Kedves Érintettek,
AZ én kisfiamat Bognár prof már 2-szer műtötte. Miután rengeteg a kérdés és a kétség bennem, elhívtam a doktor urat egy beszélgetésre.
2011.11.11-én 18 órakor eljön a prof. Budapestre, a XVI. kerületbe, ahol kötetlenül beszélgethetünk a témáról. Bővebb infóért menj kérlek a
www.pekka.hu oldalra, és ha szeretnél, gyere el, hozd gyermeked is, csak kérlek előtte hívj fel az oldalon jelölt telefonszámon!
Várom jelentkezéseteket!
Timi Kedves Timi!
Örülök,hogy megtaláltam ezt az oldalt,bár már 1 év eltelt,mióta ezt kiírtad.Eddig nem is volt rá szükségem,mert 3 egészséges felnőttnek mondható gyermekem van,Most viszont egy új kapcsolatból született egy kisfiam,akinél diagnosztizálták scaphocephaliát.szerencsére a gyerekorvosunknak "időben"észre vette a bajt,és küldött tovább az illetékes orvosokhoz.Így kötöttünk ki Debrecenbe a gyerekklinikán.Ott nekünk nem a Bognár professzort kellett keresnünk,hanem a Novak László prof. úrhoz irányítottak.Már elő is jegyezték műtétre a picúrt Nov.-7-re.Egy hét múlvára. 6.-án reggelre kell felmenni,gondolom egy csomó vizsgálatot végeznek még rajta el.Ugye?Október 25.-én volt 3 hónapos,de nincs még 6 kg.
Meg tudnád nekem írni,hogy miért kell 6 kg-nak lennie a műtétre?
Kb meddig kell bent maradnunk a kórházba?Szerencsére még szopik,de sajnos már csak kevésszer,de mindenképpen bent akarok lenni vele.
Ha tudsz nekem segíteni,vagy tanáccsal,vagy bármi mással,megköszönném.
Üdv Taracki.