Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Titati! Nekem is ugyanezt írták!

Cory! Hatalmas nagy gratula! Csodaszép kislányod lesz hidd el! És a két fiú mellett jó helye lesz! KépKép

KépKép
nicika

Cory
dejó, dejó. Gratula. Tök jó, hogy nektek is összejött a kiscsajszi.

Szilvi és Katababa
szisz2

Sziasztok!

Cory,
hatalmas gratula az egészséges lánykához!! Kép Kép Kép Tök jó!! Kép Kép Kép

Mamacka,
egy csokor tulipán... Kép Ez nagyon kedves gesztus a párodtól! És a tuli is olyan szép! Kép

Zsu,
a cukoreredményeidhez nem tudok hozzászólni, mert fogalmam sincs! Kép
Az viszont tök jó, hogy a többi jó lett.

Mariannka,
nagyon sajnálom apukádat, reméljük azért hamar begyógyul a seb!

Telefonszámot szívesen adok én is, mint a többiek, de úgy ám, ahogy a többiek!! Kép Titkosan! Kép

Nadine 21+1 Kép

nadine81

<font color="119911"> Cory,
nagy-nagy gratula!!! Kép
Nici,
szépek ezek a ruhácskák! Kép
Szisz,
akkor ez már nagyon izgi! Lehet, hogy Te leszel a 2. Bori ikrei után? A cukoreredményed jó, gratula!</font>
angi79

Cory! Naaagy gartula a lányhoz!!! Kép

Szopipárna:

No, aki tud, utaljon, eddig ezt ketten jelezték. Aki nem tud utalni, annak jó lesz a talin is, mivel valamennyit tudunk előlegezni. Kép

Aki nem biztos, hogy tud jönni a talira, azzal nem tudom mi legyen. Kép

Na, most nem tudok sokat gondolkozni... Este még átrágom a dolgot és újra jelentkezem. Kép
Ja, és küldöm a számlaszámot is. Kép

Puszka neketek. Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok! Akkor engem szerintem törölj a szopipárnás listáról!

KépKép
nicika

Angi
Nem lenne rossz, én nem bánnám Kép, de eddig mindkét gyereket túlhordtam, így inkább esélyesebb a 4 kg-os bébi. Hacsak a baba v. a doki úgy nem dönt..... Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

NICIKA!!! MSN!!!!

Kép

Kép
nancsika

Lányok! Megszületett a barátnőm kislánya Emília! 40+6-ra szült, 3200 gramm, 48 cm. Mami és baba is jól vannak! Úgy örülök!

KépKép
nicika

<font color="119911"> Nici,
gratula nekik! Akkor most gyakorolhatsz!</font> Kép
angi79

Nicika,
ez jó hír! Kép Még egy egészséges Prüntyő! Kép Itt Sopronban szült? Ha igen, kinél? Tudta előre a nemét?

nadine81

Itt Sopronban szült a Berkesnél! A nemét már 18 hetesen megmondta neki!

KépKép
nicika

Lányok! Készen van a jelszavas tábla! Így már nem publikus! A cím a régi! Aki szeretné megtudni a jelszót, az írjon a mailcímemre: pickwicktea@freemail.hu

KépKép
nicika

Cory!
Gratulálok az egészséges Kislányhoz!

A mi babánk, lehet meglepi lesz, mert sajnos nem nagoyn akarta még megmutatni magát. Igaz van még rá 17 hete (kb 5-6 UH)

Titati!
Én már nem várom a csillagot. Aztán ha jön, akkor legalább kellemes meglepi lesz.

Most megint megyünk apával moziba. Elvileg a Csak szex és más semmi-t nézzük. Kicsit aludtam előtte. Aztán éjszaka, ha nem leszek túl kómás, akkor benézek.

Addig is pussz mindenkinek!
Lívia

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

<font color="119911"> Livi,
jó mozizást! Majd tessék beszámolni a filmről, kiváncsi vagyok, hogy milyen.
Te mit tippelsz egyébként? Lány vagy fiú?</font>
angi79

Nicika
írtam neked emailt. Kép

Előre is köszönöm

Szilvi és Katababa
szisz2

Nicika
Köszönöm, megkaptam

Szilvi és Katababa
szisz2

Ha gondoljátok az email címeket is beleírhatjuk! Mit szóltok?

