Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vagyok! Kép
NST-n voltunk, ahol minden rendben. Kép
Nem fogjátok elhinni, de ma úgy ébredtem, mint akinek minden mindegy. Vagyis most már abszolut nem érdekel, hogy mikor jön Dóri. A kritikus idõn túlvagyunk, a súlya tökéletes. Hogy megfordul-e, már az sem izgat annyira. A nagykönyv szerint utolsó pillanatban is megtörténhet, de ha mégsem, akkor belenyugszom a császárba. Tudom nekem nehezebb lesz, de most engem az érdekel, hogy Dórinak jó legyen. Ma a dokibácsi azt mondta, hogy ha nem lesz nagy, akkor meg fogom tudni szülni farosan is, hiszen kétszer már szültem és a csípõm is elég széles hozzá. Viszont én kijelentettem, hogy NEM. Ha nem fordul meg, akkor császározzon. Nem kockáztatom, hogy kitolás közben elakadjon, vagy túl rövid legyen a köldökzsinór, vagy össze-vissza repedjek, vagy az oxigén hiány miatt agykárosodása legyen. Szerintetek jól gondolom???

Nem sorolok neveket, szóval mindenkinek:
Köszi az aggódást! Kép

Andi!
Köszönöm, tényleg büszke vagyok rá! Kép

Any!
Örülök, hogy meg tudtalak nyugtatni. Remélem nálad is így lesz. Kép

Pucúr!
Én már 6-szor voltam NST-t. Ebbõl az utolsó kettõt ugyanaz a nõvér csinálta. A lényeg, hogy minden alkalommal megkérdezték, hogy tudok-e háton feküdni. Én tudok, úgyhogy nekem úgy csinálják, de láttam már a mellettem lévõ ágyon kismamát, aki oldalt feküdt. Szerintem nem fontos a hátonfekvés. Kép

Kisvakond!
Gratulálok! Boldog babavárást velünk! Kép

És akkor még valami:
Sheilának lassan kezd megjönni a tejcsi, tegnap már azzal kinlódtak. Kép A lényeg: a kis "éhenkórásznak" nem kell tovább éhezni. Különben jól vannak! Kép

Kata (37.)

KépKép

KépKép
kata007

Bocsi, a Kisvakondnak szóló üzi miatt ment el kétszer. Nem babvárás akartam írni. Kép
Azt hittem még idõben leállítottam, de nem... Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Pucur!

Igen, nagyon jó az idö, emiatt meg több a kinti elfoglaltság is. Pl. naponta kétszer 1/2-1 óra a locsolás: mivel elöl még csak most nö és erösödik a kikelt fü, kézzel kell locsolni. (+ heti egyszer fünyirás, mert hát ez is egy jó egészségi állapotban lévö kismama dolga Kép)
Ezután gyerekkel mindenféle, meg mosás-mosogatás-rendrakás (igy is ugy érzem állandóan, hogy szalad a lakás), meg sokszor babázokKépKép a szomszédban. Tegnap végre hetek óta elöször vasaltam is! Meg itt a varrás KépKép kérdése is...

Kata!

KépKép
És a doki mit mondott az érkezési idöre? Semmi újat?
A faros szülés: a helyzet az, hogy a császár, mivel mütét, nagyobb kockázatú, mint a hüvelyi szülés. Viszont lehet, hogy én is elgondolkoznék rajta, hogy inkább ilyen esetben legyen császár. Tényleg most elsösorban a gyerek a fontos.
Én nagyon nem szeretnék császárt, de csak azért, mert még szeretnék gyereket, viszont az elözetes császár után nagyobb a következö császár valószinüsége is, azaz az egész következö szülés és terhesség valamivel (ha nem is sokkal) kockázatosabb (föleg, ha esetleg nagyon közel fogannak meg egymás után a babák).

Beszti
30+6

KépKép
KépKépKép
beszti

Gitta és Halacska!

Mail ment!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Beszti!

Sajnos nem tudott semmi bíztatót mondani. Dóri jól érzi magát bent. Kép
Tudod én is tartok a császártól, de most nekem fontosabb, hogy a baba ne lássa kárát. Én már úgysem akarok több babát a korom miatt, tehát ha ez az ára, akkor inkább vállalom, nem kockáztatok.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
Én is frontérzékeny vagyok. És fõleg a hidegfrontra, fejfájás meg egyebek. Néha annyira lelassulok, hogy fel sem tudok kelni, meg szédülök, de általában egy nap alatt elmúlik. Az elején nekem is borzasztó sokat fájt a fejem, most már nem annyit, de még mindig elõfordul. Erre lehet valamit szedni? Mert nekem az orvos a kalmopirint engedélyezte, ami semmit nem ér.

