Szaisztok.
Eleg sokaig nem jelentkeztem sehol a firumon, demost kis gondban vagyok.
Kint elek nemetorszagban, es Niko most 2 es fel eves.
Kb 10 napja kezdödött szombaton egy nagy hanyassal az egesz.
elötte Niko megevett egy kisseb pizzas korongot amin szep nagy füstölt sonka darabok voltak.
Belatom, egy nagyon hülye ötlet volt neki adni, igaz nem is neki vettem, ahenm magamnak, hogy ne halljak mar ehen a nagy hetvegio bevasarlas alatt.
Szval neki adtam, es joizüen elfalatozgatta..
Marha meleg volt, es gondolom elötte jo sokat allt a pultban a psonkas korong.
Aztan masnap elkezdödött az igazi gond, nagyon vilagos szeklet, kicsit higabb is mint a normalis.
Szombaton Niko csak feküdt, iagazan ki volt ütve.
Vasarnap kapott dedalonetta kuppott, attol mar jobban volt, de dietaztattam.
Hetfön voltunk orvosnal, vittem egy kis üvegben szekletet magammal, hatha mond valamit a dokinak.
Meg is nezte, es azt mondta virusos fertözes, semmit nem kell tenni, dieta..
Ha a kuppot beadtam, niko jol volt, evett, ivott, de kupp nelkül maraz etel lattan is hanyingere volt.
Ezert szerdan / mert itt szerdan semmifele doki nem rendel / felvittem nikot a jkorhazba, ahol az ügyelet van.
MOst mar vizelet mintaval is es szeklet mintaval is felszerelkezve mentünk..
A vizeletet megvizsgaltak, egyszeresen pozitivvolt, de a szeklet mintat meg sem neztek, csak mondtam vilagos, na ja akkor virus fertözes, dieta, majd elmulik.
Ma 10. napja igy megy elvittem szinten orvoshoz, na ma vettek nikotol vert, es szekletet is küldtek laborba.
Hepatitisre is megvizsgaltatjak az egeszet.
Ha valaki hasonlo cipöben jart mar kerem segitsen!
Mit tudok tenni, mi lehet ez, ja a vizelet is sötet lett, de ezt tudom azert mert idönkent keveset iszik, mert hanyingere van..
Szval S O S
A magyrorszagi gyerekorvosunkat is hivtam mar, ö is virusos fertözesre tippel, igy tavolsagilag nehez diagnosztizalni.
Moinden valaszert halas vagyok!!
Köszönettel Pele1 Olga