Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Anita: szerintem jobban jársz a Chiccoval, mert a Graco-t hamar kinövik a babák, ülve elférnek, de a fekvőfelülete nagyon rövid! Ennek átfordítható a tolókarja?

Eszti: mi nem eszünk disznóhúst, mert a férjem görcsöl tőle, de nemrég kaptunk egy csomó hurkát. Nekem annyira jól esett, csináltam hozzá dinsztelt káposztát. Azért a házi hús biztos más, mint a bolti.

Babetta: átérzem a helyzeted, nálunk is földút van, olvadáskor és nagy esőben terepjáró kéne! Jó választás volt a babakocsi!Kép

Bartika: csini a pocid! Irigyellek, hogy már megvan a párnádKép én ettől remélem az alvást, mert mostanában sehogy sem kényelmesKép

Viko: örülök, hogy már nem fáj annyit a pocidKép
Én a kórházba pizsamát vettem. A felső része derékig gombolhatóKép A hálóinggel az a bajom, hogy rámtekeredik alvás közben, meg felcsúszik...
Én az Ázsia Centerben vettem 1300/db. Most is abban alszom már.

Jó éjt Mindenkinek!!

Tünde 31+4 (1 perce)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Ez az, Tünde Kép Nekem is ez a bajom. Ez a hálóing valami agyrém... Igaz, a bugyiban-melltartóban alvás meg nem lenne túl ajánlatos a kórházban, pedig KépKépKép
Azt a dinsztelt káposztát én is de megenném, akár most azonnal isKép

Eszter! mél ment - legalábbis tőlem el... Kép

indianyo

Jó reggelt!

Nicika, akkor el is ment a mail a jelszó ügyében.

Ma almanapot tartok, úgy érzem, nem árt egy kicsit ezután a disznótor után...Kép

Angi, köszi a találka helyet. Kép

Anita, mi csak ágyat és pelenkázót veszünk, mert szekrény maradt. Volt egy egész szekrénysorunk, teljesen sima, fenyő, zsalus ajtóval, és abból egy kétajtósat és egy egyajtósat bent hagytunk a gyerekszobában, az lesz majd egyszer picúrkánk szekrénye. Nekünk a maradékban is bőven elfér mindenünk. És így a fenyő ággyal és pelenkázóval tök jó. Kép

Tünde, jól hangzik ez a pizsi, derékig kigombolható. Hol vetted az Ázsián belül? Úgyis akarunk a héten menni.

Ma pedig várom a UPC-t, mert a tévét még csak ma kötik be.

Puszi

Eszti
29+5
Vendég

Jó reggelt!

Apa ma korán ment dolgozni, így már én is fenn vagyok, de szerintem még kicsit lustizni fogokKép

Tünde: köszi! Fontos a te véleményed is, mert te is tapasztalt vagy már babakocsi ügyben (is)! Nekem is van olyan új pizsim, ami az Ázsia Centerből van!
Kép szerint átfordítható a kar, bár megmondom őszintén én azt hittem, hogy ugyanúgy, mint a Graconál, a télitetőt tudom variálni. Nem baj, holnap még járunk egy kört, és döntünk! (Amennyire beleszerettünk a Gracoba, már kezd átpártolni a szívünkKép)

Vikó: csatlakozom hozzátok, én is ezért utálom a hálóingetKép

Eszti: almanap?Kép Nem lenne rossz nekem sem! Az elmúlt hét vége felé most megint több szénhidrát csúszott leKép Csütörtökön meg dokinál mázsálás...Kép
Biztos nagyon tuti lesz Bencus szobája! Olyan izgi már ezekkel foglalkozni, nem? Nekünk nyár végéig még plussz szobánk sem voltKép Így be kell bútorozni teljesen,ma hozzák az bútorzat utolsó darabját! Viszont még nincs karnisunk, azt is a héten intézni kellene... Még lesz csinosítgatni való szerintem egész januárban...
Várd a szerelőket!Kép (Mindjárt nekünk is 3-al kezdődik a hetek száma!)

