Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Vezso: egyébként nagyon köszönjük, hogy ajánlottál helyet, rendes tőled!
Mi elsősorban a belvárosban kerestünk, mert sokaknak az a legjobb, de még egyszer köszi!!!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

TALÁLKA
A helyszín tökéletes lenne, de 16.30-tól tanítok. Vajon ott lesztek még fél 7-körül? Érdemes még odamennem?

Scullyx
27+6

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok!

Scullyx, gyere!!! Én is csak később érek oda, ketten legalább biztos leszünk Kép

Zsuzsófi, nekem ez is érdekes Kép Esetleg az életkorokat hozzátennéd, vagy ez már nagyon pofátlan kérés? Kép Nem igazán tudom megfogalmazni, de olyan szép, hogy ilyen boldoggá tudott válni az életed. Biztos nem véletlenül történtek így a dolgok.

Tünde, mekkora Dorina? Kata még 80-86-os ruhákat hord Kép
Az adventi naptárban nálunk is müzliszelet, aszalt gyümik meg mazsola van. Itthon kakaózás van, csoki, egyéb édesség nincs, de azért mondjuk a mobil ügyintézésnél Kata is kapott egy cukorkát, mert nagyon kérte, én meg néhány próbálkozás után inkább adtam neki, minthogy cirkuszoljon. És rágta, mint az apja. Ettől a falra tudok mászni Kép Kép

Bocsi lányok, hogy ruhavásárlás témához nem tudok hozzászólni, de nálunk körbejárnak a ruhák a baráti körben, és én egy darab ruhát nem kellett, hogy vegyek, mielőtt Kata megszületett...

Vok, a mobilvásárlás kicsit körülményes volt. Nem vettünk a T-Mobil üzletben, ahol a SIM kártyát meg a készülék letiltást intéztük, mondván, hogy megnézzük még néhány áruházban, hátha van akció, ráadásul akkor még abban a hitben éltem, hogy a munkahelyemen kapott vásárlási utalványt akkor fel tudom használni (T-Mobil boltba nem jó). Mire aztán végre valahára megvettük volna az ElektroWorldben ugyanazt a Domino-s LG-t, amit elhagytam, akkor döbbentem rá, hogy a céges vásárláshoz szükséges papírokat a T-Mobilnál nem adták vissza. De ráadásul még céges számlát sem tudnak adni akkor, ha nem a cég nevén van a telefon (illetve a szám). Mivel már nagyon elegünk volt mindenből, az lett a vége, hogy vettünk egy kártyafüggetlen Siemens-et - céges számlára. De aztán lehet, hogy a végén megvesszük majd az az LG-t (az alatt az egy hét alatt, amíg használtam, azért megszerettem), ezt meg megkapja a párom... Mindenesetre akinél most az elhagyott-ellopott régi készülék van, az nagyon anyázhat, hogy miért nem működik Kép
Azt akartam kérdezni, hogy elvigyem a találkára a peluskülsőket meg egy Moltex pelust? Csak mert élőben mégis más, mint egy honlapon Kép

Szerdán kérdeztem a dokit, hogy már fejjel lefelé fekszik-e a baba, azt mondta, hogy ilyenkor még összevissza Kép De én még csak a 24. hetet töltöttem.

Írjatok nyugodtan, én még fent vagyok, kreatívkodok karácsonyra Kép

GyeZsu
gyezsu

<font color="119911"> Jó reggelt,
mi már felébredtünk. Kép
Anita,
gratula a 29. héthez!
Nekünk is egyforma a rácsvédő és a huzatok anyaga. Én ezt tartottam praktikusnak. A Brendonban vettük, nyulak vannak rajta. Feri szerint olyan "béna" nyulak. Kép
Most csak ráraktam az ágyra, hogy lássátok.
Ennyire nem lehet kapni Graco kocsit? Azért remélem ma találtok jó cuccokat!
Bori,
tényleg jó nagy ez az iker-babaház. Kép
Vok,
nem volt sokáig bent Feri. Aztán voltunk Bencénél, nagyon örült az ajándéknak. Meg is fürdettük, így ki tudta próbálni a kishajót a vízben. Még utána Tescoztunk is. Milánnak megtaláltunk a karácsonyi ajándékát, Lego Duplo vonatkészlet. Nagyon jó!!!! Mikor mész dokihoz? Én 20-án.
Cory,
jó ez a harisnya. 26 hetesen az én kislányom is ilyen súlyú volt. Kép
Babetta,
mi is hasonlóan tervezzük a karácsonyt. 24-én itt, 25-én anyuéknál és 26-án Feri szüleinél. Bár nem nagyon van kedvem megint beutazni a fél Magyarországot. Na, majd látjuk... Jól hangzik a menüd.
Scullyx,
szerintem is gyere.
Puszi:
Angi
31+2</font>
angi79

Sziasztok!

