Új privát üzeneted érkezett!

Anikó!

Én is már régebben észrevettem,de nem nagyon használtam.Táblicskut úgy csináltam,hogy excel-be megszerkeztettem,majd beillesztettem ide a szöveg helyére a kérdőjel közé.

Örülök,hogy jobban vagytok.Kép

Judit!
Látom sikerült a szerkesztés.

Majd küldök neked egy oldalt,ha érdekel a G-portálos forumommal kapcsolatban,látom írtál beleKép

Évi!
Nagyon ügyesen haladtok Flórával a cél felé.Ne erőltess semmit,nyáron biztos már teljesen le fog szokni a pellusról.

Szép verset raktál fel,minden sora igaz.

Megkérdezhetem,hogy mi ez a Coloramma?Nagyon jó kis fejlesztő dolognak néz ki.

Egy pár mondókát már felraktam a honlapra,majd folyamatosan bővítem.Meg a fejlesztő játékokat is .Ha van valakinek jó kis ötlete,szívesen fogadom.
Alul jobb oldalt a Micimackóra kell kattintani vagy a Mondókák menü alatt is van már egy pár.

Na megyek aludni!
Pusz:Ildikó
ilgya1

Sziasztok! Kép

Én is ismertem ezt a szerkesztést rég de nem használtam.
Tudjátok mi az érdekes régebben amikor még aktívan írogattunk itt akkor nem tudtam smilye-kat sem feltenni. A minap megint megpróbáltam és simán ment. Nem értem, hogy miért mikor mindent úgy csináltam mint akkor. Lehet, hogy természet fölötti erők munkálkodnak.

Táblázatot exelbe én is tudok csinálni de én ilyen szépet akarok és ezért kellene a segítség. Exel az könnyű. Ez szerintem sokkal szebb, nem?

Kép
Vendég

Anikó!

Félreértettél!

Csináld meg excelbe és illeszd be ide.Másképp nem tudod egymás alá az oszlopokat.Attól még nem excelbe lesz,csak egy segéd tábla ehhez.Vili?

I.
ilgya1

Szia Ildi!

Tudom hogy egy kicsit nehéz agyu vagyok, bocsi. Tényleg nem értettem. És még most sem értem.De próbálkozom. Ha így sem megy akkor majd jövök.

Pusziak
Vendég

sziasztok!!

Anikó:
Én nem tudok segíteni, mert egyáltalán nem értem , hogy kell csináln ide táblát.

Ildi:
Nem eröltetem. szerencsére magától veszi le a pelust, mert szorítjaKép És tényleg tegnap egyzser sem pisilt be!!!
Majd megyek és megnézem a mondókákat...

Judit:

Köszi

ui:exelben nekem is megy a táblázat csak ide berakni nem megy, de még kísérletezek rajta.

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

<pre>
Nick név Név Kor Cím Baba neve Születés napja Súly Hossz
Csanikó Anikó 31 Dunadűlő u. Bianka 2004.12.17 3500 56
Renáta 1995.08.24 4000 53
</pre>

Szupi Ildi ezt nézd!!! Alakul csak a cellákat nem tudom egyesíteni a baba nevénél stb... Azt hogy kell a Wordbe elfelejtettem.
Vendég

<pre>
Nick név Név Kor Cím Baba neve Születés napja Súly Hossz
Csanikó Anikó 31 Dunadűlő u. Bianka 2004.12.17 3500 56
Renáta 1995.08.24 4000 53</pre>
Még színt is tudok bele vinni. Nagyon szupi.
Vendég

Helló!

Ildi! Nagyon jól sikerült a táblázat már el is készítettem. Köszi szépen.

Judit!Hiszek a természet fölötti erőkben.
Vendég

Ügyi vagy AnikóKép!!!

Itt olyan szépen süt a nap, de semmihez sincs kedvemKép
A meleleim is fájnakKép és nem is jött meg ebbe a hónapbaKép Ez jó, de ahogy magamat ismerem nincs semmiKép

Na megyek ráveszem magam a pakolásra, teregetésre....

Évi

ui:Ma depi napot tartok úgy látszik!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

ja és én most úgy gondolom, hogy ide fogok írogatniKép

Remélm, hogy Zsófi is csatlakozik.már szóltam nekiKép
Zita is írt a másikra majd olvassátok elKép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Anikó!

Ügyi vagy!Kép

Évi!
Hajrá-hajrá!!!!!Kép

Judit!
Szívesen,remélem hasznát veszed!

Én főzőcske ill. mosógató napot tartok!Képutálom!!!!!!(pedig mehettem volna Babaklubba,de .......bekavart.)

Ja és ma megtanítottam Dávidnak a szia-t.Kár,hogy nem halljátok.Kép

i.
ilgya1

Sziasztok!!

