Új privát üzeneted érkezett!

Ilke

Te szegeny!Persze hogy nem haragszunk hogy nem a farsangot szervezted.Kép Probalj meg sokat pihenni es ne idegeskedj, most az a fontos, hogy minden rendben legyen.

Jo ejt
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Mano
Hat igen,ilyenben nem volt reszem,es nem is nagyon akarom hogy legyen: ))Elhiszem hogy egy lakasban mas,mint mondjuk amikor mi otthon laktunk 2 honapot es a haz nagy ,ok meg alig voltak otthon: )Csak megoldodik hamarosan ez is nektek: )
Nekem csak azota vannak anyajegyeimhogy terhes voltam Alexxal,az is csak 2 a hasamon: )Neki nincs egy sem egyenlore: )

Banyoci
Na akkor sikeruly meggyozni apat : ))
Szoval akkor Gyurci is belepett a Verezzen a szank es ijesszuk meg anyat klubba : ))Nekunk nemreg mult el a seb a szajarol.

Conti
Csatlakozom hozzad,en si szivesebben alszom egy jo kis szallodaban: )1-2* satoroztam de utaltam hogy mindenhol homok van,meg a szamban is: )

Ilke
Szegeny Te,drukk hogy egy kicsit elmuljon.En is ilyen vagyok,nagyon megviselt engem is.Gondolom pihenni nem nagyon tudsz,de talan az segitseg ha nem foznel csak rendelned az ebedet egy darabig.
Szerintem ez is inkabb alkat kerdese,mint hogymilyen nemu lesz a baba.Ha erzekeny vagy akor mindkettovel rossz a helyzet: (Alex ugy sincs nagyon rendben,ugyhogy nem mennenk a farsangra mi sem: (

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Csics
Nagyon rendes Petikétől, hogy jön melletted. Hanna imád sétálni, de semmi esélye hogy arra menjen amerre én akarom Kép. Ha meg kiveszem a kocsiból, szinte lehetetlen visszatenni.

Képzeljétek Hanna még mindig beteg most köhög. Úgyhogy a héten Apu alakítja a kismamát. eddig nagyon jól megy neki. Mind a ketten imádják Kép. Persze a háztartás romokban, de mit számít az Kép

Gumicukor
Azt olvastam, hogy két gyerek közt az ideális korkülönbség (már ha van ilyen) vagy 2 alatt vagy 4 felett. de én az ismerettségi körömben mindenfélét ismerek és nem jött be ez a megállapítás (persze ez nem egy reprezentatív mintavétel Kép)
De nálunk szerintem meg lesz a 4.
Én is nagy Megasztár néző vagyok. Apjuk szombat este dolgozik, úgyhogy én csak a TV előtt rogyok. De egyetértek, hogy a nézőknek nincs fülük. (persze én még egyszer sem szavaztam) Szerintem a dagi Vera a legjobb, vagyis tuti nem ő fog nyerni. A Lesliet meg még ifjúkoromból a Csepel Művek légóiból ismerem, úgyhogy neki is drukkolok Kép
Nekem 90 volt 175-höz. Kép

Rit!!!!!!!!!!!!
Gyürük Ura igen, akarom. Mindent! Sajna nincs dvd lejátszóm, de már rég tervezem, hogy veszek Kép Most legalább lenne indíttatás (vagy kölcsönkérem apámékét 1 hétre). Küldjem a pénzt vagy mi legyen? Bármire képes vagyok!!!!

Nyuszi
Nekem a combomban volt ilyen, hirtelen elkezdett fájni mint állat, aztán tornáztam, meg minden és abbahagyta. rajta feküdt manóka egy idegen. Anyám meg mindig visított, hogy ne emelgessem a lábam, mert megszülök, én meg mondtam hogy de így meg le fog esni Kép
Látom Panda is hasonlóképpen járt.

Zsuzsa
Nagy gratula, és drukkolok, hogy minden rendben legyen.

A húgom a mentőautóban született, pedig, ahogy elment a magzatvíz, hívták őket és hamar jöttek is. Mondjuk második gyerek volt, de ez akkor is gyors. Anyámnak szinte nem is volt más csak tolófájás. Én meg majdnem 12 óra alatt lettem meg.

Ilke
Jobbulást!

Puszi
dec8
dec8

Hali!

Tegnap voltunk zenebölcsiben, nagyon jó volt, egyedül egy játéktól nem akart megválni Dani, kicist üldözni kellett, mire tovább tudtuk adni a melletünk lévő babának Kép
Ismét voltak hangszerek. Mi kaptunk triangulumot, anyukának kellett fogni, a babák meg csilingeltek. Daninak nagyon tetszett, csilingelt ezerrel Kép A ugrándozós játékot már tudja, eddig csak sétált mellettem, most már ugált is, most a derekukra kaptak egy tépőzáras övet, amin pici csörgők voltak. Tegnap 2 új mondókát tanultunk, amit óra végére egész jól megtanultam, aztán eset otthon már el is felejtettem, de ma reggelre ismét esezmbe jutott és mondogattuk ébredés után.
A mit főztél? Babocskát- Sütöttem pampuskát nagyon szereti, a mikor kérdezem a mit főztélt egyből mondja és mutatja a tenyerébe, hogy BAB Kép
És cirógatja hozzá az arcát, hogy kezdjük már el Kép

MAnó
Mi is uígy vagyunk az elköltözéssel, együttlakással, jó is meg nem is, pedig nekem tényleg nagyon jó fej anyósom és apósom van. 3 éve lakunk így, de még sosem volt vita vagy sértődés semmin. De azért néha jó lenne csak egyedül. De talán idén már!!!!

anyajegy
Bár már írtam, de eszembe jutott, hogy Daninak a születése óta van egy szív alakú foltocska a jobb popsijának a közepén. De nem anyajegy, hanem kicsit liásabb színű folt. biztos vmi királyi jegy ütközött ki rajta Kép A férjem apai ága vmikor grófi család volt a családfa szerint.

Conti
BOLDOG NÉVNAPOT BETTINEK!!!

Rit
És melyik ez a progi? Mi a neve? Megpróbálom letölteni.

