Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

62 bodyKépKép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Kép
<font color="119911">Ez ma készült. Szerintem és a mérőszalag szerint is nagyon sokat nőtt. Kép
Babetta,
tök jók ezek a bodyk. Nekem a kisautós nagyon tetszik, igazi kisfiús. Kép Mailt elküldtem.</font>
angi79

Angi
Megkaptam köszi, lesz miből válogatni.
Hú már jó nagy a pocid ,és látom a csíkok is elkerülnek, mert innen nézve nagyon szép.
Jönnek a kocsi képek is.

Vikó
Köszi az infót ,de azt se tudom, hogy mennyibe kerülnek.

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Vok: Nekem a 14-es számú mintás kellene. Én megpróbálok hétfőn utalni neked a számlaszámon kívül nem kell a neved és a bank nevét ráírni?

Ágiboszi: sajnállak a cukorügy miatt! Dukkolok hétfőn a 4Dmiatt, hogy jól sikerüljön!

Bori: Jó, hogy jelentkeztél, akkor remélem tudsz jönni a talira!!

Becsi: pihenj sokat, hogy továbbra is minden rendben legyen!

Anita: kár, hogy nem jössz a talira! Majd januárban is szervezünk és akkor...

Cory: könnybe lábadt a szemem, annyira örülök, hogy egészséges és kislányKépKépKép

Nicika: édesek a ruhák, akkor már nagyon kislányt vártok! Remélem most már az is lesz!!!

Ildi: a bimbóvédő tényleg nagy hülyeség. Arra jó, hogy a baba ne tudjon tőle szopniKép
Nekem is az első babánál ajánlották, én se szoptattam őt 2 hónapnál továbbKépKép Ráadásul jól kisebesedett tőle a cicimKép
De majd most! Hidd el, ha rákészülsz, akkor minden okés lesz!

Mamacka: sok sikert a vásárhoz, nem tudok elmenni, mert apa elutazott 3 napra dolgozni és vitte a kocsit. Innen "vidékről" nem merném vállalni az utat Pestre.

Zsu: a cukoreredményed tejesen jó!Kép

Mariannka: sajnálom apukádat, kívánom, hogy hamar begyógyuljon a sebe!!!

Szilvi: az alacsony vas mellett aért tök jó, hogy rendben a cukrod és a méhszáj is zárt!
Nekünk is biztos nagy babánk lesz megint, ketteske 4050g volt. Én úgy érzem, hogy előbb fogok szülni, febr. 9 helyett vaalmikor jan. végén, akkor talán nem lesz óriásbébi.

Babetta: örülök, hogy találtatok megfelelő babakocsit. Nálunk kb. fél km földút van, ami ha esik az eső,akkor járhatatlan. Nekünk is terepjáró babakocsit kellett venni. Meg van egy esernyő Hauck, ami be van téve az autóba, ha elmegyünk valahova.

Katicuska: biztos nagy öröm, hogy most már kézzelfoghatóbb a lakásotok! Hitel is ok?

Csema: örülök, hogy ilyen nagy élmény volt a 4D!!

Tünde 31+2

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Babetta
2 db akciós párna rendelése esetén az ár 2990 Ft, ugyanez nem akciós anyagból 3490 ft darabonként. www.szopiparna.hu

Szia!

V.

indianyo

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!
Ma beszereztük az utolsó apróságot is a babáknak (pelenka, törlőkendő, fültisztító, hőmérő stb.), már csak a gyógyszertári cuccok hiányoznak. Egyébként sok mindent nem kellett vásárolnunk, +1 kiságyat kapunk, új hordozókat a nagybátyám vett, ruhák vannak (bár egyelőre az összes ruha az öcséméknél), minden egyéb jó állapotban megmaradt a lányok után. Csupán a babakocsi volt egy kicsit húzós, de még mindig jól jártunk az ikerkocsik árához képest. Szóval a csöppségek fogadására minden kész!

Cory!
Gratulálok a kislányhoz! A homály ellenére nagyon szépen kirajzolódik az arca. Kis tündér!

Nicika!
Mi 56-os bodykat nem nagyon tudtunk használni, mert pont 56 cm-rel születtek a lányok. Amit felsoroltál 50-56-osakat, biztos, hogy elég lesz. 62-esből sokkal többre volt szükségünk, főként, hogy bukósak voltak a csajok (naponta 3-4-szer kellett ruhát cserélni) - persze ne ebből indulj ki! - és hosszabb ideig is használtuk. Mivel naponta nem gyűlik össze a baba ruháiból még 1/2 mosógépnyi mosnivaló sem, én inkább kicsivel többet vettem mindenből (jobban mondva örököltünk + vettem pár darabot is).