Estére már jó kedvem lettKép Igaz egész nap alig csináltam valamit ez köszönhető a rossz kedvemnek és Flórának aki egész nap azzal nyúzott, hogy vegyem fölKép

Ma párszor bepisilt és bekakilt a bugyibaKép.a délutáni kaki már a bilibe ment
büszkén ujságolt a a maminak a telefonba, hogy belepisilt a papasanba Kép
Este szólt, hogy pisilni kell, de nem volt hajlandó leszálni a létrás mászókárólKép
Tiszta ideg lettem(amúgy is depis voltam)Aztán nem engedte, hogy letöröljem.Úgy rohangált pisisen.még jó, hogy már közeledett a fűrdés.
délután még bömbölt is egyet, mert uzsonna helyett rágózni akart.mondtam neki,hogy akkor van rágó ha eszik.A déli kajája 2 kanál leves és egy pici rakottkrumpli volt.Igaz megivott vagy 2 üveg tejet,de hol volt az már délutánra?
a böbölés eredménye egy jó kis hányás voltKép
Utánna megbeszéltük, hogy nem lesz több ilyen hiszti!!MegígérteKép

Ráugrott a hátamra, úgy, hogy feljajdultamKép
erre mondja, hogy rámugrott meg rám is pukizottKépKépKép
Hát kész ez a csajKép Annyira röhögtem, hogy azt else tudom mondani

A legjobbat a végére hagytam.Drága férjem a változásba kezdett.Kedden kaptam tőle egy szép kis mécsestartótKép
Gyanakodtam rendesen mi baja vanKép Kénytelen voltam elhinni, hogy tényleg eszébe jutottam
Ma azon dumáltuk, hogy ez a lakás elég hármunknak meg ilyenek.Meg, hogy milyen ágyat vegyünk a nappaliba.
Aztán arra terelődőtt a téma, hogy mikor legyen kistesó
Én meg rávágtam minnél hamarabb Erre mondta, hogy siessünk szeptemberbenm lejár a gyes munkám meg úgyse lesz.Teljesen ledöbbentem, hogy felhozta, hogy akar testvért
Úgy is ez a vágyad mondogattaKép Hát ez Kép

Teljesen happy letettem Kép

Jó éjszakát mindenkinek!

Ildi:
szívesen meghallgatnám azt a sziát

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szia Évi!

Jó kis napotok volt!Kép

Ez a Flóra nem semmi egy kiscsaj,kis huncutka.
Még hogy rápukizott a hátadra Kép;

Mécsestartót?Hát nem semmi,csak úgy magától és nincs semmi alkalom? Vannak még rendes pasik a földön úgylátszik?
Akkor most aztán mindent bele!!!!!Képén nagyon szorítok,hogy összejöjjön egy kis öcsi.KépFlórának lesz kit dögönyözni.

Én is remélem,hogy Zsófi csatlakozik!Kép

Anikó!
Látod,megy ez.Képletre én is vevő vagyok,ami a kort számolja.

Judit!
Merre vagy? Honlapot szépítgetünk?
Bencike baba?

Zita!
Minden jót!
Aztán nem elfelejteni a netes barátosnéidat.!!!!

Puszi!
ilgya1

nekem ez van beírva a táblázatba a mi a kort számolja:

=HA(D2<>0;ÖSSZEFÛZ(HA(P2<>0;ÖSSZEFÛZ(P2;" év ");"");HA(Q2<>0;ÖSSZEFÛZ(Q2;" hónap ");"");HA(R2<>0;ÖSSZEFÛZ(R2;" nap");""));"")

Nem tudom, hogy tudok-e vele segíteni??

Ildi:
Elfelejtettem írni, hogy a játék milyenKép
Van benne 4-5 féle forma kocka , háromszög stb.4 féle színben.ezeket kell egy lapra rárakni.A lapon is kivan vágva a forma helye.
Úy szotuk játszani, hogy mondom Flórának, keressen egy sárga formát.(Apirosat és a sárgát ha odafigyel megtalálja)és akkor keresse meg a helyét és rakja bele.Ha nincs nagy kedve hozzá akkor úgy játszuk, hogy keresd meg a helyét ennek a kék háromszögnek stb.
Amúgy 4 féle képpen lehet játszani.A formákat is megtanulja vele és persze a színeketKép

Nincs semmi alkalom.Gyanakodtam is rendesenKép

Ma jön anyukám ,mert péntek vanKép
Tegnap kitakarítottam esteKépSokkal nyugisabban lehet fölmosni ha már alszik.Nem is tudom miértKép

Most a bilin ül, azt mondta kakilni fogKép

Napsütéses szép napot!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Mi újság ,Évi! Meglett a termés a bilibeKép?

COLORAMMA
Akkor az egy szupi játék lehet,biztos Flóra szeret vele játszani.Nekünk még egy kicsit korai ,még a színeket nem igazán tanuljuk.
A formák nagyon menők, Dávid is szereti.Van az a sütifaló játék,nem tudom ismeritek-e,de azzal sokáig elvan.Mindenféle formákat kell bedobálni a saját formáju lukján.Ezt jól megmagyaráztam,igaz?KépÉrtitek az a lényeg.

