Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lella!

Nem aludtunk vissza, hanem késõig aludtunk, este ugyanis "megint" szórakozni voltunk, lesz ami lesz alaponKép Mentem én is, mert a páromra ráfér a kikapcsolódás, és olyan kis izéke hogy ha én nem megyek akkor Õ semKép Hiába mondom neki hogy tõlem nyugodtan, de nem. Úgyhogy ha olyan buliról van szó ahol én is jól érezném magam, csak kedvem nincs, ezt meg sem emlitemKép Jó volt, régi haverokkal találkoztunk akiket kb. már vagy 5-6 éve nem is láttunkKép
Reggel 11-kor jöttem volna hozzátok, csak a szerver-bácsi bemondta az unalmast és szerelte a párom én meg közbe bealudtam. Most keltem fel.

Lányok tegnap éjszaka Budapest utcáin pólóba melegem volt!!!Kép Most meg fázomKép De nem baj mert én örülök az esõnekKép

Ja velünk nincs semmi, megpróbáltam táncolni, háááát elég vicces voltKép Éreztem a dinnyényire megduzzadta cickóimat és a pocakomat és minden mozdulat vicces volt számomraKép
Egy ostoba kérdésem nekem is lenneKép A bimbóim iszonyaosan viszketnek 2-3 napja, de csak a bimbók hegye!!! Szerintem ott ahol a tejci jön majd. De vajon ettõl, vagy mástól?

Mindenkinek sok-sok kitartást! Egyszer úgyis kibújnak a babákKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Sasha!

Én is állandóan viszkettem, és egy másik fórumon ajánlották, hogy van egy krém, ami igazából babakrém, de elég zsíros, és panthenolt tartalmaz, ami tök jó a viszketésre. (Büdchen a márkája, azt hiszem). Nekem nagyon bevált, én a pocakomat is azzal kenegetem azóta, és még nincs egy darab csíkom sem! Nem is beszélve az elviselhetetlen viszketésrõl, azóta nyoma sincs.

Viki
Viki

Akkor kérdezek egy butát is:
Milyen amikor kijön a nyák dugó? Olyan mint egy csúny a folyás? pl minha az orrom folyna? Vagy egy darabban jön ki? Vagy mi van? Valami jön belõlem reggel óta, de nem tudom hogy ez most ilyen, vagy valami baj van...

Köszi
Zsunya
zsunya (zsunya)

Viki!

Köszi! De a csíkokra és a már területen lévõ viszketésre bevált a Jonsons babaolaj, de ez most más és teljesen új! Mert csak és kizárólag a bimbi viszketKépKépKép

Zsunya!

Mintha valami többé-kevésbé véres váladékról olvastam volna valahol a lányoktól! De majd mindjárt megnézemKép

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!
Ismeretlenül olvasgatlak benneteket, klassz. Most csak egy gyors füles: barátnõim tuti tippje: fél liter tonik, s másnap szülsz, mert állítólag a kinin megindítja. Ha erre még szeretkezel is az apucival, akkor tuti a hatás, mert a méhösszehúzódások begyorsulnak, illetve az ondó ugyanolyan hormont juttat a szervezetbe, mint amivel be szokták indítani a szülést. Bocs, ha olyat írtam,amit már mindenki tud, én még csak elsõ babás vagyok (24+5) és csak hallomásból tudok errõl.
bringa
Névtelen

Szia Bringa!

Ezt a tonikos megoldást még nem hallottam, köszi, hátha majd egyszer használni kellKép

Zsunya!

Na, utánanéztem a 29.-ei hozzászólásoknál. A nyákdugó egy ilyen rózsaszines, kissé véres váladék. Azt hogy mennyi ideig tartott amig távozott azt sajna nem tudom. Mindenesetre szerintem holnap nézz be a dokidhoz, de lehet hogy már éjszaka találkozol veleKép Sheila a nyákdugó távozása után alig 24 órára világra is hozta MelissátKép De ez lehet akár 2-3 nap isKép
Remélem tudtam segiteniKép

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!!!!

Újra ITT!!!!
Lányok!!
NAGYON-NAGYON köszönöm a gratulációkat, Katának külön a "tudósítást".
Kinyomtatom az újdonsült Apukának is a gratulációkat,ezt látnia kell, hogy milyen fantasztikusak vagytok!
Ja, és elteszem emlékbe Melissának...
Úgy meghatódtam, KÖSZÖNÖM!!!

BSzilvi és János!!!

HATALMAS GRATULA NEKTEK A KIS PETIKÉHEZ!!!
Legyetek olyan BOLDOGOK, mint mi!!

Akkor a szülésstory:

