Sziasztok!
Prüntyi,
ha még vagy: Kellemes pihenést! (Ha nem vagy, akkor is

)
Benianyu,
Kellemes meglepetést okoztál.
Dani kis husi, de nagyon jól áll neki! A legutóbbi mérésen Máté is épp ilyen súlyú volt, csak neki ehhez 74 cm járt
Az elmúlt hónapban szerintem ő is hízott fél kilót, ha a kezem nem csal
250-260g??? Te jó isten, Máté jó, ha megeszik 180-at egyszerre

:D:D Mondjuk ő mindig kér utána szopit is. Összesen így 5-6-szor szopizik, plusz az éjjeliek, amelyek száma még mindig háromra rúg.
Ayse,
jó, hogy Andris ilyen szívós fajta
A vírusmennyiséghez gratulálok! Majd megkérdezem apát, mennyi az ő rekordja.
Lili-evés

Igen, én is ettől félek. Hogy nagyon hamar megnőnek, és akkor marad a szőrös apjuk akit babusgathatok

:D Bár az sem rossz éppenséggel
Mea,
nekem személy szerint semmi bajom veled.
A szétszakadást meg ne sajnáld. Megann mondta, hogy menjen el, aki nem bírja a témát. Hát bejött.
Juci,
Marci nagyon édes rövid- és hosszú hajjal is, bár én - ha a déli istenekről van szó, Figo-párti vagyok, úgyhogy felőlem növeszthetitek
És te is nagyon csini vagy! Nekem még mindig ott az a fránya úszógumi
Mászás: Máté a lépcsőn mászik fel anyuéknál a tetőtérbe... Rémisztően ügyes, csak az a baj, hogy lefele is fejjel előre jönne. Úgyhogy egyelőre vigyázás van
Az indigó azt hiszem nem ilyesmit jelent. Inkább érzelmi téren van többletük, mint tudáshalmaz szempontjából.
Dóri,
provokálás. Ez a jó szó, köszönöm.
Barbi,
azt hiszem, már vége a rajzásnak, ők talán csak eltévedtek

Én megkerestem, ahol laktak, és beleöntöttem a Domestost...
Julcsifüggő Noel
Majola,
áhhh, Julcsi csudaszép, frufruval, és anélkül is!
Kiskacsa

Végül is úszkál...
Sildi,
Jakkófikkó zseniális! A másik topicban is észrevettem már, de most írom is

Tényleg megdöbbentő, ahogy kifordult korábbi önmagából, és simán felveszi a versenyt Bazsival is
Egyértelműen látszik a tekintetén, a testtartásán, hogy kinyílt a világra, és ezerrel szívja az infót
Manka,
bagoly mondja...

:D
Jucc,
mindkét témában megpendítetted a közös húrt.
Én nagyon sokat filózom rajta, hogy akarom-e, hogy Máté az átlagnál fejlettebb legyen. Könnyebb elviselni a világot a középutasoknak, viszont az éleslátásból fakadó többletszenvedésből nagyobb együttérzés fakad, aminek révén a negyedik-ötödik generáció talán már jobban belátja a nyűgnyavajákat, amiken változtatni kéne.
Nem megyek bele bővebben, mert ez egy nagyon kényes téma. És hosszú is lenne
Dóri,
lekvár

Én is akarok anyummal, csak sárgabarackot. Amivel az a bökkenő, hogy nálunk is van, csak nem egyszerre érik... Mindig lepotyog 5-6 szem, azt meg megesszük. És érdekes módon egy fia kukac nincs benne, pedig nem permeteztük

Házibiobarack Máténak
Növéssel én is így vagyok. Most könnyebb is, meg nem is
Davallia,
szibéria

:D Máté éjjel is pelusban van, nagyon izzadós. Én betakarózok mellette egy szimpla huzattal, ő meg lerúgja. Olyan, mint az apja. Ez van
A hastelizabáláson jót nevettem
Bab,
Tofi eszméletlen aranyos

És ráadásul rendes pasi, hogy segít neked! Igazi ritkaság, vigyázz rá!
Márti,
sokszor magam sem tudom, mit kezdjek az ilyesmivel, de most sok lett volna ennyit kidobálni. A múltkor pl. egy hernyót hurcolt el egy rakás hangya. Az első gondolatom az volt, hogy felveszem, mert szegény hernyó... Aztán rájöttem, hogy a hangyáknak csak táplálék, és hogy jönnék én ahhoz, hogy megfosszam őket tőle... Fél napot ezen meditáltam. De azt hiszem, jobb nem beleszólni. A pókokat is hagyom, ha épp útban van, akkor kitessékelem, de nem ölöm meg soha.
Lehűlés:
Én már negyedik napja csalogatom a vihart, mindig direkt kint hagyom a ruhákat, de nem akar esni. Ma behozom éjjelre, hátha azt hiszi, elfelejtettem...
Pusztok!