Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Itt dicsekedtem, hogy milyen rendes a fiam, hát ma kitett magáért, főznöm kellett az ebédet, máskor szépen eljátszogat, most végig üvöltött, semmi se volt jó nekiKép Nehéz volt nyugodt maradnom.

Kataa
Ügyi vagyKép Még szerencse, hogy nem kívánom az édességetKép És milyet sütöttél?

Manó
Elhizem, hoy kiakadtál. Már meg sem lepődöm én se, mindig minden orvos mást mondKép
HisztiKép Nálunk szerencsére el lehet terelni a figyelmét. Csak ma nem értem rá a kajafőzés miatt.

Ági
Nővéred villámszüléseKép Én is ettől félek. Már az elsőnél szóltak, hogy lgközelebb korábban induljak, pedig én akkor is olyan bizonytalan voltam, hogy ez már az lehet-e. Talán most jobban fogom tudniKép Aztán lehet, hogy most hosszabb lesz nekem is.

Panda
ÉjszakákKép Akkor nem jött be az új helyKép Nálunk szerencsére csak fogzáskor van éjszakai műsor.

Gumicukor, Kataa
Ti hogyan takarítotok a gyerek mellett? Mert a fürdőt, wc-t én nem szeretem vele a vegyszerek miatt. Pedig csak mosogatószert és Domestost használok a wc-hez.

Brokkoli
Üdv újra ittKép Ügyes ZsófiKép

Képzeljétek a kis unokatesó lázát nem tudják levinni a kórházban, állandóan hűtikKép Ráadásul amíg vizsgálaton volt az anyjával, kirakták a cuccaikat valami vip beteg miatt. Persze sogórnőmet se kell félteni, visszaszerezte a szobátKép

pusz
Judy
Judy

Judy,
Én is mindig félek a vegyszerekkel, mert Solymesz mindent rögtön utánozni akar... A porszívótól meg fél, azt se lehet mellette csinálni. Ha meg elkezdek rakosgatni, rá is rájön a rakodhatnék, és mindent széthord.

Minden babásnak gratula, minden betegnek gyógyulást!

Zita
parazita

Sziasztok
Ági
ne aggodj minden rendben lesz petra biztos hogy jol fogja fogadni a tesot Kép igen mind 2 gyerek velünk egyszobába alszik és van hogy felébred imire petike van hogy nem általában nem .Ne aggodj anyit ártalmas az egéségre Kép .

Mano
petike is imádja magát cipeltetni föként ha fáradt akor kénytelen vagyok felveni na olyankor kéne engem látni egyik kézel babakocsit tolom hazafelé másik kézembe petikét cipelem Kép biztos hogy épületes látvány lehetek Kép

Anenoma
imibaba nem tervezet baba volt .

gumicukor
talán majd 4-5 év mulva jöhet a 3.gyerek is .

na menem kell mert egy nyüzsi gyerek ül az ölemben Kép

pusz csics és a fiuk
csics

Panda!

Szerintem megpróbálhatod az éjszakai szopi elhagyását. Nálunk legalábbis nagyon bejött. Na nem mondom, volt kb. három éjszaka, amikor Peti kiabált, hogy cici, cici!, meg sírt egy kicsit, de viszonylag hamar rájött, hogy nincs. Azóta minden este szopi után megsimogatja a cicit, és ráhúzza a pólót, ami azt jelenti, hogy jó éjszakát cici, mehetsz aludniKép. És éjjel nem ébred, vagy ha igen, elég megsimogatni, kicsit ott maradni vele, de csak pár percet, és már alszik is tovább. Ja, és arra is rászokott, hogy az esti szopi alatt vizet is kér inni, így arra sem ébred, hogy szomjas.

Ági!
Jól emlékszel, le akartam szoktatni Petit a szopiról egy éves kora körül, de így utólag azt hiszem, csak a környezet nyomására. A párom és anyósom nagyon elítélték azt, aki a gyerek egy éves kora után is szoptat. Igaz, Peti már 10 hónapos kora óta csak este, reggel, meg éjjel szopott, de ehhez - most már az éjszakait leszámítva - következetesen ragaszkodik, sőt, mostanában van, hogy a délutáni alvás után is kéri. Én meg örömmel adom neki, mert nem teher, és jó vele összebújni. Nem bánom, hogy így alakult.

Dió
szabotimi

Emma 1 óta alszik, lehet hogy mégis hatott a konyakos meggyKépKépKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok

Ma reggel ferjecske elutazott Japanba 2 hetre.Kép Meg jo hogy itt van velunk a nagyi, rengeteget segit.

Ilke

Tok jo, hogy minden rendben a picurkaval. Aranyos lehetett Lili a videon. Remelem meg jobban leszel, addig is kitartas. A pogacsat Te sutod, vagy veszed? Ha van jo sajtos pogi recepted kuldhetnel egyet. A multkor az Anyak lapjaban levot kiprobaltam ,de nem sikerult.

Panda

Ez az ejjeli sok ebredes azert eleg szornyu. Szegenyke jol kifogtad, hogy ilyen rossz alvo a fiad. Bevallom en nem lennek ilyen kitarto es inkabb mar reg elvalasztottam volna, mert enelkul is szornyen rossz alvo vagyok.
Emi is ilyen keson fekszik, illetve 8 korul furdik, de aztan meg jatszik 1-1.5 orat.

Kataa

Hazias ALex.Kép

Zsuzsa

Utolag is boldog nevnapot kivanok!Kép

Mano

Reszeges Emma.Kép
Neha engem is duhit hogy az orvosok mennyire nem egyforman tudnak dolgokat.
Legutobb azzal akasztottak ki, hogy honapokig dietazom kellet a vercukrom miatt, amikor Emit vartam (Forti emlekszel?Kép) aztan mikor befekudtem a korhazba a felveteles orvos a papirjaimat latva csak ralegyintett, hogy nem olyan rossz az.(hatarertek volt)

AGi

Babapisiltetes.Kép
A dokinom a csoportkepen jobbrol a szelso az ujsagban.
En 8 kg-t hiztam Emivel, az lement a szules utanra nemsokkal es aztan meg 7kg.Kép Onnan indultam, most eddig hiztam 8kg-t, kivancsi vagyok mennyin allok meg.
Nem semmi villamszulese volt a noverednek. Na latod en ettol parazok, hogy ha pl. ilyen van es mar bent van mondjuk a baba feje a szulocsatornaban meg akkor is ki tudjak felulrol szedni?
Szerintem sem olyan kicsi Oliver sulya, az utolso hetekben meg siman felszedhet akar 1kg-t is.KépMekkora a pocid? En tegnap lemertem es mar 87cm-nel tartok, a 24 heten! Az utolso honapban valszeg orra fogok esni nehanyszor.Kép
Az elobb elokerestem Emilia papirjait es o 1870g volt 32 hetesen.

Brokkoli

De jo hogy megkerultel! Tenyleg jo sok idore eltuntel!KépUgyes Zsofi baba!

Judy

Szegeny kis unokateso! Jobbulast neki!

Hiszti

Ugy latszik nekem extra jo gyerekem van mert legalabb is amit en gondolok hisztinek olyan meg sosem volt. (foldon fetrenges, visitas)

Uj szavak:

Ennye = hernyo (Legohernyo nagy kedvenc!Kép)
pá - páva
ni - nincs

Kepzeljetek a lanyom nagyon hizelgos lett mostanaban, imad ramfekudni, ha hanyatt fekszem es olyan aranyosan vigyazz, hogy nehogy megrugja a pocimat.Kép Egyre tobbet emlegeti sajat magat (Emmi).