KépKép
nicika

Igazán szivesen lányok! És el kell mondjam hogy külön köszönet Nancsikának is a sok-sok segítségért! Kép

KépKép
nicika

Ágiboszi!

Itt találhatók a méretek az akciós hordozókendő honlapról (most kaptam mélt). Ebből ugye az S és XL méret + 1 db szopipárna tartozik az akcióba - ráadásul a honlap infoja szerint az árban a házhozszállítás is benne foglaltatik.

Remélem, ez most segít.
A többi kérdésemre pedig itt a válasz:

Kedves Viko!

Koszonjuk erdeklodeseteket.

A kendok natur szinuek, azaz tortfeher. A GYIK-et csatolom, es megnezetem a rendszergazdaval, hogy mi a GYIKja! A kendo meretezes minden
testalkatot lefed, es a babak eseteben is 18 kilos korig jo, illetve hintaagynak kikotve
a mai napig hintaznak, o:rjo:ngenek benne a lanyaim, Reka 3.5 eves es Virag
2 eves. Ketten egyutt tobb mint 30 kilosak.
Figyelmetekbe ajanlom, hogy van egy uj tipusu kendonk is, a Bobita easyX. Errol a GYIK -ben van szo.

Varom tovabbi kerdeseiteket: Nora
Ságody Csabáné, Nóra 06-20-915-1595

Szép estét és hétvégét!

Vikó

indianyo

Jaj, valami szőr került a palacsintába, mert nem találom a méáreteket Kép Akkor most még egyszer nekifutok Kép

S: egyszerű csomózással újszülötteknek bölcsőtartásban, valamint kb. 8 hónapos kortól elöl vagy oldalt ülő kötéshez. Testalkattól függetlenül használható. Kiságyra hintaágynak kiváló, hossza 2,4 m.

Egyszerű keretsztkötésekhez:
M: 170 cm testmagasságig vagy 55 kilóig, hossza 3,6 m.
L: 180 cm magasságig vagy 65 kilóig, hossza 4 m.
XL: 180 cm magasságig vagy 65 kiló felett, hossza 4,3 m.

Egyszerű keretsztkötésekhez, csomózás nélkül:
Bóbita easyX M: 65 kiló alatt
Bóbita easyX L: 65 kiló felett

Dupla keresztkötésekhez:
XXL: 65 kiló alatt, hossza 4,7 m.
XXXL: 65 kg felett, hossza 5,2 m.

KépKépKép

indianyo

Valaki meg tudja nekem mondani hogy a kisbabának hány darab body és rugi kell és hogy hosszú ujjú, rövid ujjú, vagy ujjatlan legyen! Csak mert kiváncsi vagyok hogy mennyit kéne még vennem! Ja és hány kardigán/pulcsi kell?

KépKép
nicika

Nicika, én is köszönöm. Nancsikának is. Az e-mail jó ötlet Kép

indianyo

Sziasztok!

Csak gyors bekukk!

Cory, gratula a kisasszonyhoz:-)))))

Vok, szeretnék csatlakozni a szopipárnásokhoz, lehet még? A gond, ha gond, én is szegedi vagyok, tehát olyasmi megoldás érdekel, mint amit Zsuzsófinak ajánlottál. A zsét természetesen utalom vagy postán küldöm, de gondolom az utalás neked egyszerűbb. Még valami az első minta tetszik nekem is, azaz 5-ös?

Nyúlanyó 25+3

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok lányok!

Megint itt vagyunk, ez azt jelenti hogy végre péntek!
Most csak ezt a napot néztem vissza.

Cory
De jó hogy kislány lesz! Nagy gratula a kiscsajhoz!! Mi lesz a neve?

Vok
Ilyen szopi párnát én is szeretnék kérni!
Nem úgy kéne csinálni ,hogy a talin mindenki odaadja a pénzt és max utána újra találkozunk.Ez csak egy ötlet.

Nicika Nancsi
Szokás szerint nagyon ügyik vagytok!