Reggel hallottam a TV-ben, hogy megszületett a BK-s Farkasházy RÉKA kisfia is! Kép

Nekem nem volt semmi vizesedés vagy zsibbadás kismamaként.

Ilke
Szerintem akár halaszthatjuk is a farsangot, úgyis "túljelentkezés" van. Többiek?

Sátorozás
Én szerettem, utoljára egy nyáron voltunk Spanyolországabn 3 hetet. A legizgibb, amiko rvihar van éjjel és rázza a sátrat, csak arra vártunk mikor repülünk, mi az Ózban a házikó Kép
Én szerettem, körbeszórtuk a sátrat hangyaporral, a fiúk konyakkal Kép és nem volt semmi gond. Viszont néha olyan meleg volt, hogy a sátor előtt aludtunk a hálózsákban.
egyszer gyerektárboroztatni is voltam, szintén sátras buli volt, ott me éjszaka kijöttek néha az erdőből a vaddisznók Kép

dec8
amikor ilyen második szüléseket hallok, mindig megborzongok. már most parázok, milyen hamar fog kibújni a kistesó, ha dani sem lustálkodott bent olyan sokat... A férjem egyzser megnyugtatott, hogy ő akár le is vezetné a szülést, ha véletlen útközben történne..
na de reméljük a legjobbakat. aztán lehet a másodikkal meg nbent szenvedek majd 2 napot.

pusza, megyek dolgozni
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

iLKE
fel a fejjel, minden rendben lesz, nyugi Kép!!!

dec8
Írok mailt

gumicukor
nem válaszoltál, mi ma megyünk usziba, mi legyen az üres dvd-vel??
progi - vicces. épp tegnap beszéltünk róla a párommal és letörölte Kép Azt mondja utána olvasott és úgy működik, hogy minden cd-n van egy sáv amire az adatait írják az alapanyagától a gyártóig, ezt veszi le és elemzi - tehát elvileg nagyon is hamisítható. Azért ha érdekel meg tudom szerezni, mertz az egyik haveromnál még fent van, csak sajna elfelejtettem a nevét. Egy kis exe file-ról van szó amúgy

Manó
visszatérve még cd-ügyre: a tesco gazdaságos amúgy egész jó minőségű, a tataején lésvő védőrétegen viszont spóroltak. Maga az írható oldal ok, de a másik oldalán nem műanyag védőréteg van, hanem csak egy vékony lakkréteg, ami könnyen sérül, le is kaparható. Tehát ha úgy döntesz, hogy vigyázol rá, akkor azért nagyon megéri az árát. Csak mondjuk vedd a fáradtságot, hogy ragassz arra az oldalára mondjuk egy öntapadót és márisegy egész jó minőségű cd-t kaptál. Vagy tárold és használd úgy, hogy ne sérülhessen a felső oldala Kép

Ma már most lázban ég a gyermekem: összepakoltuk az uszodás cuccokat, tudja mi lesz délután KépKép
Csak a papa búvárszemüvegétől fél, bár már eljutottunk odáig, hogy kézbe veszi, sőt magára megpróbálja fel is rakni, de ha a papa felveszi, akkor bőgve elrohan Kép

rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok!

Mit szólnátok, ha később inkább egy nyuszibulit tartanánk! Néhány hét múlva. Az a helyzet, hogy én napok óta beteg vagyok, Betti még nem kapta el, de egy csoda lenne, ha megúszná.

Gumicukor, köszönjük a köszöntést! Kapott is Betti egy bevásárlókocsit meg egy pár rucit a múlt hétvégén. Még torta is volt, nem is gondoltam, hogy ízlik majd, de egy csomót evett belőle (oroszkrém).

Testvérkérdés: Nálunk hagyomány a nagy korkülönbség, így alakult a testvéreim között, meg most nálunk is, és nagyon jó így. De nem is a korkülönbség a lényeg, hanem hogy legyen testvére a gyerekeknek! Nagyon sajnálom már, hogy nem szültem hamarabb Bettit úgy öt évvel, mert akkor még egyet vállaltam volna.

Ilke, jobbulást neked!

Na föl kell raknom a levest.
Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Szabóbetti, neked is boldog névnapot!

C.

conti

Rit
Mivel én ma nem tudok eljutni az Almássy térre csak holnap, ezért mi lenne, ha egy lezárt borítékban leadnád a nevemre címezve az üres DVD-ket. Mi pénteken nem megyünk usziba, mert vidékre utazunk, viszont akkor jövő szerdára át tudom másolni neked!
Így jó, vagy inkább talákozzunk vhol. Esetleg ma kocsival vagyok, ebédszünetben kiugorhatok vhova, ahová mondod.

Sazbóbetti
BOLDOG NÉVNAPOT NEKED IS!!!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Rit
megkaptam a mailt, válaszoltam

dec8
dec8

gumicukor
ok a boríték, Margit néninél hagyom, mennyi kell?? 2??
rit

rit

anemona7

Hali!

Ilke!
Hogy mi lesz később? Sokkal jobb lesz később, mégpedig azért, mert nem leszel rosszul és ezzel együtt arányosan az életkedved és az energiád is visszatérKép drukk, hogy minden ok legyen és minél gyorsabban vége legyen a rosszul levős időknek!

Farsang elhalasztva- ok.

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Boldog névnapot SzabóBettinek és Conti Bettijének isKépKépKép!

Köszi lányok a biztatást, de majd meglátjuk a jövő hónapban, hogy akkor is igy gondolja e majd. Remélem igen.

Manó!
Cuki a képKép!

Ilke!
Szegénykém! Jobbulást neked! Kitartás, később már csak jobb lesz!

Kataa!
Igen, belépettKép! Jobban örültem volna ha lemond erről a klubtagságrólKépKépKép!

Dec8!
Jobbulást a kis Hannának!

Zsuzsa!
Neked is jobbulást!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Ma másfél éves a fiamKép! Olyan hihetetlen! Még csak most született!

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!

Tényleg jó ötlet a nyuszi buli, most úgyis eza hülye járványos időszak van.

Gumicukor!

