Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntést, nagyon aranyosak vagyok
Jó kis névnapi ajándék volt tegnap az oltás, mi?
Sajnos minden ugyanúgy volt mint a 3hósnál. Estig minden oké, még a fürdést is nagggyon élvezte, aztán már az öltözésnél gyanús volt, mert mindenért nyivákolt. Szopizni már nem is tudott csak pár kortyot, mert addigra már üvöltött
Fájhatott a lába, mert nem nagyon lehetett hozzáérni. Másfél órán keresztül sírt nagyon, pedig végig kézben volt. Persze próbáltunk mi mindent, de nem használt
Úgy sajnáltam szegénykét!
Végül 10körül csak letettem az ágyába, hogy ott altassam el, zenéltettem neki a játékait, csörögtem, mutogattam neki mindent, és közben megállás nélkül beszéltem
Nagy nehezen elaludt, de még csukott szemmel is panaszkodott. 11-kor megfordítottam a hasára, persze akkor is sírt, de az csak fél perc volt és már aludt is. Reggel 7ig
Szopi után pedig még elaludt, most várom hogy ébredjen. Remélem mára nem lesz semmi baja!
Lányok, nálatok is így van ez oltás után, vagy csak Bence a szuperérzékeny?
Ja, képzeljétek, nekünk a doki azt mondta hogy már nem kell a K-vitamin, ha már almát is kap. Mondtam hogy csak 2naponta egy felet max., azt mondta akkor sem kell. Mondjuk örülünk neki, eggyel kevesebb cucc amit este be kell venni
És ami a legfontosabb most már tutira megfordul Bencike a hátáról hasra
Nagyon megfontolt, egy fordulás kb. 10 perc
A tegnapi mérés eredménye pedig: 6280 gr, tehát jól tippeltem
Bocsi hogy most csak magunkról írtam, de ma még jövök. Ha Bence engedi...
Puszi mindenkinek:
Vera