Anita (29+2)

Anita
Kép
Kép
_anita_

<font color="119911"> Jó reggelt,
Anita,
igen, 70*140-es a kiságyunk és a nagyobb paplant vettük meg. Lehet, hogy most nem kell majd, de lesz. Huzatot én is vettem volna még egyet, de nem volt nekik. Ki voltak fogyva.
Eszti,
almanap? Én is nagyon szeretem az almát. Kép De azért vigyázz ne fájjon a pocid a sok savtól.
Tünde,
nekem van szopipárnám, kiskacsás huzattal és aludni nem tudtam használni, mert zavart, hogy csörög benne az a sok golyó. Remélem nektek alváshoz is jó lesz. Üléshez viszont nagyon jó!!Kép

Hálóing: megnéztem a Brendonban, hogy milyen pl. az Anita márkájú, ami 4ezer. Hát... nem voltam elájulva tőle. Jó lesz nekem az 1100 Ft-os Ázsia centeres. Kép Akkor nem gáz a pizsi a kórházban? Tényleg hallottam, hogy van olyan, ahol nem szeretik.
Puszi
Angi 31+3</font>
angi79

Jó reggelt!

Pizsamára mindenképpen kérdezzetek rá a dokinál, nehogy úgy járjatok, hogy beszerzitek, aztán nem lehet abban lenni!

Nekünk 60x120-as kiságyunk lesz, de még nem kaptuk meg, mert most muszáj új, mert Zsoma szétugrálta az előzőt.
Ma elgondolkoztam azon, hogy lassan én is menthetetlenül beletrappolok az utolsó harmadba. Nagyon furcsa Kép Egyelőre nehéz felfogni, hogy lehet, hogy ez az utolsó terhességem, bár még ki tudja, időm még mint a tenger Kép

cory 26+4

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory!!!!!
Először is neked akarok gratulálni a kiscsajhoz!!!!!!!!!!
Éljen, éljen!!!!
Tök jó, annyira örülökKép
Kép

Mindjárt jövök vissza, el kell mennem teregetni, de ezt még le akartam írni nekedKép

Ildikó 24+3
vas

Csajok, ti milyen ágynemű készletet vettetek?
Én egyelőre csak úgy gondoltam, hogy simán a kókuszon lesz (vettem már frottír ráhúzható lepedőt), és hálózsák + takaró.
Tapasztalt anyukák??? Mi a vélemény? Ez így jó?
Ja, és nálunk meglehetősen meleg van.

Anita, így már értem. Mert így neked komplett szobát kell berendezni.

Én a Kikában láttam nagyon klassz képeket a falra. És nem is volt drága.

Ázsia centerben ki lehet fogni jó cuccokat, mi főként nadrágot szoktunk ott venni, páromra nagyon klasszakat lehet kapni. Meg inget is. És kifogástalan minőségűek.

Angi, szerencsére az almával semmi gondom gyomorilag, ha kellene, elélnék rajta. Most viszont úgy fogom enni, mint a gyerekek, lereszerelem. Ugyanis imádom meginni a levét, amit kifacsarok belőle. Kép Kép

Hú, igen, szerdától 3-sal kezdődik.....naggggyon durva. JUJJJJJJJJ! Kép
Vendég

Eszti: nálunk meleg van, meg hát állandóan lerúgták magukról a takarót, úgyhogy én nem paplanoztam. A hálózsákot én nem szerettem, úgyhogy rugiban aludt mindkét fiú. De ez mind olyan dolog, hogy majd kiderül, nektek mi jön be Kép

Ildi: köszi Kép

cory
Budapest

<font color="119911">Eszti,
akkor jó! Egészségedre az almákat! Szerintem jó ez a verzió, amit írtál. A fiúk nem szoktak fázósak lenni. Kép
Csajok,
jövő héten karácsony!!!!</font>Kép
angi79

Igen, nagyjából a kistakaró addig jó, míg olyan pici, hogy nem rúgja le. De sok ismerősömnél utána is szerették a takarót, magukhoz ölelni, stb. Kép
Én is vettem olyan tiszta pamut rugit, ami jó pizsinek, meg vékonyabb frottír hálózsákot, aztán majd valahogy kialakul.
Vendég

Angi: azért a fiúk nem szoktak fázósak lenni dolgot gyorsan cáfolnám Kép Zsoma félelmetesen fázós most is, kicsinek meg még durvább volt. Olyan szinten utálta a hideget, hogy +5 fok alatt üvöltött az utcán. Ez elég rendesen megnehezítette az életemet, mert aug. végén született, és október közepén vihettük ki először, onnantól meg jöttek a hűvösebbek.
De most is képes megállni a kapuban, és közli, hgoy hideg van, nem jön.