és hogy hívjáka kisfiút Farkasházy Rékáéknál? Én nem hallaottama hírtKép Viszont itt aneten olvastam hogy az Egerszegi Krisztinának megszületet a harmadik gyereke, lány, Zille. Nem semmi, már 3 gyerkőcös anyuka, nem gondoltam volna.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Köszönöm a névnapi jókívánságokatKép Jól esett hogy eszetekbe jutottamKép
Mendi ma kapta a 15 hós oltást, és a világért el nem aludna, már egy órája fekszik az ágyban, és még mindig gügyörészik...

Ilke!
Ne aggódj, majd csak lesz valahogy! Egyszer csak elmúlnak ezek a tünetek, és sokkal könnyebb lesz minden!! Az elején én is ilyen rosszul voltam, csak nálam a szédülés a legrosszabb. Most a hányinger és az émelygés teljesen elmúlt, a kajáktól sem undorodom-sajnosKép-. A hasam nekem is sokszor fáj, görcsöl, egy hete voltam dokinál, és azt mondta semmi baj, a baba szépen fejlődik. Remélem nálatok sem lesz semmi baj, próbálj minél többet pihenni. Nincs valaki aki tudna segíteni néha?

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok

Először is boldog névnapot Szabobettinek és Conti Bettijének! KépKép
Banyóci, nektek pedig boldog 1,5 évességet KépKép

Lányok, a 15 hós oltást megkaptuk 12 napja. Lehetséges, hogy attól lázasodott be tegnap este? Egyébként semmi más baja nincs, nem folyik az orra, nem hapcizik, nem köhög, "csak" lázas. Szegénykém jól be is ájult este, és végre volt egy átaludt éjszakánk. De inkább ne legyen, csak múljon el a láz. Most is 2,5 órája alszik már, pedig max 1,5-et szokott.

Már teljesen lemondtam arról, hogy terhes vagyok, de nem tudom most mi van. Megjött ugyan vasárnap reggel, de alig menstruálok. Csak pecsételgetés szintjén van meg. Volt valakinek ilyen a terhesség elején? Vagy ne reménykedjek? Tesztet csináltam szombaton, de az negatív lett.

Ilke
Te szegényke. Nálam is voltak rosszullétek, és a 10. héten el is múltak teljesen.

Egerszegi Krisztina
Hát hihetetlen, hogy úgy is lehet egy "sztár"-nak gyereket várni, hogy nem tud róla a sajtó.

RR téma
Olvastátok, hogy elutazott Egyiptomba? Merthogy elvállaltak egy műsort, aminek az lesz a lényege, hogy minden héten más-más országból tornáztatják meg a népet. Szegény baba.........

No most megyek, apa hazaszólt, hogy minyá itthon lesz a munkatársával, és még nincs kaja Kép
Merthogy nem akartam zörögni, hagy aludjon a kiscsajszi.

Puszi

Szilcsike

Ui: már napok óta akartam írni, hogy Szilvike lesz a Pantra pelus csomagolásán a baba KépKép
http://www.zsolo.hu/syme/pannonpelus-nyomda3.jpg
címen megnézhetitek Kép
szilcsike

Szilcsike
cuki a Pantra-lány! KépKép

Nekem az első hónapban rendesen meg is jött, tartott 1 napig. Én meg azt nem értettem, miért csak addig... aztán a következő hónapban kiderült a rejtély Kép

Banyóci
Happy másfeledik szülinapot!!!

rit

rit

anemona7

Lányok!
Annyira örülök, mert az egyik fősulis tankörtársam is babát vár. Ami eleve is nagy hír, de mivel neki 2 évig vizsgálták sklerózis multiplex gyanúra, ezért eltiltottál mindentől, még a babavállalástól is. 2 évig egy darab tünetet sem produkált, vagyis nem beteg!!!! Most meg babát vár, tegnap lett neki egy kis zebrája. Gyorsan be is regisztrált ide a babanetre Kép

Rit
Ok, akkor Margit nénit nyaggatom. Írd rá Gumicukor vagy Őcsi Karolina.
2-t hozz.

Banyóci
Boldog 1,5 évességet! Kép

Manó
A kisfiú nevét nem tudom, mert csak a hírt hallottam beharangozni, aztán már indultam a melóba.
Zille, micsoda név?

RR
ne hallottam, remélem a kicsit nem viszi, már csak a sok védőoltás miatt is. de az tuti hogy nem szoptat, ennyi időre tejet félretenni...
nem bír ki 1 évet már a valagán.

szilcsike
Majd ha meglátja magát Szilvike a peluson! Kép
Hogy került rá? A párod dolgozik vmi ilyen nyomdás helyen, nem? egyszer mintha meéltél volna róla

g

KépKép
KépKép
gumicukor

En is Boldog nevnapot kivanok a Bettiknek!!!

Conti
Nyuszibuli jol hangzik: )Neked jobbulast!!En is nagy korkulonbseg hive lennek,de hat akkor nem most kellett volna hozza latni,hanem ugy 8 eve: ))De neked szuoer mert most Betti fiatalit: )

Banyozi
Boldog masfelet Gyurcinak!

Mano
Nem si tudtam hogy az Egerszegi Kriszti is babat var: )Es vegre jott nekik egy kiscsaj,en nagyon becsulom ot .Pedig O aztan tenyelg sztar de nem az a kerkedos fajta mindennel.
Olvastam egy nyilatkozatat hogy az ermei a pinceben vannak hogy a gyerekek ne erezzek hogy az anyjuk kulonb mint az apjuk: )

RR
No comment,na most latszik hogy csak a money szamit nem annyira a baba: (

Szilcsike
Gratula a kiscsajnak a cimlap fotohoz: )))Szerinte lehetett a laz az oltastol,ponta vegen jott ki rajta.Nekem a dokino azt mondta hogy 2-3 napi is lehet.Bar nekunk nem volt.

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Manó
Rákerestem, íme Farkasházy Réka kisfia:
Sárközy Benjámin hétfőn jött világra. A 3700 grammos csöppség és édesanyja is jól van. (www.rtl.hu -ról)

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Boldog Betti napot minden Bettinek!!!