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Mano, Conti

Emilia 3/4 1 ota alszik!
Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Nagyon régen jártam erre s mit látok rengeteg pocakos Kismama van most köztünk!!!
Hát jó pocakoskodást.
Mi jól vagyunk Andi 15 hónapos tegnap kapta az oltást most még elég jól van.
Már filkál, porszívóz, lépcsőzik, néha fürdés előtt sikerül bilibe pisilniKépKép
Már szól ha kaka van ...szóval szép lassan növögetünk, megyek még elolvasom az előző oldalakat is mert most csak ezt a frisset olvastam végig.
Picus
picus

Nyuszi!
Hát, nekem sem könnyűek az éjszakák Kép. Noémi is sokszor ébredt, volt, hogy óránként is, de vele sosem voltam ilyen fáradt, mert ő csak ivott 1-2 kortyot, és már aludt is tovább. Az egész max. 1 perc volt onnan, hogy meghallottam a sírását addig, míg vissza nem feküdtem. Most meg többször is van, hogy 20 prceket is fent kell lennem 1-1 alkalommal. Az az igazság, hogy néha olyan indulat tombol bennem, hogy alig tudom magam fékezni Kép, nehogy megverjem szegény gyereket Kép, mikor már 6-odszorra kel fel, és én hulla vagyok. Ezért is akarok változtatni a dolgon, mert félek, hogy előbb-utóbb eljár a kezem, és azt nem akarom. Szegényke, nem értené, hogy cici helyett verés KépKépKép...
Japán Kép. Az én férjem most 3 hétig egyhuzamban délutános volt, mindig egyedül voltam a gyerekekkel este, nem volt valami jó.

Érdekes, nekem nem volt a 32-33. héten Uh, csak a 36.-on. Akkor viszont Ádám 3 kg volt, aztán 3850-nel született.

Picus, Erika!
Írjatok gyakrabban! Jó rólatok hallani Kép!

Judy!
Én nem tudom, volt-e valaha fogzáskor műsor éjszaka, mert Ádám mindig sokszor kelt Kép. Viszont már kint van neki vagy 1 hónapja mind a 16 foga, úgyhogy tuti nem attól van.

Manó!
Orvosok Kép. Hihetetlen, mennyire nincs összhang közöttük. Az ember meg higgyen, akinek akar. És mi van, ha pont nem jónak hisz???

Na, megyek, lassan jön haza a férjem Kép.

Panda

panda
Halásztelek

Panda

Esetleg abban az alvaslaborban tudnanak valamit segiteni. Lehet hogy valami egyszeru oka van annak, hogy ilyen sokszor ebred ejszaka. Valami nagyon zavarja, vagy egeszsegi, vagy pszichikai alapon. Szerintem menjetek el, mielott kipurcansz, veszteni valo nincs. Hatha segitenek.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok
Zsuzsa
Igy utolag is de nagyon boldog nevnapot kivanok.

Panda
Egyuterzek veled az en fiam is ugyanezt csinalja ejszaka, amikor meg mondtam a dokinak azt a valaszt kaptam hogy hagyam sirni majd megszokja hogy visszaaludjon magatol. Sokszor en is olyan faradt vagyok hogy erzem hogy nem birom es akkor odaveszem magam melle de akkor sem alszik maszkik le az agybol es megy setalni en nem ertem ezt a gyereket sosem faradt? Napkozben is sirasal tudom csak lefektetni. En mar csak remenykedni tudok hogy csak elnovi mert edasanyam szerint es is ilyen voltam ugy hogy lehet hogy ezt orokolte.
mokuci

Sziasztok

Alexet evegulis itthon hagyatam,mert tudtam hogy nem bir majd ki egy boltban vagy 2 orat.Szerencsere Csilla raert ugyhogy neki ebredt delutan,nem sirt csak nezett korul aztan szepen eljatszottak amig hazertunk.Jottunk be az ajton es hangoan kiabalta hogy Mama,ahogy meglatta anyukamat.Teljesen odavoltunk tole: ))

Conti
Koszi: ))

Erika
De jo hogy jottel: )))Pont a napokban gondolltam hogy ki is most a soros a levelben amikor Telkibe mentunk es eszembe jutottal: ))Zsofi nagyon ugyes: )Gyere gyakrabban: )
Tenyleg a koltozes befolyasolta Zsofit?

Mano
Hat ez erdekes,elhiszem hogy kiakadtal: (TE ismered Monat???Olyan regen volt a babaneten.Hianyoltam is magamban,hogy nem jelentkezik.En tuti beszoltam volna anonek,hogy torodjon mar magaval: )Elhiszem hogy nem tudtal tenni semmit,Ismerjuk Emmat: )
Jo a konyakmeggyes story: )Ezek szerint bejott: )

Zsuzsa
Neha bekenhagy ha a konyhaban vagyok,de ezt azt jelenti hogy ektelen kupit csinal mindenhol: 0Neha meg rangatja a nadragom ,akkor tobbszor kell felvenni,es kozben enekelek is : )
Gondolom nincsis kedved a hanyinger miatt fozocskezni,jo hogy keznel van anyukad: )

Agi
Nakkor csak megvarod a 39.hetet: )

Judy
Na akkor nem volt egzseru a fozes,nekem a pentek szuper mert nem kell fozni,de takaritani annal inkabb: )Most meg holnap sem mert a draga nagyim kuldott egy csom palacsintat meg bablevest: )Az egyik mazsolas-almasa,a masik kokuszos-kakos-csokis.(Conti receptjet: )
En ugy csinalom a takaritast ,hogy felteszem oltan helyre hogy ne erje el es csak ontok belole amikor kell.O meg kap kefet,rongyot es surol ezerrel: )Szerintem utanoz: )Szegeny unokateso: (A porszivotol sem fel,csak ki akarja venni a kezembol, vagy kikapcsolja.Sot most hogy taknyos volt,mondtam neki, hogy gyere megyunk orrot szivni( a poszivot a szobaban hagytam)O meg ment es kapcsolta be es leult az agy szelere es vart: ))

Nyuszi
En is halat adok soxor ,hogy meg nem volt hiszi,ha sir hogy ker valamit ami nem neki valo.Akkor nem figyelek es rajpn hogy kar a gozert: )

Panda
Az a furcsa, hogy csak most vannak ilyen godolataid,nekem mar nem lett volna reg ehhez turelmem,ugyi vagy hogy neked van.Talan azert mert mar 1 eve laszik ejjel es az a fura ha felebred,persze csak ha beteg vagy nagyon faj a foga.Remelem talalsz valami megoldast.
Mindig mondja anyukam hogy egy rossz alvohoz nem lenne turelmem,hat szerintem lenne, mert akkor ahhoz szoktam volna hozza : ))

Pusz
Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok Lányok,

Olvasgatok szorgalmasan, csak erőm nincs írni sose.

Ilke,
Mi lett Lili vérvételének az eredménye?
Jobbulást! Nemsokára elmúlnak a rosszullétek.

Judy,
Neked is jobbulást!

Néha én is eljátszadozom a gondolattal a következő pocaklakóról Kép

Rit,
Csokis tea? Furán hangzik. Itt a Mammut aljában is van egy tea bolt. Rengeteg féle teájuk van. Mi csak néhány alapot próbáltunk ki.

