Sziasztok!
Vok: Nekem a 14-es számú mintás kellene. Én megpróbálok hétfőn utalni neked a számlaszámon kívül nem kell a neved és a bank nevét ráírni?
Ágiboszi: sajnállak a cukorügy miatt! Dukkolok hétfőn a 4Dmiatt, hogy jól sikerüljön!
Bori: Jó, hogy jelentkeztél, akkor remélem tudsz jönni a talira!!
Becsi: pihenj sokat, hogy továbbra is minden rendben legyen!
Anita: kár, hogy nem jössz a talira! Majd januárban is szervezünk és akkor...
Cory: könnybe lábadt a szemem, annyira örülök, hogy egészséges és kislány
Nicika: édesek a ruhák, akkor már nagyon kislányt vártok! Remélem most már az is lesz!!!
Ildi: a bimbóvédő tényleg nagy hülyeség. Arra jó, hogy a baba ne tudjon tőle szopni
Nekem is az első babánál ajánlották, én se szoptattam őt 2 hónapnál tovább
Ráadásul jól kisebesedett tőle a cicim
De majd most! Hidd el, ha rákészülsz, akkor minden okés lesz!
Mamacka: sok sikert a vásárhoz, nem tudok elmenni, mert apa elutazott 3 napra dolgozni és vitte a kocsit. Innen "vidékről" nem merném vállalni az utat Pestre.
Zsu: a cukoreredményed tejesen jó!
Mariannka: sajnálom apukádat, kívánom, hogy hamar begyógyuljon a sebe!!!
Szilvi: az alacsony vas mellett aért tök jó, hogy rendben a cukrod és a méhszáj is zárt!
Nekünk is biztos nagy babánk lesz megint, ketteske 4050g volt. Én úgy érzem, hogy előbb fogok szülni, febr. 9 helyett vaalmikor jan. végén, akkor talán nem lesz óriásbébi.
Babetta: örülök, hogy találtatok megfelelő babakocsit. Nálunk kb. fél km földút van, ami ha esik az eső,akkor járhatatlan. Nekünk is terepjáró babakocsit kellett venni. Meg van egy esernyő Hauck, ami be van téve az autóba, ha elmegyünk valahova.
Katicuska: biztos nagy öröm, hogy most már kézzelfoghatóbb a lakásotok! Hitel is ok?
Csema: örülök, hogy ilyen nagy élmény volt a 4D!!
Tünde 31+2
Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.