Ja és rendeltem egy pár fajátékot az egyik internetes áruházban,olyan sajtot ami a Bencinek van,mert a lukazás nálunk is megy.(Már most szeretik a lukazást,mi lesz később?KépKépKép)meg cipőfűzőset,kiváncsi leszek majd,mert még nem rendeltem így sosem.(A karácsonyi Fisher Price kiv.,de az más)

(Internetes rendelés)
Nektek van valami tapasztalatotok e téren?
A Kismamában van az a Gabriell-es füzet,olyan jó pofa body-k vannak benne,de nem merek ruhát rendelni. Az Otto-val vagy Quelle-vel volt,hogy ráfáztamKép

Többiek!
Nem csak honlapot építünk ám!!!!!!
Meglestelek!Mindenki egyre szebb lesz!

Én is felraktam egy pár uh-s képet,de még nagyon sok van,nem tudtam választani,ill. nagyobb korban már csak a feje van rajtaKép http://gportal.hu/portal/davidbaba/

Zsófi!
Mi újság?Barnuci?

Puszika mindenkinek!
Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Kép

Sehol senki??? Mindenki családozik. Igazatok van majd hétfőn dumcsizunk.

Puszi Kép
Vendég

Kösz,hogy levegőnek nézelKép
ilgya1

sziasztok!!

Ildi:
Igen megvolt a termés a bilibeKép

Az a játék 3 éves kortól ajánlott, de Flórának már lassan ismerni kell a színeket.Szerintetek???
Nekünk még olyan gömbünk van amine a formákat kell beledobálni.Azt is szereti.

mi szoktunk interneten rendelni.Nekem az ottóval és a Quellével se voltak rossz tapasztalataim.
Az új kismamában van a gabrielles füzet?? még nem vettem meg, mert elfelejtettemKép

Amúgy baba projektel , hogy álltok? voltál már orvosnál?
Képeket majd megnézem.Kép

jártam a múltkor mindenkinél, de ma újra megyekKép

Voltunk pénteken anyuval a tescóban.Vettem Flórának 400Ft-ért pólókat. Szerintem jók és egy nadrágot 800Ft-ért piros és egy kacsa van a szárán.
Tegnap anyóséknál voltunk szokás szerint.megbeszéltük,hogy hova megyünk nyaralni.
Ma anyuékhoz megyünk a vasárnapi ebédre.
elötte még bemegyünk a tescóba veszek még egy-két polót Flórának.

JelentkezzetekKép

Mindenkinek szép napot!!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szia Évi!

Köszi!

Nem tudom mennyire kell ismernie a színeket Flórának,de az nem árt ha tanítgatod neki.Én is már most szoktam Dávidnak mondogatni,hoy hozd ide a piros kockát,vagy a zöld autódat,csak úgy tudatalatt tanítgatom,mert tudom,hogy ebben a korban még ez nem annyira jellemző.

Igen, van az új Kismamában Gabrielles füzet,de még a téliből is lehet rendelni.Mondjuk ez már a februári szám,nem is tudom,hogy megjelent-e már az újságosoknál az új.

És kiderült,hogy hova mentek nyaralni?Kép

BabaprojektKép
Folyamatban.Jövőhéten csütörtökre jelentkezem be a dokihoz.Rákszűrésre kell mennem,és akkor beszélek vele.
Téged is szokott küldeni vérvételre a nődoki rákszűréskor?

Én is mindig benézek hozzád a honlapra,megkukksiztam a recepteket is.Kép

Kép
15 hósan 10 és fél kg és 78 cm.
Ildikó&Dávid
ilgya1

Szia Ildi!

Igen kiderült, hogy hova megyünk nyaralniKépSopronba és környékére ,júniusban.Ez ilyen nagyszülős nyaralás lesz.
Aztán júliusban megyünk hárman az Alföldre,talán Hajdúszoboszlóra még nem tudjuk.

Nekem is kell rákszűrésre mennem és felíratni a gyógyzsert is. Nem szokott vérvételre küldeni rákszűréskor. miért kell mened? Mit néznek a vérből?

A honlapom most egy kicsit stagnál, mert nem töltöttem még fel a friss képeket.
az újabb hobbym az origami.
Teszek fel képeket majd nézd meg, hogy miket készítettem.Igaz ezek még nem néznek ki valami jól, mert próba hajtogatás,de azért van egy kettő ami tök jóKép

Aranyos DávidKép
Flórát is megkéne mérnem mekkora és hány kgKép

Voltunk anyuéknál.A sógórnőm meg beengedte a macskát.Ott ölelgette meg puszilgata. Kép
Aztán utánna azzal a kézzel evett és csipegette a lányának a húst!!!
Teljesen kiakadtam.
Én is megfogom a macskát, de utána megőrülök ha nem moshatok kezet.Úhy nem tudok kajálni, hogy macskás a kezem... Áhhhhhhhhhhh nem is kommentálom tovább, mert csak fölidegesítem megam.

