Hali!
Ma reggel Dani bilibe pisilt, rendes adagot!!!
Meg sem lepődött, kicsit még ücsörgött a bilin, aztán eltávozott róla.
Közben észrevételnül ismét kibújt 2 fogacska, most már 14 van, már csak fölül kell a két foghíjat kitölteni a szemfogaknak. Azoknak is elég fehér már a végük, szerintem hamarosan túl leszünk rajta. Szerencsér nyűg nincs, csak sokat rágcsálja az öklét és folyik a nyála.
Ma a férjem otthon van, mert kicsit kómás orrilag, így Danival ketten vannak, ennek örömére én kocsival jöttem, legalább nem kellett áznom a trolimegállóban, meg hamarabb haza is érek.
Hétvége jól telt anyukáméknál Jászberényben, szerencsére szombaton kint tudtun lenni az udvaron. Viszotn vasárnap és úgy néz ki ma is
karantén lesz a trotty idő miatt.
Képzeljétek, a barátnőm, akinek 2 évig várni kellett egy betegség miatt a babaprojekttel, és már írtam, hogy kisbabát vár, lehet ikerei lesznek!
Annyira örülök neki! Apukájának van ikertesója és állítólag a 2. generációban öröklődhet.
Judy
Nekem is azt mondták,legközelebb menjün előbb. Mondjuk én inkább szeretnék villám szülni, mint napokig szenvedni, de ha az utóbbit kell akkor is állok elébe.
Fürdő, WC
Én Dani nélkül takarítom, vagy amikor alszik, vagy amikor apa otthon van, van, hogy este, amikor már nincs mászkálás. Nálunk külön tortúra kimenni az előszobába, ott kell papucs a kutya, macska miatt, a szobában nem. A szobából akkor jön ki, amikor kajálás van, vagy megyünk vhová. Az ajtót még nem éri fel és az be van csukva, egyrészt a mászkálás miatt, másrészt mert a folyosón nincs fűtés, a szobában meg igen. Nyáron persze mindig nyitva van, de addigra már úgyis tud papucsozni és jöhet ki velünk.
Én CifOxygelt szoktam a felmosásra, néha Domestost. a fürdőre pedig pumpás szappan és vízkőlerakódásgátlót, azt hiszem az is domesztos.
Nyuszi
A férjed nagykövet hogy ennyit utazik?
Lehet már mondtad, de mivel foglalkozik?
Manó
Az orvosok is olyanok, mint az informatikusok. Van aki tök profi a szakterületén amásik meg annyira segg hülye, pedig uott végeztek. Csak nálunk a különbség, hogy nem emberéletekről van szó.
Ilke
De jó, hogy jók lettek az eredmények
, remélhetőleg az allergiateszt is az lesz.
Gömb
Nem semmi ez a betöréssztori!!! De hát hogyan történt?
rit
azért nemlennék a középkorban, mocsok, járványok, még császár sincs!, + tuti már régen elégettek volna máglyán...
elmentettem a számod, hvlak majd, szerintem este körül
gumicukor