Képzeljétek ma megvettük a babakocsit !!!!!!!

Most megyek fürcsizni , utána még bekukkantok

Babetta és Levi 27+6

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

<font color="119911"> Babetta,
milyent vettetek? Szuper egyébként!
Nici,
4 darab 56-ost bodyt és 4 rugit mondott a
védőnő. Persze lehet több, de ez a minimum, hogy ne kelljen állandóan mosni. Ha van még kérdésed akkor leírom, itt van a lista előttem.</font>
angi79

Ja, azt is megkérdeztem tőle, hogy hány fok legyen a babaszobában. Erre azt mondta, hogy eleinte 24. Mivel a babák 36,8-ról bújnak ki és a kórházakban is meleg van, így csak fokozatosan szabad csökkenteni a szoba hőmérsékletét, de legyen minimum 22 később is.
angi79

A bodyból csak a hosszú ujjú a jó? A rugiból van elég, de a bodyban nem vagyok biztos! Összesen 10 db-om van:
1db 50-es hosszú ujjú
2db 56-os hosszú ujjú
1db 56-os rövid ujjú
1db 56-os ujjatlan
2db 62-es hosszú ujjú
1db 62-es rövid ujjú
2db 62-es ujjatlan
Angi szerinted ez így elég?

KépKép
nicika

Szerintem elég, max megnyugtatásként veszel még 1 56-os hosszú ujjút.
angi79

Köszi Nicika!

Angi
Izgalmas volt. Vettünk egy Bergont 64000ft volt.A kocsihoz érve rájöttünk hogy elég szar,ezzek után a kocsiba se tudtuk berakni, így visszavittem és visszakaptuk a pénzt. Aztán elmentünk a másik üzletbe, ahol vettünk egy Roan kocsit ez 48000 ft volt.Ezt néztük ki elsőre, de ez nagyobb és ezért kizártuk, mert hogy nem fér majd be a csomagtartóba. Hát ez mégis befért és minőségre is jobb.Kicsit jobban működnek rajta a dolgok mint bármelyiken amit láttunk.A hátrány hogy elég nagy ,de én nem fogok vele utazni max kocsival,erre a szar útra ami itt van meg kíváló lesz remélem.Majd holnap rakok képet ha érdekel valakit.

Cory
Azért az útról is rakok ahogy ígértem.

Most megyek aludni ,mert elalszom. Holnap jövök remélem lesz itt valaki!
Jó éjszakát mindenkinek

Babetta és Levi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Nici!
Veled megbeszéltük, hogy januárban viszem, de ha úgy nem kell... Nekem mindegy. Kép Még a vonatról is beszéltünk. Kép

Nyúlanyó! Felvettelek, a szállítás is oké lesz akkor. 1 vagy 2 párnát viszank, az szerintem mindegy. Kép De akkor az januárban lenne, ha az neked is jó. Kép

Babetta! Jegyeztelek téged is. Milyen színben szeretnéd?

Na, sikerült vezetnem és átgondolnom az egészet. Én is inkább úgy vagyok vele, hogy akár a talin, akár átutalással, de inkább előre fizessünk, minthogy utólag szenvedjek vele, hogy ki mennyit nem adott vagy adott oda. Kép Szóval jön a számlaszámom:
1177306105877214

A kérésem a következő: amint megvan a pontos összeg, hogy mennyi lesz így a párna, (hátha adnak még valami kedvezményt!!) írok rögtön. Aki utalni szeretne, az itt is szóljon, ha átutalta már és az átutalásnál is irassa be a befizető nevéhez a becenevét. Kép Így tuti be tudok majd mindenkit azonosítani. Így már nem lez olyan bajom, hogy hogy jutok el 15 párnával a talira. Kép Meg lehet, hogy az nem is lesz kész 4 nap alatt. Kép Majd meglátjuk. Kép
Aki nem tud utalni, azzal meg vagy a talin, vagy egyéb megbeszélt helyen talizunk és megoldjuk a dolgot. Kép

Ágiboszi beszélt velük és várják a megrendelésünket. Arra kérnék mindenkit, hogy aki még nem választott mintát, az tegye meg. Kép És akkor összeszámolom és letelcsizem, elmegyek érte és utána meg átadom nektek. Kép Remélem nem bonyolítom túl. Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Bocsi megint előre, nem fogok külön reagálni, csak átfutottam a mai terméstKép

Cory!!!!KépKépKép GratuuuuuullllllllaaaaaaKépKépKép Tuti a puncisKép Apa örül, mi? Fiúk?

