Sziasztok!
Napraforgó!
Minden elismerésem a Tied, nagyon tisztellek a kitartásodért és ahogy neveled a két fiacskád.
A tápszer ára nem semmi.
+ pelus.
Van segítséged amúgy?
Gyerekeket mindig egyforma ruciba öltözteted? Nagyon nagyok, szép formásak.
Apuka ügy
, Te egy nagyon erős csajszi vagy!
Sue!
Nagyon szép a kislányod, már hiányoltalak, rég nem jelentkeztél.
Kata baba is 100-120g-okat eszik (nem mérem 2hete, de 7percet eszik az kb.120g- volt, hogy stopperoltam
és hízik mint a gép.
Ja és ő 3hónapos. 2 hónaposan 80-100g volt a max.
Dorka!
Régebben nálunk is többször előfordult, hogy nem akart enni, akkor 2x cumisüvegből adtam neki, hogy egyen már végre. Mára felismertem nála a jeleket és hagyom, eszik majd ha megnyugszik és kér. Ma volt nálunk egy ilyen, mert át kellett öltöztetni, amire végeztem berágott, megnyugtattam, azt hittem enni is fog, megint berágott, na mondom jól van, hagytam aludni. Az volt a baja, hogy nyűgös volt, itt voltak a mamám, papám és lehet, hogy túl sok volt neki az inger...
Na látod nálad is megoldódott. Szerintem ez a nem akar szopni csak ideig-óráig tart. (reméljük
)
Amúgy az ilyen esetektől én is tartok, ezért nem szívesen szoptatok máshol csak otthon (vagy ha elmegyünk Pestre, akkor kocsiban meg Brendonban szoktam). Múltkor anyósnál ment ez a cirkusz, alig vártam, hogy hazajöjjünk. Ilyenkor azt nem szeretem, hogy elkezd szopni, kitépi magát nem kell neki, a tej meg spriccel mhova.
Idegen helyen, anyós hálószobájában nem vmi kellemes...
Jobb otthon.
Majd ha nagyobb lesz, már most is látom az utóbbi időben a változást, hogy könnyebb a gyerekkel.
Chesti!
Niki baba nagyon szép, azok a nagy szemek, irigy vagyok, nekem kicsik a szemeim
Köldöksérv
Jobbulást.
Szép a súlya nődoki nem szóljon bele.
Nálatok is megváltozott a kaki állaga, színe oltás után? Lehet, hogy nem függ vele össze, de Kata 20órája nem kakilt, mire ilyen sötét mustár színűt kakilt, hígabbat.
Ma hajnalban 3kor feküdtem: fürdetés, etetés, Barátok közt, etetés, Vészhelyzet, Grace klinika, etetés, DVD film és kötés volt a téma...
Ma lehet, hogy korábban kellene lefeködnöm??
Edit