Bori

Bori

Kép
borkadorka

<font color="119911"> Babetta,
nagyon szép a kocsitok! Olyan elegáns és a nyuszkó is jól mutat benne. Kép
Szívesen a recepteket! A csíkok tényleg elkerülnek, szerencsére.</font>
angi79

Nálunk egyébként minden rendben. Az elmúlt napokban nem nagyon voltunk itthon, most ráérek írni, mert férjem a nagylánnyal lement Zamárdiba. Ott dolgozik egy konyhán, csak hétfőn jönnek haza. Addig mi a kicsivel elvagyunk. Már most hiányoznak, olyan üres a ház. Főleg, hogy Dorina 3 órát alszik délután. Ilyenkor nagy a csend.

T.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Angi: Nő a pocakod rendesenKép, én zebra vagyok, a csíkokat illetően, de már nem érdekelKép

Babetta: nagyon jónak tűnik a kocsi!Kép

Bori: tök jó, hogy mindenük megvan a csajsziknak! Azért még várhatnak a kibújással!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

<font color="119911"> Bori,
milyen ikerbabakocsit sikerült találni? Egymás mellett vagy mögött fekszenek benne! Jó, hogy minden megvan, de azért várjanak a lányok még egy kicsit. Kép
Tünde,
nem baj ha a zebrás, majd elhalványul! Akkor most nyugis a ház? Gyorsan itt a holnap és akkor mmegint teljes lesz a létszám!</font> Kép
angi79

Angi: Most lila csíkos a pocim, a köldököm körül pedig virágmintásKép Később ezüstszínű lesz!
Még két nap míg hazajönnekKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde
Reméljük beválik majd. Tényleg minden pőcre működik rajta, reméljük használat közben is jó lesz.
Nekem csak apa ment meccsre ,de mindig hiányzik ilyenkor, pedig csak 3 órára lép le.
Most egy ciki kérdés ,de tényleg nem tudjuk, hogy a kiságyon miért van 2db olyan rács amit kilehet szedni.? Ne röhögjetek ki!

Angi
Te melyiket csináltad meg a muffinbol?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Most hívogatom a teaházakat a belvárosban, hogy hol lehet 15 főre helyet foglalni.
Ha van konkrétum, akkor jelzem!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Babetta: azért, hogyha nagyobb lesz, akkor ki tudjon jönni és ne próbáljon átmászni a rácsokon.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Ne is mondjátok a csíkokat, enyém is tiszta csíkKép Ráadásul örültem anno a Bencénél, hogy a sok hirtelen hízás miatt, a karom meg a lábam is csíkos, legalább a hasam nem az, erre a 36. héten repedt ki teljesen KépKépKépKépKép

Majd egyszer lefotózom elrettentésképpenKép

Zsu
26+5

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Angi!
Urban Detour Alpine twin - itthon nem forgalmazzák. Szlovákiában vettük, a Mothercare angol üzletlánc boltjaiban kapható.
Kép

Tünde, Angi!
Hát tényleg várhatnának még egy picit! Vannak napjaim, amikor úgy érzem, hogy január közepéig is kibírjuk, de a sok keményedés és bár ritkán, de már megjelenő jóslófájások miatt félek, hogy nem sokáig húzzuk. Hogy tudjak pihenni, anyósomék elvitték egy hétre a lányokat, de nem hiszem, hogy semmittevéssel fogom tölteni ezt az időt.

Bori

Bori

Kép
borkadorka

<font color="119911"> De kedves Tőled, hogy intézkedsz teázó ügyben, Tünde! Bocsi, hétfőig tényleg még 2 nap van. Kép Az én férjecskémnek be kellett menni a munkahelyére valamit leellenőrizni, így én is szalma vagyok. Kép
Babetta,
nem nevetünk ki. Tényleg jó, hogy kivehető, ha már nagyobb lesz. Én ezekből még egyet se csináltam meg, de tervezem, hogy karácsonyra kellene muffint is sütni. Meg van egy nagyon jó mézes receptem Németből, azt minden évben megsütöm.
Nálatok mi lesz a menü?
Zsu,
várjuk azt a képet!</font> Kép
angi79

Lányok!