Cory! Melyik oldalon találtad azt az édes kis harisnyát! Csak mert nekem is nagyon tetszik! Hogy lehet hozzájutni?

KépKép
nicika

Tünde! Köszi a segítséget ruhaügyileg!

KépKép
nicika

Jó reggelt!

Angi! Tök jó, én is a 20dikát néztem ki, mert akkor utána még fel tudunk menni a nagyapámhoz Ádival pocakbemutatót tartani. Kép Vettek már fel uh videót a dokinál? Nem tudom, hogy én vigyem a kazit, vagy tud ő adni. Kép Annyira meg szeretném már mutatni Ádinak a töpét. Kép
Tök jó, hogy megtaláltátók a karácsonyi ajikat. Láttam a tvben azt a vonatot. Tényleg jól néz ki. Ádi meg is jegyezte, hogy majd ő is ilyennel akar játszani a fiával. Kép Mert ugye tudjuk, hogy ő csak fiút tud csinálni, mert olyan ügyes. Kép

GyeZsu: Nagyon megköszönném. Tényleg érdekel. Kép Legalább meg tudom tapizni. Kép Látom ti sem vesztek könnyen telcsit. Kép Nekem inkább a kiválasztással vannak problémáim. Most pl. azért nem cserélem le a telcsim, mert nem találok olyan telefont, amibe beleszeretnék és nem 200ezerbe kerül...Kép Szóval marad a régi. Kép

Scully! Gyere nyugodtan. A múltkor is jó sokáig voltunk. Kép

Kellemes haramadik advent vasárnapot nektek!

Én megyek piacozni. Kép

Eszter
22+0

Eszter
Kép
Kép
vok

Majdnem elfeljetettem:

Vikó! Mehet a kocsi. Párom annyit kért, hogy reggel vigyem be a Boráros térig. Azt mondtad, hogy a Soroksári végén laksz, akkor az pont jó. Mármint, ha nem zavarnék délelőtt. Kép Ha még mindig jó neked, hogy én fuvarozzalak pénteken, akkor leemilezhetnénk a dolgot potos címmel, meg hasonlók. Kép)

Eszter
Kép
Kép
vok

<font color="119911"> Eszter,
üzenem Ádinak, hogy az is ügyes, aki lányt csinált. Kép 20-án estére próbálok majd időpontot kérni. Mi mindig kérünk videót, de vinned kell kazettát. A 15 hetesen tök király volt, mert akkor még egészben fel tudta venni. Most már csak bizonyos testrészek férnek bele. Egyébként 1500 plusszba a videófelvétel. Nekünk van 8-5-3 perces felvételünk.
Gratula a 22. héthez.
Karácsonyi ajándéka még csak Milánnak és anyósoméknak van. Anyuéknak még semmi és sajnos ötletünk sincs. Kép
Jó piacozást!</font>
angi79

Gyezsu, 18,5 évesen szültemKép

Hogy boldognak alakult az életem? Hát akkor ne mvoltam azKép Ok, megszületett a fiam, csodálatos érzés volt, de ott áltam egy újszülöttel, apa nélkül érettségi nélkülKép Nem volt vmi rózsás a jövőképemKép De Bence fél éves szülinapján már Tamással jártam, úgyhogy sokáig nem szenvedtem egyedül. Ma meg ugye már a férjem, van autónk, ha minden jól megy, egy éven belül lakásunk is lesz, most érettségizekKép Szóval kezd minden rendbejönniKép Januárban töltöm a 21-et. Láttam már a táblában hogy én vagyok a legfiatalabb, de hát ez vanKép Nekem tetszikKép

Zsu
26+6

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Tünde: biztos, hogy egész más lánynak ruhát nézni, mert fiúknak rémes. Minden televan kislány ruhákkal, fiúknak meg úgy kell vadászni egy-egy olyan nadrágot, amin nincs kisvirág hímzés... Volt már olyan, hogy egy melegítőnadrágért 5 boltot megnéztem.

Gyezsu: úgy könnyű Kép Nálunk a baráti körben én szültem először, családban szintén. Szóval sehol semmi ruha nem volt még.

Nicika: www.babygap.com de itthon nem árulnak gap cuccokat, pedig nagyon-nagyon jó minőségűek. Én Kanadából szoktam kapni ilyesmiket.

cory 26+3

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Ja értem Cory! Kár! Pedig nagyon szép darabok!

