Szia Arven!
Nagyon szépen köszönöm. Sajnos tényleg muszáj tájékozódnom, mert pl ma is képzeld mi történt.
Séta után gondoltam beugorhatnánk a védőnőhöz - épp ott volt a gyerekorvos is - mert nem tudom, hogy csak "megtalálta-e" a fülét azért fogja, és dörzsőli jobbra-balra a fejecskéjét, vagy azért mert esetleg leragadt benne a fülzsír. Tehát csupán csak kukkantson bele, mást nem kérek.
(Nem tudom mi természetes és mi nem az, de nekem nincs segítségem, nincs kit megkérdeznem, csak barátnőket. Az előző hozzászólásaimban elolvashatod, hogy miért.
)
Erre, úgy jöttünk ki, hogy máris de azonnal vigyem hematológiára, mert a fülével nincs baj, viszont a kis testén szétszórtam apró barna tűhegy nagyságú pöttyök vannak, és ez hematológiai problémára utal. Minimum vérvétel, és hemat. vizsgálat kell!!!!! Megjegyeztem, hogy mégcsak hőemelkédese sincs, jól eszik, nevet, nem hasfájós, végig alussza az éjszakát, gagyog, szóval szerintem nincs semmi baja, mégis el kell mennünk, mert ez viszont baj jele, úgyhogy feltétlenül vigyem el.
Fogalmam sincs mit tegyek (tegyünk), hiszen szerintem egészséges, de ő a doki, és igencsak határozott volt. Neked mi a véleményed?
üdv.,
Kata