnap az UH-n láttam, hogy igencsak aktív! Folyamatosan csak mocorgott!

Finiseseknek kitartást, és sok türelmet! KépKépKép

És persze Mindenkinek további kellemes pocakosodást!

i_ancsa
18+2
i_ancsa

Forti,

Nálatok volt cukorbeteg a családban, hogy ilyen sok terheléses vc vizsgálatot csinálnak neked? Nálunk nem volt egy darab sem és nekem ez volt az elsõ vizsgálat , a 26. héten. Egyébként azt mondta a diabetikus, hogy a terhességi cukibetegség csak a harmadik harmadban jön elõ és a terhesség után el is múlik. De persze mindenképpen hajlamot jelez cukorbetegségre, ami esetleg idõskorban visszajöhet. Egyelõre ennyit tudok én is.

Nyuszi
29+1
Nyuszi

Forti
pont én is azt akartam kérdezni, hogy miért volt 3* cukor vizsgálat? Nálunk is csak a 25-26. héten van egyszer.

bringa (26+0)
bringa

Sziasztok!

Nehéz ülni a gép elõtt, de azért igyekszem senkit nem kihagyni. Kép Függõ vagyok??? Kép

A délutáni bemutató aranyos volt, ügyesek voltak a gyerkõcök. Elvonta a figyelmem, de a felénél rosszul lettem, mert sok szülõ volt, levegõ meg semmi. Odaevickéltünk a párommal az ablakhoz, erre persze mindenki azt hitte, hogy szülünk. Borrrrrzalmas volt az a sok okos ember. Mindegy, talán túl érzékeny vagyok.
Azóta feküdtem, kicsit jobb. Több a szünet a fájások között.
Holnap akkor is sütök palacsintát. Kép Délután pedig megint aerobic, de most csak azoknak akik szombaton versenyre mennek. Még jó, hogy ilyen zsúfolt a hetem, nincs idõ magammal foglalkozni. Kép

Krisztinka!
Hidd el, hogy nagy erõt ad, hogy hamarosan látjuk Dórit. Kép

Móni!
Igazad van, tényleg jól esik néha. Bár az ember nem szívesen fájdítja ott a lányok szívét ilyen nyavalygással. De hát olyan jó volt Gabó sorait olvasni. Kép

Bringa!
Sasha mondta jól! "Próféta szóljon belõled!!!" Kép

Martina!
Semmi nincs még veszve! Megelõzhetsz még Te engem hidd el, hiszen nekem nem indíthatják meg a 41. hétig. Addig még Te lazán túllehetsz rajta! Kép

Hetty!
Köszönöm!

Forti!
Már ez is sok, így ismeretlenül, mégis ismerõsen. Szóval köszi! Kép

Csilla!
Megkaptam, aranyos vagy! Köszi! Kép

Nyuszi!
Köszönöm! Vissza fogom adni, ha Te jársz majd a végén és megtudod milyen jól esett nekem most. Kép

Ilke!
Amit Nyuszinak írtam vedd, úgy, hogy Neked is! Szó szerint!

Sheila!
Köszi amiket leírtál! Kép Eszembe fog jutni remélem!
És nehogy azt hidd, hogy most haragszom mert nem vártál meg. Ki tudja, talán várhatnál még heteket rám. Kép
Dancsi nevében köszi a drukkot, majd holnap küldök képeket. Ma is csináltam, de ez csak tornaruhás. A holnapi már a versenyzõs ruciban lesz. Tök aranyos benne! Kép

Sasha!
Nem is kell mondani, tudom és köszi!!! Kép

Beszti!
Nekem sem voltak egyik lánnyal sem jósló fájások. Azt hittem, hogy 3. baba, áááááá lazán kibújik minden gond nélkül. De hát nincs két egyforma szülés. Azért köszi!

Húúúúúúú! Remélem nem hagytam ki senkit. Ha mégis, akkor 1000+1 bocsánat érte. Most már elmondhatom, hogy megnyugodtam. Csak ne fájna még mindig ennyire. KépKépKép
Anyukám azt mondta, hogy próbáljak meg egy jó pohár meleg tejcsit inni lefekvés elõtt, hátha könnyebben elalszom. Szót fogadok, mert hát mit veszíthetek? Neki az öcsémmel (3. baba) egy hétig volt ilyen fáj két napig, nem fáj két napig idõszak. Talán örököltem? De hát miért pont most? Ez hülye kérdés volt, ugye?

Pussssz nektek és mégegyszer köszi mindenkinek!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Kismamák!