KépKép
nicika

http://www.bolcsohalal.hu/

<font color="119911"> Vok,
egyszer kérdezted, hogy hol van még oktatás újraélesztéssel kapcsoltaban. Ezt találtam Nektek!</font>
angi79

Sziasztok!!
Húú, ilyen sem volt még, 2 napig nem voltam! Nahát! Kép
Pénteken csak du. jöttem picit, este már nem volt kedvem. Kicsit álmos voltam, az éjszakai műszak miatt én is sokat fent voltam. Kép
Szombaton egész nap gyógyászaton voltam, utána pedig pizzázni mentünk Apával! Kép Húú de jóllaktam! Itthon még egy kis szaloncukor! Kép De csak egy ám! Kép
Ma is későn dobott ki az ágy, és ráadásul főznöm sem kell, mert anyósékhoz megyünk ebédre! Juhéjj! Kép

Babetta,
nagyon szép a kocsi, amit vettetek, és az a nyúl! Kép Ahogy odabent figyel! Kép

Zsófi,
aranyos lehetett Bence, amikor közölte, hogy Kata röhög odabent! Kép Még az is lehet, hogy igaza van! Kép

Cory,
annak ellenére, hogy tényleg kicsit homályos az UH-kép, nagyon jól kivehető a kis arcocskája! Olyan szép! Kép

Katicuska,
gratula a lakáshoz, nemsokára itt a január és akkor papíron is a tiétek! Kép

Angi és Bori,
nagyon szép a pocitok! Gondoltam én is, hogy lehet már egy újabb képet csinálnom, mert látni a változást, de lehet, hogy majd csak jövő héten.

Babanyúl,
üdv itt nálunk, akkor te időben még utánam következel. Én április 20. körül babázok! Kép Olyan messzi van, de néha meg mégis olyan közel! Kép

Csíkok: nekem tinikorom óta vannak halványak a csípőm és a combom környékén. Ezeket kenem most én is Avonos krémmel, de szerencsére eddig nem jöttek kiütések! Kép Vettem mellápoló krémet is, szintén Avonos, de unokatesóm szerint se a terhesség, se a szoptatás alatt nem szabad semmivel kenegetni! De gondolom ezeket azért úgy fejlesztették ki, hogy nem ártalmas, ha bekerül a bőrömbe. Vagy most akkor mi van? Cicire ti kentek valamit??

Ruhák: kaptunk lányos rucikat is, azokat is átválogattam nagyjából, de azzal még én sem vagyok egészen tisztában, hogy miből kell több: rövidujjú, hosszúujjú, stb. És ráadásul ezek között a ruhácskák között vannak olyanok is, amik tavaszi babáé voltak, de van olyan is, amik téli babáé voltak. Kis ruhák, nagy ruhák, minden. Elég nehéz volt úgy előre gondolkodni, hogy "Na, ha ez a ruha ekkora, akkor az én babám kb. ennyi hónapos lesz, amikor jó lesz neki, de akkor még ott van az évszak, és már lehet, hogy nem is jó!" Szóval így elég nehéz volt. Lehet, hogy egyszerűbb lesz picit menet közben megvenni a többit. Látom, hogyan nő, könnyebb választani.

No, lépek lassan, mert azért nem pont ebédre illik odaesni anyósékhoz! Kép

Legyetek jók, vigyázzatok magatokra meg a Pocaklakókra!

Este lehet, hogy még benézek.

Nadine 21+3 Kép
Kép

nadine81

KépKép
nicika

Scullyx: én is ottmaradok jó sokáig, aznapra szabit vettem ki a családtólKép

Gyezsu: Dorina 90cm magas és 14kg. Kicsit nagyobb a kortársainál. A múltkor átmentünk anyósomékhoz, ott lakik a dédi is, egyszer csak Dorina csokis szájjal került elő. Dédi mindig megsajnálja szegény gyereket és teletömi édességgelKép Nem szólok, had örüljön a dédikeKép

A baba még a szülésig foroghat, főleg többedik terhességnél. Azért elsőre a 36. hétig illik neki befordulniKép

Angi: aranyos a "béna" nyulas ágyneműKép
mi is a Brendonban vettünk anno olyan vajszínű macisat, nekünk van baldahinunk, apa akarta, hogy az is legyen a LÁNYÁNAK!

Cory: akkor most bőven válogathattok a szebbnél szebb darabok közülKép A volt Bástya mozi oldalában lévő boltban vannak különválogatva nagyon jó minőségű ruhák olcsón!

Zsu: tök jó, hogy ilyen hamar megtaláltad az IGAZI párod! most már a közös baba is igazolja, hogy minden ok, igaz?

Viko: de jó, akkor ha minden jól megy Te is el tudsz jönni Vok-kal!!KépKép

Nadine, Nicika, ruhatéma: mi úgy csináltuk, hogy méret szerint elrendeztük a szekrényben a rucikat, aztán kb. havonta átnéztük, hogy mit nőtt ki, miből kell még venni stb. Az, hogy igaziból miből mennyi kell menet közben fog kiderülni. Legyen egy alapcsomag, aztán lehet pótolni igény szerint.

Tünde 31+3

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok Lányok!