Dávid meggyógyult már?Flóra már alig köhög.

Szia

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Juditnak!

Sok boldog szülinapot kivánunk!
Kép

Ildikó&Dávid
ilgya1

Sziasztok!

Persze a párodnak is sok boldogságot és minden jót!Kép

Nagyon aranyos ez a kép amelyiken hárman vagytok,igazi boldog család!
De a hozzábujóstól meg teljesen elérzékenyültem.Olyan édesek,mikor így bújnak.Kép

És nem vagytok öregek,hellóKépmeg ne halljam!

Ja és láttam a boszidatKép meg a felszálló effekteket isKépa lapodon.

Évi!
De jó nektek,hogy már tudjátok nagyjából a nyári terveket.Mi is beszéltünk már róla,de kell csináltatnom útlevelet Dávidnak.
Sopron nagyon szép hely,de a Hajdúszoboszló is szép választás.Kép

Origami????
Hát te milyen ügyes egy csajszika vagy!Majd megnézem a lapodat.

Én szeretem a macskákat is,de nem tudnék velük egy asztalon enni például.Még régebben Zsófi rakott fel egy cikket erről,hogy mennyiféle betegséget terjesztenek,és ilyen veszélyes tud lenni az ürüléke.Alapvető a kézmosás macskázás után,főleg kaja előtt én is úgy gondolom.

Az én dokim úgy látszik nagyon alapos,gondolom a vérképből sokmindenre lehet következtetni,így mint kiegészítő vizsgálatként azt is megnézi.
Az hagyján,de ez külön program,mert a vizsgálatra a rendelőjébe megyek,vérvételre pedig a kórházba kell.Na mindegyj,majd csak alakulok.
Te szeded még a gyógyszert?Hogy hogy?

Na megyek megnézem a Dávidot,mert a kiságyában van,és nagyon csendben.Végig aludta az éjszakát,de nem akarom elkiabálni.

Tegnap még szívtam az orrát és néha köhhint is egyet,de már szerintem javulóban.Flóra elég gyorsan kilábalt!

Ildikó
ilgya1

<font color="0077aa">Sziasztok!

Judit! Boldog szülinapot!
Kép
Édesek vagytok a képen. Én is imádom amikor hozzám bújik és szerencsére nagyon sokszor csinálja. Nagyon szép a honlapod. Bár engem zavarnak a buborékok de az ötlet nagyon tuti. Én közel sem vagyok ilyen ügyes. Meg időm sincs rá. Na meg az uram sem tud segíteni, ha elakadok. Annyira sovány vagy én is szeretnék ilyen lenni. Jaj!!! Sajnos sose leszek.

Mostanában legalább már azt elértem, hogy nem hisztizik azért mert esténként itt ülök és chetelek meg fórumozok. Megértettem vele, hogy nekem ez a kikapcsolódás az egész napos stressz miatt. Ez a kapcsolatom a külvilággal úgymond. És megígérte, hogy jövőre veszünk egy tuti kis laptopot nekem. Akkor legalább ő is tud majd netezni esténként. Annyira várom már és annyira örülök.

Ildi! Nem vagy levegő. Úgy értettem nincs nagy termés. Nem bánnám ha nem kezdődne előrlő a hiszti party. Dávid nagyon édes. Imádom a képeit. Én is szoktam vérvételre menni. Azt általában azért kell, hogy nem-e károsít nagyon a gyógyszer a szervezeten belül. Kétévente érdemes. Szerintem most neked a baba miatt vizsgálódik jobban. Talán azért mert nem akar össze jönni. Hogy állsz az elválasztással? Én még mindig vacillálok mikor kezdjem.

Mondjuk ha megtudnám, hogy felvettek-e végre akkor már okosabb lennék. Februárba indul a félév és még nem küldtek sem jó sem rossz választ. Mi lehet az oka?

Évi! A macskától én is kilennék. Nem szeretem, ha a lakásban ahol pici van állatot tartanak. Kutya macska nálam kizárt. Így is alig bírom az örökös takarítást, suvickolást. Annyi betegséget terjesztenek. Állatnak szerintem kínszenvedés lehet bezárva egy lakásban. Ha kertünk lenne akkor talán csinálnék neki egy nagy futtatót és ott ellenne. had őrizze a házat. A macskákat meg csak kicsinek szeretem. Sajnos nem vagyok egy nagy állatbarát. Ez van.

Mondtam már, hogy fogyózom? Szerdán kezdtem. És nagyon éhes vagyok de muszáj lesz egy húszast lenyomnom mert iszonyú kövér vagyok.

Nagyon ügyi vagy most már origami is.