Szilvi! Neked is gratula az óriás bébihezKép

Nici: mindjárt írok én is mail-t, kérem a jelszótKép

Babetta: gratula a babakocsihozKép Kűggyed a képetKép

Mi már tele vagyunk 62-es hosszú ujjú bodyval, ma is vettünk egyet a BrendonbanKép Viszont 56-os csak egy rövid és egy hosszú ujjú van! Gondoltam, ha doki azt mondja a vége felé, hogy olyanok a bébi paraméterei,hogy még simán tudja egy darabig hordani, apa beszerez pár darabot! Mondjuk rugik vannak 56-sakKép

Jó, megint hülyeségekről kezdek el irogatni, úgyhogy le is teszem magam!

Nagyon fári vagyok, tegnap sokáig nyomtam a tanulást, de megérteKép

Puszi Nektek! Reggel suli előtt még jövök!

Anita (28+6)

Angi! Nagy gratula a 31-hez! Mennek visszafelé a hetek rohamosanKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nici, Nancs! Köszi a jelszavas védelmetKép Tuti ötlet volt! ÜGyik vagytok nagyon!

Pusssz!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Annácska!

Most jut eszembe, hogy valami olyasmit írtál, hogy kiütéses lettél az avonos krémtől... Ha nem jó a krém, akor 3 hónapig visszaveszik és én visszaadom az árát. Kép Szóval csak szólj!!!

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok! Mivel még apa nem döntött hogy mit akar párnaügyileg egyenlőre én várakozói álláspontra helyezkedek! Szóval ha a héten vagy jövő héten rendelitek akkor semmi képpen nem kérek. Januárig meg még eldől hogy apa mit akar! Kép

KépKép
nicika

Cory!!! Nagy nagy gratula a kislányhozKép Örülsz nagyon ugye? Képeket kapunk?

Vok, nagyon rendi tőled hogy így felvállalod a szervezéstKép Ez tényleg szupiKép Nekünk nyúlanyóval elég ha januárban utalunk ugye? A mienket később is rendeled meg, vagy most az összessel?

Újabb két centit nőtt a hasam, most 119 cmKép De látszik is hogy nőtt, meg sajgott is a méhem, és már megtapasztaltam hogy ez a növekedés jeleKép Jah és a fiam ma rátette a kezét a hasamra, sőt a fejét is odahajtottaKép Ez volt az első esetKép Kezdi elhinni hogy van ott valakiKép Jah és közölte, hogy Katababa röhög odabentKép Õ hallottaKép

Nekünk rengeteg ruhánk van, de ez köszönhető a ruhavásárlási mániámnak, illetve annak hgoy egy kisfiú és egy kislány volt egymás után a családban, és Bencének vettem egy csomó fiús dolgot, amit most ráadhatok Katára, viszont ő megkapja a rózsaszíneket is, így mindenből majdnem kétszer annyi van nekiKép
Mondjuk nálunk 4 body nagyon kevés lenne. 1 tuti hogy bukós a gyerek, mert nálunk az egész család refluxos volt, kettő nem tudok olyan sűrűn mosni, lévén sok a szennyes (a sok ember ugye) Bár ha elköltözünk leglaább ez megváltozikKép

Puszka nektek:
Zsu
26+4

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Mentem szunyálni! Holnap jövök! Pussz!

Nicika + Szintia 29+4

KépKép
nicika

Angi!
A film jó volt, a poént nem akarom lelőni, hátha megnézi valaki. Nagyon érdekes, jó beszólások vannak benne és szerintem egészen romantikus. A baba néha focizta a húgyhólyagom, úgyhogy kissé kényelmetlen volt már a vége felé.
Én egyébként fiút érzek, a párom lányt szeretne, aztán valamelyikünknek csak igaza lesz. Kép Egyébként mindegy.