Zsuzsa,
Csak nem te is? KépRosszullét mentes babavárást kívánok!

Ilke,
Nagyon édes lehet Lili, ahogy várja a kistesótKép

Manó,
Nem semmi. Remélem, nem lesz gond a nyuszikkal. És akkor Emmának sem kell az oltás. Kép
konyakmeggy Kép

Ági,
Petra nagyon kis ügyes Kép
Hát nem tudom, hogy van máshol. Mi a Budaiba járunk. Remélem, most már majd teljesen gyógyultnak nyilvánítják Lilit, és nem kell több vizsgálatra mennünk.
Miért kell császár?

Judy,
Uncsitesónak jobbulást.

Nyuszika,
Férjecske Japánban Kép Jó, hogy nagyi tud segíteni.

Panda,
Nemrég még ki voltam akadva, hogy Lili milyen rosszul alszik, de látom, hogy vannak nála rosszabb alvók is. Kitartás!

Képzeljétek, szerdán Lili kapott oltást, és az eddigiekkel ellentétben semmi utóhatás nem volt. Tök jó. És amikor kapta, akkor is hősiesen viselte, éppen csak egy kicsit sírt.

Holnap hosszú napunk lesz. Fél tízre megyünk a házba, jönnek a villanyszerelők. Utána megyünk bevásárolni, és 3-ra vissza a házba, mert jönnek az épületgépészek. Lili is jön velünk. Nem szeretem autóztatni, de a nagyik hétvégén soha nem érnek rá Kép

Na megyek is, mert még bevásárlólistát kell írnom.

pusz,

gömb
gombolyu

Sziasztok!

Hát jelentem az állatorvso körberöhögte anyósomat, azt mondja nyulak nem terjesztik a veszettséget. Mondtam akko rezt legyen szíves leírni vagy ha nemakkor pedig adjon papírt hogymegfigyelés alá vette őket. Úgyhogy intéződik de azért még mindíg dühít, na meg bevallom azért beültetet a hülye doki a bogarat a fülembe , aggódom na, bevallom. pedig Emma tök jól van és nagyon szép már a seb, ma már fürdött is rendesen.

kataa!

Hát bevallom én nem ismertem volnameg Monát ha ő nem jön oda hozzám. de hallotta ahogy kiabálok hogy Emma, Emmsa (mert a sajtkukac mindíg elcsavarog és ma egyedül voltam vele, ha utánamegyek nem hallom ha hívnak), na meg látta hoyg aza ujja is be van kötve így beazonosítottKép

Ne haragudjatok hogy ma csak magamról írtam, de ma ennyi tellet. Hulla vagyok a naptól, nemrég jöttünk haza mert a paírt vittük el az egyik rokonunkhoz aki holnap megy anyósomékhoz. emma szuperül érezte magát egyébkénta vendégségben,m táncolt, az össze mondókás tudomyánát bemutatta, bebújt az ágy alá stbKép

manó

KépKép
manó

gumicukor
Némó? Igen!!!! Nekünk csak cd-n van meg Kép de nagyon imádjuk!!!!!

manó
Nem semmi kaladjaitok vannak mostanában!!!

Ági
Jó hallani rólatok, örülök, hogy jól vagytok. Jó lehetett a babapisiltetős Petra Kép

gömb
ha lejöttök, akkor megkínállak vele!! KépKép

rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok

Csak kicsit irok, mert mostmar a jobb karom tobol le van pusztulva, felkotottem annyira faj, ugyhogy most mindent ballal csinalok.KépValszeg egy ideg lehet becsipodve vagy mi, illetve a tegnapi bokormetszes sem tett neki jot..De egesz ugyes vagyok ballal, bar a rajzolas meg a fogmosas meg nem annyia megy.Ugy sajnalom Emit mikor jonne az olembe es nem tudom felvenni.Most hogy apa nincs jol ki van szegeny nagyi segitsege hasznalva.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi, ez nagyon idegesítő lehet! Valamit kitalálhatnának a dokik!

Betti tegnap eltört egy üveg bort a pincében. Levittem magammal, mert ugye nem hagyhatom fenn, és porszívóztam, persze a hátam mögött kihúzott egy üveget a tartóról. Persze rögtön el is ejtette. Sérülés nem történt, az üvegnek a nyaka tört le, de hát azért kifolyt az egész. Szerencsére a ruhája se lett olyan, a mamusz talpa is gumi, gyorsan felkaptam, így a textil rész nem lett nedves. Egyébként pont előle vittük le a bárpultból az üvegeket, erre a pincébe is megtalálta a lehetőséget. Jó büdi lett.

conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok

Ilke, Judy
Jobbulást nektek! Egyszer vége lesz. Kép

Zsuzsa
Neked is jobbulást és kitartást! Miért nehéz összehozni a babát? Ha nem publikus nem kell válaszolni! Mit jelent az hogy már barnás valami jön a tejcsatornából?

Minden Bettinek szeretnék én is boldog névnapot kívánni!!!

Banyóci
Boldog másfél évességet!!!

dec8
Jobbulást Hannának.

Zsuzsáknak és Bettiknek Boldog Névnapot!!!

Rit
Csokis tea? Ezt is abban a kis boltban lehet kapni?

Ilke
Örülök hogy minden rendben a pocilakóval. Lili nagyon édes lehet.

Brokkoli
Üdv újra köztünk! Zsófi milyen nagylány már!

Ági
Értem! Csak olyan kevésnek tűnik leírva ez a súly. Nem sokára babázol megint, tiszta izgi már.

Nyuszi
Igen emlékszem! Kép Kép
Részvétem a kézfájás miatt.

Panda
Szerintem is menjetek el az alváslaborba. Egyetértek Nyuszival, vesztenivalótok tényleg nincs.

Levi új szavakat produkált:
Papa - papa
eper - ete
alma - ama

Jó éjszakát mindenkinek
Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok,
Pénteken meglett Lili vérképének az eredménye, szerencsére minden oké veleKép. Az allergia teszt 2 hét múlva lesz meg.

Judy,
Időpontot még nem kaptam, gondolom a védőnő fogja majd kiszámolgatni. Ha jól emlékszem Lilinél is ő csinálta meg. Hogy vagy mostanában? Nálam a helyzet változatlan sajnaKép. Viszont a B6vitcsi néha segít, esetleg próbáld ki.
Én sem szoktam akkor takarítani, ha Lili ott van velem, mert imád mindenbe belenyúlni. Általában akkor csinálom a fertőtlenítéseket, ha alszik vagy az apjával van.

Panda,
9 ébredés egy éjszaka az nagyon durva, komolyan nem tudom, hogy bírod. Ilyenkor áldom az eget, hogy Lili nagyon jó alvó, ő sohasem ébred fel éjszaka.
Nem, nem ez az általános időpont a fürdetésreKép, csak aznap elhúztuk az időt. 9-fél 10-kor már Lili is aludni szokott.

Rit,
Köszi a bolt leírását, pont arrafelé van egy cukrász nagyker, ahová már hónapok óta el akarok menni, majd össze fogom kötni a kettőtKép.

Brokkoli,
Üdv újra itt!

Kataa,
Te kis konyhatündérKép.

Manó,
Nagyon durva amit dokik csinálnak veletek. Nem csodálom, hogy ki vagy akadva tőlük.