Zsuzsófi!
Szerintem nem baj, ha valaki fiatalon szül. Én mindig azt hittem, hogy majd 20-22 évesen lesz babánk, de a körülmények nem tették lehetővé. Egyébként most is túl gyerekes vagyok. De anyu meg én közöttem majd 30 év van, és borzasztóak a generációs különbségek. Mondjuk ez hozzáállás és persze környezet kérdése.
Egyébként nagyon ügyes vagy, hogy 21 éves korodra ennyi mindent meg tudtál csinálni. Gyerek, iskola, férj, érettségi, lakás...

Nadine!
Én a cicimet testápolóval kenem, meg körben a széle felé az avonos terhességi csíkos bigyóval.

Ja és íme a babahordozó vagy micsoda.
Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Akkor elmegyek a talira, ha tényleg ott lesztek még.
Kb. fél 7-re érek oda.
Vok
Hozod a párnákat? Vagy hogy legyen?

KépKép
KépKép
scullyx

Nicika,
itt a Babaneten a Hol-mi? rovatban (lehet, hogy már láttad..) van egy elég részletes babakelengye lista. Külön veszi azt is az egyik részben, hogy mi kell téli, illetve nyári babáknak. Szerintem egész jó a lista, mármint gondolom én. Elég sok mindent ír, szóval ha ezek megvannak, akkor tuti megvan minden.

Nadine 21+3 Kép

Ja, és mindjárt küldöm a címedre a tel.számomat is.

nadine81

Nadine! 1-2 napja néztem meg pont ezt a Babanetes listát! Szerintem is nagyon jól összefoglalja a szükséges holmik listáját. Egyre inkább úgy gondolom hogy elég lesz az a ruha mennyiség ami van nekünk! Meg aztán még itt a karácsony! Kép Kit tudja ki mit ad karácsonyra!

KépKép
nicika

Helló lányok!

Az internet tegnap bekrepált, ma 2 percre visszajött,. ami pont arra volt elég, hogy eg jó hosszút írjak, amit aztán emg is evett a drága, s mire visszajött msot, már nem sikerült előcsalni belőle a másoltat.

Látom, még mindig vásároltok ezerrel KépKépKép Ehhez továbbra sem tudok hozzászólni, mi az a család leszünk, ahol nem lesz a gyereknek több, mint amire szüksége van. Igaz, a felnőtteknek se, ami egyáltalán nem baj. Majd szeretetből és odafigyelésből kap többet.

Azt hiszem, Babetta kérte (bocs, ha nem, nem tudtam most visszaolvasni), most már elfogyott a türelmem, úgyhogy csak egyet küldök, amit most találtam:

Kávés muffin
20 dk lisztet elkeverünk 1 kk sütőporral, 15 dk cukorral és 1 kk szódabikarbonával, hozzáadjuk a külön összekevert 1 tojást, 1 dl tejet, 0,75 dl olajat és 1 dl kávét összedolgozzuk. A formákat kétharmadig töltjük, előmelegített 180 fokos sütőben sütjük (a sütés idejét nem írja).

Gyezsu
Én szívesen megnézném a pelusokat, sőt, a hordozókendődet is, ha el tudod hozni - ha babakocsi nélkül maradunk (erre most nagy az esély) varrnék egy kendőt magamnak - talán mindenképpen varrnék, egyrészt az anyag érdekelne, másrész egy tapasztalt mama útmutatásai alapján könnyebb megtanulni a felkötést...

Zsuzsófi

NAgyon értem, amit írsz a sorsodról, a tapasztalataim szerint tanulni később, esti iskola után is lehet (én is így érettségiztem, tanultam nyelveket és diplomáztam), viszont azt egyre kevesebb 30 körüli nő mondhatja ma már el, hogy meleg, szerető családja és csodálatos gyerekei vannak - a Társtól nem is beszélve... Szerintem Te is sokkal jobban meg tudod az élet szépségeit, örömeit becsülni, mint azok, akik mindent ajándékba kapnak. Tudod, fekete kell ahhoz is, hogy a fehér láthatóvá váljon - vagyis árnyék nélkül fény sincs KépKépKép

Eszter! most még nem boldogulok az emilemmel - az internetszolgáltatónál van valami kukac (ő az öcsikém egyébként hihi) de amint sikerül belépnem, beszéljük meg a részleteket. VAn egyébként messengerem is: msn és yahoo állandóan izzítva(akkor is, ha nem látszom bejelentkezve Kép, azon beszélek apával, ugyanaz az ID-m, ami az e-mailcímem.

Ja, ha már ilyen klasszul odavisz engem VOK, akkor még egyszer feldobok a kérdést: kreatív tali tea/kávé előtt valahol???

Álmodtam egy érdekeset tegnap: A szülés utáni második napon egész nap olvasgattam, szundikálta, a gyerkőcöm is békésen szuszogott, és csak másnap jutott eszembe, hogy tulajdonképpen egész nap nem is adtam neki enni!!! Õ meg nem is kérte, jól alukált. Először azt hittem, hgyo ez valami rémálom, de aztán rájöttem, hgoy ez abban erősít meg, amit én egyébként is gondolok: a gyerek annyit eszik, amennyire szüksége van, és az a mennyiség meg is van, ha nem stresszelik se őt, se a mamát. (persze, lehetnek esetleges eü. problémák, de ze a ritka...) Ha erről eltérő a véleményetek, tapasztalatotok, megosztanátok velem/ünk?