Nagyon jó, hogy meg tudjátok (tudjuk) beszélni egymással az eü-i dolgokat is, hisz ez nekem is segített annak idején, de azért figyelmetekbe ajánlom ezt az oldalt, hogy egy kicsit a szakértõket is olvasgassátok:
[url=http://www.babanet.hu/szak/index.htm" TARGET="_top]Várandósság[/url]
Jó böngészést!
Névtelen

Nyuszi, Bringa

Igen, volt a családban cukorbeteg, mind a két nagyszülõm, de nekik idõskori volt. Ezért csináltak már a 8. héten egy terhelést. A másik kettõ pedig a kórházi "menetrendben" van benne. Nem tudom akkor ezek szerint csak a Margitban csinálnak ilyet. Elég alaposak mit ne mondjak. Kép Kép
Nyuszi mit is mondtál, hogy a normál sáv 3,3-nál kezdõdik? Nekem a múltkori 2,8 volt. Ez van beírva a kiskönyvembe. Az nem lehet hogy nagyon alacsony valakinek?

Forti (27+5)

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Ha már a vércukorvizsgálatról van szó: nekem is a 26. héten csináltak terhelésest. Nekem az SZTK-ban csinálták, mert magánrendelõbe járok és vérvételre nem a kórházba, hanem az SzTK-ba küld az orvos. A vizsgálat nekem viszont úgy zajlott, hogy reggel megettem egy zsömlét + 2 dl tejet, elmentem a laborba, ahol szóltam, hogy mikor vegyék le a vért, hogy kaja után egy óra teljen el. Vagyis nekem éhgyomorra nem vettek vért, holott eddig én is úgy hallottam, hogy kétszer vesznek vért. Csak azt nem értem, hogy akkor önmagában is mond valamit ez az érték, vagy csak az elsõ (éhgyomori) értékhez képest? Egyébként éppen ma voltam a védõnõnél, azt mondta, hogy jó az eredmény.

Kata! Nagyon drukkolok neked, biztos hamarosan meglátod Dórit!!

Én egyébként nagyon nem félek - egyelõre - a szüléstõl, de mindig van egy olyan érzésem, hogy eddig az egész terhességem annyira jó és minden problémától mentes volt, hogy majd a szülésnél jön el ennek a böjtje... De talán nem kellene rémeket látnom!

Sziasztok, puszi:

Zsanci (28)
zsanci

Zsanci, Forti

Nálunk a terheléses vércukornál más értékek voltak. Még csak holnap megyek a dokimhoz, úgyhogy nem idegesítek senkit, bár análunk a tarományok is mások. Az elsõ vérvétel éhgyomorra, a második a cukros víz után egy órával, a harmadik vérvétel pedig utána két órával történt.

pussz,
bringa
bringa

Kata007!

Nagyon szorítok nektek én is! És aztán tényleg várunk titeket Sheilával együtt a már babázós topicba!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Menta
menta

Jo reggelt mindenkinek! Dec8,zsanci köszönöm a biztatást megfogadom hogy kevesebet fogok idegeskedni bár nem könyö betertani ha a családja az embernek jo szándékbol az agyára megy néha.az én kispapám is nagyon aranyos ö vigasztalt meg mikor nagyon felhuztam magam és még a vacsit is megcsinálta helyetem mert anyira felhuztam magam hogy tiszta kemény lett a pocakom .

terheléses cukrot nekem idáig csak 2 csináltak 1 a 16 héten és egyet a 28 héten az az a mult héten az elsö vércukor vizsgálatom rossz lett mert én nem tudtam hogy mit kel enem és inom igy egy szalámis zsömit etem és üditöt itam ugy hogy a kaja utáni vérvételem rosz lett de a nem sokal .remélem hogy ez a terheléses Vcukor már jo lesz mert mosmár csak tejet és egy kiflit etem 2 vérvétel közöt .

Másik dolog szerintem nincs is sok vizsgálat itt Mo igy legalább kilehet szerintem szürni ha van a kismamának vagy a babának valami baja .
Na befejezem a száj jártatást mert kicsit hosszura nyult ez az irásom ÜDV csics 29+ KépKépKép
csics

Lányok most egy kicsit Off leszek most néztem meg a leveles ládámat és már megint küldtek virusos levelet nekem gezd boszantani az illetö bár már kezdem felismerni ha nem jo a levél mert ki irja a rendszer ha egy fájl hibás .
Bocsi az OFF témáért Puszi mindenkinek és szép napot KépKépKépKép Csics 29+
csics

Sziasztok!

Kata007
Nagyon irigyellek és kitartás, már biztos nem sok van hátra.
Tényleg a Dóridnak mekkora a súlya?

Csics
Ha keményedik a hasad akkor szedjél be MagneB 6-ot az erre jó. Mikor nekem ilyen van és beszedem akkor mindig elmúlik.

Bringa
A Magnéziumot recept nélkül lehet kapni a gyógyszertárba.

Petra/26+6/
Petra

Sasha!

