Helló lányok!
Az internet tegnap bekrepált, ma 2 percre visszajött,. ami pont arra volt elég, hogy eg jó hosszút írjak, amit aztán emg is evett a drága, s mire visszajött msot, már nem sikerült előcsalni belőle a másoltat.
Látom, még mindig vásároltok ezerrel
Ehhez továbbra sem tudok hozzászólni, mi az a család leszünk, ahol nem lesz a gyereknek több, mint amire szüksége van. Igaz, a felnőtteknek se, ami egyáltalán nem baj. Majd szeretetből és odafigyelésből kap többet.
Azt hiszem, Babetta kérte (bocs, ha nem, nem tudtam most visszaolvasni), most már elfogyott a türelmem, úgyhogy csak egyet küldök, amit most találtam:
Kávés muffin
20 dk lisztet elkeverünk 1 kk sütőporral, 15 dk cukorral és 1 kk szódabikarbonával, hozzáadjuk a külön összekevert 1 tojást, 1 dl tejet, 0,75 dl olajat és 1 dl kávét összedolgozzuk. A formákat kétharmadig töltjük, előmelegített 180 fokos sütőben sütjük (a sütés idejét nem írja).
Gyezsu
Én szívesen megnézném a pelusokat, sőt, a hordozókendődet is, ha el tudod hozni - ha babakocsi nélkül maradunk (erre most nagy az esély) varrnék egy kendőt magamnak - talán mindenképpen varrnék, egyrészt az anyag érdekelne, másrész egy tapasztalt mama útmutatásai alapján könnyebb megtanulni a felkötést...
Zsuzsófi
NAgyon értem, amit írsz a sorsodról, a tapasztalataim szerint tanulni később, esti iskola után is lehet (én is így érettségiztem, tanultam nyelveket és diplomáztam), viszont azt egyre kevesebb 30 körüli nő mondhatja ma már el, hogy meleg, szerető családja és csodálatos gyerekei vannak - a Társtól nem is beszélve... Szerintem Te is sokkal jobban meg tudod az élet szépségeit, örömeit becsülni, mint azok, akik mindent ajándékba kapnak. Tudod, fekete kell ahhoz is, hogy a fehér láthatóvá váljon - vagyis árnyék nélkül fény sincs
Eszter! most még nem boldogulok az emilemmel - az internetszolgáltatónál van valami kukac (ő az öcsikém egyébként hihi) de amint sikerül belépnem, beszéljük meg a részleteket. VAn egyébként messengerem is: msn és yahoo állandóan izzítva(akkor is, ha nem látszom bejelentkezve
, azon beszélek apával, ugyanaz az ID-m, ami az e-mailcímem.
Ja, ha már ilyen klasszul odavisz engem VOK, akkor még egyszer feldobok a kérdést: kreatív tali tea/kávé előtt valahol???
Álmodtam egy érdekeset tegnap: A szülés utáni második napon egész nap olvasgattam, szundikálta, a gyerkőcöm is békésen szuszogott, és csak másnap jutott eszembe, hogy tulajdonképpen egész nap nem is adtam neki enni!!! Õ meg nem is kérte, jól alukált. Először azt hittem, hgyo ez valami rémálom, de aztán rájöttem, hgoy ez abban erősít meg, amit én egyébként is gondolok: a gyerek annyit eszik, amennyire szüksége van, és az a mennyiség meg is van, ha nem stresszelik se őt, se a mamát. (persze, lehetnek esetleges eü. problémák, de ze a ritka...) Ha erről eltérő a véleményetek, tapasztalatotok, megosztanátok velem/ünk?
Nekem ugyan készenáll itt a páérnára a pénzem, de mivel ágyhoz/szuobához vagyok kötve, anyukám pedig nem alkalmas ilyen bonyolult feladat ellátására, csak a talin tudom a párnapénzt odaadni Eszternek, így kérek szépen egy társat, akinek ráér a későbbi szállítás is, is lenne a párom. Bár szerintem Ti sem kapjátok meg a tali előtt, mert az átutalás is eltart egy-két munkanapig és a szállítás 5 munkanap minimum!
Most már nem is tudom, mit is akartam még, emgzavart ez az elszállt hsz, de így is elég sosszú lett
Ja, Bori cikkét még nem olvastam el, egyrészt az internet hiánya miatt, másrészt, mert szándékosan nem olvasok semmi szörnyűt kisbabákról se fejlődési rendellenességekről, kell a pozitív energia a babónak - no meg nekem is
De el fogom, csak később
Cory, GAP nekem is kedvencem, mondjuk nem a Barbibaba típusú csajoknak való, de egyébként nagyon kényelmes és jó minőségű ruhákat gyártanak - minden korosztálynak. GAP nincs itthon?
No, szép maradék vasárnapot nektek - remélhetőleg az internet ördöge elküldi ezt most mégis.