Szerintem még Flórának nem kell ismerni a színeket, azaz most van abban a kórban amikor már ellehet kezdeni a színek tanítását. Természetesen csecsemőkoruktól lehet nekik mondani, én is így teszem. De igazából ovis korukban kell megtanulni. Nem vagytok elkésve. Na meg a formákkal sem. Ne izgulj. Nagyon ügyes kis játékot vettél neki. Ügyes mami vagy.

Puszika mindenkienk.</font>
Vendég

Szia Judit!

Nem igazán szoptatok már. Napi kettő de nem lehet sok max egy deci mert utánna bevág még 1,5-2,5 deci tejet is. Meg már úgy vagyok vele ha van akkor van. Ha nincs akkor is nagyon sokáig volt neki. Tehát vállalom a fogyókúrát. Most az kéthetes diétát csinálom. Két napot kihagyok majd és kezdem előről. Aztán van nekem is egy háromnapos nagyon drasztikus. De szerintem azt is bevállom. Te milyet tudsz?
Vendég

<font color="ff0000">Sziasztok!

Felhívtam a sulit: Felvettek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!</font>
Vendég

sziasztok!!

Judit:
Nagyon boldog szülinapot kívánunk!!
Szépek vagytok a képekenKép

Ti vén csatalovakKép Nem vagytok öregek ne mondj már ilyet!

A macska nem szokott bennt lenni főleg anyuéknál nem.a szomszédba lakik a tesóméknál.Csak tegnap mikor bejöttek beszökött és akkor neki álltak ölelgetni a sógórnőm és az unokahúgom.

Katának megmostam a kezét, de az anyja nem mosott kezet!!!

Ildi:
Én is magánba járok a dokihoz.vérvételre meg a kórházba.
A gyógyszer az closty nem fogamzásgátlóKép
Flóra is csak így sikerültKép

Anikó:
A macska az udvaron van, csak beszökött.Ha jól hallotam akkor a tesóméknál most télen bent fekszika az eőszobábanKép
Én szeretem akutyákat is és a macskákat is, de csak tisztes távolságban és nem a lakásban.Megsimogatom őket, de utánna azonnal megmosom a kezem.

Én is úgy tudom, hogy majd óvodás korban tanulják meg a színeket.Csak olyan kis okos gondoltam gyakoroljuk hátha megjegyziKép A pirosat és a sárgát ha figyel akkor megismeriKép
Abba a játékba a formákat a helyére rakja szín szerint.

Judit mi az a csoda fogyókura amit te tudzs??????
Írd már leKép

Anikó:
Gratulálok!!!!!!!!!!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

<blink>helló</blink>
ilgya1

Lehet,hogy paranoiás vagyok és hisztis,de egy pár topikkal följebb és a Csepelibe tudtál írni,nekem még annyit sem,hogy mukk!KépCsak ezért éreztem magam levegőnek!
ilgya1

Sziasztok!!

Ildi
szerintem jó levegőnek lenniKép hát levegő nélkül élni nem lehet!!
Kép

Judit:
Tényleg mondtad márKép
Szegény BenciKép Gyógyulj meg kis "pápa"

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

helló

Látjátok ezt már nekem is megy a színes betűKép

Remélem a dölt isKép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Judit! szegény Benci. Remélem hamar helyre jön majd. Fogyi: Ez tényleg drasztikus. pedig az enyém se kutya de ezt nem vállalom.

Majd feldobom Évi fogyisába az enyémet. Nézzétek meg, nem valami sok kaja van benne. És garantált a fogyás mert én is csináltam már.

Évi! Mint már mondottam nagyon édes vagy, köszike. A többit meg kidumáltuk msn-en. Ügyi vagy megtanultál fórmázni. Ugye nem nehéz csak előszőr ijjesztő.
Vendég

sziasztok

Mi van lányok???

Most már ide se fogunk írni???

Na Ildi ne haragudj márKép Kép

Gyere írni!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szia Évi!

Nem haragszom!!!!!!Csak nem volt időm írni.A malackás kép azért jól esett,te mindig olyan aranyos vagy!

Anikó!
Gratulálok,nagyon ügyes vagy!
Kellett valamiből felvételizni vagy a pontok alapján vettek fel?Fizetni kell?Vagy neked ingyenes Gyed alatt?

Judit!
Bencike szeme jobban van?

Tegnap megkaptam a játékokat,amit rendeltem.Tök jók!

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!!

Ildi:

Örülök, hogy itt vagy!!

Jók a játékok? Dávid mit szólt?

9-re megyünk fodrászhoz.Levágatom Flóra és apa hajátKép

Majd még jövök ha tehetemKép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Ma reggel hivatalosan is megkaptam az értesítés e-mailban, hogy felvettek. A papírokat csak a jövőhéten kapom meg postán. A suli február köepén indul. Felvételi nem volt csak az érettségi. Mamár sehol nincs felvételi. Max elbeszélgetés. Fizetős a hely de kismamáknak az állam finanszírozza. Ez a törvény.