Nekem ugyan készenáll itt a páérnára a pénzem, de mivel ágyhoz/szuobához vagyok kötve, anyukám pedig nem alkalmas ilyen bonyolult feladat ellátására, csak a talin tudom a párnapénzt odaadni Eszternek, így kérek szépen egy társat, akinek ráér a későbbi szállítás is, is lenne a párom. Bár szerintem Ti sem kapjátok meg a tali előtt, mert az átutalás is eltart egy-két munkanapig és a szállítás 5 munkanap minimum!

Most már nem is tudom, mit is akartam még, emgzavart ez az elszállt hsz, de így is elég sosszú lett KépKépKép

Ja, Bori cikkét még nem olvastam el, egyrészt az internet hiánya miatt, másrészt, mert szándékosan nem olvasok semmi szörnyűt kisbabákról se fejlődési rendellenességekről, kell a pozitív energia a babónak - no meg nekem is KépKépKép De el fogom, csak később Kép

Cory, GAP nekem is kedvencem, mondjuk nem a Barbibaba típusú csajoknak való, de egyébként nagyon kényelmes és jó minőségű ruhákat gyártanak - minden korosztálynak. GAP nincs itthon?

No, szép maradék vasárnapot nektek - remélhetőleg az internet ördöge elküldi ezt most mégis.

indianyo

Zsuzsófi, azt akartam mondani, hogy manapság egyre később alapítanak az emberek családot, és sajnos harminc körül is egyre többen - 20-30%!!!! keresik még mindig azt a társat, akivel lehet ilyet... ugye érted KépKépKép

indianyo

Aha, tudom már: Gyezsu, a nagycsaládos barátaimnál is működik ez a körbeadás. Nagyon aranyos az, amikor egy nagyobb gyerek felfedezi ifjabb kollégáján valamelyik ismerős régebbi ruhadarabját, és visszaemlékszik a "régi szép időkre" - a legidősebb kábé 7 éves KépKépKép. A "használtruha-kereskedelem" eme formája nagyon tetszik nekem, olyan jó meghitt szeretetszaga van Kép ellentétben a turkával, amit a kisbabámnál most nem érzek helyénvalónak - bár magamnak szívesen veszek dolgokat ott, ha úgy adódik.

V.

indianyo

Viko: sajnos nincs itthon GAP Kép

cory
Budapest

Békés 3. advent vasárnapotKép (Igaz, mindjárt vége is!)

Angi: nagyon klassz lesz Lidike szobácskája, már így is látszik! Nagyon szép a béna-nyuszis ágynemű!Kép Tök hasonlót néztünk ki a Brendonban, csak világos drapp színű, és mackóúr is van rajtaKép Képzeld, így járunk a babakocsival... Amúgy valószínűleg a 2006-os modellváltás miatt van. De legközelebb állítólag jan. vége fele tudnak rendelni, ami 6-8 hét, mire megérkezik... Mi pedig akkor már javában babázunk remélhetőlegKép Ma néztünk ki másikat, mindjárt meg is kérem Cory véleményét!!!Kép

GyeZsu: grat az új mobilhoz!Kép Remélem, ez már sokáig veled maradKép

Cory: az tök jó, hogy behozta a "lemaradását"Kép Persze, az sem baj, ha nem lesz olyan kis vasgyúró, mint a bátyjai, hanem kis kecses, lánykásKép Szép nevekKép
Tehát Cory, amint írtam feljebb, kérnék egy kis segítséget! Mi a véleményed a Chicco babakocsikról??? Ez is vízszintesig dönthető, állítható tolókar, van hordozója is... Nagyon megtetszett, csak kíváncsi vagyok a véleményedre! Tudsz vagy valaki más tudna esetleg segíteni nekem? Köszike!

Nadine: Üdvjra ittKép

Na, most pedig átnézem a linkeket, amiket beraktatokKép

Puszi:

Anita

Bocsi, aki kimaradt...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita: én egy sportkocsit használtam, ami chicco, az nagyon jó volt, és nagyon jó minőségű. És eddig csak jókat hallottam róluk. Szóval, ha a követelményeiteknek megfelel, simán megvenném Kép

cory
Budapest

Fú, Cory! Ez tök jó hír! Mondtam apának, hogy addig nem nyugszom, míg a szakértőm áldását nem adja ráKép Színe is nagyon jó (bár van sok különböző), könnyűnek is tűnt... de azért Ti már sok kocsit elfogyasztottatok, gondoltam, hátha tudsz segíteniKép Köszönöm szépen!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szöget ütött valami a fejembe az hozzászóláésaitokat olvasva: én vagyok az egyetlen ember, aki soha nem hord hálóinget???? mert ti itt pizsamáról /póló-nadrág egy szót se ejtetek... (Nem is tudok kényelmetlenebb viseletet, mint a hálóing, márpedig várandósan/frissen szülten a kényelem elsődleges)
Ugye kötelezni nem lehet senkit a szüléskor, hgoy hálóinben töltse a napjait a kórházban? Most egy kicsit elbizonytalanodtam.

