Kedves Anyukák!
Bojté Anita vagyok, negyedéves védőnő hallgató. A segítségüket szeretném kérni szakdolgozatom megírásához,melyet a nyúlajkas illetve szájpadhasadékos gyermekekről,az őket nevelő családok problémáiról, valamint magáról a rendellenességről írok. Szeretném felmérni, hogy milyen nehézségekkel kell szembenézniük a szülőknek, amikor egy ilyen beteg gyermek érkezik a családba.Dolgozatomban azt is szeretném bemutatni,milyen segítségre van szükségük a családoknak-,legyen az gondozási,-pszichés,-természetű,vagy a gyermek nevelésével,táplálásával,beiskolázásával stb.kapcsolatos.Szakdolgozatomban a védőnői munka jelentőségét, az elvárt -és nyújtható segítség formáját szeretném megvilágítani(Milyen módon tud önöknek segíteni a védőnő? Mi az amivel hozzá fordulnak segítségért és milyen a védőnők hozzáállása, segítőkészsége? Meg vannak e elégedve a védőnők munkájával? Van e valami amiben változtatnának, vagy szükségét érzik,de védőnőjüktől nem kapták meg a megfelelő segítséget?). Nagyon szépen kérem önöket segítsenek nekem ebben!Segítségüket előre is köszönöm!Az e-mail címem, melyre leveleiket küldhetik nekem: bojte.anita@axelero.hu
Köszönettel,Bojté Anita