Sziasztok,
a kislányom, Fanni, alig múlt 3 hónapos. Sajnos csak az 1 hónapig tudtam szoptatni, azóta műtejen vagyunk (OMNEO1). Kezdetektöl kevesebbet eszik, mint a "javasolt", de ebböl nem csinálunk a férjemmel problémát, mert a súlygyarapodás rendben van (3 hónaposan cca. 5,5 kg., 3kg-val született). Az utóbbi hónapban azonban egyes etetések közben állandóan sír. Az utolsó 3-4 nap pedig már szinte elviselhetetlen. A reggeli etetést kivéve az összes etetésnél, ha már csak közelítek a szája felé a cumisüveggel, elkezd sírni. Amint kiveszem a szájából az üveget már mosolyog is. 15 perc "hiszti" után elkezd enni, de a böfizés után kezdődik minen elölről. Próbálkoztunk már nagyobbítani a cumi lyukán, etetem én és a férjem, etetjük ülve, állva járkálva, próbáltunk beszélni hozzá közben és csöndben maradni, próbáltuk melegebben a tejet és hidegebben is. Nem segített semmi. Egy adag tej megevése majd egy órát vesz igénybe (igaz ez korábban sem volt sokkal kevesebb). A napi fogyasztási visszaesett kb 740-800 ml-ről cca. 640-660 ml-re. Amúgy teljesen egészségesnek tűnik, láza nincs, kedélye jó, sokat mosolyog, 2 hónapos korától átaluszza az éjszakát, fogai még nem jönek, szájfertözése nincs. Egyszerűen nem értjük mi a gond. Van valakinek ötlete?
Köszi.