Mint tudjátok, hétfõn este nagyon pörgõsek voltunk Katával és Sashával, alig tudtam felállni a gép elõl.
Végül megtettem, lezuhanyoztam és bebújtam a Kispapa mellé az ágyikóba, kb. 23:45-kor.
Hamar elaludtunk, elõszõr 1:53-kor ébredtem arra, hogy fájásaim vannak.
Az utóbbi idõben már volt ilyen, úgyhogy elõször nem vettem komolyan, de éreztem, hogy ez valahogy más...
mérni kezdtem, 5 percesek voltak.
A Kispapa is felébredt, Õ is érezte, hogy ez most komoly...
kb. fél óráig mértük az idõt, majd felkeltünk.
Felöltöztem, még egy kis sminket is tettem fel, mindezt komótosan, közben a párom egyfolytában kérdezgette: most tényleg megyünk??
Az az igazság ekkor még féltem attól, hogy csak pszihésen produkálom a "fájásokat", mert a dokim délelõtt az NST után azt mondta, hogy még szinte zárt a méhszáj, pedig már voltak menstruáció-szerû görcseim, és reggel a nyákdugó is távozott...így utólag már tuti, hogy az volt a véres-nyálkás váladék.
Szóval, szép lassan összeszedtünk mindent, felkeltettem a kisfiamat / szegény alig volt magánál /
és kb. 3:15-kor elindultunk.
Patrikot leadtuk a Mamánál és irány a kórház...
Átöltöztem, ügyeletes megvizsgált: 2 ujjnyira nyitott méhszáj...megnyugodtam, nem vaklárma, ugyanakkor remegni kezdtem a tudattól, hogy most...
adatfelvétel,beöntés , borotva,fél órás CTG...
Kispapa ott ült ekkor mellettem, de szegény annyira aggódott értem, hogy hasmenése lett...
ekkor mondtam Neki, hogy én ragaszkodom, hogy bent legyen a szülésnél, éreztem hogy gyors lesz, mint az elõzõ...
szegény maradt is volna meg nem is...
viszont én ekkor már azt szerettem volna, ha kint vár, és
csak a szülés után jön be...
úgy éreztem a szenvedés közepette nem bírnék arra koncentrálni, hogy Õ hogy bírja...
amíg lehetett kint sétálgattunk, simogatott, masszírozott,
de ahogy sûrûsödtek a fájások én már csak befelé tudtam figyelni...
kb. 6:15-kor megjött az orvosom, kérdezte mióta vagyunk bent, és iszonyúan letolta az ügyeletes dokit, hogy miért nem szóltak neki azonnal.
mivel a burok addig még nem repedt meg, megrepesztette és
utána felkelhettem újra.
Az elõzõ szülésre emlékezve tudtam, hogy a burokrepesztés után már brutális fájásokra számíthatok,így is lett.
Az addigi kellemetlennek hitt háromprcesek után azt hittem itt a vég...remegõ lábaim alig bírtak el...szegény Kispapa bármit mondott meg sem hallottam...
végül mondtam Neki, hogy bemegyek felfekszem a szülõágyra, mert a fájások közben már éreztem azt a bizonyos székelési ingert...
utsó puszi, és szegény aggódó Kispapa leült a váróban.
visszavánszorogtam a szülõágyhoz, és kértem a dokit , hogy vizsgáljon meg, mert már nagyon érzem, hogy nyomini kéne...
azt mondta valóban, tûnõfélben van a méhszáj...
a tündéri kedves szülésznõ közben felvetette, hogy megpróbáljuk a gátvédelmet mivel 3. szülésem, ettõl kicsit megijedtem, mert tudtam ez megnehezíti a kitolást.
Kértem a szülésznõt, hogy most már maradjon mellettem, mert már tényleg mega erõs fájásaim voltak, alig bírtam a felkészítõn tanult légzést betartani, de ígytólag rengeteget segített...
szóval lassan finisbe értem és mondták, hogy akkor nyomhatok...
beleadtam apait-anyait, a fájások közt már alig volt szünet nyomtam, nyomtam, myomtam...
Melissa buksija lassan jött lefelé, a szülésznõ közben masszírozta folyamatosan a gátat...
minden fájásszünetben kortyolgattam az ásványvizembõl, mert úgy éreztem, teljesen kiszáradtam...
szóval a kitolási szak végtelennek, tûnt az elõzõ gátmetszéses szüléshez képest, mikor is kb. 3. tolásra megszületett a fiam...
egy darabig még nyomhattam tiszta erõbõl, aztán szólt a szülésznõ, hogy most inkább csak engedjük lazán a buksit,
na ez nem volt túl kellemes, de azt mondták , már csak egy két fájás és vége...
és valóban, nemsokára éreztem, hogy kicsúszik a baba, na ezért a pillanatért minden szenvedés MEGÉRI!!!
Ösztönösen felkönyököltem és láttam, hogy Melissa GYÖNYÖRÛ és TÉNYLEG kislány!!!
A placenta is hamar meglett, és aszülésznõ közölte: sikeres volt a gátvédelem csak egy kicsi horzsolásom lett belül, amit a doki összevart 2-3 felszívódó varrattal.
Miközben elláttak, Melissát kivitték a Kispapának, majd Õ is bejöhetett.Kimondhatatlanul BOLDOGOK voltunk, Kispapa
lefotózta Melissát, majd küldök képet Katának és megkérem, hogy tegye fel a babaképek közé...
A kórházi napokat rosszul bírtam, kb. 1,5-2 órákat aludtam,
elsõ éjszaka utófájásoktól szenvedtem / lévén szülés /
utána a tejcsiképzõdés késett, de az valami csodálatos dolog, hogy nincs gátsebem és tudtam rendesen ülni az elsõ perctõl...
a csecsemõs nõvérek is kedvesek segítõkészek voltak,de nagyon szenvedtem a honvágytól...
szerencsére a tejcsi is beindult péntek éjjel, Melissa étvágya fantasztikus, bár mindkét cicim csupa seb, boldog vagyok, hogy anyatejjel táplálhatom Õt remélem még nagyon sokáig...
tegnap végre hazajöttünk, de sajnos nem tudtam jelentkezni,
mert egyrészt kijött rajtam az elõzõ 4 nap minden fáradtsága
ráadásul Melissa baba 3 órás vigasztalhatatlan sírással nyitott a hazatérés örömére...
szegénykémet biztos megviselték a változások és a fronthatás, de éjjel már jól aludt, és OLYAN JÓ ITTHON LENNI VELE!!! és látni a szerelmemet, hogy milyen boldog és büszke!!!

Most megyek, mert most lesz az elsõ fürdetés, holnap újra jelentkezem!!!

Drága Kata!!!

Köszönök mindent, és ne harizz, hogy most nem küldök külön mailt, ígérem pepótolom!!!
Bocs, hogy elmaradt a tegnapi meglepi!!

Puszi: Sheila és Melissa

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok! Ez a frontos idõ nálatok is megmozgatta a babát? Én péntek óta szenvedek az erõteljes forgolódásaitól. És néha komoly fájdalmat is okoz a pici. Fõleg a hasam bal oldalán fáj. Lehet, hogy butaságot kérdezek, de felmerült bennem, hogy talán a méhlepény a másik oldal nagyrészét fedi a méhben és a bal oldalon érzékenyebb, ha megrúg. Anyukám azt mondta, hogy kérdezzem meg az orvost, mert ennek nem kellene így fájni: ott nem lehet a máj, a hólyag, stb. - akkor meg mi fáj? és miért csak ott?
Elõre is köszi, ha vki tud vmi megnyugtató választ.
Üdv: Ágota (28)
Ágota

Javítás: azt mondtam a Kispapának, hogy NEM ragaszkodom, hogy bent legyen, csak a történetben a nem lemaradt...

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!

Most értünk haza. Csodálatos idõnk volt. Úgy jóllaktam, hogy alig bírtam utána mozdulni. Kép
Lányok! Itt még mindig süt a nap. Nyoma sincs az esõnek... Kép
A frontnak meg pláne. Vagyis van valami a levegõben, mert Dóri ma annyira másképp mozog.

Sheila!
Semmi gond, harag meg pláne nincs. Tudom, hogy a meglepimet kb. 5 perce megkaptad... Kép
Majd jelentkezz ha idõd engedi! Kép

Beszti!
Az egy levélhez csatolt melléklet mérete, ne legyen nagyobb egy flopy méreténél. JPG kiterjesztésnél ez nem lehet gond... Kép

Lella!
Sheilának hétfõn ment el a dugó, és másnap reggel kint volt Melissa.
Mentánál viszont emlékszem több nap kellett.

Kata (37.)

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok

Zsanci
Mi is mostanában szeretnénk költözni, keresgélünk, szeretném ha a baba már az új lakásba, esetleg házba jönne.
A kismanóm hála az égnek megint aktív, lehet hogy tényleg a meleggel volt gondja.