indianyo

<font color="119911"> Sziasztok,
Vikó,
ez kórházfüggő is. Van ahol nem szeretik a pizsit. Egyébként régebben, a terhesség előtt én is pizsiben aludtam. Most meg pólóban, a hálóingeket majd a kórházban fogom csak felvenni.
Anita,
nem is gondoltam volna ezt a babakocsiról, hogy ennyire kifogynak. Mondtam is a férjecskémnek, erre megkaptam, hogy ő megmondat, hogy vegyük meg most.
A Chicco is biztos klassz? Nincs valahol kép róla?
Akkor Ti is ilyen verziót vesztek? Rácsvédő és ágynemű+huzat? A macis is ari lehet!
Livi,
tetszik a hordozó+a tehénke benne!</font> Kép
angi79

Sziasztok!

Vikó!
Én amikor a kórházban voltam láttam kismamákat hálóingben de pizsamában is. Ha neked az tetszik szerintem senki le nem szedi rólad. Nehogy már ehhez legyen köze valakinek. Én éjszaka pizsiben voltam, nappal meg tréningnaciban és pólóban. Hozzáteszem, hogy csak véletlenül volt itthon pizsi, mert én Éva-kosztümben szoktam aludni.
Viszont ha közben vizsgálgatnak, akkor célszerűbb a hálóing. De ezt a problémát is megoldja egy hosszú köntös.

Angi!
A kép csalóka, mert elég kopott a színe a hordozónak. Viszont steril! A boci az első plüssajándéka a babának, mert mi a párommal egymást bocinak hívjuk, a babát meg néha kisbocinak. Majd ha óvodába megy és kérdezi tőle az óvónéni:
- Hogy hívják apádad?
- Boci.
- Anyádat?
- Bocika.
- És téged?
- Kisboci!
Na ekkor leszünk bajban!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok

Angi
Csináltam muffint ami nagyon finomra sikerült. A lekvárosat csináltam meg.
Nekünk szerencsére 5 percre lakik az egész család. Nem irigyelek az utazás miatt, főleg ha rossz az idő.

Anita
Szerencsére jól vagyunk, dokihoz csak január elején megyek. Pénteken adtam le pisit,hétfőn kiderül hogy sikerült e kinyírni a bacikat. Ti mikor mentek?

Vok
Meddig kell kiválasztani? Nekem mindig sikerül a legdrágábbat,ez az én formám.
Én reggeltől estig dolgozom, bankba nem tudok eljutni, nekem csak a péntek jó pénz átadásra ha jó, de ha gond akkor hagyjuk nem várhatjuk el tőled hogy ennyi pénzt előlegez meg.

Köszi mindenkinek a kocsi dícséretett

Cory
Mindjárt rakom a képeket amit ígértem.

Vikó
Köszi a muffint ,de Angi küldött 100receptet.

Nem tudom még mit akartam írni ,de nagyon fáj a fejem és hulla is vagyok. Most megyek fürdeni ,ha ma már nem jövök akkor elaludtam.

Babetta és Levi 28+1

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Szelevi

Nagyon jó ez a boci család!!

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Vikó: eddig még soha nem volt hálóingemKép Alváshoz bugyi+trikó kombinációt használok, abban érdekesen mutatnék a kórházbanKép (Viszek pizsit isKép)

Babetta: nem is írtam tegnap, hogy nagyon fincsi lesz a karácsonyi menütök, megyünk mi is hozzátok szentestézniKép Csütörtökön megyek terhesgondozásra (muszáj min.4 hetente a méhszáj miatt) és hétfőn, 19-én 4D!!! Úgy várjuk!!! Majd írok méret-adatokat NekedKép

Livi: Tényleg nagyon édes a boci és a történet is hozzáKép

Anig: Ez lenne a babakocsi,csak másabb színben! De folyamatosan gondolkodunk, hogy várjunk-e január végéig, vagy legyen ez...
Kép
Kép
Kép
Kép

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Bocsi, AngiKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita
Gyeretek nyugodtan.Várom majd a képeket és adatokat. Szép a kocsi! Látom nálatok jók az utak, hogy kiskerekűt veszel.