Kivácsi vagyok a hétvégi front eredményére Kép

Sasha
A te babád már fejjel lefelé van? Az tök jó.

Már milyen sokan vagyunk a kétárbanKép
dec8

Sziasztok!
A haskeményedéshez egy adat: én kb a 35. héttõl vettem észre, és sosem fájt. Azt hiszem ez is alkati dolog. Kép

pusz
Zsunya
zsunya (zsunya)

Szia KAta007KépKép!

Szóval Dóri mégis inkább benn marad egy darabig még. Az jó.
Szerintem teljesen jól gondolod a dolgot, inkább csaszi mint bármi minimális baja is legyen a Dórinak!

Kataa!Kép

Estére nyugodtan vegyél be kettõ szemet egyszerre és akkor valószínûleg elmúlik a görcs.

Nyuszi!

Hát igen, és akkor még nem is mondtam, hogy az Industria kiállításon is kint leszünk (május 28.-a körül) és ott is számítanak rám. Pedig akkor már 37. héten leszünk. Lehet, hogy onnan megyek szülni?KépKép Jó poén lenne a fõnökömnek! Ha-ha

Pucúr 33+1
Pucúr

Kata,
nem olyan szörnyû a császár, mint ahogy hangzik...Nekem az elsõ császár volt, téraránytalanság miatt, és nagyon gyorsan felépültem, nem kellett több idõ nekem sem, mint a többieknek. A baba érdekében meg különösen fontos.
Viszont ha lehet, az altatást kihagynám, nekem gerincérzéstelenítés volt, mellettem meg egy csajszinak altatás és szegény tiszta diló volt két napig.
Kisvakond

off
Nyuszi, hétfõtõl a helyeden parkolok, szólj ám, ha jönni akarsz (ez lett a mami parkoló...)
kisvakond

Sziasztok!

Kisvakond!

Jajj de jó hogy minden rendben van a babóvalKép Beirtalak a táblázatbaKép

Hetty, Amy!

Nekem a Swiss Formula Aloe vera-s arckrémje van és szerintem nagyon jó. Nagy 150 ml-es tubusban van és extra hidratáló fényvédõ arckrémnek van kikiáltvaKép

Kataa!

Akkor ezek szerint a hidegfrotra vagyok érzékeny, háát nem örülök nekiKép Reméljük csak átmenetiKép

Kata!

Kép Gondoltam várok még a hiányolásoddal délutánig, úgylátszik jól tettemKép

Dec8!

Nekem is pont ilyenek a tünetekKép A baba már fejjel lefelé van, de még változhat, hiszen még félidõnél sem tartok és addig bõven fog még mocorogniKép

Haskeményedéssel kapcsolatban! Nekem volt részem már benne, kb 1-2 hete. Sokat takaritottam és mikor végre leültem babanetezni, hirtelen fel kellett állnom és akkor nagyon fura volt. De biztosan az volt!!!

