Kedves Imola!
Most ujra van egy kis szabad idöm. Babaneten a társalgóban a gyermeknevelési részen belül a nyelöcsö atréziás babák neyelése cimü topicot érdemes megnézni. Otta születés utáni történeteket lehet olvasni. Van egy olyan honlap, hogy
www.betegmagzat.hu Ott is érdemes szétnézni, ha gondolod. Nem tudom hová való vagy, hol fogsz szülni, de szerintem ebben az ügyben az I. gyemekklinikán a Verebély professzort megkeresni, jelenleg szerintem ezen a téren Ö a legjobban elismert szaktekintély. Mi az Enikövel a II: gyermekklinikához tartozunk, a Jenövári doktor urhoz. Öt is tudom nagyon ajánlani, Ö most ezen a héten elutazott, de jövö héten lesz már.
Ebben a helyzetben Én Budapesten szülnék a Klinikákon, és, ha tényleg probléma van , akkor rögtön áttudják a Picit vinni valamelyik Gyermekklinikára. Nem tudom tudtam-é valamiben segiteni. Ha gondolod irjál, vagy hivjál, szivesen mesélek, vagy segitek amiben tudok.
Próbálj meg a körülményekhez képest nyugodt maradni, il. lazitani. Sokat gondolok ismeretlenül is Rátok.
Üdv: Anna