Nyuszi,
Jobbulást a karodnak, szerintem is nyaggasd a dokidat, hogy valamit találjon ki erre, mert így nagyon nehéz lehet. Azért kíméld is magadKép! Habár tudom, hogy egy kis kerti ténykedés nagyon csábító tud lenniKép. A párom kérdezte is múltkor tőlem, hogy ugye idén nem tervezek nagy munkákat a kertben? Mondom, á dehogy, azért amit tudok meg fogok csinálniKép.
A párom hozza nekem a pogit, sajnos nincs receptem, de azért majd körülnézek.
Tényleg a Sinlacos recepteket visszaküldjem, mert sikerült beszkenneltetni, gondolom nektek is kell még.

Hű, már rég aludnom kelleneKép, megyek is, puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke

A karom ma mar sokkal jobb, koszi, ez nem hiszem hogy a terhesseg miatt van, legfeljebb az is rasegitett. ALtalaban gyengek az izuleteim, gyakran elfekszem ezt vagy azt a testreszemet, vagy szedek ossze pl. inhuvelygyulladast. De tanultam belole es tegnap egesz nap fel volt kotve a kezem,meg anyu tobbszor bemasszirozta Voltarennel.
A kerteszkedessel kapcsolatban en neha azt gondolom, hogy tiszta hulyeseg volt meg bevallalni a kovetkezo manot, igy egyaltalan nem fogom tudni elvezni/kitapasztalni az elso tavasz/nyar oromeit a kertben. Dehat gyerekugyben meg azert az ido is surget kisse.Kép Majd en is annyit csinalok amit birok es a parom is megigerte, hogy segit.Kép
Most hanyadik hetben vagy? Nem tart mar soka ez az emelygos korszak talan...
Jo hogy Lili verkepe rendben van,.Eminek is vannak piros pottyei elol a nyaka tajekan es nem tudunk rajonni hogy mitol. Nem olyan mint az ekcema, de attol meg lehet hogy az. Ha bekenem az ekcemara valo kenoccsel halvanyodik, de visszajon. Nem tudom mit csinaljak, azzal a kremmel mar nem kenhetem sokaig, mert regi, meg eleg eros.(szteroidos)
Talaltam megegy sajtos pogi receptet a neten ,lehet ma azt is kiprobalom.

Forti

Nagyon ugyi Levi a beszeddel! Emi ujabban elfelejtette a k hangot, pedig regebben tudta, ugyhogy a kakas tata, az angol auto meg taaar.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Rit
Nem működik a modemem, szóval csak üzenet. Próbáld meg a dec8@freestart.hu-t az eddig működött Kép

Köszi
dec8
dec8

Nyuszi,
Örülök, hogy jobban van a karodKép.
Hát igen, azt hiszem nem az idei nyáron fogjuk kihozni a maximumot a kertünkből, de hát annyi baj legyenKép. Bizony én is elgondolkodom néha, hogy nem korai-e még a következő baba, mert Lilivel sem könnyű néha, pedig ő egy nagyon jó gyerek szerintem. De hát ugye itt van két suli is amit csinálnom kellene, de most egyiket sem tudom. Kicsit félek, hogy két gyerek mellett, hogy fogom ezeket később megoldani, de bizakodó vagyok. Meg hát mi sem szerettünk volna nagy korkülönbséget a manók között. Mi úgy tervezzük, hogy a harmadik egy kicsit nagyobb szünet után jön majd. Szóval kicsit én is össze vagyok zavarodva, és egy csomó minden bizonytalan is, de ha az ember arra várna, hogy minden okés legyen, akkor kb 50 évesen vállalhatna gyereketKép.
Hát szerintem kb a 6-8.-ban lehetek. Ha a peteérést nézem, akkor a 6.-ban, de ha jól emlékszem, akkor nem onnan szokták számolni a heteket, hanem korábbról.
Lilinek sem múlnak el a foltjai, még ha szteroidos krémmel kenem akkor sem. De most (lekopogomKép), egészen halványak, alig látszanak, pedig semmivel sem kenem.

Forti,
Levi is nagyon ügyi a beszéddel! Lili még mindig nem hajlandó semmit sem beszélni. Pedig amikor könyvet nézegetünk, szoktam mondani neki, hogy mondja ő is, próbálom rávezetni, de semmi eredménye. Igaz tudom a beszédet nem lehet erőltetni. Persze nem erőltetem, de hihetetlen, hogy nem is próbálkozik. Néha rájön és akkor a halandzsa nyelvén percekig gagyog, de semmi több.

Képzeljétek ma készítettem vadas marhát, és két hét után először jóízűen tudtam enni. Tiszta boldog voltam tőleKép. Ráadásul Lilinek is nagyon ízlett. Na megyek, mert apának grillázst ígértem estére.
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Hihetetlen, hogy milyen trutyi idő volt ma. Ennek örömére mi mind a hárman szinte átaludtuk a napot, későn keltünk, Lilivel du aludtunk...Kép. A kertbe szinte rossz volt reggel kinézni, minden tiszta sár és jég és állítólag holnap sem lesz jobb.

Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Brokkoli,
halihó!Kép Pont mostanában gondoltam RátokKép. 12 fog jesszasz, Annának pont a fele van! (mondjuk 10.5 hósan jött az elsőKép) Ő is rohangászik már, meg dumál, igazi komoly nőci lett belőle, rengeteget eszik, és még cicikél, bár sajnos már nem nagyon van mitKép. De azért így is nagyon örülök, hogy eddig sikerült szoptatnomKép.
Profilodat nem frissíted?Kép

Zsuzsa,
hurráhurrá!Kép Boldog gömbölyödést kívánok!KépKépKép

Ilke,
ne aggódj, hamar belerázódsz a kétgyerekes életbeKép. Akkor majd azon fogsz merengeni, hogy vajon mit is kezdtél anno azzal a rengeteg szabadidővel, ami egy lurkó mellett vanKép.
Rosszullét huss!Kép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok
Ezt az idot,teljesen felboritotta a mai napunkat.Delelott apa kiment vele setalni,de 10 perc utan feladtak a csuszkalast.
Tiszta lustulas volt a program,leszamitva a fozest.Aludtunk mi is egy csomot,Alexxal is: )Delutan aztan kimereszkedtunk a MOM-ba,ott rohangalt ezerrel Alex,hianyzott neki a napi kinti mozgas.
Tegnap Mikkamakkaban voltunk delelott apaval,delutan meg vasarolni ,mert egy csomo unokatesonak lesz mostanaban szulinapja.Alex addig a batyameknal volt,pontosabban a sogornom anyukaja vigyazott ra Zalankaval egyutt: )Eljatszott szepen,bar tobbszor ment az ajtora mutogatva mondta, hogy Apa,apa: ))
Persze Alex is kapott konyveket,meg zsirkretat,amit mar ki is probalt.Egyenlore inkabb az asztalt reszesiti elonyben a papirral szemben,de majd csak belejon: )

Gomb
Mikor koltoztok?

Mano
Szoval Mona olvasgat itt is: ))Akkor neha jelentkezz es irj magatokrol Mona.

Nyuszi
Szegeny Te : (((Csak elmulik ez is.