Talira lefoglaltam egy teaházban helyet kb. 15 főre!
Nagyon örültek Nekünk, mondta a srác, hogy sok kismamás tali volt már náluk!!

Helyszín: Kicsi a világ Teázó, Bp. VII.ker. Madách Imre út 11.
Időpont: december 16. péntek: 16.30-tól

http://kicsiavilag.hu/main.php?l=h&c=etelital

Megfelel mindenkinek????
Nem baj, hogy nélkületek intézkedtem?

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Bori
Akkor próbálj meg piheni, ha nincsenek a lányok, mert ha haza jönnek biztos nem fogsz. Voltál mostanában dokinál?Õ mit mond?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

<font color="119911"> Bori,
nagyon jól néz ki a kocsi. Tök jó, hogy egymás mellett lesznek és nem tűnik olyan nagyon szélesnek az egész. Kis sportos.
Ahogy ismerlek tényleg nem fogsz lazsálni az egy hét alatt! Azért egy picit pihizz majd!</font>
angi79

<font color="119911"> Tünde,
az jó hely!!!! Köszi az intézkedést!</font>

<font color="ff0000"> Tahát a TALÁLKA időpontja: december 16 16:30

http://kicsiavilag.hu/main.php?l=h&c=etelital </font>
angi79

Köszi Tünde
Egyébként erre gondoltunk, akkor mégse vagyunk olyan hülyék

Vikó
Ma nagyon csendben vagy ugye nincs baj?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Link kicsi gyerekeknek - angolul ugyan, de nem kell hozzá nyelvtudás (kifejezetten csecsemű- és bölcsikorúaknak...

http://pbskids.org/teletubbies/nurseryrhymes.html

indianyo

Kép <font color="119911">Tündének!
Ugye nem haragszol, hogy leírtam még egyszer így pirosan remélem mindenki észreveszi.</font> Kép
angi79

Térkép:

http://www.utcakereso.hu/utcakereso.php?utca1=Mad%E1ch+Imre+%FAt&ker1=7&utca=madách&ker=&kepter=&lang=

A Deák térnél, a Károly körút másik oldalán a Madách térnél kell bemenni

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Angi: dehogyis haragszom, remélem a többieknek is megfelel!

ennek örömére most elmegyek a kislányommal az Auchanba körülnézni, este még jövök!!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Babetta Kép

Nincs baj, csak nem tudok a témához (vásárlás, babacsocsi, csíkok...) hozzászólni, úgyhogy olvasó üzemmódban nyomom Kép

V.

Szeretnék egy kicsit Borka helyében lenni, már ami az ikreket illeti Kép nem mintha ezzel az eggyel ne fájna a derék, de hát az a dolga Kép

indianyo

Sziasztok!

Ma későn keltem, és utána apával csavarogtunk. Elsétááltunk az obiba és vettünk ragasztópisztolyt meg kintre hőmérőt. Aztán beültünk egy pizzázóba kajázni. Degeszre ettem magam, alig fér bent a kisboci Kép.

Csíkok: nekem fehér csíkjaim vannak a fenekemen, kb négyéves korom óta. Állítólag azért mert gyorsan nőttem. A hasam viszont lehet, hogy nem reped meg, mert anyunak és a nagynénémnek se lett csíkos. Mondjuk még személyesen nem ellenőriztem, de nem emlékszem, hogy anyunak csíkos volt a hasa. Pedig a tesómmal régen 25 kilót szedett fel és egy tüdőműtét után is kb 3-4 hónap alatt harmincat.

Megmondaná valaki, hogy ebbe a teázóba hogy lehet tömegközlekedéssel eljutni?

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

KÖzben már Tünde leírta. Pedig hogy igyekeztem gyorsan írni. Köszike!

Kép
szelivi

Bori! Köszi a ruhás tanácsot! Valószínűleg 62-es dolgokra még szükségünk lesz! Majd karácsony után még átgondolom, hátha több mindent is kapunk! Kép

Angi! Hatalmasat nőtt a pocakod! Olyan kis szép! És már csak alig 9 hét van hátra! Kép

Babetta! Szerintem szép kocsit választottatok, nekem tetszik! És a rucikák is nagyon édesek!