cory
Budapest

Ok, Cory ez csak egy általánosság. Nem mindenkire érvényes. Kép
angi79

na,, megjöttemKép
De aztán bepakoltam még egy adagot, lesz még egy körömKép

Eszti, tök jó, hogy jól sikerült a disznótorosKép
Bírom, ahogy ma meg vezekelsz az almákkalKép
Én is még mindig a múlt heti pizza-gesztenyepürés estét nyögömKép
Tegnap is egész délután ananászt ettem, meg "1-es" kód-otKépKépKépKép
Vicces, hogy egy jól sikerült vacsora után 1 kerek kilót híztamKépKépKép
Úgyhogy nem csoda, hogy Olivérrel úgy elszálltamKép

Angi, tök szép lett a kiságyKép
Mi is mindig takarót használtunk, hálózsákot soha, body+ rugdalózó volt az éjszakai viselet.A takarót még úgysem rúgja le az elejénKép

Bartika, tök jó, hogy raktál fel a pocidról képet(akartam is kérni, hogy nincs-e új), de megelőztél.Csak összeakartam hasonlítani az enyémmel(nagyjából egy kaliber vagyunk), és megnyugodtam, hogy nekem sincs nagyobb pocim(se kisebbKép )
Viszont tegnap háton fekve már tök jól hullámzottKép
Olyan cuki voltKép

Cory, mi ugyanígy vagyunk az old navy ruhákkal.
annyira jó bébi cuccok vannak tőlük, és baromi jó minőségek(de hát Amcsi túl messze van)
tesómék szoktak kapni, aztán az Olivérre maradt.
Elég fiús cuccok, úgyhogy a kis Natasának nem lesz jóKépKép
Vagy pedig őt is fiúnak öltöztetemKépKépKép(na ne ám elhigyjétek)

Nekem a szt.imrébe nem szóltak a pizsiért.Egy napot voltam csak hálóingbe(talán az elsőt), aztán pizsi gatyóba.

Babetta, neked is annyira megnőtt a pocakod.HatalmasKép
És tényleg tök rosszak az utak.
lehet én is veszek új babakocsit, csak el kéne adnom a pp pliko-t.Ki is néztem egy tök jó quinny-t, háromkerekű, felfújhatós, vízszintes háttámla, elölről-hátulról tolható-
Itt Gödöllőn se túlságosan jók az utak, a kis kerekű Pesten volt tök jó.
Így néz ki:

Kép

ildikó
vas

Sziasztok!

Gyors bekukk, mert ma egyetemi + thai chi nap van Kép Igen, voltam tegnap az Iparművészetiben, sokan voltak, ezt már hirdetni is láttam. Mamackára a mézesek maradtak rá, de egyébként nem tűnt elégedetlennek Kép

A talira viszem akkor a pelusokat meg a hordókendőket.

És a pizsamaalsó + póló kórházi kombinációra szavazok - ami az ágyban lehet csak a póló.

Katica, tudom, hogy pihengetsz, de talira nem jössz?

Bettiflame, te is nagyon eltűntél!

Szép napot mindenkinek!

GyeZsu
25+0

Ildi, ne frusztrálj ezzel a jövő heti karácsonnyal Kép
gyezsu

Gyezsu, nem is én frusztrállak a karácsonnyalKépKépKép

De ha nagyon akarod:
Gyezsu, jövő héten karácsony!!!!!!!
Kép

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
vas

<font color="119911"> Ildi,
jól néz ki ez a kocsi. Tényleg jók a kerekei a terephez. Kép
Old Navy és Gap cuccokat turiban lehet találni. Tényleg jók. Mentek akkor Pandorfba kari után? Képzeld, láttam olyan ugrálót a Tescoban, amit rendeltél. Persze a Tietek biztos jobb minőségü.
Hogy álltok a karácsonyi előkészületekkel?</font>
angi79

Ajándékvásárlással én nagyon gázosan.....Kép
Uramnak már legalább kinéztem, azt már csak meg kell venni. Anyukáméknak is, anyóséknak pedig már meg is van. De tesóméknak........hát az egy nagyobb falat lesz. Na de, a héten mindennek utánajárok, az tuti. Kép

Többiek? Ma csinálok szegfűszeges narancsot. Kép
Vendég

Ildi, a kocsi tök illik hozzád, hót vagesz. Kép És roppant csajos.
Vendég

Jó reggelt! Kép

Sikerült aludnom, meg már hajat is mostam, szóval naaagyon frissnek érzem magam. Kép
Ma reggel mind a két oldalamnál éreztem a drágámat. Kép Nagyon jó volt. Kép És szerintem már kialakultak az alvási szokásai. Napközben alszik, este meg ébren van. Kép Olyan mint az apja. Kép

Nem traktálok most senkit anyám hülyeségeivel, de már megint volt neki.... Eddig azt hittem tudom kezelni a nőt, most már biztos vagyok benne, hogy nem. Mindig attól félek, hogy egyszer úúúgy megbántom, ahogy nem szeretném. Pedig igen erősen érik a dolog.