Conti
Alex is tort mar ossze egy egesz uveg olivaolajat,persze rogton kikaptam a kozepebol,de azt a takaritast nem ismetelnem meg ujra: )

Ilke
Szuper hogy tudtal vegre enni: )ilyen apro dolgok is nagyon fontosak: )
Hat ha kerteszkedni nem is fogsz nyaron de ulni az arnyekban a jo levegon az azert jo lesz : )
Ha kis korkulonbseget akarsz annak is van ara : ))De en ugy hallom hogy tobb elotte az aggodalom,mint utana,akkor az lesz a termeszetes: )

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok,
Ramaty egy idő volt ma. Úgy volt, hogy ma elmegyünk ebédelni, de nem nagyon akaródzott kitenni a lábunkat, így mivel nem csináltam semmi kajcsit, rendeltünk. Lilinek szerencsére maradt tegnapról egy kis maradék.

Rit,
Most már tényleg össze kéne futnunk. Jó lenne egy kis pletyi. Elküldöd a telefonszámodat? A mobilom anyukámnál van, mert az övét ellopták.
Képzeljétek betörtek hozzá, úgy hogy otthon volt. Le is ütötték. De szerencsére semmi komoly. És ráadásul éppen nála aludt a tizenkét éves unokahugom és az egyik kis barátnője. De szerencsére nem lett bajuk.

Kataa,
Igazából én egy-két hónapot számolok, de nem tudom. Apának lesz műterme az alagsorban, ott át kell alakítani a falakat, meg a fiúknak egy konyhát beszerelni. A mi hálónk is át lesz alakítva, és Lili szobája is. Feri még az egyik fürdőszoba átalakításán is gondolkodik, de azt majd meglátjuk. Aztán festetni, tapétáztatni, néhol parkettázni is kell. Meg még sok más is van. De már nagyon várom. Szeretném, ha a tavaszra már tényleg minden kész lenne.
A zsírkrétával nem maszatol össze mindent Alex? Én is gondolkodtam rajta, mert azzal könnyebb rajzolni, csak nem tudom, mennyire mosható.

pusz,

gömb
gombolyu

Kataa
tök jó lehet!! Nálunk Dodi sajna nem ismeri meg egyik nagyiját sem, olyan ritkán látja őket KépKép Viszont a szomszéd nénit + bácsit imádja. Tegnap is náluk volt, míg mi oktató-gyakornokoskodtunk az uszodában Kép Ma meg moziba megyünk - tiszta luxus, nem? Ma felettünk lesz, egy másik szomszédnál, a lányuk pont egy évvel idősebb és bolondul az én lányomért Kép
Mi is pont bablevest + palacsintát kapunk a dédiéktől... KépKép ez valami szokás ilyenkor??

Forti
Igen, a pontos neve: Irish Cream tea

Gömb
Ez borzasztó!! Komolyan mondom a legjobb lenne visszamenni a középkorba. Lopásért fél kar levág, egyből renben lenne a világ és mentesülnénk egy csomó extra költségtől, mert persze a börtönlakók eltartását is szegény becsületes nép fizeti. Talán indulnom kéne egy választáson, nem ??KépKép
most a kártyád is odaadtad, vagy csak a telcsit? na mindegy,a számom: 20/328-6969

rit

rit

anemona7

dec8
ment a freestartra...

gumicukor
fel tudnál hívni valamikor??- az előzőben ott a számom

rit

rit

anemona7

Sziasztok,

Solymesz a 3x hányt péntek éjjel, tegnap este az anyu okádott nagyon, én egy kicsit, a páromnak hasmenése volt... Szóval elszórakoztunk.
Remek volt ma végigcígölni a babakocsit a fél városon, ónos esőben, tömegben, a késve jövő járműveken. Még jó, hogy apa egy darabon elkísért.

Zita
parazita

Hali!

Ma reggel Dani bilibe pisilt, rendes adagot!!! Kép Kép
Meg sem lepődött, kicsit még ücsörgött a bilin, aztán eltávozott róla.

Közben észrevételnül ismét kibújt 2 fogacska, most már 14 van, már csak fölül kell a két foghíjat kitölteni a szemfogaknak. Azoknak is elég fehér már a végük, szerintem hamarosan túl leszünk rajta. Szerencsér nyűg nincs, csak sokat rágcsálja az öklét és folyik a nyála.

Ma a férjem otthon van, mert kicsit kómás orrilag, így Danival ketten vannak, ennek örömére én kocsival jöttem, legalább nem kellett áznom a trolimegállóban, meg hamarabb haza is érek.

Hétvége jól telt anyukáméknál Jászberényben, szerencsére szombaton kint tudtun lenni az udvaron. Viszotn vasárnap és úgy néz ki ma is
karantén lesz a trotty idő miatt.

Képzeljétek, a barátnőm, akinek 2 évig várni kellett egy betegség miatt a babaprojekttel, és már írtam, hogy kisbabát vár, lehet ikerei lesznek! Kép Annyira örülök neki! Apukájának van ikertesója és állítólag a 2. generációban öröklődhet.

Judy
Nekem is azt mondták,legközelebb menjün előbb. Mondjuk én inkább szeretnék villám szülni, mint napokig szenvedni, de ha az utóbbit kell akkor is állok elébe.

Fürdő, WC
Én Dani nélkül takarítom, vagy amikor alszik, vagy amikor apa otthon van, van, hogy este, amikor már nincs mászkálás. Nálunk külön tortúra kimenni az előszobába, ott kell papucs a kutya, macska miatt, a szobában nem. A szobából akkor jön ki, amikor kajálás van, vagy megyünk vhová. Az ajtót még nem éri fel és az be van csukva, egyrészt a mászkálás miatt, másrészt mert a folyosón nincs fűtés, a szobában meg igen. Nyáron persze mindig nyitva van, de addigra már úgyis tud papucsozni és jöhet ki velünk.
Én CifOxygelt szoktam a felmosásra, néha Domestost. a fürdőre pedig pumpás szappan és vízkőlerakódásgátlót, azt hiszem az is domesztos.

Nyuszi
A férjed nagykövet hogy ennyit utazik? Kép Lehet már mondtad, de mivel foglalkozik?

Manó
Az orvosok is olyanok, mint az informatikusok. Van aki tök profi a szakterületén amásik meg annyira segg hülye, pedig uott végeztek. Csak nálunk a különbség, hogy nem emberéletekről van szó.

Ilke
De jó, hogy jók lettek az eredmények Kép, remélhetőleg az allergiateszt is az lesz.

Gömb
Nem semmi ez a betöréssztori!!! De hát hogyan történt?

rit
azért nemlennék a középkorban, mocsok, járványok, még császár sincs!, + tuti már régen elégettek volna máglyán...
elmentettem a számod, hvlak majd, szerintem este körül

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Nekünk is vannak új szavaink, azt elfelejtettem:

Buzz Ligthyear = Buzzzzz
(fél óráig nyomja a b betűt és kimondja az egészet, tetszik neki, mert nagyon röhög, amikor kimondja)
vaj = waj (angolos w-vel)

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Nem is tudom,mit irjak..Kép
Mostanaban nem volt igazan olvasara kedvem. Nathas vagyok es vacakul is erzem magam. Azert azt lattam, hogy:
Brokkoli ujra itt van!Kép
Ja, eladtuk a kocsimat, mert mar nagyon ocska volt szegeny!KépKép Igy most egy autoval "tengetjük" az eletünket, amig be nem krepal...mar nem a legfiatalabb...

Ovi
Penteken Rebek egyedül aludt el a minioviban, nem kellett dedelgetni! Igaz nem aludt tul sokat, de hat nem baj...
Ma Aaronnal farsang van az oviban..pillangonak akrat öltözni...varrtam is neki valami jelemezt...
Rebeknek meg holnap lesz..igazan nem akarom beöltöztetni..talan varrok egy zöld ruhat, pirosz viragszirom gallerral es lesz kisvirag...