Ma egy feloraja vegre sikerult befejezni a 2.5 napja tarto riaszto beszerelest. Mashol is ilyen sokaig tart?Kép

Szilcsike

Nagyon cuki a kis reklamlanyka!Kép

Ilke

Szerintem is halasszuk a farsangot, legalabb akkor apjuk is el tudna jonni, mert penteken utazik el 2 hetre.Kép
Kepzeld ma megjottek a zoldsegmagjaim, meg a viragmagok is. Meg varok ugyan marcius elejeig, de mar be vagyok zsongva teljesen. Mar egy par viragot (amiket irtam) elvetettem amik voltak itthon, meg paprikamagot.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

RR
Nem vitte magával, nagymama vigyáz a gyerekre.

Gumicukor
A férjecském informatikus, semmi köze a nyomdához. KépKépKép Egyik barátnőm dolgozik egy pelenkás cégnél, és ő kért meg minket, hogy vegyünk részt a válogatáson. Kijött egy fotós a feleségével, csináltak 65 képet, és ez volt szerintük a legjobb. Röviden ennyi történt, aztán 1 hét múlva jött a hír, hogy megfelelt a csajszi, és ő kerül a pelenkára.

No most mennem kell, extra nyüszi van a láz mellett.

Szilcsike
szilcsike

Szilcsike, gratulálok nagyon édes a kép!

Rit, nézd ma a szülőszobát, a Szent Imre kórház lesz az egyik csaj, talán viszontlátjuk a szülőágyatKép

RR: a nlc-n van egy topik, ez a címe: a mami magamra hagyott. Négy hónapos picit hogy lehet itthagyni? Tényleg legalább egy évet kibírhatott volna mellette.

Conti

conti

Bocsi, az a címe a topiknak mami nélkül maradtam..
C.

conti

Conti
Nem tudom nézni: nem fizetünk elő tv-re Kép

Gumicukor
Margit néninél van, gumicukor néven... azt mondtam, holnap du mész érte Kép köszi

dec8
írtam vissza Kép

off állatbarátoknak:
www.illatosut.hu - ha esetleg meg tudtok menteni akár egyet is . . .

rit

anemona7

Banyóci
Gratulálok a 1,5-es szülinaphoz!

Nyuszi buli jó ötlet, lehet hogy majd szabadban is lehet tartani Kép

Hanna ma reggelre megint 39 fokos lázat ért el. Ez a büntetésem, hogy visszajöttem dolgozni. Úgyhogy ma megint irány a doki. Nem tudom miért nem tudnak végre egy hatékony gyógyszert adni neki. Kép

Rit
Leveled nem jött meg. Írtam neked.

Puszi
dec8
dec8

Sziasztok!

Zsuzsáknak nagyon boldog névnapot kívánok!! (én is az vagyokKép )

Rit, tegnap a szülőszobában a mi ágyunkon szült a csaj, a kép is megvolt a falon, sőt mostmár a folyosón is vannak képek, nálam még nem volt. Voltak ismerős arcok is, a csecsemős pl.
Mondták, hogy milyen népszerű a kórház, gyakran van telt ház.
Nekem nem válaszoltál, hogy a 3. részből is bizti a bővített van e meg, mert szerintem az csak novemberben jön ki.

dec8, jobbulást Hannának, egyáltalán nem azért van, mert dolgozol.

Conti

conti

Halihó!

Meg vagyunk mi is, én hol jobban, hol rosszabbul. Hányni még nem hánytam, csak kerülget az érzésKép Gondolom visszatartó erő, hogy Gergő is itt van körülöttem. Egyébként nagyon rendes, van úgy, hogy csak fekszem, addig szépen eljátszogat, néha megnéz, betakargatKép Szóval nem nyúz.
Leginkább pirítóson tengetem a napjaimat, a kamrába visszafogott levegővel megyek be. Leginkább az édességektől undorodom és sajnos nem bírok inni. Nem tudom milyen folyadékot kéne innom, semmire se bírok ránézniKép

Dec8!
Jobulást Hannának, ne legyen lelkifurdancsod.

Conti
Bettinek boldog névnapot és mára Neked is!

Szabóbetti!
Neked is boldog névnapot utólagKép

Zsuzsáknak is happy namedayKép

Nyuszibuli nekünk is jobb lenne, talán addigra jobban leszek. Abban bízom, hogy csak rövid ideig fog tartani az émelygés, Gergővel is megúsztam 1-2 héttel.
Képzeljétek, Gergő 2 éves unokatesója intenzíven van kruppal. Már 2.-szor. Sajna ez egy ilyen család.

pusz
Judy
Judy

Sziasztok!
Köszi nektek a "szülinapi" köszöntőketKép, aranyosak vagytokKép!

Szilcsike!
Édes a kiscsajKépKépKép!

Dec8 Hannájának és Judynak is jobbulást!

Zsuzsa, Conti!
Nagyon boldog névnapotKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok,
Tegnap voltunk Lilivel vérvételen. Az egyik része péntekre lesz meg, a többi pedig 2 hét múlva. Eléggé sírdogált szegénykém, 3-an fogtuk le, de szerencsére gyorsan sikerült végeznünk.
A rosszullétek sajnos elég kitartóak, egész nap küzdök velük. Köszi mindenkinek az együttérzést. Izgulok, hogy mi lesz ma du a dokinál.

Rit,
A Gyűrűk Ura engem is érdekelne!

Sasha,
Aranyos vagy, de én arra gondoltam, hogy addig mi lesz míg nem leszek jobbanKép. Nem akarom elkiabálni, de ma mintha picikét jobban lennék.

Betti,
Képzeld nekem meg előjött egy csomó más tünet. Az ínyem pl teljesen fel van puhulva, állandóan felsértem valamivel olyan érzékeny. Alacsony vérnyomás nálam egyébként is szokványos, de mostanában gondolom még jobban le esik, így szédülések is vannak. Sajnos nekem senki sincs aki tudna segíteni.

Szilcsike,
Nagyon édi Szilvike a peluson.

Nyuszika,
Te is melegágyba vetetted a magokat?
2 hét az jó sok apa nélkül.

Conti,
Boldog névnapot!
A nyiszibuli tök jó ötlet! Tényleg lehetne valahol szabadtéren, és rejthetnénk el tojásokat a fűben.

