Szia Edit!
Üdv itt, örülök, hogy ránktaláltál. Legalább lehet beszélgeti hasonló problámákról. A másik topicot én is jónak tartom, de sajnos az egyetlen, amiről a társalgás folyik, az a szoptatás. Ami nem baj, csak kicsit úgy érzem, nem is fogadják el a más úton járókat.
Szerintem ne őröld magad, megtettél mindent, amit tudtál, és a babád még most is kap anyatejet. Persze nem a sajátod, de mégis jobb, mint a tápszer. Bár megmondom őszintén, és nem azért mert az én gyerekeim tápszert esznek, de én nem tartom olyan borzasztónak, mint egyesek. Nyilván ez is úgy van összeállítva, hogy a gyerekeknek a legjobb legyen, és a sajátomakat látva szépen esznek, kiegyensúlyozottak, gyarapodnak.
Én azt hiszem, hogy telejesen túljutottam a tápszerezés tényén, az utca embereinek kérdésén (Szopnak még?
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
) azért vagyok kiakadva, mert semmi közük hozzá! Persze "az utca embereiről" lennének még sztorijaim, amin mindig kiakadok. Kicsit úgy érzem magam, hogy bazári majmok vagyunk. Mondjuk ez az ikerségnek is köszönhető. Mintha mi lennénk az egyetlen iker a földön.
A hízásotokkal kapcsolatban, szerintem nincs min aggódni. Nagyon szép súlyúak vagytok, rengeteget gyarapodott Virág az elmúl 3 hónapban.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Az, hogy most nem annyit, mint eddig, az sokmindentől függhet. Például az időjáráshoz, vagy hogy már megduplázta súlyát, ilyenkor állítólag kicsit "visszafogják magukat". Képzeld, mi lenne, ha ilyen tempóban híznának ezután is, mint eddig. A szomszéd kislány nálunk 9 kg, és februárban múlt 1 éves. És nagyon szép, egészséges kislány, annyira vékonynak sem mondanám, inkább "pont jó".
A 6x130 g nem is olyan kevés, nálunk dokinéni a tápszeres receptre mindig 6x150 g-ot ír. Mi ugyan 180-at eszünk egyszer-egyszer, na de csak 5x. Sőt, néha 4x. Amúgy ez sem jelent semmit. MINDEN GYEREK MÁS, hogy egy jó nagy közhelyet írjak.
A hozzátápival ráértek még, mi majd kb. 2 hét múlva fogunk gyümilevet kóstolgatni, akkor leszünk 4,5 hónaposak. Utána reszelt alma, aztán 5 hó körül a főzelék, bébiétel. Vagy még nem is tudom.
A képeknél a kiterjesztésre ügyelj, és a méretre, 600x600 pixel max.
Hű, de hosszú lettem!
Nálunk ma búcsú van (jó kis falusi szokás - én nem szeretem), megyünk ebédelni a dédnagymamához. (Ez a jó benne, nem kell főznöm
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
)
Szép napot Nektek!