Szombaton csokipudingot csinaltam, de kukoricakemenyitöböl es igazi csokibol es tejszinhabot is vertem fel hozza! Nagyon finom volt!!!Kép

Ma vegre talan kiderül, hogy mienk-e a haz...

Majd este irok...
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok

Alex lazas lett az ejjel, 38.2.Adtunk neki kupot,attol elaludt szepen amikor lement a laza.Elvittuk dokihoz aki szerint nem az influenza a baja.Lehet hogy a foga miatt van,vagy amultheti takonykor miatt.Most ishoemelekedes van ughpgy alszik.
Eszik,iszik eddig rendesen.Meddig lehet ez a fogatol???
A doki szerint ha a nathatol van akkor eltarthat 3 napig : (
A mlt heten nem vittem sehova,nehogy fertozzon masokat,most meg a laz miatt,ugyhogy kicsit uncsi mar ez az otthon ules: ((((

Gomb
Nagyon durva ez az anyuaddal,meg jo hogy nem lett bajuk.
A lakast eladtatok?Na akor megint nem lesz messze apa munkahelye: ))Mi is majusban koltozunk,mar ugy varom: )
A zsirkreta moshato az asztolrol,a falrol is az lenne,mert olyan a festek,de azt nem probalnam ki,ugyhogy szigoruan a felugyeletem mellett van a rajzolas, amig nem jon ra hogy a papirra a legjobb rajzolni: )

Rit
Ez olyan penteki kaja szerintem,azert kaptatok ti is: )
Mit neztek meg?Mi is mennenk ma,mert apu itt alszik,kerdes hogy Alex addig hogy lesz a lazzal.

Parazita
Szegeny ti.Gondolom vitted anyoshoz Solymeszt azert kellett babakocsizni.Hat igen ebbol a szempontbol nehez ez.
Gondolom Te mar jobban vagy ha dolgozol.

Gumicukor
Az en elso lakasom is belvarosi volt,es nem volt futes az eloszobaban,meg wc-ben,utaltam telen.Nem si ertem miert hat amikorepult akkor is volt tel: )

Kryss
jobbulast meg sikert a hazhoz: )

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Gumicukor
Gratula az ismerősnek.
Hanna a porszívőért van oda. Oda megy a szekrényhez, ahol tartjuk és közli hogy Papa, és simizi a hasát hozzá. Kép Hogy miért ez a porszívó azt nem tudom, de egyértelmű. Úgyhogy ő azzal rohangál, de ha kikapcsolom úgy nem jó. Úgyhogy mostanában meglepő tisztaság van Kép

Brokkoli
Szia!
Tegnap óta Hannának is 12 foga van (de ő 17 hónapos Kép)

Manó
Hát nem semmi, nem csodálom, hogy dühös lettél. Azért van ezeknek pofájuk bőven Kép
Nekem egyszer a macsekom nyalta be a konyakos meggyet (persze nem csak egyet), kicsit dülöngélt Kép
Hanna is őrületes mostanában. Már 3. hete, nem mehet ki a lakásból. Majd megőrül, utál már minket, és mindent ami a lakásban van. Szinte egész nap jó magas hangon visítozik, amitől meg apja megy a falnak. A figylemét elterelni semmivel nem lehet, mert már semmi nem érdekli. Sőt hozzámvágja a dolgokat, és veri a fejét a padlóba, vagy az öklét harapja. Le szoktam tenni a pokrócára (pokróc meg párnák a földön, szeret ott fetrengeni, meg játszani), ott legalább nem üti meg magát. De általában követ engem hisztizve Kép, úgyhogy otthagyni sem tudom.

Rit
mail ment

Puszi
dec8
dec8

Sziasztok!

gömb!

Ez nem semmi ami anyukáddal történt. Az ember azt hinné hogy legalább mikor otthon van nem törnek be.

kataa!

Jobbulás Alexnak. Emmánal mikor fogtól volt lázas max 1-2 nap tartott. általában éjjel felszaladt neki 39-re aztán kúúúal lement, akkor másnap még hőemelkedés és a következő nap meg kibújt a fogacska. ezt legalább 3 fognál eljátszotta. Ja, és amikor felment a láza ő hányt is, azt is max 1-2x.

Gumicukor!

Todom én hogy van jó orvos, csak épp döntesem el én a laikus hogy melyiknek hiszek, amikor ilymne betegség nevek röpködnek a levegőben mint tetanusz meg veszetteség.Kép

Nálunka szavak még mindíg kimerülnek a teccs 8tessék) és az anyában. ja, meg mondja hogy csüccs. Ennyi.Kép Pedig kalótyál annyit, de egy kukkot sem értünk. Ma volta bölcsiben egy 1,5 éves kislány és gyönyörűen beszélt, már két szavas mondatokat is ahzsnált. Anyukám szerint én is ilyen voltam, hát Emma nem örökölte.

manó

KépKép
manó

Sziasztok

Gomb

Hat nem semmi ez a betores sztori.Kép Meg jo hogy nem lett nagyobb baj!

Gumicukor

A parom nem nagykovet, bar neha nekem is az az erzesem. Egy penzugyi szoftver multinal (nem SAPKép) dolgozik , a nemzetkozi training osztalyt vezeti, ami azt jelenti, hogy a vilag osszes orszagaban levo tesocegtol ide erkeznek a szoftverkonzultansok, oket oktatja. Ha egy orszagon belul sok okatatando van, meg ok mennek. Sajna Japanban sok akadt...Kép A masik ilyen szerencses hely Malajzia szokott lenni.Kép Az meg ok ha Europaban utazik, mert a legtavolabbi helyrol is itthon van 2-3 ora alatt is ha baj van, de onnan a vilag vegerol... De megigerte, hogy majustol nem utazik egy ideig.Kép

Kataa

Jobbulast ALexnek!Kép

Kryss

Nagyon szurkolok, hogy tietek legyen a haz!Kép
Tok jo hogy Rebi ilyen jol halad az ovival.

Kepzeljetek, Emi meg mindig nem hajlando bilizni, de mostmar legalabb bejelenti ha kaki van, huz a pelenkas fiokhoz minket es utogeti a popsijat abba! abba! felkialtassal.Kép Ma kapott a keresztelore kis pluss unneplo ruhacskat, meg egy tok jo kis himzett szabadido egyuttest (nadrag+felso+melleny), a Foti Coraban levo gyerekboltban nagy kiarusitas van.

Ilke

Szerdan vagy csutortokon megyek terheleses vercukira az Istvanba, jo koran reggel, ha delelott otthon vagytok es alkalmas elugorhatok!Kép

Beszti, hova tuntel?Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Ja,

Csereltem a profilomban kepet, amin a lanyom nagyban fogat mos. (=szopogatja a fogkefetKép)
uj kep

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kataa,
Nem aludtam valami jól, és reggel sem voltam az igazi, de most már óvatosan ebédeltem egy kicsit, és jól vagyok.
Solymesz csak(?) péntek este hányt, és szerencsére úgy néz ki, hogy csak össze-vissza evett anyósom névnapi zsúrján, de nem komolyan beteg. A hétvégén mindenesetre diétára fogtuk, de azóta is jól van.

Sok gyógypuszi Alexnek!!!