KépKép
nicika

Sziasztok!
Én új vagyok - pontosabban új-régi... Május 1-re vagyunk kiírva a Szent Imrében leendő Lili lányom és én, sőt azt hiszem az apukát sem illik kihagynom a felsorolásból. Õ lesz a második kismanó itthon, 22 hónappal érkezik majd a tesó után. Kicsit izgulunk, de muszáj lesz megoldani valahogy Kép
Szóval sziasztok, örülök, hogy itt lehetek.
babanyúl

Babetta!
Jövő hét szerdán megyek flow-ra, ctg-re és a dokimhoz. Egyébként az ő véleménye, hogy december végéig bent maradnak. Csupán az uh-os doki szajkózza állandóan, hogy korábban születnek majd meg.
Pihenni meg kénytelen leszek, mert a babák elég erőteljes borda-rúgással figyelmeztetnek az utóbbi időben, ha hajlongok, takarítok, esetleg zötykölődős úton vezetek.

Angi!
Tényleg nem olyan széles, de a 80-as ajtón azért nem férünk be (egyébként 83 cm). Az ikres kocsikhoz képest könnyűnek is mondható: 14,5 kg.

Tünde!
Szerintem mindenki örül, hogy intézkedtél! Ha minden rendben lesz velünk, akkor természetesen megyek a talira.

Vikó!
Ha megtalálom, csatolok egy cikket az ikerterhességről, ami az ikres fórum tagjait kellőképp kiakasztotta. A cikk lényege, hogy senki se akarjon ikreket!
Amúgy a derekam nem fáj, de minden más porcikám sajog.

Készült ma pocifotó:
Kép
Kép

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Bori! Hatalmas a pocakod! Apának is nagyon tetszett! Kép És tök jó hogy nem csíkos! Bár az erek már szépen látszanak! Nekem is nagyon látszanak, de azért nem ennyire! Kép

KépKép
nicika

Helló-belló!Kép

Hazaértünk a suliból, Boti már unta a végére, de ma nagyon jó kisfiú voltKép

Angi: rengeteget nőtt a pocid! Gratula hozzá, és ahhoz is, hogy még mindig ilyen csinike vagy! Külön vettetek ágyneműt+huzatot? Tegnap mi is végignézegettük a Brendonban őket! Praktikusabb ez a kombináció, de nekem annyira tetszenek a komplett szettek is! Nem tudom, hogy döntsünk?

Babetta: csúcs a járgány!Kép Levikének biztos nagyon kényelmes lesz! Cukik nagyon a bodyk! Mizujs amúgy veled? Mikor mentek dokihoz?
Mi is tegnap meg akartuk venni a babakocsit, erre állítólag alig-alig kapni a Graco-t az országban. Legalábbis a Brendonokban a környéken(Debrecen, Eger, Miskolc) nincs, a Váci utcaiban 1 db fekete van... Itt is febr. elejére ígértek, már állítólag jan. végén tudnak újrarendelni. (Itthon is ezt mondták, ahol elvileg megrendeltük...) Szomorka vagyok kicsit miatta, de azt mondta apa, hogy bárhonnan megszerziKép Nem édes? Holnap nyakunkba vesszük a várost, ki tudja milyen kicsi bébiboltban bukkanunk rá!

Bori: örülök,hogy jól vagytokKép Szuper,hogy már mindennel készen álltok, de én is szorítok, hogy még megvárják a lányok az új évet! Ja, és nagyon klassz kis kocsit választottak a csajszikáknakKép

Cory: Annyira nagyon édes a lánykád! Igaz,hogy nem túl éles a kép, de tök jól kivehető,hogy kislányKép Hogy áll most: súly, ilyesmi? 4D szerint is egyezik a szülés várható dátuma? Név???

Tünde: kedves vagy, hogy te is hiányolsz a taliról! Jó lenne, ha még pocakosan tudnék veletek talizni, de ha nem, gondolom csinálunk majd nyár fele egyet a bébikkel isKép Együttérzek veled a hiányérzeted miatt, gyorsan elrepül az idő! (Könnyű mondani, ugye?) Ja, és tök szuper,hogy találtál talihelyetKép

Csíkok: hasamon egyelőre nincsenek, csak a mellemen, de az sem vészes igazán! És, ha kenem rendesen, akkor el is halványul szinte teljesen! De azért ezt sem szeretem...

Anita (29+0)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Bori! Egyébként most hogy fekszenek a picikéid?

KépKép
nicika

Bori: azta, mekkora nagy a pocidKép Nálunk megleste apa is, csak nézettKép

Nicika: köszönöm a jelszót! Csúcs így a táblaKép

Babanyúl: üdv köztünk, gratula Lili babáhozKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Tünde
Szerintem jó lesz a hely! Azt hiszem én is tudok menni a talira.