Bencike drága gyógyulj meg mihamarabb. Azért remélem nem nagy a baj. Judit! Gyere és mesélj mi van a kicsivel.
Vendég

Sziasztok!

Itt vannak a játékok.A sajt miatt rendeltem,de olyan jók vannak még,hogy nem bírtam ellenállni.

Cipőfüző
Kép

Puzzle óra
Kép

Sajt
Kép

Kirakó
Kép

Az elérhetőségük a honlapomon megtalálható!

Anikó!
Nagyon bevállalós csaj vagy!Sok sikert hozzá!

Évi!
Néztem az origamis munkáidat!Nagyon szépek.
Árulod a babakocsikat?

Kapunk képet Fló új frizurájáról?

Judit!
Hűha!!!!!Képez a kaki evés nem hangzik valami túl jólKép

Örülök,hogy szebb lett Bencike szeme.Kép

A pár ezer forintos ügyről meg van a véleményem.Kép
ilgya1

próba
ilgya1

Sziasztok!!

Judit
Nem semmi Benci kakailásaKép A krém evésKép
Jó estéd voltKépKép

Majd tezsek fel képet az új friszkókrólKép
Legalább is Flóráéról.Apa sérója nem nagy cuccKépKép
Flóra meg kis édi az új hajávalKép

Tényleg mér én sem tudom mit ülnek azon a pár ezer forinton????????

Ildi:
Nagyon jók a játékok.Legjobban az a kirakó tecc és az óraKép Valószínű, hogy Flórának a sajtos tetszeneKép

Az origamis cuucok még csak gyakorlás.ha majd jobban megy akkor ezek helyett hajtok újakat.
Igaz Flórának nagyon tetszettek így isKép

Igen árulom a kocsikat.Kell egy??? EladóKép

Mi ez a próba??

Anikó:
Mi van veletek??
Talán angolon vagy?
Gyere már írjKép!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

helló!!

Írtam már délután is nem tudom miért nem jelzi????

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Nagyon tetszenek a játékok. Végig nézetem az oldalukat is, nagyon jó. Én nem is drága. Megmutatom Apának és megfűzöm én is pár cucc erejéig. Könnyű volt a rendelés? Hamar megjött? Tényleg két nap? Van plusz költség? Ezt még nem nézetem.

Ma nem voltam angolon. Csak éppen Bius nem hagyott ma békén. Tanulni sem tudtam. Holnap délelőtt tanulok, mert megy a baba a mama bölcsibe. És angolom is lesz. Délután meg megyünk Zsófiékhoz. Annyira várom már. Olyan kíváncsi vagyok Barnucira. Meg mostanában nem túl sokat beszélgettünk Zsófivel mert, hogy ő nem jött át ide. Szegénykém ott maradt egyedül az e-dogon.

Flóra nagyon kis ügyes ezzel a bilizés dologgal. Neked hagyja, hogy levágd a haját? Reni még a mai napig sem tud nyugodtan ülni ha nyírbálom. Milyen kocsit árulsz? Frizus képet nagyon várjuk.

Benci nagyot alakít akkor. Bius is virgonc a pelenkázón de kakit még nem evett. De ami késik az .... Persze remélem ő kihagyja. Én énekelek neki pelenkázás közben az mostanában leköti. Persze kitudja meddig.

Az erdőszélén házikó című dalt már nagyon mutogatja. És mondja, hogy gyeje-gyeje. Ez új szó. És csak ritkán használja. Sajnos pedig én úgy szeretném, ha sokat mondogatná.

Puszika</font>
Vendég

Sziasztok!

Én azért nem irtam délután,mert az enyém volt az utolsó hsz.pedig amint látom Évi itt volt.

Láttam irtál a chat-be,de sajnos nem vettelek észre,csak későnKép
Az Msn-m nem működik!

Jaj dehogyis kell babakocsi van kettő is,bőven elég.De tetszene a tiétek is,és nem adod drágán.Volt már jelentkező?

Próba=próbálkozás,mert nem mutatta a hsz-emet ez a tetű.Kép

Anikó!
Regisztrálni kell,és pofon egyszerű,csak a kosárba kell tenni(virtuálisan)amiket szeretnél.Majd imélbe küldenek visszaigazolást a rendelésről.Én csütörtökön rendeltem és hétfőn már hozták is. A számla a csomagban van.Utánvétes,és 1063.- ba kerül a kiszállítás,de automatikusan kiszámolja a végösszeget és azt is elküldi.Nagyon egyszerű és gyors. Én azt kaptam,amit elképzeltem.Ez jó volt.
Most csináltam nekik egy kis ingyen reklámot,de megérdemlik mert tényleg szuper.Kép

Leírod nekem az erdőszélen házikó című dalt,ha megkérlek?Köszike!Csak ha lesz időd.

Milyen baba-mama bölcsibe megy Bius?????

Megyek tanulni,mert holnap angol.
Puszi!

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!!

Anikó:
Flórának nem én vágom a haját hanem fodrászKép
Nagyon dögös lettKép
Holnap mellékelem a képeket is.