Judy,
Ezek szerint egy cipőben járunk. Pont így vagyok én is, egész nap nem iszok, egyszerűen gondolni sem merek rá, aztán este jön rám a szomjúság, akkor megiszok egy üveg ásványvizet, persze így meg éjszaka járkálhatok ki a mosdóba. Édességundor nálam is van, egy árva túró rudit nem bírok lenyomni. Próbáld ki az olajos magvakat, nekem az tegnap segített. Elrágcsáltam egy maréknyi diót és egész jól lettem. Nekem a napi fő eledelem a pogácsa. És a zacskós levesek, amit egyébként ki nem állhatok, de most egyszerűen megveszek értük, ki érti eztKép. Pihizz sokat, reménykedjünk, hogy hamar túl leszünk ezen az időszakon. Tegnap vettem B6 vitcsit, ma azt is be fogom vetni, ha kell.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok

Ma lattam a tv-ben hogy az E Kriszta kislanta 4.3 kg-al szuletett,nem semmi meretek: )))

Conti
Boldog nevnapot neked: )
Nekem most a ket baratnom akik babasak is ott akarnak szulni az alternative szoba miatt.Tenyelg szep volt az osztaly.A tegnapi csaj is ragaszkodott dolgokhoz aztan csak az agyon fekudt vegig.
Viszont a bortonos story nagyon durva volt.Annyira sajnaltam szegeny babat.

Dec8
Jobbulast Hannanak,biztos hogy nem emiatt beteg,de talan egy kicsivel jobban megviseli hogy nem vagy vele es nehezebben gyogyul.Kitartas: )

Judy
Szegeny Te is: ))Nagyon ugyi Gergo hogy igy elvan es tudsz pihenni.

Ilke
Minden jot ma a dokihoz.

Delelott a baratnomek voltak itt,es Alex most eloszor kezde hogy nem engedte nehany jatekat a kislanynak,csak neztem hogy ilyen is tud lenni.

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Hát, mindenkinek üdv innen a munkahelyről... Eddig nem tudtam semmit csinálni, mert nem volt gépem, ma kaptam, némi küzdelem után.

Ilke,
Fogadd együttérzésemet, én is nagyon rosszul voltam az elején Solymesszel.

Üdv:
Zita
parazita

dec8
tényleg - visszadobta Kép

Conti
de kár, hogy nem láttam!! - és melyik doki volt??
úgy tudom, hogy a 3. is extra, jövő héten beszkennelem a borítóját és megmutatom - jelenleg még nincs nálam

Judy
teát teával!! én annyira imádom őket!!! ez a gyengém. kedvencem a csokis tea, de az most nem neked való, viszont ami jó, az pl. a kakahári gyöngye. isteni fincsi, jó lágy, még szoptatósként is jó lesz, meg akár a babának is

Ilke
ok, légyszi szólj rám jövő héten!!

Mi most jöttünk haza, a klud után könyvtárban is voltunk, beírattam Dodeszt Kép és boldogan hazajöttünk 3 könyvvel, amikre a gyerekkoromból emlékszem, hogy imádtam, úgyhogy én most lépek is le - szkennelni KépKép

rit

rit

anemona7

Sziasztok!

Zsuzsa!
Gratulálok! Nagyon örülök, hogy sikerült, kívánok neked boldog problémamentes babavárást!KépKépKép

Ildikó
UI: Ha ráérsz, kukkancs be a 2004 őszi babákba is!
ildikó

Rit, a Faludy doki volt, nem ismerem, de max. melléállt a lányhoz, mármint hogy hagyta, hogy minden beavatkozás nélkül szüljön, gátvédelemmel. Vele volt a kispapa is, meg még egy dúla, úgyhogy jó sokan voltak benn.

Kataa, én is nagyon sajnáltam szegény picit. Hülye volt a csaj, simán vele maradhatott volna egy évig a baba, erre elcseszte. De épp figyeltem milyen szépek, aranyosak voltak a babák a börtönben.

Képzeljétek Betti ma 3,5 órát aludt délután, illetve 11-kor kezdte. Bementem és felébresztettem, szerencsére jókedvűen ébredt. Tök furi, nem szokott kettőnél többet aludni.

Conti

conti

Sziasztok!

Rit,
ha jol lattam, a www.korridortv.hu -n is meg lehet nezni, vagy legalabb is reszeket a szülöszoba adasabol!KépKép

Szilcsike,
nagyon helyes hirdetölanykad van!Kép

Hazvetel
Meg mindig nem tudjuk, hogy mienk-e a haz, merta szomszed is meg akarja venni, es elment meglatogatnui az idösek otthonaban elö tulajnenit es ö most inkabb nekik akarja eladni a hazat.MA tettünk egy magasabb arajanlatot es meglatjuk, hogyan hat...!Kép

Egerszegi Krisztina
Ha jol tudom, az elsö fiat Balintnak, a masodikat BArnabasnak hivjak.A nanyanak erdekes nevet adott, nem hangzik rosszul!Bar megszokando!Kép

Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok,
Voltunk ma dokinál, és úgy néz ki, hogy minden rendben van a picurral, láttuk a kis szívét dobogni is az UH-onKép. Bent volt Lili és apa is, mondtuk Lilinek, hogy ott a tesó, de ő végig csak engem nézett, hogy mit csinálnak velemKép. Apa viszont egészen meghatódott. Készítettünk este egy olyan videót, amin Lili mutatja a pocimat, hogy ott a baba meg azt is a kis ujjával, hogy mekkora. Elküldtük anyóséknak, hát volt nagy öröm. Nagyon tetszett nekik Lili közreműködéseKép.

Rit,
Én is szeretem a teákat, de mostanában nem merek inni, nehogy az is több savat csináljon. Ezeket a különleges teákat hol lehet kapni?

Kryss,
Drukk a házhoz!

Na megyek fürdetni, puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Halihó!

Ilke
Pogácsa, nyami-nyami. Hozatom is a férjemmelKép
De jó, hogy minden rendben a picúrral. Jövő héten mi is elmegyünk a dokihoz.
Időpontot mondtak már, hogy mikor érkezik a baba?