GyeZsu! Mi bajod a karácsonnyal? Olyan jóóóó. KépKépKép

Lányok, nemsokára lesz szopipárnánk!!!!!!!!!!!! Kép Én már alig várom. Kép
Ma délután mindenképp érdeklődök a nőciknél. Kép

Na, megyek. Lassan indulnom kell tanítani. Kép

Puszi mindenkinek!ű

Eszter
22+1

Eszter
Kép
Kép
vok

ÉN MINDEN AJIT MEGVETTEM, ÉS BECSOMAGOLTAM!!!!!!!!!!!

Irtó büszke is vagyok magamraKépKépKépKép
(csak az uramnak nem vettem semmitKépKépKép)
De ő kap egy lánygyereket, bár csak a névnapján jut hozzáKépKép

Nekem is nagyon tetszik ez a kocsi, csak el kéne adnom a peregót.Pedig nem akartam újat venni(pláne 3. gyereknél),de néha görcsöt kapok egy-egy bukkanónál.

Angi, egy két old n.meg gap cuccra itt is rábukkantam már a turiban, persze meg is vettemKép

Nekem is el kéne kezdeni narancsot, meg citromot szárítani, meg habcsókot , mézeskalácsot sütni.Ezeket akarom a fára tenni.Meg fahéjból díszt csinálni.
De sz.tem csk jövő hét elején állok neki a nagy feladatnak.

Elvileg karácsony után ,27-én akarok menni Pandorfba, majd meglátom kiérünk-e.

Lehet, hogy a kocsit is kinnt kéne megvenni, mert ott 250euró(kb.63-64ezer), nálunk meg 90 ezer, bár egy helyen fellfedeztem akciósan 70-ért.De csak akkor jöhet szóba, ha a másik elkeltKép
Ki is takarítottam, majd lefotózom, aztán felrakom egy pár helyre.

Olivér meg tiszta takony, mennem kell kiporszívózni szegény nóziját(hogy utáljaKép )

Ildi
vas

Sziasztok!! Kép

Indianyó,
én sem szeretem a hálóinget, nem is azért veszek azt, hanem a kórházi lét miatt. Én is sokkal jobban szeretem a pizsit, vagy bugyi+póló kombinációt, de lehet, hogy kórházba praktikusabb a vizsgálatok miatt a hálóing. Meg tulajdonképpen nem lehet annyira kényelmetlen, pár napot csak kibírok benne.. Remélem! Kép

Anita,
nagyon szép a választott babakocsitok, bárcsak már mi is itt tartanánk! Kép De azért még nem akarok nekiesni. No de januárban!! Kép

Babetta,
nagyon szép a pocakod Kép és nagyon rossz tényleg az út arra felétek Kép

Bartika,
igen, ez a másik, amit még mi sem tudunk.. Hogy vajon bent a szobában mi legyen rajt, nem fog-e fázni, vagy nem lesz-e melege.. Úgy érzem olyan szerencsétlen leszek, mint első babás anyuka! Kép

Nadine 21+4 Kép

nadine81

Ildi,
jobbulást Olivérnek!!

nadine81

Amúgy ajándékokkal még mi is le vagyunk maradva.. Akinek amúgy is tudtuk, hogy mit akarunk, annak már megvan, sőt be is csomagoltam! Kép Akikkel viszont hadilábon álltunk, nos nekik még most sincs meg. Még lesz egy nagy bevásárlás Apával a héten vagy jövő héten és akkor meglesz minden. Muszáj találni már valamit! Kép

nadine81

Köszi, Nadine!!!Kép

Kész vagyunk a porszívózással.Szegény ahogy meglátta a porszívót, elmenekült előlem, be a konyhába, még az ajtót is behajtotta.Aztán ott kergettem a konyha asztal körülKép
Elkaptam. És most nem röhögni, egyedül csk úgy tudom kiszívni az orrát, ha ráülök, kezét, lábát leszorítva a testéhezKép
Na, nem tehénkedek rá a 65 kilómmal, csak annyira,, hogy ne tudjon belenyúlni.Hát elég vicces látvány vagyunk így isKépKép

De muszáj , mert levegőt sem kap, meg nem is akarnék egy fül-vagy arc,homlok üreg gyuszit nekiKép
vas

Ildi! Tényleg nagyon vagi a kocsi, olyan "ildis"Kép
Fiúk hogy vannak? Még nem is kérdeztem, mit szólnak a kiscsaj érkezéséhez?

