Sziasztok!
Jol magara hagytam a topicomat... Tobb, mint egy eve inditottam, de jol emlekszem, mennyire ketsegbe voltam esve akkor. A bolcsis ev elso resze allando betegsegekkel telt, en lelkileg a padlora kerultem, szerintem nem sok hianyzott az idegosszeroppanashoz
A kisfiam mandulaja nem javult azutan sem, egy csomo mindent kiprobaltam, aztan nyar vegen vegul kivettek az orr- es a garatmandulajat is. Eddigre olyan allapotba kerult a garatban levo, hogy mar menthetetlen volt, Benci nem tudott lenyegeben normalisan aludni ejjel, az orrmandulaja miatt nem tudott levegot venni az orran, a garatmandulai pedig osszeertek a torkaban... Szornyu volt, na. Utana szepen javult, de most megint jonnek a hideg idok es ujra elkezdek parazni. Ha hangosabban alszik vagy horkol, en mar remeket latok... Penteken megyunk a dokihoz, aki mutotte, csak amolyan megnyugtataskeppen. Van homeos dokink is, jo reg szedi az alkati szereit, betegsegek eseten pedig foleg Gripp-Heelt, immunerositonek pedig Dolicoccilt. Mar ovis a nagyfiu, egyszer volt beteg eddig, a tobbiek allandoan kohognek es nathasak - nem merek kovetkezteteseket levonni, de ugy tunik, jo ez a modszer nekunk.
Bocsanat, hogy ilyen hosszu lett, de olyan reg terveztem mar, hogy leirom, mi tortent az elmult egy evben...
Faline