Rit
Én is nagy teás vagyok alapban, egy nap megiszom egy nagy kannával, de most valahogy nem kívánom. Én a zöldteákat szeretem egyébként, de asszem azt nem is jó ilyenkor inni, meg feketét se. A gyógynövényekkel meg vigyázni kell, mert sok méreganyag is lehet bennük. Amiről írtál az milyen tea? valami gyümi?

pusz
Judy
Judy

Sziasztok!

Nem tudom, mi van, de mióta visszaköltöztettük Ádámot a szobába, egyre rosszabbul alszik Kép. Mikor kint aludt, stabilan 3x ébredt, néha 4x. Azért hoztuk vissza, hátha könnyebben visszaalszik, ha rögtön kiveszem az ágyából, mikor sír. Erre már odáig fajult a dolog, hogy ma éjjel pl. 9x kellett felkelnem hozzá Kép. Teljesen kivagyok, nem tudom, mit csinájak. De ha így folytatja, az lesz a vége, hogy egyszerűen nem fogok neki szopit adni éjjel, és kész.

Zsuzsa!
Jó neked, hogy Elődöt így le tudod beszélni a szopiról Kép. Én ugyan nem akarom Ádádmot elválasztani, de néha jó lenne, ha kevesebbet lógna rajtam. De ha nem akarom megszoptatni, mikor ő akarja, olyan hisztit vág le, hogy csoda. Nem sír, vagy ilyesmi, hanem visít, mint a kismalac és fetreng a földön.

Beszti!
Mi van Veled? Rég nem írtál már...

Kryss!
Remélem, sikerül megvenni a házat.

Ilke!
Jó, hogy minden rendben a picurival. Talán a rosszullétek is elmúlnak hamarosan, és akkor felhőtlen lesz a babavárás Kép.
Ilyen későn fürdeted Lilit? (A hozzászólásod idejéből gondolom.) Ha minden jól megy, az enyémek ilyenkor már alszanak.

Egerszegi
Nekem nem furcsa a Zille név, mert a gimiben így hívták az énektanárnőmet. Bár, mikor először meghallottam, tényleg fura volt, főleg, hogy egy 50-es csaj volt, akihez egy hagyományos név jobban passzolt volna Kép.

Rit!
Az a tea tényleg kakahári gyöngye Kép? Nem inkább kalahári Kép? Tudom, véletlen ütöttél mellé KépKép.

Panda

panda
Halásztelek

Conti
Őt én sem ismerem Kép

Kryss
Köszi, majd megkukkolom
Hát szerintem sem rossz név a Zille, bár a papa nálunk egyből kritizálta is: Zill-e vagy inkább Kamaz??

Ilke
Tök édi lehet Lili a tesóval KépKépKépKép!!
A Westend mellett egészen pontosan vele szemben a Váci útról nyílik egy kis utca. A neve most nem ugrik be, de pont az, ahova fel lehet jönni az aluljáróból ha nem a westendet hanem a másik oldalt választod. Ott bemész és az első sarok jobb oldalon. Pici bolt, de párszáz féle tea biztos van ott.

Judy
Nem igazán gyümi, több féle növényi keverék - citromfű van benne. Ez kifejezetten lightos, Dodesz picinek is kapott ilyet Kép

Panda
de, KépKépKép
részvétem az alvászat miatt - nálunk most pont exra jó a helyzet, bár én még soha nem voltam fent vele fél óránál többet egy éjjel még picinek sem

Ma megint szabin a papa - megyünk ki a szigetre görkorizni. Kryss, te hogy állsz e téren????????

rit

anemona7

dec8
megint visszadobta KépKépKépKépKépKépKépKépKép
rit

rit

anemona7

Sziasztok

Ma minta haziassznoy voltam;sutottem ket fajta muffint meg csinaltam tiramisut es kitakaritottam a lakas kenyes reszeit,wc,furdo,konyha.Na ezeket nagyon utalom.Alex vegig segitett nekem.A sutesnel hordta a szemetet a kukaba.A takartiasnal meg torolgetett ezerrel: ))
Delutan jon anyukam es megyunk furdoszobai dolgokat nezni ,mert ok is felujitanak.

Egerszegi:Ez egy osi Magyar nev.Nekem teszik bar tenyleg szokatlan de nem is lesz belole meg 5 az oviban: ))

Parazita’
Mar hianyoltalak innen a szomszedbol: )Persze emg nem olyan kozel mint majd kesobb: ))
Hogy viseled Solymi hianyat?Es O a tiedet?

Conti
Nem talalatam az nlcafen.Kuldj nekem egy linket lecci.

Kryss
Drukk hogy megis sikeuljon ahaz,ha mar eldontottetek.

Ilke
Gratula az UH hoz!Ugyes nagyon Lili: )

Panda
Reszvetem,hat valamit tenyleg kene csinalni mert neked sem jo ha nem pihensz.
Es ha visszavinnetek a regi helyere?

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Hali!

Jó kis melót vállaltam ma be. A nagyfőnök notebook-ját insatllálom az új rendszerre. Azt mondták nem kell semmi mentés a gépről, de azért biztonság kedvéért ránéztem. Hát a teljes levelezése, egy csomó doksi ott figyel, most mentem le.... Kép ez legalább 2 óra, mire végigketyeg, aztán még jön az install, lesz vagy 3, mire végzek...., de ma ennek meg kell lennie.

Megszületett az egyik ismerősöm kisfia, 4150 grammal és 58 cm-el (mindkét szülő jó magas). Elfojt a magzatvíz és 2 óra alatt meg is volt a baba. Az elsőt is ilyen villám szülte.
Úgy örülök Kép

Takarítás
Dani is szokott velem. A habfúlyós Clin-t imádja. Adok papírt vagy rongyot a kezébe, és fújok neki habot a tükörre vagy máshová. Ő villámgyorsan letakarítja óriási maszatolással Kép, aztán jön és kéri, hogy HAB Kép Tisztára remeg az örömtől, amikor újabb adagot nyomok neki Kép

Rit
Nálam van a 2 DVD. Remélem a jövő héten át tudjuk venni, mert a páropm most új gépet kapott és még installál, ha meglesz utána átvesszük.
Megvan a NÉMO is, érdekel?