Cory: én nálatok, mit szólnak a fiúk, hogy hugi lesz?

Angi! A debreceni Brendon is eléggé ki van fogyva! Azt hittem karácsony előtt dugig lesznek áruval... csak lestem,hogy ez sincs, az sincs... Én meg szerintem egyelőre kistakarót veszek neki amíg nem tudj lerúgni, aztán én is hálózsákra gondoltam, utána pedig... talán jöhet a nagy! De ez is mindenkinél egyéni!Kép

Eszti: tehát én egyelőre így gondoltam az alvást a kisfickónálKép Aztán ki tudja, hogy lesz jó neki!
Az alma nekem nagyon felnyomja a savam, úgyhogy egész nap nem tudom enni... De mindenképpen nekem is valami lightos ebéd kellene!Kép

Hát nekem ez eszembe sem jutott,hogy van ahol nem szeretik a pizsit! Majd rákérdezek!

Vok: Próbálj meg nem figyelni annyira a mamádra! Ne hagyd magad felhúzni! Van kis családod, akire koncentrálnod kell!Kép

Karácsony: családtagoknak nagyjából bevásároltunk tegnap, igaz még egy-két hiányosság akad, pl. 15 éves öcsém... (ő valószínűleg vmi trendi rucit kap, esetleg parfümöt)! Apának még semmit nem vettem... Mondjuk kigondoltam, csak ahhoz át kell utaznom Debribe (amit eleve nem vállalok be egyedül) + ha lehet, nem is cipekednék, úgyhogy azt majd a sógorral intézemKép

Nem tudom,ti hogy vagytok vele, de nekem a bébi eléggé elnyomja most a nagy karácsonyi hangulatot! Szeretem a karácsonyt, imádok rá készülődni, de most vhogy arról szól, hogy akkor megint közelebb vagyunk a kicsi születéséhez! (Így is minden gondolatom már róla szól... lehet néha már túlzásba esem??? De annyira várom! Mint ti is mindannyianKép)

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Lehet néha kettőben kellene elküldenem a regényeimetKép

Ildi: nagyon kis ügyes vagy! Mindnem megvéve+becsomizva... Elismerésem!Kép Szegény Oli, ahogy elkapod... megint elképzeltem, mint az autókázásotokatKép

Nadine: meglátod, milyen hamar elszaladnak a hetek, aztán ki sem fogsz látszani a gondolkodásból,hogy még mit kellene, hol kellene...stb megvenni!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Sikerült végigolvasnom mindent csütörtök este óta. Kép

Vok: szeretnék szopipárnát kérni, ahogy megbeszéltük már, és átutalom a pénzt a megadott számlára. Tudnál írni egy emailt megerősítésként a számlaszámra vonatkozóan? mmka@freemail.hu Különben nagyon szépen köszönöm, hogy magadra vállaltad a párnák beszerzését, ami nem kis feladatnak tűnik. Kép A szülőkkel kapcsolatban megértelek, az enyémek is hasonlóak...

Cory: szívből gratulálok az egészséges kilányodhoz. Kép

Angi: hatalmasat nőtt a pocakod. És szerintem ez az ágynemű elég jól néz ki. Kép

Bori: olyan ügyesek vagytok, hogy már mindent sikerült beszereznetek. A kiválasztott kocsi pedig nagyon tetszik, elég strapabírónak tűnik.

Tünde: köszi szépen a tali megszervezését. Kép

Vas: nem semmi vagy. Mindenkinek minden ajándék megvéve és becsomagolva. Le a kalappal előtted. Mi még semmit, értsd semmit nem vettünk, és kezdek lassan aggodalmaskodni miatta. Ilyet még soha nem csináltam, hogy az utolsó napokra hagyom a vásárlást... Pandorfba mi is szeretnénk menni, de nem tudom, hogy fogjuk bírni az utat...

Hétvége: a disznóvágás megvolt, de nálunk nem is egy, hanem két menet volt. Szombaton is és vasárnap is ezt csináltuk. Próbáltak kímélni engem, ezért egész nap a konyhában voltam. Kép Szerencsére nem ettem szinte semmit, de a szagok annyira feltöltöttek....
Édesapám keze jobban van, ha minden rendben lesz akkor a héten hazaengedik, és csinálnak még egy műtétet jövőre. Most nagyon fáj neki és kötéscserekor tudta mozgatni az ujját. Olyan jó dolog ez...