Lehet hogy ma már tudok rendesen aludni?? Kép Kép

Szóval kettõ "hülye" kérdésem volt a napokban: 1. Haskeményedéssel kaplcsolatos volt, hogy ha napi 3-4 esetleg több keményedése van az ember lányának, akkor kell magneB6-ot szedni? Vagy ez természetes ahogy nõl a méhem?
2. Mikor kell megfordulni a babának? Vagy ez csak az uccsó idõszakban esedékes?

Forti (26+3)

Kép
Kép
forti

Sheila!

Mégegyszer gartulálok, nagyon köszi a beszámolót, erõt merítettem belõle. Bár még van 9-10 hetem, szivesen átugornám a szülésig. Még annyit kérdeznék, ittad-e a málnalevél teát, hogy ilyen jól sikerült a gátvédelem?
Boldog babázást kívánok!

Lella!
Nekem is kell a napokban melltartót vennem, 85B-rõl 90D-re nõttem és még hol a vége?

Conti (30+2)

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

BSzilvi És Sheila! Nagyon Gratulálok Nektek! Sheila! Köszi a beszámolót! Egy kis reményt adtál, mert nekem is hasonló volt a szülésem, kivéve a gátmetszést és én talán azt szenvedtem a legjobban, úgyhogy most már reménykedem, hogy talán majd másodjára megúszom!

Pilinke! A Pocak-kuckóban lehet kapni kimondottan kismama nylon harisnyanadrágot. Kb. 400 Ft körül van az ára. Ez a 3-as metró végállomásánál van. Azt hiszem a Kismamában benne van a pontos cím is.

Kata007! Tényleg több, mint egy hét múlva a nyákdugó távozása után szültem. Istenem, milyen régen is volt! De most már rajtatok a sor! Kép
Menta
menta

Lella! Én valahol azt olvastam hogy a terhesség egész ideje alatt nõ a mell, amit én nem akartam elhinni, de nekem így a 26. hétig egyfolytában nõtt. Pedig én azt sem tudtam elképzelni, hogy az eredetinél nagyobb lehet, általában 80 C - 85 B melltartót hordtam, most pedig a 90 D-be alig férek bele. De szerintem ez is egyénfüggõ, hogy kinek meddig vagy mikor és mennyit nõ.

Ha már cicitéma, nekem is szokott viszketni, de idõnként iszonyatosan fáj is néhány percen keresztül. Ez szerintetek normális? Pedig most már nem olyan érzékeny, mint az elején, de ez a néhány percig tartó erõs fájdalom gyakran elõjön.

Sasha! Jó neked, hogy tudsz még bulizni, én már sehol nem érzem jól magam. Nem tudok rendesen felöltözni, 100 kilósnak érzem magam, nem ihatok semmit... De az én párom nem zavartatja magát, tud nélkülem is bulizni. Ha megyünk valahova, én korábban hazajövök, és õ akkor kezdi jól érezni magát. De legalább õ szórakozik.

Sheila!

Olyan jó volt olvasni a beszámolódat! Mégegyszer gratulálok és nagyon-nagyon sok boldogságot nektek!!!

Zsanci (26)
zsanci

Sziasztok!

Forti: Te egyáltalán nem szedsz magnéziumot? Én a terhesség elejétõl fogva szedem. Feljebb írtam, hogy elõször a Magne B6-ot, aztán váltottam a Magne-vitálra. Nekem is sokat keményedik a pocakom, a doki szerint erre az igazi megoldás a pihenés. Egyébként szerintem ez is alkati kérdés, van, akinek egyáltalán nem keményedik, és van, akinek már a terhesség közepétõl. Szerintem a napi 3-4 az még bõven belefér.
A babák többnyire csak a terhesség vége felé fordulnak be, van, amelyik baba csak a szülés elõtti napokban hajlandó ezt megtenni. Nekem kb. a 4. hónapig mindkét baba fejvégû volt, erre most az egyik szépen fogta magát, és keresztbe fordult. Most én is izgulhatok, hogy méltóztatik-e szülésig visszafordulniKép
Sheila: imádom az ilyen beszámolókat, gratulálok Nektek!
Viki

Köszi Sasha!
Akkor azt hiszem ez történt. Kép

Zsunya
zsunya (zsunya)

Sziasztok

Ma reggel ismét a második vagyok. Kép Ma tudtam volna aludni, de fogászatra kell mennem.

Viki
Én csak az Elevitet szedem, abban is van egy kicsi adag magnézium, csak itt olvastam hogy ajánlatos mellé szedni külön, a haskeményedések végett. Csak azért kérdeztem, hogy akkor most külön is kell, vagy egyenlõre az elég ami az elevitben van.

No nem is jártatom most tovább a számat, lassan készülõdnöm kell. Minden pocakosnak frontmentes napot kívánok mára.

Forti (26+4)

Kép
Kép
forti

Jo reggelt mindenkinek ! én a mai napig elmegyek szorakozni és engem egyátalán nem zavar a pocakom a hétvégén megint megyünk el a kispapával 3 napra én már ugy várom Kép na befejezem a száj jártatást mert megyek az orvoshoz este jövök ÜDV csics 27+
csics

Sziasztok pocakosok!KépKép

SHEILA, micsoda gyonyoru szulesed volt, azaz szulesetek a kispapavalKépKépKépKép. A gatvedelem is nagyon megerte!!! Megegyszer nagy-nagy gratula es puszika a pici Melissanak!KépKépKép

Viki, koszi!KépKép

Conti, Zsanci, KépKép

Sasha - reggelire kakao az agyikoba, es meg bulizni sem akar elmenni nelkuled - eeeeeeeez igeeeeeeeeeen, most mar ertem, miert szeretnetek akar 4 babat is!KépKépKépKép Ilyenek is maradjatok orokre!!!!Kép

Kataaaaaaaaaaaaaaa, jo reggelt, hogy vagytok?KépKépKépKépKépKépKépKép

Lella 20+1
lella

Forti,
Ép ma szándékozom menni az elsõ alkalomra, ha jól tudom ma kezdõdik a kórházban. Már nagyon kíváncsi vagyok ráKép. Ez a hirtelen nagy meleg engem is megbénított, belegondoltam, hogy mi lesz még késõbb és komolyan megrémültem.Kép A hasikeményedéssel kapcsolatban szerintem a dokidat faggatsd ki, õ biztosan tudni fogja. A "befordulás" pedig tényleg csak az utolsó hetekben van, én még javában érzem, hogy néha keresztben van a pocimban a drága.Kép

Pilinke,
Van kismamaharisnyanadrág, én is azt hordom már egy ideje. A Brendonban is lehet kapni, de ott elég drága, igaz nagyon jó minõségû. Én Újpesten vettem még a MegaTys közelében van egy üzletház, aminek az elsõ emeletén van egy kismamabolt, ott lehet kapni 3-4 száz-ért.