Ilke
Édi lehetett Lili, ahogy nő egyre tudatosabbá válik majd neki, hogy tesót vártok. Kép

Puszi, de most el, mert ezer dolgom van

Kellemes hétvégét, mi elutazunk anyukámékhoz.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa, a cím: http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?id=134&forumid=23486
az elején van a tényállás kifejtve.

Conti

conti

Sziasztok csajok!!!!!!!!
Kataa, szia , újra itt!!!!

végre megint itt vagyok. ugye emlékeztek még rám.
Tavaly augusztusban elköltöztünk,ugyanis építkeztünk ( ami tart még egy jódarabig úgy érzem ) és a telefonvonalra is várni kellett, de a gépet még nem vittük el anyuéktól, a notebook pedig ha meglátja hogy babanet kihajít onnnan. úgyhogy csak ritkán tudok majd jönni de igyexem. jó látni újra a régi neveket!!

Zsófi ugye már 14 hónapos még mindig szopizik, de már csak reggel és este, szerencsére, mert olyan erővel szívja, hogy soxor azt hiszem leszakad a mellem.
12 foga van, sok vizet iszik, imádja az összes létező gyümölcsöt, szereti a husit, utálja a bébikajákat.2x pisilt bilibe, 1éves korától jár, sőt néha szalad is, az órára mondja hogy tak, hintára mondja ta.......

apájával tervezzük a kistesót, de még nem tettünk érte semmit.......

mi van veletek? Zulu? lyányaink egyidősek írj róla valamit

próbálok azért visszaolvasgatni

pusz mindenkinek

BROKKOLI és a 14hós Zsófi
brokkoli

Sziasztok!

Elegem van az orvostudományból! Ma voltunk újra sebészetesm kötözésen 8egy kis batadinon meg ragtapaszon kívül, amit itthon is teszek rá semmi sem kellett csinálni vele), de engem úgy leszúrt ze a sebész. Elkezdet hogy hogy képzeltük ezt hogy nem vették karanténba a nyulakat, tudoem e én hogy a veszettség milyen veszélye sbetgség és hogy aki elkapja belehal. Mondtam neki hogy álljon meg a menet a gyereket eddig 3 orvos látta zsemélyesn rajta kívül, egyiks e mondta sőta Kunhegyes orvos még ki is emelte hogy nyulaknál vezstteséggel nem kell számolni. Eree azt mondta hogy akkor a kolléga ismeretei hiányosak és hogy ő ír egy levelet a kunhegyesi hatósági állatorvosnak, ezt juttassam el hozzá és keddre hozzam az igazolást hogy megvan az összes gyanúsított nyúl (nem lettek még levágva, eladva) és megfigyelés alá helyezte őket. Aztán 2-3 hét múlva írjon eg yigazolást hogysemmi bajuka nyulaknak. ha ezt nem szerzem meg Emmának veszetteség oltás(okat) kell kapnia. Hát én olyna idegs lettem. még itthon is remgett a kezem. Szegény Monára zúdítottam az egészet (ott volt épp Mátéval és a nagyobbik gyerkőccle), bocsánatKép.
A férjem hívta anyósomékat, szerencsér amegvan az összes nyúl (még túl kicsit a levágáshoz) és ismerik is az állatorvost, így remélem jön keddre a papír. Azt mondják egyszer már volt ilyen mikor a férjemet megharapta a kölyök kutya még régen, akkor is ez volt.
Az egészben az dühít hogy most kapkodhatunk, míg ha az első orvos elmondja mi van akkor már rég meglenne a papír.
Ja, és még hazafelé egy örgeasszony is beszólt neke, mert Emma hisztizett a metrón mert ki akart szállnia kocsiból meg még éhes is volt erre bekiabál nekem az ajtón hogy pár szót kell szólni a gyerekhez és akkor nem sír. Azt hittem felrugom, pedig nem szokásom. Egy, az én gyerekem, csak tudom már hogy mit kell vele csinálni. kettő: általánosan mondják hogy ha hisztizik egy gyereka kkor nem szabad vele foglalkozni, így hagyja abba leggyorsabban.

Után itthon amíg beszéltema férjemmel Emam kivetet a kezemből a konyakos meggyet amit meg akartam enni, kinyitotta és megette belőle a meggyetKép Most várom hogy mikor kezd dalolniKép A pulóverén meg végig folyt a konyakKép

manó

KépKép
manó

Szia Erika! Ti tényleg jól elvesztetek! Persze emlékeztem, hogy költöztetek. Milyen klassz, hogy még szopizik! Írj arról is, hogy vannak az éjszakák, külön szobában van-e, sokunknál alvás gondok vannak.

Manó! OrvosokKép KonyakmeggyKép

Nekem is beszóltak ma, nem Betti miatt, de felháborodtam. Reggel voltunk a tescóba, ismeritek a pénztárt, alig férsz el, neked kell pakolni.. Erre az utánam levő vénasszony nyomul az üres kocsijával miközben pakolok, félre kellett állnom. De nem kimenni akart, csak már felrakta a szalagra a cuccát, és az üres kocsit kiszuszakolta. Megkérdeztem tőle: Most előrébb tart? Direkt jó lassan pakoltam be a cuccot ezek után. Úgy utálom ha valaki így nyomakszik értelmetlenül.

Na pusz.Conti

conti

Sziasztok!
Képzeljétek ma olyan aranyos volt a Petra, teszek-veszek a szobába és ő közben bement a fürdőbe. Utána megyek és felhajtotta a WC tetejét és pisilteti a babáját, már éppen a WC papírt tépte. Olyan kis ügyes.

Kataa
Nem kell befeküdni egy héttel hamarabb csak a 39 héten csinálja meg a műtétet ha minden rendben van, ha nincs akkor még előbb. Akkor kell csak a 38 héten ha nagyon nagy lenne és azért hogy nehogy szétváljon a heg.

Rit
A fogmosás nálunk is így van, hogy naponta kétszer rendesen fogkrémmel és reggel ő mossa egyedül este pedig mi mossuk neki. Ha napközben kéri akkor is odaadjuk neki.