És akkor a friss pocis táblázatKép

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Hetek/napok[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] szanti 42 / 4 24 év/1.b. Budapest 04.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]2.[/size] Száva 42 / 2 29 év/2.b. Miskolc 04.17 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]3.[/size] Katka2 42 / 2 27 év/1.b. Etyek 04.19 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]4.[/size] Robi 39 / 5 27 év/1.b. Budapest 04.29 [size=-2]Péterffy Sándor Kórház[/size]
[size=-2]5.[/size] Szilvi 39 / 0 28 év/1.b. Budapest 05.04 [size=-2]HIETE / Dr. Dancsó[/size]
[size=-2]6.[/size] Zsunya 38 / 2 25 év/1.b. Budapest 05.13 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]7.[/size] Csilla1 38 / 1 31 év/2.b. Budapest X. 05.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]8.[/size] Dojika 37 / 1 28 év/1.b. Budaörs 05.21 [size=-2]Schöpf-Mérei Kórház/Dr. Dulka[/size]
[size=-2]9.[/size] margaréta 36 / 6 26 év/1.b. Budapest 05.25 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen[/size]
[size=-2]10.[/size] Mano 36 / 5 29 év/1.b. Budapest 05.25 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]11.[/size] Vicamama 36 / 5 31 év/2.b. Pécs 05.26 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]12.[/size] Bori 36 / 2 32 év/3.b. Kisbodak 05.30 [size=-2]Mosonmagyaróvár[/size]
[size=-2]13.[/size] Kata007 36 / 0 35 év/3.b. Miskolc 05.31 [size=-2]Miskolc Megyei K. / Dr. Gyurkó[/size]
[size=-2]14.[/size] Martina 35 / 6 28 év/2.b. Budapest XXI. 06.01 [size=-2]BM Kórház / Dr. Gerencsér[/size]
[size=-2]15.[/size] Norci 35 / 5 27 év/1.b. Budapest XI. 06.02 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]16.[/size] Törpi 35 / 5 26 év/1.b. Budapest 06.02 [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]17.[/size] Marcsi 34 / 4 31 év/2.b. Budapest 06.09 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]18.[/size] blano 33 / 6 24 év/1.b. Mezõkövesd 06.15 [size=-2]Eger Markhot F. K./Dr. Wernigg[/size]
[size=-2]19.[/size] Any 33 / 4 34 év/2.b. Debrecen 06.17 [size=-2]Debreceni Kenézy Kórház[/size]
[size=-2]20.[/size] Kato 33 / 4 27 év/2.b. Budapest XIII. 06.17 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Szép[/size]
[size=-2]21.[/size] Pucúr 33 / 2 29 év/1.b. Budapest 06.15 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Radványi[/size]
[size=-2]22.[/size] Katesz 31 / 4 26 év/1.b. Budapest 06.30 [size=-2]Nyírõ Gyula K. / Dr. Szakonyi[/size]
[size=-2]23.[/size] gumicukor 31 / 1 25 év/1.b. Budapest 07.05 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
<SUB>24.</SUB> Beszti 30 / 6 27 év/2.b. Szigethalom 07.06 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Harsányi[/size]
[size=-2]25.[/size] Dió 30 / 1 27 év/1.b. Budapest XIV. 07.10 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]26.[/size] Conti 30 / 0 34 év/2.b. Budapest XVIII. 07.12 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]27.[/size] Ilke 29 / 5 25 év/1.b. Budapest 07.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Szigeti[/size]
[size=-2]28.[/size] Halacska 29 / 2 30 év/1.b. Kistarcsa 07.17 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
[size=-2]29.[/size] Nyuszi 27 / 4 32 év/1.b. Budapest XIV. 07.28 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Bábinszki[/size]
[size=-2]30.[/size] Zsanci 26 / 4 28 év/1.b. Budapest XIII. 08.05 [size=-2]MÁV Kórház/Dr. Mészáros Márta[/size]
[size=-2]31.[/size] Malacka 26 / 1 36 év/2.b. Budapest 08.08 [size=-2]Szent István Kórház/ Dr. Petik[/size]
[size=-2]32.[/size] csics 28 / 0 26 év/1.b. Budapest XIX. 08.08 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]33.[/size] Forti 26 / 1 30 év/1.b. Budapest 08.09 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Tûzkõ[/size]
[size=-2]34.[/size] Djeszter 25 / 4 29 év/2.b. Budapest 08.12 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]35.[/size] zsani 24 / 5 28 év/2.b. Budapest 08.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]36.[/size] Anda 22 / 4 27 év/1.b. Budapest 08.16 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]37.[/size] Petra 25 / 1 27 év/1.b. Budapest 08.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]38.[/size] Viktória 24 / 2 23 év/1.b. Budapest 08.23 [size=-2]Csepeli Weiss Manfréd Kórház[/size]
[size=-2]39.[/size] iddi 23 / 3 36 év/2.b. Budapest 08.28 [size=-2]Szt. János Kórház / Dr. Zeke[/size]
[size=-2]40.[/size] Nóra 23 / 2 24 év/1.b. Miskolc 08.29 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Dobos[/size]
[size=-2]41.[/size] lomis 22 / 2 26 év/2.b. Érd 09.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]42.[/size] Zsóka 20 / 2 24 év/1.b. Budapest 09.12 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]43.[/size] Kriszti 20 / 5 30 év/3.b. Galgamácsa 09.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Fábián[/size]
[size=-2]44.[/size] Nyusza 20 / 3 26 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Ádám[/size]
[size=-2]45.[/size] dec8 20 / 4 24 év/1.b. Budapest XXI. 09.17 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]46.[/size] Gyöngyöske 20 / 2 30 év/2.b. Miskolc 09.19 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Sándor[/size]
[size=-2]47.[/size] ParaZita 20 / 0 30 év/1.b. Budapest 09.21 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]48.[/size] Lella 18 / 5 33 év/2.b. Tripoli 09.23 [size=-2]Oil Clinic[/size]
[size=-2]49.[/size] Edina 18 / 5 24 év/1.b. Portugália 09.30 [size=-2]Maternidade Daniels de Matos[/size]
[size=-2]50.[/size] Sasha 18 / 2 23 év/1.b. Budapest XIX. 10.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]51.[/size] bolegajudit 17 / 3 28 év/2.b. Szomolya 10.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]52.[/size] sch_moncsi 15 / 1 25 év/1.b. Bécs 10.12 [size=-2]Wilhelminen K./Dr. Peter Taussig[/size]
[size=-2]53.[/size] i_ancsa 16 / 5 30 év/1.b. Budapest VII. 10.13 [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Kocsis[/size]
[size=-2]54.[/size] Kataa 14 / 3 27 év/1.b. Budapest IX. 10.22 [size=-2]Nyírõ Gyula Kórház[/size]
[size=-2]55.[/size] Lora 14 / 1 25 év/1.b. Várpalota 10.27 [size=-2]Dr. Bikkes József[/size]
[size=-2]56.[/size] Szilcsike 13 / 1 26 év/1.b. Budapest XXI. 11.01 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]57.[/size] Csipkebogyó 13 / 1 26 év/1.b. Németország 11.03 [size=-2]Dr. Engelhardt[/size]
[size=-2]58.[/size] mj (Móni) 11 / 3 29 év/1.b. Törökbálint 11.19 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Fábián Sándor[/size]
[size=-2]59.[/size] Pilinke 11 / 1 26 év/1.b. Budapest 11.20 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]60.[/size] Kamelia 9 / 3 23 év/1.b. Helsinki 11.26 [size=-2]Helsinki Nõgyógyászati Klinika[/size]
[size=-2]61.[/size] Kisvakond 6 / 5 32 év/2.b. Budapest 12.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]</pre>