Délután megyünk UH-ra. Már most egy csomóban van a gyomrom, ha rá gondolok. Kép

Mariann
29+1

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Ildikó: jaj, ismerős a birkózás. Én 3 hete csináltam ezt a két fiúval. Jobbulást Olivérnek!!

Anita: Balu lelkes a hugitól, Zsoma meg még nem érti Kép
Eslő babánál én is így voltam mindennel. Én az egyetemmel voltam úgy, hogy nem tudott meghatni, mert a baba sokkal jobban lekötötte minden gondolatomat Kép Most viszont már a fiúk miatt izgalmas a karácsony Kép Nekem ez most nagyon jól is jön, mert eltereli a figyelmem a számolgatásról, és januárban meg már 30 hetes leszek Kép

cory
Budapest

Mariann,
szerintem mindannyiunk nevében mondhatom, hogy izgulunk értetek az UH miatt, hogy minden OK legyen!! Kép Biztosan így lesz.

nadine81

Húúú és én vagyok az uccsó a listánkon!! Kép Kép

nadine81

Cory: édes lehet BaluKép És szokott róla sokat kérdezősködni? (Hülye kérdésKép) Az egyetem ismerős! Azt már mondani sem mertem... tanulgatok, felkészülgetek tiszteségesen, de nincs bennem a para a vizsgák miatt! Mindig csak erre a csodára gondolok akkor isKép

Mariann: nagyon drukkolunk estére! Jó, hogy apukád már jobban van!

Nadine: bár most nem néztem meg a táblicskut, majd mindjárt: nem biztos,hogy te fogsz utolsónak babázni. Majd meg látjuk szépen sorban, milyen beelőzések lesznekKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Cory: édes lehet BaluKép És szokott róla sokat kérdezősködni? (Hülye kérdésKép) Az egyetem ismerős! Azt már mondani sem mertem... tanulgatok, felkészülgetek tiszteségesen, de nincs bennem a para a vizsgák miatt! Mindig csak erre a csodára gondolok akkor isKép

Mariann: nagyon drukkolunk estére! Jó, hogy apukád már jobban van!

Nadine: bár most nem néztem meg a táblicskut, majd mindjárt: nem biztos,hogy te fogsz utolsónak babázni. Majd meg látjuk szépen sorban, milyen beelőzések lesznekKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ildi! Én is akartam tőled képet kérni (akkor egy felé jár az agyunk Kép ). KAPOK???? Kép
Nagyon irigyellek az ajcsik miatt... nekünk még van lemaradásunk, de legalább elkezdtük... Kép

ANITA!!! A debreceni Megatoysban láttam olyan ágynemű garnitúrát, ami 8 részes: mosható paplan, párna, baldachid, rácsvédő, + paplan, párna huzat is és 18 ezer forint volt. Szóval osztottam-szoroztam, megnéztem az árakat és azt találtam a leggazdaságosabbnak... ebben van ugye takaró és húzat is. Ja és lehetett ugyanilyen anyagból venni hozzá hálózsákot is 4900-ért.
Na most rohannom kell, mert meló van, de még jövök... Kép

Bartika+Pötty
24+0

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Ildi! Én is akartam tőled képet kérni (akkor egy felé jár az agyunk Kép ). KAPOK???? Kép
Nagyon irigyellek az ajcsik miatt... nekünk még van lemaradásunk, de legalább elkezdtük... Kép

ANITA!!! A debreceni Megatoysban láttam olyan ágynemű garnitúrát, ami 8 részes: mosható paplan, párna, baldachid, rácsvédő, + paplan, párna huzat is és 18 ezer forint volt. Szóval osztottam-szoroztam, megnéztem az árakat és azt találtam a leggazdaságosabbnak... ebben van ugye takaró és húzat is. Ja és lehetett ugyanilyen anyagból venni hozzá hálózsákot is 4900-ért.
Na most rohannom kell, mert meló van, de még jövök... Kép

Bartika+Pötty
24+0

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Anita: hát én már a készülést is hanyagoltam elég masszívan Kép Látványosan gyengébbek voltak abban a félévben a jegyeim, mint előtte meg utána Kép
Zsomával a pocakban meg gyakorlótanítottam, de az más volt, mert akkor már 1,5 éve itthon gyerekeztem, és jó volt kimozdulni. Meg azt nagyon élveztem Kép
Balu állandóan kérdez Kép Eleinte volt, hogy van-e foga, és ha nicns, akkor hogyan eszi meg az ételt, amit a köldökzsinóron át kap, aztán hol bújik ki, mit fog enni, hol fog aludni, mekkora lesz... Szóval minden érdekli Kép

