Sziasztok!
Jó régen nem jártam itt... Enikőnél sincs semmi változás, vannak napok, mikor halványabb, és előfordul, hogy erőteljesebbé válik a színe. Olyat is hallottam, hogy a szoptatás hátráltatja a felszívódást, de ebben nem hiszek!!!!!!! Nem nagyon látom az összefüggést...
Ja, és képzeljétek, történt egy furcsa eset is. Kb. egy hónappal ezelőtt Enikő a kanapén forgolódott, és egy óvatlan pillanatban lefordult a földre
. Pedig ott ültem mellette. Az ijedtségen kívül nem történt nagyobb baj, viszont azt vettem észre, hogy a foltocskája olyannyira elhalványodott, hogy szinte alig látszott. Furcsa volt, valószínűleg az történt, hogy a vér kiment a kis erecskékből. Kb. 2-3 perc múlva állt vissza a kiindulási állapotba.
A dokihoz elvileg csak novemberben kellene visszamennünk, de a kiköltözésünk előtt szeptemberben azért szeretném neki Enikőt megmutatni.
Szandra!
Gratulálok Áron baba "produkcióihoz"
!!!!
A nyaralásunk elmaradt, mivel október elején Németországba költözünk, és a szervezéssel töltjük napjainkat. Ha kint leszünk, majd kirándulásokkal bepótoljuk.
Ildi!
Hát igen, ez a rajtállás nagyon találó kifejezés
. És tényleg drukkolj, mert az nagyon ránk fér. Egyenlőre még sok mindenben bizonytalanok vagyunk, ráadásul nagyon nehezen találunk kiadó lakást, ami megfelelő lenne, de bízom benne, hogy minden összejön, és jól fogjuk magunkat érezni. Amúgy csak egy-másfél évről van szó, és jövünk haza.
Puszi:
Kriszta