Nicika!
Én is úgy vagyok vele, hogy nagyjából tudom, hogy mit akarok venni, de hogy mennyit... Legfeljebb apát elküldöm a szülés másnapján vásárolni. Úgyis ez a szíve vágya, márminthogy egyedül vásárolhasson. Én is a mindenből minimum négy db-ot állásponton vagyok. Nálunk csak hely nem lesz teregetni a sok mosott ruhára. De megoldjuk valahogy.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

<font color="119911">Jó reggelt!
Babetta,
ez jó. Még jó, hogy visszakaptátok az árát. Várom a képet!
Anita,
látom gyűlnek a cuccok Botinak! Egyébként nekünk is van 56-os, ami olyan nagy, mint a 62-es, így a méretre nem is lehet adni. Jó sulizást!
Livi,
mi már nem vállaljuk be a mozit, mert nagyon hangos volt legutóbb a babának. Megvárom, amíg megjelenik DVD-n.
Puszi.
Angi
31+1</font>
angi79

Jó reggelt!

Zsuzsófi! Persze, hogy elég! Kép Én is úgy gondoltam. Kép Mivel karácsony utánra kérted, így értettem a dolgot. Kép
És nagyon szívesen. Nem esik nehezemre. Sőt, élvezem, hogy végre pöröghetek egy kicsit. Eddig a suliban pörögtem, de most ugye ott már nem lehet... Itthon meg már kidíszítettem a lakást... szóval maradt az ablakfestés. Mármint ez a matricás fajta. Kép
Jó, hogy nálatok ennyi baba van. Itt a környékemen 1 van, de ők mindet annyira másképp csinálnak vele,hogy nem akarom sokat kérdezni. 2 barátnőm szült még, de ők meg messze vannak és naaagyon nyugodt gyerekeik vannak. És én ugye még nem tudom, hogy milyen lesz az enyém. Kép

Angi! Nagyon várom már a hétfőt! Kíváncsi leszek mit mondanak. Kép Meg meg szeretném nézni a szülő szobát is. Kép Kinéztem egy bababágyat, meg hozzá matracot is. Abban a diszkontban, amiről egyzser adtál szórólapot. Megyünk majd anyuval oda valamikor. Kép

Jajjjj, ezt el kell mesélnem: édesanyám tegnap a következőt bírta mondani az egyik kolléganőmnek: "Megbeszéltük, hogy MI nem fogjuk engedékenyen nevelni a gyereket!" Mondtam neki, hogy ő max a nagyija lesz, nevelni meg Ádi és én fogjuk... Édes, nem? A végén még az lesz, hogy anyósomal ketten hordták ki és szülték meg a kicsikémet és majd ők felnevelik, mert úgy is jobban tudják már...KépKépKép Hihetelen. KépKépKép

Tea! Megnéztétek a teaházakat, amiket írtam? Tetszik valamelyik?

Eszter 21+6

Eszter
Kép
Kép
vok

<font color="119911"> Szia Eszter,
ez tényleg nem semmi, amit anyud mondott. Kép
Én is várom már a hétfőt.
A Mária Nagykerről írtál? Az tényleg egész jó. Mi most megyünk egy beszerző körútra. Aztán délután felköszöntjük az egy éves Bencét. Kép

Teázó:
A Mozaikban már voltam, az nem túl nagy és egy helyen van a dohányzó és nem dohányzó rész. Szerintem próba szerencse és menjünk a Ráday utcába a Vörös Oroszlánba. Nem hiszem, hogy nem lesz hely. De kiváncsi vagyok másoknak mi a véleménye?!

Kellemes szombatot Mindenkinek.
Angi és Lidi</font>
angi79

Jó reggelt! Kép

A képek nem lettek túl élesek, de mutatok egyet a kislányomról Kép

Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory, nagyon aranyos a babátok!

Szerintetek normális, hogy a picur naponta csuklik odabent?

Sajnos csak akkor nem görcsölök, ha nem megyek sehova. Nemtom mi lesz. A 4Dn még zárva volt a méhszáj, jan. 5én megyek UHra, kíváncsi vagyok mi lesz.
Most nem nagyon merek mászkálni. A dokim azt mondta pihenjek meg szedjek Magne B6ot 2*1et, de nem segít csak a fekvés.

