Hali!
Tegnap voltunk zenebölcsiben, nagyon jó volt, egyedül egy játéktól nem akart megválni Dani, kicist üldözni kellett, mire tovább tudtuk adni a melletünk lévő babának
Ismét voltak hangszerek. Mi kaptunk triangulumot, anyukának kellett fogni, a babák meg csilingeltek. Daninak nagyon tetszett, csilingelt ezerrel
A ugrándozós játékot már tudja, eddig csak sétált mellettem, most már ugált is, most a derekukra kaptak egy tépőzáras övet, amin pici csörgők voltak. Tegnap 2 új mondókát tanultunk, amit óra végére egész jól megtanultam, aztán eset otthon már el is felejtettem, de ma reggelre ismét esezmbe jutott és mondogattuk ébredés után.
A mit főztél? Babocskát- Sütöttem pampuskát nagyon szereti, a mikor kérdezem a mit főztélt egyből mondja és mutatja a tenyerébe, hogy BAB
És cirógatja hozzá az arcát, hogy kezdjük már el
MAnó
Mi is uígy vagyunk az elköltözéssel, együttlakással, jó is meg nem is, pedig nekem tényleg nagyon jó fej anyósom és apósom van. 3 éve lakunk így, de még sosem volt vita vagy sértődés semmin. De azért néha jó lenne csak egyedül. De talán idén már!!!!
anyajegy
Bár már írtam, de eszembe jutott, hogy Daninak a születése óta van egy szív alakú foltocska a jobb popsijának a közepén. De nem anyajegy, hanem kicsit liásabb színű folt. biztos vmi királyi jegy ütközött ki rajta
A férjem apai ága vmikor grófi család volt a családfa szerint.
Conti
BOLDOG NÉVNAPOT BETTINEK!!!
Rit
És melyik ez a progi? Mi a neve? Megpróbálom letölteni.
Reggel hallottam a TV-ben, hogy megszületett a BK-s Farkasházy RÉKA kisfia is!
Nekem nem volt semmi vizesedés vagy zsibbadás kismamaként.
Ilke
Szerintem akár halaszthatjuk is a farsangot, úgyis "túljelentkezés" van. Többiek?
Sátorozás
Én szerettem, utoljára egy nyáron voltunk Spanyolországabn 3 hetet. A legizgibb, amiko rvihar van éjjel és rázza a sátrat, csak arra vártunk mikor repülünk, mi az Ózban a házikó
Én szerettem, körbeszórtuk a sátrat hangyaporral, a fiúk konyakkal
és nem volt semmi gond. Viszont néha olyan meleg volt, hogy a sátor előtt aludtunk a hálózsákban.
egyszer gyerektárboroztatni is voltam, szintén sátras buli volt, ott me éjszaka kijöttek néha az erdőből a vaddisznók
dec8
amikor ilyen második szüléseket hallok, mindig megborzongok. már most parázok, milyen hamar fog kibújni a kistesó, ha dani sem lustálkodott bent olyan sokat... A férjem egyzser megnyugtatott, hogy ő akár le is vezetné a szülést, ha véletlen útközben történne..
na de reméljük a legjobbakat. aztán lehet a másodikkal meg nbent szenvedek majd 2 napot.
pusza, megyek dolgozni
gumicukor