Na akkor rakom a mi utunkat.
És egy 28 hetes pocak képet.
Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

KépKépKépKépKép

És nem is adja vissza a valóságot.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

KépKép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta, nem olyan kicsi a kereke, mint a képen tűnik, bár egy fokkal tényleg jobbak az utak nálunkKép

Szép nagy már a pocidKép

Jó éjszakát Neked! (Nekem sikerült átaludnom a Szívek szállodáját...Kép)

Anita
Kép
Kép
_anita_

BAbetta: hát tényleg nem egyszerű, bár én ettől még lehet, hogy bepróbálkoznék bolygóssal, és amikor itt tolom, akkor fixálnám. Hasonló úton toltam már a kiskerekű sportkocsimat fixált kerékkel, és elment. Jó, tény, nem napi szinten.

cory
Budapest

Hello Lányok! Nagyon pörögtök!
Babetta, jót kuncogtam az útviszonyokon... most már érthető a babakocsi vlasztásod. Kép Szép a pocakod! Kép

Nekem teljesen jó a tali időpont és hely is. Ott leszek! Viszek fényképezőt! Kép

Angi! Nagyon édes az ágynemű, most nekem is ez a "legfőbb" gondom, nem tudom eldönteni melyiket vegyük... Kép

Anita! Nagyon klassz ez a kocsi! Hasonlit a miénkhez, az ABC, ennek nem találom a márkáját. Milyen kocsi ez?

Csajok, el sem tudom mondni mennyire jó a szopipárna alvásnál... sokkal jobban alszom vele... szerintem jól döntöttünk... Kép

Vikó! Hogy vagytok?
Volt valaki Mamackánál? Jobban sikerült a mostani hétvége?
CORY!!! Gratulálok a KISLÁNYHOZ!!! Mi is lesz a neve?

Nadine! Ruhákkal kapcsolatban én is bajban vagyok,olyan nehéz kiszámitani, hogy mekkora lesz a baba és milyen gyorsan fog nőni... Én még azon morfondirozom sokat, hogy itthon (22-23 fokban) mit kell a babára adni? Elég egy kombidressz és egy rugi rá? Vagy kell kardigán is?

Na mára ennyi, még holnap jövök, délre kaptunk időpontot 4D-re!!! Kép

Apropó! Apa vállát nem kell műteni, de még 3 hét kötés minimum... Kép

Puszi mindenkinek!

Bartika+Pötty
23+6

Kép Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

http://www.mayawrap.com/video/videomw.shtml
http://www.mayawrap.com/sewSling.shtml

Maya hordozókendő útmutató videón - angolul + varrási útmutató

indianyo

Babetta! Bartika! Szépen nől a pocitok! Kép

Anita! Ennek a Chicco kocsinak a designja hasonlít az én Micrusomhoz, még talán a váza is hasonló! Viszont a kerekei másak! Szóval a lényeg hogy nekem tetszik ez a Chicco is! Kép

KépKép
nicika

Szia BartikaKép Klassz kis aranyos pocid van... No, majd hamarosan mi is lemeózzuk a párnát Kép Nekem nagyon kéne, mert egyszemélyes az ágyam itt és állandóan leesnek a kitámasztó kispárnák Kép és akkor jön az itt a piros, hol a piros Kép meg a jajgatás, mert le kell mászni az ágy alá értük Kép Mi jól vagyunk, kevesebbet fájdogál a pocak mostanában, úgyhogy jó ez a fekvés dolog Kép
Asszem, Gyezsu volt Mamackánál. Én sajnos nem tudtam menni.

Babetta, tényleg klassz az út nálatok Kép Gondolom esős időben csónakázni lehet a pocsolyákban... a szomszéd utcában nálunk is van ilyesmi, ott lakik a nagymamám, télen és esőben nem lehet megközelíteni gyalog Kép Jó kis testgyakorlás lesz ott a séta Kép

Szép estét!

indianyo

Helósztok lányok,

még nem olvastam vissza....Kép

Mindenesetre visszajöttünk, és már egy kocával kevesebb van a világon, viszont sok-sok husival több a mélyhűtőben. Kép Kép

Anita, szerintem tök jól néz ki ez a kocsi. Kép

Babetta, látom, te is feléledtél poraidból. Szép a pocid! Kép

Barti, neked is! Kép Kenegetés rulez??? Kép

Angi, láttam a kiságyat, tök aranyos. És nemsokára már egy pici lányka is fog benne aludni...Kép Izgi. Kép

Na, most megyek még rendet rakni, holnap reggel jövök.

Puszi

Eszti
29+4
Vendég

<font color="119911"> Anita,
szerintem szép ez a kocsi. Kb. olyan méret, mint a Graco?
Bartika, Babetta,
szépen gömbölyödik a pocikátok. Kép
Bartika,
tök jó, hogy nem kell műteni a vállát! Kép
Babetta,
gratula a muffinhoz! Én már láttam, hogy milyenek az utak nálatok, amikor mentünk fel a könyvelőhöz.
Eszti,
akkor most egy darabig el vagytok látva husival! Milyen volt a disznótor?
A kiságyunk már áll és a komód is, amiből végül majd Feri fog pelenkázót varázsolni! Kép
Ugye jössz pénteken a találkára? Tünde leszervezte nekünk. Kép
Puszi:
Angi
31+2</font>
angi79

Nagyon nagy vonalakban mégiscsak visszaolvastam.