Sasha, szerintem azért viszkethet a melled, mert növöget.Kép Legalábis én úgy vettem észre, hogy pl. a hasam is akkor viszket amikor nõ pár centit. Aztán utána elmúlik. Persze én is minden nap krémezem magam mindenhol. A mellbimbókat viszont nem szoktam kihagyni (igaz a legtöbb helyen ezt írják), mert ha nem kenem be, másnapra kireped és hámlik.

Sheila, nagyon köszi a beszámolót! Minden jót kívánok nektek!!!Kép)))

Pusz,
Ilke 30

KépKép
KépKép
ilke

Pilinke!

Amit Ilke irt, az a Pocak kuckó, ne keress másik kismamaboltot ott!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kata
Szerintem nincs is piszkos fantáziád. Csak ugye az ember tökéletességre törekszik (minden téren Kép).
A pózokról nagyon igazad van.Kép Nekem még nincs túl nagy pocim, de hát igyekszünk vigyázni rá, és a végén röhögésbe fulladunk.

A hátfájás már nekem is megvan. Persze sokat dolgozom a gép elõtt, úgyhogy már eleve is hátfájós voltam. De most már a vállam is szokott, és hol van még a vége. De a kispapa egyre jobban fejlõdik masszázs terén Kép Beiratom valami tanfolyamra KépKép

A tonikról én is hallottam. Anyám szerint az õ ifjú korában mintegy abortuszként használták, de lehet, hogy késõbb segít a befejezésben.

Vasárnap éjjel a nagy vihar alatt teljesen meg volt ijedve a babám. Nagyon dörgött az ég, és a dörgések után össze vissza rugdosott. Meg lehetett figyelni, hogy a dörgés után csinálja. Szóval ez azt jelenti, hogy hallotta, nem?

Hát lányok (végzõsök) úgy látszik ez a hidegfront nem jött be. De azt mondják, most már nem lesz olyan fülledt a levegõ. Az is valami.

dec8 (21)
dec8

Kellemes hetet minden pocaklakónak és kismamának! KépKépKépKépKép

Sheila!
Fantasztikus ez az élménybeszámoló! Így elsö babásan nagyon sok információt merítek az összes születés-sztoriból, mégis, a legjobb az egészben, hogy megosztod velünk azt a nagy örömet ami ért!Kép Biztos nagyon jó érzés szoptatni, ez a bizonyíték arra, hogy a tested tökéletes munkát végzett és mindenre felkészült az utóbbi hónapokban! Milyen volt tegnap az elsö otthoni fürdetés? Élvezte Melissa a finom meleg vizet?

Sasha!
Én is szeretnék örülni az esönek! Itt annyi van belöle, biztos nagyon jól éreznéd magadKépKép! Ha a röpke esö után mégis visszatérne a meleg, küldj egy szeletet belöle! Döntöttél már orvos és kórház ügyében? Te e héten mész újra uh-ra, ugye (vagy keverek valamit)? Sikerült olyan idöpontot kapnod, hogy ottlehessen a kispapa is? Ja, látom, hogy kezdenek keménnyé válni az akrobatikus rock and roll edzéseid?Kép

Zsunya!
Akkor el kell kezdenünk szorítani! Várjuk az új híreket! Minten jóóóóót!!!KépKépKép

Viki!
Gratulálok, csak a legszerencsésebbeknek adatnak meg ikrek! Ügyik vagytok és pár hét múlva is azok lettek. Ugye Te írtál a gerinctornáról? Van egy-két könnyen elmagyarázható alapgyakorlata, amit bármikor csinálni lehet? Tényleg érdekelne!Kép Nomeg olyan jó, hogy ikres kismama is van most köztünk, úgy megnézném azt a képet!!!

Kata!
Nagyon tudlak irigyelni benneteket a tegnapi bográcsolásért! Felkorbácsoltad az étvágyamat!!! Rendesen be tudnék pakolni mondjuk "tüzön fött" lecsóból vagy halászléböl. Jajj, még gerjesztem is magam... No nem baj, júliusban bepótolok minden kimaradt gasztronómiai gyönyört!Kép Ja, erröl jut eszembe:

Lányok!
Szabad babával a pocimban eröset ennem? Azt tudom, hogy a sok sót nem ajánlják, mert attól gyülik a víz, másról nem-igen beszélnek. Mivel fogalmam sincs, ezért az eröset csípösre redukáltam és csak ritkán (úgy heti 1x) eszem.
Most pedig egy biztos nagyon buta kérdés: érzi a baba az ételek ízét amit megeszek? Kicsit? Nagyon? Mert ha nagyon, akkor nem fogok novemberig eröset enni...

Pilinke!
Hogy vagy, olyan kíváncsi vagyok, hogy hogy érzed magad így az elsö harmad legvégén! Mindannyian olyan mások vagyunk, rajtam még mindig nem látszik semmi, a hasam "feszesebben", de ugyanolyan nagy mint ezelött volt. Téged meg már szorít egy-két darab...

Bringa!
Tonik, tonik, tonik, már körmölöm is. Inkább ezt kelljen bevetni, mint a túl korai érkezés fenyegessen, ugye?

Csipkebogyó
14+4
csipkebogyó

Sziasztok!

na jol elastam magam 5 napra a mult heten Gardonyba. Igaz, csinaltam netet oda is, de csak leveleztem Kép))
szetvertuk a fel hazat, elkezdtuk kialakitani a nagymaminal a baba-mama szobat. keritest csinaltam, festettem, es ugy de ugy pofaraestem tegnap!
Na jo, terdre.... kek, zold lila a terdem, de Pockot nem hatotta meg ez sem.
Meg egyben, de egyre hisztisebben....

tudom, kitartas Kép
m (37?)
martina

Dec8, Csipkebogyo, hatfajasra itt talaltok gyakorlatokat:
[url=http://www.holgyforum.hu/csalad.asp?newsid=8063" TARGET="_top]http://www.holgyforum.hu/csalad.asp?newsid=8063[/url]
De ezenkivul barmilyen pld.felkaros evezes, oldal-kiemeles, stb. jo ra, persze nem kell sulyzoval csinalni, viszont szabalyos legyen.Kép

Nekem nem is faj, neha-neha elkezdi, de en azonnal tornazom ra egy jot, s semmi gondom vele /kopp-kopp-kopp/Kép

Dec8, tutira hallja a hangokat, nalam a hetvegi lagzi-zajra reagalt ugyanigy a baba, majd kidolt a haza fala, annyira tancikalt KépKép

Martina, mar-mar az utolso napokat taposod, hamarosan a te szules-storydat olvashatjuk, de jo is lesz ugye?Kép, en innen szugeralom a pici-pocolakodat, hatha beindulKépKép

Kata, szugi-szugi megy am neked is a jotekony osztonzesKép /Dooooojika, menjen feled is, vagy meg varjunk egy-ket hetet?KépKép/
lella