Pusszancs
sasha
18-19(most nem mondták meg pontosanKép)

Kép
sasha

Sziasztok pocakosok Kép

A fronterzekenyseg engem is erint sajnos ... foleg a hidegfront , es a legrosszabb ha fuj a szel.Ilyenkor iszonyatos migrenem van , de nem akarok gyogyszert szedni a baba miatt. Viszont talaltam egy nagyon jo modszert fejfajas ellen !
Nallam olyannyira bevallt, hogy kb.fel eve fejfajas miatt egyaltalan nem vettem be semmilyen gyogyszert.
Szoval a lenyege az, hogy a nyaki illetve a vall izmait kell lazitani, masszirozni. Ugy a legjobb ha a parom csinalja , es inkabb erossebb mozdulatokkal , felfele a fej iranyaba.
Egyszer olvastam valahol, hogy miutan a fejfajast az agyi erek rossz verellatasa ( is ) okozhatja , ezert segit egy enyhe masszazs.Probaljatok ki hatha nektek is segit ...

Mi szerencsere jol vagyunk ! Bekesen novesztem a pocakom ... hat eleg rendesen no , ami azt illeti ! Letezik, hogy mar a 11 heten latszik rajtam ? Mondjuk eleg sovany voltam alapbol de akkor is , nem tul gyors ez egy kicsit ?

Kisvakond,

Gratulalok a babadhoz !
Vegre van nallam fiatalabb kismama a tablazatban Kép...

Kata007 ,

Kitartas! Bar en csak a sajat velemenyem tudom mondani, de talan a csaszarral jobban jartok mindketten ! Manapsag azert mar nagyon profin megcsinaljak ezt is, Dorinak mindenkeppen konnyebb lesz es te legalabb meguszod az altaji problemakat !

udv Mindenkinek !
kamelia
kamelia

Sasha!
Lella egy hettel idosebb nalam.
Edina 18+5
edina

Lányok!

Most néztem utána, nekem a 14. héttõl keményedett a pocim. Nem gyakran, de éreztem. Nekem nagyon bevált a Magne B6. Igaz volt olyan, hogy napokig nem kellett egy szem sem, de ha mondjuk a városba készültem, vagy tudtam, hogy most többet fogok járkálni, akkor reggel bekaptam kettõt.
De jó is lenne most bekapni néha-néha egy szemet. Kép Nekem most már fájdalmas a keményedés.
Irigyellek benneteket akik a II. trimeszterben jártok. Nekem az olyan csodálatos volt.
Na jó, tudom Ti meg engem irigyeltek, de hát ez így van rendjén, nem? Kép

Örülök, hogy helyeslitek, hogy inkább a császárt választom. Viszont ez az altatás téma eszembe sem jutott, még jó, hogy nektek igen. Nekem olyan természetesnek tûnt, hogy nem engedem altatni magam, de igazatok van, azért jó lenne ha errõl a dokim is tudna. Kép

Kata (37.)