MAriann: nagyon drukkolok én is!!!

cory
Budapest

Anita: hát én már a készülést is hanyagoltam elég masszívan Kép Látványosan gyengébbek voltak abban a félévben a jegyeim, mint előtte meg utána Kép
Zsomával a pocakban meg gyakorlótanítottam, de az más volt, mert akkor már 1,5 éve itthon gyerekeztem, és jó volt kimozdulni. Meg azt nagyon élveztem Kép
Balu állandóan kérdez Kép Eleinte volt, hogy van-e foga, és ha nicns, akkor hogyan eszi meg az ételt, amit a köldökzsinóron át kap, aztán hol bújik ki, mit fog enni, hol fog aludni, mekkora lesz... Szóval minden érdekli Kép

MAriann: nagyon drukkolok én is!!!

cory
Budapest

Cory: Annyira szép lehet így is babát várniKép Ezt gondoltam,hogy nagyon érdekli,hogy hol bújik ki...Kép

Barti: Szombaton megyünk megint, megnézzük, megvesszük, amit gondolunk! Baldachint most már nem akarok, de azért köszönöm, ezt is szemügyre vesszük. Most szombaton nagyon ki voltak fogyva, egyik eladócsaj panaszkodott is! Igaz a kocsi miatt nagyon segítőkészek voltak: ide-odatelefonálgattak!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Cory: Annyira szép lehet így is babát várniKép Ezt gondoltam,hogy nagyon érdekli,hogy hol bújik ki...Kép

Barti: Szombaton megyünk megint, megnézzük, megvesszük, amit gondolunk! Baldachint most már nem akarok, de azért köszönöm, ezt is szemügyre vesszük. Most szombaton nagyon ki voltak fogyva, egyik eladócsaj panaszkodott is! Igaz a kocsi miatt nagyon segítőkészek voltak: ide-odatelefonálgattak!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jut eszembe, volt 70*140-es kókuszmatrac közel 9000 Ft-ért (nem volt annyi teljesen)! Létezik szerintetek, mert apa szerint az biztos nem az, vagy nem olyan jó? Én csak 13-14000-től láttam csak eddig!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jut eszembe, volt 70*140-es kókuszmatrac közel 9000 Ft-ért (nem volt annyi teljesen)! Létezik szerintetek, mert apa szerint az biztos nem az, vagy nem olyan jó? Én csak 13-14000-től láttam csak eddig!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, kókuszt én is csak 14-től felfelé láttam, dehát csodák azért még lehetnek. Ha tényleg van valahol ilyen, szólj, és máris megyünk...Kép
Vendég

Anita, kókuszt én is csak 14-től felfelé láttam, dehát csodák azért még lehetnek. Ha tényleg van valahol ilyen, szólj, és máris megyünk...Kép
Vendég

Sziasztok! Majd hozok ám pocifotót, de még nem készítettünk! Apa eddig szunyált!

Szerintetek jó a sima szivacs is a kiságyba? Csak mert matracra nem biztos hogy telik!

KépKép
nicika

Sziasztok! Majd hozok ám pocifotót, de még nem készítettünk! Apa eddig szunyált!

Szerintetek jó a sima szivacs is a kiságyba? Csak mert matracra nem biztos hogy telik!

KépKép
nicika

Sziasztok kismamik!

Kicsit megpróbáltam visszaolvasni de nem küzdök a lehetetlennel...

Jól esett, hogy gondoltatok rám! Kép
A bevételem szinte forintra megegyezik a kiadásommal! Legalább nem lett kevesebb így a baba előtt! Kép A mézeseken kívül még a 3200 db képeslapból megmaradt kb 3100 (de lehet egy kicsit több) Nem baj majd eladom jövőre! Kép Fő a bizalom!
Tegnap találkoztam Gyezsuval és Katával... nagyon vagány kislány összeismerkedett az egész vásárlóközönséggel a képeslapjaimat mutogatta nekik mondtam is, hogy lehet neki kellett volna árulni! Kép Kép Kép Kép olyan kis aranyos volt! Kép

Gyezsu
...a Kállai Nagy Krisztánál kerestelek, hogy még egyszer köszönjek de addigra eltűntetek! bocs... Jó volt veletek találkozni, meg egy kicsit beszélgetni, csak pont akkor volt a legzűrösebb óra az egész hétvégén! ...ez már csak ilyen

GAP cucokkal tele vannak a turik!!! Már aki nem viszolyog a használttól. De van egy meglehetősen drága turi az Astorián ahol kifejezetten sok van felnőtt Gap holmikból is. Ezek szerintem nem is használtak hanem inkább hibásak... apró javítható hibákkal!