Angi
Szenteste itthon leszünk.
Menü: Sült kacsamáj és kacsamell, dinsztelt káposzta és burgonya. Bejglit sütők,és még biztos valami mást is.
25-én az én családom,26-án Laci családjánál vagyunk. És mindenhol ugyanaz a menü :Halászlé, Húsleves,Hal,Káposzta,ezért én nem csinálok egyiket sem. Süti is lesz mindenhol. És 3 nap alatt 5 kiló plusz is biztos meglesz.

Vikó
Örülök hogy nincs baj. Tessék csak olvasgatni.De azért írhatsz is.

Eddig szerencsére engem is elkerülnek a csíkok, de még bármi lehet.

Vok
Nekem a 18 szopipárna kell a delfines. Köszi
Hol tudunk találkozni a pénz miatt?

Most átadom a helyet apának, mert meg akarja nézni a meccs eredményeket.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nicika!
Ha én azt tudnám! Úgy érzem, hogy még mindig forgolódnak. Az biztos, hogy pillantnyilag egyik sincs harántban, mert az határozottan kivehető a pocak formájából.

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Bori

Kép
borkadorka

Sziasztok!

Megint lenyomtam egy vírusirtót a gépen, mert délután egy képernyővédőtől leállt. Alig mozgott a képernyőn az egér és mindenből állandóan kilépett. Aztán kiderült, hogy nincs baci, csak a képernyővédő (forgó földgömb, napfénnyel, felhőkkel, hanggal, stb) túlterheli a gépet.

Borkadorka!
Mekkora poci! És nem is csíkos! Nekem a cicim ilyen kék eres, csak emellé nekem extra fehér bőröm van. Mikortól lehet érezni, hogyan fekszik a baba? Én csak azt érzem, hogy ha oldalt fekszek, akkor mindig oldalt focizik, ha háton fekszek akkor meg középen. Ha állok, akkor többnyire a hólyagom a cél. Szóval mindig ami épp a gravitáció útjában van.

Kép
szelivi

Sziasztok!

Jól belehúztatok ma délután Kép

Bori: nem semmi fogaysztásuk volt a csajoknak ruhákból. Én mondjuk nem mostam külön a fiúk ruháját, úgyhogy nem volt gond a mosógéppel.
Próbálj meg minél többet pihenni! Nekik még minden benttöltött nap számít!
Döbbenetes a pocakod.

Tünde: nagyon köszi a szervezést, nekem tökéletes a teázó!

Anita: 850g körül van (a gép szerint 863). Abszolút akkora, amekkorának számoltuk. Ez azért izgi, mert eddig kb 1 héttel kisebb volt, úgyhogy belehúzott. Most épp ott tartunk, hogy talán Aliz és Lizának vagy Lizinek becéznénk, de én eddig mindig az utolsó pillanatban meggondoltam magam Kép Szóval passz Kép

Köszi mindenkinek a gratulákat Kép Annyira jól esik, hgoy velem örültök Kép Rögtön neki is estem a babás oldalaknak, nézegettem ruhákat Kép Ebbe beleszerettem, lehet, hogy megkérem a barátnőmet, küldjön egy ilyet nekünk:
Kép

cory 26+2

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Akkor én is összefoglalom a találkáról a tudnivalókat:
Babanet 2006. tavaszi babásai találka
Időpont: december 16. péntek: 16.30-tól
http://kicsiavilag.hu/main.php?l=h&c=etelital
Térkép:
http://www.utcakereso.hu/utcakereso.php?utca1=Mad%E1ch+Imre+%FAt&ker1=7&utca=madách&ker=&kepter=&lang=
A Deák térnél, a Károly körút másik oldalán a Madách térnél kell bemenni

Résztvevők
1. Tünde: 17 után, de alkalmazkodik
2. GyeZsu: 16:30 - 17:30 Újpalotán énekel
3. Szelivi: egész nap jó, de este hamarabb le kell lépnie
4. Angi79
5. Mariannka:
gyezsu

Gyezsu, nem sok mesélni való van rajtaKép Anyumnak 1998-ban volt egy vetélése, amikoris 20 hetesen vesztette el a kisfiát, azóta próbálkoztak újabbal. 2001-ben ismét elvetélt, (dec 13-án volt am űszeres befejezés) és rá pontosan egy évre született Anna, 2002. dec. 13-án. Nekem pedig volt egy barátom, akitől (védekezés mellett) terhes maradtam, és képtelen voltam elvetetni, így aztán jött Panka mellé Bence isKép akkor voltam 12 hetes uh-n amikor anya szült. Mivel egy dokink volt, így nagyon sietett azzal az UH-valKép