Sziasztok,

Rég nem jártam közöttetek (múlt héten szabin voltam), de jó sürü volt az élet...
27-én szombaton esküvő - nagyon klasszul sikerült, nem is lettem rosszul a ruhában, szóval minden jól ment.
29-én hétfőn genetika az I. Nöin - az UH-n minden rendben volt, ás kideritették, hogy az ürhajós KISFIÚ!!! Szóval már kezdtem teljesen megnyugodni, amikor behivtak a leletért, és a doki közölte, hogy az AFP-m és a korom alapján ezek után még mindig 1% a valoszinüsége a genetikai rendelleneségnek, ami miatt amniocentézist javasolnak... Hát, fordult velem gyet a világ. Mondtam, hogy én ezt nem tudom itt egy perc alatt eldönteni, mire adott másnapra egy idöpontot, mondván, hogy ha úgy gondolom, ne menjek el... Az orvosomat még felhivtam, hogy mit javasol - persze nem foglalt igazán állást, de inkább a vizsgálat mellett volt. Ezek után átbögtem a délutánt, hogy akkor most mi legyen, de végül elhatároztam magam, hogy legyen amniocentézis - nem birnám elviselni a bizonytalanságot. Másik baba még mindig lehet, de beteg gyereket nem szeretnék...
Igy aztán másnap elmentünk, megvolt a vizsgálat - elég kellemetlen, mert az ember méhe egy marha nagyot rándul, amikor beleszúrnak, de egyébként nem gond. Utána 2 nap fekvés, egész héten nem mentem dolgozni - szerencsére semmi aggasztó utótünetet nem tapasztaltam a kezdeti keményedéseken kivül. Eredmény 3 hét múlva (most már csak 2 hét, mert azóta eltelt már egy...)
Hát ilyenekkel múlattam az időt...

Mindenkinek üdv,
Zita
ParaZita

Sheila!
Nagyon jó volt olvasni a beszámolódat, sajnos a szülés utáni korházi ottartozkodásról nekem sincsenek szép emlékeim olyan nyügös voltam.
Remélem viszonylag csöndben telt az éjszaka, minden jót nektek és sok egészséget Melissa babának.

Csipkebogyó!
Szerintem ami jól esik azt nyugottam eheted még a csípõset is, inkább majd a szopizásnál kell vigyázni az erõs füszerekkel a tejben állítolag megérzik a babák.

Martina!
Te mondtad kitartás, és szép lett az a szoba?

Mindenkinek kellemes napot!
Kato35
katalinka

Zita, gratulalok a nagy esemenyhezKépKép. Kivanom, hogy minden rendben legyen a vizsgalat eredmenyevel!!!!! /miert javasoltak, eppen neztem, te meg csak 30 vagy?????

Sasha, megneztem a penteki tablicseket is, legyszi irj at, en ma vagyok 20+1, asszem, lemaradt a tablazatban egy hetecskeKépKép. Tudom en, a szerelemKépKépKépKépKépKép
lella

Kedves Nora,

Kösz a gratulát! Jó dolog ez az esküvõ, mert az ember rengeteg jóindulatot és szeretetet kap, néha a legmeglepõbb helyekrõl...
AFP MOM-om 0,8 (kicsit alacsony), Bhcg MOM 2,5 (magas), és a kettö együtt nem nyerö, plusz a 30 év... Persze a lelkem mélyén bizom benne, hogy nincs semmi gond, hisz az AFP eredmény pontatlan is lehet, illetve ha helyes, akkor sem jelent feltétlenül bajt. De azért ez a két hét nem lesz vicces...
Közben a karommal is kell majd gyógytornára járni, mert a gipsz után tiszta merev a könyököm, nem tudom teljesen kinyújtani.
Kezdtem már kicsit besokallni: a bal karom "béna", nem emelhetek, hajolni egyre nehezebb a hasammal, izgulok az eredmény miatt, majdnem szétverték a fürdõszobát, mert áztattuk az alattunk lakót, a fölöttünk lakó meg minket áztatott be...
Tulajdonképpen szinte jó volt bejönni dolgozni, mert legalább elterelõdik a figyelmem a problémákról...Kép

Helló,
Zita
(20+3)
ParaZita

Csipkebogyó!
Azt olvastam valahol, hogy a babák megszokják a jellegzetews izeket, és ezért kisgyermekként is jobban reagálnak. Tehát ha te sokat eszel erõs kajákat, akkor valószinûleg a babád is ha nagyobbacska lesz jobban fogja birni a csipõsebb dolgokat. Ez olyasmi kapcsán olvastam, hogy a különbözõ kultúrák teljesen eltérõ fûszerei miért nem izlenek kicsi babáknak, mig a saját kultóráik adta kajákat meg megeszik. Ugyonitt volt arról is, hogy valamelyest felveszik az anya bioritmusát, ha az szabályos és markáns. Pl a kocsmáros gyereke hajlamos lesz késõn feküdni és késõn kelni. Természetesen nem genetikai okokból, hanem anya ébren és nem ébren töltött idõszakaiból tanulva.
Szerintem nagyon érdekes. De nem tudom, hogy ez valóban igy van e..

Bocs hogy hosszú lettem. Kép

Ja! Ma éjjel félóránként volt egy perc egészen erõs fájásom. Ötször. Aztán semmi. Megint csak próbálkozik ez a csibész. Kép

Zsunya
zsunya (zsunya)

Sziasztok,

Kellemes hetet mindenkinek.A vegen levo kismamaknak kitartas a babuciert az elejen es kozepen levoknek pedig azert hogy mar nemsokaig kell dolgozni....
Legalabb is en ugy vagyok vele hogy alig varom hogy otthon legyek,bar addig meg van egy kis idoKép(((

Latom egyre tobben vagyunk itt akik csaszarosok.Hat igen ez van,de azert varjuk majd az ilyen jellegu szules beszamolokat isKép))

A hetvegen voltunk a Megatoysban,korulnezni szigoruan,a ferjem olyan edi volt,mert meg volt lepodve hogy csak kismamak voltak a vasarlok.Hat kerdeztem hogy miert mit va

Pilinke,
Van olyan hogy kismam harisnya nadrag,de tobb baratnom szerint nem eri meg venni mert leporog a hasadrol.Jobb megoldasnak tunik a nagyobb harisnya vasarlasa.

Ilke,
Nekem is szokott viszketni a hasam es igen az a novestol van.

Csipkebogyo,
Erdekes mert en nagyon kivanom az eros dolgokat,persze nem a meregerosre gondoltam.Nem hiszem hogy problema lenne heti egy ket eros etel.
Nekem is hamar megnott a hasa mes a 16. het vegen mindenki azt kerdezi hogy hany baba lesz mert tul nagy a hasam.Hat igen de en nagyon vekony voltam es igy csak elore no az ember hasa ,nem?Eddig 3 kg-t hiztam,bar ezt is az elmult 3 hetbenKép))

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok Lányok!

