Halihó!
Zsuzsó,
nem vesztem el, csak mire ágyba terelem összes gyerekeimet, meg vasalok, meg fejek, meg ilyesmi, addig Apasas mindig elfoglalja a gépet, és úgy kell kikunyizni, hogy kicsit leülhessek én is.
Én azzal vígasztalom magam, hogy milyen praktikus, hogy ilyen kicsi a gyerek, mert így simán hordhatja nyáron az unokatesójától örökölt 68-as rucikat. Pedig azt hittem, nem tudjuk majd használni õket, mert uncsitesó tavaszi bébi, és kb. 3 hónaposan hordta ezeket a ruhákat. És tényleg, szerintem is helyesek ezek a minimanók
, csak ne kellen annyit aggódni ezeken a grammokon. Most attól félek, hogy ha majd eljön a hozzátáplálás ideje, még rosszabb lesz a helyzet, ugyanis a lányom cicin kívül semmit nem fogad el, tehát gondolom a kanalat se fogja egykönnyen. Na de ezen még jobb nem rágódni.
Anna 4 hónaposan fordult át elõször, szerintem véletlenül, mert akkoriban csak nagyon ritkán csinálta. Most már profi
. De Õ pici kora óta hasonfekvõ baba.
Gombóc,
rendkívül jóképû fiad van! Hogy viszonyul az idõsebb nõkhöz
? Van némi esélye egy komoly 4.5 hónapos kiscsajnak?
Vérvétel
. Annának is vettek a BGY-ben, hasonló módszerrel, persze anyuka együtt bömbölt a gyerekkel.
Norka,
mi beadattuk az agyhártyaszurit, de Anna csak az utolsót kapta külön, mert a 4 hónapos szurinál eleve kettõt szúrnak, így az agyhártya elõrejött 2 héttel. De a többit az aktuális oltással együtt kapta. (2 hónaposan az ACT Hib, 3 hónaposan a Di-Per-Te mellé, aztán utána jött egy szóló, és erre két hétre kapta a 4 hónapos oltást) Pont ma.
Momo,
jaj, szegénykém, tudom mit érzel most
, remélem nem lesz semmi gond. Azért azt biztos látják a terhesség alatt, hogy mennyire súlyos ez a tágulat, és valószínûleg azért nem foglalkoztak vele akkor, mert nem találták súlyosnak,
Nálunk szülés után 4 nappal derült ki, hogy Annának gond van a szívével, de a dokinõ, aki megállapította a zörejt, csak vonogatta a vállát, mikor kérdezgettem. Adott egy beutalót a Kardiológiára, de egyetlen szóval nem próbált nyugtatni
. Azért szerencsére bejött a másik gyerekorvos is aznap, és nagyon kedves volt, elmondta, hogy ez mitõl lehet, és hogy kicsi az esélye, hogy komoly, mert akkor már rögtön kiderült volna a szülés után. És neki lett igaza, két lukacska volt Anna szívén, de az egyik már beforrt
, és a másik is csökkent, nyárra talán már eltûnik az is.
Myssnia,
örülök, hogy jobban vagy!
Franyó,
hát ez szuper
! Pici korában a lányom is kakilt szép zöldeket, de már mi is csak sárgában utazunk
. Szerintem ne aggódj a kakimennyiség miatt, valószínûleg csak arról van szó, hogy Anna nagyon jól hasznosítja a tejecskét.
Kangi,
azért lehetek irigy
? Az én cicikéim hírbõl sem ismerik a feszülést, mert gondos kis gazdájuk minden istenadta éjjel pontosan 3 óránként kiüríti õket... Néha elmerengek, hogy az utóbbi 3 évben hány átaludt éjszakám volt, de aztán mindig gyorsan abbahagyom a számolgatást, mert még a végén elapadna a tejem a sokktól
.
Csucsuka,
mindjárt megyek albumozni
.
pusz, jóéjt
Zulu, a zombi