Lefoglalóztuk a lakást, kiválasztottuk a fürdő meg konyha burkolatot. Jan. 6án írjuk alá a végleges szerződést Kép
katicuska

Sziasztok

Angi
Ha jól emlékszem neked küldött valaki muffin receptet. Elküldenéd nekem?

Most egy kicsit el vagyok havazva, majd délután csinálok képeket.

Cory
Annyira látszik az arcán hogy kislány, még így homályosan is.

Anita
Én is vettem 4db 56-os bodyt de többet nem veszek. Hátha mégse lesz olyan nagy Levente. Majd azt is fényképezem szerintem nagyon aranyosak.

Vok
Csak az akcióst lehet választani vagy a többiből is? És az is annyiba kerül, mint az akciós?

Babetta és Levi 28+0

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta, a nem akciós anyagokból készült párnák 500 ft-tal drágábbak.

Vikó

indianyo

Vok/Eszti, köszi még egyszer előre isKép Hát most nálunk tényleg sok baba van, anyumnak ugye a kishugom, aki most 13-án lesz három éves, a fiam, aki dec. 27-én lesz 2,5, a hugom keresztszüleinek Laurájuk van, aki augusztusban született, a fiam keresztanyjának egy 3,5 éves és egy 10 hónapos kislányaKép És akkor még nem beszéltem a bővebb ismerősi körrőlKép Anyum barátnőjének 2 picije van, anyum testvérének, 3 kicsije, 6,5,4 évesek, másik ismerősünknek egy 1 éveseKép Szóval nem unatkozunk, de jó is így mert imádom a gyerekekeketKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Katicuska pihengess, nehogy vmi baj legyen! Nem lehet hogy fertőzés miatt keményedsz sokat? Mert én is keményedtem, és egy antibigyó kúra után majdnem teljesen elmúlt. Hogy úgy mondjam visszatért a normál mennyiségreKép Szvsz egy kenetvétel nem árthat...

Cory, igaz hogy homályos a kép, de gyönyörűKép Így is nagyon jól kivehető és tényleg kislányKép Akkor is rámondtam volna ha nem mutatta volna meg a nemétKép

Puszka

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu,
az orvos nem vetette fel ezt a lehetőséget. Azt mondta a januári (30 hetes) UHnál lesz méhszáj-vizsgálat. Ha ez hüvelyi vizsgálatot jelent akkor majd szólok, hogy vegyen kenetet.
A genetikai Uh után vizsgált kézzel, de nem monta, hogy látna vmi fertőzést.
Majd jan. kiderül, addig próbálok pihizni.

Én nemsok 56-os cuccot vettem, mondván, hogy inkább lógjon kicsit mint szorítson...Fel lehet hajtani az ujját és kész. Namegy anyagi kereteink is eléggé korlátozottak a lakásügy miatt...
ezért vettem inkább 62es cuccokat, az tovább jó.
katicuska

<font color="119911"> Sziasztok,
mejöttünk a bevásárlásból. Most már tényleg nem sok hiányzik. Vettünk rácsvédőt, ágyneműt+huzatot, plédet stb. Ja és Feri vett egy színes zsiráfot is Lidinek, hogy majd az fog ülni az ágya sarkában! Tök édes Tőle, olyan lelkes! Kép Kép
Kata,
nekem is volt egy hónap, amikor szinte nem tudtunk menni sehova, mert rögtön bekeményedett a pocim, itthon meg oké volt minden. Most már elmúlt. Próbálj meg pihizni, amennyit csak tudsz. Lazíts és esetleg hallgassatok zenét Péter babával. Drukkolok, hogy javuljon a helyzet! Ruha ügy: szerintem nem baj az, ha fel van hajtva egy picit, max a body legyen kisebb, hogy jól fogja a pelust! Kép
Cory,
tényleg kicsit homályos a kép. Cuki az arca. Kép
Babetta,
küldöm a recepteket!</font>
angi79

56-os bodyKépKép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X