Sziasztok!!
Ezt a Szalusvizet már én is hallottam, sőt van aki átmosásra is ezt javasolja (asszem a Som doktornő, aki a fülmelegítő sapit találta ki)
Biztos, hogy jó, csak nekünk nincs ilyen hidegpárásítónk, pedig jó lenne. De olyan sok mindent tudnék még mondani, ami jó lenne, csak az a rohadt lové!!!! És képzeljétek még a gázártámogatást is elveték tőlünk, ki tudja miért!!!???
Na, mindegy , nem ez volt a téma.
Szindinek boldog születésnapot!!!!
Hó az nálunk is esik, nagy bánatomra!!! Pont most, amikor délután cirkuszba készülök a csajokkal vonattal. tök jó a cirkusz is és a hóesés is, csak ne egyszerre lenne!!!
Vagy lehet nekem semmi sem jó??!!
Kicsit húzos lesz a két csajjal ilyen hidegben.
És a Sára tök szarul aludt, mert el volt dugulva az orr, kiváncsi leszek hogy birja majd alvás nélkül az egészet??!!
Bea!!
Igen tudom, hogy nem nagyon érsz rá, de azért néha gyere kicsit.
Jobbulást neked!!!! A más véleményt meg szerintem el lehet mondani, még ha más nem is ért vele egyet, szerintem ez itt pont az a bagázs, ahol tolerálják a csajok a más véleményt
, én ezért is szeretek ide írni, mert tuti a társaság (lányok fogjátok be a szemeteket
) És a más véleményből is lehet tanulni. De tudom, hogy amikor megszületett a Marietta nekem is határozott véleményem volt arról, hogy mit hogyan csinálok. Aztán van olyan gyerek akivel ez megvalósítható, van olyan akivel nem. Szerintem az is fontos, hogy a gyerekre szabjuk a nevelés finomságait.
Egy példa. Csináltuk a mikulás bulit itt helyben a csajokkal, meséltem. És szó volt arról, hogy mi kerüljön bele a csomagba. Valaki ajánlotta a virgácsot (amit én tettem is az otthoniba), de egy barátosnénk, aki a Mariettával egyidős nagyon érzékeny a negatív visszajelzésekre, ő az akinek ezt nem volt szabad, mert nem tudta volna élvezni az ajándékot és az ünnepet, ha virgácsot kap. Ő olyan érzékeny, művészlelkületű kislány, mint az anyukája.
Na, az enyémek nem ilyenek, úgyhogy jól "elveretk" minket a virgáccsal
Na, takarítok kicsit