Sziasztok!
Rég nem voltam, köszi annak aki hiányolt, jól esett!
Mi jól vagyunk, csak mostanában nincs túl sok időm, meg néha kedvem se írni.
Bori: a Te nagyfiad is nagyon aranyos, remélem egyszer tudtok hosszabb időre is jönni! Daninak hogy tetszik az ovi? Örült, hogy mehetett újra? Lili alig várja. Nóra is azt mondja, hogy várja, de vele meg vannak egyéb problémáim. Emilt megkaptad?
Linda: fogyókúra – ne is mondd
Most majdnem írtam valami csúnyát. Utálom, hogy nem megy, annak ellenére, hogy megpróbálok mindent elkövetni érte. De remélem azért egyszer csak beindul. Képek szuper jók!
Gergőn aztán látszik, hogy nem éhezteted
Fogad
Ildikó: hogy vagytok? Sok puszi nektek
Soraya: és ti hogy vagytok? Emilt megkaptad? Lucas és Martin nagyon aranyosak együtt.
Vali: ölelős kép
Annyira tetszik! És tök jó a súlyuk! Ügyes vagy az éjszakákkal!
Anikó: örülök, hogy tudtunk beszélni
Remélem jól vagytok, és hülye doktor néni nem jár felétek sűrűn
Bencus pedig nagyon szép baba, és egy cseppet sem kövér!!!
Szöszi: olyan jó lenne, ha Ti is eltudnátok majd jönni a babástalira! Megoldható valahogy? Keresztelő
Nekem sincs gatyám amibe beleférnék, pedig nem akartam venni ekkorát
Balázs irtó aranyos nagyfiú már!
Ismerősöd altatási módszere
Vigantol: én is elfejtem néha. Pedig mindig odarakom a popsitörlős dobozhoz
Chello: örülök, hogy nem volt fájdalmas a vizsgálat!!! Remélem azért lassacskán rendbe jöttök, és nem kell kórházba mennetek!
Swen: ma feladta apa (elvileg), úgyhogy remélem a héten már Botond is élvezkedhet!!! Néha Kata is cuppog az öklén, de az nála egyértelműen a közeli éhenhalást jelzi
, úgyhogy olyankor gyorsan kajál egyet! BCG oltás helye Katánál egyelőre nem látszik, göböt se érzek, de a doki nénink szerint 6 hós koráig kell reagálnia, ha nem, akkor kell újra oltani. Lilinél és Nóránál is kifakadt, Lilinél elég rondán, de hamar elmúlt, nem kellett vele csinálni semmit. Kacagás
Zita: úgy látom mi mindenről elég hasonlóan gondolkodunk!
Elküldenéd majd nekem is az új telefonszámodat? Gipszlevétel? Holnap kéne ugye? Meningococcus oltás: én nem adattam be neki, és szerintem Katának se fogom. Rágódtunk rajta egy ideig apával, aztán így döntöttünk. Ovis helyzet itt nálunk dettó olyan mint nálatok
Ezért hurcolom őket Pestre, még jó, hogy kocsival csak negyed óra.
Cumi: Előljáróban annyit, én se vagyok cumi ellenes, de vannak gyerekek akik elfogadják, és vannak akik nem. Ha nem, én egész biztos nem erőltetném huszadszor is a szájába. Mellesleg ettől még nem lesz ujjszopós a gyerek, ha nincs cumija. Lili elfogadta egy nagyon kis ideig, de se Nóra, se Kata nem. És nem kiesett a szájából, hanem egész egyszerűen kiköpték jó messzire. Ez van. Lehet ha kitartóan próbálkozom sokszor akkor használná, de ezt aztán igazán nem tartottam fontosnak. Neki nem kell, másnak meg igen. Ez megint ugyanolyan, hogy valaki óra szerint etet, valaki meg nem. Biztos vagyok benne, hogy itt mindenki a legjobbat akarja a gyerekének, de azért egyik féle elvről se állítsuk már, hogy az az egyedül üdvözítő megoldás, csak azért mert a mi gyerekünknél az vált be. Nekem pl mind a háromnál más válik be, és csak a magam dolgát nehezíteném, ha ragaszkodnék ahhoz, ami egyszer bevált.
Mesenézés: nálunk mesecsatorna direkt nincs bekötve. Én nem akartam. Vannak videókazetták, így azért tudom felügyelni, hogy mikor, mit, mennyi ideig lehessen nézni. Nálunk is van Pom-pom, Vuk, Mézga, Kisvakond, stb, és van Oroszlánkirály, Némó is. Valahogy úgy alakult ki, hogy reggel amikor felkelnek fél 8 körül, akkor utána reggeliznek, és utána lehet mesét nézni, és én addig nagyjából próbálok kisebb disznóólat varázsolni a lakásból. Ez kb fél óra, utána megyünk sétálni. De ez fél óra néha aranyat ér
Persze lehet, hogy ez nem a nevelés netovábbja, de ez van
Zsuzsa: Zsófi kép
Ovi tetszik még neki mindig? Levelet megkaptam, majd próbálok válaszolni, de most nem sokat vagyunk itthon, igyekszünk kihasználni még a jó időt, és mindig megyünk valamerre. Edina súlya
Süncsi: Andriska annyira édes!!!!
És Te is jól nézel ki! Andriska súlya se semmi!
Gondolom jó nehéz lehet cipelni! Jó pihenést nektek! És örülök, hogy ilyen jól sikerült az első közös kettesben történt kiruccanásotok
Fogyókúra: nem eszek kenyeret, cukrot, édességet, de mint feljebb írtam Lindának semmi hatása
Csak annyi hatása van, hogy legalább nem hízok.
Orsi: ne aggódj!
Szerintem jól csinálsz mindent, az első idők nehezek (még a többedik babákkal is, nemhogy az elsővel), de hamar túl lesztek rajta
Nagyon aranyos a kisfiad! És nagyon szépen gyarapszik! Séták hogy alakulnak?
Mariann: sok puszi nektek!
Kakukk: Ötletem nincs, nekem az első kettő közt van 19 hónap, de ott nem volt ilyen gond. Remélem azért javul a helyzet!
Zsuzsi: mosolygós Emma kép
Egcsi, Timi: mi van veletek?
Bnm: grat az egy hóhoz és a szép súlyhoz
Éjszakai elérzékenyülés
Én az előző ekttőnél mindig úgy vártam, hogy nőjenek már, most meg úgy szeretném ha lassabban menne az idő Katával, mert olyan édes ilyen picinek, és nekem nagy valószínűség szerint nem lesz többet ilyen picim. Sógornőd
Most hétvégén grilleztünk, és jött egy baráti házaspár egy éves gyerekkel. Ahogy megjöttek, kérték a hőmérőt. Kérdeztük, hogy baj van? Mondták, hogy á nem, csak mintha lázas lenne a gyerek. Láza: 38,5. De nem vitték haza, hogy lepihenhessen, hanem maradtak még, nem foglalkozva azzal, hogy lehet, hogy fertőző betegsége van, és itt is van három gyerek. Csak azért mert ők elhatározták, hogy aznap grilleznek és utána utcabál.
Jerry, Hajnimaci, dzscs, nalika, kisdió: merre vagytok? Mi van veletek?
Szilvi