Zita
parazita

Kataa
Magyar vándort Kép
Szegény Alex! - jobbulást puszit küldök neki Kép
Nálunk nagyon bevált a borostyán nyaklánc, soha fogjövés nem kínozta meg különösebben, láza egyeltalán nem volt, néha éjjel felsírt, de kb 2 perc ráfordítással mindíg visszaaludt.

Gumicukor
okesz, de 17.15-től moziban vagyok

dec8
ok, mindjárt olvasom Kép Bölcsis kérdés: hogy van ez, mondjuk délben kaja, utána van még játék, vagy egyből alvás?? és az hogy megy?? x órakor berakják őket az ágyaikba aludni és mindenki elalszik ahogy tud??? és mennyi ideig alszanak?? mert pl Dodesz alszik kb 1,5-2 órát, utána felébred, de még fáradt, nyűgös.. ilyenkor ha mellé fekszek v. elsimizem még simán ráalszik még egy órát...

nekünk is vannak szavaink:
szia - szá szá - és mellé még integet is Kép
pingvin - pi
Belfegor - Be (ő a cicánk)
Leó - Ló (ő a szomszéd cica)
Balázs - Ba (ők haverok, ketten is)
autó - ató
+ van válasza jó pár hogy csinálra, de valami rejtélyes okból kifolyólag a macska is vau-vau-zik, pedig még macskánk van isKépKép de a kutyákért meg van zakkanva teljesen Kép
az "anya" pedig egy univerzális szava, ezt használja mindenre. nem én vagyok, mert nálunk én a mami vagyok, de valahogy ezt kitalálta és ez az add idétől a kéremig mindenre jó.... a párom meg megőrül tőle Kép

gömb
ez a hét nagyon zizis, mert jönnek barátnőmék az ikrekkel Csabáról, de next week ok - szólj neked mi jó

Kryss
házért én is drukk!!!!!!!!!!!

Kibújt a 15. fogunk, a bal alsó 3-as Kép

rit

rit

anemona7

Sziasztok!

Nem nagyon van itt forgalom, pedig olyan rossz az idő...

Bár az eső ellenére mi is voltunk sétálni délelőtt és délután is, Peti nagyon élvezte az esőt, gumicsizmában és piros esőkabátban masírozott mellettem, aztán délután az esernyőmet is elkérte, onnantól a gyerekből nem láttam semmit, csak az ernyőt.Kép

Nem tudom, mi volt ma vele, az eső ellenére egész nap pörgött, csak ebédkor aludt el majdnem az etetőszékben.Kép

Nyuszi!
Aranyos a kép, Peti hasonló lelkesedéssel szokott fogat mosni.Kép Ő Peppének nevezi magát. Ha ketten vagyunk otthon, szokta mondogatni: Peppe, anya, Peppe, anya...Kép

Lehetne már melegebb az idő...

Jó éjszakát mindenkinek!

Dió
szabotimi

Sziasztok,

Rit,
Mivel a telefonban volt a kártyája, ezért kártyástul kapta kölcsön az enyémet, amíg nem veszünk neki másikat.
Akkor legyen jövő hét.

Gumicukor,
Mi az a pumpás szappan?
Betörés - anyukám valami neszre ébredt fel, és megkérdezte, hogy ki van ott. Két alakot látott, a következő pillanatban leütötték. (gondolom a menekülési útvonalukban volt). Elvittek néhány dolgot, de a lényeg, hogy nem esett senkinek komolyabb baja.

Lili új szava: hapo = hoppá Akkor mondja, amikor elesik, vagy leejt valamit.
Ő is mondja, hogy tyüty = csücs, haj = halló (telefonra)

Kryss,
Na mi lett a házzal?
Jobbulást!

Kataa,
Nem adtuk el még a lakást. Nem is tudjuk, meddig maradunk még.
Jobbulást Alexnak!
Na, akkor legközelebb zsírkrétát kap Lili. Milyen papírra rajzol Alex?

Dec8,
Nem jöttök hozzánk vendégségbe? Itt is van jó kis porszívó KépKépKép
macsek + konyakosmeggy Kép

úgy hallom, Apa már nem bír Lilivel, úgyhogy megyek megnézem mi a helyzet...

pusz,
gömb
gombolyu

Manó
Én is szép mondtaokban beszéltem 1,5 évesen Kép De a Hanna is csak pár szót mond, mondjuk egyre többet tanul. De főleg mutogatja, hogy mit kell csinálni vele. Úgyhogy mostanában mindig megkérdezem, hogy mit szeretnél. Úgyhogy egyre több mindennek tanulja meg a nevét. Kép

Nyuszi
Nagyon komoly ez a fogmosás.

Rit
Még nem voltunk benn altatni. Sajna nem nagyon haladunk az utóbbi időben, merthogy otthon vagyunk. De elvileg ebéd után van a pihi. A kicsik (akiket etetni kell) előbb esznek, és amíg a nagyobbak esznek addig ők játszanak kicsit, aztán mennek aludni. Aki nyűgösen ébred, az még maradhat, vagy pl. ölbe veszik kicsit, ringatják, de egymáshoz is odabújnak vigasztalni. Nagyon édesek ám egymással.
Hanna a mamát használja mindenre ami tetszik neki Kép

puszi
dec8
dec8

Sziasztok!
Egész hétvégén nem voltunk itthon, reggel mentünk, késő este jöttünk haza, így nem tudtam jönni.

Alvás
Köszi a tippet az alváslaborral kapcsolatban, de nem hinném, hogy valami komoly "baja" van Ádámnak, egyszerűen csak sokszor kel. Noémi is ilyen volt, aztán egyszer csak átaludta az éjszakákat, pedig nem történt semmi beavatkozás. Csak vele könnyebb volt, mert ő fél perc alatt visszaaludt. Most, hogy hétvégén később fektettem le Ádámot (fél 11 előtt nem aludt el egyik nap sem), "csak" 3x ébredt éjjelente. Lehet, hogy nem fárad ki eléggé, azért alszik ennyire rosszul. Ha jön a jobb idő, majd többet tudok velük kint lenni, talán az alvás is javul.
Tegnap voltam nőgyogyinál rákszűrésen, ő is azt mondta, hogy sürgősen szoktassam le az éjszakai szopiról, mert előbb-utóbb kipurcanok Kép.
Márc. végéig kap haladékot a gyerek aztán jön a szopimegvonás éjszakára. Ez tuti, mert már a férjemet is nagyon zavarja, hogy ennyit bőg.

Gömb
Betörés Kép.

Ilke!
Ádám sem akar beszélni, csak azt a néhány szót, amit eddig. Hiába mesélek neki én is állandóan, mutogatom, hogy mi van a képen, nem nagyon hajlandó mondani. Ilyeneket "mond" pl.: hnn= hinta, hold, hajó; pa= pancsi, pont, pont vesszőcske, pohár, lámpa; brrr= autó; apa= apa; papa=papa; ana/ada=anya; vau-vau= kutya; bú= boci; hoppá= ha vmit leejt vagy elesik. Még van 1-2 "szó" amit mond, de nem sok. Mutogat és húz oda, ahol akar valamit. Néha egy picit idegesít, hogy nem mondja, amit akar, csak hisztizik, ha még 5-ödszörre sem tudom kitalálni, mit akar.