Egy Roan és egy chicco kocsit árulok.
Nézz be ide:
http://www.gportal.hu/portal/kicsi-evi/

Azért árulom őket, mert a Roan nem hazsnálom a másik meg nem teccik, mert nem bolygó kerekes és Flórát neheen tudom tolnin benne.
Akitől vettük neki bevált.

Apa megígérte, hogy vesz egy olyan kocsit ami minda kettőnknek megfelel.
bolygó kerekes legyen,könnyen lehessen tolni, és kis helyet foglaljon az autóban.a bevásárló háló sem utolsó dologKép boltozni szoktunk Flórával.
Találtunk olyan szupi kocsit ami megfelelt volna csak az ára nem 144.900Ft voltKép Hiper szuper járgány volt.Mózes, hordozó és még sport kocsi is volt egyben.persze az első kettő különKép
Végül is a cam apolló kocsit néztem ki.Nagyon könyű tolni és össze csukni is.
hétfőn megyünk érte, de az iis lehet,hogy a netről rendelem meg,mert nem tudom melyik szin legyen.
A boltban drabb vagy valami hasonlvolt.A netes kék.A netes 3000Ft-al olcsóbb még a szálítási költséggel is.

Na most jól kifejtettemKép

Ildi:
Nagyon jó a játékos oldal!! Megtaláltam Fló kirakóját isKépés a szerszámos ládájátKép
De van egy két dolog amit fogok rendelni.
Legalább már tudom, hogy mit vetetek anyuval húsvétraKép és tényleg nem drágák.

Nem vot a kocsikra még jelentkező, csak tegnap raktam föl.
Tényleg neked milyen a másik kocsid?

Este 6 után csinálgattad az oldaladat?
Nézegettema képeket és a háttér állandóan változottKép
jók a képek!! Dávid aranyosKép

Itt voltam délután csak a nagy semmi elfelejtette jelezni, hogy új üzi vanKép

Bius szerintem a nagymamához megy.. "bölcsibe"

Holnapra jó angolozást!

Jó éjszakát mindenkinek!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

<font color="0000ff">Sziasztok!

Bius a mamához megy. Általában hétfőn és szerdán reggel és ott van délutánig. Aránylag jól tűri, mondja anyósom. Tegnap vettek neki végre egy járókát. Így már van hol aludnia. Egy évbe tellett nekik, pedig már mikor megszületett mondta apósom, hogy vesz egyet. Anyukám szokott rá vigyázni minden második szerdán a többi anyósomé. Sajnos anyu még dolgozik így ő nem ér rá többször. Így is el kell kéredzkednie a melóból. Ha indul a fősuli akkor is anyu fog rá vigyázni. Valószínű péntek és szombat lesz és az is lehet, hogy csak kéthetente. Szóval nálunk ez a mamabölcsi.

Zoli semmiképpen nem engedi, hogy igazi bölcsibe adjam. És nem tudja megmagyarázni, hogy miért. Pedig nem vinném be minden nap meg nem is hagynám ott egész nap. Szerintetek hülye vagyok, hogy beszeretném adni. Annyi minden van a vállamon fősuli, angol, újság, háztartás stb&#8230; Rossz anya lennék ha bölcsibe adnám? Szerintetek miért nem engedi? Õ bezzeg csak melózik, minden más az én nyakamban van. Ez normális?

Tuti, hogy én is rendelek valamit úgy is most kapok fizut. Annyira jó dolgok vannak. A szállítási költség meg nem is sok. Még a nagyoknak való társasok is annyira jók és olcsók. Miért nincs több ilyen oldal? Általában a rendelős oldalakon is ugyan annyi vagy még több szokott lenni az ár mint a boltban. Akkor meg minek. Elmegyek megfogdosom, jól megnézem és megveszem nem várok rá még két napot sem.

Erdőszélén házikó (sátrat formálsz a kezeddel a fejed felett)
Ablakába nagyanyó (Az állad alatt összeteszed a két kezed mintha könyökölnél az ablakban
Ám egy nyuszi ott topog (két ujjaddal mutató és a középső felváltva topogsz)
Az ajtaján bekopog (kopogtatsz valahol)
Kérlek segíts én rajtam (Két kezed széttárod alsó középtartásban mint aki segítségre szorul)
A vadász a nyomomban (Kezedet a fejedhez emeled mintha leskelődnél)
Gyere nyuszi sose félj (Gyere-gyere mutatod a kezeddel)
Megleszünk mi kettecskén (és végül taps)

Eléggé világos vagyok. Kottázni nem tudom. Remélem a dallamát ismeritek.

Évi! Én úgy értettem te vágod a haját. Végül is most mennyiért veszel babakocsit? Csak nem közel 150ezerért? Az nagyon sok. Én nem tudom miért kell a kismamákat így lehúzni. Miért kell még nektek kocsi? Ez már a kistesóé lesz? Én si felteszem az oldalamra az eladó cuccaimat. Ez jó ötlet. A bneten már olyan rég fent van a bébi hordóm aztán a kutyát nem érdekli. A kinőtt ruhákat is eladhatnám. Az a baj nincs időm ezzel foglakozni.