Ennyi a történetKép

Jó éjt mindenkinekKép

Zsu
26+5

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Babetta! A 18as delfines szopipárna az egyetelen, ami 5740be kerül. Szerintem az tuti nem fér bele az akcióba, de azért megkérezem neked. Nézd azért meg, hogy van-e még valami, ami tetszik! Kép A manit meg akkor oda tudod adni a talin, vagy át tudod utalni. Kép

Tünde! Szerintem nem kell se az OTP, se az, hogy engem Kovács Eszternek hívnak. Kép De ha szeretnéd. Kép Annyi a lényeg, hogy ne máshoz menjen a mani. Kép Nem értek én a lovakhoz. Kép Bölcsész vagyok, vagy mifene. KépKépKép

Bori! Gyönyörű a pocid. Megmutattam páromnak (ő is iker) és mondtam, hogy anyud is így nézhetett ki. Kép

Angi! Hatalmasat nőtt a pocid! Kép Sajnálom, hogy megint egyedül vagy. Remélem nem dolgozik sokáig a dárgád! Kép

GyeZsu! Tök jó, hogy van újra mobilod. Kép Milyet vettetek? Kép

Na, én végigolvastam ezt a cikket az iker terhességről és hát had ne mondjam, nem gratulálnék az orvosnak, aki ezt írta. Azért, mert 15%nál előfordulHAT ilyesmi így hozzáállni az ikerterhességhez. Komolyan kezdem azt gondolni, hogy ideje lenne, ha pasik is tudnánk gyereket kihodrani, hogy átérezzék ezek az orvosok, hogy mit okoznak egy anyának. Mert szerintem egyszerűen nincsenek tudatában, hogy ezzel mennyi stresszt okoznak. És utána csodálkoznak, ha tényleg valami baja lesz a kicsiknek. Szörnyűűű.
Bocsánt, abbahagytam. Kép

Megyek, mert a drága párom még játszani akar. Nagyon érdekes kalandjátékot talált magának. Kép Õ biztos nagyon élvezi. Kép Ja és csak azért, mert én nem ehetek, talált magának csokit... Kép És épp itt hever előtem.

Ja, ahhoz képest, hogy betartom a diétámat híztam. Erre nem tudom mit fog lépni a doki. Kép

Puszi mindenkinek!!

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Nicika: szerintem az 56 és 62 bodykból 4-5db elég, 68-asból 6db, 74-esből is 6db, aztán már nem nőnek annyira gyorsan, nálunk 86 és 92-est fél évig hordta. Most (2 éves) a 98asok lesznek jók sokáig. Van belőle vagy 10 db.
Rugdalózót pedig addig adtam rá, amíg nem járt.
Utána body, pulcsi és kisnadrág. A lábára harisnya, vagy zokni. Az első cipője 19-es volt, most 24-es!
Szerinem minden babának több ruhája van/lesz,mint amennyire igazán szükség vanKépKép

Bori: nagyon tetszik a babakocsi, olyan vagányKép
A pocakod pedig hatalmas, dehát kell a hely két babának!

Babanyúl: üdv. köztünk, eljössz a talira?

Cory: akkor majd megtapasztalod Te is a lányos anyák sorsát, ami nagyon kellemesKép Tök más egy kislánynak ruhát nézni, nem?

Vok: akkor hétfőn utalom a pénzt, remélem sikerül!
Kösz előre is, hogy elintézed a szopipárnát!!!

Gyezsu: még nem rendeltünk, apa még tüzetesen át akarja nézni, hogy miből mennyit, csakhát még nem volt ideje. Egyébként ő is nagyon örült a lehetőségnek, mert amióta gyerekeink vannak nagyon odafigyel, hogy mi van itthon.
Nálunk a télapós csokik is valami süteményben végzik. A rokonoktól inkább gyümit és játékot kaptak a lányokKép
Én is szoktam néha bűnözni. Anyukám mániája, hogy a konyhában kirak egy tálba szaloncukrot, dianás-csokis cukrot stb. Ha átmegyek, akkor mindig eszem "titokban" pár szemet.

Szelivi: én is pont ilyen babarúgásokat érzek, pedig az Uh szerint a feje van lent. Lehet, hogy még mindig forog?

Tünde 31+2 (még 10 percig)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?