Dec8!
Nem lehetne egy picit kivinni Hannát? Nem sokáig, csak egy kicsit sétálni. Tudom, az enyémek is ilyenek, ha nem viszem ki őket pár napig, teljesen megbuggyannak. Ráadásul nekem ha az egyik beteg, akkor a másik is szobafogságon van, mert ugye nem hagyhatom itthon egyedül egyiket sem. De ha már nem lázas, akkor én ki szoktam vinni, szerintem nem lesz betegebb, és a friss levegő nem árt. Jól felöltöztetem, csak arra figyelek, hogy ne rohangáljon, mert az tényleg nem jó.

Nyuszi!
Ádám is így mos fogat Kép. De szerencsére megengedi, hogy megsikáljuk rendesen a fogait. De sokszor ven, hogy napközben is elkéri a fogkeféjét csak egy kis "szopogatásra".

Bocs, mennem kell, mert itt rángat őurasága. Valamit akar, csak tudnám, mit Kép.

Panda

panda
Halásztelek

Hello
Nalunk a szitu valtozatlan,tegnap delutan 39fokka lebredt,szegeyn csak feludt az olemben.Szerencsere ivott es evett is rendesen ahogy szokott csak eppn az oltemben felig fekve az etetoszek helyett.
Aztan lement kuppal,de estere megint 38 felett volt.Megint kup: (de ejjel nem ebredt es most sincs laza.Ugyhogy nalunk is borton van: )Bar en holnap szabadulok egy kicsit,a fogorvos erejeig: )
Szerintem ez mar nem lehet a foga,viszont a doki szerint nem is influenza,sima natha,mert akkor nem enne.Amikor a multkor volt beteg akkor csak ivott es tapit evett.

Gomb
Neke megy baratmo meg kergette a rablokata laksaban es eltorott a laba anagy igyekezetben: (Persze nem si vittek el semmit,de eleg draga ara volt ez is.

Mano
Akex is csuccsozik: )Imadom ahogy kijelenti es leul: )

Nuszika
JO a kep: )

Parazita
Jo hogy tudtal enni : ))Jo a melos kaja? )

Rit
Eddig nekunk sem volt gonad foggal,es talan ez sem az.Bar az biztos hogy azert lett beteg mert egyszerre tobb foga jon.
Jo volt a a film?

Dio
Jo lehetett a setalo esernyo: )

Gomb
Sima A4re rajzol.De egyenlore inkabb egyszerre tobb zsirkretaval szeretne egyszerre: )

Mennem kell
Pusz
Kata

Kép
Kép
kataa

Megnéztük a filmet, nagyot csalódtunk, pedig a bemutatója nagyon jó volt KépDodesz viszont élvezte a szomszédolást, nagyon összebarátkoztak Klaudiával Kép Együtt játszottak, táncoltak kézenfogva, énekeltek, ölelgették egymást. Klaudia imádja, puszikat is adott neki, Dodi meg lelkesen tartotta a homlokát JJ A legjobb a tánc volt, nekünk is bemutatták, mikor megérkeztünk. Annyira tündérek voltak együtt, hogy még a könnyem is kicsordult a meghatottságtól KépKép Azért nagyon örült ám, mikor érte mentünk KépKép

Megvolt az első átaludt éjszakánk is, vagyis Dodesz és papa átaludta, én meg hajnalban felkeltem, és nem bírtam visszaaludni... vártam, hogy felébredjen KépKépKép Hiába közel 17 hónapos mindennapos felkelés után furcsa, hogy egyszer csak alhatnék KépKépKép

rit

rit

anemona7

Sziasztok Lanyok!

Kepzeljetek, van egy hazunk!!!!KépKépKépKép
Köszi mindenkinek a drukkokat, bejött!!!

Most nem tudok masrol irni(minden gondolatom oda szall!), de majd jövök...

Tegnap este meg masfel ora alatt összeütöttem egy jelmezt Rebeknek, "A" formaju kisruha-zöld, piros-viragszirom galleral!
Majd most mar tenyleg megrobalok kepet feltenni...Este, ha Stephan itthon lesz:..!
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Hali!

Jaj, olyan jó, hogy tegnap autóval voltam, mert bőrig áztam volna, így is ezerrel ment az ablaktörlő.

Dec8
Kiolvastam a Harry Pottert, most keresztszemezés kövekezik, aztán megint egy könyv, ha azzal megleszek.

Rit
Szerintem ma hívlak, tegnap elfelejtettem. A Toy Story-t nem igérem, hogy a hétre kész lesz, mert hétvégén vidéken voltunk és oda nem vittük a notebook-ot, amin a DVD író van. Most hétvégén viszont ráér a párom, úgyhogy akkor meg tudjuk csinálni és szerdán már nézhetitek is.

Gömb
Pumpás szappan = folyékony szappan pumpás tartóban, megynomod és jön a lötty

Új szavunk tegnap óta LMA = ALMA, eddig csak MA volt, úgy látszik hátulról előrefelé halad a szavak tanulásában

sasha, beszti merre vagytok????

Parazita
Akkor most nem dolgozol, hogy senki sincs jól a családban? Jól indult akkor a munkaheted!

Magyar Vándor
Én elég vegyes véleményt hallottam róla, a magyar filmekkel úgy vagyok, hogy inkább kiveszem tékából és max. otthon csalódok.

Kryss
Gratula a házhoz!!! Kérünk leírást róla!

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Panda

Nem is arra gondoltam hogy beteg lenne ADam azert nem alszik, csak lehet hogy megis van valami kikuszobolheto oka annak, hogy ennyit ebred. Valami csak nem hagyja aludni. Meg ha csak beidegzodes, akkor is lehet hogy lehet rajta segiteni mielott kipurcansz.
Szerintem attol hogy nem farad el elegge meg nem kene egyaltalan ebrednie ejszaka. Te tudod.Kép
Emi sajna nem nagyon engedi hogy rendesen sikaljam a fogat, eroltetni meg nem nagyon akarom, mert teljesen elmenne a kedve a fogmosastol. Nem tudom mit csinaljak. Egyelore varok.

Kryss

Hurra! Gratula a hazhoz! Tenyleg kerunk leirast rola.Kép
Rebi jelmezerol nincs kep?

Kataa

Szegeny ALex, biztos valami rusnya virust kapott el. Mielobbi gyogyulast neki!Kép

Megyek lecsos tarhonyat fozni.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyusz
Most összefutott a nyál a számban Kép

Kryss
Házvétel KépKép hurrá!! én sem tudnék másra gondolni...

gumicukor
ok, várom Kép
dvd: most arra a kettőre inkább a Toy Story1-et meg a Némót vegyétek- apa nagyon be van rá indulva Kép

Most jöttünk haza, jó bevásásroltunk. A lányom nagy sikert arat mindenhol, így útközben jól be is kajált: a CBA-ból kapott Túró Rudit, a zöldségestől almát, a 100-asból kekszet Kép Viszont az utolsó 10 percben bealudt, úgyhogy cipelhettem őt is meg a millió cuccot fel a lépcsőn Kép viszont nem ébredt fel, így van időm itthon Kép

rit

rit

anemona7

Panda
Ma felszabadította a doktornéni Mancit, úgyhogy irány a külvilág.

Rit
Gratula az első éjszakához!!
Csak egy üres levél jött át tőled, de írtam. Kép

Kryss
Gratula a házhoz, remélem egyszer én is itt fogok tartani Kép

Gumicukor
Amióta dolgozom még nem hímeztem (félben álnak a gyönyörű macis párnahuzatok). Kép

puszi
dec8
dec8

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?