Visszajöttem kicsit nosztalgiázni.

Gratulálok szilvinek és Sheillának a babákhoz, kívánom jól teljenek az elsõ napok, hetek.

Mi már kezdünk túl lenni a "nehezén", a lányzó kezdi kialakítani az életrendünket Kép. Szigorúbb mint egy nagyfõnök ...
Most mennem kell mert ébredezik. Még visszanézek.
Bubu
bubu

Nora
Köszi a linket.

Képzeljétek én még mindig nem híztam. nekünk nics mérlegünk, a rendelésen meg sosem mérnek le, úgyhogy hétvégén anyámnál lemértem magam és semmi fejlõdés. (Az elején még fogytam is, csak az jött vissza)
Normális az hogy a félidõben még ugyanannyi vagyok mint elõtte voltam?

Sasha
Alszol? Hiányzik a táblázat. Csak abból tudom, hol tartok. Egyébként én tökre stimmeltem benne. Kép Szóval tökéletes vagy Kép

Sheila
Nagyon jó volt a leírás. És köszi. Sok bodogságot és nyugit a babázáshoz.

Zita
Gratulálok, majd küldöd a képet? Drukkulok az eredményért. Bár biztos nem lesz semmi baj. A legrosszabb a várakozás.

Kata
Te is hol vagy? Remélem forgatsz (mármint Dórit) Kép

dec8

dec8
dec8

Sziasztok Lányok!
Csinálok egy - remélem - utolsó bevásárlást a Pólus tescoban anyuval és a hugommal, szülés elõtt. Veszek is gyorsan, ahogy Bringa mondta egy Tonicot aztán meglátjuk, mire jutok.
Sheilának és az Apukának sok-sok gratuláció!
Szilvi
Szilvi

Sziasztok!

Küldtem elöbb egy kisregényt, de elszállt az éterbenKép brühühüKép

Akkor újra, de már csak a táblázatot!

Sheila!

Neked azért mégegyszer!: Minden jókívánságom a tied. Fantasztikus lehetett a szülés!Kép

Köszönöm a cicis hozzászólásokat! Tényleg lehet benne valami, hogy nõ, mert nem mindig viszket csak ha rájön!Kép

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Hetek/napok[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Robi 40 / 1 27 év/1.b. Budapest 04.29 [size=-2]Péterffy Sándor Kórház[/size]
[size=-2]2.[/size] Szilvi 39 / 3 28 év/1.b. Budapest 05.03 [size=-2]HIETE / Dr. Dancsó[/size]
[size=-2]3.[/size] Zsunya 39 / 5 25 év/1.b. Budapest 05.13 [size=-2]János Kórház[/size]
[size=-2]4.[/size] Csilla1 38 / 4 31 év/2.b. Budapest [size=-2]X.[/size] 05.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]5.[/size] Dojika 37 / 4 28 év/1.b. Budaörs 05.21 [size=-2]Schöpf-Mérei Kórház/Dr. Dulka[/size]
[size=-2]6.[/size] Margaréta 37 / 2 26 év/1.b. Budapest 05.25 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen[/size]
[size=-2]7.[/size] Mano 37 / 1 29 év/1.b. Budapest 05.25 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]8.[/size] Vicamama 37 / 1 31 év/2.b. Pécs 05.26 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]9.[/size] Bori 36 / 5 32 év/3.b. Kisbodak 05.30 [size=-2]Mosonmagyaróvár[/size]
[size=-2]10.[/size] Kata007 36 / 3 35 év/3.b. Miskolc 05.31 [size=-2]Miskolc Megyei K. / Dr. Gyurkó[/size]
[size=-2]11.[/size] Martina 36 / 2 28 év/2.b. Budapest [size=-2]XXI.[/size] 06.01 [size=-2]BM Kórház / Dr. Gerencsér[/size]
[size=-2]12.[/size] Norci 36 / 1 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XI.[/size] 06.02 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]13.[/size] Törpi 36 / 1 26 év/1.b. Budapest 06.02 [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]14.[/size] Marcsi 35 / 0 31 év/2.b. Budapest 06.09 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]15.[/size] Blano 34 / 2 24 év/1.b. Mezõkövesd 06.15 [size=-2]Eger Markhot F. K./Dr. Wernigg[/size]
[size=-2]16.[/size] Any 34 / 0 34 év/2.b. Debrecen 06.17 [size=-2]Debreceni Kenézy Kórház[/size]
[size=-2]17.[/size] Kato 34 / 0 27 év/2.b. Budapest [size=-2]XIII.[/size] 06.17 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Szép[/size]
[size=-2]18.[/size] Pucúr 33 / 5 29 év/1.b. Budapest 06.15 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Radványi[/size]
[size=-2]19.[/size] Katesz 32 / 0 26 év/1.b. Budapest 06.30 [size=-2]Nyírõ Gyula K. / Dr. Szakonyi[/size]
[size=-2]20.[/size] Gumicukor 31 / 4 25 év/1.b. Budapest 07.05 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
[size=-2]21.[/size] Beszti 31 / 2 27 év/2.b. Szigethalom 07.06 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Harsányi[/size]
[size=-2]22.[/size] Dió 30 / 4 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XIV.[/size] 07.10 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]23.[/size] Conti 30 / 3 34 év/2.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 07.12 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]24.[/size] Ilke 30 / 1 26 év/1.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 07.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Szigeti[/size]
[size=-2]25.[/size] Halacska 29 / 5 30 év/1.b. Kistarcsa 07.17 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
[size=-2]26.[/size] Nyuszi 28 / 0 32 év/1.b. Budapest [size=-2]XIV.[/size] 07.28 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Bábinszki[/size]
[size=-2]27.[/size] Zsanci 27 / 0 28 év/1.b. Budapest [size=-2]XIII.[/size] 08.05 [size=-2]MÁV Kórház/Dr. Mészáros Márta[/size]
[size=-2]28.[/size] Malacka 26 / 4 36 év/2.b. Budapest 08.08 [size=-2]Szent István Kórház/ Dr. Petik[/size]
[size=-2]29.[/size] Csics 27 / 3 26 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 08.08 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]30.[/size] Forti 26 / 4 30 év/1.b. Budapest [size=-2]XIII.[/size] 08.09 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Tûzkõ[/size]
[size=-2]31.[/size] Djeszter 26 / 0 29 év/2.b. Budapest 08.12 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]32.[/size] Zsani 25 / 1 28 év/2.b. Budapest 08.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]33.[/size] Anda 24 / 1 27 év/1.b. Budapest 08.16 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]34.[/size] Petra 24 / 4 27 év/1.b. Budapest 08.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]35.[/size] Viktória 24 / 5 23 év/1.b. Budapest 08.23 [size=-2]Csepeli Weiss Manfréd Kórház[/size]
[size=-2]36.[/size] Iddi 23 / 6 36 év/2.b. Budapest 08.28 [size=-2]Szt. János Kórház / Dr. Zeke[/size]
[size=-2]37.[/size] Nóra 23 / 5 24 év/1.b. Miskolc 08.29 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Dobos[/size]
[size=-2]38.[/size] lomis 22 / 5 26 év/2.b. Érd 09.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]39.[/size] Zsóka 20 / 5 24 év/1.b. Budapest 09.12 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]40.[/size] Kriszti 21 / 1 30 év/3.b. Galgamácsa 09.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Fábián[/size]
[size=-2]41.[/size] Nyusza 20 / 6 26 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Ádám[/size]
[size=-2]42.[/size] Dec8 21 / 0 24.év/1.b Budapest [size=-2]XXI.[/size] 09.17 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]43.[/size] Gyöngyöske 20 / 5 30 év/2.b. Miskolc 09.19 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Sándor[/size]
[size=-2]44.[/size] ParaZita 20 / 3 30 év/1.b. Budapest 09.21 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]45.[/size] Lella 20 / 1 33 év/2.b. Tripoli 09.23 [size=-2]Oi Clinic[/size]
[size=-2]46.[/size] Edina 19 / 1 24 év/1.b. Portugália 09.30 [size=-2]Maternidade Daniels de Matos[/size]
[size=-2]47.[/size] Sasha 18 / 5 23 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 10.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]48.[/size] Bolegajudit 17 / 6 28 év/2.b. Szomolya 10.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]49.[/size] Sch_moncsi 15 / 4 25 év/1.b. Bécs 10.12 [size=-2]Wilhelminen K./Dr. Peter Taussig[/size]
[size=-2]50.[/size] I_ancsa 17 / 1 30 év/1.b. Budapest [size=-2]VII.[/size] 10.13 [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Kocsis[/size]
[size=-2]51.[/size] Kataa 15 / 6 27 év/1.b. Budapest [size=-2]IX.[/size] 10.22 [size=-2]Nyírõ Gyula Kórház[/size]
[size=-2]52.[/size] Lora 15 / 4 25 év/1.b. Várpalota 10.27 [size=-2]Dr. Bikkes József[/size]
[size=-2]53.[/size] Szilcsike 14 / 4 26 év/1.b. Budapest [size=-2]XXI.[/size] 11.01 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]54.[/size] Csipkebogyó 14 / 4 26 év/1.b. Németország [size=-2](XVII.)[/size] 11.03 [size=-2]Dr. Engelhardt[/size]
[size=-2]55.[/size] Mj (Móni) 11 / 6 29 év/1.b. Törökbálint 11.19 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Fábián Sándor[/size]
[size=-2]56.[/size] Pilinke 11 / 6 26 év/1.b. Budapest 11.20 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]57.[/size] Kamelia 10 / 6 23 év/1.b. Helsinki 11.26 [size=-2]Helsinki Nõgyógyászati Klinika[/size]
[size=-2]58.[/size] Kisvakond 7 / 1 32 év/2.b. Budapest 20.dec [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]</pre>

