Sziasztok!
Megjöttem..
..Ma vagyunk 3 hónaposak...!:):)
Gyöngyi:köszi amit írtál..
Eddig Sterimart (remélem,jól írtam,ha nem bocsi) használtam az orrára.Az nem Jó? Ezt ajánlott itt az orvos.
Cicinalvás addig jó,míg anya ott van,ha eljövök onnan észreveszi max. 10 perc és már sír is.Te hogyan oldottad meg,hogy ne vegye észre,hogy elmentél mellőle?
Mérni csak esténként mérem,mert addigra kikakilja az éjszakai kajcsit.Csak megnyugtatásképpen,hogy nőt-e aznap..
Jó tudom hülyeség..Amúgy volt úgy,hogy már köpdöste ki a cicit böfi után,gondoltam hátha még kér enni,de nem..
Igen ésss jelentem tegnap este kibújt az első fogunk..
Ennek csak két okból örülök,mert most már tudom miért rágozott cici közben a fiam,na meg,szinte sírás mentesen érkezett,hát igen tegnap előtt úgy ráharapot a bimbire,hogy uuuhhhh..Szóval jöhetett volna később is,de ez van..
Hogy fogok így szoptatni..
Félek a harapásoktól..
:)
Benci ovis,hozza is haza a bacikat,ennek meg nem örülök...
Én is per-pillanat maripent szedek,mert mikor szültem rámnyitották az ablakot a mellettem vajúdó rosszul lett.Na kaptam is hideget rendesen,ja meg ajtóval szembe pláne nyitva volt végig
így a huzat nagyon ment.Szóval úgy megváztam,hogy nem sikerült rendesen helyre jönnöm..Még most is piros és fájos torkos vagyok..Remélem helyre jövök és a picinek sem lesz baja a gyógyszertől.
Bárány mikorra vagy kiírva?Gratula..
Bea:nálunk is Beni az első perctől külön aludt.Be is jött,mindaddíg míg el nem költöztünk siófokról ide máriára.Még itt is működött a dolog.Csak a bajság az volt a dologba,hogy mikor vissza mentünk siófokra (ott a nővérem beköltözött a mi volt lakrészünkre anno)így kénytelenek voltunk ha ott aludtunk egy szobában lenni vele.Na el is rosszult,mert már itthon is átcsálingozott,hogy ha ott akkor itt is had jöjjön ide.
Most meg nem mertük egyszobába külön vele Domit hagyni,meg fel is ébredne rá ( szeritnem),ha Domi nyüszizik vagy eszik stb.De meg kell,hogy valjam nem tetszik így a dolog.De nem tudok mit csinálni..
A férjem meg nem akar ráébredezni Domira,Benihez se kelt fel egy percre se!Sajnos,pedig jó lett volna.Most is ha haza megyünk együtt alszunk egy szobában,de már mondogatja,hogy ez megy minden éjjel..Hát igen,mondom csak te eddig ezt nem élted meg..Mi lenne velük..Na mind1..
Éva:én is kacérkodom néha a gondolattal,hogy adok mást is neki enni.Benit nem tudtam szoptatni csak 1,5hónapig őt már ennyi idősen elkezdtem mással is etetni..Csakhogy Dominik még a vizet se hajlandó meginni.Igen pohárból szoktam próbálgatni,de ami bele megy a szájába azt abban a pillanatban ki is löki a nyelvével.Na meg azt az arcot amit vág hozzá..Olyant,hogy anya ezt miért kellett?...
Épp a múltkor azon paráztam,hogy ha nem lenne elég a tejem,hogyan adnák neki enni? Hisz még a cumisüveget,a vizet és a teát sem szereti..
De nem, most mondogatom magamnak,hogy sok tejcim lesz és sokáig fogunk szopizni...Csak,hogy a fejem és a cicik is tudják ezt..
Jó tudom,hülyeség de muszály,hogy ne bizonytalanodjak el..
Unatkozásra azt találta ki,hogy beszélgetni kell vele cipelni a seggét ,hogy nézelodhessen vagy lábakat tornáztatni,akkor még a pukik is kijönnek
..Ha ez nincs meg,akkor van a balhé...Ezeket ha megunta és fáradt,semmi nem jó még ezek sem,akkor úgy csap rá a cicikre, mint egy éhenkórász.Van amikor csak kettőt sziv és már alszik is,de van,hogy jókat eszik..
Egy kérdés már többektől hallottam csak mindenki mást mondott,hogy a zöld kaki mit jelent.A barátnőm kérdezte,de nem merek mondani semmit,nehogy hülyeségeket beszéljek.Valaki azt mondta,mert túlette magát.Egy másik meg,hogx keveset eszik és azért..
Ti mit tudtok erről?
Megpróbálok képeket is felrakni..
Három hónapos Domika..
Most a súlyom,de pici a mérleg,mert a lábam is lelóg..
Anyával.
Na most megyek majd benézek..
Tündi