Azt mond meg nekem a receptes oldalt milyen modulba csináltad mert én is így szeretném megcsinálni de egyszerűen nem jövök rá. Vagy ahogy a kocsi leírását tetted. Az is olyan én is úgy szeretném megcsinálni. Annyira béna vagyok.

Csak ámulok néha Ildinek is meg Juditnak is olyan szép az oldala és annyi minden van rajta meg ideje is van állandóan megújítani. Én meg itt bénázok.

Mit szólsz a diétákhoz? Akarod velem kezdeni a kilencven napost? Ha együtt csináljuk talán jobban hajtjuk, bíztatjuk egymást.

Judit! Szólj hozzá te is.</font>
Vendég

sziasztok

Anikó:
Nem vezsek 150.000-értKép Csak neki álltuk a boltban nézegetni, hú de jó könnyű tolni, esernyőre csukódik, apa mindjárt mondta, hogy kis helyet foglal a kocsiban, még a mózest is be lehetett kötni.Kerestem az árát már mikor bementünk, de nme láttam rajta, aztán a hordozón megláttamKép tovább is álltunk azonnalKép

Kocsi meg azért kell, mert egyedül járunk bolta erre arra és nem akarok cipekedni.flóra néha gondol egyet és akkor vinnem kell,de nem bírom cipelni olyan nehézKép
Igen majd a kistesóé lesz ha érkezik.Mindenképpen leakartam cserélni.Nyáron jó lesz még benne tolni ha nyaralunk és sokat kirándulunk, mert elfárad azért még annyit nem tud gyalogolni. Anyiért vezsek kocsit amennyiért eladom ami van.Kb 30.000Ft.Szerintem nem sok érte és remélem ez már beválik.

Annó a chiccot azért vettük , mert após nem bírt magával is már 3.hónapban elrángatott az egyik rokon eladó holmiáértKép Nem akartam mennni, de nem értette meg. végül is ott náluk vettük az etetőszéket,járokát, gyerekülést,kádat állvánnyal, pihenő széket-ezek mind tök jók és beváltak a kocsi is tetszett, de én nme bírtam tolni.akkor vettük a roan kocsit.
Szerettem nagyon csak túl nagy helyet foglal a kocsiban és a boltba alig férek be vele.Nem sok boltba fér be sajnosKép

Szokott azért gyalogolni is!Kép

A recetes lila feliratot menü-ként mentettem aztán az megjelent a modulkezelőben valahol.Utánna a hozzá tartozó dolgokat úgy ahogy a többi modult csak a menünek a receptest választottam ki.
Nem vagy béna erre én is hétfőn jöttem rá mikor nem volt itthon Flóra és volt időm szórakozni veleKép

Szívesen kezdem veled a 90 napost!!! El is megyek megnézem mit lehet kajálniKép

Többiek hol jártok??

Szép napot!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Anikó!

Leesett a bölcsiKéptiszta hűlye vagyok.

Köszi a dalt,ismerem a dallamát is,csak nem jutott eszembe a szöveg végig,de így már jó,köszi!
Berakom a játékos oldalraKép

Reseptes modulKép
Csinálj egy menü modult és azon belül próbálkozz egyszerű modullalKép

Anyósódék fejlődnek.Kép

Nehogy azt hidd,hogy nekem olyan sok időm van,ez a megújítgatás egy gombnyomás.Nem találtam még meg az igazitKép

Évi!

BabakocsiKép
Majd csak elviszik,tényleg nem drága.
Nekem van egy Pierre Carden újjszülött kocsim és egy Graco háromkerekű.

Igen csinálgattam,de nem vettem észre a chat-et,mert egy másik modulba voltam.Kb.5-10 perceket töltök el vele,majd megyek dolgomra.
Az Msn-em megszűnt??????Nem csinál semmit,ha rámegyek.

A forumomat láttad?

Várom a Flórás képet!

Ildikó
ilgya1

Szia Évi!

ELKERÜLTÜK EGYMÁST!
ilgya1

sziasztok!!

Flóra új hajaKép
Kép

Kép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Olyan aranyos!Kép
ilgya1

Tegnap nem ment ez a sz@r! Ma meg nem érek rá. Megyek egy barátosnémhoz délelőtt aztán délután meg bébisziter leszek.

Köszi a tanácsokat megpróbálom megmahinálni.

Szép lett a csajszi!

Szép napot mindenkienk. Majd jövök! (Ha tudok)</font>
Vendég

Sziasztok!!

Képzeljétek itt esik a hóKépApa nemsokára megy Siófokra céges talákozóraKép csak holnap jön haza.

Majd még jövök,de most nem tudok mit írni....

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?