sasha

Kép
sasha

Csipkebogyó!

Szerintem semmi baj az erösekkel, csipösekkel (mindent csak mértékkel viszont). Én nagyon szeretem (azért nem az Erös Pistát, de pl. azokat a kinai ételeket is, amik csipösek.).
A fiamnál is ettem, és most is. És a tapasztalatom is az, hogy ugyanezeket (ha nem is annyira csipösen, inkább több körettel (pl. rizs)) a fiam is kedveli.
Én mindig is ugy tartotam, hogy annyira nem szabad más étkezésre átállni (ha csak nem muszáj, pl. terhességi cukorbetegség, vagy erös vizesedés miatt), mert késöbb is ugyanazt fogja kapni elöször a tejen keresztül, majd késöbb a tányérjában is, amit a mama a terhesség alatt eszik. Legalábbis, ha általában otthon esznek és az anyuka föz.

Dec8!

A "hivatalos" álláspont szerint az elsö 14 hétig nem kell hizni, a 14-20 hétig 3 kiló a javasolt. Tehát ha az elején fogytál, akkor lehet, hogy épp most jó.

Beszti
Beszti

ParaZita!

Nem értem, hogy miért nem jók az AFP eredményeid. Nekem MOM 0.8, a másik érték 28 ng/ml, 32 éves vagyok és azt mondták, hogy tökéletes az eredmény!
Az UH-k szerint is egészséges a babám.

Csilla1 (még 2 nap)
Csilla1

Kedves Csilla,

A BhCG MOM-od biztos jó volt.
Én nem tudom, lehet, hogy mások a szabványok... Nekem a dokim erre azt mondta, hogy ilyen értékekre hivatalból köteles elküldeni genetikára, a genetikán meg mondták azt az 1%-ot... Lehet, hogy egy kicsit túl óvatosak. Az UH nekem is jó, de sajnos azzal bizonyos dolgokat nem lehet kisz&#369;rni (pl. a Down-kórt, ami nem csak az id&#337;sebb anyákat veszélyezteti, bár öket jobban).

Üdv:
Zita
ParaZita

Bocsi!

Csilla1!

Ne harizz léci most látom, hogy még két napKépKépKép

sasha
sasha

Sziasztok!
a szoba meg nincs keszen... meg ott tartunk hogy jol szetvertuk, es most csinalja apu be a lukakat amik keletkeztek a korabbi furasok miatt.
aztan festes, es kesz.
en meg varrok addig falvedot hogy legyen odalennt is.
meg baldachin is lesz, de nem igazi hanem szunyoghalos. azert az kell Gardonyban....

ez a tonic jol hangzik! es meg szeretem is. na varok egy hidegfrontot, szerzek egy tonicot... de pasit honnan ? ;)

m
martina

Kata007!Kép

Ha még egybenKépKép akkor persze, hogy érdekel az egy nap alatti víztelenítés csodálatos módszere, mert már minden izületem fáj (reggelre a kezeim és a lábam térdig, de az állandó)

A jövõ héten mi is megyünk az elsõ CTG-nkre. Kíváncsi leszek milyen.

Dóri hogyan viselkedik ma? Az én Dórim olyan izgága, igaz két napig csak pihizett. A lámpázást tessék szorgalommal végezni és meglesz az eredménye!

Hidegfront és tonic, jól hangzikKépKép

Tegnap és az éjszaka én is többször keményedtem, de szerencsére nem, volt rendszeres.

Puszi, Pucúr és Dóri 33+4
Pucúr

Lányok segítség!!!
A málnatea recepjét keresem de már golyózik a szemem ha valaki tudja irjon.
Köszi Kato 35
katalinka

Sziasztok,
Csilla1
Sok sikert a ket nap mulva levo esemenyhez?Ezek szerint nem kellett bemennned hamarabb?Es hogy talata ki a doki pont ezt a napot?Ez a hivatalos kiirasod?