...nem tudom még mit akartam...

Szépek a pocik!
A miénket a vásárban mindenki nagyon nagynak tartotta! Kép Lehet egy kicsit diétázni kéne! Már + 6 kilónál tartunk!

Mindenkinek minden jót!

Puszi
Mamacka és Áron

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok kismamik!

Kicsit megpróbáltam visszaolvasni de nem küzdök a lehetetlennel...

Jól esett, hogy gondoltatok rám! Kép
A bevételem szinte forintra megegyezik a kiadásommal! Legalább nem lett kevesebb így a baba előtt! Kép A mézeseken kívül még a 3200 db képeslapból megmaradt kb 3100 (de lehet egy kicsit több) Nem baj majd eladom jövőre! Kép Fő a bizalom!
Tegnap találkoztam Gyezsuval és Katával... nagyon vagány kislány összeismerkedett az egész vásárlóközönséggel a képeslapjaimat mutogatta nekik mondtam is, hogy lehet neki kellett volna árulni! Kép Kép Kép Kép olyan kis aranyos volt! Kép

Gyezsu
...a Kállai Nagy Krisztánál kerestelek, hogy még egyszer köszönjek de addigra eltűntetek! bocs... Jó volt veletek találkozni, meg egy kicsit beszélgetni, csak pont akkor volt a legzűrösebb óra az egész hétvégén! ...ez már csak ilyen

GAP cucokkal tele vannak a turik!!! Már aki nem viszolyog a használttól. De van egy meglehetősen drága turi az Astorián ahol kifejezetten sok van felnőtt Gap holmikból is. Ezek szerintem nem is használtak hanem inkább hibásak... apró javítható hibákkal!

...nem tudom még mit akartam...

Szépek a pocik!
A miénket a vásárban mindenki nagyon nagynak tartotta! Kép Lehet egy kicsit diétázni kéne! Már + 6 kilónál tartunk!

Mindenkinek minden jót!

Puszi
Mamacka és Áron

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bartika, ígérem, még ma lesz képKép
De az előbb lefényképeztem a babakocsit+ hordozót, és valamiért alig bírtam felrakni a gépre.Kb.8. próbálkozásra sikerült, valamelyik meghülyült, vagy a fényképezőgép, vagy a számítógépKép

Anita, hát elég vicces volt a porszívós hadművelet.KépKép
(kb. tényleg, mint a kocsiba bepakolás 3 gyerekkel)
Majd én is nevetek ám rajtadKépKép
Lesznek ám vicces jelentekKép

Leventének már volt témán, hogy hol jön ki a bébiKép
Hát én megmondtam neki a komolyat.
Vagy a nénik pocakját felfágják, vagy a puncin kibújik.
És megkérdezte, hogy az fáj?????
Annyira aranyos voltKépKép
Viszont az még nem izgatta, hogy miképp is jutott be oda a baba.
Na, az már melegebb kérdés leszKép
Kép
vas

Bartika, ígérem, még ma lesz képKép
De az előbb lefényképeztem a babakocsit+ hordozót, és valamiért alig bírtam felrakni a gépre.Kb.8. próbálkozásra sikerült, valamelyik meghülyült, vagy a fényképezőgép, vagy a számítógépKép

Anita, hát elég vicces volt a porszívós hadművelet.KépKép
(kb. tényleg, mint a kocsiba bepakolás 3 gyerekkel)
Majd én is nevetek ám rajtadKépKép
Lesznek ám vicces jelentekKép

Leventének már volt témán, hogy hol jön ki a bébiKép
Hát én megmondtam neki a komolyat.
Vagy a nénik pocakját felfágják, vagy a puncin kibújik.
És megkérdezte, hogy az fáj?????
Annyira aranyos voltKépKép
Viszont az még nem izgatta, hogy miképp is jutott be oda a baba.
Na, az már melegebb kérdés leszKép
Kép
vas

Nicika: nekünk szivacs matracunk volt, és semmi gond nem volt vele Kép

cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?