KépKép

KépKép
kata007

Edina köszi a figyelmeztetéstKép

Átirom, de már igy marad, nem dobok új táblát, majd a hétfõiben javitom.

Lányok ne harizzatok ha valkinek nem jó az idejeKép A kerületek is nagyok letettek majd a héfõiben kijavitom hogy jobb legyenKép

sasha

Kép
sasha

Sasha!

Te jó ég! Nem lehetne inkább két 12-es sorszám??? Kép
Ez valami jel a frontra???
Azért jó lenne ha a mai anyák napján részt tudnék venni délután. KépKépKép

kamelia!
Talán igazad van az altájjal kapcsolatban. Kép Csak tudod eszembe jutott amikor a kicsit szültem. Akkor volt egy császáros a szobában, és rossz volt nézni amikor felállt az ágyból. Meg hát a császárosokat nem engedig haza olyan hamar. Na jó, ez már 7 évvel ezelõtt volt.

Kata (37.)

KépKép

KépKép
kata007

Kata!

Nekem császár volt az elsõ és épp most beszéltük meg a dokival, hogy ez is az lesz. Engem az elsõvel altattak, de most a spinális érzéstelenítést helyezte kilátásba. Én meg pont azon töprengek, hogy vajon melyik a jobb? Emlékeim szerint nagyon hamar felépültem. Viszont akinek akkor spinális érzéstelenítése volt, annak szörnyen fájt a feje napokig.
Hát nem tudom....
Van valakinek tapasztalata?

üdv

any
any

Sziasztok,

Sasha,
Legyszi javits a tablazaton mert 15+3 vagyok.Koszi szepen.

Kisvakond,
De jo vegre itt egy kismama aki mar szult csaszarral es tud nekem tanaccsal.Az e mail cimem elerheto a profilomban,szivesen vennem ha irnal ,mert nekem is csaszar lesz....

Puszi mindenkinek
Kataa
15+3

Kép
Kép
kataa

Edina!

Köszi a figyelmeztetést ,javítom, de majd csak a hétfõiben fog látszani, nem dobok most újat.

puszi
sasha

Kép
sasha

Sasha!

Nálad már ott a front? Kép

Edinának már válaszoltál egyszer. Kép

Emlékeztetsz most magamra, a Sheila szülése elõtti éjszakán. Emlékszel? Akkor én írtam félre a dolgokat. Kép

Kata (37.)

KépKép

KépKép
kata007

any!
Hát én nem tudom ki, hogy van vele, de én szeretnék ébren lenni. Szeretném hallani amikor Dóri felsír, szeretném megnézni. Én tuti nem akarom az altatást.

Kata (37.)

KépKép

KépKép
kata007

Lányok lehet hogy mégis újat kéne dobni??? Ennyi bakit egyszerreKép Ne harizzatokKép

Kata!

Ha hétfõig nem jön meg Dóri baba, akkor te is a 12. sorszámot fogod viselni ok?

sasha

Kép
sasha

Sasha!
Mail ment!
Ha mégis újat dobsz, az új táblázat elõtt feltétlenül olvasd el!!!!!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

OFF!
Segítsetek!
Holnap Mónika névnap. Ez az igazi Mónika vagy sem? Mert ugye Katalin sem egyszer van, de a novemberi az igazi.

Köszi! ON!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sasha!
Csak nem tavasz van??? ;)
Edina
edina

Kata!

Igen, ebben teljesen igazad van. Azt hiszem inkább annak fogok utána olvasni, hogy hogy lehet elkerülni a "velejáró" szörnyû fejfájást.

any(34.)
any

Kata!

Nem tudom mi van! Teljesen azt hittem hogy jó a táblázat. Azt hogy mégegyszer irtam Edinának annak köszönhetõ hogy 2 ablak volt megnyitva egyszerre és azt néztem amelyikbe nem a választ irtam és ....
Ja van egy jó hiremKép 10. sorszámot fogod viselni hétfõn, mert az elsõ 3 kismama már majdnem a 43. hétben járna és ugye alapban nem engedik addig hordani és nem is jelentkeztek hogy mi van (remélem nem kerülte el a figyelmemet). Úgyhogy kivettem õket.

puszi
sasha
18+

Kép
sasha

Kata!