Dec8,
Nekem a vedonom azt mondta hogy 20.hetig nem baj ha nem hizik az ember,utana ugyis fog bovenKép)))

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

Minden remenyem szerte foszlott,hogy itt legyek veletek ma/egesz heten!Kép/
Most eppen raktar pakolast kell megszerveznem,persze ne emeljek de azert legyen meg,jopofak mi!!KépKépKép
Mar fajnak a labaim,meg szerencse,hogy irodaimunkam van!!!!
Johir:penteken megyunk 3 D-sre !!!!!KépKépKépKép

Parazita
En sem ertem miert kellett menned erre a vizsgalatra,de az a szerencse,hogy ezek utan mar biztos lehetsz abban,hogy semmi baja a kicsikednekKép

GRATULALOK Melissa erkezesehezKép

Kata
Merre vagy?????????

Szia Pucur
Igerem majus vegere osszehozom azt a kertparty-t csak egyszeruen semmire sincs idomKépKép

Volt valaki tegnap a borzen??????

cupppppi,Krisztinka/21+1/Kép
krisztinka

Zita, nem konnyu neked, de koncentralj benne a legjobbra, arra, hogy nagy es nemes cel erdekeben minden -apro szenvedes- eltorpul. Eljenek a szuletendo /no es a mar megszuletett/ pici babak!!!!!!KépKépKépKép Kitartast, minden rendben lesz!!!

Dec8 en is ugy tudom, ez normalis, s en is pont ott tartok, ahol te, az elejen lement 3 kilo, ebbol ezidaig visszajott 2,5 es jol erzem magam vele!KépKép

Szia Sasha!KépKép
lella

Szijjjja Krisztinka!Kép:

Már azt hittem elmarad a "nagy zabálás"KépKép pedig úgy vágyom rá!
Hátha onnan megyek szülni?KépKép

Az UH után tessék jelentkezni, raktárat meg pakoljanak a pasik, azért vannak!!

Puszi, Pucúr 33+4

Hogy rohan az idõ, már csak 18. vagyokKép
Pucúr

Sziasztok!

Most látom hogy 5. vagyok már ...

Lella - kell az a szugerálás de nagyon Kép Kép Én már mennék ám szülni... de vannak itt elöttem még ... Szilvi, Zsunya, Csilla1... aztán jönnénk mi ugye...

2 napja iszom a málnalevél teát, azóta mintha némi fájdalmat éreznék a méhszájam környékén, lehet hogy beindul a tágulás ???
Valaki kereste a receptet, hát én vettem drogériában és egy kanálnyi kell egy csésze forró vízbe, 5-6 percig ázik és ebböl naponta 2x iszom egy csészével - mindig frissen készítve!!!

Esténként nekem is vannak jó kis keményedéseim (persze napközben is) rendszeresen, meg valószínû jóslófájások - de 4-5 után, bármiennyire is idöre jönnek vége lesz...

Holnap reggel CTG... kiváncsi vagyok mit mond, szerda este meg UH...

Lányok itt a végén, Ti hogy áltok????

Cupp Dojika 37+4

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika

Dojika:
nekem eleg volt Kép utalomutalom
ez jellemzi a hangulatomat.

Pocak kemenykedik rendszeresen, de nagyon virgonc a kislegeny Kép
sot, most epp megint olyannyira virgons, hogy huzok egy ujabb strigulat az "elverem a segget ha megszuletik" oldalra.
na jo, es kap 2-t "sokpuszmakot kap" oldalra is, mert jofiu volt es kibirta 5-ig bennt.

m (37?)
martina

Sziasztok!

Mi még mindig egyben... Kép
Szóval ennyit a hidegfrontról. Itt most is tûz a nap, alig lehet megmaradni a lakásban, bár kint sem jobb.
Azért nem jelentkeztem eddig, mert tanácsadáson voltam, aztán melltartót venni. Tegnap este sikerült 3 fehér melltartómból 3 sárgás-fehéret csinálni. Kép
Halvány gõzöm nincs, hogy került a lányom sárga pólója a gépbe.

Szóval mindenkinek köszi, a hiányolást és érdeklõdést!!! Aranyosak vagytok!
Dóri tegnap nagyon furin mozgott, és azt hiszem megvan az oka. Most nem farfekvéses, hanem haránt... Kép A dokibácsi szerint elkezdett helyezkedni... KépKépKép

Csipkebogyó!
Ne tudd meg, hogy én azért izgultam, hogy nehogy éjszaka menni kelljen, mert úgy tele voltam gulyással.

Zsunya, Martina!
Ti még mindig itt???? Kép

Pucúr!
Szóval nekem egy kicsit idõs védõnõm van, de imádom. Kép Már csak azért is mert nálam 3. baba lévén elismeri, hogy már van tapasztalatom, és nem beszél fölöslegesen. Viszont tanácsot adott a vizesedéssel kapcsolatban.
Állítólag a fehérje nagyon jó vízhajtó. Szóval ajánlotta nekem, hogy a túrós palacsinta töltelékjét egyem, palacsinta nélkül. Kép Vagyis túró, cukor, vanília, mazsola, nyers tojás összekeverve. Kicsit furának találtam, de ismétlem, mivel még sosem mondott hülyeséget, kipróbáltam. Ne tudd meg, hogy már este is éreztem, hogy gyakran járok WC-re, de reggelre egy szem víz nem volt rajtam. Ja és még az is lényeges, hogy ha pisilni kell, azt nem szabad visszatartani. Amilyen gyorsan tudsz, irány a WC.
Én azóta nem vagyok vizes, de ha egy picit is érzem, azonnal a fehérjére megyek rá. Nálam bevált.
A vízhajtókkal tényleg vigyázz a magzatvíz miatt!!!!

Dojika!
Igaz nem én kerestem a tea receptet, de egy csészébe egy kanál, ok. De milyen kanál???????? Kép Én is elkezdeném.
A keményedés nálam is megvan. Igaz nem állandóan, de nagyon gyakran. Aztán én érzek még olyan furcsa nyilallást a hasam alján. Csak egy pillanat, de nagyon fájdalmas. Számomra ez ismeretlen érzés... Kép
Holnap nekem is NST 2-kor. Kíváncsi vagyok hol találjuk meg a szívhangot... Kép

Kata (37.)

KépKép

KépKép
kata007

Kedves Lella,

Köszi a biztatást...Kép Mondjuk tényleg csak az érdekel, hogy az ürhajós rendben legyen, de ha az ember fel van spannolva, akkor rosszabbul vesz minden mást is... Egy kicsit a könyököm is aggaszt - nem örülnék, ha soha többet nem tudnám rendesen kinyújtani a karomat.
Kezdenek rámjönni a hangulatingadozások is, a legjobbkor... A párom szerencsére nagyon aranyos, és mindig igyekszik ápolgatni a lelkemet.

Üdv:
Zita
ParaZita

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?