Sziasztok!
Nonka, nagyon sajnálom, hogy mégis ilyen vizsgálatok várnak rátok! Tényleg nem tudni, mi a jobb, ha a sebész talál valamit, vagy az allergia. De az is benne van a pakliban, hogy se itt, se ott nem lesz semmi. Gondoljatok bele, nálunk felnőtteknél is hány olyan tünet, panasz van, amivel rohanunk - vagy nem - az orvoshoz, kivizsgálások és leletek, majd az égvilágon semmi eredmény. Hát még egy ilyen kis fejlődő szervezetnél! Szerintem náluk bármiféle szokatlan, másabb, erősebb stb. kaja válthat ki furcsa reakciót, pl. ilyen véres kakit. És én nem csak a tejre gondolok, bármi lehet, de ezt orvos szájából persze soha nem fogjuk hallani. Habunak teljesen igaza van, ha orvos kezei közé kerül az ember, akkor onnan vizsgálat nélkül nem szabadul. Egyszerűen nem tudják azt mondani, hogy "ez van és kész", a beteg megnyugtatására(??) vizsgálgatnak, ha kell, ha nem.
21 éves voltam, amikor majdnem pont olyan problémám volt, mint most a lányomnak. Klinikán, professzor betegeként ezzel a tünettel először tüdőröntgenre küldtek, hogy nincs-e áttétes tüdőrákom?????!!!! Mivel nem volt
, az összes csövet le- és feldugták stb., nem részletezem, de én tudom, milyen ez a vizsgálat. A végeredmény: minden negatív. A zárójelentés szerint idegi alapon volt...
Nonka, nem elrémiszteni szerettelek volna a fenti tanmesével, hiszen a gyerekedet Te ismered a legjobban, és ha bízol az orvosban, az már félsiker. Nyilván átbeszéltétek, és a legjobb döntést hoztátok meg.
Én nem bízom bennük, ezért továbbra is kivárok. Mindezt erősíti az, hogy amióta elindítottam ezt a topikot, szóval kb. két hete ismét semmi tünet, a baba köszöni, kitűnően érzi magát, hízik, fejlődik, és egész napját kacarászással tölti
Kíváncsi vagyok, nálad milyen eredményt hoz a tejmentes diéta. Én mondjuk annyit tartok be, hogy két hete nem iszom tejet. De tejfölt, sajtot stb. eszem, ezt még a gyerekorvos javasolta.
Sziszimama