Egyre gondoltunkKép A mailt most olvastamKép

Köszi!

sasha

Kép
sasha

Kataa, én úgy vettem észre, hogy a lábgörcsre a kálcium a legjobb. Ha valamelyik nap nem iszom (gyümilevet vagy pezsgõtablettát) akkor tuti begörcsöl hajnal fele. És van egy jó módszer, ha begörcsöl rögtön ki kell ugrani az ágyból és ráállni a lábra, tutira elmúlik pár másodpercen belül. Tudom ez elég hajmeresztõen hangzik, de én egyszer nem kelltem fel, utánna napokig alig bírtam lábraállni.

Pucúr, nem hiszem el, hogy a 37. hétre Te még ilyeneket tervezek, vagyis a fõnököd! Jól meggondoltad?

Sasha én IV.kerületi vagyok, beírnád? Köszike.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Sasha
Csipkebogyó is, és én is 14+1-et tapossuk, javítsd légyszi.

Köszi

Szilcsike (14+1)
szilcsike

Sasha!

De a végén nehogy én legyek a 13. Hétvégén elutazunk lakziba, jó messzire Pesttõl és nincs kedvem onnan felrohanni, vagy ott szülni.

Ilke, Morgensen!

Mail-t megkaptátok?

Norci
Norci

Szilcsike! Csipkebogyó!

Javitottam bár nem értem hogy hogy lehet ez! A mai táblázatban 13 hét szerepel, de a hétfõi az normális ott már a rendes 14+4 mind a kettõtökéKép Foggalmam sincs hogy hogy bakizhattam ilyeneket. Elnézésetek kérem, és mégegyszer mindenkitõl akit elronottamKép Ollyan hülye vagyok..
sasha

Kép
sasha

Sasha Kép

Kamelia : 10 het 3 nap
A hetfoiben legyszi javitsdd !

Tenyleg tavasz van Kép Kép Kép

Csak bosszantunk am, nehogy komolyan vedd !

puszi
kamelia
10+3
kamelia

Norci!

12. vagyKépKépKép

sasha

Kép
sasha

Kata007,

Ha mar felmerult a csaszar,en mar eleg sokat tajekozodtam mert nekem is az lesz,sajnos nem kivansagmusorKép((
Szoval en elore egyeztettem hogy a dokim-ezt az ujfajta metszest csinalja-e.Ami abbol all hogy nem vagjak el a hasizmokat csak szethuzzak.Gyorsabb a gyogyulas es nem lesznek kesobb gondok sem.
Szerencsere O is ezt csinalja,es mivel tobb ismerosom igy szult (de ok az ikrek miatt)szerintuk nem volt rossz,csak az elso nap de utana jobban mozogtak mint nemelyik termeszetes uton szult kismamtarsuk.
Persze en azert pozitivan allok ehhez is mert nekem nincs valaztasom.De neked meg befordulhat Dori babaKép))

Ilke,

koszi a tanacsot,es napi egy pezsgotabletta az eleg?LEhet vegig szedni a terhesseg alatt?

Kataa
15+3

Kép
Kép
kataa

Kisvakond!

Boldog babavárást! Örülök, hogy bõvül a csapat!Kép

Sasha!
Nálam minden jó a táblázatban!KépÉs nagyon elégedett vagyok a 25. helyezéssel.Kép
Igen, a hidegfront engem is megvisel, olyankor minden nyavaja elõvesz, és még rátesz, hogy lelkileg is nagyon labilis leszek tõle, mindenen sírva fakadok...De az jó, hogy nem lesz ennyire meleg.
Örülök, hogy jók az UH eredményeid!

Kata!
Szerintem a holnapi az igazi Mónika-nap. És szerintem is jól döntöttél. De azért próbáld még gyõzködni egy kicsit Dórit.

Mindenkinek nagyon jó hétvégét - a hidegfront ellenére!Kép

Dió (és Almamag 30+1)
Dió

Lányok!

Lehet hogy táblázatjavitás közben jött egy telefon, vagy bármi és megzavart. Nagyon úgy néz ki a dolog hogy a táblázat teteje javitva van az alsó felérõl meg csak azt hittem hogy kujavitottam. Bocsássatok meg mégegyszer lányok ok?