Bocs az idõpont teényleg lemaradt, nem szándékosan csak siettem mikor irtam. Kép A várható idõpont 08.05. Kép

Ma voltam UH-on és még mindig nem látszott a neme. Kép De igazából meg sem nézte rendesen szerintem. (nem doki vizsgált hanem szonográfus) Csak annyit mondott, hogy elég lányos a tartása. Ennek örülök, csak azt nem tudom megérteni, hogy az összes ismerõsömnek már a 18.heti Uh-on megmondták a nemét engem meg szívat ez a csaj.Kép
Ja azt hozzá kell tennem, hogy kb 3 percig vizsgált mig az elõttem lévõ feltehetõen ismerõs vagy protekciós kismamát fél oráig.
Hát ha másért nem azért megéri inkább magánba Uh ra menni, mert ott legalább rendesen megvizsgálják a babucit.

Üdv: hetty 28+2
hetty

Sziasztok

Eddig ki akartam huzni -ig, de most ram is ramjott, hogy babazni akarok Kép Es azt hittem, hogy a hidegfront hat majd ram, erresehol semmi. Pedig ugy szeretnem, de hat ez a kolok tiszta apja Kép jo nagy darab es ej raerunk arra meg!

Sebaj legkesobb hetvegen veszek neki egy babakocsit, hatha a jarganyra mar kivancsi lesz Kép

Norci
Norci

bocs szoval 20-ig ki akartam huzni

Norci
Norci

Sziasztok!

Jelentem még mindig itthon és egyben. Egész jól telt az éjszaka pedig féltem tõle. Voltak fájások, de nem 10 percesek. Reggel egy nagyon erõsre ébredtem, azt hittem végre ez az, de elmúlt. Azóta picikék, de sokkal elviselhetõbb mint tegnap.
Este a párom jó 20 percig simogatta pocim, és felért egy órás alvással. Nem volt közben fájás, keményedés. Annyira jól esett, hogy csak ajánlani tudom mindenkinek akinek sokat keményedig a pocak!!!

Menta!
Köszi, és hidd el, én szeretnék már a legjobban bejelentkezni hozzátok. Kép
Sebaj, Sheila már melegíti nálatok a helyem... Kép

Petra!
Nem tudok méretet, mert az utolsó UH 23-án volt. Akkor 2700 g körüli volt. Ha nem történik semmi akkor pénteken megyek újra.

Norci!
Bár én nem tudom Dóri mostani súlyát, de szívembõl szóltál: "hát ez a kölök tiszta apja Kép, jó nagy darab és ejj ráérünk arra még!" Abból gondolom, hogy nagy darab, mert tele van vele a hasam. Kép
Mozogni már nem igazán mozog, csak jeleket ad, hogy hahó itt vagyok. Kép
Mi már mindent megvettünk, de hát a kisasszony nem kíváncsi semmire. Vagyis hiányzik még a gyerekülés. Talán arra vár??? Kép

Kata (38.)

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Nekem bezzeg borzalmas ejszakam volt Kép
ez a megfazas nagyon durva. csak tudnam mikor es hol faztam meg? orankent ebredtem hogy nem kapok levegot, ittammint egy godeny, persze pisiltem is ezerrel...
izzadtam mert paplannal alszom, es a Pocok szetverte a berendezest Kép)))

m
martina

Beszti!
KépKépKép
Ez a hozzáállás már jobban hangzik!
Lányok!
Köszönöm szépen a tervezett császár hozzászólásokat.

Légyszi írjatok babadal címeket, amiket lehet énekelgetni a pocaklakónak. Eddig csak CD-ket hallgattunk de arra gondoltam, hogy jó lenne énekelni is neki. Viszont nem igazán jutnak eszembe nagyon releváns dalok. Kiv. Jó éjt gyerekek búcsúzik a Füles mára és a Süss fel nap! Kép

Én most elbúcsúzom keddig mert szabizok és lemegyünk a Balcsira!
Finisben lévõk! (Kata007, Norci, Martina és a többiek!)
Csiga biga gyere ki... Kép
Puszi mindenkinek, gömbölyödjetek és pihizzetek!
Halacska 31

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok,

Hat nekem is rossz ejszakam volt,tele minden remes gyerekkel kapacsolatos almokkal.Biztos azert volt mert a kispapa elutazott es egyedul aludtam.Kép((

Hetty,
Az UH nalam sem a lejobb,mert nem asajat hanem az epp ugyelets doki vegzi a korhazban.Nagyon gyorsan kiszornak mindenki,de varni azt kell orakat mert minden protekcios elore megy...
En jovo heten megyek UH-ra es elhataroztam hogy ''eroszkos'' leszek a dokival es mindent megkerdezek.

Lanyok nekem csak egy terheleses cukor vizsgalatom lesz a 24. heten.Ez akkor mindenhol maskepp van? Erdekes...