Cory, gratula a kislányodhoz! Kép

Angi, most látom, hogy neked is milyen csini a pocid.

Bori, a tiéd pedig hatalmas, dehát két kislánnyal bent nem is lehetne kisebb! Kép

Csajok, olvasom, hogy jelszóval levédettük a táblát. Mit kell tennem? Nicikának e-mailt küldeni?

Babetta, tuti jó a kocsitok! Kép

Tünde, és mindenki, akkor a tali ott lesz a VII. kerületben???

Bocs a kérdésekért, de nem igazodom ki már.....Kép

Eszti
Vendég

Angi, igen, megyek, apa úgyis karácsonyi céges vacsin lesz. Kép Már várom.
Már én is úgy várom, hogy hazahozzuk a bútorokat. Kép

Disznótor jó volt, szokásos, sok meló a fiúknak, engem persze kíméltek, én inkább csak a teát főztem, meg a kajákat csináltam. Kép Nekem mondjuk egy évre előre elég az ilyen nehéz kajákból, de azért fincsi karaj és combi husi jól jön majd....Kép

Na megyek alukálni, mert leragad a szemem.

Puszi

Eszti
Vendég

<font color="ff0000">TALÁLKA időpontja: december 16 16:30
Helyszín: Kicsi a világ Teázó, Bp. VII.ker. Madách Imre út 11.</font>

http://kicsiavilag.hu/main.php?l=h&c=etelital
Kép
angi79

Sziasztok!

A szopipárnával a következőkben maradtunk. Úgy rendelek, hogy mire egybe lesz a pénz, el tudjak menni a párnákért. Szerintem kell nekik vagy 1 hét, mire ezt a mennyiséget megvarják. Ezért majd újra kell talizni minden párnással. Ami egyébkén nekem úgy sem okoz gondod. Sokat vagyok a városban. Kép Szóval mindent megoldunk. Kép

Ha viszont azt mondják, hogy péntekre készen leszenk vele, akkor a talisoknak mindenképp elviszem. Kép Az nem egy olyan vészes összeg. Most még nem költöttünk sokat. Kép

Pénzt vagy átutalással, vagy a talin tudjátok odaadni. Az átadást meg utána megbeszéljük, ha addig nem lesz kész. Kép

Eddig így áll a rendelés:
Név

Eszter
Kép
Kép
vok

Na, még visszanéztem:9

Eszti: Üdv itthonKép Helyes, hogy kiméltek, de gondolom, így is elfáradtál! Malackát sajnálom, de fincsi kajcsik lesznek! Igen, Nicikának dobsz egy mail-t és ő meg küldi a jelszót! Nagyon frankó így! El is hiszem,hogy várjátok már a bútorokat! Mi mégcsak a komóddal ill pelenkázóval vagyunk kész, de sztem holnap állni fog a nagyszekrény is! Olyan jó belépni a szobába...Kép Karácsonyra, ha minden igaz, elkészülünk a bútorokkal, de még marad bőven dekorációs hiány!

Angi: az előbb nem írtam, hogy igen, fejvédő+ágynemű+huzat kombinációt néztünk ki mi is. Valószínűleg, szombaton vesszük meg, mikor megyek megint vizsgázni. Plussz egy tartalék huzatgarnitúrát - az is nagyon ari. Tényleg a ti ágyatok mekkora is: 70*140-es? Melyik takarót választottátok a kisebbet v a nagyobbat? Köszi a kocsidicsit, a fekvőterülete nagyobb, mint a Gracoé.

Bartika: nagyon helyes a pocidKép Látod-látod, csak beindul, aztán meg sem áll, úgy kigömbölyödsz egy-kettőreKép Chicco a kocsi, de már Nici írta isKép

Nicika: örülök,hogy neked is tetszik a kocsi. Sajna a tietekre nem nagyon emlékszem, de már nagyon izgat, úgyhogy visszakeresekKép

Vok: a lányok körében úgy látom, nagy sikere van az 5-ös mintájú párnának! Én is ilyet várok holnapra v holnaputánra, + egy kacsás huzatotKép
Remélem, jó hasznát fogom venni én is az alvásnál, mert újabban félig ülő helyzetben alszom, de így is nyomja a gyomorszájam a picikémKép

Remélem én is, hogy jobban sikerült ma Mamacka vására...

Na, most már tényleg elteszem magam holnapra!

Csók Mamikák, álmodjatok szépeket! (Újabban nálunk mindig valaki szüléssel álmodik: vagy apa, vagy énKép)

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?