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Már én is benne vagyok a táblázatban, köszi Sasha!!

Sheila!

Gratulálok és minél elõbb sok tejcit kívánok nektek!
Szerencsések vagytok ezzel a gyors szüléssel, én is ilyet szeretnék!

Bszilvi! Neked is gratulálok Péterkéhez!

Kata!

Majd küldök én is képet, sajnos nekem ehhez a férjem segítsége kell mert én nem állok a helyzet magaslatán ezekben a dolgokban.

A máj. 4. úgy tudom, igazi Mónika névnap, nekem van egy Monika -így írva- ismerõsöm, és õ mondta, hogy csak egy névnap van.

Kataa!

Nekem a vádligörcsre egy dolog vált be, a kalcium nagy mennyiségben. De annyira utálom, hogy soha nem iszom, és elõbb-utóbb begörcsöl. És egyébként sajnos nem eszem olyan kajákat, amiben sok kalcium van, bár kellene. A MagneB6 nekem nem használt.

A hasam még nekem se keményedett soha, már én is meg akartam kérdezni, hogy az mikortól szokott lenni. Szerencsére én még mindent megúsztam eddig. Kivéve a hízást, az borzalmas, de azt hiszem, én is tehetek róla.

Hétfõn délután megyünk 3D UH-ra, már nagyon várom. Eddig még nemigen látszott, fiú-e vagy kislány, de remélem most kiderül. A múltkor "inkább kislány"-t mondott a doki.

Én úgy tudom, a 3D Uh ugyanaz, mint a 4D, ez csak valami reklámszöveg. Nincs is semmi értelme.

Egyébként isteni dolog nem dolgozni!

Ti is pihenjetek sokat, puszi mindenkinek:

Zsanci
zsanci

Sziasztok!
Tényleg jön a front nekem már fáj a fejem.

Any!
Egyik ismerõsömnek spinális érzéstelenitése volt, neki az altató orvos azt mondta hogy igyon sokat és ne nagyon emelgesse a fejét. Õ megprobálta betartani és sikerült elkerülni a fejfájást. Állitólag nem monddja el az összes altatató orvos hogy hogyan érdemes utána mozogni, szerintem majd kérdezz rá.

Nem tudom már ki kérdezte de az éjszakai görcsökre calcium
pezsgõtabletta jó, a sandos-fele mert abban több van és ugy van összeállitva hogy a kismamáknak se ártson.
Szio
Kato 34+
katalinka

Any, Kataa
A spinális érzéstelenítésnél elvileg az elsõ 18-20 órában víszintesen kell maradni, fejet nem mozgatni és akkor nem lesz gond a fejfájással. Én ezt szigorúan betartottam, és ebben segítettek a nõvérkék is, nem is fájt a fejem egy percig sem.
Csakhát a kisfiam meg összekaparta magát, mire igazán hozzámkerült, mert elég nehéz pár percnél tovább tartani, ha a fejed nem mozdulhat. Meg persze szoptatni sem tudtam az elsõ két nap, de ez is jóra fordult, végülis 19 hónapos koráig szopizott (úgyhogy van egy kis mese abban is, ha rögtön nem tudsz szoptatni, akkor aztán ki tudja mi, meg a kötõdés, meg ilyenek, hát én ilyent nem tapasztaltam, sõt).
A császáros mamik vígan ülnek a reggelinél a kórházban, míg sokan állva kényszerülnek enni a gátmetszés miatt. Itt aztán tényleg látható a különbség...
Úgyhogy van bõven pro és kontra, lehet gondolkodni.
Kisvakond
kisvakond

Húú. Itt aztán van forgalom. Kép Mindenki egész nap lóg a neten? Kép De jó tudni, hogy nem csak én....

Sasha!
Engem is elirtál, mert már a 39. héten vagyok, és a Jánosban fogok szülni, és nincs dokim. Vagy a doki nem is kell? Mindegy.