Ilke
Részvétem a hányinger miatt. Nekem a Petránál is és most is volt. Az a baj, hogy most megint kezdődik. Biztos azért mert már annyira magasan van a méhem, hogy nyomja a gyomromat. Múltkor írtad, hogy a Lili nem akar szopizni lehet, hogy már ez is annak a jele volt.

Nyuszi
Én is néztem, hogy alig kell venni valamit. Nekünk ami úgy nagyobb az a hordozó mert mi azt kölcsönkaptuk és most az a lány is újra babás és így azt vettünk. Meg azért vettem neki egy szép rugit amibe hazahozzuk. Ő is kapjon valami újat. Ágyat nem kell a Petrának venni mert azt meg kaptunk a nővéreméktől mert a kisfia most kapott egy emeletes ágyat.
A keményedés szerencsére nem rendszeres és amióta megpróbáltam többet pihenni azóta egyre ritkábban érzem. Lehet, hogy rosszul írtam de én sem várom meg, hogy beinduljon a szülés. Csak azt írtam, hogy két variáció van és az orvosom mondta, hogy ha beindul az rizikósabb.
Hízás: most 12kg-t, a Petrával 10-et de akkor 6kg-val nehezebbről indultam, szóval most még kevesebb vagyok mint akkor. És te?
Melyik a nőgyógyászod az újságba? Sajnos én nem tudtam megnézni a pocis képet rólad.
A nővéremnek is villámszülése volt. Mikor bement a kórházba és megakarták vizsgálni már látszott a feje. Mire a férje felért a táskával már megvolt a kislányuk. Vannak ilyenek. Mondta is, hogy mikor mentek befelé akkor már a kocsiba tolófájásai voltak és emlékezett rá, hogy mikor először szült akkor ilyenkor mondták neki, hogy nyomjon. Rossz belegondolni, hogy mi lett volna ha mondjuk 5 perccel később érnek be.
Keresztelés: mi pénzt adtuk de ez meg volt határozva, hogy mennyit kell fizetni.

Zsuzsa
Neked is nagy-nagy gratula a babóhoz!

Gumicukor
Én pont nem így gondolom. A Petra nyár közepén született és én annyit szenvedtem, akkor volt az a 40C-os meleg. Otthon csak bugyiba voltam, vizes törölköző a nyakamon és lavorba a lábam. Ja és annyira bevolt dagadva lábam már reggel, hogy a bokacsontom se látszott. Most semmi ilyen nincsen, sokkal jobban viselem. Én örülök, hogy tavaszi baba lesz mert akkor nyáron már mehetünk mindenfelé.

Forti
Nem felejtettem el a képet. Nem kicsi az Olivér súlya. Ő a 33 héten 1820g, a Petra pedig a 35-en volt 1700g.
Tej: én a Petrának 16 hónaposan kezdtem el adni. Egyáltalán nem forraltam csak beteszem neki a mikroba, hogy kicsit langyos legyen és soha nem higítottam vízzel. Nekem azt mondta a doktornő, hogy ezek a tejek már annyira felvannak higítva, hogy nem kell nekem külön. Most reggel és este kap kb 1,5 dl-t kakaónak. Idáig még nem volt semmi baja.
Jobbulást Levinek!

Manó
Nagyon sajnálom Emmát, hogy megharapta a nyúl. Hogy történt? Már gyógyulgat?

Parazita
Ne irigykedj az a két gyerek még csak egy. Én akkor fogok igazán örülni, ha megszületik és látom, hogy egészséges. A ház az tényleg nagyon jó. Én is régóta vágytam már rá. Én a szüleimmel mindig emeletes házba laktunk.
Kitartás a munkához! Az elején biztos nehéz de majd hamar belerázódsz.

Beszti
Örülök, hogy minden rendben volt az UH-on. Kijavítod a táblázaton a lakcímemet, már Veresegyházán lakunk.

Panda
Jobbulást neked és Noéminek is.

Dió
Nekem is állandó mehetnékem van. A párom hétköznap mikor hazajön akkor szinte már csak a vacsora és a fürdetés van. Mi minden hétvégén elmegyünk valahova vagy ha nincs semmi program akkor együtt megyünk a játszóra meg sétálni.

Megszámoltam 14 pocis van, jó sok.

Valaki írta, hogy valahol levannak árazva a siesta cipők. Ez hol van?

VV3: Nekem a Feri (Frenky) középiskolában az osztálytársam volt.

Gömb
Akkor azt nem értem végül is ugyanaz volt a bajuk. Ezek szerint ez is attól függ, hogy ki melyik orvoshoz kerül. Nekünk úgy volt, hogy vesemedence gyulladása lett akkor a kórházba kapott 5 napig intravénásan antibiotikumot és azóta kanalasba. Mikor hazajöttünk a Lászlóból akkor mondták, hogy jelentkezzünk az I. számú Gyerekklinika veseambulanciáján és hát azóta odajárunk. Ott mondták, hogy mikor milyen vizsgálatra kell mennünk. Egyébként a Petrának sincs semmi baja és kéthetente járunk vizeletvizsgálatra és az összes negatív. Nekünk azt mondták, hogy ezek rutin vizsgálatok és ezt inkább mindenkinél elvégzik.
petra2

Szilcsike,
Nagyon aranyos a lányod!!!

Manó,
Nálunk az jön be, ha valamivel kizökkentjük Solymeszt a hisztiből, pl. mutatunk neki valamit, vagy énekelünk, de minden gyerek más...

Erika, ugye te vagy/voltál a Brokkoli? Nagyon ügyes a Zsófi, hogy már ennyi mindent tud...

Ilke,
Hagyjuk azt a farsangot, most úgyis nekünk is sűrű az élet...

Zita
parazita

Zita!

emmát nem lehet kizökkenteniKép Annál jobban üvölt minél jobban magyarázok neki. így én ki szoktam várni amíg lehiggad. Sajnos volt már olyan is hogy za utcán vágta magát földhöz. Hát otthagytamKép és kb fél perc múlva felállt és mintha semmis e történt volna jött utánam. Klasszikus hisztis a csajKép

manó

KépKép
manó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?