I_Ancsa
Na akkor Te leszel meg elottem az utolso csaszaros,pont egy hettel ha minden jol megyKép))
Meg en sem erzem igazan ,bar valami furcsa azert volt ket napja ,de adoki szerint irjam fel amikor mar tuti erzem es obbol kovetkeztet a szules datumara.csak azt felejtettem el kerdezni hogyan?Tudja valaki???

Puszi mindenkinek
Kataa
17+1

Kép
Kép
kataa

Ilke!

A pezsgofurdot hogy oszinte legyek nem igazan ertem. Amit nagyon nem ajanlanak az a tulmelegedes, igy szauna, gozfurdo, meg forro furdo sem, max meleg, dehat a pezsgofurdo nem forro. Egy baratnom szerint (szinten terhes) az lehet az oka hogy abban a vizhomersekletben tenyleg nagyon jol szaporodnak a bacik es az talan mar sok lenne. Persze lehet hogy csak arrol van szo hogy az uszodak vedik magukat, nehogy rosszul legyel, elajulj stb...

A tulmelegedest illetoen erdekes viszont, hogy amikor egy masik baratnom Finnorszagban varta a harmadik babajat (az elso ketto otthon szuletett), gyakorlatilag raparancsoltak hogy igenis tessek rendszeresen szaunazni. Szoval ahany haz annyi szokas.
ildiko

mj Moni, Hetty, i_ancsa,

Ha jol ertettem ti mindd a szemetek miatt fogtok csaszarral szulni. Attol tartok ez engem is fenyeget, hiszen -5 -os szemuvegem ill.kontaklencsem van. Nem tudjatok veletlenul mi a hatar ami felett automatikusan csaszaroznak ? Vagy ez mastol is fugg ?
En rakerdeztem itt a dokinal de ö pl.soha eleteben nem hallott errol...Masik dokit is megkerdezek meg , de kivancsi voltam tudtok e reszleteket.

Koszi elore is
kamelia

Kata007 ,

Csak neeeem Kép ? Ma meg nem irtal ! Most vagy palacsintat sutsz vagy szulni vagytok Kép...
Szoritok nektek !!! Drukk - drukk - drukk ...
kamelia

Sziasztok,

Ugy tünik, mégis fel vagyok fázva... Meg mintha jönne belölem valami hig, szintelen cucc is - izgulok, hogy ne a magzatviz legyen...Kép Van valakinek ilyesmi tapasztalata? Persze rohannék orvoshoz, de a dokim még nem jött haza. Remélem, holnap már itt lesz... Drukkoljatok!

Zita
ParaZita

Kata007,

Bocs Kép most latom csak, hogy megis itt vagy ... Pedig en mar azt hittem ! De azert a "drukk - drukk" meg mindig megy , jo Kép ?!

pusz
kamelia
kamelia

Kamélia!

Vagyok!!!!! Ma már írtam is! Kép

Lányok!
Már megint lemaradnak az aláírás után a hetek!!!!
Irgum-burgum!
Mert ugye most keressek utána, hogy Ilke hány hetes, ugyan mi jön belõle. Talán belõlem is jött, na de hány hetesen?
Elég ha az aktuális hetet írjátok. Én ma vagyok 37+2, de röviden csak annyit írok, hogy 38. Olyan sokat vagyunk, hogy ennyit nem lehet észben tartani. A körülöttem lévõkét nagyjából tudom, de a többiekét nem igazán!

Ilke!
Szóval 32. hét. Nekem is voltak napok amikor nedves volt a bugyim. Ilyenkor beraktam egy tisztasági betétet, mert ugye azon jobban "megvizsgálható" Kép Én úgy tudom, hogy amíg se színe, se szaga, addig nincs gond. Persze ha 1-2 nap után nem szûnik meg, spuri az orvos!

Kata (38.)

KépKép

KépKép
kata007

Kameila!

Nekem azt mondta a szemdokim, hogy -7 diopria felett õ mindig javasolja a császárt, mert az õ felelõssége, ha esetleg valami komplikáció lépne fel és õ nem kockáztat. Nekem is -5 diopriás volt a szemem ( vagyis elvileg még mindig az) és Nekem azt mondta, hogy számíthatok arra, hogy a terhesség alatti hormonális változások miatt változni fog a diopriám. Mivel nekem 100% volt a látásom a mûtét után ezzel nem is foglalkoztam, csak most kb 1 hónapja látok rosszabbul. Megvizsgáltak és -0,5 diopriát romlott, de ez változó, mert az terhesség után megjavulhat.Legalábbis Nekem ezt mondták. Ja és elvileg lehet szülnöm hüvelyi úton ekkora diopriával.
Remélem erthetõ volt ahogy leírtam.

hetty
hetty

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?