A lábgörcs nálam magnézium pezsgõtablettától múlt el. És ez a lábraállós dolog nekem is mûködik. Bár én csak akkor áltam rá, ha a combom görcsölt be. A lábfej/vádli görcsöt úgy is ki lehet hagyni, hogy amikor érzitek hogy na mindjárt, akkor ellentétesen fesziteni kell. Pl spiccre görcsölne a lábfejed, akkor magadfelé feszited. Lehet hogy fizikailag meg sem mozdul, de a fájdalmas részt igy fekve is el lehet kerülni. Ja és addig kell fesziteni amig valóban végre nem hajtja a lábad a parancsot. Akkor már nem fog ujra elõjönni. Legalábbis nekem ez igy mûködött. De már vagy két hete nem görcsöl semmim. Kép

pusz
Zsunya
zsunya (zsunya)

Kisvakond,

Gratulálok a pici Manódhoz!Kép
OFF
Látod, kiteszem a lábam és mindjárt odaadják a jó kis parkolóhelyet másnak...és hogy pont Neked...Kép Apropó, lehet már tudni mikor lesz a vacsora?
ON

Lányok,fõleg Pestiek

Ti mentek erre a Bababörzére vagy micsodára a hétvégén?

Mindenki
Lehet, hogy ott megvesszük a babakocsit, csak kéne tudnom, hogy érdemes-e olyat venni, aminek hagyományos mózeskosara van , vagy nem. Merthát Kisnyuszi nyári baba lesz ugyebár és mire jön a hideg okt-nov már nem lesz olyan falatka. Mindenképpen 2-3 funkcióst szeretnénk, csak nem tudom milyet. A Peg Peregoknak merevfalu a mozeskosaras része, a Gracoknak pl. pedig nem. Elsõ babás vagyok, segítsééég!!!!KépKépKép

elõre is köszike

Nyuszi
27+4
Nyuszi

Kata007,

A csaszaros erzestelenitesrol - epidural vagy spinalis egy csomo velemeny illetve orvosi valasz van az "mp-Dr.Molnar Peter aneszteziologis valaszol" topikban ! En csak a legfrissebbekbe olvastam bele , de tenyleg reszletesen le van irva minden mellekhatas + pozitivum !

Mindenkinek jo hetveget Kép

kamelia
kamelia

Zsunya!

Javitottalak és a kórházat is beirtam! És még egyszer (remélem nem unjátok mégKép) Bocsi lányokKép

sasha
18-19

Kép
sasha

Nyuszi!

Mi olyat veszunk majd ami alapvetoen sportkocsis de 0as autosulest ki be lehet tenni, igy olyan kicsinek is kenyelmes, van napellenzoje is vagy mi a csodanak hivjak. Szoval hideg melegben jo.

Edina 18+5
edina

Forti, én annyira de annyira vigyázok, de valahonnan elõjött ez a fránya keményedés és alig akart elmúlni, azért most már jobb. Szerintem sem gond, hogy néha kicsit ritkábban jelentkezik a picike, nekem is csinált ilyet korábban.

Nyuszi, már alig várom a jövõ hetet, elõsször is úgy fogom kezdeni, hogy végigjárom a dokikatKép, aztán pihenek sokat-sokat...Kép))), aztán jöhet a lakásrendezgetés, persze csak az apróságok, abból is azért van bõvenKép. Mi már megvettük a kocsit. Graco és van hozzá autós ülés is, ami bele is pattintható a kocsiba. A normál része vízszintesen és ülve is állítható, mivel a mi picikénk nyári baba lesz ezért mi nem éreztük szükségét a teljesen zárt mózeskosárnak. Meg aztán ehez van vastag lábzsák is ha mégis hûvösebb lenne.

Norci, nem kaptam mailtKép.

Pusz,
Ilke 29

KépKép
KépKép
ilke

Lányok!
Van itt valaki az elsõ kerületbõl, vagy a környékérõl?

Zsunya
zsunya (zsunya)

Sasha, átjavítanád 26-ra a koromat? Köszike.

Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke!

Csak nem születésnapod van??? Ha igen akkor...

sasha
18+

Kép
sasha

Sziasztok!

Megszületett a hugom kislánya, 3300 gr, 53 cm. Nagyon formás tündérke. A magzatvíz elfolyása után ment a kórházba este 6 körül, de csak 11-kor kezdõdtek a fájásai. Elsõ gyerek, nem úszta meg a vágást, de a szülésznõ azt mondta, nagyon jót tett a málnalevél tea, amit szorgalmasan iszogatott. 4-5. tolófájásra megszületett reggel 5.30-kor Lili baba. Nagyon meg van elégedve a dokival, szülésznõvel kórházzal. Irigylem,hogy már túl van rajta..

Mindenkinek jó hétvégét!

Conti (30)

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok Lányok!
Hogy lehet bekerülni Hozzátok?
Jelenleg a 28. héten járok és szívesen írogatnék, kérdezgetnék, ha befogadtok.
Ágota
Agota

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?